תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שיכולה להשוות קבצים לפי תוכן הקובץ (לא שם קובץ) ולמצוא קבצים כפולים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מאנגליה הגיע לארץ והביא איתו את הgps שלו אני חושב שיש לו אותו על הפוקט פיסי אבל אני לא בטוח בקיצור הוארוצה תוכנה עם המפות והכבישים של הארץ יש כזאת ואיך קוראים לה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המורה שלי לפיסיקה שאל אותי איך מגדירים את אקספלורר לפתוח קבצי אופיס (כגון קבצי DOC ו XLS). הוא אמר שאצלו בבית זה עושה את זה לבד אבל בבית-ספר זה לא. את יודעים אולי איך להגדיר את האקספלורר לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר על האנטי ווירוס מי יותר טוב ?? מה יש ב pro שאין ברגיל?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני מחר נפתר מהכרטיס הטלויזיה שלי ועובר לראות טלויזיה דרך הכרטיס מסך שיש לו VVIO רציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לראות ממה VIDEO IN ותהיה קלה יחסית... יש POWER VCR אבל היא מאד כבדה ואני מעדיף משהו פשוט אבל העיקר שהיא לא תהיה כבדה... תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
עשיתי פורמט למחשב והקוד של האיסיי הייה שמור קבוע עכשיו שכחתי את הקוד ולא בא לי לפתוח איסייקיו חדש בישביל זה.. יש דרך שבה אוכל לחלוב את הקוד מהRegistry ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחבר לאינטרנט כדי לעדכן את המידע של שירי ה-MP3 שברשותי, אבל שאני מנסה להחיל את השינוי, יש הודעה שאי אפשר לעדכן את השיר/ים (זה קורה רק בחלק מהקבצים) , כי הם Read Only....?! ??? מאיפה הוא הביא את ה- Read only הזה? :AR15: מישהו יודע מה עושים? : אני פה חדש !! (במבטא רוסי כבד)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי windows xp professional 32 bit והתקנתי דרייבר אבל כנראה שהוא לא עובד כי אני לא שומע כלום יש לי את הדרייבר vinyl ac'97 coded combo driver (WDM) מותקן כבר במחשב.. אני צריך דרייבר לכ. קול הזה, תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם היה את XMARKS אבל הפסיקו לעדכן אותו והוא לא תומך בדפדפנים חדשים. ניסיתי את EVERSYNC אבל הוא מבוגבג ומוריד כל הזמן את המועדפים למחשב, גם כאלה שבחרתי למחוק. כמה זה פשוט, אין שום תוכנה שעושה את זה היום?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה שיכולה נגיד לקבץ לי קובץ IMAGE של משחק בעל 4 גיגה ל100 מגה לדוגמא . כמו GTA סאן אנדרס הוא קובץ ל 1 מגה בייט , איך עושים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב עם ווינדוס XP ותוכנת דואר OUTLOOK EXPRESS בימים אלה שוקל לקנות מחשב חדש (קרוב לוודאי עם ויסטה פרמיום), וחלק מהחומר שעל המחשב הישן ארצה להעביר לחדש. השאלה שלי- מהן הפעולות שבהן אני צריך לנקוט, כדי שהודעות הדואר הנמצאות אצלי בתיבת דואר נכנס וכן בתיקייה "פריטים שנשלחו" יישמרו, ויופיעו גם בתוכנת הדואר של המחשב החדש? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte Nvidia 8600gt 512MB אך אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו. במסך "ניהול התקנים" מופיע לי ההודעה הבאה: "windows נתקל בבעיה בעת התקנת תוכנת מנהל ההתקן עבור ההתקן שלך. windows איתר תוכנת מנלך התקן עבור ההתקן שלך, אך נתקל בשגיאה בעת ניסיון להתקין אותה. NVIDIA GeForce 8600 GT הגישה נדחתה." הסרתי את כל הדרייברים שהיו על המחשב ונסיתי להתקין מחדש דרייברים לדוגמא של OMEGA מאחד האתרים שפורסמו בפורום (סטיקי דרייברים בפורום תוכנה) אך זה לא עזר לי. עדיין מתקבלת אותה הודעת שגיאה. במידה וזה יכול לעזור מספר פרטים לגבי המחשב שלי: לוח אם - Intel Sorento D945GNT מעבד - DualCore Intel Pentium D 930 אשמח לעזרה...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לנסות את עצמי ברקעים.. עשיתי את זה ממש עכשיו 10 דקות אבל אהבתי את מה שיצא, יש לזה את המראה הוויסטי הזה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אין הרבה מה להרחיב, יש לי את התוסף ב-FF כבר המון זמן והכל היה מעולה. מאז שעלתה לי בקשה לעשות לו Update לפני כמה ימים הוא לא מוכן להתחבר. אני נכנס גם ל"חשבונות" ולוחץ על ה-Online ובצד הוא רושם לי "מתחבר.." אבל בסוף חוזר ל"Log Out" וכאילו אל מצליח להתחבר, המעטפה לא נהיית אדומה באף שלב של התהליך...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה. התוכנה הנ"ל משמשת את חבר שלי כדי לצפות בסרטי DVD וDIVX במחשב על גבי מסך הטלויזיה. העניין הוא שאני חייב להשתמש בתוכנה הזו כי היא היחידה שאני מכיר שתומכת בסאונד מרובה ערוצים וביכולת להגדלת התמונה של הסרט על גבי מסך מלא כאשר עובדים עם טלויזה ולא עם מסך מחשב רגיל. הבעיה היא שהתוכנה הנ"ל משום מה תמיד מותחת סרטי 16:9 ל4:3 ולכן התצוגה מתעותת וזה די מרגיז. ישנם סרטים יותר רחבים מאשר 16:9 ואז הצפיה בהם בכלל בלתי נסבלת בגלל התופעה. מישהו מכיר איזה אפשרות לסדר את זה בתוכנה עצמה ? או אולי תוכנה אחרת שעושה את זה יותר טוב ? מה שאני מצאתי זה פלאג אין שנקרא bicubic resizer שעושה את העבודה כמו שצריך אבל משום מה הוא לא מתפקד טוב עם כל הסרטים. ז"א שישנם סרטים שכשאשר מפעי…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני בונה משחק על בית חולים עתידני ואשמח לרעיונות לעיצוב הבניין ואם יש הערות עיצוביות ואחרות. העיצוב אמור להיות עתידני ונקי סולידי. קצת סרטונים מיוטיוב:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קורה ב85% מהפעמים שאני מעלה את הוינדוס, ישנה הודעה Svchost.exe Application Error The instruction at "0x0000000" referenced memory at "0x0000000". the memory could not be "writen". לפעמים כתוב Writen ולפעמים Read לפעמים המס' הוא 0x0000000 ולפעמים יש מספר אחר עם אותיות יש לי אפשרות ללחוץ OK/CANCEL זה איכשהו מבטל את כרטיס הקול, ואי אפשר להפעיל יישומים אחרים (אלא אם כן לוחצים CANCEL ואז כן אפשר להפעיל תוכנות אבל אין קול) אני פשוט מכבה את המחשב כ-5/7 פעמים עד שההודעה לא מופיעה ורק אז מצליח לעבוד כמו שצריך. יש למישהו רעיונות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חשבון IMAP ואני עובד איתו דרך Outlook. אני רוצה לשדרג את האופיס שלי - והשאלה אם אני יכול לשמור גיבוי של החשבון גם מקומית. ברור שאני יכול להתקין את הקליינט החדש, לתת לו את הפרטי חשבון, ולהתחבר לשרת ולאט לאט להוריד את כל ה-3GB שלי. אפשר לשמור את ה-PST של ה-IMAP - אבל בהגדרת חשבון חדש - אי אפשר לתת לו PST לטעון אליו - אלא רק PST חדש... יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם AVANT BROWSER. המון קישורים שנפתחים בחלונות חדשים, הוא לא פותח לי, כלומר נותן שגיאה- "THE PAGE CANNOT FOUND". למשל\ לא נכנס לי בככל ל-www.themarker.com. האם אתם מכירים את הבעיה ?? תודה, תומר.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי הורדתי את IDM 1.19 לניסיון, שמעתי שהתוכנה מצויינת. כשניסיתי לסמן את גוגל כרום כדי שהתוכנה תתמוך בדפדפן הזה והתוכנה לא מאפשרת. יש את הגרסה 6.2 אבל היא בטה והיא כן תומכת כשאני מסמן את גוגל כרום. איך אפשר לפתור את הבעיה עם הגירסה של 1.9 דבר נוסף...איזה דפדפן עדיף, גוגל כרום או אינטרנט אקספלורר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה יחסית שתהיה פשוטה בלי יותר מדי סיבוכים, לחתוך קטעים מתוך סרטים ובפרט סרטים באיכות HD. מה שאני רוצה רק זה שהאיכות והסאונד ישארו באותו איכות, האם זה אפשרי? מה התוכנות המומלצות לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד עידכון לכרטיס מסך מופיעה לי מסך כחול, וכתוב שיש שגיאה , ומחשב מופעל מחדש מה עושים ? יכול להיות שהכרטיס מסך פגום או משהוא אחר נ.ב אני משתמש בוינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-