תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד hp4310s probook win7 64 bit 1 מנסה להסיר פוטושופ כל ממשק ההסרה מופיע בג'יבריש 2 מנסה להתקין תוכנה של A+ PAAS4SURE מקבל הודעת שגיאה eroor when opening a regestry key, the key dosent exist. key: hkey_local_nashine\software\javasoft\java runtime environment system eroor massage:??????? ???????????????????????. התקנתי ,הסרתי והתקנתי שוב על מנת להיות בטוח אני חושב שזה קשור איכשהו ל java 64bib תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, בעיקרון מאז שהתקנתי את הWIN7 (עוד משלבי הבטא שלה) הבעיה היא עם חיבור של כמה צגים. בWIN XP הכל עבד מעולה, עם כל דרייבר של NVIDIA, אך לאחר שעברתי לWIN 7 (אני מדבר על הגרסא הסופית) יש לי בעיות רזולוציה גם במחשב וגם בטלוויזיה. דבר ראשון, אם במחשב אני שם רזולוציה נמוכה יותר מ1280X1024, כל רזולוציה אחרת חוץ ממנה עושה לי בעיות (מציגה לי את המסך כרחב עם פסים שחורים מלמטה ומלמעלה, וכו'). בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני עושה EXTEND או CLONE, זה מראה לי אותו כמו בתמונה שצירפתי. החלק האדום בתמונה זה איך ששולחן העבודה נראה על מסך הטלוויזיה. מצאתי פתרון לבעיה, שהוא להתקין את דרייבר 185.85, שאיתו אני יכול איכשהו להגדיל את המסך באפשרויות של ה-NVIDIA Con…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אז ככה, ל-HTPC החדש שלי אני מעוניין בתוכנה נוחה ככה שיהיה אפשר לנווט במדיה שבמחשב (האמת רוב המדיה נמצאת במחשב אחר, אם זה משנה) באמצעות שלט רחוק בלבד, בלי צורך בעכבר או מקלדת התקנתי על המחשב Windows 7 וניסיתי להשתמש ב-Media Center של מיקרוסופט והוא בעיקר כבד ואיטי (יש לציין שהמחשב גם לא בדיוק הדבר הכי חזק בעולם, בכל זאת), וגם הוא לא לחלוטין מסתדר עם קבצים שנמצאים על מחשב אחר, אז האם יש למישהו המלצות? (אגב, אני מעדיף להתקין Windows XP בכלל, אבל את 7 ניסיתי רק בגלל ה-Media Center המובנה)
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום . יש לי סרט HD ששוקל 4.5 גיגה . רציתי להעביר אותו לDOK וצפות בו בXBOX אבל אני לא מוצא את הDOK של ה8 גיגה . מצאתי רק DOK של 2 גיגה . יש תוכנה שיכולה לפצל את הסרט לכמה חלקים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איך ממירים סרט MKV File שנפתח עם Media Player Classic לקובץ שנפתח עם Windows Media Player
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, לוח אם מתוצרת גי'גהבייט P55 UD-2. אני משתמש ב WIN 7 ULTIMAMTE. ויש לי כונן נייד חיצוני של WD. בקיצור, אני בא להעביר סרט HD מהמחשב לכונן והמהירות היא מאוד איטית, 2.5 מגה לשניה. לפני כן זה לא היה כך, אני זוכר שהמהירות היתה בערך 40 MB. ניסיתי להעביר את אותו קובץ ממחשב אחר להארד דיסק, והמהירות היא מצויינת, כ-40 MB. הדרייברים שלי מעודכנים, יש לי במנהל ההתקנים USB HOST CONTROLLER. יש למישהו עצות? כי לפני כן זה עבד לי מצויין במחשב ה"בעייתי". תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי כולם. עקב מליון בעיות שהתגלו במחשב שלי לאחרונה, אני ממש חייבת להקין מחדש את ה- XP. היות וכך ובתאם לזאת זו הזדמנות נהדרת ללהוריד דרייברים חדשים ולהתקינם באופן נקי. שאלתי: היות וחלק מההתקנים (למשל צורב, מדפסת, מקלדת לוג'טק) הגיעו עם דיסקים שבתוכם תוכנות ודרייברים כאשר מצד אחד איני רוצה להתקין דרייברים ישנים ועליהם חדשים (שמעתי שזה ממש לא מומלץ), ומצד שני אני חוששת שאם לא אשתמש בדיסקים המצורפים אולי אפסיד משהו שבכל אופן אני צריכה, כיצד עלי לנהוג? האם ניתן לסמוך שבאופן גורף העידכונים באתרים מכילים את כל מה שיש בדיסק (אבל מעודכן) או שהם מצפים ממני להעלות את הדיסק המצורף ובעקבותיו לעדכן את הכל? זאת ועוד, האם בהתחש בעובדה שלא בהכרח אוכל לזהות מהיא תוכנה שיש לה עדכון ומה לא, …
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קיבלתי דואל עם קובץ מצורף. הבעיה שהקובץ הינו קובץ EXE והאוטלוק חוסם כל גישה לקובץ. איך מתגברים על הבעיה ומנטרלים את האווטלוק? מערכת הפעלה WIN 7 תוכנת OUTLOOK 2007.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום כאשר אני רוצה להוסיף מועדף חדש לטבלת המועדפים החלון צור ב לא מוין לפי אלפבתי כיצד אני ממיין לפי אלפבתי,אין אפשרות להקיש קליק ימיני ולמיין לפי שם אני מדגיש:לא מדובר שאני פותח את תלון המועדפים למעלה,אלא שאני רוצה ליצור מועדף חדש בחלון צור ב IE7 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול 5.1 עד לפני חודש היה לי XP ועכשיו החלפתי ל 7. יש לי מערכת 5.1 (T6060) ואני לא מצליח להפעיל את כל הרמקולים, רק 2 הרמקולים הקדמיים עובדים והבאס. כשיש לי בתוכנה של הכרטיס קול לבחור בין הסוגי מערכות (רמקולים 5.1 או רמקולים סטראו) לא משנה על מה אני לוחץ זה נשאר על סטראו ולכן, אני חושב, זה לא נותן לי להפעיל את כל יתר הרמקולים. http://www.siz.co.il/my.php?i=yzimnjejh1yh.jpg איך אני יכול לפתור את הבעיה? בברכה, גל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש תוכנות כמו רישומון וכו' שעובדות בעזרת התוכנה microsoft access. אני רוצה לבנות משהו דומה לרישומון רק עם תוכן שונה אבל שיראה פחות או יותר כמוהו. מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי לכולם. עקב ריבוי בעיות עלי להתקין מחדש את ה- XP. כרגע על המערכת מותקן לי UTORRENT ומטבע הדברים אני באמצע הורדות (אשר מתבצעות ונשמרות בדיסק אחר מזה שעליו מותקן ויותקן ה- XP) בו. כאשר אתקין מחדש את ה- XP ובהנחה שלא תהנה בעיות אני מעוניינת גם להתקין מחדש את ה- UTORRENT (משום מה ה- 1.85 לא הותקנה אצלי טוב) אבל מצד שני הייתי רוצה אם ניתן להמשיך את ההורדות ולא להזדקק לטעינת כל הטורנטים מחדש באופן ידני (שמרתי אותם). האם הדבר אפשרי ואם כן אשמח אם תסבירו לי כיצד. תודה מראש לכל העוזרים ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת רק חשוב לציין שזה קורה רק שאני משחק במשחק. המחשב נתקע, הסאונד והמסך של המחשב הופך לשחור וחוזר אחרי מס' שניות- זה יכול להיות 2-5 וזה יכול להיות 10-20 שניות! ואחרי שהתקיע הפסיקה אחרי דקה מקסימום זה שוב קורה. וככה חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? *יש לי וינדוס 7 וזה קרה מאז שהתקנתי אותו אז אם זאת יכולה להיות הבעיה ולא לפה צריך לפנות אז תעבירו אותי בבקשה לאן שכן. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אחרי שמזערתי את mw2 המשחק לא חזר לגודל מלא ושינוי של הרזולוציה או יציאה מהמשחק לא עזרו גם נסיון הגדלה על ידי לחיצה על הפס הכחול כדי להגדיל את החלון לא מצליח אז מה אפשר לעשות? תמונה: '>http://bong.co.il/viewer.php?id=953856822106.JPG']
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אתמול ביצעתי רכישה נוספת של המשחק, רק הפעם בסטים.. קניתי לבן דוד שלי עותק אחד במתנה... הוא הוריד, התקין ,אבל כלום לא עבד, כנראה בגלל שהוא ניסה קודם את הפרוץ אז זה התנגש.....השאלה שלי היא כזו.... עכשיו הוא מוריד מחדש.. הסיר והתקין את סטים מחדש, ומחק כל קובץ אפשרי של הפרוץ. האם אני יכול לדעת מה ה CD-KEY שלו דרך סטים ? אם כן אני אתקין לו את הדיסקים שלי עם הסידי קי שלו..... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
תמונה מצורפת לבעיה. גם באתרי אינטרנט שונים שיש בהם סרטון, אותה התקלה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מתקין ווינדוס 7.. איך אני מתקין את החייגן של 012 בוינדוס ?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו מותקנת ועובדת, וגם לצד השני. שיחות מהמחשב שלי למחשב אחר ברשת המקומית עובדות כמו שצריך. שיחות מהצד השני למחשבים אחרים (לא ברשת המקומית) עובדות כמו שצריך. אבל כשאנחנו מנסים לדבר שנינו רואים עיגול מסתובב והוידאו לא מתחיל! מה אפשר לבדוק? אולי צריך לפתוח פורטים בראוטר? יכול להיות שזו הגרסה של סקייפ (במחשב אחד מותקן 4.1 ובשני 2.5)?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
כאשר אני גולש ורוצה לשמור קובץ החלון שצריך לקפוץ ולשאול האם לשמור או לפתוח לא נפתח. זאת לאחר שסימנתי V בשורה בחר לצמיתות בתחתית החלון הקופץ. למישהו יש פתרון איך להחזיר את הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם, אני מעוניין לדעת אם מישהו נתקל בתופעה העצבנת בוינדוס 7 64BIT שלא מזהה דרייברים לשמיעה היקפית לדונגל גריסה 2.0 . גם לאחר חיפושים נרחבים באינטרנט נוכחתי לגלות כי מיקרוסופט פשוט תלשו את האופציה הזאת ממערכת ההפעלה. בעבר הייתי מסוגל לחבר את מצלמת הפלאפון שלי דרך תוכנה במערכת XP 64 BIT ואילו עכשיו אין לי אפילו תמיכה בA2DP אם למישהו יש פיתרון ואפילו יצירתי אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מצ"ב הודעת השגיאה המתקבלת בעת ניסיון להעברת מייל אל תיקיות אישיות. הבעיה מוכרת למישהו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
טוב אז אני מנסה לראות הישרדות וזה טוען ולא עושה כלום. הלכתי ל ERROR CONSOLE וזה מה שיש שם. Warning: Expected declaration but found '.'. Skipped to next declaration. Source File: http://f.nanafiles.co.il/partner48/common/styles/cg.css?ver=41 Line: 993 בלפטופ זה עובד מכיוון שחסר שם איזה תוכנה וזה פותח לי דרך MEDIA PLAYER.. אם אין פפתרון לבעייה רציתי לדעת איך אני יכול לצפות דרך ה MEDIA PLAYER,בתודה מראש אילן.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
הוא מראה בצורה מוזרה אתרים מסויימים, פורוצים מסויימים וכאלה. ככה שאני משער שזה איזשהוא תוסף שחסר וצריך להתקין.. למישהו יש מושג מהו?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי שמתי לב שמאז שהחלפתי את לוח האם+ המעבד +זיכרונות , שיש שלי תופעה כזו , לאחר שאני יוצא ממשחק כמו CALL OF DUTY 6 או קריסיס או כל משחק כבד , לוקח זמן עד שאני רואה את שולחן העבודה, אני רואה מסך שחור ולאט אני מתחיל לראות את האיקונים מופיעים . התופעה הזו לא היתה לי במחשב הקודם (AMD3800+HD4850) מדוע זה קורה? יש לי בעיה בזיכרון ראם. רוני
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי כרטיס nvidia 7950GT ואני מעוניין לעדכן לדרייברים הכי חדשים, רציתי לשאול מה עליי לעשות לפני כן על מנת שההתקנה תהיה חלקה .. צריך לעשות הסרה ? למחוק גם עם תוכנה ייעודית במצב בטוח? ואיזו תוכנה עברתי כרגע לווינדוס 7 ולכן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי כך שלא אצור בעיות עם מערכת ההפעלה או התנגשויות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-