תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
פתחתי ושמרתי את קובץ הוורד תחת "דף אינטרנט". עכשיו אני רוצה לדעת איך לעלות אותו לאינטרנט כקישור בדף מסויים באתר שלי. ממה שאני מבינה צריך להיות לדף הזה כתובת אינטרנט מסויימת, לא? איך אני יודעת מה כתובת האינטרנט של הדף שיצרתי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם האינטרנט אקספלורר אחרי גלישה רצופה של בערך 10 דקות (לא משנה כמה חלונות פתוחים אחד או 10) הוא פשוט נתקע עד כדי שצריך לעשות END PROGRAM או לפעמים דרך מנהל המשימות. הגלישה היא לא באתרים כבדים - אתרי מלל בעיקר כמו YNET. תוך כדי שהוא נתקע אני יכול לפתוח חלון אקספלורר חדש ולגלוש, אבל החלון שנתקע נשאר תקוע - ואני מכבה אותו דרך "סיום עבודה". יש לי WINXP ואקספלורר 7. עשיתי לפני שבוע פורמט למחשב, הכל חדש. המחשב אמור להתמודד בלי בעיה עם הגלישה (2G RAM , INTEL PENTIUM 2.6 C2D). זה נורא מעצבן, איפה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס קול שלי שיתמוך בווינדוס 7 אבל הבעיה זה שאין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי אני יודע שהוא לא מובנה בלוח האם ושחיפשתי באבארסט הוא לא הציג לי כלום.. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ( AMD 64 3000 S939 ) ויש דברים שאני לא מצליח להפעיל ב- Windows. ניסיתי לפרמט כמה פעמים אבל שום דבר לא עוזר. אולי חסר משהו ששכחתי להתקין ? הדברים שלא עובדים (שגיליתי בינתיים) : - התוכנה PC Suite של NOKIA עובדת אבל אופציה אחת מראה שגיאה - האופציה של העברת מוזיקה - המשחק Need For Speed Underground 2 מראה שגיאה. זה קורה כל פעם שאני מנסה גם אחרי שפירמטתי כמה פעמים. הבעיה לא בתוכנות כי הן פעלו במחשבים אחרים. נכנסתי ל- Device Manager ואין שם שום סימן קריאה או סימן שאלה או כל סימן אחר שיעלה חשדות. למישהו יש מושג במה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, יש לי בעיה- רציתי למחוק לצמיתות דואר באחת התיקיות שלי בתוכנה, ובטעות סימנתי את התיקיה. לחצתי במהירות (בלי לשים לב) על 'כן', ורק אז שמתי לב שמחקתי אותה לצמיתות (אינה נמצאת בסל המחזור). מצאתי את קובץ ה-dbx של התיקיה, אך ביבוא oe לא מזהה אותה. ניסיתי להוריד מיני תוכנות שישחזרו את ההודעות, אך מכיוון שאלו גרסות ניסיון, אני יכולה לשחזר רק 10 מההודעות. מה עליי לעשות? כיצד אוכל להשיב את תוכן התיקיה? בתודה מראש לעוזרים, נעה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי סרט בגירסה עם תרגום אנגלי, ואני יכול להביא את הגירסה העברית בשביל לקחת את התרגום (ברצוני להמיר הרבה הרבה יותר מאוחר ככה שאני לא מתכוון להמיר ישר מהגרסה העברית). השאלה שלי אם ואיך אפשר לקודד מה DVD האמריקאי ולבחור את התרגום העברי ששמרתי (בהנחה שזה מתאים) בתוכנות הבאות: לDIVX5: ----------- GORDIAN KNOT או כל תוכנה אשר תמליצו עליה.... (בGK אני יודע שאפשר רק לא בטוח איך...) ל VCD: ---------- XMPEG 4.5 או כל תוכנה אחרת שמאפשרת לעשות זאת ב VCD אשר תמליצו עליה.. *בכל פורמט ובכל תוכנה היתי רוצה לדעת איך עלי לשמור בדיוק את התרגום ואיך אני מאחד אותו בהמשך עם הסרט.... *אם בעצם "ריפ" לכתוביות זה דבר כללי לכל התוכנות,- מן פורמט קבוע, היתי רוצה לדעת איך לעשות זאת…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לי הרד דיסק חדש ... סתם ככה ללא סיבה ... עכשיו אני נורא עצלן .. אז במקום להתקין את כל התוכנות מחדש עשיתי כזה דבר:1. התקנתי על ההרד דיסק החדש (בו נקרא לו D) וינדוס XP PRO2. העתקתי מהישן (בואו נקרא לו C) את הספריות WIN\ DOC\ PROGRAM לספריות בD עם שם שונה קצת3. חיברתי את הישן והפעלתי במקבלי כאשר C הוא הMASTER שלי, מחקתי את ה WIN\ DOC \ PROGRAM שההתקנה של הWIN יצרה לי ושיניתי את השם של הספריות שהעתקתי מC לשמם המקורי4. הדלקתי את המחשב מחדש כאשר D הוא הMASTER והמחשב עלה !!! עם כל התוכנות והכל אבל אוי ואוי ... D נשאר D ... ועכשיו הוא תלוי בC ... לא ניתן לשנות בC את השמות של WIN\ DOC \ PROGRAM בגלל שהם בשימוש5. הדלקתי את המחשב כאשר רק D מחובר והWIN עלה אך לאחר שרשמתי את הס…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני פונה אליכם נואשות לעזרה. אני עבדתי עד היום עם WMP ובעזרת הlyrics plugin שמראה מילים של השיר בתוך הנגן פתאום הפסיק לעבוד.. לצערי אני צריך לעבור לWINAMP. משתמש בוינדוס 8 , עברית... אשמח לכל עזרה שהיא. תודה תום.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש דרך או תוכנה כלשהי שתגבה לי קבצים מסויימים או דיסק IMAGE של כונן C ותשלח למחשב אחר שתמיד דלוק ומחובר לאינטרנט האם קיימת תוכנה כזאת או אפשרות כלשהי שתעשה את העבודה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום 1. יוטרנט עולה יחד עם וינדוס 10 ואני רוצה לבטל, הלכתי ל msconfig , וניסתי גם לבטל תוכנות שעולות עם וינדוס ( del +ctrl+alt ) לא מצאתי איך לבטל את עלית יוטורנט. 2. לאחר מה שאני קורא בפורום אולי כדאי להסיר את יוטורנט וללכת על תוכנה אחרת , אם כן אני מבקש המלצות לתוכנה טובה חינמית. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה אני עושה העתק בגוגל וכשאני עושה הדבק על אתר אחר הוא לא מדביק לי במחשב עצמו אין את הבעיה הזאת אני משתמש בie8 וגוגל כרום
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://filehippo.com/download_google_chrome/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום. אז הבעיה היא בFF בזמן האחרון כל פעם שאני על הדפדפן כל פעם חלונות קופצים עם אתרים כמו פייסבוק טרוויאן המשחק ההוא ברשת ועוד כל מיני דברים ואין לי מושג ממה זה. בסריקה מהאנטיוירוס אין לי שום דבר. אני כבר נואש כל אתר שאני פותח קופצים לי 3 חלונות ישר וזה אוכל לי מלא זיכרון ומעצבן רצח מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי יניב סנה (31) ואני ואשתי סטודנטים באו"פ לביולוגיה וביוטכנולוגיה. וגיימר כבד כבר יותר מ-25 שנה. מתבשל אצלי בראש איזה שנה משחק שובר קונספט שהוא בעיני ובעיני הרבה אנשים שיצא לי לדבר איתם באמת חידוש! מה עושים?...GOOGLE IT!!!...הורדתי מלא ספרים ומידע על פיתוח משחקים...ישבתי ולמדתי לעבוד על מקס...והמשכתי לפתח את הרעיון. התנסיתי בכמה פרוייקטים עם עוד אנשים אבל הם היו פרוייקטים קיימים שחוץ מללמוד מזה שזה חשוב...אבל אני רוצה לפתח את הקונספט שלי. אני לא רוצה שיגנבו לי את הרעיון אבל אני אחשוף כמה פרטים על המשחק. מדובר במשחק רשת מרובה משתמשים על בית חולים עתידני ובניין של אוניברסיטה לידו. יש לי כבר יותר מ-4400 מקרים רפואיים שיהיו חלק מהמשחק והמון סצנות כבר קיימות…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לתיקיית מערכת System Volume Information פשוט בעקבות סריקה גיליתי שיש שם קבצים נגועים, ולא מצליח ומקבל הודעה : אין גישה אל C:\System Volume Information הגישה נדחתה ניסיתי דרך SAFE MODE וגם שם אין אפשרות האם יש דרך לעקוף את החסימה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חלק מכם בטח מכירים את התוכנה http://freesms.area.co.il אשר בעזרתה אפשר בתיאוריה להתחבר למחשב דרך WAP וממנה לשלוח SMS דרך שרתי ICQ. משום מה היא חסומה לכל הרשתות חוץ מלפלאפון כרגע . הייתי שמח לשמוע על תוכנות אלטרנטיביות? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמונה שווה 10 מילים... איך אני הופך צורה מוחלקת(עיגול ימני) לצורה לא מוחלקת(עיגול שמאלי)?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מוריד קובץ DOCX הוא יורד כZIP. אני צריך לעשות לו RENAME לDOCX ורק אח"כ לפתוח אותו. האם מישהו יודע כיצד ניתן להוריד את הקובץ ישירות כDOCX (הגדרות בIE6)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה אני חייב עזרה אני צריץ דריבר חכרטיס קול Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אתם מכירים את הקטעים ברשת עם תוכנות שנדבקות למערכת ואינכם יודעים איך להיפטר מהם? אז זה מה שקרה לי כשניסיתי להוריד קראק קטן ולא חשוב במיוחד. נדבקה למערכת תוכנה קטנה שמשגעת אותי. פתאום אני מקבל על שולחן העבודה את התוכנה הזאת, תוכנת חיפוש. שימו לב שהיא הפכה את הרקע בכיתוב מתחת לאייקונים לשחור!! בנוסף, בכל פעם שאני לא מצליח להעלות דף ברשת אני מועבר ישירות לדף הזה.. 1.איך מתפטרים מהתוכנה העלוקתית הזאת (החיפוש, והדף שלהם ברשת)?! 2.חיפשתי ולא מצאתי מהיכן להסיר אותה. 3.יוחזר הרקע השקוף במקום השחור! תודה נ.ב. מאז הגלישה קצת בעייתית, מתוך 10 טעינות עמוד/כניסה לאתר 3 פעמים (בערך) אני מגיע לעמוד הנ"ל. לפעמים אני פשוט לא יכול להיכנס בכלל ורק איתחול מאפשר לי להמשיך לג…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדי פעם... לפעמים זה לא מופיע....אפילו אם אני סוגרת את החלון...רק אם אני מאתחלת זה נפתר... ממה זה נובע? ואיך פותרים? (חוץ מהאיתחול)....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
F-Prot antivirus 3.15 bitdefender 7.2 איזה יותר טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם האימולטור בדימון טולס יכולה לעשות אימולציי למשחקיי PS2?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צילמתי עם הA95 של CANON ברזולוציות די גבוהות, ולמרות שפרטי תמונה יש תאריך צילום, בתמונה עצמה אין את התאריך, לכן כשאני מפתח אותן, התמונות יוצאות ללא תאריך :-\ מישהו מכיר תוכנה ששותלת תאריך בתוך התמונה מתוך המידע של התמונה המיועדת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזו תוכנת ביטורנט הכי מהירה? אשמח אם יש לכם המלצות גם איך להגן מפני חסיפת אייפי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-