תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
התקנתי תוכנה בשם Winzix כדי לפתוח קובץ מסויים. פתחתי והעפתי את התוכנה בצורה מסודרת מ"הוספה והסרה" אבל משום מה האייקון שלה נשאר כאשר אני לוחץ מקש ימיני על קובץ כלשהו. למישהו יש פיתרון פשוט למצב? מצ"ב תמונה שתסביר לאלו שלא הבינו.. http://img230.imageshack.us/my.php?image=123ql0.png
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בלי סיסמא כמובן.... תודה רבה....
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם קאזה שתמיד זה נשאר לי הנ"ל על LOW אפילו שאני מביא לכולם להוריד זה אז פעם לא עלה לי מעל ה-20 ועכשיו זה ירד בכלל ל-0 והתוכנה לא מוצאת כלום ! אז שמעתי שיש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה כל הזמן על HIGH אז מישהו מכיר אולי את התוכנה הזאת? *אני בטוח שזה יעזור לעוד הרבה אנשים פה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הכנתי אתר בפרונט פייג' בשביל הכיף, ועכשיו כשני רוצה לעלות את האתר אני לוחץ על קובץ >> פרסום אתר>>> והוא נותן לי כמה אפשרויות ... ניסיתי את כולם שיעלו לאתר שפתחתי בנענע אך הוא לא מעלה לי את הקבצים איך אפשר לעלות את הקבצים שבפרונטפייג דרך התוכנה .. כדי שהקישורים שעשיתי בתוכנה השתנה מהכונן הקשיח שלי לאתר בנענע (אם יש בכלל דבר כזה..) עזרו לי
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
איך מעלים קובץ ico לאינטרנט נסתיי בחברות אחסון תמונות אבל הם לא מאפשרות את זה איפה אפשר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשכתוב שם באחת האפשרויות : קישור לקובץ 1: ed2k:// איך אני אמור להוסיף את הלינק שלי ? מה אני אמור לרשום ?הקובץ הרי נמצא על ההארדיסק שלי...מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני לוחץ על לשונית Phone ואז נפתח תפריט ובו Load file to phone וכשאני לוחץ שם נפתח תפריט להעלות קובץ לפלאפון וההודעה הבאה היא: (התמונה המצורפת). ואני מצליח להעלות קובץ לפלאפון אבל, לא לכרטיס הזכרון שלי (יש לי נוקיה 6230) ואני לא מוצא את הקובץ שהעליתי. מה עושים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
לא רוצה שזה יופיע אצלי זה סתם מציק.. יש אופציה להעלים או שלא יהיו שם קבצים?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
^^^^^^^ אם אין אפשרות, באיזה תוכנה ביטורנט אחרת ישנה האופציה הזו? תודה ולילה טוב, swg
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
נגיד שיש לי תמונה של חוף ים ובעמצעה פח זבל איך אני מוציא אותו מהתמונה?
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
גם לאחר שיצאתי לגמרי מהתוכנה על ידי בחירה ב-EXIT וגם לאחר איתחול המחשב (התוכנה לא עולה לי עם האיתחול) עדיין נשארים לי 2 הכוננים הוירטואלים של התוכנה ב"מחשב שלי". איך אני מעלים אותם?? (כי מן הסתם זה לוקח זיכרון..)
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אין באפשרותי להפעיל את האופרה בהארד דיסק הישן אלא רק להיכנס לקבצים שלו, אם למישהו יש מושג איזה מהקבצים הוא הקובץ של המועדפים אשמח אם תוכל לומר לי.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כל אנשי הקשר שלי נמצאים על ה-outlook כעת קניתי מחשב נוסף ואני מחפשת אופציה להעתיק את כל אנשי הקשר ל-outlook במחשב השני. יש תוכנה שיודעת לעשות כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ניסיתי להעתקי את ויקיפדיה עם HTTRACK.. ולא יוצא לי.. =\ אולי אני גם לא לא יודע איך עושים את זה.. אולי אני לא עושה נכון.. אתם יכולים להסביר איך עובדים עם התכונה? או שיש תוכנה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק של דיוידי של קליפ מסויים ואני רוצה להעתיק אותו. אין לי 2 כוננים במחשב, ופעם הצלחתי דרך נרו 8 יצרתי IMAGE או משהו איך אני עושה את זה? רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואם NERO עושה את זה אז איך מגיעים לזה??
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה, אבל אני מנסה להעתיק תיקייה ריקה בחלון הפקודה CMD (Command propmt) ולא מצליח לי. שמתי תיקייה בשם new על שולחן העבודה והיא ריקה, ואני מעוניין להעתיק אותה אל כונן D רשמתי את הפקודה: xcopy /e new d:\ וזה רושם לי 0 files copied אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את תכולת הHDD שעליו נמצאת מערכת ההפעלה לאחד אחר. מה הדרך הכי קלה לעשות את זה? ואם אפשר אז עם ממשק נוח ובלי להתעסק עם הדוס. ואם אני רוצה להפוך את כל תכולת הHDD שיש לי עכשיו לISO, כדי שיהיה לי גיבוי, איך עושים את זה? תודה :]
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, יש לי את האנטי וירוס kespersky וכל פעם זה עושה לי scan איך שאני מתחיל את שולחן העבודה וגם באמצע.... אז איך מפסיקים את ה-scan כי אני לא מוצא את איפה ה-Puese או משהו....
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי אנטי וירוס KASPERKSY 6 וכל פעם שאני פותח אותו הוא מראה לי שהוא סורק...אין פעם אחת שפתחתי אותו ולא ראיתי אותו סורק.. צרפתי תמונה איך לעזא** אני מבטל את האופציה שתסרוק באופן אוטומאטי תודה לעוזרים מראש !!! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כבר חודש אני סובל את ואני לא מצליח לפתור את הבעיה! כל פעם שאני כותב בICQ \ זה הופך את זה לסמיילי!!! וזה לא יפה!! הסמיילים האלה מה זה גיינסים! אני לא סובל אותם! שמישהו יעזור לי להפטר מהם
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל 2 מסנג'רים בו זמנית... כיאילו את המסנג'ר החדש... ששניהם היו חדשים.. לא את הישן (שאתה מקבל עם הוינדוס) והחדש ... תודה רבה לכול העוזרים אני מחפש לזה כבר איזה 50 שנה פיתרון תודה רבה אנשיםםם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כל פעם כשאני מנסה להכנס לאתרים מסויימים תחת שם המשתמש שלי אני לא מצליח בגלל שלא מופעלים אצלי cookies. איך להפעיל? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-