תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה קבצים שאני רוצה לאחד לקובץ אחד חלקם RAR וחלקם לא כיצד מאחדים את כולם באיחוד עולה לי הודעת שגיאה
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי כונן אחד של 40GB הוא מחולק ל-2 מחיצות C ו- F באופן שווה. יש אפשרות לאחד את שני המחיצות לאחת של 40 ללא פירמוט? כל הזמן זה היה לי מחיצה אחת אבל בפירמוט האחרון עשיתי 2 אין לי מושג למה וזה ממש לא נוח 2 מחיצות לכונן כזה קטן! בבקשה עזרה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
Attention! Your computer has been attacked from the internet. Network attac Helkern from address 64.35.179.169 beec successfully repelled מופיע לי הרבה פעמיים.... מה זה אומר ?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנות טובות לשיתוף קבצים וגם אתרי קישור טובים
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש איזושהיא תוכנה או איזשהוא דרך ליצור תפריטי DVD כמו למשל שיש בסרטים או לחילופין ליצור מסך כניסה מקורי משל עצמי.... יש למישהוא רעיון ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה יש לי את הכרטיס קול הזה Realtek ALC882/D/M @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] וייש לי ונדוס sp2 xp בבקשה תנו לי את הדריורים המתאימים לכרטיס!
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש למישהו אתר עם איזה מאגר גדול של מברשות טובות לתוכנה? (CS1) מצאתי כמה אבל לא ממש מוצלחים. ומישהו יכל להסביר לי לאיזה תיקייה אני אמור להכניס את הקבצים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הניחוש הראשון שלי היה וירוס. אבל הורדתי את התוכנה avast ואת כל העידכונים והרצתי בדיקה (ניקה מה שניקה) וגם את AVG anti spyware ושום דבר לא עוזר (על הדרך מצאתי המום מזיקים לא רצויינים) אבל אף אחד מהם לא היה זה שמכבה לי את המחשב. כמובן שנאלצתי לעשות את הסריקות ב safe mode כי אם לא זה מפסיק לי אותם באמצע. אם יש לכם רעיונות איך אני נפטר מזה אני אשמח לשמוע. בגדול לא היה איכפת לי למפרמט אם זה היה המחשב שלי ולא של אבא שלי, אבל מכיוון שיש לו המון אימיילים שחשובים לו ואין לי מושג איך לגבות את זה אני נאלץ לעשות את זה בדרך המייגעת. דרך אגב רציתי לדעת אם יש לי ווינדוס חוקי במחשב שלי אני יכול להתקין אותו גם במחשב של אבא שלי או שזה יגיד לי שהווינדוס לא חוקי וישגע אותי עם ההודעות האלו. …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מעוניין בהם? תודה
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חבר'ה התלבטתי אם לפרסם פה תאשכול או בפורום רשתות אם זה לא בסדר תעבירו בבקשה את הנושא.. אני שולח אימיילים דרך אווטלוק עם אימייל של בזק בינלאומי והרבה אנשים אומרים לי שלא מגיע אליהם .. בוודאות האימייל יוצא מהתיבה של הsent items ככה שזה מוזר למדי אשמח לקבל עזרה תודה ולילה טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של קופ"ח מכבי והתברר שהוא נגוע בוירוס בשם IRC.WORM.EBRUSEX.A קיבלתי מייד הודעה עליו מתוכנת האנטיוירוס שלי BITDEFENDER שמנעה גישה לקובץ הנגוע : JAVA.PACKAGES כלשהי. חשבתי שבזה נגמר העניין אבל בסריקה רגילה של הדיסק הסתבר שקבצים רבים נוספים נדבקו במזיק, ביניהם קבצים של OFFICE וקבצי מערכת של חלונות (98). האנטיוירוס שלי לא יכול לנקות אותם ובבדיקה ברשת לא מצאתי דרך לעשות זאת. אמנם הוירוס מופיע ברשימות אבל אין שום עצה לטפל בו. מישהו מכיר אותו ויודע מה ניתן לעשות? אני חושש שהוא יתפשט הלאה או יגרום נזק נוסף.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
התחלתי לעבוד על תמונה שנידלקתי עלייה וחשבתי לעשות מין חתימה כזאת , אז מה אתם אומרים ??? יש מקום לשיפור??? (צירפתי שלושה תמונות : המקורית , אחת מאמצע העבודה , והתוצאה הסופית.) נ.ב מצטער על הDONT COPY על התמונות פשוט זה די לשימוש אישי ולא להפצה.... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מקבל אימייל + קובץ אז אני יכל לקרוא את תוכן האי-מייל אבל אני לא יכל להוריד את הקובץ למחשב \ לפתוח אותו באינטרנט הוא כאילו חסום. אני לא משתמש כרגע בפיירול או אנטיוירוס. ( אני רואה את הקובץ אבל אני לא יכל ללחוץ עליו )
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב קובץ AVI לדיסק DVD R אבל אני מקבלת הודעה שיש בעיה בקובץ. בWINDOWS הדיסק שבכונן מופיע עם 0 בתים, ופנויים גם 0 בתים. את אותו קובץ ניסיתי להעתיק לCD_R והצלחתי. אני עובדת עם XP ועם צורב SAMSUNG S223. האם תוכלו להסביר לי מה לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקנתי לוח חדש Gigabyte 73PVM-S2H על Windows Vista SP1 ויש לי בקר וידאו של מולטימדיה ו-2 בקר מולטימדיה לא מזוהים במנהל ההתקנים. כל הנסיונות לנסות לאתר דרייברים מתאימים לא הצליחו. איך ניצן לזהות מהם הבקרים האלו?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי סורק CANONSACN 4400 F יש לי ויסטה 64 ביט והסורק פשוט לא עובד ניסיתי לא מצליח, התקנתי ת'תוכנה של CANON TOOLBOX אני אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אוקיי השאלה כבר בכותרת. שמעתי שיש תוכנה לפירוק סרטי DVD אבל מה אם איימג'ים של ISO MDF וכו'??? שמכילים נטו DATA. (אין כוח לשלם פי 4 על דיסק DVD וגם לקנות צורב חדש).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 14:58:28, on 17/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\sy…
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש תוכנה שעושה את אותה העבודה ומאפשרת לי לשלוט על ההעלאות וההורדות של המחשב?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איך אני סם בקינים בAd-Aware SE Professional ? יש לי את הגירסה שאפשר לעשים סקינים הגירסה 1.04 ואיך אני מסדר את הגרב'ש? ?י???ג???‗??ה???הה?‗???א??ב??? אני לא יוכל לירום בעברית אני רושם במסמך טקסט חדש ואז מעתיק לכאן זה רושם לי גריב'ש רק באינטרנט אבל ששיניתי לדפדן של מוזליה לא הייה לי בעיות מי העברית אז זה בעיה בדפדפן איך אני מסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום,מחפש תוכנה או שם של תוכנה טובה שמאפשרת לי ללכוד תמונה,כלומר שתהיה לי תמונה ריגלה מתוך סרט שצולם במצלמה דיגיטלית או מצלמת וידאו. מישהו יכול רק להמליץ לי על שמות של תוכנות כאלו שהן טובות?תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי גישה לפנטוגרף שפועל ע"י פקודות ממחשב ואני רוצה לייצר איתו בלוקים לקירור המים שאני מכין יש לי את השרטוטים מדוייקים עם מידות ב3D בסקאצ'אפ אבל אמרו לי להכין בשביל הפנטוגרף את השרטוטים על DXF. איזה תוכנה עושה את זה? האם יש פה מישהו שמוכן לעזור לי לעשות שם את השרטוטים? (אם כן אז אני אשלח לו באייסיקיו את כל הפרטים על הבלוקים) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שנים שלא השתמשתי ב EMULE אבל אני צריך להתקין אחד עכשיו ורציתי לדעת מלבד הגרסאה המקורית והמוד Xtreme שאני עובדתי איתו מה הגרסאה ממולצת שלכם?
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים (GTA San Andreas) המחשב עושה ריסטארט מעצמו. בפעם שעברה שהייתה לי את הבעיה היה צריך לנקות את המחשב. יכול להיות שזו הבעיה? צריך לקנות עוד מאוורר?
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום. כל מי שאני מכיר משתמש ב SKYPE. אבל אני מחפש תוכנה יותר איכותית שאני יכול לבחור את האיכות של הווידאו בשיחה. או לפחות שאני יכול לעשות שיחה באיכות יותר גבוהה מ SKYPE
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-