עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Posford,

אני מעוניין להמיר קובץ PDF לקובץ WORD, DOC. עם איזו תוכנה עושים זאת ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  2. Started by eyal,

??? ???

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by jean-paul,

יש לי שני קבצים כאלו ומשום מה התוכנה tempg אינה מוכנה לפתוח אותם בטענה שהיא לא מכירה את הפורמט הזה.יש למישהו אולי הצעה? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  4. תודה מראש לעוזרים

5. Started by iyehuda,

תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. נפל בחלקי קובץ וידיאו 3G2. היסיתי להפעל אותו עם כל מה שיש לי על המחשב(WMP REAL VLC WMPC ועוד) שום תוכנה שהורדתי לא הפכה אותו לפורמט אחר ושמרה על האודיו. HELP PLZ

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. יש לי תיקייה בשם TS עם כל מיני קבצים שאני לא מצליח לנגן - המדיה פליאר של הווינדוס לא קורא אותם (WIN7 בגירסת 64סיביות) כל סידרת הקבצים מהווים סרט אחד...! האם יש תוסף ל MP שיכול לנגן את פורמט הוידאו הזה ? או נגן חינמי כל שהוא שהופך את כל הקבצים האלו ל סרט אחד? או תוכנה פשוטה שממירה מTS לפורמט AVI או משהו כזה ? תודה מראש למי שעוזר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הי , הורדתי סדרה בפורמט mkv וה-bsplayer לא מצליח לנגן אותו אלא שומעים רק את האודיו . הקובץ תקין מאחר ובנגן אחר הוא עובד תקין . הסיבה שאני מנגן דרך bsplayer היא מאחר והוא מוצא כתוביות בעברית אוטומטית באינטרנט ולא מצאתי את כתובית הסדרה ידנית באינטרנט . האם אתם יודעים מה צריך לעשות כדי שבפורמט mkv ינוגן בצורה תקינה ב-bsplayer ? תודה .

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by nik55,

היי איך אפשר לנטרל את החלון המעצבן הזה שמוודיע על INTERNT EXPLORER SCRIPT ERROR אשמח לעזרה כי זה משגע אותי WIN XP PRO

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by jambo222,

שלום 1. יוטרנט עולה יחד עם וינדוס 10 ואני רוצה לבטל, הלכתי ל msconfig , וניסתי גם לבטל תוכנות שעולות עם וינדוס ( del +ctrl+alt ) לא מצאתי איך לבטל את עלית יוטורנט. 2. לאחר מה שאני קורא בפורום אולי כדאי להסיר את יוטורנט וללכת על תוכנה אחרת , אם כן אני מבקש המלצות לתוכנה טובה חינמית. תודה

11. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  12. אני לוחץ על הCleanMem.exe וכלום לא עולה...

13. אבא שלי התקין במחשב את התוכנה SANDRA PRO ואמר לי לא להחליף אותו הבעיה שאני לא יודע איך משתמשים בו ואבא שלי טס לחו"ל ולא יחזור עד לעוד חודש מישהו יכול לעזור????

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  14. Started by sapartil,

יש לי תוכנה להמרת שירים מ mp3 ל wav התונכה נקראת MP3_WAV_Converter_3.98_Portable כשאני מנסה לצרף אותה לגימייל (מהדסקטופ) גימייל מקפיץ הודעה "נימצא וירוס" איך מנקים את התוכנה מהוירוס ?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by HellBoY,

ממ לא יודע אם זה המקום אם לא תעבירן. השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by es88,

יש לי מסך 17CRT. כ.מסך 8500GT. המסך נמצא על 85HERTZ, אבל כשאני נכנס למשחק כלשהו (PES) זה נשאר על 85HERTZ ואז זה עושה בעיה עם הרצת המשחק.. המשחק עובד טוב על 60. אבל זה קצת מרגיז כל פעם לשנות HERTZ בווינדוס רק בשביל המשחק. יש איזה תוכנה או אופציה איך לסדר שבמשחק ספציפית או כאשר מופעל 3D או משהו בסנגון זה יהיה על 60 HERTZ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by galh_5,

איך מסדרים אותו? היה פעם אבל זה הסתדר לי אבל בכל זאת מישהו יודע איך מסדרים תדבר הזה?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. אז ככה יש לי מותכן במחשב פוטושופ CS2, עכשיו יש בעיה בסקלה של הצבעים של הפוטושופ לעומת כל תוכנה אחרת או בכללי בווינדוס. לדוגמה בתמונה המצורפת מצד ימין יש את מה שרואים בפוטושופ שזה צהבהב ובצד שמאל יש את הWindows Picture Viewer שמראה את התמונה לבנה. עכשיו זה בלתי אפשרי לערוך ככה תמונות כי אני לא רואה את הצבעים כמו שהם באמת (או שזה הפוך ונראה קונספרציבי קצת, אבל זה עדיין לא משנה). תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  19. בתרגומים שעשו לעונה ה-4 של הסופרנוס לדוגמא {8612}{8669}מה,אני צריך להסביר לך|למה אני רוצה אותך איתי השבוע? {8675}{8726}-חס וחלילה,שאתה תסביר.|-בדיוק. {8731}{8831}-אתה עומד לעשות לי קטעים ?|-אני רק אומר.אני שמח לנהוג. {8837}{8887}אני שמח שאתה שמח. הכל הפוך במקום שהנקודה תהיה בסוף המשפט היא בתחילתו וככה זה בכל הסימני פיסוק (? . , : ' ") יש דרך לסדר את זה ? יש לי ת'תוכנה Subtitle Workshop

• 5 תגובות
    • 9.2k צפיות
  20. Started by sapartil,

איך מסובבים את הדף ב WORD 2003 ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. Started by Saliman,

אני מתכוון לצורות כמו החץ, לב, סיכה וכו' חיפשתי אפשרות כזו אבל לא מצאתי... ד"א אם זה שייך לפורום תוכנה אנא העבירו את זה לשם, לא הייתי בטוח לאיזה מהפורומים לשייך את ההודעה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eagleye,

מישהו שתל לי את כתובת הדואר האלקטרוני שלו באודות של האייסיקיו שלי (שזה בעצם pm) כך שהוא יכול לשחזר את הססמא שלי אל הדוא"ל שלו מתי שהוא רק רוצה. איך אני מסיר את הכתובת דוא"ל שלו מהאודות שלי?? היא הרי בלתי ניראית לעין - אני לא יכול לראות אותה באודות שלי אבל היא נמצאת שם. שאלתי את זה בהרבה פורומים ואף אחד לא ידע לענות לי או שענו בעקיפין, אני מקווה שכאן ידעו איך לפתור את הבעיה הזאת.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by אבי11,

כנראה שסוס טרויאני השתלט לי על המחשב. האם מישהו יודע איך ניתן להסיר אותו? אני משתמש באנטיוירוס AVG אבל הוא לא מזהה ולא מסיר אותו. גם ADAWARE לא עוזר. אשמח להצעה לפתרון.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  24. Started by d1v,

שלום לכולם,עם ההתקנה של borderlands הותקן לי גם securom של סוני, והחוצפנים האלה,לפי מה שקראתי,עשו שאי אפשר להסיר את זה כי זה נמצא ברגיסטרי וה uninstall של זה ,פשוט שקר זה עדיין בתוך המחשב..ניסיתי לקרוא כמה מדריכים ללא הועיל. למי שיש מידע בנושא,מוזמן לשתף.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים