עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איזושהיא תוכנה נורמלית שתוריד בקצב טוב ל56.6

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by FatallChill,

צריך הצעות לתוכנות defragmation טובות(דיסק קשיח)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yoakall,

האי מיול שלי כל הזמן נמצא בID נמוך.. אני לא יודע מה לעשות.. ניסיתי את כל מה שהתוכנה מציעה בעזרה אבל זה לא עוזר.. אני מחובר למודם כבלים במהירות 1.5 דרך כרטיס רשת נוסף (המחשב שלי הוא ה"אורח") ואני חושב שכאן אולי הבעיה.. אבל אני לא יודע איך לפתור אותה.. (יש לי xp דרך אגב) (הסמל של החמור הקטן בשורת תוכנות למטה כל הזמן עם כיסוי עייניים.. מוזר) מה עושים תעזרו לי בבקשה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. אני צריך את התוכנה JAVA VM דחוף, ג'אווה וירטואל משין

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. כך שכאשר האזין לשירים כול השירים יהיו באותה עוצמה תודה רבה נעם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני צריך תוכנה טובה שבאמצעותה אני יכול לשלוט על המחשב השני (שהוא בכלל בעיר אחרת) ואני לא מתכוון לפריצה.. אלא לתוכנה שמתקינים בשני המחשבים עם ססמאות.. פשוט אני צריך זאת לצורך גיבוי של המחשב השני מבלי לסוע אליו. עכשיו אמרו לי שהתוכנה של נורטון לא תעבוד לי אם יש לי כבלים.. יש לכם המלצות לתוכנות אחרות (ושלא יגמרו את כל המשאבים) תודה מראש טומי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by IlanF,

יש דרך לשנות את הצבע למדיה פלייר 11? אני רוצה אותו בלבן. הוא פשוט לא מתאים לי לסקין של הווינדוס. מי שרוצה לראות את הסקין תודה מראש למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אם אפשר לינק בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by galit2ha,

לילה טוב, התקנתי לאחרונה וינדוס 7 ומשום מה אני לא מצליחה להתקין את המדפסת למרות שיש לי את דיסק ההתקנה המקורי. יכול להיות שמערכת ההפעלה לא תומכת בהתקנת המדפסת הספציפית? ואם כן, מה להתקין כדי שיזהה? באתר של HP לא הצלחתי למצוא דרייבר תודה מראש גלית.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by *BYZ*,

יש לי משחק בגודל של dvd בקבצי mdf-mds ששוקל 3.50 ג'יגה אבל הנרו לא מוצא אותו (הוא מוצא רק iso,cue-bin,nrg) אני משתמש ב daemon tools ניסיתי לצרוב כאילו להעתיק את הדיסק מהכונן הוירטואלי לדיסק שבצורב dvd אבל היה כתוב שאין מספיק מקום!?!? ומשחק שוקל 3.50 ג'יגה ולדיסק dvd הריק אני יכול להכניס 4.7 ג'יגה בבקשה תעזרו לי, איך צורבים את הקבצים האלה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בוקר טוב, התקנתי לראשונה YAHOO מסנגיר וקניתי מיקרופון. מישהוא יכול בבקשה להסביר לי איך אני משתמש בצ'ט עם מיקרופון. תודה, יוסי נ.ב. יש דרך לבדוק שהמיקרופון עובד??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, יש לי IE8 בוינדוס 7 32BIT. ולא מזמן הדפדפן החל לא לעבוד. אני מדליק את האינטרנט והוא סוגר את עצמו, נאי מריץ את האינטרנט מהתקייה הראשית של הדפדפן וזה נכנס אבל הכרטיסיה משחזרת את עצמה מספר פעמים ואז כותב שהאתר בעייתי מה עושים ולמה זה קרה??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by My_Name,

אחרי שימוש קצר בדפדפן החדש שהתימר לשנות לי את החיים החלטתי שזה פשוט לא זה, שבאתי להסיר אותו, קיבלתי הודעה נחמדה כנראה שלאנשים שיושבים בגוגל לא חסר חוש הומור [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by odpel,

שלום הורדתי office 2016 מאחד האתרים אך לא ניתן לשנות את ממשק ההפעלה מאנגלית לעברית גם כאשר הורדתי language pack מאתר מיקרוסופט לא ניתן להוסיף את ה pack . אודה לעזרתכם תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by bullet,

שלום יש לי עכבר Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1a USB והוא כל פעם מתכבה ונדלק ועשיתי בדיקת דרייברים וראיתי שאין לו דרייבר אם אפשר בבקשה לינק להורדת הדרייבר אני ישמח מאוד כי לא הצלחתי למצוא עריכה : אפשר גם PS/2 תודה רבה לכל העוזרים Bullet

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש תוכנה לעריכת תגיות של קבצי MP3 (הכוונה למידע של MP3). חובה שתיהיה חינאמית. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by overload,

יש למישהו אתר עם איזה מאגר גדול של מברשות טובות לתוכנה? (CS1) מצאתי כמה אבל לא ממש מוצלחים. ומישהו יכל להסביר לי לאיזה תיקייה אני אמור להכניס את הקבצים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי התקנתי את התוכנה כולל הרשמה ואני לא יכול להפעיל אותה, זה רושם שאני צריך להתחבר , אני לא מבין , הריי כבר נרשמתי וניכנסתי לתוכנה עם שם משתמש וסיסמה , מצרף תמונה: http://jpg.co.il/view/5116c17b1dacb.jpg/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום אנשים. הבאתי איתי מהחופשה לא מעט סרטי ווידאו. העברתי אותם מהמצלמת ווידאו למחשב ועכשיו אני זקוק ל 2 כלים: 1. תוכנת עריכה חזקה אך במקביל ידידותית למשתמש ונוחה לשימוש. 2. כלי להמרת הסירטונים מפורמט AVI לפורמט MKV (כרגע סרטון של כ 32 דקות תופס לי כמעט 7 גיגה) עם מינימום ירידה באיכות. ז"א המרה מקידוד MPG לקידוד H.264. מה שאני צריך זו תוכנה שתקח את קובץ הווידאו הנוכחי ותעביר אותו קידוד מחדש ל H.264 ורצוי מאוד "בלחיצת כפתור" (בלי חילוצים ואריזות למינהם), פשוט בחירת הקובץ בחירת אופציית קידוד מחדש וקבלת קובץ חדש מקודד בצורה יעילה יותר. קיים דבר שכזה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by amit133,

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, אם לא אז תעבירו בבקשה את האשכול לפורום המתאים ואני מתנצל. יש לי בעיה עם המסך וכל הכפתורים שמסביבו שלא פועלים. התקנתי את הדרייבר הזה (הכי חדש): http://www.logitech.com/index.cfm/434/3498&cl=us,en?WT.ac=sc|downloads||dd ויש לי את המערכת הפעלה הבאה: windows 7 64 bit את האמת אני כבר מיואש פניתי ל-2 פורומים ולא הצליחו לעזור לי, אני מקווה שאתם כן תצליחו לעזור לי ואם לא אני אפנה לתמיכה של לוג'יטק ביום ראשון. תודה מראש לכל מי שינסה לעזור!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shimronfio,

היי, זו שאלה לדעתי קצת לא שגרתית, אבל האם יש סיכוי שקיים אימיולטור שמצליח להריץ את מערכת ההפעלה אנדרואיד על גבי המחשב PC, בדומה לאמיולטורים של גיימבוי וכאלה?.

22. Started by dudidu08,

חברה הורדתי פרק של נמלטים ואת התרגום שלו שמתי אותם באותה תיקייה עם אותו שם ומשום מה אי ןסינכרון לא מופיעים הכתבויות חשבתי אולי בעיה במקודדים אבל הכנסתי דיסק של סרט עם כתוביות וכן יש כתוביות ועולה החץ של VOBSUB מה הבעיה? אני מצטער מראש אם לא פה אני אמור לפרסם את הבעיה פשוט פרסמתי בתמיכה טכנית ואמרו לי שזה תוכן לא חוקי לא מבןי למה....

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם! לאחרונה יש לי בעיה נורא מוזרה עם קבצי ההיסטוריה החדשים יותר של אנשים שאיתם אני מדבר כעת. קבצי העבר נפתחים כראוי אך שלושה קבצים של אנשים שנוספו לאחרונה נפתחים ומתקבלת השגיאה שמצורפת בתמונה. לפעמים הקובץ עולה ואז מגיעה השגיאה ולפעמים פשוט מסך לבן וישר השגיאה מתקבלת כך שלא ניתן לתפעל את הקובץ גם שרואים אותו. בעיה נוספת היא בפתיחת קובץ של היסטוריה שנשלח אליי אך מופיעה השגיאה שצורפה בתמונה השנייה,אין לי מושג מה זה XSL STYLE SHEET או איך ולמה לשנות אותו. מה ניתן לעשות? אם יש עוד מידע שצריך לספק בשביל לפתור תבעיה אנא עדכנו אותי. תודה מראש על העזרה! זאב. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shlomi7293,

שלום חברים, הוספתי קובץ EXCEL ב-RAR ותמונה. אני מנסה שב-"תווית שורה" המק"ט לא יופיע מתחת לתאור אלה מצד ימין כלומר בעמודה נפרדת כיצד אני יכול לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by AMIT_MEG,

אני צריך תוכנה לעריכת סרטים משהו מקצועי וטוב שיהיו בה הרבה פלאגים כמו הפלגים שיש ב sony vegas משהו בסגנון הזה אני מחפש תוכנה קצת/קצת הרבה יותר טוב מ sony vegas תודה רבה עמית לא ידעתי איפה לרשום את זה אז....

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים