עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, לפני יומיים רכשתי רישיון לתוכנה YOUR UNISTALLER 2008 PRO עד עתה לא קיבלתי את הסיריאל, למרות שפניתי אליהם כבר כמה פעמים. אני מתכוון לבקש מחברת האשראי לבטל את העסקה. במקביל הייתי מגיש תלונה פלילית נגד יצרנית התוכנה, אם רק הייתי יודע איפה עושים זאת. בכל אופן, כעת אני מחפש תוכנה חלופית (מקבילה ברמתה ל- YOUR UNISTALLER ואפילו טובה יותר) שבאמצעותה אוכל להסיר תוכנות, מקודדים ופילטרים בצורה מושלמת, ללא כל שאריות, כולל מחיקה מהרג'סטרי. כמובן שחשוב שיצרנית התוכנה תהיה אמינה עם שירות ותמיכה נאותים, כך שאוכל הפעם להיות בטוח שאני מקבל תמורה מלאה עבור כספי. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. קנית שלט של מדיה סנטר SunWave SMR-140 שהוא גם מין עכבר ומקלדת כאלה אין לי על המחשב את המדיה סנטר אבל השלט נתמך לפחות העכבר שלו וזה... עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול להשמיש את כפתורי הווליום שלו (שאני יוכל להגביר ולהנמיך מרחוק ) כי הרוב ממה שאני צריך ממנו אבל שאני לוחץ על הווליום בשלט לא קורה כלום... מה אפשר לעשות? יש אולי דרייבר שצריך (כי אין עם השלט ואין באתר שלהם כלום..) אולי איזה תוכנה ? זה השלט SunWave SMR-140 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744142

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, יש לי תרגום מDVD (שד"א למי שמתעניין נרכש באופן חוקי לחלוטין במכירת חיסול) הוצאתי ממנו את "ערוצי התרגום" עיברית ואנגלית בעזרת הפילטר VOBSUB 2.23 כל זה מתוך התוכנה GORDIAN KNOT 0.27. עכשיו הקובץ המתקבל הוא ענק (מספר רב של מגהבייטים בקובץ SUB ועוד קובץ IDX) וכולל בתוכו את שני התרגומים. איזה תוכנת תרגום (או המרה) ממירה פורמט זה ל SUB רגיל של MICRODVD או SRT או פורמט אחר מקובל שלא תופס הרבה מקום ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. למרות שאני לא חושב שאתם אפילו משתמשים בהם אבל בכל זאת רציתי שתמליצו לי על כמה שומרי מסך יפים!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני רוצה שכל המיילים ישמרו על השרת של BEZEQINT ולא בקובץ PST איך אני עושה את זה?

6. Started by davidcohen,

שלום! התקנתי נרו 7 ואני לא מרוצה ממנה ועכשיו אני רוצה לשים את נרו 6 במקום הבעיה היא שאני לא מצליח להסיר את נרו 7 שאני לוחץ למחוק אותה מופיעה לי ההודעה הבאה: מה צריך לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by קובי 1980,

שלום,אני מתנצל מראש אם זה לא המקום.פשוט אני לא יודע לאיזה פורום הנושא מתאים. אני נתקל בבעיה עם קובץ וידאו מסויים,שום נגן לא מצליח להריץ אותו.ניסיתי בכל מיני תוכנות ופשוט לא הצלחתי. אני מקבל הודעה שהפורמט לא נתמך. הקובץ הוא DIVX רגיל ויש לי את חבילת המקודדים החדשה של KLITE MEGA CODEC כמו כן בהתקנה שלה (של חבילת המקודדים)בחרתי באפשרות המקסימלית להרצה ולא בברירת מחדל. תודה מראש

8. Started by eladbu,

אני יודע שיש תמיכה בעברית למקסטון כלומר לשנות את כל התפריטים לעברית! אם משהו יכול להפנות אותי ללינק אשמח בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by lee.,

יש לי נייד Amilo Pro V2055 (ישן מאוד, אבל שמיש בהחלט) שהלך לו המסך (הופך ורוד רוב הזמן). חיברתי לו מסך חיצוני (Benq FP19GX) שעובד איתו בסדר. הבעיה היא שכדי להגדיר לו את הרזולוציה הטבעית, אני חייב לעבוד בדסקטופ מורחב. כל פעם שאני עובר למצב אחר, קלון או מצב בו המחשב מכבה את המסך המובנה ומפעיל רק את החיצוני, הוא קופץ לרזולוציה של המסך המובנה. קצת נתונים טכניים: יש לו כרטיס מסך מסוג: VIA/S3G UniChrome Pro IGP, והתקנתי לדעתי את הדרייברים האחרונים. יש תוכנה שנקראית S3TrayPlus Utility שלא מצליחה יותר מ"מאפייני המערכת". הוא לא מצליח לזהות את סוג המסך החיצוני, ולא זיהה את הדרייברים בדיסק של המסך. הפתרון היחיד שאני חושב שאולי יעבוד זה לשכנע אותו שבכלל אין לו מסך מובנה. השאלה איך אפ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כפי שכבר כתבתי... יש לי windows xp ha הורדתי את גוגל כרום, אני מקליקה על האייקון מכל מקום: דרך שולחן העבודה או סרגל הכלים וכו') אך הוא לא מגיב. לשבריר שניה מופיע שעון חול אבל נעלם ולא קורה כלום... מה עושים? ניסיתי להוריד מספר פעמים. ניסיתי למחוק את האנטי וירוס (avast) אבל גם זה לא עוזר. אולי ה firewall? מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by menahem2009,

היה לי נוד 32 4 הסרתי אותו והתקנתי אנטי וירוס נוד 32 5 לקראת סוף ההתקנה הוא מביא לי שגיאה ולא נותן לי להתקין גם את ה5 וגם את ה4 במחשב אחר שלא היה בו אנטי וירוס ההתקנה עובדת מצוין

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by psybrain,

לאחרונה אני רואה את זה ב TASK MANEGER מה זה הדבר הזה? זה חדש לא היה מקודם האם זה תקין או מה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by steve_morse,

שלום אני פונה אליכם נואשות לעזרה. אני עבדתי עד היום עם WMP ובעזרת הlyrics plugin שמראה מילים של השיר בתוך הנגן פתאום הפסיק לעבוד.. לצערי אני צריך לעבור לWINAMP. משתמש בוינדוס 8 , עברית... אשמח לכל עזרה שהיא. תודה תום.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by titan,

קניתי לי הרד דיסק חדש ... סתם ככה ללא סיבה ... עכשיו אני נורא עצלן .. אז במקום להתקין את כל התוכנות מחדש עשיתי כזה דבר:1. התקנתי על ההרד דיסק החדש (בו נקרא לו D) וינדוס XP PRO2. העתקתי מהישן (בואו נקרא לו C) את הספריות WIN\ DOC\ PROGRAM לספריות בD עם שם שונה קצת3. חיברתי את הישן והפעלתי במקבלי כאשר C הוא הMASTER שלי, מחקתי את ה WIN\ DOC \ PROGRAM שההתקנה של הWIN יצרה לי ושיניתי את השם של הספריות שהעתקתי מC לשמם המקורי4. הדלקתי את המחשב מחדש כאשר D הוא הMASTER והמחשב עלה !!! עם כל התוכנות והכל אבל אוי ואוי ... D נשאר D ... ועכשיו הוא תלוי בC ... לא ניתן לשנות בC את השמות של WIN\ DOC \ PROGRAM בגלל שהם בשימוש5. הדלקתי את המחשב כאשר רק D מחובר והWIN עלה אך לאחר שרשמתי את הס…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MEIR50,

באיזה אתר יש מדריך בעיברית לתוכנה פריהנד 10

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by srolik,

לפני חודשיים וחצי קניתי מחשב חדש התקנתי בו XP PRO והכול עבד חלק ומהר , לאחר כמה שבועות עם האינטרנט המהיר וכל התוכנות שהתקנתי הוא כבר לא עובד ככה יותר ומה שיותר גרוע שהוא מתחיל לעשות לי בעיות כגון : נכבה מספר פעמים ביום עם המסך הכחול , שמראה על קובץ בעייתי וכמעט כל פעם זה קובץ אחר לרוסב קבצי מערכת , הוא גם מוציא לי המון הודעות שגיאה כמעט בכול מקום שאני נכנס אפילו לספרייה בודדת , וגורם לסגירתן , וגם לא נותן לשנות בין אנגלית לעברית ונתקע במצב האחרון וכול מיני שטויות נוספים אני מאוד רוצה לחזור חמצב שלא היו לי את כול הבעיות האלה , אבל מאז יש לי במחשב הרבה קבצים חשובים כ 45G שאין באפשרותי לגבות האם כדאי לעשות RESTORE למערכת ? ומה זה בדיוק יעשה לי ? האם הוא ימחוק לי את ה…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. קיי עשיתי פורמט למחשב שלי לWIN XP באנגלית בקיצור התקנתי הכל דריברים וכל זה ואני מגלה שאין לי אינטרנט המחשב לא מזהה את המודם למרות שאני מחשבר כבל לא נגעתי והשארתי את זה ככה לא מזמן עשיתי למישהו פורמט(תמורת ירוקים חח) בידיוק כמו שעשיתי במחשב שלי והייתי צריך להוריד כמה דברים חיברתי את הכבל של המודם שלי וגלשתי ללא בעיות מישהו יודע מה הבעיה?!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by joe44,

הורדתי אתמול את spyhunter והיא גילתה אצלי במחשב מרגלים אשר spybot (שגם כן מותקנת אצלי) לא גילתה. אלא שכדי להסיר את המרגלים שגילתה spyhunter היא רוצה שאשלם עבור התוכנה ממש. שאלתי: מישהו מכיר את spyhunter ? שווה להשקיע 30 דולר בתוכנה הזו? אפשר לסמוך עליה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by EvilForce,

שלום, יש לי דיסק שעליו יש שירים בפורמט mp3 אני רוצה להעביר את זה לפורמט שאפשר לשמוע במערכת רגילה, נראה לי wav אז כל מי שמכיר תוכנה ומוכן להסביר לי איך עושים את זה אני מאד ישמח .. :-\ תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי כבר אנטיוירוס שאני מרוצה ממנו ואני לא רוצה להתקין שום דבר אחר, אבל מכיוון שיש למייקרוסופט גם כלי לאנטי ספייור הייתי רוצה שהם יעברו על המחשב שלי. אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Haflo,

התקנתי את eDonkey ואני מנסה להתחבר לשרתים אך ללא הצלחה.... אומנם מותקן אצלי Firewall(ISA Server)a אבל פתחתי את ה port המתאימים ואני עדיין לא מצליח להתחבר.... אולי לא עשיתי משהו שכן הייתי אמור לעשות? יש למישהו כיוון?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by BoRIS,

אם מישהו מכיר, שיתן לי לינק לאתר של החברה (כן אני מעוניין לקנות את זה), או שלפחות יתן לי את השם של התוכנה. נ.ב. מלבד תוכנת "אותיות", מניסיון, היא די גרועה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by AmitDanan,

אני מעוניין בתוכנה שמפענחת קבצי DUMP עד עכשיו הישתמשתי ב windbg האם יש תוכנה אחרת מומלצת? מבלי להוריד "חבילות עזר" למינהם תוכנה אחת פשוטה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by iakovl,

אני מחפש תוכנה שיכולה להשוות קבצים לפי תוכן הקובץ (לא שם קובץ) ולמצוא קבצים כפולים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. מישהו יודע איך אפשר להעביר את המועדפים הפיירפוקס לאקספלורר?? ואיפה נמצאת תיקיית המועדפים של פיירפוקס בכלל?? וגם איך אפשר לשנות שם של אתר שנמצא במועדפים, בפיירפוקס.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים