עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wooper,

אני רוצה להוריד פרק בנראה אותך איך?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by dragon-tank,

אני מורידה את הסרטים אבל יש הודעה על מקודד שלא נמצא ובקאזה יש מסך שחור שמפעילים את הסרט אבל שומעים. בקיצר , אני צריכה עזרה כי אני לא יודעת מאיפה להוריד את המקודד. אצפה לתגובות בהקדם , תודה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by buldozer,

מה קורה לכולם ? מישהו יכול להגיד לי איך מורידים מקודד למחשב כי אני לא יכולה לראות סרטים בוינדוס מדיה פלייר שלי אחכה לתשובה . דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. יש לי אינטרנט של 2.5 ואני מת להוריד משחקים מכל השרתים האלה. איזה תוכנה להוריד? יש לי תוכנת INTERNET DOWNLOAD MANAGER אבל היא מזייפת יש קבצים שלא סוגרים שם את ה-60 קיי כשרוחב הפס אמור להגיע לכמעט 350 קיי בשניה. איזה תוכנה כדאית ואיך אני מוריד משחק שמחולק ל-30 חלקים ברפידשייר למשל ? (כי ברוב האתרים כמו רפיד יש הגבלה ) כמוכן איך להוריד מאתר VIP שגם שם אנשים מעלים קבצים להורדה של משחקים. תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by termister2000,

היי לפני חצי שנה היה לי את הכ.מסך X700PRO וכל ההגדרות של הכרטיס היו בתוך הDISPLAY SETTINGS בעט שלוחצים על לחצן ימני לPROPERTIES > SETTINGS<ADVANCED ושם יכולתי למצוא את כל ההגדרות של הכרטיס כולל AA וAF. כיום יש לי את הX1950PRO וכל ההגדרות ניתן להגדיר רק דרך הCCC המיותר כ"כ בשבילי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להשתמש שוב בהגדרות שהיו בדיספליי סטינגס בלי הCCC?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  6. Started by Suliman,

שלום! אני חדש פה.... התקנתי לפני כמה זמן את איסיקיו 6, ואני לא מרוצה ממנו. לכן התקנתי חזרה את 5.1. אז כשאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי שקיימת גירסא חדשה ועל מנת להישתמש באיסיקיו אני חייב להשתמש בה. ניסיתי למחוק את שניהם והתקין מחדש רק את 5.1, אך אותה בעיה קפצה שוב לא ניסיתי מחיקה מלאה (שמוחקת גם את ההיסטורי, כי אני רוצה לשמור עליו) יש איזה פיתרון? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  7. לא יודע עד כמה זה קשור לכאן, אבל איך אני יכול להטמיע סרטי MOV באתר שלי? זאת אומרת שברגע שילחצו על הקישור אז הסרט יפתח בחלון חדש ויתחיל להתנגן? צריך תוכנה כלשהי?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  8. שלום שלום! תפס אותי SPY WARE ממש חזק. אני בטוח שכולם מכירים אותו, שמו "SMART SEARCH" והוא התלבש לי על ה-"about:blank" וכל פעם שאני פותח את האינטרנט הוא מופיע. כמובן שכשמגדירים לו דף בית חדש הוא מתעלם, וממשיך בשלו. הורדתי את התוכנות "SPY BOT", "AD WARE" ו-"CWShredder" מה כבר אפשר לעשות? יש לי וינדואוס 98, ופנטיום 4... אם זה חשוב... היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by gargoil,

שלום לכולם! המחשב השני שלי כנראה נדבק בוירוס שניקרא pagefile.exe. המצב הוא כזה: לא רואים את כונן C בסייר. רק אם נכנסים ל system\manage\ משם רואים את C. או דרך command prompt. הוא מנסה לגשת כל הזמן לכונן A. חלק גדול מהאפשרויות אינו פעילות למשל: אין גרך לראות hidden files כי folder options לא קיים. לאחר חקר ברשת גיליתי שכנראה חטפתי את הוירוס הזה אבל לא מצאתי את הדרך להיפטר ממנו. אני מריץ אנטיוירוס של mcafee. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני מכניס גופן שאני מוריד מהאינטרנט באיזה תיקיה לשים את הגופן כדי שהתוכנה תזהה את הגופן אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. יש לי דיסקים שקניתי ונרו לא מוכן לצרוב אותם במהירות המקסימלית שלהם, אני יודע שבד"כ זה דבר טוב לצרוב לפי מה שנרו קובע אבל אני בכ"ז רוצה לנסות לצרוב במהירות גבוהה יותר אבל הוא לא נותן לי בחירה. האם אפשר להכריח אותו לצרוב במהירות מסוימת? כמובן בהגבלה עד לכמה שהצורב מסוגל

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by card,

שלום יש לי דיסק DVD שמכיל הוראות הפעלה של מכשיר חשמלי בוידאו. אני רוצה להמיר את ה-DVD הזה לקובץ וידאו רגיל כלשהו(mpg., או avi. למשל) כדי שיהיה אפשר לצפות בו גם דרך טאבלט. איזה תוכנה מתאימה לכך? כמה הערות: ה-DVD מכיל 2 ספריות: הספרייה AUDIO_TS ריקה (או לפחות המחשב רואה אותה כריקה) התוכן של הספרייה VIDEO_TS הוא זה: דבר נוסף: כשמפעילים את ה-DVD במכשיר DVD, המסך הראשון שעולה הוא מסך בחירת שפה, שכולל 6 אפשרויות. האם התוכנה שתמיר את ה-DVD לקובץ וידאו תדע להתמודד עם תפריטים שיש ב-DVD? תודה

13. Started by gab1234,

יש לי קובץ שהוא בפורמט MP3 וכבר הצלחתי להמיר אותו ל WAV ... אז השאלה שלי היא איך אני ממיר אותו ל AC3 ???

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by hard_comp,

מישהו מכיר איזושהי תוכנה שמאפשרת להמיר בין MPEG לDIVX? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by kobi3211,

מישהו יודע איך להמיר מקובץ DAT ל AVI באיזה תוכנה להשתמש ????? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  16. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת איך אני יכול להמיר סרט dem ל avi או משהו שאפשר לראות במדיה פלייר אני משחק קנטר אני מקליט סרט אני עושה record demo אבל זה ב dem איך אני מעביר למשהו שיעבוד במדייה פלייר?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by DJPOWER,

השאלה בכותרת... תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by surve1020,

לא מצאתי שום תוכנה שעושה את זה.. (חיפשתי ב download.com) תודה.

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by Gimel,

הדפסתי מסמך דיי גדול בעבודה בפורמט A4. עכשיו רוצים להדפיס אותו כחוברת בגודל A5... שינוי גודל הדף בוורד פשוט מצמצמת את גודל הדף ל-A5 אבל משאירה את הפונט והתמונות באותו הגודל, כך שכל עמוד מתפרס על שניים. האם יש דרך לכווץ את הכל ב-50% כך שיתאים לגודל A5?

• 12 תגובות
    • 18.9k צפיות
  20. Started by uzana2004,

שלום לכולם... יש לי את INTERNET SECURITY ואת NAV05 ונשבר לי מהם(אני רוצה לעבור לNOD) השאלה שלי היא איך לבצע הסרה מלאה של התוכנה ללא השארת שאריות מיותרות?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. מחקתי לגמרי את ה-visual studio 2005, אבל עדיין אני מקבל הודעות שגיאה מה-debugging, זה משגע אותי יש איזה דרך להסיר את הדבר הזה לגמרי?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2009 בשעה 15:13:04 מישהו?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by maltstar,

כאשר אני לא מחובר לאינטרנט אני לא חושב ו/או רואה שהתוכנה עובדת. הבעיה מתחילה כאשר אני מתחבר לאינטרנט כל כמה דקות בערך קופצת לי תוכנה שמופיעה לחצי שניה בלבד ב - taskbar ונעלמת. כאשר אני נמצא במשחק בזמן שאני מחובר (כמו שקורה כשמשחקים ב - Multiplayer) המשחק ממוזער ואני חוזר ל Windows. הרצתי את כל התוכנות שאני מכיר להסרת ה - spyware/adware אבל לא נמצאה שום תוכנה וגם לאחר שהסרתי כמה cookies שלא היו במקום הדבר עדיין חוזר. בבדיקה של אנטי וירוס לא נמצא שום דבר. מה יש למחשב שלי?????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by evy,

איך אני מסיר אותו טוטאלי מהוינדוס ? שמעתי שצריך לרשום איזה פקודה ב run שב"התחל"...שהיא מוחקת את המסנג'ר.. אולי אתם יודעים מהי הפקודה?

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  24. משהו התקין לי במחשב תוכנת מירס (שאיני בטוח שהיא זו המקורית),כנראה שהיא תוכנת ריגול. לא הצלחתי להסירה על ידי תוכנות אנטי ריגול כמו adawre או spysweepr ולא על ידי אנטי וירוס נורטון. מערכת ההפעלה שלי היא חלונות 2000 profesional ניסיתי להתקין את מירס המקורית וחשבתי שאז ,לכשתותקן זו המקורית, אוכל להסיר הכל,אך התוכנה שאצלי לא רוצה להיפרד מן המחשב. מצורפים צילומי מסך של הסירוב של המירס שאצלי לעוף מהמחשב. בתודה יוסי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by arik100,

איך להוסיר תוספות נבחרות!! מהדפדפן?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים