תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, קיבלתי מחשב "מגמגם" עם לוח אם Foxconn 945 7AD שעליו (לפי תוכנת Sisoft Sandra), כרטיס המסך של אינטל Foxconn 82945G Iintegrated Grafic Controller, כרטיס קול של Realtek HD Audio input כרטיס רשת מובנים בלוח אם וכרטיס רשת אלחוטי נעוץ בסלוט PCI. הבעיה במחשב היא שהקליטה בכרטיס הרשת האלחוטי משובשת, תקשורת אינטרנט בלתי אפשרית, (חיבורי הרשת והאינטרנט החוטיים עובדים תקין) סאוננד נישמע איום ונורא, צרוד ומהדהד ברמקולים שבמחשב אחר נישמעים מעולה על אותה רצועת נגינה. אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה מ- XP HOME עברי, ל- XP PRO אנגלי, אבל - יש בעיה - לא מצליח לאתר דרייברים ללוח האם וליחודות המובנות עליו. ניסית באתר של FOXCONN מצאתי רק דרייבר לכרטיס קול, ניסיתי לעדכן אותו והסתבר שהו…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח קבצי HTM ושום קובץ לא נפתח אני רץ על XP SP3 מה יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לחזור שוב לעבוד בשרטוט 3D אחרי הרבה זמן שלא נגעתי בנושא ורציתי לדעת איזו תוכנה "נחשבת" כיום בתחום כמו שפוטושופ היא התוכנה לעריכת תמונות. בעבר שירטטתי בsolid edge ו- skech up ומאז עברו קצת מים מים בנהר ואשמח להיתעדכן. מלבד זאת אני רוצה פה ושם לשחרר חלק מהחלקים ליצור פיזי במחרטה/ הדפסה תלת מימדית (דבר ממש מעניין!)/ CNC וכו'.. אני כרגע מחפש תוכנה שתהיה יחסית ידידותית למשתמש, פשוטה ונוחה שלא אאלץ לחפש כפתור לעשיית EDGE או קיטום או משהו אחר במשך שעה מרוב כפתורים מבלבלים. שמעתי על SolidWorks, pro engineer והתוכנות שדיברתי עליהם מעלה ואז יצאתי עוד יותר מבולבל בנוגע להיצע השוק. אשמח קצת לסידור חוט המחשבה ולדעת קצת יותר על כל תוכנה, מה עדיף לשימוש היו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גרסא 4. הם שינו את האתר שלהם של המפתחים, והקישור להורדה שם ריק: http://developer.sonyericsson.com/cws/devworld/technology/more/bluetooth חיפשתי בגוגל, אבל כל המקומות שמצאתי להורדה מפנים לאתר של SONY ERICSSON. HELP!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בGPU ACCELERATION לא כתוב כלום.. כאילו אין כרטיס בכלל מה אני עושה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים התבקשתי מחבר לנסות לשחזר מידע מקובץ וורד מסוים. אני צריך כל מידע שאוכל להוציא ממנו כמו שמות העורכים הקודמים ותאריכי שינוי. יש אופצייה כזאת? ניסיתי לחפש ולא מצאתי כלום. (הקובץ הגיע אליו באימייל, אין גישה לקובץ המקורי) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה או חומרה. הבעיה היא שכל יום המחשב רושם לי על פעולה שאני מנסה לעשות (כמו העתקת קבצים מכונן לכונן, או פעולה עם תוכנות וכו'...) הודעות שאין מספיק זיכרון כדי לבצע את הפעולה שאני רוצה. עכשיו מבחינת הארד דיסק, אצלי הוא נחולק ל2 חלק אחד של המערכת הפעלה וכו' שבו נשאר בסביבות ה100 ג'יגה פנוי וחלק שני בו נשאר בסביבות ה250 ג'יגה. מבחינת זיכרון פנימי יש לי 2 כרטיסים של 2 GB כל אחד. המחשב די חדש (נקנה לפני חודשיים) יש למישהו מוזג מה הבעיה ואיך ניתן לתקן אותה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם במשך כמה זמן, הפעלתי אימיול+תוכנות אחרות והכל עבד מצוין בזמן האחרון, כאשר הוא פועל (לא משנה איזו גרסא), המחשב נהיה איטי מאד (עכבר בקושי זז), המעבד עובד על איזה 80% והחום שלו מגיע ל60 מעלות. רציתי לדעת מה זה יכול להיות, האם חום המעבד יכול לגרום לו לכאלו בעיות? מתכנן ניקוי של המאוור הוחלפת משחה. תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי 3 קבצי וידאו שאני רוצה לאחד לקובץ אחד (הם בעצם קובץ וידאו "שבור" לחלקים). הסיומות הן: name.avi.001, name.avi.002, name.avi.003 איך אני יכול לאחד אותם לקובץ אחד נורמלי? תודה רבה לכל העוזרים! עריכה: לא משנה, הסתדרתי, זה נפתח עם 7-zip. אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת צריבה, לא חייב חינמית.. שמסוגלת לצרוב ISO'S, על דיסקים גם של 4GB וגם ל 8GB שמסוגלת לצרוב קבצי וידאו (AVI, MKV) שמסוגלת לצרוב DATA שלא תיהיה מסורבלת כמו נרו, ניסיתי להשתמש בה והתחרפתי... אם אין ברירה אז אפשר גם 2 תוכנות צריבה...
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני מחפש תוכנה אשר מאפשרת להגדיר למשתמשים בווינדוס XP האם הם יוכלו להעביר או למחוק קבצים (קבצי אקסל במדויק) לדוגמא המשתמש admin יוכל ויאסור על user להעביר ולמחוק קבצים ספציפים ! העניין די חשוב לי ואני אשמח לכל עזרה,תודה רבה לכולכם.. תבורכו על הידע
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה פעמים כשאני רואה סרטים של פלאש במסך מלא כמו נגיד יוטיוב וכאלה המחשב נתקע לי זאת אומרת מסך שחור והכל ממש זז לאט וחייב ריסט פיזי כי המחשב ממש קורס בדקתי קצת בגוגל וראיתי שזה די מוכר ושאנשים ביטלו את ה hardware acceleration וזה פתר להם את הבעיה העניין זה שאני עם כרטיס מסך readon HD4850 ואצלי אין את האפשרות הזאת כל הניהולהוא דרך הCATALYST ... זה נראה לי משהו תוכנתי כי המחשב שלי חזק סך הכל יש לי core i5ו 4 GB ram של GSKIIL וזה ripjaws והם עובדים טוב מבחינת מתחים והכל הלוח אם שלי זה gigabyte ולא איזה זבל סיני... המחשב עובד מצויין ויציב מאוד ורק כשרואים במסך מלא הוא קופא... מישהו מכיר או יודע איך לפתור את זה? כי זה די נפוץ אז בטוח יש לזה פתרון... דרך אגב התקנתי את ווינדו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנים רבות שאני משתמש בכל מיני אנטי וירוסים התייעשתי וכרגע המחשב שלי ללא אנטי וירוס. תאמת זה די נחמד ככה שאין דברים שקופצים כל הזמן אבל עדיין יש חשש קטן בלב שאיזה יפני יחליט להוציא איזה וירוס ואז . בקיצור מבקש המלצות על אנטי וירוסים קלים שעושים את העבודה ובלי כל התוכנות שמיסביב מה שנקרה אנטי וירוס נטו. (אם אפשר גם מספר גירסה) תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי אנשים בעקבות בעיה בה נתקלתי עם utorrent, התחלתי לחפש ולשאול. באתר אחד, מישהו שאמור להיות יחסית מנוסה ומבין אמר לי שעד היום הגרסה הטובה, יציבה מהירה ומומלצת ביותר של התוכנה היא 1.82. האם משהו שמע (קרא) על דבר כזה? האם מישהו חושב (או יודע) שזה נכון - או לחילופין שזה ממש לא? אודה לתשובות אגב, זו הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451758.0
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי לכולם, ראשית לפני שתפנו אותי לפורום של utorrent אומר שפרסמתי שם את השאלה ולא ממש נענתי. מקווה שאולי במקרה כאן. לבעיה עצמה, לאחר שימוש ב- utorrent 1.85, החלטתי (בעיקר עקב נוחות בפירמוט מחיצת המערכת) להתקין את הגרסה הפורטבלית. התקנתי אותה ועבדתי אתה (תחת 7) זמן מסויים בהצלחה (כלומר עיתים המהירות לא היתה משהו אבל איני יודעת מי האשם בכך). עד שיום אחר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב נראה היה שמידע רב אבד ולמעשה נראה היה שהתוכנה חזרה לזמן כלשהו בעבר (טורנטים שהוטענו-נעלמו, כך גם תגיות חדשות, שינויי מקום ועוד) היות וחשבתי שעשיתי משהו, וזו אשמתי קינפגתי מחדש והמשכתי לעבוד. בימים האחרונים הדבר קרה שוב ומאז אני מנסה להבין מדוע זה קרה, האם ניתן לתקן את העניין וכיצד אוכל למנוע מהדבר לק…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה אם האייקונים-הרקעים לא שקופים (ראו תמונה)http://picasaweb.google.com/ArielGug/XeLVnI?authkey=Gv1sRgCITBgr-N2Ju6GQ#5441135970953939650 אני מתכוון לזה שלכל אייקון יש בעיה עם השקיפות. מה לעשות???[br]פורסם בתאריך: 22.02.2010 בשעה 20:28:54 אם לא הובנתי,אני מדבר על זה שמסביב לאייקון והכיתוב מוקף בצבע קרוב לכחול-דהוי
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי כרטיס אלחוטי של levelone שנבדק במס' מחשבים ונמצא תקין. אני משתמש בxp ולחאחר חיבור ההתקן הווינדוס לכאורה מעתיק את קבצי הדרייבר ואז נותן הודעה"אירעה שגיאה במהלך התקנת התקן למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ שצויין". למישהו יש פיתרון בנושא??
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי רמקולים של Logitech X530 הכל טוב וזה אבל אי אפשר לשהגיר בווינדוס את עוצמת הרמקולים האחוריים ובגלל זה לא שומעים בהם כמעט , הם חלשים אני מחפש איזה שהיא תוכה שבה אפשר יהיה להגדיר את הרמקולים ולשחר עם האפשרויות יש לי גם AC'97 תודה לעוזרים =)
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כשאני בא להסיר את התוכנה, זה אומר שהוא צריך את הקובץ itunes.msi והוא לא מוצא אותו כמובן שישר עשיתי חיפוש תחת השם הזה, אבל לא מצאתי כלום מה לעשות? כי זה תוקע אותי ככה, אני לא יכול להתקין גרסה חדשה ככה.. =\
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לצרוב דיסק של תוכנה, ההתקנה היא ידנית ואין autorun אני מעוניין לחסום אפשרות של שכפול הדיסק ואם אפשר גם למנוע את העברתו ממחשב למחשב, זאת אומרת שיהיה אפשר להתקין אותו רק על מחשב אחד ( כמו בדיסקים של וונדווס) תודה למומחים
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לאחרונה שאני מפיעל את המחשב וSTEAM עולה אוטמאטית ואני ונכנס אליו דרך המשתמש שלי הוא מראה לי ב"משחקים שלי" את כל המשחקים שקימים ב STEAM ואת רוב המשחקים אני יכול לשחק ולהוריד כרגיל [יש לציין שהמשחק היחיד שלי לי בחשבון הזה הוא LFD1]ץ לדוגמא הורדתי את HL2 /TF2/CS והם פועלים כרגיל כאילו קניתי אותם כנ"ל לרשת. עכשיו אם אני יוצא מהחשבון ונכנס שוב זה נכנס לי לחשבון שלי כרגיל יש לציין שבדקתי את הנתיב של אתחול התוכנה והוא זהה לזה שאני נכנס אליו . הנה דוגמא לתמונה מהמשחק http://i45.tinypic.com/29ofs4m.jpg לדגומא זאת תמונה מהמצב STEAM שלי כעת יש שמה אפילו משחק שאני מוריד ולא קניתי אותו בכלל. http://i47.tinypic.com/2a5lq2c.jpg ודוקא את המשחק שקניתי LFD הוא לא נותן לי להוריד. מה אפשר…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני עובד הרבה על מחשבים ציבוריים, אני יודע שלא חכם להכנס משם לחשבונות אישיים (מן הסתם שאני לא נכנס משם לפייפל/אשראי/אימייל וכו') אבל גם סתם חשבונות סטנדרטים אני מעדיף שלא לנדב למי שטרח להתקין שם KEYLOGGER. האם יש דרך פשוטה/מהירה יחסית שאוכל לעשות לפני כל שימוש במחשב ציבורי?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את Windows 7 x64 והתקנתי חבילת קודקים מתאימים. אני מצליח לראות סרטים, אך לא רואה כתוביות למשל ב Windows Media Player או הנגן המועדף עלי Media Player Classic HC. אני רואה גם שאופצית Subtitle אינה פעילה כלל (מסומנת בצבע אפור). יש למישהו מושג מה צריך להתקין כדי לראות כתוביות ??
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התקנתי ווינדונס 7 באנגלית ע"ג ויסטה בעברית, מה שאומר שלא נעשה שדרוג אלא הותקן "על" - והקצבים הועברה לתיקיה .old. האם ישנה דרך לגרום לכל המיילים או/ו אנשי הקשר שלי שהיו לי באאוטלוק "להתלבש" על האאוטלוק בווינדוס 7? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי עסק ואני מעוניין לבנות לו אתר אינטרנט בעל עיצוב גרפי מתקדם. אך נאי לא מעוניין שיהיה באתר ממש פלאש, אך עם זאת אין בעיה שיהיה בצד פלאש . בנוסף אני מעוניין שיהיה באתר אפשרות לחנות ורטואלית ומועדון חברים. אנא המליצו לי על חברות איכותיות לבניית אתרים שאי יוכל לראות את התוצאות פרודוקטיביות . כל מי שממליץ אנא ממך רשום את האתר שאליו אני יוכל לפנות ... תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-