עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gshhar,

רשום שהקובץ הוא DIVX,יש לי מקודדים: XVID VIDEO CODEC MINO AC3 מה חסר לי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by hell,

היי מקווה שמותר ליפתוח 2דיונים ולא להיסתבך עם ההנהלה.. בכל מיקרה ליפני כמה רגיעם גיליתי שהתמונות האהובות עליי הן בפורמט של 128*128 וגם 179*96 שזה קטן מידיי בישביל לחסות את כל המסך שלי בפלפון אני בטוח שמי שיצר את התמונות לא צייר הכל מחדש אלה בסך הכל שינה רזולוציה בדרך זו או אחרת אשמח אם מישו יוכל להמליץ לי על תוכנה שתוכל לשנות לרזולוציה של 240*320 ולא PS כי הוא משנה את הרוחב לפי האורך ולא נותן לי ליקבוע איזה רזולוציה שאני רוצה תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by DS,

תשמעו אני כבר כל הלילה מ 11 עד 7 אותו דבר 99.9! :pissed: :bash: מה הקטע? הקובץ עצמו זה 1.81 GB והוא הוריד 8 GB! מישהו יכול לעזור לי? אגב אני משתמש ב UTORRENT

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by the kon,

שלום מה קורה?? טוב התחלתי לעבוד בMAX ויש לי כמה שאלות 1) איך אני יוצר מים או אפקט של מים 2) מה עושים עם הסרגל שמאונח בצד שמאל? 3) יש מדריכים לזה בעיברית? 4) איך אני יכול להתחיל בעיצוב של בן אדם?? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני מחפש דריברים למצלמת רשת ללא שם יצרן או מודל (למערכת הפעלה windows7). מקווה שתוכלו לעזור לי. נ.ב: יש דיסק התקנה אבל רק על מערכת windows- XP זה עובד.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מכיר ולא מעוניין ב-TEAMVIEWER (מאז שהם תחמו את זמן השימוש החינמי והגבילו את תקופת השימוש). וגם CHROME DESKTOP פחות רצוי בגלל שהוא מאוד בסיסי ולא גמיש. אם יש תוכנה שמאפשרת שליטה הן ממחשב PC אחר והן מאנדרואיד - עוד יותר טוב. אם חינמית - גם טוב. אשמח להצעות. תודה מראש!

7. מישום ששדרגתי מחשב חוץ מהארד דיסק ספק מארז ומישום מה המחשב רץ יותר לאט בכללי , ובמשחקים יש לפעמים תקיעות של שניה כזה אבל יש הרבה יותר FPS אני רוצה תוכנה שתבדוק אם יש בעיה בהארד דיסק או מעבד או משהו תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Alex89,

למה אני לא יכול לראות בו סרטים במסך מלא, למה זה חייב להיות במלבן מיסכן באמצע מסך...????

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בקיצור, המטרה היא לעצב מחדש \ לצבוע \ Whatever מכונית של סקיון (חברה בת של טויוטה). הפרס הוא לא פחות מכ-15K$ (ערך המכונית), ויהיה רק זוכה אחד. אפשר להגיש כמה מכוניות שרוצים, כמה פעמים שרוצים. אל תתביישו! כל הפרטים נמצאים פה: http://news.deviantart.com/article/28901/ עבודות שהוגשו עד עתה: http://browse.deviantart.com/projects/contests/2007/scion/ תהנו!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מחפש תוכנה\אתר, שימצאו לי את פרטי השיר. אני אכניס קטע קצר מאיזה שיר שאני מחפש את שמו, והמקור(תוכנה\אתר) יתן לי את פרטי האומן והשיר. עם תשלום או בלי תשלום, אני מוכן לכל דבר שמתקרב לזה. אני אודה לכל תגובה בעניין.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. במחשב השני שלי יש לי מודם isdn, ולפני כמה זמן נכנס לי וירוס למחשב והרס לי את ה-boot, אז פירמטתי, הצלחתי להתקין הכל מחדש חוץ מה-isdn. המחשב אפילו לא מזהה שנמצאת בו חומרה לא מותקנת! הורדתי דרייבר מהאינטרנט אבל זה לא עובד, המחשב פשוט לא מזהה אותו! וגם את המודם חיוג לא הצלחתי להתקין. יש הצעות בנוגע לפיתרון??? אני מקווה שעכשיו לא תנעל לי את הדיון...

12. קניתי צורב של Richo*20 , ואני מנסה באמצעות Nero 5.5.1 לצרוב על מדיה של 700MB של חברת Verbatim . ניסיתי לצרוב 705MB !!!! הוא לא נתן לי ........ (כולה 5MB יותר -ראבק !!!!) - הודעה שצריך דיסק מתאים... ביטלתי ב- Options- General את "Check for correct CD format before burning" - לא עזר ! אז מה הסיפור? איך מבצעים OverBurn? ??? לפני שקניתי את הצורב סיפרו לי סיפורים יפים על הצריבת 800MB בכיף... אשמח אם תעזרו לטירון שכמוני בנושא הצריבה. אפשר גם ב-ICQ. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Alexkmr,

שהיה נגן ברמה של WMP. מה שכן, חשוב לי שהיה אפשר לנהל את כל המוזיקה שיש לי.(כ100 גיגה)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by rbeny10,

מדובר על מצלמת USB , של SILVER LINE ,דגם: DC-6120 . תודה, בני.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by thzuyup,

אם אתה, כן הנך, יכול להעלות או לשלוח לי למייל chomarim@gmail.com את קובץ ההפעלה (EXE) של תוכנת Adobe encore (הוא לא אמור לשקול הרבה) פשוט מישהו מחק לי אותו בטעות. בתודה איז'ו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, יש לי IE8 בוינדוס 7 32BIT. ולא מזמן הדפדפן החל לא לעבוד. אני מדליק את האינטרנט והוא סוגר את עצמו, נאי מריץ את האינטרנט מהתקייה הראשית של הדפדפן וזה נכנס אבל הכרטיסיה משחזרת את עצמה מספר פעמים ואז כותב שהאתר בעייתי מה עושים ולמה זה קרה??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. פירמטתי את המחשב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות שיחזור מערכת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by abnatan,

היום הלכתי לחבר שלי ושמנו איזה סרט, עכשיו היו בעיות של סימני פיסוק עם הכתוביות, אז ניסיתי להתקין אצלו את התוכנה של סאבס שמסדרת את זה אני בא להתקין את זה ובאמצע ההתקנה האנטיוירוס של מקאפי קופץ ואומר שהקובץ exe שהתוכנה מנסה להוציא נגוע באיזה וירוס תולעת, וישר מחקה אותו אותה תוכנה באותה גירסה מותקנת אצלי על המחשב, גם הנורטון(לשעבר)וגם הקספרסקי לא אומרים שום דבר על הקובץ איך אני יכול להיות בטוח שהדבר הזה לא הכניס לי וירוס למחשב? ולמה רק המקאפי אומר שזה וירוס? הנה הקובץ: http://www.subs.co.il/Admin/Up/Files/Subs_v11.zip למי שיש מקאפי בגירסה כלשהי שיוציא את ההתקנה מהזיפ ויסרוק איתו, גם בעלי אנטיוירוסים אחרים מוזמנים לנסות(על אחריותכם, לי אישית יש את התוכנה מותקנת כבר לא מע…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by thebenjamin,

שלום.. יש לי כרטיס USB עם אנטנה ואני רוצה לצפות באמצעותו בטלוויזיה.. התקנתי אותו.. במנהל התקנים הוא נקרא af9015 bda הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לו לעבוד כמו שצריך.. המדיה סנטר מצא ערוצים אבל כשאני מפעיל ערוץ יש לי אודיו ל3 שניות בערך עם מסך שחור ואז הכל נתקע.. עם blaze hdtv player הוא לא מוצא לי ערוצים ובתוכנה של arcsoft הוא מצא ערוצים אבל הם היו קטועים וללא אודיו (למרות שבתוכנה סומנה הקליטה הכי גבוהה) מישהו מכיר תוכנה שעובדת כמו שצריך או דרך לפתור ולראות באחת מהתוכנות הנ"ל כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Doron Rosenzweig,

1) אם צרבתי לCD קובץ MPEG 1 האם זה מספיק על מנת שיקרא כ VCD ע"י מכשיר DVD? 2) אם אצרוב קובץ MPEG 2 ל CD האם יקרא ע"י נגן DVD (סלוני, לא במחשב) באיכות DVD?

21. Started by urich,

חבר שלי מאנגליה הגיע לארץ והביא איתו את הgps שלו אני חושב שיש לו אותו על הפוקט פיסי אבל אני לא בטוח בקיצור הוארוצה תוכנה עם המפות והכבישים של הארץ יש כזאת ואיך קוראים לה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Ramax,

אני מקווה שהדיון הזה מתאים לפורום הזה ... 1. אני מנסה להפעיל סרטים במדיה פלייר וזה רושם לי: The DLL 'cpuinf32.dll' can not be loaded. OS reports: המודול שצוין לא נמצא מה הבעיה של זה ?! 2. התקנתי את המשחק Little Big Adventure 2 (משחק עתיק ....) ומשום מה אני רואה את המסך 5 פעמים במקום פעם 1 .... מי שהביא לי את המסך אמר לי שזה בגלל הXP, זה הגיוני ?? יש דרך לתקן את זה ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ag43,

יש דרך להוסיף לתפריט של הכפתור הימני את האפשרות "חיפוש יעד" (נמצאת במקור במאפיינים ופותחת את הספרייה שבה נמצא הקובץ) כאשר אני מקליק על קובץ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Snufkin,

אני לא יודע אם זה המקום לשאלה אבל איפה אני יכול למצא סרטונים לDVD כמו שבכל DVD שקונים יש?? ואיזה תוכנה תאפשר לי ליצור תפריט (וגם תתי תפריטים) עם עצמים זזים? כלומר לחצנים מסתובבים וכד'? המטרה שלי בסוף זה שהDVD יראה מקצועי כמה שיותר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למה זה??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים