עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moria1235,

שלום, יש לי בעיה שאני רוצה לפתוח סרט כדאי להטעין עם כתוביו אבל הוא לא מופיע ברשימה ואם אני פותחת נגיד עם המדיה פלייר את הסרט רואים אותו סבבה...מה ניתן לעשות כדאי שתוכנה תקרא אותו ואוכל לחבר כתביות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by עמיר שחר,

כתבתי קובץ PDF ועכשיו אני רוצה לעשות בו שינויים. אך לצערי אין לי את המקור. איך אני יכול לפתוח את הקובץ ולעשות בו שינויים? בתודה מראש עמיר שחר

3. Started by *BYZ*,

יש לי מחשב נייד כבר שנתיים בערך. בזמנו קניתי בכ6,000 שקל אז הוא מחשב טוב רק לפני שבוע שבועיים הוא חזר מתיקון והעיפו את כל האבק לאחרונה המחשב זז לאט ושמתי לב לcpu usage שהוא על 100 אחוז למרות שאני לא עושה דברים מיוחדים גלישה באינטרנט מוזיקה וסרטים בו זמנית למה נראה לכם שזה ככה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שמתי לב שנגני המדיה השונים יודעים להציג את התמונה של האלבום של השיר המתנגן, בתנאי שהתמונה טמועה בהגדרות של השיר. אני יודע איך לההגדיר תמונה לשיר, אבל לעבור שיר שיר ולעשות את זה פשוט יקח נצח.. יש איזה תוכנה שמאפשרת להגדיר תמונות לכמות של שירים? או לחלופין, יודעת למצוא את תמונות האלבום ולהטמיע לבד? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מחפש תוכנה חינמית והכי פשוטה להפוך כיוון לוידאו שצולם הפוך

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Stone Eagle,

שלום, מעניין אותי לדעת - יש איזו תוכנה בסיגנון KaZaA או IMesh שלא מתחילה לבלוס את מערכת ההפעלה כשמנסים להשתמש בה? אני יודע - מורפיאוס. איחס, לא אהבתי. חוץ מזה, לא ניסיתי אותו מספיק זמן בשביל לבדוק את מידת התאבון שלו כלפי ה 2000 למודת הסבל שלי. ? כלומר, את ניסיוני עם KaZaA תארתי פה לפני איזה יום - הוא לא איפשר ל IE ול Windows Explorer לרוץ. הוא גם עיצב לי מחדש את ה Task Manager. ה IMesh עשה כל זאת (טוב, הוא לא נגע לי ב TM, אני מוכרח להודות) ואף הגדיל עשות - הוא העיף לי את ה Taskbar והקפיא את Windows, וכך זה נשאר עד שלא יצאתי ממנו. אז שוב, ??? דניאל.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by huber,

שלום. יש לי 2 סרטים שה PS3 מסרב לזהות (אני מניח שבגלל הם מקודדים ב DVIX). אני מעוניין להמיר אותם ל DIVX. גיגלת XVID2DIVX והאופציה הראושנה היא תוכנה בתשלום והשנייה מובילה לתוכנת AutoGK שמסרבת לעבוד לי. יש למשיהו ניסיון בהמרה שכזו ויוכל לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כשאני מנסה להוריד עידכון לכרטיס מסך מופיעה לי מסך כחול, וכתוב שיש שגיאה , ומחשב מופעל מחדש מה עושים ? יכול להיות שהכרטיס מסך פגום או משהוא אחר נ.ב אני משתמש בוינדוס 7

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by pnina,

אני לא מצליחה להפעיל את הרובופורם עם כרום במערכת הפעלה ווינדוס 8. מישהו הצליח? עקבתי אחרי כל ההנחיות שלהם אבל אני מקבלת את ההודעה: can not load plugin למרות שסימנתי לאפשר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by menahem2009,

יש לי בעיה אני עושה העתק בגוגל וכשאני עושה הדבק על אתר אחר הוא לא מדביק לי במחשב עצמו אין את הבעיה הזאת אני משתמש בie8 וגוגל כרום

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. נוכחתי לשים לב לכך, שבגרסאות החדשות של תוכנת Youtube Downloader, התוכנה הפכה למעשה מ-Freeware ל-Shareware, כיוון שמספר רב של אופציות שהיו זמינות בעבר בתוכנה (כמו האצת מהירות הורדת הסרטונים מיוטיוב למחשב באמצעות תוכנת האצה כגון DAP, וכן הורדת הסרטונים בפורמטים AVI או MP4 אשר מכילים תמונת פתיחה במקום FLV שאין לו תמונת פתיחה), נוטרלו בגרסאות האחרונות, ועל מנת להשתמש בהן, יש לקנות בתשלום, גרסת פרמיום של התוכנה (Youtube Downloader Pro) או לרכוש בתשלום רישיון (Serial number) כדי לרשום את התוכנה כפרמיום. זוהי הפעם השנייה (מאז תוכנת בבילון) שאני נתקל במצב כזה שתוכנה שהייתה בעבר חינמית (Freeware) לחלוטין, הופכת לשיתופית (Shareware, כמו תוכנה זו) או לקניינית (Commercial, בתשלום עם …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ep2,

יש לי מחשב נייד שקניתי (משומש) בארה"ב. יש עליו ויסטה. אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת, אבל כדי להתקין את התוכנה על ויסטה, צריך להכנס כ administrator איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. מהי התוכנה הכי טובה לניקוי סוסים טרויאנים מהמחשב?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by mrraz,

הוא משמיע לי רק רעשים אבל זה כנראה פורמט שאני לא מכיר מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. היי כולם, אני מתכוון לשדרג את הסלון עם טלוויזיית 1080p חדשה ונוצצת (למי שמתעניין - כנראה Sharp XL2E, אבל אולי Sony X-Series אם אני אצליח להוריד את המחיר מספיק ), וכדי שיהיה לי מה לראות בטלוויזיה אני מתכנן לקנות HTPC (או צורב Blu-Ray+נגן, או Streamer) ומנוי לשירות כלשהו להורדת תכני HD מהרשת, כגון iTunes (רק עובד בארץ ). כרגע שירות ההורדות הוא החוליה החסרה. הוא חייב למלא את הדרישות: 1. פועל בארץ (ללא כל מיני תכסיסי פרוקסי מלוכלכים, אלא אם זה איכשהו מצליח למלא את דרישה 3 עם פרוקסי) 2. HD 3. מהיר (רוחב הפס המלא שלי הוא 300 קב"ש, ואני אולי אשדרג אותו אם התוכנה תצדיק את זה. אני לא מצפה ל-Streaming של HD אבל הייתי רוצה להוריד פרק של סדרה בכשעה). 4. חוקי (כדי שתוכלו לקשר …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. השאלה בכותרת בעבר כשהיה לי פוטושופ CS2 הגיע איתה גם תוכנה בשם Image Ready ועכשיו יש לי CS3 ואני לא מוצא שם תוכנה כזו :-\

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by md22,

כשאני פותח את Internet Explorer כתוב מתחבר ואחרי כדקה כתוב התוכנה לא מגיבה יש לי Internet Explorer 7 בויסטה מה יכולה להיות הבעייה תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לפני קבלת המחשב החדש גיביתי את כל הודעות ותיקיות הדואר שהיו לי באאוטלוק אקספרס במחשב הקודם, לקבצי DBX. במחשב החדש התקנתי אאוטלוק 2007 כי הבנתי שאאוטלוק אקספרס כבר לא קיימת. אני לא מצליח למצוא אופציה לשחזר את התיקיות של האקספרס לאאוטלוק החדש. גם חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות. אודה לעזרה ממי שיודע

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by warezon,

יש לי כרטיס אלחוטי של levelone שנבדק במס' מחשבים ונמצא תקין. אני משתמש בxp ולחאחר חיבור ההתקן הווינדוס לכאורה מעתיק את קבצי הדרייבר ואז נותן הודעה"אירעה שגיאה במהלך התקנת התקן למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ שצויין". למישהו יש פיתרון בנושא??

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Xenasis,

המורה שלי לפיסיקה שאל אותי איך מגדירים את אקספלורר לפתוח קבצי אופיס (כגון קבצי DOC ו XLS). הוא אמר שאצלו בבית זה עושה את זה לבד אבל בבית-ספר זה לא. את יודעים אולי איך להגדיר את האקספלורר לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ccc,

ביומיים האחרונים המון RARים שאני מוריד יוצאים פגומים, החלפתי דיסק קשיח באמת לפני יומיים, אבל עשיתי בדיקות והכל נראה תקין.. אין סקטורים פגומים או משהו כזה. גם שדרגתי בדיוק לפני יומיים את האינטרנט ל5 מגה, אם זה קשור. אני מריץ ויסטה אולטימייט 64, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by quepasa,

מישהוא יודע איך זה עובד עם אפשר הסבר מפורט בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת?? אני צריך את השם דחוף!!!!! תודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by zobb,

שלום לכולם ... יש לי עסק ואני מעוניין לבנות לו אתר אינטרנט בעל עיצוב גרפי מתקדם. אך נאי לא מעוניין שיהיה באתר ממש פלאש, אך עם זאת אין בעיה שיהיה בצד פלאש . בנוסף אני מעוניין שיהיה באתר אפשרות לחנות ורטואלית ומועדון חברים. אנא המליצו לי על חברות איכותיות לבניית אתרים שאי יוכל לראות את התוצאות פרודוקטיביות . כל מי שממליץ אנא ממך רשום את האתר שאליו אני יוכל לפנות ... תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. כמו שיש תוכנות שטוענות קבצי טורנט, האם יש תוכנות שאפשר להכניס בהם קישורים מראפידשר, מגה-אפלוד ואתרים דומים ולהוריד?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים