תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בע''ה, בוקר טוב לכולם, לאחרונה בזמן שימוש בדפדפן IE גרסה 8 החלו להופיע בעיות בזמן גלישה באתרים כגון YNET ויד 2 (שגיאת Operation abort) וכן תקלות בזמן חיפוש תמונות ועליית אתרים כגון גוגל (שגיאות שבהן נפתח רק החלק העליון של האתרים כאשר בסרגל התחתון של הדפדפן מופיעים שגיאה עם משולש צהוב ) add-ons למיניהם עובדים וכמו כן מותקן על המחשב JAVA וFLASH PLAYER (מעודכנים תמיד) אשמח לעזרה חג פורים שמח וסוף שבוע שקט ינון
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום רב: מסיבה שעדיין לא ברורה לי, בגרסאות האחרונות של סקייפ, התוכנה עוקפת את חסימת https://apps.skype.com בהגדרות של אינטרנט אקספלורר, דבר שגורם ל-Skype Home להיות מופעל, ולפרסומות לחזור ולהציק. איך אפשר להתמודד עם זה?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שאני לוחץ על האייקון הכחול לפתוח את האקספולרר לא קורה כלום.. לא עולה לי כלום.. אבל שאני בתוך דף נגיד סתם ואז הולך למועדפים ובוחר אתר זה כן פותח לי את האתר.. איפה הבעיה בדיוק ? להתקין מחדש את האקספולרר? נ.ב אני חושב שבטעות מחקתי את ה ToolBar של זה או משהו כזה אני לא יודע בדיוק.. נגיד שאני הולך למועדפים.. אין לי את האפשרות "הוספה למועדפים"
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=600423 להתעלם משלב 5 אחרת אנטיוירוס ואנטיספיוור מפסיקים לעבוד
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום אנשים, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ AVI מסוים אני מקבל את ההודעות הבאות: ניסיתי לעדכן את כל המקודדים אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור לי ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש מלא גירסאות לנרו, nero: Ultra Edition Premium Essentials ואני לא יודע מה ההבדל בינהם ואיזה מהם טובה יותר, מישו יודע??
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש את ה NOKIA THEME STUDIO אבל הבעיה היא שאני לא יודע איזה SYMBAIN יש לי... כאילו אני יודע שזה 60 אבל איזו גרסה, פיצ'ר פאק 1 ? ואם אפשר בבקשה לינק להורדה מאתר נוקייה. המכשיר שלי הוא נוקיה 6680 - פירמוור אחרון. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול שכשאחרי כמה זמן שהוא פתוח - בערך 5 דקות הוא הופך ל-not responding וכשאני פותח את ה-task manager אז אני רואה שהאימיול לוקח מהמעבד 99% (נראה לי שזה באחוזים) ו-20 מגה זיכרון. עשיתי אתמול ghost כדי להחזיר את המערכת לאיך שהיא אחרי פורמט והתקנות רק של תוכנות חשובות ופיקסים לווינדוס (XP) ועדין יש לי את אותה תופעה. אני משתמש ב-EMULE 42g עם המוד sivka ועם אותה תיקיית קונפיג, כמו שרשמתי לפני זה, אני עובד עם XP עם כל העידכונים כולל SP1, יש לי 512 מגה זיכרון ומעבד 2.4GHZ של INTEL. ד.א- בפעם הראשונה שהפעלתי את התוכנה היא עבדה לי כל הלילה בלי להיתקע אבל בבוקר כשעשיתי ריסטרט ופתחתי את האימיול הוא התחיל להיתקע שוב. תודה מראש, דור לוי.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איך ולמה הכל כבר מותקן ומשחקים עובדים, אבל תמיד שמתי לב לבעייה, זה קורה רק שאני יוצא מהמשחק או חוזר לתפריט במשחק מולטיפלייר (הבעייה היא שלפעמים כשאני חוזר לתפריט לדוגמא במולטיפלייר אחרי סוף משחק ב LAN לפחות, אז המשחק רושם ארור של SEND DONT SEND)(כבר שיחקתי משחקים רצוף 7-8 שעות בלי בעייה), אין שום בעייה עם זיכרונות, אין בעייה של אוורלקוק, הביוס מכוון בדיוק כמו שצריך, הכל מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים של הצי'פסט, כרטיס מסך, כרטיס קול, כל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת, כעיקרון הכל. פריים ובדיקה של זיכרונות ב GoldMemory עברו יותר מ 8 שעות בלי בעיות. ביוס הכי מעודכן גירסה 1407 Intel CORE 2 E6600 B2 @ 2.883 Stock Cooler Asus P5W DH G.SKILL F2-6400CL4-1GBPK 2GB e…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
הורדתי את הגירסה החדשה של uttorent, בהתקנה הוא חייב אותי להתקין על הדרך את optimizer pro, שזה תוכנת הגנה, עכשיו הוא הריץ אוטומטית סריקה על המחשב ( חדש ממש- סך הכל שבוע), והוא אומר שיש 1211 קבצים שצריכים טיפול, בנוסף יש לי Mcafee על המחשב, והוא לא התריע על הדברים האלו. השאלה שלי זה אם optimizer pro זה תוכנה אמינה ? ואם אני באמת צריך לתת לה לטפל בקבצים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בZONE ALARM ויש לי הרגשה שהיא חוסמת את הBT מלהגיע למהירות גבוהה. אז יש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני צריךך תוכנת קריוקי מישהו יודע איך משיגים ת'דבר הזה ..?!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלשום התחליתי ללמוד להשתמש במאיה. היום הכנתי את זה: עדיין רחוק מלהיות גמור או להיות משהו, אבל זה גם משהו.. זאת צורה פוליגונלית (נראה לי שהמצאתי מילה) עם "החלקה". וכן זה הדמו אל תצחקו.. אני השתמשתי במדריך הזה http://localhost:4451/Maya7.0PLE/en_US/index.html ובמדריך ווידאו שנקרא ALIAS LEARNING MAYA 7 POLYGON MODELING מממולץ מאוד (^), מסביר את הבסיס ושימוש בכמה כלים לעריכת פולגנים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי. בעיה נוראית! אני מוסיף מישהו\י לרשימה בעבודה, מגיע הבייתה ושום דבר לא מתעדכן!!! לא החסומים, לא מי שהוספתי ולא כלום . מדובר בגרסא האחרונה של LIVE למישהו יש פיתרון אני נואש? חיפשתי את הגרסא הקודמת אולי זה יעזור.. (בעברית) (8.0.792) מקווה שאני מובן . תודה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
איך ניתן לאפשר סקריפטים מאתר מסויים בפיירפוקס, כך שיהיה ניתן לגשת לקליפבורד מהם ואליהם? אני מנסה לעשות paste בעורך טקסט באתר שלי והפיירפוקס לא מאפשר לי גישה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפשת תוכנה כמו Process Explorer או What's running now הדגש הוא על רמת הפירוט,כי לפני כמה ימים היה לי סוס טוריאני במחשב אבל אף תוכנה מהשתיים לא הראתה שיש משהו שרץ ברקע. תודה מראש, פרנסי
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל בבקשה תעזרו לי MBM5 לא עוזרת, אין שם את הלוח הזה :\ (הורדתי את הגירסה הכי חדשה)
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם !.. יום שישי 29/08/08 הגיע המחשב החדש שהוזמן ביום ראשון 23/08/08 בקיצור אני צריך תוכנה טובה המומלצת ביותר לנקות מכל מני דברים מזיקים שבאים מהאינטרנט בקיצור בשביל לשמור על שלמותו אז האם אפשר לינק לתוכנה (רצוי חינמית) תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
בYNET התפרסמה כתבה בשם איך לנגן את זה: מדריך פורמטים. שווה לקרוא לדעתי, יש שם מידע חשוב.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
משהוא מכיר תוכנה שתאפשר לי להוציא מהוידיאו רק חלק שאני צריך
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם ... רציתי לשאול למה האימיול לא עובד , אני יודע שנפלו שרתים , אבל מה קורה עם זה לא יהיה יותר אימייול. ואני רוצה להוריד את הביטורנט, אפשר לינק להורדה+ מדריך ... בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה או חומרה שבכול נקודת זמן יכול להחזיר לי בדיוק את כל התוכנות ו- WIN למצבם בנקודה מסויימת . כך שאם יש בעיה בתוכנה , וירוסים במחשב וכל הנזקים למינהם , הכול ימחק וישאר לי רק מה שתיכננתי לזמו מסויים ( VISTA +תוכנות צד ג' ) לא מעווניין "במרכז הגיבוי והשיחזור" של ווינדוס כי זה בדיחה של תוכנה שעובדת אולי בתאוריה
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרתכם בדחיפות. יש לי בעבודה כמה מחשבים, ומסיבה כלשהיא נמחק מאחד מהם הרבה מידע שהיה על שולחן העבודה. המידע הוא של שנים רבות וחומר מאוד חשוב להמשך עבודה ואני חייב לשחזר אותו. ככל הנראה המידע נמחק על ידי אחד מהעובדים, שכנראה הסתכסך עם הבוס... עכשיו, חיפשתי בפורום הודעות קודמות על שיחזור ומצאתי את התוכנה GetDataBack. עוד לא ניסיתי אותה אבל רציתי לשאול לפני שאני מנסה, אם יש למישהו תוכנות נוספות שהוא ממליץ עליהם. בנוסף, אם יש פה מישהו עם נסיון של שיחזור חומר ויכול לתת לי כמה טיפים כיצד לעשות זאת בצורה הטובה ביותר אני ישמח. למיטב ידיעתי רצוי לא לכתוב על ההארדיסק לאחר איבוד המידע כדי לא לכתוב עליו לכן ניתקתי אותו מהמחשב בעבודה. אנא ענו לי בהקדם זה מאוד חשוב לי. ת…
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-