עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rander1,

שלום לכולם התקנתי ווינדוס 7 והורדתי דרייבר מעודכן מ ASUS וקיבלתי את לוח הבקרה הזה עם XP היה לי לוח בקרה כזה ואני רוצה אותו כי יש בו אקולייזר ובחדש אין איזה דרייבר אני צריך להתקין בשביל לקבל את לוח הבקרה כמו שהיה לי ב XP ? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הדיסק עם הדרייבר הלך קפוט, ומה שהורדתי מהאתר שלהם לא עושה את העבודה... מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ghost לא חייבת להיות חינמית, לבדיקת המסך כן. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. אני מחפש תוכנה חינמית שמקליטה שיחות וידאו הסקייפ והמסנגר להארדדיסק יש כזאת ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yman,

מאז שהתחלתי לעבוד עם Detonator 21.XX (כרגע 85) פונקציות ה-Video-In של ה-ASUS8200 לא עובדות. מוציאות הודעת שגיאה על i2c.dll. ניסיתי להתקין מחדש את ה-wdm driver ולא עזר. מצד שני הדרייברים של asus עושים צרות עם כל מיני דברים שמתעופפים (אפילו לא הגעתי לשלב של לבדוק הפרשי ביצועים עם 3dmark2001). האם מישהו הצליח להפעיל capture על כרטיס כזה או asus7700 עם פונקציונליות דומה, כאשר הוא משתמש ב-reference driver ולא הדרייבר המקורי של asus ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כשאני מנסה להיכנס לאחד הכוננים הקשיחים שלי, C או D, אני מקבל את ההודעה: can not find script file c:\setup.dll.vbs לאחר מדריך שמצאתי ברשת שאומר לעבור על הרג'יסטרי שלך ולמחוק מכולם את המשפט setup.dll.vbs ניסיתי להיכנס שוב לכוננים. מה שקורה כרגע כשאני מנסה להיכנס לכוננים זה: http://img516.imageshack.us/my.php?image=57246115.jpg אחרי שאני לוחץ OK החלון נסגר והוא נשאר במחשב שלי. מה לעשות? אני לא יכול להיכנס לכוננים הקשיחים שלי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Daver,

שלום לכולם, יש לי את התכנה easycpu וכל פעם שאני מנסה להפעיל אותה היא לא פועלת וקופץ לי חלון עם שגיאה (מצורפת תמונה) אני משתמש בווינדוס 7 64 ביט ניסיתי לשחק עם התאימות של התכנה אבל היא עדיין לא פועלת יש עוד משהו שאפשר לנסות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן אנשים אני חדש בכל מה שקשור לתוכנות האלו עד עכשיו אני משתמש בEmule ורוצה להתחיל להשתמש באלו ששאלתי עליהם אז יש לי כמה שאלות. דבר ראשון איזה מבין התוכנות אתם ממליצים להשתמש? לפי בדיקה ראשונית שלי הAzureus Vuze נחמד מיכוון שבעמוד הראשי שלו יש ים לינקים למלא דברים. אני לא יאמר (ומצפה מכם שגם לא תעלו את זה בשביל שיהיה לכולם דיון מועיל שיוכלו ללמוד ממנו) מה בשביל שלא יגרור את הדיון הזה לאיזה וויכוח טיפשי או שינעל, אבל הבנתם למה אני מתכוון. הבנתי שבתוכנות האלו אין שיטות "דירוג" של קרדיט כמו בEmule (שאת האי מיול שלי התקנתי על D וכשאני מפרמט את המחשב זה לא משפיע על התוכנה מין הסתם הincoming\temp ממוקמים באותו תיקייה) אני אומר את זה מכוון שאם זה לא עובד ככה בתוכנות האלו אז אי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by podi,

יש לי אופיס XP ואני התקנתי אותו. יש דרך להפוך אותו לעברית? כי הכל באנגלית ואני רוצה עברית. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by moranhoresh,

יש לי גישה לאתר המכיל ספר. אני הייתי מעוניין לצפות בספר גם כשאני לא מחובר לאינטרנט. איך אני עושה זאת? יש לי גם בעיה בשמירה של העמוד, כי חלקו השמאלי הוא תוכן עניינים עם סמיניות וחלקו הימני הוא הטקסט עצמו. בנוסף, לצורך גישה לספר אני מכניס סיסמא. כיצד אני יכול להוריד את כל הספר כולל התמונות ותוכן העניינים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן, ניסיתי למצוא סיריאל לאיזו תוכנה בשביל חבר, ובחיפוש אקראי בגוגל נתקלתי בקובץ שטען להיות סיריאל אבל בלי לחשוב התקנתי אותו (זה היה EXE) ובתקייה שהותקן היה רק קובץ UNINSTALL שאותו הפעלתי גם, והוא כביכול עשה מחיקה למה שכביכול הותקן. עכשיו כשאני מפעיל דפדפן (IE) המחשב קופא. כשאני נכנס להמחשב שלי, אני לא יכול לגשת לאף אחד מהכוננים שלי, המחשב עושה עצמו כחושב ואז מפסיק. כשאני מנסה לעשות שיחזור מערכת, הוא נותן לי להגיע עד לשלב האחרון שאני מאשר, ואז פשוט מתעלם מהלחיצות שלי. ניסיתי במצב בטוח, עשיתי סריקה עם NOD32 מעודכן, ביטלתי את כל הדברים ב MSCONFIG. אני אשמח לעזרה כי פשוט בא לי לזרוק את כל המחשב מהחלון .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by NaNdoS,

כמו שאמרתי... הכל טוב ויפה חוץ מזה שיש כפתור נוסף של האייסיקיו בטקס-בר (כאילו האייסיקיו זה חלון של אקספלורר) איך לעזאזל נפתרים מזה??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by maverick,

הבעיה שיש לי עם עברית באיציק היא שכאשר אני מתכתב עם מישהו שהשם משתמש שלו בעברית אני רואה את הניק שלו כ-"?" יש פיתרון לזה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by A.z,

על איזה תוכנה אתם ממליצים??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום אני מייבא נתונים מAccess שחלקו זה שעות עבודה עכשיו אני עשה סכום של שעות עבדוה ומקבל מספר כזה 13.5(כלומר 13 שעות ו30 דקות) ואני רוצה זה יופיע בצורה ברורה יותר למשל 13:30 יש איזה פונקציה או דרך ליצור פונקציה שתעשה את ההמרה הזאת? כי כאשר רואים את הנתונים בגרפים זה קצת מבלבל ולא נוח להתחיל להמיר כול פעם לדקות.... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ot,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1005061385&start=0]כללי[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Funkyzord,

אל איזה תוכנה אתם ממליצים אבל שיהיה אפשרות להמרה לפורמטים אחרים ושיהיה resize. ושתהיה פשוטה לא כמו acdsee

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by thebenjamin,

שלום.. יש לי כרטיס USB עם אנטנה ואני רוצה לצפות באמצעותו בטלוויזיה.. התקנתי אותו.. במנהל התקנים הוא נקרא af9015 bda הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לו לעבוד כמו שצריך.. המדיה סנטר מצא ערוצים אבל כשאני מפעיל ערוץ יש לי אודיו ל3 שניות בערך עם מסך שחור ואז הכל נתקע.. עם blaze hdtv player הוא לא מוצא לי ערוצים ובתוכנה של arcsoft הוא מצא ערוצים אבל הם היו קטועים וללא אודיו (למרות שבתוכנה סומנה הקליטה הכי גבוהה) מישהו מכיר תוכנה שעובדת כמו שצריך או דרך לפתור ולראות באחת מהתוכנות הנ"ל כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by The Dom,

כנראה התקנתי איזשהי תוכנה לא ידועה ואיתה הגיעה כל מיני שטויות של facemoods. חיפשתי בגוגל והצלחתי להבין איך מסירים באופן רשמי את התוכנה שלהם ואת הטולבר אך זה עדיין נשאר במחשב. הורדתי ספייבוט בשביל להוציא את כל המיילוור אך הוא לא מצא כלום וגם rootanalyzer בשביל למצוא אותם במחשב- כמובן שהוא לא מצא. הורדתי hijackthis והוא באמת מצא אך אין לי מושג איך להשתמש בו כדי למחוק ביעילות את כל הקבצים שקשורים לfacemoods מהמחשב. גם הsearch bar בפיירפוקס הפך לשל facemoods במקום של גוגל. איך אני מסיר את כל הקבצים שלהם מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by THOMASEVIGHET,

היי חברים אולי מישהו יכול לעזור לי שברתי ראש על זה יותר מדיי , אני מנסה לשנות שפה של ה OUTLOOK שלי וגם של שלל האפליקציות של האופיס אך עדיין זה נשמר לי על עברית למרות שככל הגדרות בהגדרות השפה תקינות לחלוטין . מדובר על אופיס 2016 ניסיתי גם כמובן להתקינו מחדש ועדיין לא עזר . מדובר על מחשב בעבודה. תודה , והמשך יום נעים :)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Need: Norton SystemWorks 2005 FULL+ serials דחוף ביותר !!!! בבקשה!!! אני חייב ! תודה ענקית מראש !

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך תוכנה שתבדוק אם בכונן אחד נמצאים כל הקבצים הדרושים להפעלת המערכת. זאת מכייוון שפעם השתמשתי בתוכנה של analogx ועשיתי בטעות את האפשרות dll archive, והיא מחקה לי כמה קבצים במחשב, אני משתמש בפרטישן אחר, כונן האם שלי הוא f:, ולמשל קבצי ווינדוס ב-c: אני לא יכול למחוק כי אין לי גישה אליהם. יש תוכנה שתבדוק אם בכונן c: נמצאים כל הקבצים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אם אני משתמש בתוכנה של EAC או FORMAT FACTORY כדי לגבות שירים מדיסק אח"כ כשאני בא לשמוע את השירים, כל שיר נשמר בנפרד, ואי אפשר לשמוע אותם אחד אחרי השני ברצף מה עושים??

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי קובץ טקסט ואני רוצה שבתחילת כל שורה יהיה מספר שונה, זהו. איך אני עושה את זה? (כמובן שאני מדבר על דרף אוטומטית, יש לי איזה 200 שורות למספר...) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Ewingum,

לפעמים זה לוקח כמה שעות, לפעמים דקות, ולפעמים כמה עשרות שניות. אבל הICQ שלי מתנתק מעצמו. או שזה מראה לי כרגיל שזה (לכאורה) און-ליין אבל אני לא מצליח לשלוח הודעות (מחכה....מחכה...מחכה... עד שאני מתייאש/מופיע הודעה שאני לא מחובר) או שבאייקון זה מראה אוןליין (גם בכפתור מצב) אבל כל הרשימה הינה "OFFLINE"... ואני צריך כל פעם להתנתק ולהתחבר מחדש, מה ש: א. מעצבן ב. מפריע לי ולאנשים שמדברים איתי ג. יוצר אי-וודאות לגביי אם ההודעה נשלחה או לא ד. אחרי כמה התחברויות-התנתקויות אני לא יכול להתחבר למשך הרבה זמן, בגלל "RATE LIMIT EXCEEDED" עריכה - ICQ 2001 הבילד הכי חדש....

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים