עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן, מחפש תוכנה, שתוכל לרוץ על המחשב, ותגיד לי איזה רכיב חומרה במחשב זקוק לעדכון דרייבר + קישור. מכיר כבר driver agnet אבל הוא נורא יקר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת?? אני צריך את השם דחוף!!!!! תודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

שהיה נגן ברמה של WMP. מה שכן, חשוב לי שהיה אפשר לנהל את כל המוזיקה שיש לי.(כ100 גיגה)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Dark_Phantom,

תהיתי אם תוכלו לי להמליץ על תוכנת ocr שתומכת בעברית ורצוי חינמית קניתי סורק לא מזמן(השבוע) ןבדיסק מגיע ocr שלא תומך עברית ולכן חשבתי אם תוכלו לעזור לי למצוא לי אחת שתומכת תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by aviram20,

עשיתי פורמט למחשב והקוד של האיסיי הייה שמור קבוע עכשיו שכחתי את הקוד ולא בא לי לפתוח איסייקיו חדש בישביל זה.. יש דרך שבה אוכל לחלוב את הקוד מהRegistry ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by daido,

היי הורדתי את IDM 1.19 לניסיון, שמעתי שהתוכנה מצויינת. כשניסיתי לסמן את גוגל כרום כדי שהתוכנה תתמוך בדפדפן הזה והתוכנה לא מאפשרת. יש את הגרסה 6.2 אבל היא בטה והיא כן תומכת כשאני מסמן את גוגל כרום. איך אפשר לפתור את הבעיה עם הגירסה של 1.9 דבר נוסף...איזה דפדפן עדיף, גוגל כרום או אינטרנט אקספלורר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי! מדוע כאשר אני מבצע גיבוי במחשב 1 עם תוכנת ACRONIS מכווין אותו לצורב שיצרוב לי את האימג' לאחר מכן הולך למחשב 2 הוא לא מאפשר פתיחה של הקובץ הנצרב ,אלא רק על המחשב בו בוצע האימג'? אני מודע לכך שאימג' שנוצר במחשב 1 לא ייפתח על מחשב 2 משום שהחומרה שונה,אך מאוד מעניין אותי למה הוא לא מאפשר פתיחה כלל על מחשב 2. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by סטלוס,

הדלקתי את העכבר ובמקביל את תוכנת הבלוטות' בנייד. הוספתי את העכבר להתקנים והקלדתי את קוד הזיווג. משום מה העכבר לא מגיב. לאחר הוספת הקוד מופיע לי הודעה שההתקן זווג עם המחשב אך ייתכן שלא יפעל כראוי עד שישלים את ההוספה במנהל ההתקנים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. עד עכשיו השתמשתי ב purelyrics שמשום מה הפסיק לתפקד. אני מחפש כזה שיחפש לבד באתר שלו את המילים לפי שם ומבצע השיר, ויציג אותם. לא כזה שאפשר רק להדביק לתוכו מילים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Crypto,

אני לא יכול לראות אנימציות זזות הן עומדות ולא זזות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, יש לי תרגום מDVD (שד"א למי שמתעניין נרכש באופן חוקי לחלוטין במכירת חיסול) הוצאתי ממנו את "ערוצי התרגום" עיברית ואנגלית בעזרת הפילטר VOBSUB 2.23 כל זה מתוך התוכנה GORDIAN KNOT 0.27. עכשיו הקובץ המתקבל הוא ענק (מספר רב של מגהבייטים בקובץ SUB ועוד קובץ IDX) וכולל בתוכו את שני התרגומים. איזה תוכנת תרגום (או המרה) ממירה פורמט זה ל SUB רגיל של MICRODVD או SRT או פורמט אחר מקובל שלא תופס הרבה מקום ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. זה קורה ב85% מהפעמים שאני מעלה את הוינדוס, ישנה הודעה Svchost.exe Application Error The instruction at "0x0000000" referenced memory at "0x0000000". the memory could not be "writen". לפעמים כתוב Writen ולפעמים Read לפעמים המס' הוא 0x0000000 ולפעמים יש מספר אחר עם אותיות יש לי אפשרות ללחוץ OK/CANCEL זה איכשהו מבטל את כרטיס הקול, ואי אפשר להפעיל יישומים אחרים (אלא אם כן לוחצים CANCEL ואז כן אפשר להפעיל תוכנות אבל אין קול) אני פשוט מכבה את המחשב כ-5/7 פעמים עד שההודעה לא מופיעה ורק אז מצליח לעבוד כמו שצריך. יש למישהו רעיונות? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מחפש תוכנה יחסית שתהיה פשוטה בלי יותר מדי סיבוכים, לחתוך קטעים מתוך סרטים ובפרט סרטים באיכות HD. מה שאני רוצה רק זה שהאיכות והסאונד ישארו באותו איכות, האם זה אפשרי? מה התוכנות המומלצות לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by snop,

שלום.. אני לא יודע אם זה קשור לכאן אבל אני אנסה את מזלי. אממ אז ככה... אני מקליט סרטים מהממיר של הטלוויזיה ואני צורב את זה על דיסק ורואה ב-DVD.. הבעיה שלפעמים הקול לא תואם לתמונה אלא הוא ממהר... אבללללל במחשב הקול והתמונה תואמים אחד לשני... מה יכולה להיות הבעיה ? אני צורב על רמה נמוכה.. נגיד יש 5.. אז אני צורב על רמה 3 או 2... מה אפשר לעשות...? תודה על העזרה, ההמלצות, הדעות, רעיונות ופתרונות

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני נתקלת בבעיה שמעולם לא נתקלתי בה ואני לא מצליחה לפתור את הבעיה. הבעיה שלי היא כזו - כשאני לוחצת על האייקון "המחשב שלי" הוא מראה כאילו הוא רוצה להיפתח אבל הוא לא נפתח ובמקום זה פשוט נפתח לי אייקון "המחשב שלי" על הסרגל הכחול למטה. כאשר אני לוחצת על האייקון שנפתח על הסרגל עדיין לא נפתח לי החלון של "המחשב שלי" 0אני רוצה לראות את הכוננים C ו--D ) ובמקום זה הוא פשוט בורח לכיוון הדסק טופ. איך פותרים את הבעיה הזו????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by iakovl,

אני מחפש תוכנה שיכולה להשוות קבצים לפי תוכן הקובץ (לא שם קובץ) ולמצוא קבצים כפולים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by moria1235,

שלום, יש לי בעיה שאני רוצה לפתוח סרט כדאי להטעין עם כתוביו אבל הוא לא מופיע ברשימה ואם אני פותחת נגיד עם המדיה פלייר את הסרט רואים אותו סבבה...מה ניתן לעשות כדאי שתוכנה תקרא אותו ואוכל לחבר כתביות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tommy_g,

אהלן, יש לי בעיה עם AVANT BROWSER. המון קישורים שנפתחים בחלונות חדשים, הוא לא פותח לי, כלומר נותן שגיאה- "THE PAGE CANNOT FOUND". למשל\ לא נכנס לי בככל ל-www.themarker.com. האם אתם מכירים את הבעיה ?? תודה, תומר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by joe44,

הורדתי אתמול את spyhunter והיא גילתה אצלי במחשב מרגלים אשר spybot (שגם כן מותקנת אצלי) לא גילתה. אלא שכדי להסיר את המרגלים שגילתה spyhunter היא רוצה שאשלם עבור התוכנה ממש. שאלתי: מישהו מכיר את spyhunter ? שווה להשקיע 30 דולר בתוכנה הזו? אפשר לסמוך עליה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yarivot26,

הורדתי את העונה הראשונה של The O.C. ובאחד הפרקים פס הקול לא תואם לתנועה של השפתיים ובכללי לפרק עצמו, רציתי לדעת אם יש דרך לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום השתמשתי במדריך לשנות הגדרות ליוטוררנט ומאז התוכנה חילזון. אני התקנתי אותה מחדש אבל עדין ההגדרות ברירת מחדל לא חזרו. איך אני מחזיר להגדרות ברירת מחדל?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. כשאני מנסה להוריד עידכון לכרטיס מסך מופיעה לי מסך כחול, וכתוב שיש שגיאה , ומחשב מופעל מחדש מה עושים ? יכול להיות שהכרטיס מסך פגום או משהוא אחר נ.ב אני משתמש בוינדוס 7

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by le011,

שלום אני משתמש בפיירוול של זון אלרם.יש בו אפשרות של פילטרים שחוסמת אתרים לפי קטגוריות.ואכן היא חוסמת חלק גדול מהאתרים הפונוגרפיים אבל משום מה אתרים ישראליים היא לא חוסמת.האם יש למישהו פיתרון לנושא? אשמח על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי windows xp professional 32 bit והתקנתי דרייבר אבל כנראה שהוא לא עובד כי אני לא שומע כלום יש לי את הדרייבר vinyl ac'97 coded combo driver (WDM) מותקן כבר במחשב.. אני צריך דרייבר לכ. קול הזה, תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

יש לי חשבון IMAP ואני עובד איתו דרך Outlook. אני רוצה לשדרג את האופיס שלי - והשאלה אם אני יכול לשמור גיבוי של החשבון גם מקומית. ברור שאני יכול להתקין את הקליינט החדש, לתת לו את הפרטי חשבון, ולהתחבר לשרת ולאט לאט להוריד את כל ה-3GB שלי. אפשר לשמור את ה-PST של ה-IMAP - אבל בהגדרת חשבון חדש - אי אפשר לתת לו PST לטעון אליו - אלא רק PST חדש... יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.