עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, ברשותי מחשב עם ויסטה וכרטיס מסך ATI 2600XT ברצוני לעדכן את הדרייבר לכרטיס המסך. השאלה- האם אני חייב קודם להסיר את הגרסה הקודמת, או שניתן גם "להלביש" את הגרסה העדכנית על הגרסה הקודמת? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by dror_gh,

1. שלום, אני מפרמט הלילה את המחשב ורציתי לדעת איך אני מגבה את ה History ואת ההגדרות שלי במירנדה. את הפרופיל (קובץ DAT) גיביתי. איך אני מגבה את ההגדרות (פונט, עברית ועוד...) וההיסטוריית שיחות? תודה רבה 2. יש תוכנה אחרת שהיא לא מירנדה ולא ICQ שאתם ממליצים עליה לתקשורת של מספרי ICQ ? כי אני שונא את שניהן.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  3. שלום. אני לפני פרמוט מחשב ורוצה לגבות את הפיירפוקס, גם ססמאות וגם מועדפים וכל אלו. אשמח לדעת מה ההמלצה שלכם לגיבוי הכי טוב. דרך הפיירפוקס עצמו או דרך תוסף כלשהו מומלץ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום יש לי כונן נייד של 750GB שאני רוצה לגבות בו את המחשב שלי יש לי שני הארד דיסקים במחשב שאותו אני רוצה לגבות האחד של500 שמחולק לשתי מחיצות C(שזה המערכת)וכונן D(שעליו מותקנות כמה תוכנות) עוד הארד דיסק E של 1TB שעליו יש מוזיקה סרטים משחקים והתקנות... מה התוכנה הטובה ביותר לגיבוי ומה לגבות לפי זה ל750GB..?יש לי נורטון גוסט 14 תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  5. Started by Dante_9,

איך מגבים את ה- Extensions? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  6. Started by בזיק,

הסיפור הוא שיש מחשבים במקום ציבורי שהותקנו ללא הגנות. עכשיו הם מלאים בכל מיני רוגלות ושאר כולרות. אחראית המקום שאלה אם אני יכול לעשות משהו. כדי לטפל בזה צריך סיסמת administrator שאותה אין לה. אז איך אפשר לגלות את הסיסמא?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש לי מסך 22 אינץ ואני רוצה להציד עמוד אחד במקום שני עמודים תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by A1eX,

בגדול השאלה בכותרת, כמו כן שום תוספת/קודק מהאתר של וינאמפ לא עוזר.... מה שקורה בפועל זה שהתוכנה עצמה אחרי התקנת ה"תוספת" הופכת לרוסית, אבל שמות של השירים נשארים כ-"? ? ? ?". מה עליי לעשות? האם יש פתרון לבעיה שאני לא יודע? אגב, אצלי מותקן XP באנגלית וכל השפות נתמכות ב100%. בXP עצמו ניתן לקרוא את שמות השירים ללא בעיה... הבעיה היא רק בוינאמפ. תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by Vidati,

אני צריך להריץ ישום דוס אבל הוא כל הזמן נסגר לי!

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  10. 1. אי אפשר לשנמך. 2. מעדיף משהו קוד פתוח. 3. יציב ולא שואב משאבים. 4. חינמי. להתחיל במשהו שכפתור START יגיע ל DESKTOP ולא לגועל של החלון START

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by idofr,

הייי, רציתי לדעת איך אני יכול לגרום למקשי מולטימדיה במיקלדת לשלוט על הווינאמפ ולא על המדיה פלייר (בויסטה, אם זה משנה משהו) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  12. יש לי 2 ג'יגה של RAM - וגם אם אני רוצה, אני לא יכולה להוסיף עוד (לוח אם שתומך בכרטיסים רק מצד אחד) פנטיום 4 3.0 ג'יגה עם מעבד 64BIT יש לי המון מקום פנוי על המחשב (דיסק שלם של 250 מגה רק לגרפיקה - חוץ מעוד 160 לכל שאר הדברים) אני עובדת על רזולוציה גבוהה (300 DPI) ועל דפים גדולים - בס"מ 30X80 - כי אני עובדת מול בית דפוס אני חושבת על לעבור ולנסות את הCS3 אבל אני מפחדת שזה יהיה אפילו יותר איטי מהCS2 לפי כל מה שמצאתי באינטרנט - כל ההגדרות של הפוטושופ מוגדרות בצורה הכי טובה (כל הסקראצ דיסק ואלו...) אני כבר אובדת עצות... דיי קריטי לי להבין אם בכלל יש עוד מה לעשות (או שיותר טוב מזה יביא לי רק מקינטוש) מקווה שפניתי לפורום הנכון, המון תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by Fortunes,

אחרי שIE7 רק תקע לי עוד יותר את האינטרנט, החלטתי לעבור סופית לפיירפוקס. אבל בעיה - הוא לא תומך בתוכנת ההורדות האהובה עלי היש מוצא?

14. אני משתמש format factory כדי להמיר קבצי וידאו,שמתי לב שהתוכנה אמנם מנצלת את כל ה 4 ליבות של המעבד אבל רק על 40 אחוז בערך לפעמים פחות .... איך אפשר לגרום לה לנצל 100% מהמעבד או לחילופין אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן מנצלת 100% מעבד להמרת וידאו כי על 40 % לוקח לזה הרבה זמן....

15. בטעות מחקתי את הדואל.. גם מפריטים שנמחקו אני רואה באינטרנט שבגימייל עצמו יש הכל. יש דרך לגרום לאוטלוק למשוך מחדש את הדואל מהגימייל ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by sk8,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתתן לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך ?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by DOOMASTER,

הי יש לי סרט ב SVCD וגם ב DVIX אבל התרגום ב SUB יש תוכנה ש מאחדת לתמיד את השניים? ???

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך להגביל לתמונה את הצבעים ל 260,000 צבעים... איך אני עושה את זה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by nadav1379,

אני קניתי דיסקים של 900MB ו100 דקות אבל התוכנה נרו מראה לי רק עד 870 איך אני עושה את זה שזה יראה לי עד 900?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  20. התחלתי לעשות עבודה בפוטושופ.. עכשיו כל מה שעשיתי עד עכשיו היה על דף אחד.. מסתבר שאחרי הרבה זמן שעבדתי על זה.. שאני צריך עוד מקום למטה.. אם אני מנסה להגדיל את התמונה שהיא בעצם הרקע שלי.. זה לא מראה לי שהדף מוגדל ללמטה... אז איזה אפשרות יש שבעזרתה אני יוכל להגדיל את הדף עוד למטה..? מה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by tintin,

יש שם מליון הגדרות ואני לא מבין מה הכי טוב בשביל האינטרנט שלי ברק 1.5 מגה בADSL

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  22. איזה עצבים, בעבודה משתמשים עם MS Office, ושאני בא הבייתה ורוצה לערוך טקסט ב sheet שלי שנעשה עם MS Office הוא לא פותח אותו כי הוא לא מותקן אצלי, אבל יש לי openoffice ושלא נדבר שזה בסה"כ טקסט!! האם מישהו יודע איך להגדיר בSW שיפתח (או יותר נכון שיהיה אפשר לערוך) כל דבר כזה עם notepad או openoffice במקום רק עם MS Office? הוספתי תמונה שיהיה קצת יותר ברור. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. אני יודע שזה משהו בסיסי אבל איכשהו לא מצליח לסדר זאת כך שבלחיצה על "הורד" בקובץ מצורף בג'ימייל למשל יתקבל החלון הנ"ל. כרגע אני מקבל מייד הורדה של הקובץ והוא לא מורץ אח"כ. תודה מראש על הכוונה.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by avivlevy,

לאבא שלי יש חשבון איימל מהספק (בזק) לפני כמה ימים שידרגתי והחשבון האוטלוק לא נשמר עכשיו רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו ?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by Leo101,

יש לי מיקרוסופט אוטלוק 2003 ואני רוצה להגדיר בו חשבון.... עכשיו האי מייל שלי הוא זה aloncom@walla.co.il זאת אומרת אי מייל של וואלה רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו באוטלוק אם זה ביכלל אפשרי.... תודה לעוזרים........... ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.