תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום... יש לי אוסף מוזיקה די גדול ובשביל להגיע לשיר מסוים באוסף צריך לעבור דרך הרבה תיקיות והרבה הקלקות על העכבר. חשבתי להשתמש בתכנה כמו windows search כדי לאפשר גישה מהירה לקבצי מוזיקה בכל עת, אבל - אני ממש לא רוצה "לאנדקס" (index) של כל המחשב, הייתי מעוניין לעשות את זה רק לתיקיית האם בלבד. אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכם ??? אז ככה, יש לי בעיה ואין לי מושג כבר מה עוד אפשר לעשות איתה ... נכנס לי Spyware למחשב (ראו תמונה למטה) שכל פעם שאני נכנס לדפדפן זה מעלה לי אותו, ניסיתי להסיר אותו כמעט בכל דרך אפשרית, דרך תוכנות להסרת Spy, אנטי וירוס, מחיקת קבצי Cookie וכד'. מישהו מכיר את הבעיה ? נתקל בה והצליח לסדר אותה ? נ.ב. התמונה שהוזכרה למעלה : התוכנות שבהם נעזרתי וניסיתי להסיר את ה - Spy הן : Ad-Aware SE 6 ?Spy Sweeper Spyware Doctor ואנטי וירוס - Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition 9 בתודה מראש, The Wizard
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הפרסומות שולטות באתרי איטנרנט, אני כבר לא שולט באתרי אינטרנט, התוסף Adblock רושם לי שהוא פגום, למרות שאני לוחץ על בצע תיקון, זה עדיין רושם שהוא פגום. הסרתי את התוסף, והתקנתי מחדש, עדיין עם אותה בעיה, הסרתי את הכרום והתקנתי מחדש, גם לא עזר. עשיתי סריקת וירוסים, התקנתי אנטי וירוס, ביצעתי סריקה, מצא משהו במחשב, מחק אותו, עדיין לא עוזר. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה בnero אני לא מסוגל לצרוב בצורת copy dvd (יש לי גירסה 7) הבעיה היא שמתי שאני מכניס את הנתונים ואז לוחץ על copy ואז זה מיד רושם לי error ורושם שיש לי intrnal falire ואז התוכנה מפסיקה להגיב והדרך היחידה לצאת ממנה זה לעשות לה סיים משימה. ניסיתי את כול הדברים מחקתי את הנירו התקנתי חדש יותר מחקתי שוב התקנתי את הישן יותר זה לא פועל בשום דרך! אז למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך לפתור אותה ? או איזה שהיא הצעה חילופית לצריבה כי רק האפשרות הזאת לא פועלת וכול שאר הסוגי צריבות פועלות בסדר אז אולי יש תוכנה נורמלית בחינם שאני יכול לצרוב איתה בקלות ובנוחות בצורת copy disk (למרות שאני מעדיף שיהיה לזה פיתרון כי אני אוהב את נירו).
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני משתמש באופיס 2003 אאוטלוק מסונכרן מול חשבון EXCHANGE ומוגדרות בו 2 תיבות דואר: אחת פרטית ואחת משותפת (SHARED MAILBOX) שעובדים עליה כמה אנשים אני מעוניין להגדיר את המסייע מחוץ למשרד (OUT OF OFFICE) רק על התיבת מייל הפרטית רק שזה לא ממש אפשרי מכיוון שברגע שמפעילים את המסייע מחוץ למשרד הוא פועל על 2 התיבות אני יודע שיש אפשרות נוספת להגדיר כלל שברגע שמגיע מייל שהשם שלי מופיע ב- TO/CC זה מחזיר הודעה לשולח רק שהאופציה הזו לא עובדת כמו שצריך חשוב להדגיש שהתיבת מייל המשותפת היא למעשה התיבה הראשית והתיבה הפרטית כאילו מצורפת אליה אשמח לעזרתכם בנושא אם זה בכלל אפשרי תודה
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת מאוד בפירפוקס כשאני לוחת על קישור בלחצן גלגלת(פתיחה קישור בלשונית חדשה), הדף קופץ למעלה. מה לעשות?ז ה קורה גם בFF 2 וגם ב3RC
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש מישהו שמכיר תוכנה שמתקשרת למחשב אחר באמצעות IP אבל רצוי שתיהיה רק כדי לנהל שיחה ...רק אודיו
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי. הכוונה היא שכשאני רואה סרט על הטלויזיה דרך המחשב והסרט מקודד על מסך רחב אז רואים את הסרט רק על שליש מהמסך טלויזיה ... השאלה שלי היא האם יש איזו תוכנה שתוכל להראות את הסרט על מסך מלא... המפרט שלי המפרט מחשב ... תודה .
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום , מישהו מכיר תוכנה חינמית להמרת PDF ל JPEG , GIF אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך תוכנה שתיהיה פשוט שאני יוכל לסמן קטע מסויים של אודיאו מתוך הסרט ולהסיר\להשתיק אותו (פשוט לסמן קטע קול מסויים ולהשתיק אותו) שיהיה אפשרות להשים מוזיקת רקע לסרט וכמו כן שיהיה אפשר לחתוך קטע וידיאו מסויים ע"י סימון שלו ומחיקה...
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הבעיה שלי היא כזו: אני אוהב מוזיקה תימנית ובכדי להוריד "חומר" תימני אני נכנס לכל מיני אתרים בתימן. הבעה שאני לא יודע לקרוא בתימנית וכשאני מגיע לאתר כזה אני לא יודע איפה ללחוץ בכדי להגיע לאותם שירים ואם אני כבר מצליח להוריד משהו זה לוקח הרבה זמן. מכיוון שאני משתמש בתוכנת BitCommet גיליתי שאם ני מקליק קליק ימני בעכבר כשאני נמצא באותו עמוד יש אופציה של "הורד הכל בעזרת BitCommet". בצורה זו הצלחתי להוריד שירים אבל בנוסף הוא מוריד לי כל מיני קישורים כלומר באתו דף שבו ביצעתי "הורד הכל" יש קישורים לשירים נוספים. השאלה שלי היא האם קיימת כזו תוכנה שיודעת להוריד את כל החומר (ובמקרה שלי...שירים) שיש באתר מסויים?
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם משהו מוזר כאן שאני פותח 45-50 אפלוד ביוטורנט ומצליח להוריד רק על 150 זה לא הגיוני כי שאני פותח המון אפלוד אז אני אמור לקבל המון דאונלוד אף פעם לא יצא לי לקבל הזמנה לטראקרים אז אני משתמש באתרים כמו mininova, isohunt,bt junkie מה אני צריך לעשות? זה עניין של הגדרות בתוכנה?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום,קניתי מחשב נייד חדש SATELLITE L50-B-2C8 שהגיע עם WIN 10 ןהוינדאוס לא פועל טוב בכמה מהתוכנות שאני משתמש בהן.אני מעוניין לעשות פורמאט ל-WIN7,ולא הצלחתי להסתדר עם הורדת הדרייברים.תוכלו בבקשה להנחות אותיאיזה דרייברים אני צריך להוריד למחשב שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת להמיר קובץ בסיומת .vob לפורמט MPEG או כל פורמט אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי קובץ של 6 GB בBITCOMET כשהוא הגיע ל2.3 GB הפסקתי את ההורדה, צרבתי את הקובץ לDVD ומחקתי אותו מהמחשב (כי היתי צריך את השטח דחוף), אבל שמרתי את הטורנט. עכשיו החזרתי את הקובץ לתיקייה של ההורדה מהדיסק שצרבתי, ניסיתי להמשיך את ההורדה,אבל עכשיו התוכנה אומרת שירדו רק 16%...שזה לא הגיוני כי שמרתי מעל 2GB. ניסיתי למחוק ולהוריד מחדש את הטורנט, וזה לא עזר. ביצעתי ב"דיקה ידנית" לקובץ כמה פעמים וזה לא עזר.
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
התקנתי את נגן ווינאמפ ואני רוצה להגדיר אותו שיהיה כמו סרגל מעל ההתחל(אני זוכר שראיתי אצל מישהו פעם שאפשר לעשות אותו כזה בצד מין סרגל חצי שקוף כזה שמראה את השיר המנוגן ויש חצים של העברה.. איך אני מגדיר את האופציה הזאת? תודה רבה =] אלי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני לא בטוח למה הנושא הזה יותר שייך ל WINDOWS או תוכנה אם זה לא שייך לכאן אז תעבירו ניסיתי להתקין את גירסת הניסון של קספרסקי 5.0 לראות איך היא.. אני כרגע משתמש בAVAST גירסת הHOME ורציתי לראות אם הגירסה של קספרסקי תגלה לי וירוסים שהAVAST לא גילה.. בכול אופן אחרי ההתקנה הוא רושם לי שקובץ DLL מסוים חסר העלתי תמונה.. מישהו יודע איך אני יכול להשלים את אותו קובץ DLL ? ובנוסף זה קובץ ששייך לWINDOWS אם לאנטי וירוס קספרסקי? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בכל פעם שאני גולש באינטרנט נפתחים לי -מעבר לשני העמודים שאני פותח-עוד עשרות רבות של עמודים שאין לי שמץ של מושג מהיכן הגיעו.לא מדובר בעמודים הפורנוגרפים שיש בהם קבצים נסתרים אלא במשהו לא מובן. מחקתי את כל קבצי הקוקי הקיימים,את כל ההיסטוריה של האתרים שהייתי בהם את הקבצים הזמניים ועדיין לא עוזר. דבר נוסף דף הבית שלי הוא של ערוצי זהב-אני עדיין בניסוי-ומשום מה הוא כל הזמן מתחלף לי לדף אחר. כל זה קרה ברגע שניסיתי להוריד את התוכנה שפורצת את ההום סינימה. איך פותרים את הבעייה? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה תוכנה פשוטה יש לעריכת מוסיקה, אני צריך לשנות מקצבים (TEMPO) ולחתוך ולחבר קטעים שונים. תודה לעונים. (הכי חשוב שתהיה ידידותית למשתמש).
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום המקום הוא: EDIT-perferences-memory & cache האם אפשר לשנות שם משהו בכדי שהביצועים ישתפרו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכננת לרכוש למשרדי תוכנות אנטיווריוס... על מנת לקבל עידכונים וכל הדברים האלה... עשיתי קצת מחקר לגליתי ששלושת ההבאים הם הכי נפוצים AVG SYMANTEC NORTON ANTI VIRUS ESET NOD32 על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי את Intel burn test v1.8 ואיך שאני מפעיל אותה אני מקבל הודעת נחשל מישהו יודע למה ומה צריך לעשות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש תוסף בפיירפוקס שהופך עברית לאנגלית בשורת הכתובת למשל כתבתי ->>> טםואונקץבםצ והתוסף יהפוך את זה אוטומטי ל-youtube.com ויפנה אותי אוטומטית לשם???
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום התקדמתי אתמול לויסטה ויש כמה תוכנות שלא פועלות לי טוב כמו Deamon Tools ו BSplayer האם יש גירסאות לתוכנות האלה שתואמות ויסטה? והאם נרו 7 תואמת ויסטה? תודה מראש! ofeky1
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אם יש עוד נוספות אשמח לשמוע המלצות וביקורות בעיניין ... עשיתי חיפוש כאן לתרד שנפתח לפני שבוע אבל לא מצאתי נראה לי שדיברו שם על עוד איזה תוכנה אבל אני לא מצליח להזכר איזו ...
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-