עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobipk,

רציתי ךדעת באיזו תוכנה ניתן לבנות ספריית פלאש כזאת כמו באתר הזה http://www.globusmax.co.il/Hebrew/

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by shir1234,

שלום, אחרי שעזרו לי כאן ביעילות ובמהירות רבה כ"כ בשבוע שעבר, (ושוב תודה!), יש לי שאלה נוספת: יש לי קובץ שהורדתי מיו-טיוב והוא נשמר כMP4. אני לא מצליחה לצפות בקובץ עם הwindows media player, למרות שהורדתי איזה מקודד שמישהו שלח לי. (אין לי מושג מה שמו או המקור שלו) יש עצות? זה די דחוף להרצאה למחר... תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. שלום לכולם יצרתי תיקיה בתוך תקיית incoming ( הורדות/נכנסות ) של האימיול ואני לא יכול למחוק אותה או את התוכן שלה , התוכנה אומרת שמישהו אחר משתמש בקבצים אלו . נכנסתי במצב בטוח - לא מחק , שיניתי הרשאות ( עדיין במצב בטוח ) , לא מחק , ניסיתי למחוק את כל תיקיית האימיול מהכונן , לא מוחק , ביטלתי שיתוף , לא מצליח למחוק , לא נותן לי למחוק גם מתקיית השיתוף של אימיול . היכן על המחשב הקובץ עוד בשיתוף ? ( וינדוס XP ) תודה . מחקתי את אימיול מהמערכת ועדיין לא ניתן להסיר את התקיה , מדוע אם עושים תקיה היא קשה למחיקה ?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by yoavbd123,

סנכרתי את התוכנה עם המייל שלי, שהוא דרך BEZEQINT אם זה רלוונטי. הדואר מגיע לINBOX והכל בסדר. הבעיה היא כזאת, הדואר שמגיע לOUTLOOK מגיע רק לOUTLOOK, כלומר, ברגע שהדואר הגיע לאאוטלוק,אני כבר לא יכול לראות אותו דרך השירות האינטרנטי של האימייל (http://my-mail.co.il/ ) כשאני נכנס למשתמש שלי דרך MY MAIL, תיבת הדואר ריקה לגמרי. וזה בעיה דיי מעצבנת משום שכעת אין לי גישה לאימיילים פרט לדרך המחשב האישי וזה מעצבן, מישהו יודע איך משנים את הגדרות השלח קבל כדי שישמר עותק גם באינטרנט ? עוד משהו קטן, האם יש אפשרות להעביר דואר נשלח מהאינטרנט MY MAIL, לאאוטלוק, בצורה יעילה יותר מאשר שליחה פיזית של כל ההודעות ? ועוד איזה משהו קטן, איך אני יכול לעשות בהגדרות שכשמגיע מייל אני אקבל התרעה שמשמי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מה שקורה שכאשר עוזב את המחשב לעמה שעות הסרבר הטוב ביותר שאני תמיד דואג שיתחבר אליו מתנתק אחרי כמה זמן וזה אוטומטית עובר לסרבר אחר לא טוב וגם לפעמים משתנה ל LOW ID ואז אני חוזר אחרי ערב של הורדה ומגלה שכלום לא זז רק בגלל זה ניסיתי לשים רק את הסרבר הזה בPRIORITY HIGH ואת השאר כולם ב LOW ...לא עוזר ממש איך אני נותן פקודה לאימיול להתחבר רק לסרבר הזה ואם יש ניתוק שינסה רק לזה כל כמה שניות עד ההתחברות ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. אני עובד עם HD שמחובר בSATA ולאחרונה חיברתי בIDE גם HD ישן כתוספת (SLAVE). הבעיה היא שלאחר כמה ימים של הופעה ותיפקוד רגילים הוא פתאום לא מזוהה בכלל בווינדוס, אבל כשנכנסתי לBIOS אחרי ריסטרט, ראיתי שהוא כן מזוהה שם. אנא, הסבירו לי מה קרה, איך לפתור את זה ולחזור לשגרת העבודה איתו, ואם אפשר-ללא פירמוט של הנוסף. תודה

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  7. האם אפשר לעשות רשימה של לינקים מרפידשייר שירדו אוטומטית? או שצריך לפתוח כל לינק בנפרד? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  8. חוץ מהיכולת לקרוא זיכרון מעל 3.25GB, מהם עוד היתרונות של מערכת 64 ביט?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. האם יש תוכנה שנותנת לפצל ולקבוע גדלים של מחיצות לאחר התקנת מערכת הפעלה (XP,7) ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by snirh2,

התקנתי עכשיו את הדפדפן החדש של גוגל והוא נראה נחמד מאוד, אבל יש דבר אחד שמפריע לי. בIE אני רגיל לגלוש בזום של 140% בערך.. יש אפשרות שהכרום "ישמור" את העדפות הזום שלי במקום שאני אצטרך כל פעם מחדש להגדיל ?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. עשיתי עכשיו נקיון במחשב ופתאום הבחנתי ב"SKINS". זה מופיע כתוכנה שמותקנת, אבל בתדירות השימוש רשום RARELY וזו התוכנה היחידה שאין לי אפשרות להסירה (לא קיים הכפתור של REMOVE). למען הסר ספק, לא הורדתי שום סקינים למחשב או לתוכנה כלשהי. מישהו מכיר את זה? אפשר לדעת איך להסיר את זה?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. טוב שמעו, קניתי לא מזמן מיקרופון+אוזניות, עכשיו הכל עובד מצויין שומעים, ואפשר לדבר, אבל הבעיה למשל שאני מקליט משהו "ברשמקול" במחשב , ואני מנסה להשתיק את המיקרופון בבקרת עוצמה, זה לא משתיק לי את המיקרופון, יענו עדיין שומעים אותי. הנה תסתכלו בתמונה שהשתקתי את המיקרופון, במצב כזה זה אמור לבטל את המיקרופון לגמרי. http://up196.siz.co.il/up3/ngnzmjjn3ufj.jpg איך זה יכול להיות ???? חייב עזרה חבר'ה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by efod26,

שוב שלום, אולי כדי לחדד את נושא הדיון, אני מחפש מקור מידע פנימי באתר או חיצוני אשר משווה בין תוכננת PowerLink CRM לבין תוכנות אחרות מבחינת חסרונות מול תוכנות אחרות ומתחרים עיקריים שלה. אם מישהו יוכל לסייע... תודה והמשך שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  14. שלום לכולם, לא בטוח אם זה מתאים לתקלות תוכנה או חומרה. ניסיתי פה. אשמח לעזרה עם מחשב נייד שמריץ ויסטה ופעם ביומיים-שלושה נותן מסך כחול או פשוט נתקע ומתרסק. המחשב עדיין באחריות. אתחיל ואגיד שאני חושב (לא בטוח ולכן פונה אליכם) שהבעיה התחילה בערך בזמן שטכנאי של DELL החליף לנו זכרון RAM שנדפק. אני לא משוכנע לחלוטין שזה מאז ולכן הייתי שמח לשמוע מכם. המחשב עוד באחריות, פשוט ב DELL אמרו לי קודם כל להריץ את הכלי בדיקות של DELL (שלא מצא תקלה). קיוויתי שתוכלו לעזור לי ולהגיד לי משהו מוחשי יותר שאוכל להגיד לDELL (או שאולי זה בכלל לא הזכרון אלא משהו שאני יכול לפתור) בדיקה של קבצי ה DMP מעלה כל פעם משהו אחר. צירפתי העתק שלהם בקובץ TXT, יש בתוכו כמה קבצי DMP. תודה מראש על כל עזרה שתוכ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  16. Started by koboc9,

אני מחפש תוכנה להורדת סרטים/קטעי ווידאו מאתרי צפייה ישירה. למשל אני רוצה להוריד מהאתר של היורוליג משחק של מכבי(שאין אותו ברשת אני מחפש אותו כבר שנים) יש דרך לעשות זאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, התיישבתי על המחשב ולהפתעתי אין לי קול. כשאני עושה ריסטרט למחשב הכל חוזר לקדמותו ויש סאונד ולאחר כמה שניות נעלם לי אשף הניהול של האודיו ואיתו הסאונד במחשב. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. המחשב שלי בן קצת יותר מ3, עבד מצויין עד הוירוס, מאז אפילו אחרי פירמוט הוא עובד לאט ביותר, כל חלון באקספלורר נפתח אחרי 20 שניות לפחות, מלא תקלות ותקיעות. למישהו יש פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. אם אפשר עזרה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by ronenf,

אחד מקבצי המחשב הנייד שלי נדפק בגלל קריסת סוללה פתאומית, וכעת מערכת ההפעלה אינה עולה (נתקע בעליה באחד הרכיבים). חשבתי לבצע תיקון מערכת הפעלה, אולם זה בלתי אפשרי מפני שהותקנה על המחשב תוכנת הגנה של safe-gaurd כך שכל הקבצים בכונן מוצפן. אני יכול לפרמט, אך יש לי קבצים חשובים שברצוני להציל. כיצד אוכל לשלוף אותם? אגב, ניסיתי המון תוכנות recovery, אבל בגלל הצפנת הכונן הן אינן מזהות כלום ע"ג הכונן. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי ספר שאני עובד עליו כבר חודשים באינדיזיין גירסת CS4 ME בכל פעם שאני רוצה לעשות לקובץ יצוא ל PDF מה שקורה זה שכל המספרים במסמך נעלמים כולל מספרי העמודים שמוגדרים מדף האב. הבנתי מהמורה שלי שזאת בעיה מוכרת ושיש לסמן את כל הדפים ולעשות APPLY MASTER TO PAGES כדי לשחרר את המספרים מדך האב למסמך אבל זה לא עוזר בבקשה עם מישהו יכול לעזור אני חייב להדפיס את הספר ממש בקרוב. תודה מראש טל.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי שחכתי איך עושים את זה. פעם יצרתי תיקייה עם כמה קיצורי דרך ואיכשהו עשיתי שאני יוכל להפעיל את הקיצורים דרך run . נגיד שם הקיצור דרך היה FOTR אז הייתי רושם FOTR בrun וזה היה מריץ לי את זה איך אני עושה את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, מקווה שהגעתי למקום הנכון, אם לא אשחמ אם תפנו אותי איפה תאים לשאול את השאלה אז אולי אתם יודעים אם ואיך שומרים סרטון שהכנתי בwindows movie maker, כפריט מדיה רגיל? כלומר שאני אוכל לפתוח אותו עם המדיה-פלייר, ושלא כל פעם שאני רוצה לראות הוא יפתח לי את תוכנת העריכה? ניסתה לעשות "פתח באמצעות" ואז לבחור את המדיה פלייר וזה לא הצליח. נראה לי שצריך לשנות משהו בהגדרות הקובץ/ באיך שאני שומרת אותו בשביל זה. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by coorva,

שלום רב אני מעוניין לדעת אם אני פותח mp3 בעזרת התוכנה המקצועית לdbpowerAmp ל- WAV, ואז צורב ב-NERO ל- audio cd האם יהיה הבדל באיכות של השיר או שניתן לוותר על התוכנה dbpoweramp ולתת ל- NERO לעשות את העבודה ופתיחת הקבצים ?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים