עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך תוכנה שמסוגלת לקחת תמונה, ולפי גודל מסויים יכולה לחלק את התמונה למס' דפים ככה שאני יוכל להדפיס אותם ולהרכיב תמונה אחת גדולה (פוסטר) ???

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מחפש תוכנה שאני מכניס בה רשימת קישורים ומגדיר לכל קישור שעה מסוימת שהתוכנה תפתח אותו. תוכנה שמטרתה די פשוטה אך האם קיימת?תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by overload,

יש למישהו אתר עם איזה מאגר גדול של מברשות טובות לתוכנה? (CS1) מצאתי כמה אבל לא ממש מוצלחים. ומישהו יכל להסביר לי לאיזה תיקייה אני אמור להכניס את הקבצים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי חברה, ראיתי בכמה מקומות את האפקט הזה וזה נראה לי ממש מגניב לעשות את זה לכמה תמונות, חיפשתי מדריכים בגוגל ו youtube אבל לא מצאתי משהו מוצלח כל כך, הכי קרוב שהגעתי אליו זה המדריך הזה http://www.pixeldigest.com/cartooneffect.html שזה האפקט שאני מחפש, אך לצערי משום מה לא הצלחתי לעשות אותו לפי המדריך... כנראה באחד השלבים לא עשיתי משהו טוב. למישהו יש תוכנה קטנה אולי שעושה את האפקט הזה אוטומטי כבר? או הסבר יותר מפורט כיצד להגיע אליו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by the kon,

שלום מה קורה? אוקי אז ככה יש לי איזה עבודה לעשות ואני סרקתי כמה תמונות עכשיו יש לי תמונות סרוקות מלפני 50-60 שנה ורציתי לדעת אם ישנה אפשרות לחדש את התמונה או להוריד את הצבע הצהבהב? וכן מישהו שלח לי תמונות סרוקות אבל לא יודע אולי זה הסורק אבל התמונות במקום להיות בגודל רגיל הם בגודל של אייקון של תוכנה(קצת יותר) ישנה דרך להגדיל בלי לפגוע באכות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Milford Cubicle,

היי Kaspersky מכוון אצלי לסריקת מערכת מלאה פעם בשבוע. הבעיה היא שהוא תמיד נתקע באמצע על קבצים מוגנים בסיסמה. הקבצים הם משום מה שני קבצים בסיפריית ה-Skins של Adaware SE, וקובץ ההתקנה עצמו - aawsepersonal.exe. כמו כן, גם קובץ ההתקנה של WinZip 8 עושה את אותה צרה. כמובן שאין לי מושג מה הוא רוצה מהחיים שלי, ואני עושה לו skip archive, אבל ככה הוא אף פעם לא מסיים את הסריקה בלילה כי הוא נתקע על חלון "בקשת הסיסמה"... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות בשביל למנוע את זה? לא מצאתי בהגדרות האנטי-וירוס אף אפשרות לדילוג אוטומטי במקרים כאלה.. thanks

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. תוכנה מדהימה אבל כל כך מתוסבכת לי.... אני עובדת על מק אבל למיטב ידיעתי התוכנה פועלת גם על פי.סי לא מצליחה להתמצא מחפשת עזרה >

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך תוכנה שתבדוק אם בכונן אחד נמצאים כל הקבצים הדרושים להפעלת המערכת. זאת מכייוון שפעם השתמשתי בתוכנה של analogx ועשיתי בטעות את האפשרות dll archive, והיא מחקה לי כמה קבצים במחשב, אני משתמש בפרטישן אחר, כונן האם שלי הוא f:, ולמשל קבצי ווינדוס ב-c: אני לא יכול למחוק כי אין לי גישה אליהם. יש תוכנה שתבדוק אם בכונן c: נמצאים כל הקבצים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by HeaT-SinK,

תופס 20K ולוקח את מירבעבודת המעבד . מה זה ??

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. איזה אתרי דריברים אתם מכירים אתר של דריברים ?????????????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם. היום חשבתי על זה שממש צריך לעשות תצוגה מקדימה לקבצי הPSD של הפוטושופ, אך מה מתברר לי, כבר יש תצוגה מקדימה לPSD, רק שלי אין. זה ממש מציק לי... מישהו יודע אולי למה זה ככה ומה אפשר לעשות? תודה רבה! אבי.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by owmzxvt,

מתחברים אליי לאייסיקיו כל מיני אנשים ערבים למיניהם ואני לא רוצה לדבר איתם בפרטים שלי מצויין שאני מישראל, בכל זאת היתי מעוניינת לדעת אם יש איזו דרך שאוכל למנוע מאנשים שלא מישראל לראות אותי\לדבר איתי בלי למחוק מהפרטים שלי את זה שאני מישראל :-\ תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by tom2718,

שלום, תם זמן הגרסה החינמית. מישהו יכול להמליץ על חלופה טובה להורדת כמה שיותר סוגי קבצים. בדגש על פלאש/wmv ,swf? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בזמנו הייתי עובד עם norton partition magic אבל הם הפסיקו את הייצור של התוכנה וגם את התמיכה של הגראסות הקיימות שלה. מחפש תוכנה באותה רמה שתומכת ב-64 BIT, מערכת ההפעלה שלי היא WIN 7. חייב את עזרתכם.... עידו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי בעיה בicq, אני לא מצליח לקבל קבצים מחבר שלי (לשלוח אני כן מצליח). אני חייב איזשהו פתרון לנושא לא אכפת לי גם להשתמש בתוכנה אחרת להעברת קבצים למישהו יש פתרון לבעיה או הצעה לתוכנה אחרת?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי... אני מכין סרט ונתקעתי בבעיה. אני צריך לעשות אפקט כזה שתמונה קטנה נדבקת לתמונה יותר גדולה כמו בחותמת (נגיד כמו בכוכב נולד כשהם נכשלים או עוברים). איך אפשר לעשות את זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אחרי שימוש ממושך מאוד-מאוד באותו אימיול, רשימת חיפוש הקבצים שלי כבר מתחילה להציק לי מבחינת אורכה... האם אתם יודעים על דרך בה אני אוכל לנקות אותה או למחוק אותה לגמרי? בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רב, לאחרונה תקף את מחשבי Spyware מוזר ביותר. הוא רץ בזיכרון בתור 2 קבצים שמתחילים במספר אותיות לועזיות כשבסיומן 32.exe אני סוגר אותם מהזיכרון והם עולים מיד שוב. אז אני סוגר אותם ומוחק מהר מהמחשב. מוחק מה-Startup , שלא יעלה בפעם הבאה עם המחשב. ואז באמת הם לא עולים יותר, אבל איך שאני מפעיל את האינטרנט אקספלורר (iexplore.exe) הם חוזרים! ניסיתי הכל, את כל תוכנות ה-Anti Spyware (לפחות 7 תוכנות ניסיתי) והן עוזרות, מסירות הכל. אבל איך שאני מפעיל את האינטרנט אקספלורר הקבצים חוזרים. גם לוקח לאקספלורר מעט זמן להיפתח. מה שהקבצים האלו גורמים זה לכך שיקפצו לי חלונות פרסומת כשאני גולש באינטרנט. אז מה שאני עושה כרגע זה עובד עם FireFox, דפדפן מצויין, רק שהוא לא מעלה את כ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by aviran_n,

נמאס לי מכל האוספי מקודדים שיש לי.. אני כבר לא יודע במה להשתמש ומבולבל לגמרי.. רציתי לקבל המלצה לסט מקודדים שיסדר אותי לרוב הפורמטים הקיימים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by CrossFire,

יש איזה תוכנה לבדיקת איכות המיקרופון, את תגידו לי כמו ה-record בוינדוס אלא אחר שמורידים.... חבר שלי אמר לי שהוא לא שומע אותי כל כך טוב....

21. אני מחפש תוכנה חינמית שמקליטה שיחות וידאו הסקייפ והמסנגר להארדדיסק יש כזאת ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בוקר טוב, התקנתי לראשונה YAHOO מסנגיר וקניתי מיקרופון. מישהוא יכול בבקשה להסביר לי איך אני משתמש בצ'ט עם מיקרופון. תודה, יוסי נ.ב. יש דרך לבדוק שהמיקרופון עובד??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

Winamp 2.79 is out! Improvements : upgraded unzip/decompress support to zlib 1.1.4, for big security fix improved multiple instance detection code/opening many files from explorer issues winamp agent tooltip improvement updates to MIDI support, disk writing support, WAV file support (PP) fix to id3v2+unicode support (rOn)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by The Dom,

כנראה התקנתי איזשהי תוכנה לא ידועה ואיתה הגיעה כל מיני שטויות של facemoods. חיפשתי בגוגל והצלחתי להבין איך מסירים באופן רשמי את התוכנה שלהם ואת הטולבר אך זה עדיין נשאר במחשב. הורדתי ספייבוט בשביל להוציא את כל המיילוור אך הוא לא מצא כלום וגם rootanalyzer בשביל למצוא אותם במחשב- כמובן שהוא לא מצא. הורדתי hijackthis והוא באמת מצא אך אין לי מושג איך להשתמש בו כדי למחוק ביעילות את כל הקבצים שקשורים לfacemoods מהמחשב. גם הsearch bar בפיירפוקס הפך לשל facemoods במקום של גוגל. איך אני מסיר את כל הקבצים שלהם מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shimon23,

במחשב השני שלי יש WIN 98 SE ENABLE, וכשאני מנסה להתרין שם אנטי וירוס (מקפי או נורטון), אני מקבל הודעה ישום זה ביצע פעולה בלתי חוקית, ורשום שיש תקלה בקובץ msiexec.exe מישהו יודע מה מקור הבעיה- לפני כן היה וירוסים במחשב זה(יתכן שעדיין יש), או מישהו יכול להעלות לי לכאן את הקובץ , אולי זה יפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים