עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RAZIEL98,

שלום משום מה מאתמול כנראה בטעות הגדרתי משהו ששמר לי כרטיסיה אחרונה שהייתה פתוחה ומאז כל פעם שאני פותח את הדפדפן היא נפתחת ,איך אפשר לבטל את זה? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by solo53,

בגירסה קודמת של השועל אם במיקרה הייתי מקליד בעיברית כתובת של אתר לדוגמה '''ץזשפץבםץןך שזה בעצם WWW.ZAP.CO.IL הדפדפן היה מעביר אותי לאתר http://urlazy.meow.co.il/121.php שהיה מראה לי כי בעצם רציתי את זאפ מאז שידרוג הדפדפו זה לא קיים יותר טוב אבל בגלל שחזרתי למערכת הפעלה מ 11.05 זה חזר לעבוד איך אפשר שגם אחרי שידרוג הדפדפן פונקציה הטבה זאת תעבוד

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Plazmata,

שלום לכולם, התקנתי על המחשב שלי את האנטי-וירוס nod32 וכנראה שגם מתישהו הגדרתי לו סיסמא , עכשיו אני רוצה להסיר אותו מהמחשב והוא מבקש את הסיסמא. אין לי מושג מה הסיסמא ואין לי אפשרות לבטל את ההגנה הזאתי חפשתי באתר של eset , חפשתי בגוגל וכל מיני פורומים ולא מצאתי פיתרון. יש למישהו פיתרון???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by KapiSH,

כשאני בא לראות סרטון שבנוי ב-shockwave נפתח לי חלון שזה מוריד אותו ובסוף ההתקנה מתחילה והוא רושם שהדפדפן פתוח, אפילו שהדפדפן בכלל סגור... יש אפשרות לדלג איכשהו על שלב בדיקת הדפדפן? או להוריד Shockwave ידנית או משהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לצרוב סרט DVDR מהמחשב שהצריבה תצא חלקה , שהדיסק לא יעשה בעיות כולל ללא בעיות בתפריט אני צריך תוכנה מומלצת וטובה תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש תוכנה לעריכת תגיות של קבצי MP3 (הכוונה למידע של MP3). חובה שתיהיה חינאמית. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אחרי שימוש ממושך מאוד-מאוד באותו אימיול, רשימת חיפוש הקבצים שלי כבר מתחילה להציק לי מבחינת אורכה... האם אתם יודעים על דרך בה אני אוכל לנקות אותה או למחוק אותה לגמרי? בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ferrari,

שלום, אני מחפש איזושהי תוכנה שבעזרתה אוכל לשלוט באיכות הסאונד של WINDOWS כך שכל תוכנה אחרת, וגם SOUND אחר ישמיעו את הצליל שכיוונתי פעם אחת בתוכנה שכזו. מאין WINDOWS SOUND EUALIZER, ככה שגם לדוגמה מוסיקה שרצה ב STREAMING מהרשת תהיה מותאמת ומושמעת לפי האקולייזר הזה. הבעיה שלי היא שאני רוצה לדוגמא להוריד את הבס של איזה סרטון מהאינטרנט, ואני לא יכול לעשות את זה כי אין לי אקולייזר ברשת. יש למישהו פיתרון? איזו תוכנה מומלצת או משהו בסגנון יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. פעם הייתי משתמש בSymantec Norton Partition Magic v8.05 לחילוק וטיפול במחיצות ופירמוטים(ביוחד הייתי משתמש בה דרך BOOT) עכשיו מאז השתדרגו הכוננים בנפח היא לא תמכה לי בהם והייתי עושה שגיאה ומאז לא משתמש בה עוד ועזר בכלי ניהול של ווינדוס(זאת הייתה תוכנה מעולה ונוחה) רציתי המלצה לתוכנה שתחליף אותה ושתיהיה גם טובה כמוה כי לא ידוע לי על גירסה חדשה שיצא אי פעם.. אני מחפש תוכנה דומה קלה ונוחה כמוה ושתיהיה לה אופציה נוספת לעבודה בלי מערכת הפעלה (CDBOOT) יש המלצה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by gshhar,

יש לי את התרגום של הסרט כל הפחדים כולם ובאחת השורות "נשלח מטוס A-4 ישראלי לסיור.|למקרה שכוחות יבשה יפלשו" הקטע השמאלי אמור להגיע לפני הימני אבל כל מה שאני עושה זה לא עוזר וזה מופיע הפוך בזמן שאני רואה את הסרט. איך אני מסדר דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by avi-noams,

אני רואה ברשת 2007 2010 2012 - מי הכי מוצלחת? אשמח להמלצה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מישהו יכול להמליץ לי איזה תוכנה טובה שמסירה קבצים עקשנים שלא רוצים להימחק? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by matanch,

יש לי אימיול בוסטר 8 החדש ווינדוס ויסטה 32 ביט...ושאני עושה חיפוש של שירים הוא לא מוצא לי mp3 תודה לעזורים!! מתן

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by KingYes,

איך? אני לא מצליח פשוט להפעיל את זה עם WMP.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by oreinis,

יש לי בעיה כאשר אני מנסה להפעיל את adorage בתור מעברים בין שתי תמונות הוא לא מקבל את התמונות ומראה רק מסך שחור והאפקטים שלו לא עובדים על התמונות מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by e.t,

מישהו יודע איך זה הגיע לפה? באמת אין לי מושג מה זה... מה זה עושה? האמת, יש לי איזה שם חשוד בראש ;D

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by eyalraz,

שלום אנשים. יש לי דיסק של מערכת הפעלהWinServer2008R2 שאני צריך להפוך לקובץ אימג' iso ב CD (ראו תמונה שצירפתי) על מנת להתקין מהביוס-דרך ה CD בתחנה אחרת... המלצה בבקשה על איך לעשות זאת עם תוכנה וכו..*אם אפשר גם הוראות בקצרה על השלבים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yoramns,

יש לי מחשב עם לוח GA-P35-DS3L התקנתי מערכת הפעלה win 7 הבעיה שאני לא מצליח להפעיל רשמקול ניסיתי כמה אפילו קניתי חדש עדכנתי את הדריברים מהאתר של החברה אבל עדין הבעיה ממשיכה השמח מאוד לעזרה הילד משגע אותי עם המשחק CS

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by The Dom,

לחצי פעמיים חיכיתי כמה דקות והוא לא רוצה להיפתח.... מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום אנשים. הבאתי איתי מהחופשה לא מעט סרטי ווידאו. העברתי אותם מהמצלמת ווידאו למחשב ועכשיו אני זקוק ל 2 כלים: 1. תוכנת עריכה חזקה אך במקביל ידידותית למשתמש ונוחה לשימוש. 2. כלי להמרת הסירטונים מפורמט AVI לפורמט MKV (כרגע סרטון של כ 32 דקות תופס לי כמעט 7 גיגה) עם מינימום ירידה באיכות. ז"א המרה מקידוד MPG לקידוד H.264. מה שאני צריך זו תוכנה שתקח את קובץ הווידאו הנוכחי ותעביר אותו קידוד מחדש ל H.264 ורצוי מאוד "בלחיצת כפתור" (בלי חילוצים ואריזות למינהם), פשוט בחירת הקובץ בחירת אופציית קידוד מחדש וקבלת קובץ חדש מקודד בצורה יעילה יותר. קיים דבר שכזה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מנסה הוספה\הסרה ולא מצליח דרך ccleaner וגם לא מצליח איך מוחקים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by idms,

שלום לכולם אני נתקל בבעיה מאוד מוזרה בDOK שלי אני נמצא עכשיו בטיול ולאורכו אני מגבה את הקבצים שלי באחת הפעמים ביצעתי את הגיבוי בLAPTOP של חבר ונשאלתי שאלה על ידי אחת מתוכנות האנטי וירוס שלו מאז אני לא מצליח לראות את הקבצים בDOK שלי בשום מחשב למרות שמבחינת הנפח אני עדיין רואה שהקבצים קיימים על הDOK - יש רק 12 ג'יגה פנוי בנוסף אני מצליח לכתוב עליו דברים חדשים ומדובר בFAT 32 אשמח מאוד להצעות שיצילו את החומר החשוב הזה תודה חברים עידן

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ניסיתי תוכנות כמו אשמפו BURNAWARE ונרו וכולם עושים ERROR שכאילו הכונן לא נמצא זה הכונן שיש לי: http://www.myce.com/cd-dvd-writers/samsung-22x-dvd-writers/Samsung-SH-S223B-94540/ צילמתי כמה תמונות אולי יעזור לכם http://www.up2me.co.il/images/16035211.jpg מננהל התקנים: http://www.up2me.co.il/images/14927407.jpg וזה אחרי שניסיתי להסיר את הדרייברים ממנהל התקנים אחרי ריסטרט http://www.up2me.co.il/images/64914947.jpg

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by LIOR42,

יש לי בעיה מעצבנת .... יש לי מערכת הפעלה 98 והמסך פתאום נהיה הפוך איך מסדרים את זה ???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. ???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים