עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by overload,

יש לי MX FREEHAND של מקרומדיה ואני רוצה להחליף את השפה של התוכנה לעיברית, איך אני עושה את זה. והאם אחרי שעשיתי את זה יהיה אפשר לשנות לאנגלית?

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by matan5165,

שלום יש לי ווינדוס באנגלית ואני רוצה להתחיל להשתמש ב Movie Maker אבל אני יחסית חלש באנגלית מאיפה אני יכול להוריד Movie Maker 2 בעברית ? תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כל פעם אני נכנס להעדפות ומסמן אנגלית, אבל בפעם הבאה שאני נכנס לדפדפן זה חוזר לעברית. מישהו יודע איך משאירים את זה על אנגלית לצמיתות?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. מישהו יודע איך אפשר לארגן ככה שהמטלב יעובד בצורה אופטימלית על המחשב שלי, ולגרום לכך שהוא ירוץ הכי מהר?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  5. הפוטושופ 9 cs2 באנגלית ,האם ישנה אפשרות להפוך אותה לעברית? ואם כן איך עושים זאת? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 12.2k צפיות
  6. Started by torchak,

למישהוא יש מוסג איך נאי יכול להפוך את הגיליון שהמספרים יהיו בצד ימין ב EXEL2000?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by kingpin,

אני מוריד מישחק 4 וקצת גיגה הוא הגיע לי ל 3.9 וכותב no more space on the dvice אבל יש ליייייייייייי עוד מלאה גיגה בכונן c היתקנתי וניסיתי בכונן d שגם לא יש מלאה מקום וגם עושה אותה שגיאה המישחק קוראים לו TOCA RACE DRIVER 2 בבקשה תעזרו אולי זה איזה הגדרה בתוכנה או משהו

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by wuvik vika,

ראיתי בדיון הראשון ללחוץ הלחצן של כדה"א אבל אני לא מוצא מוצא אותו.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. נניח שאני רוצה לרשום את המילה "מקלדת" וברגע שילחצו על המילה הזאת זה יהיה קישור לאתר מסויים איך אני עושה את זה? :s05: תודה

• 2 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. האם זה אפשרי להפוך את זה לשליטה בוינאמפ? אם כן, אשמח להסבר איך עושים את זה.. בתודה מראש, EliaV-PeretZ.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by maormark,

צילמתי בטעות בפלאפון שלי הפוך... ואני רוצה להפוך את הסרטון שיראו טוב, איך אני הופך את הוידאו?? 180 מעלות..שיראו טוב.. תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Shay17,

ABCD ABCD ABCD ABCD ל- ABCD ABCD ABCD ABCD תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. יש לי כמות גדולה של קבצים מוסתרים (מסוג mp4) שאני מעוניין להפוך אותם לקבצים רגילים. אני יודע שקובץ מוסתר הוא קובץ רגיל לכל דבר ושאם אני מגדיר את המחשב שיראה את הקבצים המוסתרים אני גם אראה את הקבצים וגם אוכל להפעיל אותם אבל אני מעוניין שהקובץ ייראה כקובץ רגיל ושלא אצטרך להגדיר את המחשב שיראה קבצים מוסתרים בכדי שאוכל להפעיל אותם. כמובן שיש לי גם אופציה להמיר את הקבצים בעזרת תוכנת המרה ואז אקבל קבצים רגילים - הבעיה שמדובר בכמות גדולה של קבצים ואני מעוניין לחסוך את זמן ההמרה.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by e.s,

אני לא מצליח להפעיל את הסרט כי הוא קובץ avi למישהו יש תוכנה או משהו שיכול להפוך ל-vcd ושיסביר לי?? תודה עריכת המודר: סימני השאלה הרבים בכותרת מיותרים לגמרי. המנע מכך בעתיד.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  16. מדובר במכשיר DVD ישן שלא תומך בשום פורמט מעבר ל DVD רגיל

17. Started by -Del Piero-,

קובץ של כתוביות...[לסרטים וכאלה]

• 5 תגובות
    • 15.3k צפיות
  18. Started by yotam360,

איך הופכים שיר בפורמט MP3 ל-WNA??? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by p_q,

איך הופכים שירים(קבצי *.WMA, *.MP3...) לקריוקי(להוריד רק את הקול של הזמר)? תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 10.4k צפיות
  20. Started by veredaniel,

יש לי תמונה jpeg האם אפשר להפוך אות לicon?

• 4 תגובות
    • 7.4k צפיות
  21. Started by BreezeNET,

אני מעוניין לשים תמונה כרקע במסמך טקסט ואני מעוניין להפוך את התמונה לשקופה (המידה מסויימת) על מנת שהמילים יהיו קריאות נ.ב. יש לי פוטושופ.......... תודה

• 2 תגובות
    • 8.8k צפיות
  22. Started by NNI123,

http://www.img-il.com/image.php?file=1wtmyyqywtio.jpg אני לא מבין בתוכנה זאת.. איך היא אז?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  23. אני לא צריך את כל הסרגל הצדדי כמו שיש בויסטה. זה מיותר עבורי. אם אתם מכירים תוכנה או תוספת יעילה אשמח שתשתפו אותי

24. Started by animat,

www.animat.dvp.st כנסו לשם ותירשמו

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by dids22,

טוב נכנסתי לאתר שלהם ושמתי לב שיצאה גרסה בטא חדשה שכוללת פיירוואל משה ו אולי ניסה? יודע איך הפירואאל?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים