תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב בעיה מוזרה. יש לי לוח Gigabyte DS3 כרטיס מסך ATI HD 5670 ומערכת הפעלה Windows Media Center SP3. הבעיה היא שמנהל ההתקנים מופיע לי סימון צהוב (לא מותקן) של audio device on high definition audio bus הורדתי והתקנתי את הדרייבר האחרון של ATI (הרגיל, אולי יש עוד משהו לקול..לא יודע). התקנתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס קול - והקול עצמו עובד. למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 17:51:52 בסוף הסתדרתי.צריך להתקין את הדבר הבא בשביל האודיו של הכרטיס מסך: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/hdmi_xp.aspx?〈=English
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה להשוות קבצים לפי תוכן הקובץ (לא שם קובץ) ולמצוא קבצים כפולים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של טושיבה satellite p755 i5 עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 בראש המקלדת יש שורה של כפתורי מגע שפתאום לא עובדים לי (היה לי קובץ נגוע שמחקתי בעזרת אנטיוירוס ) איך אני בודק שהדרייברים של המקשים לא נמחקו \ אם אני יתקין אותם שוב יש לי מה להפסיד??? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי יניב סנה (31) ואני ואשתי סטודנטים באו"פ לביולוגיה וביוטכנולוגיה. וגיימר כבד כבר יותר מ-25 שנה. מתבשל אצלי בראש איזה שנה משחק שובר קונספט שהוא בעיני ובעיני הרבה אנשים שיצא לי לדבר איתם באמת חידוש! מה עושים?...GOOGLE IT!!!...הורדתי מלא ספרים ומידע על פיתוח משחקים...ישבתי ולמדתי לעבוד על מקס...והמשכתי לפתח את הרעיון. התנסיתי בכמה פרוייקטים עם עוד אנשים אבל הם היו פרוייקטים קיימים שחוץ מללמוד מזה שזה חשוב...אבל אני רוצה לפתח את הקונספט שלי. אני לא רוצה שיגנבו לי את הרעיון אבל אני אחשוף כמה פרטים על המשחק. מדובר במשחק רשת מרובה משתמשים על בית חולים עתידני ובניין של אוניברסיטה לידו. יש לי כבר יותר מ-4400 מקרים רפואיים שיהיו חלק מהמשחק והמון סצנות כבר קיימות…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה לא בשימוש פשוט ככה!! אני גם לא רואה סיבה ובדקתי שזה יהיה בשימוש זה איזה קובץ של 700 מגה ואנ ירוצה למחוק לפנות מקום והוא אומר שהוא בשימוש והוא לא בשימוש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש לי DIRECTX 11 ואני מתקין משחק שדורש....ומתקין גרסה 9 האם זה מבטל את ההתקנה הקודמת ועכשיו יש לי גירסא 9? איך יודעים איזה יש לי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני רוצה לפתוח סרט כדאי להטעין עם כתוביו אבל הוא לא מופיע ברשימה ואם אני פותחת נגיד עם המדיה פלייר את הסרט רואים אותו סבבה...מה ניתן לעשות כדאי שתוכנה תקרא אותו ואוכל לחבר כתביות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אלחוטי של levelone שנבדק במס' מחשבים ונמצא תקין. אני משתמש בxp ולחאחר חיבור ההתקן הווינדוס לכאורה מעתיק את קבצי הדרייבר ואז נותן הודעה"אירעה שגיאה במהלך התקנת התקן למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ שצויין". למישהו יש פיתרון בנושא??
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר, שיתן לי לינק לאתר של החברה (כן אני מעוניין לקנות את זה), או שלפחות יתן לי את השם של התוכנה. נ.ב. מלבד תוכנת "אותיות", מניסיון, היא די גרועה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ה E-mule לא מגיע לי למהירויות רציניות בכלל... שמתי אותו כל הלילה וסה"כ המהירות מכל ההורדות הייתה 10 Kb/s .... זה כלום, איך אפשר להעלות את זה ? דיברתי עם אנשים שהורידו במקסימום שהחיבור שלהם איפשר (200KB/s !!). עזרה תתקבל בברכה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אני כותב את ההסבר הזה לגבי תלת מימד כדי לעזור להרבה אנשים להבין וליישר קו ברמה אם שאר הפורומים ב HWZONE אני עמית ויש לי 3 שנים ניסיון בתלת מימד התוכנות השונות: ישנן כמון רבה של תוכנות בתתחום התלת מימד כאשר יש 4 אשר חזקות טיפה מהאחרים ללא ספק 3ds max,maya,XSI,lightwave ההבדל בין התוכנות הללו הוא לא גדול בכך שכול אחת בעלת יתרון משלה בתחום מסויים אם תשלוט באחת מהן זה לא ישנה במי העיקר שהיא נוחה לך, ועל זה אין ספק בעולם ה CG. מי שצבר ניסיון יודע שזו לא התוכנה - זה האומן אנשים היום רוצים להתחיל להתעסק בתחום אבל לא יודעים איפה כול ה4 שציינתי מסוגלות לרנדר, למדל, להכין אנימציות MAYA ו XSI עובדות עם מנוע רינדור בשם MENTAL RAY שנחשב לאחד המתקמים כיום בגרא האחרונה של 3DS…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אתמול מתוך עצבים מטורפים על כמות האנשים שיש לי באיסקיו (741 אנשי קשר.. ) החלטתי לעשות קצת סדר ומחקתי 611 איש מאוחר יותר אותו ערב התחברתי שוב לאיסיקיו וכל האנשים שמחקתי חזרו..אז ישבתי והשקעתי עוד חצי שעה בלמחוק אותם... עכשיו אני חוזר מהבית ספר נכנס לאיסיקיו ושוב כולם חזרו.... האם מישהו יודע או מכיר שיטה שפשוט תעיף את כולם לעזאזל ?! כבר נשבר לי... תודה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי עבודה חדשה בפוטושופ הנה היא: מה דעתכם???
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להמליץ על תוכנה שרצה על המחשב שלכם, בודקת לכם את האימייל באופן קבוע, ואם יש אימייל חדש היא שולחת לכם SMS עם נושא האימייל וממי הוא. התוכנה חינמית וגם השליחה של הסמסים היא חינם. אפשר להוריד אותה ב: http://gsn.kipmi.com התוכנה תומכת בחשבונות דואר Gmail ו POP3 . (כן, אני כתבתי את התוכנה. לא, אני לא מרוויח ממנה כלום. היא באמת חינם.) אם יש הערות/הצעות/בעיות , אתם מוזמנים לספר.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה סרטים דרך מדייה פלייר עם תרגום דרך תוכנת VOBSUB השאלה היא איך אפשר להגדיר שהתרגום יופיע על השורה השחורה שמתחת לסרט?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפכתי את הרשת אחר חיפוש דרייבר לסורק הנ"ל, הדרייבר שבא עם הסורק בזמנו לא עובד, באתר הרישמי של קאנון כבר אין עידכון דרייבר למערכת 64 ביט...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! מדוע כאשר אני מבצע גיבוי במחשב 1 עם תוכנת ACRONIS מכווין אותו לצורב שיצרוב לי את האימג' לאחר מכן הולך למחשב 2 הוא לא מאפשר פתיחה של הקובץ הנצרב ,אלא רק על המחשב בו בוצע האימג'? אני מודע לכך שאימג' שנוצר במחשב 1 לא ייפתח על מחשב 2 משום שהחומרה שונה,אך מאוד מעניין אותי למה הוא לא מאפשר פתיחה כלל על מחשב 2. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצריבה עצמה נעשית ללא בעיות וללא שגיעות, אך כאשר אני שם את הדיסק במערכת, על הצג הכל ניראה תקין, הזמן מתחיל רגיל וכו', רק מה - אין צליל... אציין כי הבעיה קיימת רק כאשר אני צורב CD רגיל ולא MP3. מדובר בנרו 7 Essentials.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל שבועיים בערך האאוטלוק לא מסכים להפעיל את החיפוש האוטו' באמצעות האינדקס. כשאני בוחר ב"מצב יצירת אינדקס" הוא כותב "קובץ זה לא נמצא. ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים". אם דרך הרג'סטרי אני מאפס את האינדקס אז זה מסתדר, אבל רק אחרי שווינדוס יוצר מחדש את כל האינדקסים, גם של הקבצים וגם של המיילים - תהליך שלוקח די הרבה זמן וטוחן את הכונן במהלכו. כבר פעמיים קרתה התופעה, לקח לה בערך שבועיים לחזור על עצמה. איפה נמצא הקובץ הזה שהוא לא מוצא ולמה הוא נדפק כל כמה זמן?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריכה מכם עזרה למצוא נושא לפרויקט, רעיון בתחום של הפיתוח כמו פיתוח אפליקציות אתר אינטרנט אות סתם תוכנה מגניבה למחשב,עם שילוב של אלגוריתם כלשהו - ברמה (לא יותר מידי), לא משחקים כמו שחמט שש בש...מעדיפה משהו בAngular 2 , Javaתודה רבה!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פעם היה את XMARKS אבל הפסיקו לעדכן אותו והוא לא תומך בדפדפנים חדשים. ניסיתי את EVERSYNC אבל הוא מבוגבג ומוריד כל הזמן את המועדפים למחשב, גם כאלה שבחרתי למחוק. כמה זה פשוט, אין שום תוכנה שעושה את זה היום?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה כמו הכותרת: האם יש דרך מתי מישהו התחבר פעם אחרונה לICQ? ואם כן, מהי?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין 7.10 MS-DOS על דיסק קשיח Western Digital 640GB SATA, אבל בכל פעם תכנת ההתקנה מפסיקה לפעול. בתחילת ההתקנה יש לבחור באחת מתוך ארבע אפשרויות כאשר האפשרות הראשונה היא להתקין את MS-DOS 7.10. אחרי שבחרתי באפשרות הראשונה קיבלתי את ההודעה הבאה: "Now loading MS-DOS 7.10 installation disk... Running DOS71INS.IMG Emulating CHS 80/9/2" ואז תוכנת ההתקנה הפסיקה להגיב. מדוע זה קורה? האם קיימת דרך לתקן את הבעיה, או שעלי להמשיך להשתמש בכונן ה-IDE הישן שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לאחותי פרוייקט והיא צריכה שאני אחבר לה שיר אחד משלושה שירים בצורה של מיקסוס, זאת אומרת שאנ מתכוון לקחת חלקים בודדים משלושה שירים ולהפוך אותם לשיר אחד... עזרו לי בבקשה במציאת תוכנה אשר תתאים לי בנושא זה... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-