תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

הממ כן אם למישהו יש תוכנה חינמית עם לינק זה מאוד יעזור... ועוד שאלה לגבי firefox הוא חוסם את השטויות האלה?
- 

- 1 תגובה
 - 580 צפיות

- 

- 

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר פורום טוב אולי אפילו בעיברית לצק פוינט NGX R65 יש לי שתי שאלות להוספת פריטים או אם מישהו בפורום מכיר את המוצר טוב 1.כיצד אני מוסיף אתרים מסוימים שחסומים? 2.האם ניתן להוסיך ספציפית פר יוזר או רק דרך קבוצות השאלה הראשונה יותר קריטית לכן אם מישהו יודע איך להגיע אל החלון הנכון אשמח לקבל תשובה...
- 

- 0 תגובות
 - 536 צפיות

- 

- 

שלום בווינאמפ זה לא מנגן את זה ....ניסיתי תוכנות שממירות את זה ל-MP3 וכולם מעאפנות במדיה פלייר זה גם לא מנגן אשמח לעזרה.. תודה
- 

- 3 תגובות
 - 736 צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות דיסק מערכת הפעחה חוקית האם ניתן להפוך את התוכנה שכבר מותקנת על המחשב שלי כרשומה חוקית עם הקוד החדש בלי להתקינה מחדש?
- 

- 6 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום יש לי שאלה אליכם.. בשבוע האחרון אני מקבל הודעות מאנשים עם קישור לוירוסים... והאנשים האלה הם חברים שלי שאני שואל אותם למה הם שלחו את זה הם אומרים לי שהם לא שלחו ואני יודע במיליון אחוז שזה לא הם.. וקשה לי להאמין שפרצו להם.. כי זה כבר קרה ל-10 אנשים מהרשימה שלי שחצי מהם חברים טובים וחצי הם סתם אנשים מהארץ.. הקישורים הם כאלה - נא לא ללחוץ עליהם כי זה מוביל לוירוס : http:// ca.tuijdnerionksadewin.com/images/riv/ beeeee.jpg http:// hl.tuijdnerionksadewin.com/images/fghj/wexd/ 34532.jpg http:// ah.traferreg.com/IM/oqw/ lt.exe http:// em.genfinshitindkeion.com/PICS/ajibdfv/fuo/ lt http:// op.tuijdnerionksadewin.com/images/fghj/oavq/ 34532.jpg http:// ja.tuijdnerionks…
- 

- 11 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

מחפש תוכנה כדי להמיר סרטים/סרטונים לנגן - דרישות מינימליות מהממיר: mpeg4 320x240 fps: 30 bit rate 500 תודה!
- 

- 2 תגובות
 - 550 צפיות

- 

- 

לא אני לא מעוניין לפרוץ. יש לנו פרוייקט השו"ת שאפשר להתקין אותו מכונן רשת ולהשתמש בו כל עוד אתה מחובר (עזבו שאצלי יש בעיה עם השרת hasp או משהו כזה) בדקתי ואם עושים קובץ תמונת דיסק זה לא עובד כשמתנתקים. הכונן רשת הוא עם מערכת קבצים של דיסק. אין לי טעם לפרוץ את זה אני בכל מקרה לא משתמש בתוכנה בבית ז מה זה הhasp הזה ואיך זה עובד?
- 

- 2 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

עברתי למסך 24 אינטש ברזולוציה 1920X1200 ותוכנת האתרעות שלי אינה בנויה לכך - האותיות בגודל כ-1 ממ. האם יש המלצות על תוכנה חינמית שבותבת גם עברית בפונט בגודל קריא? תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 528 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, הבנתי שכדי לאפשר לMIRC להתחבר עם ZONE ALARM מופעל צריך להכנס למקום שנקרא IM SECURITY. לא מצאתי את המקום הזה... יש מצב לפרינט סקרין עם סימון איך להגיע לשם? תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 558 צפיות

- 

- 

שלום לכולם... יש לי את INTERNET SECURITY ואת NAV05 ונשבר לי מהם(אני רוצה לעבור לNOD) השאלה שלי היא איך לבצע הסרה מלאה של התוכנה ללא השארת שאריות מיותרות?
- 

- 1 תגובה
 - 542 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! דוד שלי בעל עסק (פחחות וצבע) והוא ממלא דוחות שמאות כבר הרבה שנים בצורה ידנית ומפקסס דרך פקס רגיל. רציתי לדעת האם אפשר קיימת דרך לייעל את העבודה שלו ע''י סריקה חד פעמית של דו''ח שמאות ומילואו כל פעם דרך המחשב. מישהו מכיר דרך? שאלה נוספת,האם אפשר לאחר המילוי לפקסס את הדו''ח דרך המחשב? אשמח לשמוע ממכם בקרוב :] שלומי.
- 

- 3 תגובות
 - 687 צפיות

- 

- 

אולי זה בגלל שהמחשב דולק כמה ימים ברצף ? מה לעשות ?
- 

- 8 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

יש לי בעיה מתי שאני מנסה להיכנס באקספלורר לפייסבוק ומתחבר לאתר עם השם משתמש שלי אז האקספלורר מתרסק משום מה ואז מנסה לחזור ולהתחבר אוטומטית ושוב נכשל וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב ורציתי לדעת אם מישהו יודע למה זה קורה או אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת? נ.ב זה קורה רק באקספלורר לא בדפדפנים אחרים כמו קרום ופיירפוקס
- 

- 6 תגובות
 - 885 צפיות

- 

- 

התקנתי את הדמון תולס ואז נפתח לי חלון וכתוב מעדכן כונן וירטואלי או משו כזה וזה אף פעם לא גומר... מה הבעיה??? איך לפתור אותה?? תודה מראש...
- 

- 0 תגובות
 - 519 צפיות

- 

- 

ה E-mule לא מגיע לי למהירויות רציניות בכלל... שמתי אותו כל הלילה וסה"כ המהירות מכל ההורדות הייתה 10 Kb/s .... זה כלום, איך אפשר להעלות את זה ? דיברתי עם אנשים שהורידו במקסימום שהחיבור שלהם איפשר (200KB/s !!). עזרה תתקבל בברכה
- 

- 16 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם! כבר הרבה זמן שאני מחפש תוכנה שתוריד תוכנות שאני אבחר ותתקין אותם אוטמטי מבלי שאני אצטרך להכנס לכל מני אתרים להוריד להתקין וללחוץ על 700 NEXTים! ולא מצאתי. וגם אם יש היא לא טובה כמו שלי! אז בניתי אחת! התוכנה מאוד מושקעת ואני עובד עלייה הרבה זמן! אני מעדכן אותה מפעם לפעם בתוכנות הכי חדשות ואחרי שבדקתי אותם! כל התוכנות הם תוכנות חינמיות מלאות. למי התוכנה שימושית? התוכנה שימושית לכולם- תמיד טוב שיש לכם אותה במחשב. אם אתם צריכים פתאום חבילת מקודדים חדשה כל מה שאתם צריכים זה לפתוח את התוכנה להכנס לקטגוריה המתאימה ולהוריד! התוכנה שימושית גם לאנשים שמפרמטים את המחשב שלהם כל שני וחמישי- אתם בוחרים רשימה של תוכנות שאתם רוצים להתקין (אנטי ורוס,פיירוול,אקרובט רידר וכו). …
- 

- 13 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

כשאני מנסה לעשות uninstall לכול משחק שהוא אז נפתח לי ה itunes משום מה!!! עלומר כשאני לוחץ על uninstall ה itunes נפתח !!!!! למרות שאני יכול להסיר את זה דרך add/remove אני רוצה לפתור את הבעיה הזאת
- 

- 2 תגובות
 - 669 צפיות

- 

- 

יש לי משחק במחשב ואני רוצה להחזיר אותו לקובץ אחד של ISO יש תוכנה שאפשר לעשות זאת? עוד שאלה אני לא מצליח לראות בשום נגן קובץ WMV למרות שיש לי קודקים ואפילו ב VLC אני רואה רק תמונה מרצדת. הקבצים הורדו מהאימיול בין 10-20 מגה יכול להיות זה פאק בקבצים?
- 

- 1 תגובה
 - 1.1k צפיות

- 

- 

יש לי וודו 3000 ויש לי TV OUT ואני מנסה לחבר אותו אבל עם הדרייברים שלהם זה עושה לי בעיות ואם אני כבר מצליח אז המסך מהבהב ונכבה , בכלל עכשיו אני לא מצליח אפילו להיכנס ללשונית של ה TV , בקיצור אני צריך תוכנה כמו TVTOOL .[רק שזה לאנווידיה בלבד אז זה לא עובד לי]
- 

- 2 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

משום מה לא מצליח לפתוח שום לינק שמצורף למייל, כל פעם שאני מקליק על הלינק נפתח לי החלון הראשי של הכרטיס קול, חיפשתי מידע על התקלה בכל הפורום אבל נאדה אין כלום, יש מצב שמישהו יודע לפתור את התקלה? המון תודה מראש.
- 

- 1 תגובה
 - 535 צפיות

- 

- 

שלום! יש לי בעיה אך אני לא מצליח להסיר אייקונים מלוח הבקרה משהו יודע אך עושים זאת?
- 

- 4 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם האם ניתן ב FF להפעיל ולהפסיק את הצגת FLASH על ידי כפתור או מקש קיצור תודה לעונים
- 

- 1 תגובה
 - 742 צפיות

- 

- 

מישהו יודע איך אפשר לראות צפיה ישירה של DIVX לא מצאתי תוכנה חילופית ובינתיים אין תמיכה.
- 

- 0 תגובות
 - 669 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מעונין להקליט משחקי NBA שאותם אני רואה דרך TVUPLAYER נסיתי להשתמש ב-WMRECORDER אך זה לא עובד האם מישהוא מכיר תוכנה טובה יותר שתעבוד עם התוכנה הזאת ???
- 

- 0 תגובות
 - 512 צפיות

- 

- 

איך אני מגדיל את גודל התרגום בתוכנה MPC? הסיבה היא שאני רואה סרטים ב1080I אז התרגום מאוד קטן ואוכל את העיניים (למרות גודל המסך (61")) תודה
- 

- 3 תגובות
 - 686 צפיות

-