עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, לחבר שלי יש בעיה במחשב,כל קבצי התמונה(JPG) נהפכו לסיומת VBS. אין אפשרות לעשות פתח באמצעות תוכנה תמונות כלשהי. ניסיתי גם לשנות את הסיומת חזרה לJPG ואין תצוגה של תמונה,הכוונה שהפעם זה נכנס לתוכנה אבל לא רואים כלום. אני מאמין שזה וירוס. בכל מקרה פירמטנו את המחשב,גיביתי את כל התמונות שלהם ועדיין כלום לא עובד. יש אפשרות להציל את התמונות אכשהו? מה זה הסיומת VBS?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי לכולם כבר זמן רב שאני חושבת על עניין הטלפון דרך המחשב, וכעת לאחר שהתקנתי את ה- WINDOWS 7, ברצוני לנסות לממש זאת. לשם כך אבקש את עזרתכם המומחים. על המערכת שלי (פרטים במפרט) מותקן כרטיס פקס מודם דרכו עובר קו הטלפון (מהקיר למחשב, משם לטלפון הרגיל) כאשר מצלצל הטלפון, אני שומעת אותו במחשב ומקבלת חיווי בנושא וכך יכולה לקבל פקסים. ברצוני לנצל את החיבור לדבר נוסף - להיות מסוגלת לקבל ולהוציא שיחות (בקו הבזק) דרך המחשב וללא שימוש במכשיר הטלפון פרטים: 1. הרעיון הוא לשמור את כל ספריית הטלפונים שלי על המחשב. 2. להתקין תוכנה חכמה שדרכה אוכל לחייג (בתקווה ברוב המקרים חיוג מהיר) ולהשמש בפונקציות חכמות כמו חיוג עם הפסקות (טוב למוקדים עם אלף אופציות בדרך), נודניק מתוחכם(חשוב), שיחות וע…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. המחשב שלי מתקשה בהרצת קבצי MKV אשר ידועים ככיווץ של HD. אינני יודע איזה קודאק להתקין, מאחר שהתקנתי כמה קודקים שלא עזרו כלל. הסרט עדיין מוקרן באיטיות רבה, וישנו דיליי לא קטן בין האודיו לבין הוידאו. מפרט P4 3GHZ SOCKET 478 DDR 1024 FX5200 AGP 128MB

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by MoAv,

אוקיי משהו ממש מוזר . אתם עושים ריסטרט למחשב . הוא מסיים לעלות . פתאום משום מקום הוא מתחיל להריץ תמונות של הומואים ( אני לא צוחק ) שממש עושים את זה על הדסקטופ שלך ... משהו מטורף . הוא מסיים להריץ כמה תמונות ואח"כ מעלה את הREAL ONR PLAYER ומריץ סרטון גם לא ממש מעניין על חיי האנשים שנוסעים בכיוון השני של הכביש ( אם אתם מבינים ... ) . באמא שלי שעוד לא ראיתי וירוס מגעיל כזה . ועוד ה-NORTON שלי ( מעודכן יומית ) לא עלה עליו . אחרי כמה דקות הוא מסיים להראות לי כ- 20 תמונות וסרטון והעסק נרגע . עד אז אי אפשר אפילו להיכנס ל-TASK MANAGER כדי לבטל אותו כי הוא איך אומרים - ON TOP ככה שאי אפשר לראות כלום חוץ מהתמונות ... מישהו נתקל בדבר הזה ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם אני מוריד מאתר טורנטים supertorrents עכשיו שמתי לב שמדי פעם[לא תמיד] כשאני מוריד טורנט מסויים, לא משנה באיזה תוכנה[בין אם מדובר בABC או בBITORNEDO] הטורנט פתאום "נתקע". מה זה אומר? התוכנה עובדת, אפשר ללחוץ על הכפתורים, אבל כל המחוונים, של המהירות, של הזמן, ודברים כאלה, נתקעים. כאילו עושים "פריז" במקומם. הבעיה מסתדרת אם אני מפעיל מחדש את הטורנט, לכמה דקות עד שקורת שוב. יודעים מה אפשר לעשות? תודה מראש, אבי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

אז כחה.... 1. אני הולך לפרמט את המחב שלי ואני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה .... שיעבדו הרבה זמן ביחד.(כמה שאפר..) איזה ?????????????????????????????????????? 2. אני רוצה לעשות image שכל פעם שהם יעצבנו אותי אני ידחוף אותו תimage חזרה למחשב.... איך ???? ואם אפשר לעשות את זה עם כל התוכנות כבר מותקנות help!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ThE_BesT,

מפאת חוסר מקום בהודעה אחת אצטרך לנצל את הודעה זאת להמשך, שילחו לי על זה :-) By ARC1450 _________________________________________________ I've tested the SE version of 3DM2K1 using XP and here are some info(new or not i dont know because i dont have the time to search all the posts ): SE gave about 150 points more(Card not o/ced CPU at 100@118).One certain thing(in my opinion) is that WinME and 98SE o/c better than XP for CPU and GPU.I benched not after a clean installation but with a 20gb partition 80%full. First of all,regarding the det drivers in XP,i had the highest overall scores with 22.40,although i noticed that with 27.10 the first 3 games' scores were higher than …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by brum,

שלום. המחשב אחרי פירמוט עם XP SP1 . כאשר אני מחבר DISK ON KEY אני מקבל הודעה שה USB יעבוד במהירות איטית וכי עלי להוריד עדכון (כנראה): ההודעה מתייחסת לבקר מהיר 2442 וכן 2444 של INTEL 82801BA . אוסיף שיש לי ציפסט D845I . אין לי את הדיסק של לוח האם אז הלכתי לאתר של אינטל אבל ממש לא הבנתי מה עלי להוריד ואיך. אודה לכם אם תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. האם יש אפשרות/תוסף שאיתו אפשר ליצוא URL ALLIAS כמו שיש בAVANT? הכוונה פשוט לקיצורים שאפשר להכניס לשורת הכתובת והתוכנה תשלים את האתר. כלומר אם ארשום את הקיצור GG אגיע לwww.google.com. יש לי כמות גדולה של תמונות שברצוני להבהיר, מלשון בהיר. אני יודע שזה אפשרי עם פוטושופ, אבל זה מעיק להבהיר כל תמונה בנפרד וגם הקבצים יוצאים פי 3 מגודלים המקורי, לכן אני שואל האם יש תוכנת עריכה קלה ופשוטה שאפשר לערוך בה כמות גדולה של תמונות במקביל?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני מנסה לצרוב קובץ MDF בן כ3.5 ג'יגה כDATA למדיית DVD. הנרו נותן לי הודעה שהקובץ גדול מ2 ג'יגה ולכן הוא לא יכול לצרוב.. האם למישהו מושג כיצד אני צורב קובץ כזה, כIMAGE (בלי לפתוח אותו..). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מקווה שזה המקום הנכון לשאול. רכשתי מחשב נייד חדש של פוג'יטסו בלי מערכת הפעלה עליו. כשניסיתי להתקין ווינדוס 7, באמצע ההתקנה המחשב קפא, כיביתי והדלקתי אותו, ומאז כשאני מדליק אותו הוא כאילו מתחיל להריץ ווינדוס אבל מגיע להודעה "windows boot manager windows failed to start. בסוף הדף כתוב windows failed to load because the kernel is missing or corrupt. ואני מקבל הסבר שעלי להכניס את דיסק ההפעלה ולהדליק את המחשב מחדש, אבל אז קורה אותו דבר כמובן ששיניתי בביוס להפעלה מהדיסק והמחשב באמת מתחיל מהדיסק. מישהו נתקל או יודע?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. פירמטתי את המחשב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות שיחזור מערכת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by david_borohov,

שלום. לא הייתי בטוח אם הבעיה הזו מתאימה לפורום הזה...אך אני מקווה שתוכלו לעזור לי. הפעלתי על המחשב עריכה של אבא שלי נורטון גוסט (עקב בעיות מרובות). הגוסט פתר את הבעיות אבל יצר אחת חדשה....הוא מחק לי מחיצה שלמה (את כל כונן D) כך שבעצם איבדתי את כל החומר שהיה במחיצה זו. אני לא מצליח למצוא את החומר בשום מקום וגם סיסטם ריסטור לא עזר. החומר בדיסק הזה מאוד חשוב לי...אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד. תודה,דוד.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ראו: http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=6b3af6c9 עזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by FireStar,

שלום לכולם אני סטודנט לכלכלה, ואחד הקורסים שמחייבים לקחת כל סטודנט בשנה הראשונה זה שימושי מחשב. בעיקרון זה די משעמם, כי זה פתח תיקיה, סגור תקיה, צור טבלה בלה בלה בלה ... הבנתם את הקטע לכן רוב השיעורים הללו, אני טופס פינה ומשלים שעות שינה... בסוף כל שיעור, המרצה מחלקת דף עם מטלה לבית ומקבלים עליה ציון. דף עם הוראות לביצוע בוורד. בדר"כ זה שטויות ולכן אני מרשה לעצמי לישון בשיעור...אבל הפעם המרצה התקילה אותי ובאיזה סעיף היא ביקשה להכין בוורד אינדקס ל4 מילים. מה זה בדיוק אינדקס ואיך מבצעים זאת ???

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. טוב אז רציתי לעשות חיפוש לא ממש ידעתי מה לחפש אז פתחתי דיון... כל פעם שאני לוחץ על לינקים שאמורים לפתוח חלון חדש בג'אווה סקריפט, לא קורה כלום. גם פה זה קורה לי עם המפרט, וגם לדוגמא פה באתר של ארץ נהדרת מישהו יודע איך לתקן את זה? אני עם Internet Explorer 6 על WinXP.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by abnatan,

היום הלכתי לחבר שלי ושמנו איזה סרט, עכשיו היו בעיות של סימני פיסוק עם הכתוביות, אז ניסיתי להתקין אצלו את התוכנה של סאבס שמסדרת את זה אני בא להתקין את זה ובאמצע ההתקנה האנטיוירוס של מקאפי קופץ ואומר שהקובץ exe שהתוכנה מנסה להוציא נגוע באיזה וירוס תולעת, וישר מחקה אותו אותה תוכנה באותה גירסה מותקנת אצלי על המחשב, גם הנורטון(לשעבר)וגם הקספרסקי לא אומרים שום דבר על הקובץ איך אני יכול להיות בטוח שהדבר הזה לא הכניס לי וירוס למחשב? ולמה רק המקאפי אומר שזה וירוס? הנה הקובץ: http://www.subs.co.il/Admin/Up/Files/Subs_v11.zip למי שיש מקאפי בגירסה כלשהי שיוציא את ההתקנה מהזיפ ויסרוק איתו, גם בעלי אנטיוירוסים אחרים מוזמנים לנסות(על אחריותכם, לי אישית יש את התוכנה מותקנת כבר לא מע…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by giliboy,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה dvd טובה שתומכת באפשרות של tv out דרך הכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום האם כשמשתמשים בהצפנה של Word עם קבצי DOC (לא DOCX), זו הצפנה שאפשר לסמוך עליה, בהנחה שהסיסמא 8 תוים ומעלה, או שכבר מצאו שיטה לפרוץ את זה במהירות, ולכן לא שווה לסמוך על זה? תודה card

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by kingscorpion,

???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eranmor,

שמתי לב שתמיד כשאני גולש ויש טאב פתוח של MAKO אז הדפדפן נתקע לאחר כמה שניות ודורש הפעלה מחדש זה קורה בשני מחשבים שונים באחד מותקנת ויסטה ובאחד WIN7 בשניהם אני גולש עם FF מעודכן למה זה קורה?

22. Started by MishaK,

אז ככה...הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מתאמן ב"יכולות הדי ג'י"ש( ) שלי, והתוכנה שאני משתמש בה (PCDJ Red) לא מאפשרת הקלטה לצערי, לכן אני מחפש תוכנה חיצונית שתאפשר את זה. היש כזאת? ? ? אני רוצה תוכנה שתקליט את הסאונד שמוציא הכרטיס קול ישר לקובץ MP3 או כול קובץ אחר שלוקח פחות מקובץ WAV ! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ofer_mat,

אני מחפש תוכנה שמעבירה קול דרך הרשת כמו NETMETING רק בלי תמונה השמוש העיקרי של התוכנה הוא לדבר עם חברים (יותר מ2 בו זמנית) בזמן משחקי רשת מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by at,

האנטי וירוס norton לא מצליח להסיר קובץ מסוג adware.gaotr תוכנות ל adware כולל adware se 1.05 בכלל לא מזהות אותו. איך מסירים ? בדקתי אין בכלל קובץ כזה בספריה! (תמונה מזיהוי של אנטי וירוס מצורפת בקובץ) {האם HijackThis יכול לעזור ואיך יודעים מה להסיר ?} תודה טל (נ.ב. רשמתי על תקלה אחרת עם צפצופים בתמיכה טכנית אבל הבנתי שהם מתעסקים רק חומרה ואתם בתוכנה) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אסט: נוד32 - אנטי וירוס [גרסה 2.50.16-אדמיניסטראטור] / [Eset: NOD32 Antivirus [v2.50.16-Administrator או נרטון 2004 אני לא מכיר בכלל את הנוד 32 ואין לי מוסג איך הוא עובד ואיך מפעיל אותו אז השאלה שלי אם עדיף לי להישאר אם הנורטון 2004 שלי כי אותו אני מכיר יותר טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים