עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ccc,

ביומיים האחרונים המון RARים שאני מוריד יוצאים פגומים, החלפתי דיסק קשיח באמת לפני יומיים, אבל עשיתי בדיקות והכל נראה תקין.. אין סקטורים פגומים או משהו כזה. גם שדרגתי בדיוק לפני יומיים את האינטרנט ל5 מגה, אם זה קשור. אני מריץ ויסטה אולטימייט 64, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by srolik,

לפני חודשיים וחצי קניתי מחשב חדש התקנתי בו XP PRO והכול עבד חלק ומהר , לאחר כמה שבועות עם האינטרנט המהיר וכל התוכנות שהתקנתי הוא כבר לא עובד ככה יותר ומה שיותר גרוע שהוא מתחיל לעשות לי בעיות כגון : נכבה מספר פעמים ביום עם המסך הכחול , שמראה על קובץ בעייתי וכמעט כל פעם זה קובץ אחר לרוסב קבצי מערכת , הוא גם מוציא לי המון הודעות שגיאה כמעט בכול מקום שאני נכנס אפילו לספרייה בודדת , וגורם לסגירתן , וגם לא נותן לשנות בין אנגלית לעברית ונתקע במצב האחרון וכול מיני שטויות נוספים אני מאוד רוצה לחזור חמצב שלא היו לי את כול הבעיות האלה , אבל מאז יש לי במחשב הרבה קבצים חשובים כ 45G שאין באפשרותי לגבות האם כדאי לעשות RESTORE למערכת ? ומה זה בדיוק יעשה לי ? האם הוא ימחוק לי את ה…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by דרומי,

אהלן לכולם, יש לי בתיקייה של EMULE,בתוך תיקיית TEMP קבצים,שנקראים MET ו PART,עכשיו קבצי ה PART לוקחים כל אחד איזה 600-700MB וכאלה יש לי יותר מעשר! יש לי איזה 8-9GB תפוס על ידם! מה זה?זה הדברים שנמצאים בהורדות או מה?האם אני יכול למחוק אותם?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by IG,

בעיקבות בעייה עם הקודקים שיש לי, שגורמים לתקיעה של האקספלורר ברגע שאני מסמן קובץ ווידאו, אני מבקש את עזרתכם במציאת קודקים שיכולים לפתור לי את הבעייה. כל מה שאתם מכירים וממליצים עליו. רצוי עם קישורים. תודה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. כפי שכבר כתבתי... יש לי windows xp ha הורדתי את גוגל כרום, אני מקליקה על האייקון מכל מקום: דרך שולחן העבודה או סרגל הכלים וכו') אך הוא לא מגיב. לשבריר שניה מופיע שעון חול אבל נעלם ולא קורה כלום... מה עושים? ניסיתי להוריד מספר פעמים. ניסיתי למחוק את האנטי וירוס (avast) אבל גם זה לא עוזר. אולי ה firewall? מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by menahem2009,

היה לי נוד 32 4 הסרתי אותו והתקנתי אנטי וירוס נוד 32 5 לקראת סוף ההתקנה הוא מביא לי שגיאה ולא נותן לי להתקין גם את ה5 וגם את ה4 במחשב אחר שלא היה בו אנטי וירוס ההתקנה עובדת מצוין

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Sunny Jim,

בזמן האחרון יש לי בעיה באיסיקיו, גרסה 5.1 באנגלית. אחרי זמן מה, במידה והאייסיקיו MINIMIZED, הוא נשאר כאייקון ואני לא יכול לפתוח אותו מחדש. אני צריך לעשות SHUT DOWN ולהפעיל מחדש בשביל לפתוח... ניסיתי לעשות REINSTALL ולא עזר. ניסיתי להוריד את האופציה של AWAY אוטומטי אחרי זמן מסויים ולא עזר... במחשב אחר הגרסה הזאת ספציפית עובדת כמו שצריך... למישהו יש רעיון?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by haviv822,

אהלן, ה- µTorrent שלי פשוט התשגע, אחרי שהיה מוריד לי על מהירות מקסימלית- 180kb עכשיו כל ההורדות לא עוברות את ה 1KB . ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש ועכשיו כל הטורנטים נעלמו, איך אני מחזיר אותם? ומטפל בבעיית מהירות הזאת ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by YAAKOV33,

??? למישהו יש מושג למה לאחרונה שאני מוריד תוכנות או שירים דרך KAZAA זה ממש איטי יש לי מודם 56K ואם פעם דברים היו זזים לי בקצב של 4.5kbps היום אני לא עובר את 1.5kbps (ברור שאני לא מפעיל עוד דברים ברקע...) לא שיניתי כלום בהגדרות אז כך שאין לי מושג איך אפשר לסדר את זה למישהו יש פתרון ??????

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום חברים , האם תוכנת רובופורם היא בטוחה ? או האם יש מישהו שמכיר תוכנה דומה , (אולי לא תוכנה online אלא משהו שיושב על המחשב) אני לא מבין בזה, ואודה מאוד לעזרתכם . תודה , חיים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by asafasaf,

זה התחיל בימים האחרונים, אני לא מצליח להאזין לשום תחנת רדיו.. זה כותב מבצע אגירה ואז כותב שזה מוכן אבל זהו.. אני לוחץ פליי ולא קורה כלום ניסיתי להתקין מחדש כל מיני פלאש פלייר וכאלה אבל עדיין לא עובד.. למישהו יש רעיון? אם זה לא מתאים לפורום הזה אני מצטער לא ידעתי מה הכי מתאים, תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by srulikg,

מה הממיר המועדף עליכם כדי להמיר MKV ל-DVD שמספק את האיכות הכי גבוהה וכולל גם הטמעת כתוביות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני משתמש ב Outlook 2010 [אך זה מתאים למיטב ידיעתי גם לגרסות קודמות]. נעלם לי המסך המפוצל, בו בחלק העליון מוצגות שורות הדוא"ל ובחלק התחתון תוכן השורה המוצגת. למיטב זכרוני זו הייתה ברירת המחדל, אך היא נעלמה פתאום לאחר ש Outlook נתקע ונסגר. לאחר שפתחתי מחדש אין תצוגה מפוצלת יותר... מישהו יודע איך מחזירים זאת ? [br]פורסם בתאריך: 4.08.2010 בשעה 19:11:48 OK! מצאתי חלונית קריאה.[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by White Shepherd,

שלום, הורדתי קובץ ISO של דביאן, ואני מחפש כבר כמה שעות דרך לצרוב אותו לUSB ולא מוצא שום דבר שימושי. מערכת ההפעלה שאני מריץ כרגע היא WinXP ואני רוצה לערב כמה שפחות תוכנות חיצוניות, ככה שאם יש דרך לצרוב את זה רק עם WinXP זה יהיה אידיאלי. אני צריך גם לפרמט אותו ושיהיה bootable כמובן. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by eozeri,

הרצתי את everest home כדי לראות ת'נתונים של המחשב שלי, לוח האם ואת מאפייני הזכרונות והביצועים אבל משום מה הוא לא מראה לי אותם. מכירים תוכנה מקבילה שרצה על XP? אני צריך גם את אותה התוכנה ל Windows7 כי אני מתעתד לשדרג בעתיד הקרוב... המון תודה, אייל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום אני מנסה להתקין XP מחדש אבל בהתקנת XP הוא לא מזהה את ההארד דיסק WD80 בכלל (בהתקנה) אני מניח שחסר דריבר לSATA ל XP אוקיי הורדתי דרייברים (מקווה שאת הנכונים ואם לא תקנו אותי) http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=603&sid=10〈=en עכשיו שאני מתחיל להתקין יש לי את הדרייבר על USB אבל שאני לוחץ על F6 הוא לא מציג לי את האפשרות של הUSB אלא רק פלופי דיסקט (מי זוכר מה זה) מה עושים איך ממשיכים ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by אבי11,

שלום יש לי שני סרטי וידאו שהסיומת שלהם היא AVI . ניסיתי לצפות בהם עם VLC ו - DIVX PLAYER אבל הם לא מקבלים את הסרטים. האם ישנה דרך שניתן לצפות בהם? בבקשה, הסבר למתחילים, אני לא בקיא בנושא. תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי כבר אנטיוירוס שאני מרוצה ממנו ואני לא רוצה להתקין שום דבר אחר, אבל מכיוון שיש למייקרוסופט גם כלי לאנטי ספייור הייתי רוצה שהם יעברו על המחשב שלי. אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by bugosdckh,

מישהו מכיר תוכנה לחיתןך גוף תמונה והצבת רקע אחר מאחור? הכוונה שאם יש לי צילום של אדם ונוף אני רוצה לגזור בשלמות את האדם ולשים לו נוף שונה מאחור

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Xenasis,

המורה שלי לפיסיקה שאל אותי איך מגדירים את אקספלורר לפתוח קבצי אופיס (כגון קבצי DOC ו XLS). הוא אמר שאצלו בבית זה עושה את זה לבד אבל בבית-ספר זה לא. את יודעים אולי איך להגדיר את האקספלורר לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום! יש לי קורא כרטיסי סים וקיבלתי איתו דיסק עם התוכנה לXP ואני צריך לויסטה ניסיתי לחפש קצת ולא מצאתי אני לא יודע מה הדגם שלו או החברה אז הנה התמונה: תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן, מחפש תוכנה, שתוכל לרוץ על המחשב, ותגיד לי איזה רכיב חומרה במחשב זקוק לעדכון דרייבר + קישור. מכיר כבר driver agnet אבל הוא נורא יקר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by pnina,

אני לא מצליחה להפעיל את הרובופורם עם כרום במערכת הפעלה ווינדוס 8. מישהו הצליח? עקבתי אחרי כל ההנחיות שלהם אבל אני מקבלת את ההודעה: can not load plugin למרות שסימנתי לאפשר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by m0sh,

טוב אני מחר נפתר מהכרטיס הטלויזיה שלי ועובר לראות טלויזיה דרך הכרטיס מסך שיש לו VVIO רציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לראות ממה VIDEO IN ותהיה קלה יחסית... יש POWER VCR אבל היא מאד כבדה ואני מעדיף משהו פשוט אבל העיקר שהיא לא תהיה כבדה... תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ot,

התקנתי תוכנה של לינגו לבדיקה וגרמה לי לבעיות ה-BAR שלי התהפך לו כאילו זה ממשק עברית איך משחזרים את המצב ?! :'( תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים