תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יאני מחפש תוכנה נוחה, פשוטה ושאינה גוזלת הרבה מהזכרון, להמרת וידיאו בעיקר לפורמט, אייפון, אייפוד וכד'... בעבר השתמשתי ב-Movavi אבל בגלל שהזכרון שלי קצת דפוק, והיא גוזלת הרבה מהמחשב הוא קורס לי באמצע..תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אלחוטי של levelone שנבדק במס' מחשבים ונמצא תקין. אני משתמש בxp ולחאחר חיבור ההתקן הווינדוס לכאורה מעתיק את קבצי הדרייבר ואז נותן הודעה"אירעה שגיאה במהלך התקנת התקן למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ שצויין". למישהו יש פיתרון בנושא??
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש אתרים כמו YNET, ONE ועוד רבים אחרים שיש פרסומות מעצבנות שלפני שהדף נטען יש פרסומת או פרסומת שקופצת באמצע הדף עם איקס פצפון בצד (לא פופ אפ שנפתח). יש דרך לחסום את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפשת ללמוד קורס אינטרנטי מעבר ללימודים בהדנסת תוכנה שמשמעותי להוסיף אותו לקורות חיים... יש לכם הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של טושיבה satellite p755 i5 עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 בראש המקלדת יש שורה של כפתורי מגע שפתאום לא עובדים לי (היה לי קובץ נגוע שמחקתי בעזרת אנטיוירוס ) איך אני בודק שהדרייברים של המקשים לא נמחקו \ אם אני יתקין אותם שוב יש לי מה להפסיד??? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לי הרד דיסק חדש ... סתם ככה ללא סיבה ... עכשיו אני נורא עצלן .. אז במקום להתקין את כל התוכנות מחדש עשיתי כזה דבר:1. התקנתי על ההרד דיסק החדש (בו נקרא לו D) וינדוס XP PRO2. העתקתי מהישן (בואו נקרא לו C) את הספריות WIN\ DOC\ PROGRAM לספריות בD עם שם שונה קצת3. חיברתי את הישן והפעלתי במקבלי כאשר C הוא הMASTER שלי, מחקתי את ה WIN\ DOC \ PROGRAM שההתקנה של הWIN יצרה לי ושיניתי את השם של הספריות שהעתקתי מC לשמם המקורי4. הדלקתי את המחשב מחדש כאשר D הוא הMASTER והמחשב עלה !!! עם כל התוכנות והכל אבל אוי ואוי ... D נשאר D ... ועכשיו הוא תלוי בC ... לא ניתן לשנות בC את השמות של WIN\ DOC \ PROGRAM בגלל שהם בשימוש5. הדלקתי את המחשב כאשר רק D מחובר והWIN עלה אך לאחר שרשמתי את הס…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני רוצה לפתוח סרט כדאי להטעין עם כתוביו אבל הוא לא מופיע ברשימה ואם אני פותחת נגיד עם המדיה פלייר את הסרט רואים אותו סבבה...מה ניתן לעשות כדאי שתוכנה תקרא אותו ואוכל לחבר כתביות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרצתי את everest home כדי לראות ת'נתונים של המחשב שלי, לוח האם ואת מאפייני הזכרונות והביצועים אבל משום מה הוא לא מראה לי אותם. מכירים תוכנה מקבילה שרצה על XP? אני צריך גם את אותה התוכנה ל Windows7 כי אני מתעתד לשדרג בעתיד הקרוב... המון תודה, אייל
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מופיע סימן קריאה צהוב כמתואר בתמונה. ניסיתי קליק ימני עדכון דרייבר, ניסיתי פותר בעיות של win 7. מה עושים ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי על 3 מחשבים Kaspersky אבל אני עדיין לא בטוחה שהוא אנטי וירוס טוב כי בכל זאת מצליחים להיכנס אליי וירוסים שעושים דיי בלאגן במחשב... רצתי לדעת מה אתם חושבים על שני האנטי וירוסים שרשמתי בכותרת ומי מבינהם יותר מומלץ? תודה, מורן
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מעניין אותי לדעת - יש איזו תוכנה בסיגנון KaZaA או IMesh שלא מתחילה לבלוס את מערכת ההפעלה כשמנסים להשתמש בה? אני יודע - מורפיאוס. איחס, לא אהבתי. חוץ מזה, לא ניסיתי אותו מספיק זמן בשביל לבדוק את מידת התאבון שלו כלפי ה 2000 למודת הסבל שלי. ? כלומר, את ניסיוני עם KaZaA תארתי פה לפני איזה יום - הוא לא איפשר ל IE ול Windows Explorer לרוץ. הוא גם עיצב לי מחדש את ה Task Manager. ה IMesh עשה כל זאת (טוב, הוא לא נגע לי ב TM, אני מוכרח להודות) ואף הגדיל עשות - הוא העיף לי את ה Taskbar והקפיא את Windows, וכך זה נשאר עד שלא יצאתי ממנו. אז שוב, ??? דניאל.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוב האתר לא עולה.. בIE7 הוא עולה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתזהה סרטונים זהים וכפולים במחשב(בכוננים שונים, לא בהכרח באותה תיקיה ובאותו כונן), ותמקד למצוא אותם זהים ע''י אורך הסרטון או מבחינתי ניתוח 3 פריימים מכל סרטון , ואני אוכל למחוק ישירות מהתוכנה באופן נוח. מדובר בסרטונים קצרים יחסית, שמבולגנים בכל המחשב, ויש להם עשרות כפילויות שקשה להגיע אליהם באופן ידני שאני מתכוון פריימים - אז הכוונה היא פשוטה, נניח התוכנה תוגדר שבכל סרטון מ5 שניות ומעלה היא תעצור ותתן "סקרינשוט" באותה נקודה, תיקח את הצבעים והרזלוצייה, ככה ב3 נקודות ותשמור את זה אצלה במאגר ואז היא תשווה את זה לשאר הסרטונים( גם אם זה יקח קצת זמן.) הסרטונים בסיומות של AVI, FLV, WMV וכו'. איזה תוכנה כזאת בסגנון קיימת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מצאתי מדריכים מציוניים שמלמדים RE, הבעייה היא שמשהו הכניס מלא וירוסים לקבצים, לא מצאתי שום גרסה נורמלית של הקבצים, ואני עדיין רוצה להשתמש בהם, אבל כמובן לא בטוח להריץ את זה על המחשב שלי.... אז אני רוצה להריץ את זה על סביבה מבודדת, איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר? באמצעות איזה תוכנות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להמליץ על תוכנה שרצה על המחשב שלכם, בודקת לכם את האימייל באופן קבוע, ואם יש אימייל חדש היא שולחת לכם SMS עם נושא האימייל וממי הוא. התוכנה חינמית וגם השליחה של הסמסים היא חינם. אפשר להוריד אותה ב: http://gsn.kipmi.com התוכנה תומכת בחשבונות דואר Gmail ו POP3 . (כן, אני כתבתי את התוכנה. לא, אני לא מרוויח ממנה כלום. היא באמת חינם.) אם יש הערות/הצעות/בעיות , אתם מוזמנים לספר.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הצריבה עצמה נעשית ללא בעיות וללא שגיעות, אך כאשר אני שם את הדיסק במערכת, על הצג הכל ניראה תקין, הזמן מתחיל רגיל וכו', רק מה - אין צליל... אציין כי הבעיה קיימת רק כאשר אני צורב CD רגיל ולא MP3. מדובר בנרו 7 Essentials.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 סרטים שה PS3 מסרב לזהות (אני מניח שבגלל הם מקודדים ב DVIX). אני מעוניין להמיר אותם ל DIVX. גיגלת XVID2DIVX והאופציה הראושנה היא תוכנה בתשלום והשנייה מובילה לתוכנת AutoGK שמסרבת לעבוד לי. יש למשיהו ניסיון בהמרה שכזו ויוכל לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק לידיעה הקובץ d347bus.sys נמצא אצלי במסלול הבא: C:\WINDOWS\system32\drivers הנה הפרטים לאחר אנליזה: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common bugcheck. Usually the exception address pinpoints the driver/function that caused the problem. Always note this address as well as the link date of the driver/image that contains this address. Some common problems are exception code 0x80000003. This means a hard coded breakpoint or assertion was hit, but this system was booted /NODEBUG. This is not supposed to happen as developers should never have hardcoded breakpoints in retail code, but ... If this happens, make sure a debugger gets connected, and the…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו כאן יודע למה אני לא מצליח להיכנס חשבון שלי בתוכנה שליטה מרחוק TeamViewer וגם אתר TeamViewer כניסה חשבון שלי ? האם זה בעיה בשרת האתר חברה TeamViewer תקלה שלהם ? תודה! בתמונה אני מקבל הודעות :
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני רוצה לפתוח חלון של דפדפן באמצעות אייקון, שיהיה מוגדר עם IP:PORT proxy server. אני לא משתמש בפרוקסי באופן כללי, אבל אני גולש לעיתים באתר שחוסם IP שאינו אמריקאי. יש לי שרת פרוקסי ואני יודע להגדיר אותו ידנית, אבל אני רוצה לחסוך מעצמי את הטרחה הזו של להגדיר ולהסיר את ההגדרות 4-5 פעמים ביום. אני חושב על איזשהו סקריפט שמריץ חלון של Firefox עם הגדרות הפרוקסי האלו - אבל אני לא ממש יודע איך להתחיל. אני על WinXP PRO, ויש לי Chrome, FireFox, IE 7, ואין לי בעיה להשיג כל דפדפן אחר אם אתם מכירים דרך לעשות מה שאני רוצה בדפדפן הזה. מישהו יודע איך לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא משנה אם יש למישהו לינק לגירסה אפילו ישנה. לא מוצא בשום מקום. צריך להתעסק עם משהו שם, תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה כמו הכותרת: האם יש דרך מתי מישהו התחבר פעם אחרונה לICQ? ואם כן, מהי?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין 7.10 MS-DOS על דיסק קשיח Western Digital 640GB SATA, אבל בכל פעם תכנת ההתקנה מפסיקה לפעול. בתחילת ההתקנה יש לבחור באחת מתוך ארבע אפשרויות כאשר האפשרות הראשונה היא להתקין את MS-DOS 7.10. אחרי שבחרתי באפשרות הראשונה קיבלתי את ההודעה הבאה: "Now loading MS-DOS 7.10 installation disk... Running DOS71INS.IMG Emulating CHS 80/9/2" ואז תוכנת ההתקנה הפסיקה להגיב. מדוע זה קורה? האם קיימת דרך לתקן את הבעיה, או שעלי להמשיך להשתמש בכונן ה-IDE הישן שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאחרונה הותקן במחשב שלי MSN רציתי לדעת איך אני משנה את הסיסמא של המשתמש שלי . מי יודע?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-