תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני צריכה מכם עזרה למצוא נושא לפרויקט, רעיון בתחום של הפיתוח כמו פיתוח אפליקציות אתר אינטרנט אות סתם תוכנה מגניבה למחשב,עם שילוב של אלגוריתם כלשהו - ברמה (לא יותר מידי), לא משחקים כמו שחמט שש בש...מעדיפה משהו בAngular 2 , Javaתודה רבה!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי מתאים לפורום הזה, אבל ראיתי שפורום off topic קצת דליל... כבר מספר ימים אני מנסה לפרסם מודעה בtrade zone, וכל פעם מקבל את השגיאה הבאה: פניתי באימייל לאתר- אין מענה. אני ממלא את כל השדות כראוי, כולל ה"אני לא רובוט". מחיפוש בפורומים, ראיתי שמישהו כבר נתקל בזה בעבר, ואף אחד לא ענה לו. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב קבצים עם סיומות sql ו-aspx אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לפתוח קבצים אלו
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 612 קבצים בפורמט m4r ואני רוצה להימנע מלעבור אחד אחד ולשנות את הסיומת ל m4a. האם יש תוכנה או האם ניתן באמצעות ווינדווס 7 לשנות את הסיומות לכל הקבצים בבת אחת? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קובץ MKV ששוקל קצת יותר מ8 גיגה ואני רוצה לחתוך אותו ל-2 כדי שיעלה לי על דיסק DVD כי אני רוצה לראות אותו בטלויזיה היא תומכת בFULL HD . באיזו תוכנה לשתמש ? (וירטואל דאב לא קורא קבצי MKV) תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד כבר שנתיים בערך. בזמנו קניתי בכ6,000 שקל אז הוא מחשב טוב רק לפני שבוע שבועיים הוא חזר מתיקון והעיפו את כל האבק לאחרונה המחשב זז לאט ושמתי לב לcpu usage שהוא על 100 אחוז למרות שאני לא עושה דברים מיוחדים גלישה באינטרנט מוזיקה וסרטים בו זמנית למה נראה לכם שזה ככה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן מחפש תוכנה טובה כדאי להמיר קבצי מוסיקה של wma ל mp3 אבל כל מה שאני מוצא באינטרנט יכול לעשות רק את ההפך אם למישהו יש תוכנה טובה להמליץ לי אני ישמח לשמוע דרך הגב בהרבה מהתוכנות שראיתי יש אפשרות לעלות את רמת ה kbps זה אמיתי? עם עם הורדתי שירים מהדיסק או מהאינטרנט ב96 kbps זה הגיוני שאני יכול להמיר אותם ל :jump:192kbps???
-
אני צריך לצרוב דיסק cd-rom ISO עם קבצי MP3 דרך תוכנת NERO שסידרתי לפי מספור עוקב(1, 2, 3 וכך הלאה) בתיקיה. לאחר שצרבתי את הדיסק שמתי לב שהיתה התעלמות מהמספור שנתתי בתיקייה לבין סדר ההשמעה של השירים בדיסק. איך אוכל בכל זאת לקבוע את סדר השירים ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני פותח את Internet Explorer כתוב מתחבר ואחרי כדקה כתוב התוכנה לא מגיבה יש לי Internet Explorer 7 בויסטה מה יכולה להיות הבעייה תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קראתי באיזשהו אתר שמיקרוסופט עובדים על גירסה חדשה למצור התוכנה אופיס שלהם. למיטב זיכרוני דובר שם על יציאה של גירסאות ראשוניות לגירסה 11 של התוכנה בתחילת 2003. האמת שאופיס XP הישן כבר נמאס עלי ואני מחפש ריגושים.. יש למישהו פרטים על הנושא הזה ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק ואז קופצת לי הודעה כזאת: could not find any compatible direct3d devices with the required capabilities מה אני יכול לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה לחסימת אתרי אינטרנט ספציפים. תוכנה שאזין בתוכה כתובת ואז היא תחסום את הגישה אל האתר.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה E-mule לא מגיע לי למהירויות רציניות בכלל... שמתי אותו כל הלילה וסה"כ המהירות מכל ההורדות הייתה 10 Kb/s .... זה כלום, איך אפשר להעלות את זה ? דיברתי עם אנשים שהורידו במקסימום שהחיבור שלהם איפשר (200KB/s !!). עזרה תתקבל בברכה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה שיכולה נגיד לקבץ לי קובץ IMAGE של משחק בעל 4 גיגה ל100 מגה לדוגמא . כמו GTA סאן אנדרס הוא קובץ ל 1 מגה בייט , איך עושים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הצגה בטלוויזיה שאני שם אותה בדוידי מובנה של LG LCD זה מראה לי אותו ביחס של 4:3 זה אומר שאני רואה את הסרט בלי שוליים תחתונים אבל עם שוליים צדדים , זאת אומרת אני רואה מלבן שחור בצד ימין ומלבן שחור בצד שמאל ואז ריבוע גדול באמצע מלא בלי שוליים תחתונים , איך אני אומר את זה שזה היה על כל המסך או ל 16:9 ? תודה רבה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט סינית 3 מגה פיקסל עם מיקרופון פנימי ו- 6 לדים, המצלמה מגיעה ללא דרייברים והיא של חברת CONTACT ( חיפשתי באינטרנט ולא מצעתי אותה). מה שאני מבקש אם למישהו יש קישור לתוכנה שמפעילה את כל סוגי מצלמות האינטרנט שלא צריכים דרייברים, כדי שאוכל להקליט קבצים מהמצלמה של וידאו עם קול וגם תמונות סטילס. ותודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! התקנתי לבן דוד שלי חלונות 98 במחשב כי את הXP הוא לא סחב בכל אופן, אני לא יודע איזה רכיבים יש בפנים והוא לא מזהה אותם (בשונה מXP) אין לי אפשרות לפתוח את המחשב כי אין לי מברג עזרו לי בבקשה לזהות את הכרטיסים ולהתקין אותם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד,יש לי משחק. הוא כולו בתיקיה מלאה קבצים,וקובץ הפעלה אחד. יש כמה קבצי מוסיקה של מדיה פלייר. אבל הם מוגנים. האם יש תוכנה שאיתה אוכל לשמוע את הקבצים האלו?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לעצב את הספר מחזור, ורציתי לדעת מה התוכנה הכי טובה שבה אפשר לעשות זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי סרט blue-ray remux הכולל מספר רב של פסי קול וכותביות בשפות שונות. בעוד שלגבי פסי הקול, אין שום בעיה לעבור מאחד לשני, הרי שאת הכתוביות אני לא מצליח להציג בשום אופן. ניסיתי את כל הנגנים שברשותי: ZOOM PLAYER, MPC, VLC. TMT3 אך ללא הצלחה. השאלה, האם אין בכל זאת איזשהו נגן, שיכול להציג את הכתוביות, כי הרי הן נמצאות שם בפנים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוכנה לגרפיקה תלת מימדית למי שמכיר מחפש מדריכים למשתמש מתחיל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
BootCD 8.0All in one Dos Bootable CD which has all these utilities: Partition Tools Partition Magic Pro 8.05 Best software to partition hard drive Acronis Disk Director Suite 9.0.554 Popular disk management functions in a single suite Paragon Partition Manager 7.0.1274 Universal tool for partitions Partition Commander 9.01 The safe way to partition your hard drive,with undo feature Ranish Partition Manager 2.44 a boot manager and hard disk partitioner. The Partition Resizer v1.3.4 move and resize your partitions in one step and more. Smart Fdisk 2.05 a simple harddisk partition manager SPecial Fdisk 2000 SPFDISK a partition tool. eXtended Fdisk 0.9.3 XFDISK allows easy pa…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב תקייה עם מלא התקנות של תוכנות, מסודרות בתיקיות וזה קצת נהיה מבולגן. יש איזושהי תוכנה אולי שיכולה לארגן את זה? איך אתם שומרים על ההתקנות בצורה מסודרת? אולי כדאי ליצור תקיות עם קטגוריות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-