עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מקווה שזה הפורום המתאים. הלוח MS-7058 עם צ'יפסט 915P. קצת ישן אבל עובד יופי למטרות שצריך. בלוח משולב מתאם קול CMI 9880 HD . ב-XP אין בעיות. ב WIN 7 אין דרייבר. יצרן הלוח (MSI) לא משייך דבר מעשי בלוח הזה לא לחלונות 7 וגם לא לויסטה. עצה? לינק? רעיון ? (טוב, חוץ מהרעיון של כרטיס קול נפרד)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ilay22,

יש לי בעיה במיילים שאניט מקבל, שהמיילים בעברית מתחילים בצד שמאל, ובגלל זה מתחרבשים במקומות עם סימני פיסוק, והמיילים באנגלית בדיוק הפוך, מתחילים מימין... איפה משנים את זה?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  3. Started by shon,

אהלן! יש לי אימיול גירסה 0.42e, ויש לי בה מגבלה לעד 300 תוצאות חיפוש. מישהו אולי יודע איך מבטלים אותה כדי שיהיה לי מספר תוצאות חיפוש בלתי מוגבל? תודה רבה!!!!

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by sigma,

לכל המעונין : ניתן להוריד סרגל כלים המאפשר גישה נוחה לנושאים מקצועיים. http://toolbar.faqil.com/

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  5. איזה חבילת מקודדים יותר טובה? klmcodec102 או Cole2k.Media.-.Codec.Pack.V6.0.5 הklmcodec102 לקוחה מפה http://www.maddog.us/forum/forum_posts.asp?TID=652&PN=1

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. צריך תוכנה שאתה יכול להתחבר ל כמה אי סי קיו בו זמנית זה ממש דחוף ותודה מראש.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  7. שלום לכולם, אתמול התקנתי windows 7 x64 למחשב חדש ויש לי בעיה כשאר אני מחבר אוזניות ליציאה השמע הקדמית אני שומע רעש מעצבן ברקע שנהיה רועש יותר אפילו כאשר אני מזיז את העכבר, גולש וכו'. הלוח אם הוא GIGABYTE P55-UD3R והתקנתי דרייברים עדכניים. למישהו יש אולי רעיון איך לפתור את זה? תודה רבה. עריכה: עכשיו שאני מסתכל אני חושב שזה מתאים יותר לפורום windows . אם כן, מצטער ואם אפשר להעביר בבקשה לשם.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  8. האם יש תוכנה לחלוקת מחיצות מחדש של הכונן שהוא מלא? כדי לחסוך את הFORMAT וFDISK

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by binyamins,

אתמול הכל התחיל פתאום להבהב, לקפוץ ... רצ"ב קובץ תמונה כשחזרתי לגירסה 8 זה היה בסדר מה לעשות כדי לחזור שוב לעבוד בגירסה 9 ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  10. Started by ThE_BesT,

אני משתמש במערכת ההפעלה Win98se Enabled והוא נתקע מדי פעם ומופיעים גם מסכים כחולים מדי פעם האם זה וירוסים? (אם כן איזה אנטי וירוסים מומלצים?) האם זה באגים?( והאם אתם יודעים איך מסדרים אותם?, או שיש עדכון שמתקן באגים לווינדוס?) ואגב האם ידוע לכם איזה שהם שינויים באפשרויות של הווינדוס שנותנות ביצועים יותר טובים (למשל אני יודע ששינוי של המערכת ל-"שרת" עוזר מעט) אשמח ואודה לכם אם תעזרו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש כאן תפריט בצבעים ירוקים: http://javascriptkit.com/script/script2/verticalmenu.shtml אני מעוניין להפוך אותך לצבעים סגולים בהירים. איך אני עושה את זה בצורה "מקצועית " ויפה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by viper_sb,

האם ניתן לאחד סרט וידיאו יחד עם מקודדים על מנת שהוא יכול להריץ את עצמו לבד ובלי התקנה מסובכת ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Alexkmr,

אני לא מבין בתחום אז לא לתפוס אותי בשגיאות. יש לי חבר שטוען שאחד מבני המשפחה שלו אנימטור, עושה אנימציות ב MAYA, 3d max- וכו', והוא בכלל לא יודע לצייר באמיתי אלה רק בתוכנות האלה. האם זה הגיוני?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by moshen1169,

אני צריך:1. תוכנה לבדיקת תקינות של זכרונות ללא צורך בשימוש בדיסקט 2.תוכנה לבדיקת תקינות של דיסקים קשיחים

15. Started by kangal,

איך נפתרים מקובץ עם שם לא חוקי? לאחר שסימתי לנסות איזו תוכנה שהורדתי באינטרנט ביצעתי UNINSTALL אולם משום מה "נתקעתי" עם קובץ סרבן בעל שם בערך כך: ABCD/AB.EXE כן זה קובץ ולא PATH של קובץ ניסיתי ללא בצלחה למחוק אותו אבל תמיד מערכת ההפעלה מתבלבלת כי היא חושבת (אני מניח) שזה קובץ עם PATH יש למשהו רעיון איך זה קורה ואיך נפתרים מהקובץ????

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by Cyron,

אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות להמיר את קבצי ה-AVS, שנמצאים בתוך WinAmp לקבצי Mpeg ? תודה.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  17. Started by yarl,

למה System Mechanic לפני שהיא מתקינה היא רוצה שאני יסיר את אנטי וירוס ואם אני עושה הסרה לנורטון 2004 אני יוכל להתקין מחדש אותו ? כי היה לי בעיות פעם עם הסרה והתקנה של נורטון בסוף לא רצה לעדכן את עצמו מוזר

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  18. האנטיוירוס גם מודיע לי שהם trojans אז אני ממש רוצה להיפטר מהם

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by TaZeR,

כבר ימים שאני מחפש תוכנה שמאפשרת לצלם תמונות סטילס ממצלמת רשת (גנרית), ושאולי תהיה מסוגלת גם לשמור אוסף תמונות תחת אותו שם (לדוגמה: image001, image 002...), כמו שהתוכנות של המצלמות הממותגות מאפשרות. הבעיה היא שרוב התוכנות שניסיתי לא עובדות (לפחות על המחשב שלי, WIN7 32bit), אולי כי הן ישנות מאוד? מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה? תודה רבה מראש! בן.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by omri_ro,

אם איזו תוכנה אפשר לעשות RIPPING לDVD לפורמט VCD (אם בכלל)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

שאני עושה סריקה אז יש לי בקום של :DETECTED וניגד שיש שם 1 מה זה אומר? שהוא מצא וירוס? שהוא מחק אותו? יש גם UNTECTED 1 מה זה אומר? זה טוב? אם הוא מוצא לי וירוס ואני רוצה שימחוק אותו, מה צריך להיות: -:DETECTED 1 -:UNTECTED 1 או -:DETECTED 1 -:UNTECTED 0 ?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by matan13,

שלום לכולם, יש לי שני צורבים - אחד CD-R והשני DVD. הצורב CD-R צורב רגיל, הכל בסדר איתו, זאת בכדי לשלול בעיה בתוכנה. עם הצורב DVD מה שאני לא מנסה אני נתקל בבעיות. עם כל דיסק ובכל דרך רק בצריבה, חשוב לציין. עם קריאה של דיסקים ופתיחה שלהם הכל בסדר, עובד חלק, אין תלונות, אבל כשאני מכין את הדיסק ובא לצרוב אני תמיד נתקל בדבר הבא: לדעתי בעיה בצורב עצמו. כי כבר בדקתי את צד התוכנה והכל בסדר, החלפתי כמה גרסאות, בכולם אני מקבל את ההודעה הזו. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by daniel11ryan,

Norton Setup - We live in the day and age where a majority of the population partakes in an online activity, no matter what kind. Surfing online and browsing through your newsfeed is fun; however, things can get pretty hectic if you browse the web without protection. There are millions, if not billions, of malicious online bugs that can infect and harm your system. Damaging your system is not where they stop; your private information and sensitive data can be stolen as well. You can avoid all this and get optimized system performance as an added benefit with Norton antivirus. Norton software programs are the best one available on the global market, which they have been pr…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Omerole,

אני רוצה לשנות איקונים במערכת שלי,יש לי את האיקונים שאני רוצה בPNG ואני רוצה להפוך אותם בקלות לICO (ועם אפשר אז גם בצורה מאסיבית). מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.