תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, אני מעוניין לגבות את המייל שלי באאוטלוק אקספרס לקראת פירמוט קרוב. הצרה היא שברגע שאני נכנס ל EXPORT--->MESSAGES, המחשב רושם לי על איזו תקלה עם MAPI! מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אתה, כן הנך, יכול להעלות או לשלוח לי למייל chomarim@gmail.com את קובץ ההפעלה (EXE) של תוכנת Adobe encore (הוא לא אמור לשקול הרבה) פשוט מישהו מחק לי אותו בטעות. בתודה איז'ו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest בדקתי אם אני יכול להריץ משחק (FAR CRY 2) וזה אמר לי שהכרטיס מסך שלי יריץ אבל לא ממש טוב... (הכרטיס הוא 4870 בודד) וזה ממש לא הגיוני כי חבר שלי מריץ על הכי גבוהה עם כרטיס חלש משלי בהרבהה. רשום שם שהדריבר של הכרטיס מסך שלי הוא 7. משו... אבל התקנתי את 8.10 ... נראה לי שהבעיה יהא שהדריבר 7. משו מותקן עדין והמחשב "משתמש" בו ולא ב8.10 החדש שהורדתי היום.. אז אם אפשר תוכלו להגיד לי איך אני מוחק דריבר של ATI ואז מתקין מחדש את ה8.10 ? (אם זאת הבעיה) וגם שהרצתי FAR CRY 2 המשחק רץ באמת די גרוע.. העכבר זז בדיליי( G5 , התקנתי דרייבר חדיש) יש תקיעות לפעמים גם, הכנסתי קראק טוב (RAZOR) והתקנתי כרגיל.. למי שרוצה לדעת: זיכרון…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לדוד שלי מחשב חדש לפני כמה שבועות, התקנתי וינדוס ואת כל הדברים הדרושים, אולם עכשיו משום מה יש בעיה מוזרה. הוא מסרב להיכנס לחלק מהאתרים כמו יאהו או לבצע חיפוש בגוגל ועוד. יש לו nod 32 עשיתי בדיקת וירוסים והוא לא מצא כלום. התקנתי היום את הקספרסקי החדש, עשיתי סריקה והוא גילה 25 וירוסים וטרויאנים כאשר הוא מחק את כולם חוץ מאחד שאותו הוא פשוט לא מצליח למחוק (זהו קובץ dll) , ניסיתי למחוק בעצמי ב safe mode אבל הוא לא נמחק. והוא לא נכנס לאתרים האלו, מה אפשר לעשות? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מוצר בשם AverMedia EZMaker USB2.0. המוצר הזה עובד בצורה של כרטיס עריכה שמתחבר ל-USB. האם משהוא יכול לעזור לי למצוא דרייבר שלו ל-Windows 7 64BIT? תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קורה לי הרבה פעמים שאני מוריד שיר ובסופו יש הרבה זמן (10-13 שניות) של שקט, האם יש דרך להוריד אותם כדי לחסוך מקום בזמן הצריבה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזושהיא תוכנה נורמלית שתוריד בקצב טוב ל56.6
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מחפש מדריכים ל-SOLIDWORKS אשמח אם תוכלו לעזור לי .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אופיס XP ואני התקנתי אותו. יש דרך להפוך אותו לעברית? כי הכל באנגלית ואני רוצה עברית. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בicq, אני לא מצליח לקבל קבצים מחבר שלי (לשלוח אני כן מצליח). אני חייב איזשהו פתרון לנושא לא אכפת לי גם להשתמש בתוכנה אחרת להעברת קבצים למישהו יש פתרון לבעיה או הצעה לתוכנה אחרת?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 עם נפח של 1 ג'יגה, וזה לא ממש מספיק לי לכל השירים/ספרים/הדרכות שאני רוצה להכניס אליו... אני מחפש תוכנה שתוכל לבצע המרה המונית למבצי MP3 לפורמטים יעילים יותר, בלי פגיעה רצינית באיכות, וכך אוכל לאכסן בו יותר. בעיקר כשיש הרבה MP3 שהם ב-VBR, והזמן שמוצג שגוי, וגם קשה להעביר לנקודות מסויימות. באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי למצוא סיריאל לאיזו תוכנה בשביל חבר, ובחיפוש אקראי בגוגל נתקלתי בקובץ שטען להיות סיריאל אבל בלי לחשוב התקנתי אותו (זה היה EXE) ובתקייה שהותקן היה רק קובץ UNINSTALL שאותו הפעלתי גם, והוא כביכול עשה מחיקה למה שכביכול הותקן. עכשיו כשאני מפעיל דפדפן (IE) המחשב קופא. כשאני נכנס להמחשב שלי, אני לא יכול לגשת לאף אחד מהכוננים שלי, המחשב עושה עצמו כחושב ואז מפסיק. כשאני מנסה לעשות שיחזור מערכת, הוא נותן לי להגיע עד לשלב האחרון שאני מאשר, ואז פשוט מתעלם מהלחיצות שלי. ניסיתי במצב בטוח, עשיתי סריקה עם NOD32 מעודכן, ביטלתי את כל הדברים ב MSCONFIG. אני אשמח לעזרה כי פשוט בא לי לזרוק את כל המחשב מהחלון .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הנורטון ואני לא מצליח לכבות אותו ואני לא יכול לעשות עדכון תוכנה ל- KASPERSKY
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוחה אם לכאן השאלה הזו שייכת, אבל הפורום הזה היה נראה לי הכי קרוב לתחום. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי והחלטתי לעשות את זה בצורה מסודרת, כלומר עוד לפני הפירמוט עצמו אני רוצה להיות מוכנה ומאורגנת. אני רוצה להכין בשלב הראשון רשימה של כל סוגי התוכנה שצריך ובשלב השני לבחור תוכנות ספציפיות. כרגע אני בשלב הראשון אשמח אם תסתכלו ותגידו לי מה אני מפספסת, ובכלל אם יש לכם עצות בנושא. בבקשה אל תתנו, עדיין, המלצות לתוכנות ספציפיות, בואו קודם נסיים את החלק הזה. כדי לנסות לוודא שאני לא מפספסת כלום עשיתי חלוקה לקטגוריות: דרייברים: כ.מסך, לוח אם, כונן/צורב, מדפסת, עכבר ואל פסק. אבטחה: אנטי ווירוס, פיירוול ותוכנות נגד רוגלות ורושעות. תחזוקה: תוכנת איחוי, סריקת ריגסטרי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.deviantart.com/deviation/22766892/ צילום "אומנותי" ראשון שלי. לא היתי בטוח ם זה שייך לפה או לצילום, אבל אני מעדיף את זה פה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שהתחלתי לעבוד עם Detonator 21.XX (כרגע 85) פונקציות ה-Video-In של ה-ASUS8200 לא עובדות. מוציאות הודעת שגיאה על i2c.dll. ניסיתי להתקין מחדש את ה-wdm driver ולא עזר. מצד שני הדרייברים של asus עושים צרות עם כל מיני דברים שמתעופפים (אפילו לא הגעתי לשלב של לבדוק הפרשי ביצועים עם 3dmark2001). האם מישהו הצליח להפעיל capture על כרטיס כזה או asus7700 עם פונקציונליות דומה, כאשר הוא משתמש ב-reference driver ולא הדרייבר המקורי של asus ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי עכבר Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1a USB והוא כל פעם מתכבה ונדלק ועשיתי בדיקת דרייברים וראיתי שאין לו דרייבר אם אפשר בבקשה לינק להורדת הדרייבר אני ישמח מאוד כי לא הצלחתי למצוא עריכה : אפשר גם PS/2 תודה רבה לכל העוזרים Bullet
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנראה התקנתי איזשהי תוכנה לא ידועה ואיתה הגיעה כל מיני שטויות של facemoods. חיפשתי בגוגל והצלחתי להבין איך מסירים באופן רשמי את התוכנה שלהם ואת הטולבר אך זה עדיין נשאר במחשב. הורדתי ספייבוט בשביל להוציא את כל המיילוור אך הוא לא מצא כלום וגם rootanalyzer בשביל למצוא אותם במחשב- כמובן שהוא לא מצא. הורדתי hijackthis והוא באמת מצא אך אין לי מושג איך להשתמש בו כדי למחוק ביעילות את כל הקבצים שקשורים לfacemoods מהמחשב. גם הsearch bar בפיירפוקס הפך לשל facemoods במקום של גוגל. איך אני מסיר את כל הקבצים שלהם מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה dvd טובה שתומכת באפשרות של tv out דרך הכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לפורמטים כאלו שאני עורך ל-VCD,SVCD.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה.. מצאתי איזה קוד ב C שאני מעוניין להפעיל אבל הוא עושהההה לי מלא בעיות. פעם ראשונה שלי עם C אבל לפי מה שהבנתי צריך בספריית include מלא קבצים נוספים שחסרים לי. אבל לא מצאתי אותם עכשיו אני מחפש אותם או תוכנה שתכיל ישר את כולם מצאתי אותם דרך ADDON לתוכנה שאין לי ... אבל נראה לי שהם לא מתאימים ל dev C++ או שהתוכנה לא תומכת ב C רגיל הקיצר אני לא יודע מה לעשות ואני אשמח אם מישהו יעזור לי הנה משהו שיעזור לכם להבין על מה אני מדבר #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> #include <errno.h> #include <string.h> #include <netdb.h> #include <sys/types.h> #include <netinet/in.h> #include <sys/soc…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ישלי מחשב בן 3 שנים בערך ובזמן האחרון יש איתו המון בעיות ויש חשד שאחד מהרכיבים(מעבד,לוח אם,דיסק קשיח, זיכרונות) נפגמו... הייתי רוצה לדעת האם יש תוכנות מומלצות לבדיקת רכיבי חומרה כמו שהזכרתי למעלה ואני שם דגש על מעבד ולוח אם, כי לשאר הרכיבים ישלי???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שרתים של DELL R410 & 610 רציתי לדעת האם אני יכול לקבוע שכאשר החשמל ניתק וחוזר השרתים יעלו באופן אוטומטי? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה במחשב,כל קבצי התמונה(JPG) נהפכו לסיומת VBS. אין אפשרות לעשות פתח באמצעות תוכנה תמונות כלשהי. ניסיתי גם לשנות את הסיומת חזרה לJPG ואין תצוגה של תמונה,הכוונה שהפעם זה נכנס לתוכנה אבל לא רואים כלום. אני מאמין שזה וירוס. בכל מקרה פירמטנו את המחשב,גיביתי את כל התמונות שלהם ועדיין כלום לא עובד. יש אפשרות להציל את התמונות אכשהו? מה זה הסיומת VBS?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1005061385&start=0]כללי[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-