עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by maxwell10,

שלום, זה עתה סיימתי לפרמט את המחשב הבייתי שלי, יצרתי שני כוננים, כונן C: ובו מערכת ההפעלה וכל התוכנות וכונן D: בו כל הקבצים (שירים, word וכו') ברצוני ליצור image לכונן C:, כלומר למערכת ההפעלה, לשם כך הורדתי את Norton Ghost 14 ויצרתי image שנשמר בכונן D: 1. ראיתי פעם במחשב שכשהמחשב עולה עולה אז עוד לפני ה BOOT יש אופציה לעלות את המחשב כרגיל או לעשות ghost, כלומר לעשות recover למערכת ההפעלה. זו אופציה טובה כי אינך נתון לחסדי מערכת ההפעלה במקרה וזו קורסת כליל. איך אפשר לעשות את זה? 2. אני רואה שהתוכנה הזו תמיד רצה ברקע (אני רואה אותה באייקונים) אבל אני לא רוצה ולא צריך שהיא תרוץ ברקע, זה גם מבזבז משאבים מהמערכת וגם אין לי צורך שהתוכנה תגבה כל קובץ חדש שאני יוצר. אני רק רוצה …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. אני עושה עבודה בכימיה ומקליד אותה ב-WORD, כשחלק די גדול ממנה דורש כתיב מתמטי (מעין חזקה בצד ימין ושמאל וכו'). איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום כולם יש לי תוכנה שקיבלתי מבית ספר היא חוקית לגמרי והיא שלי ושילמתי עליה בשביל להשתמש בה אני חייב שהדיסק יהיה בתוך הסידירום, כי התוכנה קוראת מידע מתוך הדיסק אני משתמש המון בתוכנה ואני לא רוצה שהדיסק יהיה כל הזמן בתוך הסידירום זה גם מעצבן כי אני משתמש בעוד דיסקים, וזה גם מאט מאוד את פעולת התוכנה אני חייב לדעת אם יש דרך להוריד את התוכן של הדיסק להרדיסק, ולעבוד משם נדמה לי שניתקלתי פעם, לפני כמה שנים במשהו בשם VIRTUAL DISC ??? האם קיים דבר כזה היום ?? האם זה יעבוד עם XP PRO ??? תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  4. היי עברתי לפני כמה ימים לויסטה ומאז הBS PLAYER לא מצליח לתמוך ב5.1 בWMP הכל עובד מצויין ומזהה DTS וDD5.1 בלי בעיה רציתי לדעת אם יש תוכנה או דרך להשתמש בWMP עם תרגום מה שעוד חשוב זה שיהיה אפשר לשחק עם התרגום (אחורה קדימה) כי לא תמיד הוא מסונכרן נכון אני ממש ישמח לעזרה כי אני מה זה תקוע תודה

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by shemshem,

איך להתקין תוכנה מדיסק שרכשתי על נט בוק? יש למישהו ניסיון?(לנטבוק אין כונן CD)

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by alex15,

הורדתי את JDOWNLOAD והכל בסדר אבל בהתקנה התקשיתי להתקין את התוכנה . אני לא התעסקתי בעבר עם התוכנה הזאתי . איך מתקינים אותה ? אני יודע שצריך גם JAVA תקנו אותי אם אני טועה . תגידו לי אם צריך משהו אחר .

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by dd7,

<p>הגעתי לשלב שהוא שואל אותי מה שם השרת הנכנס שלך, ומתחת מה שם השרת היוצא (smtp) מה זה אומר?</p><p>דבר שני האם אני יכול לשים 2-3 תיבות דואר בתוכנה הזאת האם יש תוכנה כזאת?</p>

8. שלום לכולם, אני הולך לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1800GTO עם חיבור VIVO ואני ארצה להעביר קבצי וידיאו ממצלמת הוידיאו למחשב והשאלה שלי אם אפשר?? ואיך?? והאם אפשר להעביר וידיאו מהטלויזיה למחשב??

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  9. יש לי שיר שאני רוצה שמילה אחת בו תהפוך להיות ה"שיר פתיחה" של הווינדוס איך אני עושה את זה? עם איזו תוכנה?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  10. שלום, הגיע לידי דיסק עם סרט בפורמט Mpg שצולם בארץ ולכן, מן הסתם, קודד ע"י מישהו ישראלי... בכל אופן, כשהכנסתי את הסרט למחשב, ה-Media Player ניסה להתחבר לאינטרנט כדי להוריד מקודד ולאחר שלא הצליח, השמיע לי רק את הסאונד ללא כל תמונה. כאן אציין שבמחשבי מותקנים המקודדים: XViD האחרון, DivX האחרון, ffdshow, VobSub, Mpeg4, SMR ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע... בכל אופן, כשראיתי שיש בעיה, ניסיתי את Gspot, שזו תוכנה שמזהה באיזה מקודד הסרט משתמש, אך היא לא הצליחה לזהות... ולאחר מכן ניסיתי את abcAVI Tag שגם היא אמורה לזהות את המקודד בו משתמש הסרט, אך כיוון שהסרט בפורמט MPG היא לא איפשרה לי לזהות... רציתי לדעת איזה מקודד אני צריך להתקין ע"מ לראות תמונה... תודה.

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

אני עובד הרבה על מחשבים ציבוריים, אני יודע שלא חכם להכנס משם לחשבונות אישיים (מן הסתם שאני לא נכנס משם לפייפל/אשראי/אימייל וכו') אבל גם סתם חשבונות סטנדרטים אני מעדיף שלא לנדב למי שטרח להתקין שם KEYLOGGER. האם יש דרך פשוטה/מהירה יחסית שאוכל לעשות לפני כל שימוש במחשב ציבורי?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. תודה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by iakovl,

יש לי אנימה שאני פשוט מת על שיר הפתיחה שלה (מה לעשות, כבר ידוע, אני מטורף) איך אני יכול לחלץ את השיר עצמו ואני רוצה ידעות של אנשים עשיתי חיפוש בגוגל כבר, אז נא לא להפנות עוד פעם

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  14. Started by snoopyman@,

אולי מיהוא יודע על תוכנה שיודעת לחלק דיסק DVD לכמה דיסקים CD?

15. שלום לכולם... הורדתי משחק ששוקל 712 מגה. השאלה שלי היא איך לחלק אותו שבהתקנה שלו ידרש הדיסק השני ? אני חושב שפעם ראיתי מישהו עושה את זה, אבל עם התקנה של InstallShiled (ששמה כמו שאני יודע מחלקים את קבצי הCAB לדיסק אחר אם רוצים שההתקנה תבקש דיסק נוסף - אני בספק, כתבו אחרת אם אני טועה !)... כאן זו התקנה מסוג לא מוכר (לי, לפחות) - התקנה של מייקרוסופט כזו... אם תענו לי על השאלה הזו, זה יפתור לי בעיות רבות עם התקנות של תוכנות ומשחקים אחרים... בתודה, נעם בן-שבת.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by arik100,

אהלן אני משתמש בכרום כרגע כמובן שמותקן חוסם פרסומות. משום מה הוא לא חוסם את החלוניות הקטנות האלה שהמון פעמים מופיעות על הסרטון ואתה יכול ללחוץ עליהם ב YOUTUBE. זה מטריף אותי פעם זה לא היה מופיע לי בכלל למישהו יש מושג למה זה קורה? ואיך להעיף את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by matizami,

יש לי את חבילת האבטחה של נוד. איך אני חוסם בפיירוול תוכנה כך שלא תהיה לה גישה לאינטרנט?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. שלום יש לי מספר מפות בקבצי KMZ, ואני לא יודע איך לפתוח אותם באפליקציה בפלאפון. הקבצים נמצאים באחסון הפנימי של הפלאפון. חיפוש בגוגל how to open KMZ file in google maps android לא מביא שום תוצאה או פתרון רלוונטים תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום, איך ליבא את ה"מועדפים" שנישמרו בעברית מ FIREFOX לIE ולא לקבל "גיבריש"? מה שנישמר ב FIREFOX באנגלית ניראה טוב ביבוא ל IE לעומת זאת מה שנישמר בעברית ניראה "גיבריש" יבוא הפוך- האתרים שנישמרו בעברית ב IE ניראים בעברית ב FIREFOX. תודה מראש עמוס.

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  20. הורדתי דרייבר האחרון שיצא לNVIDIA איך אני מתקין אותו? (קראתי שצריך לימחוקאת הישן ואז את החדש) אבל איך אני מוחק את הישן? בהוספה והסרה ? (ראיתי שם NVIDIA DRIVER ) אבל אני לא יודע עם לימחוק אותו או לא (עם זה זה או לא ..)? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. איך אני יכול ליצור סרטDVD (מקובץ AVI שמקודד ב XVID ) שאהיה תפריט ואני אוכל לבחור שפה של כתוביות (יש שני קובצי SRT ברוסית ובעיברית) לחילופין הייתי רוצה לדעת בכללי איך שמים כתוביות בלי לצרוב אותן ...

22. Started by mistuki,

במחשב שלי יש רק C ואני רוצה ליצור פיצול לשני מחיצות (C ונניח D) בכדי שאוכל לפרמט את C איך עושים פיצול ? והאם אני יכול להגדיר את הגודל של הפיצול הנוסף ? וכמובן האם כדאי לבצע פיצול?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by hagay21,

אני רוצה לקחת מס קבצים להפוך אותם לפלייליסט ומכולם ליצור קובץ אחד ברגע שאני אלחץ עליו כל השירים יפתחו אוטומטית בתוכנה (אני יודע שזה אפשרי רק לא יודע איך)

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  24. Started by Nurit2005,

רציתי לדעת איך יוצרים templates בתוכנה Dreamweaver משהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  25. טוב, רציתי להתנסות קצת באנימציה, ואני חייב למצוא workflow יותר מהיר ממה שעשיתי... כי זה פשוט המון זמן לעבודה ברמה שלא מספיקה לי. מה שעשיתי זה דבר כזה: אנימציה בפוטושופ - חלוקת הפנים לחלקים קדמיים (שיער קדמי) ואחוריים (שיער מאחורה) וכו', והנפשה של כל חלק בנפרד עם כלי האנימציה המובנה. בכל פריים, לשים את הפריים הקודם על 50% ולצייר את התנועה הבאה. לבחור את השכבות שמופיעות. אחרי זה שמירה כ-PNG ופתיחה ב-after effects לקומפוזיציה. הציור והצביעה לקחו יותר מדי זמן. חייבת להיות דרך יותר יעילה לעשות את זה - וקטורים? תוכנות ייעודיות? זה מה שבאתי לשאול... יש לי מחשב-טבלט (עם עט) וחלונות, אני אשמח לשמוע ממישהו קצת יותר מנוסה מה הדרך לתקתק עבודה. אני מחפש לוק של אנימה, וחשבתי שה…

דיונים חדשים בפורומים