עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. אני תמיד מנסה לצפות בתכנים בצפייה ישירה (למעט יו טיוב) וכשאני רוצה להעביר קדימה או אחורה בסרטון אז מה שקורה זה שני דברים: 1. הסרטון נתקע ושומעים סאונד. 2. הסרטון ממשיך ולא שומעים סאונד. עכשיו עשיתי בדיקה באתר שמראה לי האם כל החומרה במחשב מתאימה לצפייה בסרטונים והוא הראה שאין לי גירסא מעודכנת של פלאש. נכנסתי לאתר והורדתי את העידכון באופן ישיר (Run במקום Save as), אבל בכל זאת אחרי שההתקנה של הפלאש מסיימת וכותבת שהעידכון הותקן בהצלחה זה לא מראה שזה קרה בכלל. כלומר בדיקה באתר מראה שהחומרה של הפלאש לא עודכנה ושום דבר כאילו לא נעשה. (גם באתר של Adobe אמור להיות מן סרטון אנימציה קטן שאומר שהעידכון הותקן בהצלחה- זה קרה לי באקספלורר אבל שמה הוא בכלל עושה לי Eror כל פעם שאני …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי ואך אפשר להפוך תמונה ממפת סביות לוקטורית בפוטושופ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by benor,

כרגע מחובר אצלי הכרטיס טלוויזיה של לידטק Winfast tv 2000XP אני רוצה תוכנה שבעזרה אני אוכל לשלוט על המחשב מהשלט (להעביר שירים להגביר ווליום וכד') עשיתי חיפוש (מאוד מבולגן לא הצלחתי להגיע ממש למסקנות, אני יודע שהנושא נטחן) מצאתי שם איזו תוכנה UICE - ניסיתי להשתמש בה והשלט לא עובד דרכה (השלט נבדק והוא עובד) האם מישהו מכיר תוכנה מומלצת אחרת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום רב, לפני יומיים רכשתי רישיון לתוכנה YOUR UNISTALLER 2008 PRO עד עתה לא קיבלתי את הסיריאל, למרות שפניתי אליהם כבר כמה פעמים. אני מתכוון לבקש מחברת האשראי לבטל את העסקה. במקביל הייתי מגיש תלונה פלילית נגד יצרנית התוכנה, אם רק הייתי יודע איפה עושים זאת. בכל אופן, כעת אני מחפש תוכנה חלופית (מקבילה ברמתה ל- YOUR UNISTALLER ואפילו טובה יותר) שבאמצעותה אוכל להסיר תוכנות, מקודדים ופילטרים בצורה מושלמת, ללא כל שאריות, כולל מחיקה מהרג'סטרי. כמובן שחשוב שיצרנית התוכנה תהיה אמינה עם שירות ותמיכה נאותים, כך שאוכל הפעם להיות בטוח שאני מקבל תמורה מלאה עבור כספי. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by eozeri,

הרצתי את everest home כדי לראות ת'נתונים של המחשב שלי, לוח האם ואת מאפייני הזכרונות והביצועים אבל משום מה הוא לא מראה לי אותם. מכירים תוכנה מקבילה שרצה על XP? אני צריך גם את אותה התוכנה ל Windows7 כי אני מתעתד לשדרג בעתיד הקרוב... המון תודה, אייל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אודה על תשובה

7. Started by shaulking,

אנא המליצו לי על תוכנה טובה שתריץ סרטים במחשב שלי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by rOnka,

אני עובד כרגע על עיצוב חדש לאתר שלי, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם על העיצוב http://rondesign.deviantart.com/art/Fanboy-197425344 אשמח לשמוע את הדעות שלכם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. היי יש לי מחשב נייד של לנובו. הייתה מותקנת לו במחיצה פנימית מערכת של וינדוס. נמאס לי מהמחיצה ומכל התוכנות של IBM. מחקתי את המחיצה עם PERTITION MEGIC אבל המחיצה עצמה לא נמחקת. עכשיו יש לי במחשב מחיצה ריקה של 4 גיגה ועוד מחיצה עם כל מה שהיה קודם במחשב. אני סב"כ רוצה לפרמט את המחשב. הכנסתי דיסק של וינדוס ורציתי לפרמט- המחשב מקבל בוט מהדיסק, מתחיל לקרוא את הנתונים של המחשב ואז מופיע המסך ששואל מה אני רוצה לעשות. אני לוחץ אנטר כדי להתקין עותק חדש על המחשב ואז מופיעה לי הודעה שהמחשב לא מזהה את ההרד דיסק. מה זה?! לא מצליח להתגבר על זה. דרך אגב התקנתי כבר על המחשב ויסטה והכל עובד אבל אני רוצה להתקין את ה אקס פי ולא מצליח. את הויסטה התקנתי דרך הוינדוס ולא בתור בוט. יש למישהו פית…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by c5123,

יש לי תוכנה שמבצעת כמה בדיקות יוצרת קובץ txt עם התוצאות אני רוצה שהקובץ ישלח ל e-mail שלי בסוף הפעולה זה בקובץ bat.* חיפשתי ב GOOGLE אבל לא מצאתי מקווה שמשהוא כבר עשה דבר דומה ויכל לעזור תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

לילה טוב ושנה טובה... Microsoft AntiSpyware היא ללא ספק אחת מהתוכנות הטובות ביותר שיצא לי להשתמש בשנים האחרונות והכי חשוב היא חינמית לגמרי: http://www.softpedia.com/get/Internet/Popup-Ad-Spyware-Blockers/Windows-AntiSpyware.shtml מומלצת בחום למנהל הפורום תוכל לשים את התוכנה הזאת בסטיקי של תוכנות ANTI SPYWARE?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by sleep_walker,

שלום! יש לי בעיה אך אני לא מצליח להסיר אייקונים מלוח הבקרה משהו יודע אך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by steve_morse,

שלום אני פונה אליכם נואשות לעזרה. אני עבדתי עד היום עם WMP ובעזרת הlyrics plugin שמראה מילים של השיר בתוך הנגן פתאום הפסיק לעבוד.. לצערי אני צריך לעבור לWINAMP. משתמש בוינדוס 8 , עברית... אשמח לכל עזרה שהיא. תודה תום.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. איך ניתן להתקין windows mobile על המחשב, רצוי בתוך מכונה וירטואלית. רצוי שיוכל לפעול על מסך מלא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. האם האימולטור בדימון טולס יכולה לעשות אימולציי למשחקיי PS2?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

[attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Astrix-D,

שזה יהיה קבוע כאילו,שאני יפעיל את הסרט והכתוביות כבר מובנות בפנים,אןם תוכלו לעזור לי אני ישמח!!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by EG,

אני צריך שם של תוכנה או לינק שתומכת בפורמט MOV תודה!!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כן אני יודע שיש גוגל אבל זה פשוט בלתי אפשרי למצוא פילטרים שווים שמה ברשת.. אז אני רוצה לשאול אתכם הגרפיקאים (טוב לא..) איזה פילטרים נחמדים אתם אולי מכירים ויכולים להמליץ לי? יש לי בארסנל EyeCandy4k, Xenofex...

20. אחריי שהתקנתי את הדרייורים השארתי את המחשב ככה יום דלוק בלי ריסטארט.. אחריי שאני עושה ריסטארט איך שהווינדוז עולה זה עושה לי 2 אוררורים כאלו! שאני לא יודע מהם.. ואחד מהם בא לי כשאני מנסה להכנס ל CCC הזה בעכבר הימני!.. תעזרו לי מה זה יכול להיות? ראו תמונה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by AmitDanan,

אני מעוניין בתוכנה שמפענחת קבצי DUMP עד עכשיו הישתמשתי ב windbg האם יש תוכנה אחרת מומלצת? מבלי להוריד "חבילות עזר" למינהם תוכנה אחת פשוטה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/art/In-to-the-Deep-84558263

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Shlumper,

מי שיכול לעשות מצווה אני אשמח [= הזמנה לטורנט ליץ' ל- Guychos@walla.co.il תודה רבה רבה!!(:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by mishiago,

יש לאחותי פרוייקט והיא צריכה שאני אחבר לה שיר אחד משלושה שירים בצורה של מיקסוס, זאת אומרת שאנ מתכוון לקחת חלקים בודדים משלושה שירים ולהפוך אותם לשיר אחד... עזרו לי בבקשה במציאת תוכנה אשר תתאים לי בנושא זה... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, אני עובד עכשיו על מסה גדולה של תמונות להעביר אותם מאלבומים לדיגטלי. על הדרך, אחרי הסריקה אני מבצע להם שיקום בפוטושופ עד כמה שניתן. נתקלתי בשתי בעיות עיקריות: דבר ראשון - תמונות בעלות color cast חזק יוצאות מאוד מגורענות אחרי התיקון של צבעים. יש למישהו עצה או דרך כלשהי להתמודד עם זה? אני לא מפוצץ עם שכבות מוגזמות באמת רק תיקונים בסיסיים בהירות / קונטרסט וצבעים.. בעיה שנייה- כל תמונה כשאני מסיים לעבוד עליה ולבסוף אני שומר כjpeg יוצאת 'שרופה' או כהה הרבה יותר ממה שאני רואה בפוטושופ... יש למישהו מושג למה זה ומה אני יכול לעשות? תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים