תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
פתחתי ושמרתי את קובץ הוורד תחת "דף אינטרנט". עכשיו אני רוצה לדעת איך לעלות אותו לאינטרנט כקישור בדף מסויים באתר שלי. ממה שאני מבינה צריך להיות לדף הזה כתובת אינטרנט מסויימת, לא? איך אני יודעת מה כתובת האינטרנט של הדף שיצרתי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מפעיל את האימיול של ליונט וורק הגירסא הכי חדשה.. ואחרי 2 דות לפעמים 10 דקות . לפעמים כשאני פותח אותו והוא מתחבר לשרת הוא נתקע .(לא מגיב) אין לי וירוסים אין לי ספייוורים .. זה רק האימיול נתקע. . אני עובד חופשי עם כל התוכנות האחרות גולש בלי בעיות .. רק האימיול מחליט להפסיק לעבוד - להתקע.. מה אפשר לעשות .? מאיזה סיבות זה יכול להגרם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי לכולם... יש לי משחק שקניתי spellforce 2 shadoe of wars כשאני מנסה להתקין את patch 2 המחשב כותב לי install folder not found יש לי מערכת הפעלה חלונות 7 הבנתי שבגלל שזה משחק דיי ישן אז על XP אין בעיות איתו במערכת החלונות החדשה כנראה זה לא מתקין את המשחק אוטומטי ל program files וכנראה שכאן מתחילה הבעייה הבעייה שאם אני מתקין מחדש זה שוב מתקין את זה לאותו מקום אוטומטי... אשמח לקבל עזרה בנושא....תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לאחותי פרוייקט והיא צריכה שאני אחבר לה שיר אחד משלושה שירים בצורה של מיקסוס, זאת אומרת שאנ מתכוון לקחת חלקים בודדים משלושה שירים ולהפוך אותם לשיר אחד... עזרו לי בבקשה במציאת תוכנה אשר תתאים לי בנושא זה... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
יש לי הרבה סרטים במחשב בפורמט avi. אני מעונין לצרוב אותם על דיסקים ככה שאני אוכל לראות אותם בדי וי די. הדי וי די שלי לא תומך בקבצי avi. שמעתי שאנייכול להעביר אותם לvcd בשביל לראות, האם זסה נכון, אם איזה תוכנה. שנית הייתי רוצה שלסרטים האלו הייה תרגום בעברית, כיצד ניתן להביק להם תרגום שכאשר אני רואה את הסרט בדי וי די הייה לי תרגום. יש לי גם צורב די וי די עם זה עוזר לי בדרך כלשהי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן אני יודע שיש גוגל אבל זה פשוט בלתי אפשרי למצוא פילטרים שווים שמה ברשת.. אז אני רוצה לשאול אתכם הגרפיקאים (טוב לא..) איזה פילטרים נחמדים אתם אולי מכירים ויכולים להמליץ לי? יש לי בארסנל EyeCandy4k, Xenofex...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם היתה לחבר שלי תוכנה שמותחת את הסרט על כל המסך (במידה וזה סרט בפורמט WIDE SCREEN) השאלה איזה גירסא אני צריך ואיך מגיעים לאופציה הזאת, וחשוב מאוד.. עם איזה תוספת אני יכול להריץ כתוביות לתוכנה הזאת תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אתחיל את הסיפור מהתחלה: יש לי מצלמה מלפני שנתיים בערך ועכשיו חזרתי מטיול. חיברתי את המצלמה למחשב בעזרת כבל FIREWIRE, ושמתי את הקלטת DV בתוכה. עשיתי CAPTURE לוידאו שבקלטת בעזרת התוכנה (PINNACLE STUDIO PLUS) ויצא קובץ DV של 12 ג'יגה. (בקלטת היו 60 דקות בפורמט SP). עכשיו הוספתי קצת אפקטים וכותרות לסרט שלי, ועברתי לשלב הקידוד לפורמט קטן יותר (DIVX). בגלל שיש לי טלוויזית LCD בסלון המחוברת ל-DVD PIONEER 393, אני רוצה להפוך את הסרט שיש לי לסרט בפורמט רחב, כדי שאני אראה בצורה טובה בסלון. האם זה אפשרי? (אם כן, איך עושים את זה?) כל ניסיונתי (רזלוציות שונות וקידודים שונים) נכשלו-זאת אומרת הסרט לא הוצג בפורמט רחב בטלוויזיה. לכן אני מבקש עזרה מכם איך לקודד ב-PINNACLE STUDIO P…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס קול שלי שיתמוך בווינדוס 7 אבל הבעיה זה שאין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי אני יודע שהוא לא מובנה בלוח האם ושחיפשתי באבארסט הוא לא הציג לי כלום.. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אאוטלוק בעיברית 2003 פרו יש לי כמה אנשים ששולחים לי EMAIL רגיל בתוכן רשום הכל ???? סימני שאלה מאחרים אין לי בעיה לכולם יש 2003 מה יכול להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נתקל בבעיה מאוד מוזרה בDOK שלי אני נמצא עכשיו בטיול ולאורכו אני מגבה את הקבצים שלי באחת הפעמים ביצעתי את הגיבוי בLAPTOP של חבר ונשאלתי שאלה על ידי אחת מתוכנות האנטי וירוס שלו מאז אני לא מצליח לראות את הקבצים בDOK שלי בשום מחשב למרות שמבחינת הנפח אני עדיין רואה שהקבצים קיימים על הDOK - יש רק 12 ג'יגה פנוי בנוסף אני מצליח לכתוב עליו דברים חדשים ומדובר בFAT 32 אשמח מאוד להצעות שיצילו את החומר החשוב הזה תודה חברים עידן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי על 3 מחשבים Kaspersky אבל אני עדיין לא בטוחה שהוא אנטי וירוס טוב כי בכל זאת מצליחים להיכנס אליי וירוסים שעושים דיי בלאגן במחשב... רצתי לדעת מה אתם חושבים על שני האנטי וירוסים שרשמתי בכותרת ומי מבינהם יותר מומלץ? תודה, מורן
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של לנובו. הייתה מותקנת לו במחיצה פנימית מערכת של וינדוס. נמאס לי מהמחיצה ומכל התוכנות של IBM. מחקתי את המחיצה עם PERTITION MEGIC אבל המחיצה עצמה לא נמחקת. עכשיו יש לי במחשב מחיצה ריקה של 4 גיגה ועוד מחיצה עם כל מה שהיה קודם במחשב. אני סב"כ רוצה לפרמט את המחשב. הכנסתי דיסק של וינדוס ורציתי לפרמט- המחשב מקבל בוט מהדיסק, מתחיל לקרוא את הנתונים של המחשב ואז מופיע המסך ששואל מה אני רוצה לעשות. אני לוחץ אנטר כדי להתקין עותק חדש על המחשב ואז מופיעה לי הודעה שהמחשב לא מזהה את ההרד דיסק. מה זה?! לא מצליח להתגבר על זה. דרך אגב התקנתי כבר על המחשב ויסטה והכל עובד אבל אני רוצה להתקין את ה אקס פי ולא מצליח. את הויסטה התקנתי דרך הוינדוס ולא בתור בוט. יש למישהו פית…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מעניין אותי לדעת - יש איזו תוכנה בסיגנון KaZaA או IMesh שלא מתחילה לבלוס את מערכת ההפעלה כשמנסים להשתמש בה? אני יודע - מורפיאוס. איחס, לא אהבתי. חוץ מזה, לא ניסיתי אותו מספיק זמן בשביל לבדוק את מידת התאבון שלו כלפי ה 2000 למודת הסבל שלי. ? כלומר, את ניסיוני עם KaZaA תארתי פה לפני איזה יום - הוא לא איפשר ל IE ול Windows Explorer לרוץ. הוא גם עיצב לי מחדש את ה Task Manager. ה IMesh עשה כל זאת (טוב, הוא לא נגע לי ב TM, אני מוכרח להודות) ואף הגדיל עשות - הוא העיף לי את ה Taskbar והקפיא את Windows, וכך זה נשאר עד שלא יצאתי ממנו. אז שוב, ??? דניאל.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה את זה ב TASK MANEGER מה זה הדבר הזה? זה חדש לא היה מקודם האם זה תקין או מה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום חבר'ה...באתי בתקווה לקבל פה תמיכה... יש לי בעיה...רציתי להתקין אופיס 2003 וכשאני בא ולוחץ על "להתקין" אז מופיעה לי פתאום הודעת שגיאה: "The language of this installation package is not supported by your system" וזהו - זה לא נותן לי להתקין את התוכנה בגלל השגיאה הזאת... ניסיתי למצוא פתרון לבעיה בגוגל אבל לשווא... מה שהצלחתי למצוא זה תיאור של השגיאה שמספרה הוא 1623... השאלה היא מה לעשות ואיך פותרים את הבעיה??? תודה רבה מראש... מחכה לתגובתכם
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני פונה אליכם נואשות לעזרה. אני עבדתי עד היום עם WMP ובעזרת הlyrics plugin שמראה מילים של השיר בתוך הנגן פתאום הפסיק לעבוד.. לצערי אני צריך לעבור לWINAMP. משתמש בוינדוס 8 , עברית... אשמח לכל עזרה שהיא. תודה תום.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! יש לי אינטרנט 1.5 פיירוול של BLACK ICE פיירוול של נורטון אינטרנט סיקיוריטי ומודם של סמסונג....... עכשיו היה לי אמיול 3.2 של ליונטוורק וזה הוריד לי בממצוע של הכל 25 קילו לשניה.......... עכשיו קראתי מה שST!NG אמר אז החלפתי לגירסא של LSD שיניתי את ההגדרות כמו שהוא אמר רק באפלוד נתתי 24 ולא מוגבל.... עכשיו זה לא מוריד............. זה מתחבר לי לסרברים הכי דפוקים של 400 פינג........... וכתוב לי LOW ID.......... מה לעשות? אהה ואני משתף 17 גיגה ובטמפ של האימיול יש 7.21 גיגה אני מעלה בסביבות 10........ עזרה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קבצי אנימציה על המחשב (GIF) שאני רוצה לשנות אותם לגודל אחר. איך עושים זאת ? בפוטושופ רק הפריים הראשון נכנס... אני רוצה לשנות ל 128*140 עם איזה תוכנה עושים זאת ? ואם אפשר לינק זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לנגן קובץ MKV של באטמן האביר האפל. הקובץ הוא עם CUSTOM HEB SUB, כלומר יש בו תרגום בעברית. הבעיה היא שכל תוכנה שאני מנגן איתה (VLC, BS PLAYER, MEDIA PLAYER CLASSIC) האות הראשונה והאחרונה נחתכות מהתרגום. מה לעשות? עריכה: זה קורה גם בסרטים אחרים... לדוגמא ספרות זולה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם טוב אז ככה קניתי מחשב חדש ואני מנסה להיכנס ליוטיוב ולכל מיני אתה וידיו וצפיה ואני לא מצליח לראות הוא מעלה לי שאני צריך הלתקין את התוכנה הזה אני מנסה להתקין אך לא מצליח הוא מכניס אותי לדף כזה הנה תראו http://kb2.adobe.com/cps/000/6b3af6c9.html והוא אומר לי משהו על 64 BIT תנסו לעזור לי למצוא פיתרון
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://filehippo.com/download_google_chrome/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כ.מסך X1950 PRO וכשהיה לי על המחשב XP הרזולוציה הייתה 1440X900 (מסך 206BW של סמסונג) אחרי שהתקנתי את ויסטה ואת הדרייברים המעודכנים של ATI , פשוט נעלמה לי הרזולוציה הזאת ממסך ההגדרות. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-