תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש המלצות לאנטי ספייוורים שמגנים בזמן אמת על המחשב, אני צריך המלצות לתוכנות בתשלום וגם לחינמיות, תודה
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי שדרוג תוכנות שאני רוצה לעשות עבור בית עסק קטן. כרגע המחשב הקיים עובד עם חלונות XP ואופיס 2003. לרגל רכישת מחשב חדש, חשבתי לשדרג את התוכנות. עם חלונות 7 יש בעיה, אני עוד צריך לבדוק את התאימות של כל התוכנות הייחודיות. הבעיה שלי היא עם אופיס. הסתכלתי באתר החנות בה המחשב יירכש, ואופיס 2007 בעייתי, הרשיון אינו כולל דיסק התקנה, ומלבד בגרסה הכי יקרה, שעולה כ - 1600 ש"ח, לא כולל את כל התוכנות. או שיש גרסה בלי אאוטלוק, או שיש גרסה בלי פאוור פויינט. לא מצאתי (מלבד הגרסה היקרה כאמור), שום גרסה שמכילה: וורד, אקסל, פאוור פויינט ואאוטלוק. מה שרציתי לשאול אתכם זה שתי שאלות: 1. האם אתם חושבים ש - thunrderbird מתאימה לעסק שבו המשתמשים העיקריים בתוכנה לא מתמצא…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקנתי ווינדונס 7 באנגלית ע"ג ויסטה בעברית, מה שאומר שלא נעשה שדרוג אלא הותקן "על" - והקצבים הועברה לתיקיה .old. האם ישנה דרך לגרום לכל המיילים או/ו אנשי הקשר שלי שהיו לי באאוטלוק "להתלבש" על האאוטלוק בווינדוס 7? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי לכל המומחים בשל ריבוי פרטים ותהליכים זה הולך להיות קצת (הרבה) ארוך. אודה אם למרות זאת תקראו עד הסוף ותנסו לסייע בידי. אני מנסה לעזור לחבר ולהתקין לו מחדש את המחשב לאחר פירמוט. נתקלתי בבעיה עם אחד הדרייברים ללוח האם. במחשב מותקן הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ לוח האם: ntel avalon d915gav http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d915gav/sb/CS-012066.htm בעל כרטיס הקול המובנה: של realtek שזוהה לפני הפירמוט דרך האורסט כ- realtek alc880(d) התקנתי במערכת XP HOME ברישיון, בבעלותו ושהיה מותקן קודם על אותה מערכת, כן הורדתי את כל העדכונים הנדרשים כולל אימות ו-SP3. בעת התקנת הדרייברים נסיתי להתקין בין היתר גם את הדרייבר של כרטיס הקול. הורדתי את הדרייבר מעמוד ההורדו…
-
- 23 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 גרסה של 64 ביט ויש לי שני אינטרהט אקספלורר אחד רגיל ואחד של 64 ביט וגרסה של 64 ביט אני לא מצליח לראות סרטונים ואני יודע שלא יצאה גרסה של flash plyer 64 bit אני בטוח שיש לזה פיתרון חייב להיות לזה פיתרון אולי יש איזשהו מוקדד שיכול לסדר את זה ולראות סרטונים בבקשה תעזרו לי אני חייב לנסות לפתור את זה בטוח שיש פיתרון צדדי לזה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה.. יש לי WINDOWS 7 64BIT.. כמו שאתם יודעים הווינדוס התקין לי כבר את הכרטיס מסך אוטומטי.. אבל הבעיה שזה התקין גירסא 8.6 ורשום גם אחרי זה WDDM 1.1 עכשיו באתי לאתר של ATI להוריד את הדריבר של 64BIT של WINDOWS 7 התחלתי להתקין אבל פתאום זה נכשל.... מה עלי לעשות כדי לההתקין את העידכון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כבר כמה שבועות, היה לי אקספלורר 6 (מ"ע XP) פתאום יום אחד הוא מסרב להסגר, כלומר לוחץ על ה X הוא נעלם מן העיניים אבל ממשיך לעבוד ברקע, ומעמיס את המחשב כך שאני נאלץ להכנס למנהל הישומים ולנתק אותו ידנית... מאז הוא ממשיך עם הבעיה שלו... (לא יכול לוותר על האקספלורר כי האישה גולשת בו והוא לא ממש מעוניינת לגלוש בדפדפן אחר, ניסית האמינו לי). אני אישית כבר המון שנים בפיירפוקס. בקיצור נסיתי גם שידרוג לאקספלורר 8 אבל לצערי התקלה נשארה הוא פשוט לא מתנתק, ושוב אני נאלץ לנתק ידנית ממנהל הישומים. מה שמעניין הוא שכאשר האקספלורר עובד רגיל הוא צורך בסביבות 100,000 KB כאשר אני לוחץ על הX לניתוק הוא נעלם מן העין אבל בפועל הוא מתחיל לצרוך יותר ויותר עולה לערכים של מעל 200…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ראיתי שפתאום בעת הגלישה צצות לי מלא הודעות של בעיה בסקריפטים כל פעם משהו אחר והIE התחיל פתאום גם גן יותר מידי לקרוס..משהו מוזר וכן אני לא יכול לעשות על קישור פתח בכרטיסייה חדשה אלא רק פתח בחלון חדש. מדובר בWIN 7 מה עושים בנושא? תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
הי האם אפשר להרשם ב RSS כאשר יש תגובות חדשות? למשל פה באתר לוחצים בפורומים על חדש ומגיעים לתגובה האחרונה אני מתכון למשל לבלוג שיש בו תגובות נוספות כל הזמן
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש תוסף בפיירפוקס שהופך עברית לאנגלית בשורת הכתובת למשל כתבתי ->>> טםואונקץבםצ והתוסף יהפוך את זה אוטומטי ל-youtube.com ויפנה אותי אוטומטית לשם???
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה חדשה - אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך התכונה של OUTLOOK 2007 - לא עשיתי שום דבר שונה הוא רושם לא הודעה שהמייל לא בגיע ליעד הרצוי: Your message did not reach some or all of the intended recipients. Subject: Sent: 13/02/2010 21:18 The following recipient(s) cannot be reached: 'Gil Puah' on 13/02/2010 21:18 530 5.7.1 Relaying not allowed. Please use SMTP Authentication. For assistance: gilp@rh.co.il אשמח לקבל עזרה
-
- 2 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים! מבקש המלצה לתוכנה טובה בישביל לצפות בתמונות בווינדוס כי משום מה התוכנה הבסיסית שבאה עם הווינדוס(PhotoViewer) קצת עושה בעיות וגם פשוטה מדי. אני עוסק בעריכה וצילום והייתי רוצה להשתדרג ולעבוד עם משהו יותר מתקדם מהתוכנה של הווינדוס. אני מתכוון לתוכנות כמו Acdsee וכו'... תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
זה כבר קורה לי מתמיד רק בWIN7. שאני לוחץ על אפשרות בחירת הסמיילי במסן המסן פשוט נתקע! זה מאד מציק..יש משהו לעשות בנדון? ניסיתי כבר פשוט הכל, התקנה חוזרת, שפה אחרת, מחיקת הWIN והתקנה מחדש(אחרי שנמאס לי ועברתי לXP)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כאשראני מפעיל את outlook אני מקבל את השגיאה הבאה. (ראו תמונה מצורפת) השגיאה קפצה פתאום לפני מס ימים לא ברור לי מה סיבה/ מקור התקלה. ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אך ללא הועיל,בנוסף מחקתי תוכות שחשבתי שמפרעות כמו pcsuite של sonnyerricsson ו skype אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נוסף ישן יחסית, שהתקנתי עליו בזמנו את האנטיוירוס 9 Avg. כמו שזה נראה, התוכנה כבדה על המחשב והיא גורמת לאיטיות רבה. ניסיתי להסיר את התוכנה ע"י Uninstall גם דרך הסרת התוכניות של הווינדוס, וגם דרך ה-Uninstall של התוכנה עצמה. הפעולה מתבצעת, אולם בסוף הוא רושם שיש לו 2 שגיאות, כאשר בפועל ההסרה לא מתבצעת והתוכנה ממשיכה לפעול. כיצד ניתן לפתור זאת? (לא מתחשק לי לפרמט שוב את המחשב...) ד.א, איזה תוכנה מומלצת במקום, כזו שלא תכביד על המחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
לאחר פרמוט באתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (NVIDIA 7300GT), צצה ההודעה הבאה: לא משנה איזה גרסא של הדרייבר אני מנסה, זאת ההודעה שאני מקבל. הצעות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: Amd phenom 9650 Quad 2.30Ghz ATI HD3870 512Mb Catalyst 09.12 אני מריץ סרט ברזולוציית 1920X1080 13Mbps Mkv השם האו Coral Reef Adventure Imax (אם זה מעניין מישהו) WMP11: הסרט עובד מושלם, ניתן לדלג קדימה ואחורה במהירות, כאילו מדובר בסרט רגיל. מעבד 50-60 אחוז עבודה. מאיץ גרפי: 57-60 אחוז עבודה. CyberLink PowerDVD 9 ULtra: הסרט לא מתנגן בצורה תקינה, ישנן ריבוי תקיעות (Lag) ומידי כמה פריימים ישנם ריבועים אדומים ע"ג הסרט. לסיכום לא ניתן לצפות בסרט בצורה כזו. מעבד: 02-12 אחוז. מאיץ גרפי: 65 אחוז עבודה. יש לציין שרק הסרט הזה לא עובד בצורה תקינה, ושאר הסרטים באותה האיכות עובדים חלק, אבל עדיין בתכנת Power DVD 9 המאמץ מתרחש בכרטיס מסך ובכלל לא נעזר ביכולות העיבוד של …
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי הרבה פקודות שרשמתי בRUN איך אני יכול למחוק את הרשימה הזו?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לא,אין לי בעית תוכנה.אני מחפש תוכנה להסרת קולות אדם מוידאו כך שנשארת רק המוסיקה.זה נחוץ לי כדי ליצור mp3nzv
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מפרמט את ה dok בפקודת FORMAT FS=NTFS זה לוקח חצי שעה יש אופציה לפרמוט מהיר? אני מפרמט אותו ל NTFS כדי להתקין ווינדוס 7 על מחשב נייד קטן שאין בו DVD
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למצלמה אינטרנט. אני רוצה שהמצלמה הזאת תיהיה מן מצלמת אבטחה, שאני אוכל להתחבר אליה ישירות המחמחשב הנייד שלי מחול או מכל מקום בארץ. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מצאתי דרייברים לפי שם הלוח,משום מה אני לא מצליח להתקין אותם. אולי צריך לחפש בצורה אחרת? הנה הריפורט --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer AVI-572B12431DA Generator avi Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-02-12 Time 15:30 --------[ CP…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל הזמן מוסיפים אותי אנשים ועם כל השיחה זהה.. הם מנסים לדחוף לי איזה אתר לשיחות וידאו.. שכנראה מכיל איזה וירוס או משהו.. השאלה איך אני נפטר מהם.. אם זה שהם מוסיפים אותי אומר שיש לי משהו שנדבק במחשב.. הנה דוגמא לשיחה: ? [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: hey *אומר/ת: who are you? how did you get to me? [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: i'm 21/f your a male right? * אומר/ת: i'm green [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: nice, I just got off work and finally got some time to relax which site did i msg you from again? * אומר/ת: wait.. i've turned red [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: I know a way we can chat an…
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אשמח עם מישהוא יכול לעזור לי בנושא הנ"ל איך אני יודע איזה סרבר לבחור להורדה ואיך אני יודע אם זה עובד
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את החבילת קודקים מהמחשב דרך התיקיה עצמה (מחקתי את התיקיה של התוכנה) ועכשיו אני גם לא מצליח להסיר אותה דרך הלוח בקרה וגם לא מצליח להתקין אותה מחדש כי המחשב אומר שהתוכנה מותקנת.. יש איזה דרך להסיר אותה ב100% מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-