עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Cynicoren,

שלום, "בבילון" הותקן והשתלט לי על הכרום וגם על האקספלורר. איך מסירים את הדבר הזה ??? הוא לא מופיע בקונטרול פאנל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by assaf990,

א. מה זאת התוכנה הזו? לא זוכר שבכלל התקנתי... ב. רוצה להסיר את התוכנה. אבל איך? יש לי XP NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by IDAN AMRAM,

אני לא יודע איך התוכנה הזאת הגיע למחשב שלי כי מעולם לא התקנתי אותה... אבל אני לא מוצא איך להסיר אותה... יש הצעות? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by EladBr,

יש לי WMP 10 ואני אוהב יותר את 9. איך אני מסיר את 10????? יש לי כבר את 9 ושאני מנסה להתקין הוא עוצר אתת התקנה כי יש גירסה יותר חדשה תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני עדכנתי לפני חודש בערך את הגרסא של Windows update ל- v5 הניסיונית... כעת אני רוצה לחזור לגרסא המקורית. מה אני צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  6. יש לי בעיות עם הדפדפן אני רוצה להתקין אותו מחדש אבל אני לא יודע איך ומאיפה להוריד תודה מראש למי שיודע

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by holly man,

שלום לכולם אחרי שניסיתי את כל האפשרויות שבעולם אני לא מצליח להסיר את אקספלורר 7 יעני מה? התקנתי את זה וזהו ? מיקרוסופט לא בנתה הסרה לזה ? כל הכבוד ממש נפלא מנסים להכנס בכח ללקוח והאמת לא מרוצה מהדפדפן הזה אין כמו פיירפוקס תודה טוב תודה לכולם הצלחתי בסוף

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. משום מה שפירמטתי את המחשב והתקנתי win 7 הוא נותן לי עכשיו בהתחלה לבחור בין 3 מערכות הפעלה כשהוינדוס עולה...(כולן 7) איך אני מסיר את זה? אני רוצה רק מערכת אחת וללא התפריט בחירה הזה... ניסיתי לפרמט ולמחוק את המחיצה והוא עדיין נותן את התפריט הזה...

9. אם אני יסיר אותו אפשר להתקין במקומו את 6.4?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. התקנתי (ברוב טיפשותי) את חלון המבזקים של ואללה. עכשיו, כאשר איני מעוניין בו יותר, אני לא רואה שום דרך להוריד אותו. אין כלום במסגרת add/remove programs או אפילו בסיפריית ההתקנה שלו. למישהו יש מושג מה עושים איתו?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. בחלק מהאתרים יש משבצת חיפוש מעצבנת בטרוף (למשל ב ZAPׂ ) המשבצת מופיע כאשר מקליקים על משבצת החיפוש המקורית של האתר ואז מתחת למשבצת החיפוש המקורית נפתחת משבצת חיפוש נוספת שבה כתוב "חפש באתר חפש ברשת" ומשמאל יש סימן של טוויטר איך מבטלים מסירים לחלוטין !! את התוסף הזה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tombraider2003,

איך מסירים וירוס NYB??????

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  13. הורדתי את אייטונז הבעיה שיש על התוכנה הסמל של חומת האש איך אפשר להסיר או לבטל את חומת האש מהאייטונז?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הורדתי סרט עם שני פסי קול, אחד באנגלית ואחד בגרמנית, ואני רוצה למחוק את הגרמנית כדי לחסוך מקום. למישהו יש מושג איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by Kukishin,

לא מוצא איך. תודה

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by davis5,

איך מסירים עיניים אדומות בphotoshop 7?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  17. האם יש תוכנה שמוחקת זכרונות של תוכנה אחרת שנמחקה? תודה לעוזרים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  18. ואיך אני יכול לקבל רשימה של כל התוכנות שמותקנות במחשב? כי יש הרבה שלא מופיעות בהוספה והסרה של תוכניות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הבעיה שלי היא כזו - הורדתי שיר מסויים מהאינטרנט וכאשר אני מפעילה אותו יש בצד שמאל למעלה תמונה מסויימת. השאלה שלי היא מאיפה צצה אותה תמונה? איך היא הגיעה לשם? התמונה הזו לא נמצאת אצלי על המחשב אז איך הוא מציג אותה שם? והשאלה הכי חשובה - איך אני מסירה את התמונה הזו?

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. הורדתי גירסא מסויימת שאין לה תרגום, אבל יש לי תרגום שגם הוא לדיסק בודד (חלק בודד), איך אני מסנכרן אותה? יש לי את התוכנות, subtitle workshop ו-Time Adjuster, בעבר ניסו להסביר לי אבל אני לא ממש זוכר איך זה עובד, סורי... תודה (:

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  21. עריכה: לא חשוב, מצאתי את התארד שרציתי משנה שעברה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=129257.0 תודה (:

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

דבר ראשון אני רוצה להגיד מראש, לא להתחיל להתלונן על ווארז, תרגומים זה דבר חוקי מסיבה מאוד פשוטה שבני אדם "עושים" אותם לבד ומפיצים ב"רישיון חופשי". אז ככה, יש לי תרגום לגירסא שונה, ואני רוצה לסנכן אותה לגירסא שיש לי, חשבתי שזה יהיה מספיק פשוט עם bsplayer להגיד לו לקפוץ שני שניות אחורה ובזה נגמר הסיפור, אבל מסתבר שזה בכלל לא קשור, וההפרש קשור לפריימים או לkbps וכל השיט הזה שאין לי מושג מה אומר... למי שיש הסבר שטיפה נוגע לווארז, לא לכתוב אותו פה! אפשר לשלוח לי מסרים... אני לא רוצה שהתארד הזה יתלכלך.. ;D תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני לא רוצה שאיש קשר שנמצא ברשימה שלי יכול לראות את שאר אנשי הקשר שלי. איך מסתירים את רשימת אנשי הקשר במסנגר ?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  24. יש לי המון קיצורים, תוספות, והיסטוריה ומועדפים על גבי הUSB ב- firefox Portable ומעוניין להעביר (במידה ואפשר) ל- firefox במחשב תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים