עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מישהו מכיר? ( זה לשפת C ) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gal,

האם מישהו יודע בוודאות אם אפשר לבצע שידרוג ממילניום לXP?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by LRa,

שיכול להמיר כתוביות בפורמט של idx ו sub, שאלה כתביות שה IDX מכיל מידע לגבי הכתוביות וה SUB מכיל את הכתוביות(בדרך כלל בכמה שפות) והוא גם תופס בין 6-60 MB בערך. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shlomi7293,

שלום חברים, הוספתי קובץ EXCEL ב-RAR ותמונה. אני מנסה שב-"תווית שורה" המק"ט לא יופיע מתחת לתאור אלה מצד ימין כלומר בעמודה נפרדת כיצד אני יכול לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by kaisman,

אני רציתי לדעת אם אפשר להוריד סרט מהאינטרנט ולצרוב אותו על דיסק ואז לראות אותו בדי.וי.די? אם אפשר תגידו לי איך? בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by 1nstall,

היי התחלתי להתעניין בהכנת קבצי GIF... הבנתי שאני אמור ליצור אותם בתוכנה image ready....אבל לא הבנתי איך בדיוק....כי לא משנה מה אני עושה..זה משנה לי את כל הפריימים... כלומר לא הבנתי איך אני בוחר לשנות רק פריים אחד... חיפשתי מדריכים ולא מצאתי... :-\ תודה מראש install

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כפתור ימני ---> חדש ---> והוף חסר לי צייר. איך מוסיפים לינק לתפריט NEW? יש לי שם WORD וכו' אבל חסר לי צייר. עזרה בבקשה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. חרשתי ולא מצאתי איפה רואים את מהירות ההורדה,אולי יש הרחבה לזה? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מדי פעם... לפעמים זה לא מופיע....אפילו אם אני סוגרת את החלון...רק אם אני מאתחלת זה נפתר... ממה זה נובע? ואיך פותרים? (חוץ מהאיתחול)....

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by XOR,

אני מעוניין להוציא את הדיבורים כלומר את הקול מהשיר יעני כמו פליבאק Playback השיר הוא - המורה של השיראלים... אם מישהו מכיר את התוכנה אני אשמח לקבל את השם שלה... תודה רבה. עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by han98,

מופיע סימן קריאה צהוב כמתואר בתמונה. ניסיתי קליק ימני עדכון דרייבר, ניסיתי פותר בעיות של win 7. מה עושים ? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by z.g,

אני מנקד הרבה בוורד ואני רוצה ליצור סרגל מיוחד לניקוד. אולי מישהו יכול להסביר לי את כל התהליך, איך אני יוצר את הסרגל הזה או אולי מישהו מכיר אתר ששם מסבירים איך לעשות את זה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. פתחתי ושמרתי את קובץ הוורד תחת "דף אינטרנט". עכשיו אני רוצה לדעת איך לעלות אותו לאינטרנט כקישור בדף מסויים באתר שלי. ממה שאני מבינה צריך להיות לדף הזה כתובת אינטרנט מסויימת, לא? איך אני יודעת מה כתובת האינטרנט של הדף שיצרתי?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by הדר,

שלום לכולם, הורדתי השבוע שלושה משחקים שונים כשניסיתי לצרוב אותם (כל אחד בנפרד) ה-Nero כתב לי שיש בעייה לפתוח או לקרוא את קובץ bin. הורדתי גם את תוכנת אלכוהול 120% וגם התוכנה הזאת אמרה לי את אותו הדבר. מכיוון שניסיתי את זה על שלושה משחקים שונים, אני מניחה שהבעייה היא אצלי ולא בקבצים. כנראה אני עושה משהו לא נכון? משהו יודע מה? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כמו שכתוב בכותרת... כשאני עושה "שלח" הוא עושה כזה קו בצבע אדום מתחת לכפתורים של האפשרויות וזהו... מה לעשות? בתודה! Slim_Shady.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אם אפשר לחתוך אותי יעני בלי כל הרקע בצד ולערוך למשהו יפה אם אפשר כמה אופציות מה שיצא הכי יפה תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by repero,

אני מנסה לנגן קובץ MKV של באטמן האביר האפל. הקובץ הוא עם CUSTOM HEB SUB, כלומר יש בו תרגום בעברית. הבעיה היא שכל תוכנה שאני מנגן איתה (VLC, BS PLAYER, MEDIA PLAYER CLASSIC) האות הראשונה והאחרונה נחתכות מהתרגום. מה לעשות? עריכה: זה קורה גם בסרטים אחרים... לדוגמא ספרות זולה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by zvovon,

אני מפעיל את האימיול של ליונט וורק הגירסא הכי חדשה.. ואחרי 2 דות לפעמים 10 דקות . לפעמים כשאני פותח אותו והוא מתחבר לשרת הוא נתקע .(לא מגיב) אין לי וירוסים אין לי ספייוורים .. זה רק האימיול נתקע. . אני עובד חופשי עם כל התוכנות האחרות גולש בלי בעיות .. רק האימיול מחליט להפסיק לעבוד - להתקע.. מה אפשר לעשות .? מאיזה סיבות זה יכול להגרם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by 1_AviV,

יש לי כרטיס טלויזיה של averTV. לכרטיס מתחבר ממיר,אנטנת רדיו,ומקלט אינפרא אדום. הכרטיס גם בא עם שלט אבל אני משתמש בשלט של HOT. כול מקרה התוכנה של averTV נותנת להשתמש בשלט רק לצרכי הטלויזיה[ הגברת ווליום בתוכנה, החלפת ערוץ, מסך מלא וכאלה.] אז אני רוצה להשתמש בשלט של HOT בתור עכבר. משהו מכיר תוכנה לזה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קניתי צורב של Richo*20 , ואני מנסה באמצעות Nero 5.5.1 לצרוב על מדיה של 700MB של חברת Verbatim . ניסיתי לצרוב 705MB !!!! הוא לא נתן לי ........ (כולה 5MB יותר -ראבק !!!!) - הודעה שצריך דיסק מתאים... ביטלתי ב- Options- General את "Check for correct CD format before burning" - לא עזר ! אז מה הסיפור? איך מבצעים OverBurn? ??? לפני שקניתי את הצורב סיפרו לי סיפורים יפים על הצריבת 800MB בכיף... אשמח אם תעזרו לטירון שכמוני בנושא הצריבה. אפשר גם ב-ICQ. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by gtf,

אחרי שהתקנתי את CATALYSY CONTROL CENTER הוא פעל טוב על שהוא התחיל להציג לי את השגיאה הבאה בכל פעם שניסיתי להכנס תמונה: http://img488.imageshack.us/img488/9463/1ts9.jpg

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by RonCohen,

יש לי NOD( ;D ) 32 בגירסא 5 והוא חוסם מלא דברים שאני צריך איך אני מאפשר אותם הנה הדברים שהוא חוסם לי: מחוברת אצלי מדפסת על המחשב המדובר אבל אי אפשר להדפיס מימנה עד שאני מכבה את הפיירוול יש לי אל פסק של ADVICE ואני לא יכול לתקשר איתו (הגדרות כיבוי וכו...) בלי לכבות את הפיירוול

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי חברים, יתכן שהכותרת לא ברורה כל-כך ולכן הנה ההסבר: אני בונה אתר פלאש שבו יהיו קישורים לדפי HTML בתור אתר האב. מה הקוד לעשות זאת? הצלחתי רק לגרום לזה שיפתח עמוד נוסף של IE(או FF או...) תודה! צחי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. לעשות סגירת דיסק לפני הצריבה כולנו יודעים . השאלה היא מה עושים לאחר שכבר בוצעה הצריבה ? צרבתי על תקליטור ב-NERO 5.5.9.9 ואני רואה את הקבצים במחשב אבל לא מסוגל להפעילם . איך ניתן בכל זאת עדין להציל את החומר ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by netanelam,

תקשיבו שאני נכנס לפייסבוק מופיע לי הודעה Microsoft Visual C++ Runtime Library וואז זה יוצא לי מכל דפי האינטרנט,וזה קורא לי רק שאני בפייסבוק מה לעשות כדי לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים