תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך הופכים תיקיה רגילה לקובץ ISO עם התוכנה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הוצאתי פלט של וידאו מהפריימייר לפורמט HD264 יצא לי קובץ בגודל 1.5 גי'גה עכשיו אני רוצה לעלות אותו לYOUTUBE אבל יש מגבלה של 1 ג'יגה איך אני מכווץ אותו בלי להוריד מהאיכות ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האי מיול שלי כל הזמן נמצא בID נמוך.. אני לא יודע מה לעשות.. ניסיתי את כל מה שהתוכנה מציעה בעזרה אבל זה לא עוזר.. אני מחובר למודם כבלים במהירות 1.5 דרך כרטיס רשת נוסף (המחשב שלי הוא ה"אורח") ואני חושב שכאן אולי הבעיה.. אבל אני לא יודע איך לפתור אותה.. (יש לי xp דרך אגב) (הסמל של החמור הקטן בשורת תוכנות למטה כל הזמן עם כיסוי עייניים.. מוזר) מה עושים תעזרו לי בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי התחלתי להתעניין בהכנת קבצי GIF... הבנתי שאני אמור ליצור אותם בתוכנה image ready....אבל לא הבנתי איך בדיוק....כי לא משנה מה אני עושה..זה משנה לי את כל הפריימים... כלומר לא הבנתי איך אני בוחר לשנות רק פריים אחד... חיפשתי מדריכים ולא מצאתי... :-\ תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם היה את XMARKS אבל הפסיקו לעדכן אותו והוא לא תומך בדפדפנים חדשים. ניסיתי את EVERSYNC אבל הוא מבוגבג ומוריד כל הזמן את המועדפים למחשב, גם כאלה שבחרתי למחוק. כמה זה פשוט, אין שום תוכנה שעושה את זה היום?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה חינמית להמרה מ DTS to AC3 מבלי לפגוע באיכות ה3D ובכלל של הסרט. תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע איזו גירסה של anti virus mcafee עובדת על win xp? כי הישנה שלי לא עובדת. (לא להמליץ לי על norton antivirus כי קרה לי מספר מקרים בעבר שחבר שלח לי קבצים לבדיקה שמקפי גילה בהם וירוסים ונורטון לא).
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה תוצאות שלכם בתוכנה? כאן כול אחד יכול לירשום את התוצאות שהוא קיבל אם התוכנה הזו. זוהי תוכנת בדיקה למעבד למי שאין אז שיוריד מכאן: http://web02.zdnet.de/downloads/programs/5/3/de0D53-wc.html אשמח לשמוע תוצאות.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין היא מעלה לי שגיאה בשלב המקדים של התתקנה וזה יוצא מההתקנה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי תרגום מDVD (שד"א למי שמתעניין נרכש באופן חוקי לחלוטין במכירת חיסול) הוצאתי ממנו את "ערוצי התרגום" עיברית ואנגלית בעזרת הפילטר VOBSUB 2.23 כל זה מתוך התוכנה GORDIAN KNOT 0.27. עכשיו הקובץ המתקבל הוא ענק (מספר רב של מגהבייטים בקובץ SUB ועוד קובץ IDX) וכולל בתוכו את שני התרגומים. איזה תוכנת תרגום (או המרה) ממירה פורמט זה ל SUB רגיל של MICRODVD או SRT או פורמט אחר מקובל שלא תופס הרבה מקום ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש תכנה חינמים שמאפשרת עריכת שירים וחיבור של שירים או הפרדה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד לדחוס סרט וידאו בצורה מקסימלית ובכל זאת לשמור על איכות סבירה. בואו נגיד 85% מהאיכות המקורית. באיזה מקודד לבחור? מה לעשות? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המורה שלי לפיסיקה שאל אותי איך מגדירים את אקספלורר לפתוח קבצי אופיס (כגון קבצי DOC ו XLS). הוא אמר שאצלו בבית זה עושה את זה לבד אבל בבית-ספר זה לא. את יודעים אולי איך להגדיר את האקספלורר לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה וגם בנושא צורבי DVD הורדתי סרט סרט באיכות DVIX או שהוא DVIX ברצוני לצרוב אותו לDVD שלי שהוא תומך בהכל חוץ מDVIX אבל אני לא יודע איך לעשות המרה וכאלה אני עושה המרה בתוכנת TMPGEnc plus לא דמו !! ואני פשוט לא יודע איך לעשות אני צורב לפורמט DVD RIP ואחרי זה מכניס לנרו 6 צורב והDVD והצורב שלי לא מזהים אותו דיברתי עם טכנאי מומחה מהרשת והוא אמר לי האם עשית לו סגירה לפני הצריבה אין לי מושג על מה הוא מדבר ודרך אגב הDVD עובד ולא אני התקנתי אותו אלה טכנאי מומחה אנא עזרו לי בבקשה :'(
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה פשוטה למחשב שדרכה אוכל לקבוע תורים/פגישות,וחיפוש אנשי קשר לפי מקצועות,ימים וכו' ובמקביל שתהיה אופציה לשלוח SMS לאנשי קשר על ביטול/זימון תורים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל הודעה זו בזמן טעינת אתרים מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום היום כשאני מנסה להיכנס לגוגל מופיע לי דבר כזה: http://ufu.co.il/viewer.php?file=8q9...2rjgmki03c.png כשאני לוחץ לו להמשיך בכל זאת, ואז הוא נותן לי להיכנס לגוגל אבל שורת הפקודה מופיעה ככה http://ufu.co.il/viewer.php?file=i28...wfmhs37gej.png אני לא מבין מה אני עושה, גם למייל הוא לא נותן לי להיכנס... http://ufu.co.il/files/qyyd6e6z2t6u7yzkx90y.png ובכל אתר מאתמול מופיע לי למטה שורה שכתוב בה: Internet Explorer blocked this website from displaying content with security certificate errors גם באתר הזה, מישהו יודע ממה זה נובע או מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריכה מכם עזרה למצוא נושא לפרויקט, רעיון בתחום של הפיתוח כמו פיתוח אפליקציות אתר אינטרנט אות סתם תוכנה מגניבה למחשב,עם שילוב של אלגוריתם כלשהו - ברמה (לא יותר מידי), לא משחקים כמו שחמט שש בש...מעדיפה משהו בAngular 2 , Javaתודה רבה!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר שנים תהיתי מה שמו של התוסף שזכרתי לטובה ומאז שעשו עדכונים לא יכלתי להשתמש בו. התוסף מאפשר צפיה ביוטיוב מחלון קטן בדפדפן כשהוא מופיע על גביי הדף שאתה גולש בו עם אפשרות של להזיז אותו מצד לצד כפי רצונך וכו'. אתה יכול לתרגם איתו בבילון וגם לקרוא בויקיפדיה וכו'. אני לא זוכר רק אם הוא היה קשור איכשהו ל-greasemonkey. מישהו זוכר \ יודע על מה אני מדבר? תודה רבה לעוזרים, זה תוסף חובה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. האתרים של צה"ל (חמ"ן ועולים על מדים) פשוט לא עולים אצלי על המחשב , אני מקבל שגיאת This program cannot display the webpage . הבעיה היא לא באתר כי הוא עובד וגם לא ברשת כי במחשב השני האתרים עולים פרפקט. הבעיה קורת גם ב FF וגם ב IE. הקטע המוזר הוא שלפעמים המחשב מעלה את האתרים אבל בד"כ לא. למשהו יש הצעות ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אתם מכירים את זה, שיש לכם שיר MP3 של מוזיקה ישראלית כלשהי, במאפיינים של השיר יש את הפרטים (שם אלבום, שם שיר, להקה וכו') ואת הכל רואים בג'יבריש, גם כאשר מפעילים את השירים ב WINDOWS MEDIA PLAYER רואים את כל השמות בג'יבריש בלבד. מה ניתן לעשות כדי בכל זאת לראות את מה שכתוב שם? (חוץ מלהתקין ווינדוס בעברית) תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתזהה סרטונים זהים וכפולים במחשב(בכוננים שונים, לא בהכרח באותה תיקיה ובאותו כונן), ותמקד למצוא אותם זהים ע''י אורך הסרטון או מבחינתי ניתוח 3 פריימים מכל סרטון , ואני אוכל למחוק ישירות מהתוכנה באופן נוח. מדובר בסרטונים קצרים יחסית, שמבולגנים בכל המחשב, ויש להם עשרות כפילויות שקשה להגיע אליהם באופן ידני שאני מתכוון פריימים - אז הכוונה היא פשוטה, נניח התוכנה תוגדר שבכל סרטון מ5 שניות ומעלה היא תעצור ותתן "סקרינשוט" באותה נקודה, תיקח את הצבעים והרזלוצייה, ככה ב3 נקודות ותשמור את זה אצלה במאגר ואז היא תשווה את זה לשאר הסרטונים( גם אם זה יקח קצת זמן.) הסרטונים בסיומות של AVI, FLV, WMV וכו'. איזה תוכנה כזאת בסגנון קיימת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לפני כשנתיים הורדתי תוכנת בדיקה ותיקון (במידה ויש סקטורים פגומים ניתן לאפס אותם עם התוכנה) התוכנה פועלת עם הפעלת המחשב דרך דיסק iso אני לא מוצא את התוכנה הזאת שבודקת את זה. אשמח להכוונה בעניין תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אמי רוצה להתקין במשרד שהיא עובדת בו (פרטי) נורטון אנטי וירוס מקורי על 3 מחשבים בערך.. האם היא תצטרך לקנות רישיון לכל מחשב בנפרד? אם לא. האם העידכון יעבוד? אם צריך רישיון.. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס טובה אחרת?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לאחותי פרוייקט והיא צריכה שאני אחבר לה שיר אחד משלושה שירים בצורה של מיקסוס, זאת אומרת שאנ מתכוון לקחת חלקים בודדים משלושה שירים ולהפוך אותם לשיר אחד... עזרו לי בבקשה במציאת תוכנה אשר תתאים לי בנושא זה... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-