תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בתוכנה הזאת יש אופציה לעשות את כל הלינקים באתר מודגשים או להפך שאף אחד מהם לא יהיה מודגש. ואני רוצה שכולם אכן יהיו מודגשים למעט כמה שברצוני לעשות לא מודגשים, איך אושים זאת ? (ברמת הקוד)
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לשלוח ולקבל SMS ים חינם דרך המחשב, אבל לשמור על דיסקרטיות ומבלי שזה יצרף אותי לאחת הרשתות החברתיות או שהטלפון יוצף בפרסומות . תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
כשהקובץ וורד שלי גדול, ואני עושה חיפוש של מילה - התוכנה שלי נתקעת... כאשר במחשב אחר על אותו קובץ תוכנת הוורד כן מבצעת חיפוש. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להפעיל את הSTEAM כבר יומיים ובכל פעם הוא רושם UPDATE מגיע ל27% ומתחיל מהתחלה עד שמגיע שוב ל27% ומתחיל שוב מהתחלה (הוא עושה זאת 3 פעמים ולאחר מכן רושם לי הודעת שגיאה) " steam is temprarily unavailable please try later" תמונה שממכישה את הבעיה: מה עלי לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני צריך איזו תוכנה שתיקח את כל התמונות שאני יוסיף והיא תשנה את הגודל שאני אקבע נגיד 12.3 ס''מ / 12.5 ס''מ ניסיתי עם פוטושופ אך לא הצלחתי כלכך ואי אפשר להוסיף את כל התמונות שלי שם ושיגדיר אוטומט על כולם. תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם הארדיסק של 1TB של Samsung, הHD103UJ, הבעיה היא שכאשר אני מוריד ארכיון WinRar בעל מספר גדול של חלקים(בין אם זה 100mb לחלק או 200mb לחלק) אני תמיד מקבל שגיאות CRC, וכך גם בהתקנות של קבצים שחולצו מאותם ארכיונים. הדבר המוזר הוא, שכאשר חיברתי את הכונן במחשב אחר, הבעיות האלה נפתרו משום מה, מה זה אומר? שהכונן בסדר? מה זה אומר על המחשב שלי, לוח אם לא טוב, מה מה מה? עריכה: *חשוב לציין* שגם ESTool של Samsung וגם HD Tune Pro לא מצאו דבר שגוי או פגום בכונן והוא עבר את כל הבדיקות. גם MEMTEST86 רץ במשך 10 שעות ולא מצא אף שגיאה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם! הנה הסיפור: העברתי קובץ בגודל 2 ג'יגה לנגן ה-COWON I7 שלי. במחשב נתקע באמצע. לפני שהמחשב נתקע, היה על הכונן יותר מ- 2.4 ג'יגה פנויים. אחרי זה - 1.79. מה שמוזר זה שכשאני בודק את סך גדלי הקבצים, אני מגיע ל-4.91GB. לנגן שלי יש קיבולת של 7.6GB(ראו תמונה). 700 מגה הלכו לתמיון מה לעזאזל?!(ומה אתם ממליצים לעשות?) תודה מראש, מיכאל
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קישורים שאני נכנס אליהם בדפדפן, ואח"כ נצבעים בסגול, איך אפשר לבטל את זה שלא יהיה את הסימון הזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס וכאשר אני מנסה לנגן סירטונים באתר sport5 זה פשוט לא עובד. זה מראה מסך לבן ולא עולה. אבל למשל באתר mako או בנענע10 זה כן עובד. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המחשב שלי עכשיו אחרי פרמוט, וכשאני מפעיל את ההתקנה של המודם, הוא רושם error loading newdev.dll והודעה אחרי זה הוא רושם שצריך חשבון administrator בשביל להתקין (אני משתמש בווינדווס xp). החשבון שלי הוא כבר administrator. ניסיתי להפעיל את ההתקנה ב- safe mode, ניסיתי להתקין את המודם דרך update driver מה- device manager, וניסיתי להעתיק את הקובץ שחסר מספרייה אחרת במחשב אל ספריית ההתקנה. כלום לא עבד. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהתחלה לא מצאתי פתרון, אחרי זה ניסיתי מחרוזת חיפוש שונה ומצאתי פתרון: תורידו את התוכנה הזאת: http://www.securityxploded.com/download.php#firepasswordviewer כדי להציג את הסיסמאות, פשוט תעשו open ותנווטו לתיקייה בה נמצא הקובץ signons<X> (כאשר <X> מספר כלשהו, או במקרה של גרסה 3.5 - פשוט signons) יכול להיות שתצטרכו גם עוד כמה קבצים, אני לא יודע אילו... לי אישית זה עובד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השתמשתי עד עכשיו בוינאמפ 3 שמכיל את הפונקציה הזו... הלוואי ולא היו בו כלכך הרבה באגים שמונעים את זה..! למה לעזאזל אין יותר את זה בדגמים החדשים של וינאמם שמשתחררים לרשת... :'( או שאולי זה מתחבא ואני לא מוצא? מישהו יעזור לי להוציא את בר'לה החוצה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב חברים התקנתי בבילון 7 על WIN7 ועל WIN XP. התירגום ב- WINXP עובד חלק לל שום בעיה ואני יכול לקבל תירגום בכל מצב ומקום על המסך, ו/או בכל תוכנה ו/או מסמך בו אני נמצא כולל IE8 כמובן. לעומת זאת ב- WIN7 יש לי בעיות לקבל תירגום ( הפעלת צרוף מקשי התירגום לא מגיבים), ב-IE8 שם מסך הבבילון בכלל לא "קופץ"- למשל בעמוד זה, וגם על שולחן העבודה, שם העמוד "קופץ" אך לא קורא את המילה המבוקשת, אלא סימנים אקראיים. זה מתסכל, ובעיקר כשאני מבקש להשתמש בתוכנה כאשר אני קורא מאמר כלשהו. פתרון, חלקי כמובן, הוא השימוש בפונקציית העריכה באמצעות ה- Microsoft Office Word, ואז, כשזה אפשרי, כי לא כול הדפים עולים, אני יכול להפעיל את תוכנת התירגום כראוי - כמובן שזה מעצבן להפעיל את העורך בכול עמוד. שום…
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי סאב שהוא גם מגבר של 5.1 ערוצים וגם במחשב יש לי חיבור של 5.1.. שאני מחברא את כולם ובודק את הרמקולים מנהל זה משבימע את כולם בבדיקה.. אבל שאני משמיע שיר זה מפעיל רק את השני קידמיים ... מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מסתבר שהתוכנה (בגרסתה האחרונה) אשר משמשת לעידכון קושחת מכשירי הנוקיה לא עובדת על ווינדוס 7
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי תמחשב והדוח שגיאות הזה עולה מיד שהמחשב עולה לאחר הדלקה: http://www.siz.co.il/my.php?i=thqnly0j2rbn.jpg עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מנסה להריץ כל סוג של סרט/סדרה בכל סוג של איכות המחשב מתאפס. ניסיתי את כל סוגי הנגנים (10 בערך), התקנתי FRAMEWORK, התקנתי עדכונים אוטומטיים, התקנתי 3 חבילות מקודדים. בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כשאני מנגן סרטי FULL HD ו HD READY אני מרגיש הרבה פעמים שהמחשב טיפה מקרטע , אם זה כשאני מעביר טיפה קדימה או אחורה והסנכרון בין הסאונד לתמונה משתבש או אם זה בכלליות הרגשה שזה לא עובד כמו שצריך יש לי מחשב דיי חזק amd 2.8 x4 6 mb catch 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ati readon 4870 אני חושב שהחומרה דיי חזקה בשביל להריץ דברים כאלה ביתר קלות, כך שלדעתי זאת בעייה של תוכנות שלא מנצלות כמו שצריך או קודקים . מה הייתם ממליצים לי לעשות? באיזה תוכנות וקודקים להשתמש?.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
זה כבר קורה לי מתמיד רק בWIN7. שאני לוחץ על אפשרות בחירת הסמיילי במסן המסן פשוט נתקע! זה מאד מציק..יש משהו לעשות בנדון? ניסיתי כבר פשוט הכל, התקנה חוזרת, שפה אחרת, מחיקת הWIN והתקנה מחדש(אחרי שנמאס לי ועברתי לXP)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
פעם היה מסנג'ר פשוט ואיכותי, היום הגרסאות קצת שונות. יש המלצה ספציפית? ולינק לגרסא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לאחרונה החלו להיפתח לי בלי הפסקה pop ups בכל תוכנות הגלישה השונות (פיירפוקס, אקספלורר וכו'). ניסיתי להריץ Spybot+Ad aware בכדי להתגבר על הבעיה, אך כלום לא עוזר. כמובן שהאופציה של סגירת pop-ups מופעלת בשתי התוכנות. האתרים שנפתחים בכל התוכנות האלו הם אתרים ישראלים בלבד, למשל: 012, web.sense.co.il וכל מיני אתרי זבל אחרים. כיצד ניתן להיפטר מהמטרד הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הגרסא החדשה 3.6. רציתי לדעת האם קיים התוסף הישן שלוחצים CTRL+M וזה ממזער אותו למטה באיקונים? אם כן אשמח ללינק. ואיך משתמשים בחוסם פרסומות ופופאפים "Adblock Plus" התקנתי אותו. אבל יש לי פרסומות וכל הזמן קופצים לי Popupים, איך מגדירים אותו? התקנתי גם את התוסף, Download statusbar ואחרי סיום הורדה של כל קובץ שהוריד, הוא פותח אותו. ובתחילת ההורדה הוא מקפיץ חלון בנפרד עם הסטאטוס הורדה. איך מבטלים את שניהם? שלא יפתח בסיום ושישר ימזער למטה בדפדפן את ההורדה? ואם יש המלצות לתוספות מעניינות אשמח לשמוע. אגב האשכול הזה לאחר שיומיים לא הגיבו בדיון הנעוץ. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
התקנתי פלאש SHOKWAVE JAVA הכל !!! זה מה שקורה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה פשוטה שממירה סדרת תמונות JPG לקובץ וידאו MPG?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-