תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. בכוונתי ללמוד לעצב מודלים (למודים ומשחקים) ולעשות אנימציות ב3D MAX ברמה דיי גבוהה...... יש לי ידע טוב מאוד ב PHOTOSHOP ו פלאש האם מישהו יכול להמליץ לי על מדריך כלשהו למחילים? הרמה שלי ב3D מקס היא אפסית..... תודה מראש מקס.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי התקנתי את התוכנה כולל הרשמה ואני לא יכול להפעיל אותה, זה רושם שאני צריך להתחבר , אני לא מבין , הריי כבר נרשמתי וניכנסתי לתוכנה עם שם משתמש וסיסמה , מצרף תמונה: http://jpg.co.il/view/5116c17b1dacb.jpg/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה בחשבון הgmail והוא מצליח לשלוח אימיילים מהחשבון ורושם תקלה : 8004210B ניסיתי להיכנס להגדרות החשבון והכל נראה שם בסדר הכתובת : שרת דואר יוצא (smtp) : רישמו smtp.gmail.com הכל בסדר אבל שאני מנסה לעשות גם שםם בדיקת חשבון הוא לא מצליח ורושם שעבר הזמן (שגיאה) מה זה יכול להיות? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי קורא כרטיסי סים וקיבלתי איתו דיסק עם התוכנה לXP ואני צריך לויסטה ניסיתי לחפש קצת ולא מצאתי אני לא יודע מה הדגם שלו או החברה אז הנה התמונה: תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כל פעם שאני נכנס עם הפיירפוקס לאתר שכתוב ב javascript אז הפיירפוס מראה לי את הדף הראשי של האתר אבל אני לא יכול ללחוץ על שום קישור באתר.. כאילו אני לוחץ ולא קורה כלום... זה קורה רק באתרים שהם javascript יש מה לעשות בנדון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
פשוט כמו שכתוב בכותרת .. האם יש תוכנה הדומה לראדמין שתאפשר שליטה מלאה (בתוך הרשת הביתית) מחלונות 7 למק בוק פרו ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה הורדתי פרק של נמלטים ואת התרגום שלו שמתי אותם באותה תיקייה עם אותו שם ומשום מה אי ןסינכרון לא מופיעים הכתבויות חשבתי אולי בעיה במקודדים אבל הכנסתי דיסק של סרט עם כתוביות וכן יש כתוביות ועולה החץ של VOBSUB מה הבעיה? אני מצטער מראש אם לא פה אני אמור לפרסם את הבעיה פשוט פרסמתי בתמיכה טכנית ואמרו לי שזה תוכן לא חוקי לא מבןי למה....
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לקידוד וידאו שאני מקליט דרך כרטיס טלויזיה לגודל נורמלי ולא מפלצתי כמו שהם אחרי ההקלטה [גי'גה וחצי, לקובץ שאורכו פחות משעה]. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדיסק עם הדרייבר הלך קפוט, ומה שהורדתי מהאתר שלהם לא עושה את העבודה... מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את התוכנה עם כרטיס קול חיצוני USB שקניתי לפני כמה ימים. התקנתי אותה והכל היה בסדר, הפעלתי אותה בעזרת תוכנת הרשיון והשתמשתי בה כמה פעמים. אתמול החלטתי לפרמט אח המחשב. עכשיו אני מנסה להתקין את התוכנה ותוכנת הרשיון אינה מזהה את הרשיון שיש לי ולא נותנת לי להפעיל את קיובייס. ניסיתי להתקין מחדש, וגם פירמתי שוב פעמיים, הבעיה לא כאן.. למישהו יש רעיון ? תודה. עריכה: טוב אחרי שיטוט חסר סוף באינטרנט, במקום שלא חשבתי שאמצא תשובה - מצאתי. איכשהו הגעתי לפורום מאק שבו מסבירים על פתרון לבעיה, וחוץ מהגישה לפתרון - הפתרון זהה. כל מה שצריך לעשות זה בעזרת הCMD לגשת לקובץ SYNSOPOS.EXE ולהוסיף בסוף \regsel (כאשר הסלאש בא לפני המילה) וזה הכל. כנראה שאיפשהו ההתקנה פיקששה ברישום הדונגל ולכ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מייבא נתונים מAccess שחלקו זה שעות עבודה עכשיו אני עשה סכום של שעות עבדוה ומקבל מספר כזה 13.5(כלומר 13 שעות ו30 דקות) ואני רוצה זה יופיע בצורה ברורה יותר למשל 13:30 יש איזה פונקציה או דרך ליצור פונקציה שתעשה את ההמרה הזאת? כי כאשר רואים את הנתונים בגרפים זה קצת מבלבל ולא נוח להתחיל להמיר כול פעם לדקות.... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את הקבצים הנגן מנגן אבל שאני מנסה לפתוח קבוצה של שירים (רק עם FLAC עם mp3' wmv אין את הבעיה) הנגן פותח רק שיר אחד מישהו יודע איך לגרום ל - WMP לפתוח מספר שירים??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם windows xp אין קול youtube + אין קול בסרטים מסויימים (היום סרטים שעבדו ומשום מה הסאונד הפסיק לעבוד) התקנתי k-mega codac , הסרתי התקנתי xp codac pack , ועדיין אין גואל אגב המחשב מחובר לTV אבל לא אמור להיות קשר בגלל שהרמקולים רגילים ומחוברים ליציאת סאונד רגילה. תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם משהוא יודע/נתקל בפקודה המאפשרת לדעת מה עומס ה-CPU מ-DOS, המטרה היא על מנת לנתר שרת שעומס -הCPU שלו גדול מ... תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי NOD( ;D ) 32 בגירסא 5 והוא חוסם מלא דברים שאני צריך איך אני מאפשר אותם הנה הדברים שהוא חוסם לי: מחוברת אצלי מדפסת על המחשב המדובר אבל אי אפשר להדפיס מימנה עד שאני מכבה את הפיירוול יש לי אל פסק של ADVICE ואני לא יכול לתקשר איתו (הגדרות כיבוי וכו...) בלי לכבות את הפיירוול
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ללוח MSI מדגם MS-6728 זה בגלל שהכרטיס קול לא עובד לי , כי יש סימן קריאה צהוב עליו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב השני שלי יש לי מודם isdn, ולפני כמה זמן נכנס לי וירוס למחשב והרס לי את ה-boot, אז פירמטתי, הצלחתי להתקין הכל מחדש חוץ מה-isdn. המחשב אפילו לא מזהה שנמצאת בו חומרה לא מותקנת! הורדתי דרייבר מהאינטרנט אבל זה לא עובד, המחשב פשוט לא מזהה אותו! וגם את המודם חיוג לא הצלחתי להתקין. יש הצעות בנוגע לפיתרון??? אני מקווה שעכשיו לא תנעל לי את הדיון...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כבר שנים שאני משתמש בווינדוס שאני מוריד מהאתר הרשמי ופשוט מוסיף לו קוד מאיביי שעולה 10 שקלים. רציתי לדעת אם ניתן לעשות את אפשרות עם office 360? יש קודים באיביי בגרושים לכל החיים, העניין הוא שהם נותנים לי משתמש שקיים כבר (יש לציין שאפשר לשנות סיסמה איך שאני מקבל את המשתמש והם אפילו מעודדים אותי לעשות כך)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,אני מחפש תוכנה לאיחוד של כמה סרטים אבל שלא תפעל רק עם קובץ AVI אלא גם אחרים,כי אני לא תמיד יודע איזה קובץ יש לי. יש תוכנה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיר ולא מעוניין ב-TEAMVIEWER (מאז שהם תחמו את זמן השימוש החינמי והגבילו את תקופת השימוש). וגם CHROME DESKTOP פחות רצוי בגלל שהוא מאוד בסיסי ולא גמיש. אם יש תוכנה שמאפשרת שליטה הן ממחשב PC אחר והן מאנדרואיד - עוד יותר טוב. אם חינמית - גם טוב. אשמח להצעות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך בדחיפות תוכנה שיודעת להקליט וידאו וקול , לדוגמא הרצאה שמועברת בחיי באמצעות SKYPE ואני רוצה להקליט את השיעור/הרצאה ליתר דיוק ההרצאה מועברת באמצעות התוכנה "GOTOMEETING" אונליין כך שאני שומע ורואה כל מה שהמרצה מציג מהמחשב שלו יש תוכנה להקלטה יעודית? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-