עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני משתמש כבר שנים רבות ב-PerfectDisk כתוכנת האיחוי העיקרית שלי (כיום גרסה 12.5). הסיבה שאני מעדיף את PerfectDisk על פני האיחוי המובנה של מערכת ההפעלה חלונות (התחלתי להשתמש בתוכנה מאז חלונות XP) הן: 1. הצגת מפה מפורטת של הדיסק בדומה לאיך שהציג מאחה הדיסק של חלונות 98 ומטה. 2. איחוי מושלם שלא משאיר רווחים בין הקבצים והתיקיות בדיסק, ומאחה את כל הפיצולים (האיחוי של חלונות XP בזמנו היה משאיר מספר רב של קבצים לא מאוחים, והוא לא היה מאחד את כולם ברצף). לאחרונה שמעתי מדיון בקשר ל-Diskeeper, שרבים ממליצים להשתמש באיחוי המובנה של Windows 7 על פני תוכנות איחוי צד שלישי. אז האם מומלץ גם לי להפסיק את השימוש ב-PerfectDisk ולעבור לאיחוי המובנה של חלונות 7?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by maori_0,

היי, יש ברשותי מחשב נייד Dell Vostro 3550 coer i7 - גרסת BIOS - A11 *לא ניתן להגדיר הגדרות מורחבות בביוס (כגון: הגדרות גרפיקה) שני כרטיסי מסך: -Intel 3000HD series (ברירת מחדל) - AMD Radeon HD 7650M *במנהל ההתקנים שני הכרטיסים מזוהים. כשאני מגדיר ב Catalyst control center שמשחק או יישום מסויים יעבוד ב high preformance בעת הפעלת אותו המשחק או היישום אמור לעבוד ה AMD RADEON וזה לא עובד הוא פשוט נתקע על INTEL GRAPHICS. מה לעשות? תודה לעוזרים

3. Started by intel suck,

יש לי בעיה עם הנורטון ואני לא מצליח לכבות אותו ואני לא יכול לעשות עדכון תוכנה ל- KASPERSKY

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מקליד נניח את האות ר יוצא לי סימן או מוזר או מספר ואות באנגלית לדוגמא ר=3? וירוס? בעיה בהגדרות? מה לעשות בבבקשה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gtf,

אחרי שהתקנתי את CATALYSY CONTROL CENTER הוא פעל טוב על שהוא התחיל להציג לי את השגיאה הבאה בכל פעם שניסיתי להכנס תמונה: http://img488.imageshack.us/img488/9463/1ts9.jpg

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. נכון נכון, אין לי סיבה להתעצבן כי זה בחינם ואני לא שילמתי אגורה, אבל תארו לכם שאתם מסתכלים על סרט וברגע הכי מותח הפירסומת שאתם הכי שונאים( GOnext והבחורה המרקדת :AR15: )צצה לה בלי סיבה!, והדפדפן לא פתוח בכלל אז אני חייב להניח שזה בגלל התוכנה, וזה קורה לי בדרך כלל כחמש פעמים ביום, אני לא רוצה להפסיק להשתמש בתוכנה כי היא מאד שימושית אז למישהו יש פיתרון איך להפסיק את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by giliboy,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה dvd טובה שתומכת באפשרות של tv out דרך הכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Shbd,

יש לי בעיה עם שתי תוכנות שאני לא מצליח לסדר... WinDVR מקליטה לי באיכות מצוינת ולא מכבידה בכלל על המחשב אבל האיכות סאונד יוצאת לי בין הגרועות למרות ששיחקתי בהגדרות של איכות הסאונד וסוג הקידוד. ובתוכנה POWER DIRECTOR שקיבלתי עם הכרטיס יש אלף אפשרויות לקידוד סאונד וגם ששמתי באותו סוג קידוד כמו ב- WinDVR ושמעו פי אלף יותר טוב לאחר ההקלטה. אבל הבעיה בתוכנה שהיא כבדה וגם נתקעת לאחר מספר שניות של הקלטה (ישנם מין תקיעות בזמן ההקלטה מה שדופק אותה) לכן אני צריך תוכנה אחרת שתפיק לי את המיטב מהוידאו ומהאודיו. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by avishaiar17,

יש לי מערכת הפעלה של ויסטה 32 ביט כל פעם שאני מנסה להתקין את דמון טולס הוא מתחיל להריץ את ההתקנה ואז אומר שהמחשב חייב לעשות ריסטרט כדי להמשיך..אני עושה ריסטרט ואז שוב שהוא מגיע לאותה נקודה שוב הוא דורש ריסטרט ככה זה כל פעם...הוא לא נותן להתקין...ממש מעצבן. ניסיתי עם הגירסה שתומכת בויסטה נוניסיתי עם הפרו בקיצור התיאשתי מה אתם אומרים ?? מה אפשר לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by davidcohen,

שלום! אפשר תוכנה ששמרה קבצי וידאו לקובץ מסוג AVI ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by esaly,

היי! רציתי לבקש את המלצתכם בנושא הVMWARE והאם תוכלו להמליץ על ספר או מדריך במטרה ללמוד את התוכנה. המון תודה לעוזרים מראש!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חג שמח לכולם.. אני מחפש תוכנה שמחלקת סרטונים על פי זמן שאקציב. כלומר אם למשל אני מכניס סרטון של 60 דקות, שהיא תחלק את הסרטון ל60 (שכל סרטון יהיה דקה). אני צריך שהיא תעשה את זה בצורה אוטומטית ותתמוך בהרבה סוגים של קבצים (בעיקר בקבצים שמורידים מיוטיוב). בנוסף אני צריך שהיא תעשה את זה לכמה סרטונים במכה, כלומר אם אשים למשל 10 סרטונים גדולים, שהיא תחלק אותם לקטנים. מכירים תוכנה כזאת? מעדיף חינמית, אם לא אז אפילו בתשלום. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by kobi_sion,

מחפש FLAC PLAYER + תוכנת המרה ל-MP3 המלצות ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Adi Izhaki,

שלום, שיניתי כמה הגדרות במצלמת וידאו שלי בטעות, לאחר מיכן צילמתי וכשהורדתי את הסרטונים למחשב ושמים play אז הסרטונים רצים בהילוך מהיר. מישהו יודע עם איזו תוכנה אפשר לסדר את זה? ואיך? זה מטיול באירופה וזה ממש חשוב. בתודה מראש עדי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, האם זה אפשרי איכשהו, אם יש לי נגיד 5 חלונות פתוחים או 5 לשוניות פתוחות, ובאחד מהלשוניות נגיד זה פורום ומפרסמים שם הודעה חדשה, האם אפשרי שיעלה את החלון שבו התפרסמה ההודעה אוטומטית, או שיהבהב? האם אפשרי לעשות בדף מסויים ריענון אוטומטי כל זמן מסויים? תודה לעוזרים. נסביר שוב אם לא הבנתם. יש לי 5 חלונות או 5 לשוניות פתוחות בתוכם יש נגיד 3 פורומים ו-2 אתרים או 5 פורומים או כל מיני אפשרויות. אני רוצה שכשתפורסם הודעה באחד הפורומים זה יעדכן אוטומטית ויקפיץ את העמוד או כמו שרשמתי, האם אפשרי שהחלון יהבהב או כמו שרשמתי, האם אפשרי לרענן דף מסויים כל זמן מסויים. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by מוקיון1,

מה הם התהליכים האלו IQS.EXE-1 2-PNKBSTRA.EXE

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. עד היום השתמשתי ב-TUGZip ומלבד בעיות נקודתיות עם קבצים מסויימים לא נתקלתי בבעיות. יש יתרונות משמעותיים בתוכנות כיווץ חינמיות אחרות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי וינדוס 7 גרסה של 64 ביט ויש לי שני אינטרהט אקספלורר אחד רגיל ואחד של 64 ביט וגרסה של 64 ביט אני לא מצליח לראות סרטונים ואני יודע שלא יצאה גרסה של flash plyer 64 bit אני בטוח שיש לזה פיתרון חייב להיות לזה פיתרון אולי יש איזשהו מוקדד שיכול לסדר את זה ולראות סרטונים בבקשה תעזרו לי אני חייב לנסות לפתור את זה בטוח שיש פיתרון צדדי לזה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by אבי11,

שלום יש לי שני סרטי וידאו שהסיומת שלהם היא AVI . ניסיתי לצפות בהם עם VLC ו - DIVX PLAYER אבל הם לא מקבלים את הסרטים. האם ישנה דרך שניתן לצפות בהם? בבקשה, הסבר למתחילים, אני לא בקיא בנושא. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי לכולם כבר זמן רב שאני חושבת על עניין הטלפון דרך המחשב, וכעת לאחר שהתקנתי את ה- WINDOWS 7, ברצוני לנסות לממש זאת. לשם כך אבקש את עזרתכם המומחים. על המערכת שלי (פרטים במפרט) מותקן כרטיס פקס מודם דרכו עובר קו הטלפון (מהקיר למחשב, משם לטלפון הרגיל) כאשר מצלצל הטלפון, אני שומעת אותו במחשב ומקבלת חיווי בנושא וכך יכולה לקבל פקסים. ברצוני לנצל את החיבור לדבר נוסף - להיות מסוגלת לקבל ולהוציא שיחות (בקו הבזק) דרך המחשב וללא שימוש במכשיר הטלפון פרטים: 1. הרעיון הוא לשמור את כל ספריית הטלפונים שלי על המחשב. 2. להתקין תוכנה חכמה שדרכה אוכל לחייג (בתקווה ברוב המקרים חיוג מהיר) ולהשמש בפונקציות חכמות כמו חיוג עם הפסקות (טוב למוקדים עם אלף אופציות בדרך), נודניק מתוחכם(חשוב), שיחות וע…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by overload,

פה ניסיתי ליצור את התמונה המקורית כמה שיותר טוב, כי אני פשוט אוהב את הציור הזה, של האומן המפורסם אלקס רוס. והמקורית (השתמשתי בגרסה קטנה יותר לצערי): http://www.alexrossart.com/gallery/characters/batman/img/harleyqLG.jpg פה עבדתי יותר בחופשיות, עם הרבה עריכה בפוטושופ. והמקורית: http://img344.imageshack.us/img344/6319/v2474242pm.jpg

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. האם יש קובץ התקנה אחד של כל הדרייברים הנחוצים למחשב? בין הרכיבים שיש: Display: Intel 82852/8255 GM/GME Graphics Controller מודם: IBM Integrated 56K Modem Monitors: IBM ThinkPad 1024x768 LCD Panel Network adapters: Intel PRO/100 VE Network Connection Intel PRO/Wireless 2200BG Network Connection USB: Intel 82801/DB DBM USB2.0 Enhanced Host Controller 14CD " " " " " 82801 24C2 " " " " " 82801 24C4 " " " " " 82801 24C7 אנא עזרו לי כי זה ממש דחוף, טובה לאדם חשוב! תודה רבה מראש לכל עוזר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by NaNdoS,

כמו שאמרתי... הכל טוב ויפה חוץ מזה שיש כפתור נוסף של האייסיקיו בטקס-בר (כאילו האייסיקיו זה חלון של אקספלורר) איך לעזאזל נפתרים מזה??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by rephael16386,

מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט שהורדתי? אילו תוכנות צריך? , מאיפה מורידים תרגום? אני מודה לכם...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by niv0us,

יש לי הרבה סרטים במחשב בפורמט avi. אני מעונין לצרוב אותם על דיסקים ככה שאני אוכל לראות אותם בדי וי די. הדי וי די שלי לא תומך בקבצי avi. שמעתי שאנייכול להעביר אותם לvcd בשביל לראות, האם זסה נכון, אם איזה תוכנה. שנית הייתי רוצה שלסרטים האלו הייה תרגום בעברית, כיצד ניתן להביק להם תרגום שכאשר אני רואה את הסרט בדי וי די הייה לי תרגום. יש לי גם צורב די וי די עם זה עוזר לי בדרך כלשהי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים