עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by the kon,

שלום מה קורה? אוקי אז ככה יש לי איזה עבודה לעשות ואני סרקתי כמה תמונות עכשיו יש לי תמונות סרוקות מלפני 50-60 שנה ורציתי לדעת אם ישנה אפשרות לחדש את התמונה או להוריד את הצבע הצהבהב? וכן מישהו שלח לי תמונות סרוקות אבל לא יודע אולי זה הסורק אבל התמונות במקום להיות בגודל רגיל הם בגודל של אייקון של תוכנה(קצת יותר) ישנה דרך להגדיל בלי לפגוע באכות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Gold shark,

שלום אני שי ואני רוצה לדעת עם יש תוכנה כמו ווירטואל פיסי שמדמה מערחות הפעלה אל מחשבי MAC ומחשבי PC ומה זאת אומרת אני שואל עם יש תוכנה שעובדת אל WINDOWS אשר מדמה מערכת הפעלה MAC עם מישהו יכול לעזור לי ??? תודה G0LD shark

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. היי, כבר במשך כשנה מדי פעם קפץ לי help and support של כל מיני דברים (chrome, firefox, windows, word וכו'), וקפץ מלא פעמים. מוטב לציין כי הייתי איזה חצי שנה שהייתי ללא אנטיוירוס ואני עושה הורדות שירים סרטים וכו'. לאחר שהתייאשתי לחלוטין-פירמטתי. למרבה ההפתעה-הבעיה פשוט לא נפתרה! אחי התקין את אותה מערכת ההפעלה מאותו דיסק ספציפי (family package) ,ולו אין את הבעיה הזאת. מצד אחד, אם זה היה באג במערכת ההפעלה (שהיא, אגב WIN 7 64 BIT) גם לאחי היה את זה, ומצד שני אם זה היה וירוס קטלני אז הוא היה נמחק בפירמוט. ד"א לפני הפירמוט שכל המחשב שלי כבר היה גוסס מרוב וירוסים, ESET הצביע על שגיאה בתקשור שלו עם kernel, לפי מה ששמעתי הליבה של מערכת ההפעלה או משהו בסגנון. בקיצור, מה יכולה להיות …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by LIOR42,

יש לי בעיה מעצבנת .... יש לי מערכת הפעלה 98 והמסך פתאום נהיה הפוך איך מסדרים את זה ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש תוכנה לעריכת תגיות של קבצי MP3 (הכוונה למידע של MP3). חובה שתיהיה חינאמית. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. עד היום עבדתי עם google sketchup, אבל אני מחפש תוכנה יותר מקצועית, כדי לעשות איתה דגם של דירה, ושאוכל לאחר מכן ליצור שינויים. אני צריך שהתוכנה לא תהיה ממש מסובכת, אבל שיהיו בה פיצ'רים רבים. משהו אולי ברמה של Punch! Home Design Architectural Series® 5000, היא נראית לי אחלה. תודה..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מכיר ולא מעוניין ב-TEAMVIEWER (מאז שהם תחמו את זמן השימוש החינמי והגבילו את תקופת השימוש). וגם CHROME DESKTOP פחות רצוי בגלל שהוא מאוד בסיסי ולא גמיש. אם יש תוכנה שמאפשרת שליטה הן ממחשב PC אחר והן מאנדרואיד - עוד יותר טוב. אם חינמית - גם טוב. אשמח להצעות. תודה מראש!

8. FIREFOX START PAGE מה לעשות בכדי שדף זה לא יופיע? תודה נעם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by aviran_n,

נמאס לי מכל האוספי מקודדים שיש לי.. אני כבר לא יודע במה להשתמש ומבולבל לגמרי.. רציתי לקבל המלצה לסט מקודדים שיסדר אותי לרוב הפורמטים הקיימים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Divine,

אני חושב שזה שייך לכאן אז אני אשים את זה כאן...מקסימום לא תעבירו את זה חופשי... בכל אופן זה איזה אתר אחד שמשתלט לי על האקספלורר www.lop.com :AR15: :AR15: אני לא יודע ממה הוא התחיל להשתלט לי עליו-לדוגמא כשהעמוד לא נמצא אז הוא בא לאתר הזה ולא נותן לי לעשות חזור ואני בעקרון תקוע,אלא אם אני מכניס את הכתובת מחדש... מה שמעצבן כשאני בפורומים... אני שלחתי אי מייל לאותו אתר לתמיכה שלהם שפירטתי שזה מרגיז אותי ושאני רוצה שזה יעלם ולא לראות את זה עוד פעם. והמניאקים לא החזירו לי תשובה אפילו (זה היה לפני שבוע) אני הורדתי את הכניסות של האתר מרג'יסטרי אבל הוא חוזר כל פעם... אני אובד עצות! מישהו יעזור לי בבקשה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Oranl,

היי, תוכנות ה-Live של מייקרוסופט ממש מביאות את הסעיף. אי אפשר להתקין רק תוכנה אחת שרוצים וזה חייב לעדכן לשפת ההתקנה את כל התוכנות האחרות הקיימות. אם רוצים מסנג'ר בעברית ומייל באנגלית אפשר לשכוח מזה. בכל מקרה אחרי התקנת Windows Live Movie Maker מקובץ MUI נפרד התוכנה לא עובדת ומודיעה שחסר קובץ wlxphotobase.dll. התקנות חוזרות לא עזרו.. גם להוריד את הקובץ בנפרד לא מצאתי בשם מקום. יש מישהו שיכול להעביר לי אותו בבקשה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי אוסף גדול של תמונות שאני צריך שיהיו כמצגת על גבי CD שאוכל להכניס לכל מחשב! ומצגת אוטומטית תעלה, מהי התוכנה המומלצת ביותר לעניין? תודה מראש, יוני.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by oreinis,

יש לי בעיה כאשר אני מנסה להפעיל את adorage בתור מעברים בין שתי תמונות הוא לא מקבל את התמונות ומראה רק מסך שחור והאפקטים שלו לא עובדים על התמונות מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני כל הזמן מקבל הודעות כמו בתמונות מה לעשות ? זה מנתק לי את כל התוכניות!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הבעיה בווירוס הנ"ל היא קבצי ה EXE - הוא מדביק את כולם! אנטיווירוס שלי הוא NOD32 והא פשוט בוחר לנכון למחוק כל קובץ חדש שהוא עם סיומת EXE שאני מוריד למחשב, וכבר כמובן שנחמקו לי המון קבצי EXE במחשב של משחקים ותוכנות למינהם, חיפשתי בגוגל אבל לא נמצא כל כך הרבה פירוט על הווירוס, לפחות לא בשפה האנגלית. מישהוא נתקל בבעיה הזו? אני כבר עובד עצות, אני לא יכול להוריד שום דבר חדש למחשב. אגב, פורמט הוא לא אופציה, מכיוון שכבר ניסיתי, אני לא מפרט הכל אלה רק את C, וכנראה שהווירוס לא נמצא רק ב C, ואת שאר הכוננים אני לא יכול לפרמט.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני צריך תוכנה שמסוגלת לקחת תמונה, ולפי גודל מסויים יכולה לחלק את התמונה למס' דפים ככה שאני יוכל להדפיס אותם ולהרכיב תמונה אחת גדולה (פוסטר) ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Funkyzord,

אז אך לאביר גיגה ל:c מ נעשתי אם partition magic 6 והוא לא הצליח נ.ב יש לי וינדוס אקס פי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by IlanF,

יש דרך לשנות את הצבע למדיה פלייר 11? אני רוצה אותו בלבן. הוא פשוט לא מתאים לי לסקין של הווינדוס. מי שרוצה לראות את הסקין תודה מראש למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מנסה הוספה\הסרה ולא מצליח דרך ccleaner וגם לא מצליח איך מוחקים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by RonCohen,

יש לי NOD( ;D ) 32 בגירסא 5 והוא חוסם מלא דברים שאני צריך איך אני מאפשר אותם הנה הדברים שהוא חוסם לי: מחוברת אצלי מדפסת על המחשב המדובר אבל אי אפשר להדפיס מימנה עד שאני מכבה את הפיירוול יש לי אל פסק של ADVICE ואני לא יכול לתקשר איתו (הגדרות כיבוי וכו...) בלי לכבות את הפיירוול

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מחפש תוכנה חינמית והכי פשוטה להפוך כיוון לוידאו שצולם הפוך

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by peacebringer7,

ידידה שלי עבדה על עבודה סמינרייונית יום שלם וכנראה אם הבנתי נכון שכחה לשמור..מה שהיא לא עשתה..אני מקווה שיש עותקים זמניים של כל הבודה שלה מאתמול איפשהוא לא,יש איך להגיע אליהם בצורה פשוטה? תודה מראש לעונים וסליחה אם אין לי מספיק מידע. (אני יכול לשאול אותה מקסימום)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Xmen,

אם אני עושה image למחיצה הראשית C, של מחשב כלשהו. ואח"כ אני רוצה להתקין על מחשב אחר (עם לוח אם אחר, וכרטיסים אחרים) את מערכת ההפעלה, והתוכנות, שעשיתי להם image למחיצה הראשית C האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by giri71,

Hello Anyone knows how i can check my Gmail ,walla mail accounts via Microsoft Outlook Thank you

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. היי חבר'ה! אני צריך בבקשה המלצה לתוכנה קלה לשימוש שמסוגלת לקחת קובץ MP3 מוכן - שיר ולתת לי להקליט על הקול של הזמר כול אחר - כמו קריוקי. זאת אומרת תוכנה שתשקיט את הקול של הזמר או להקה אבל תשאיר את המוזיקה. מישהו מכיר משהו בסגנון? תודה רבה! ובנוסף - האם להוריד פלייבקים של שירים זה חוקי? (רק המוזיקה בלי השירה עצמה). או שמא זה גם מוגן בזכויות יוצרים? זה נראה כזה תחום אפור. אם כן אולי זה יכול לפטור לי את הבעיה... ואם כן אז מישהו מכיר אתר להורדת פלייבקים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.