תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, אמא של חברה שלי טסה למרוקו. נתנו לה את המצלמה. היא צילמה רק(!) סרטים בטעות. יש תוכנה פשוטה לחיתוך של תמונות מתוך הסרטים האלה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בס"ד יש לי בעיה בהגדרות הדריבר של הכרטיס מסך 8800GT יש לי את הדריבר הזה http://www.nvidia.com/object/nvidia_system_tools_6.02.html עכשיו אני רוצה להגביר את המהירות של המאורר של הכרטיס מסך בשביל להוריד את הטמפרטורה. אני מצליח להגביר בלי בעיה וזה עובד מצוין אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש וחלונות עולה הוא חוזר למצב הרגיל ואני צריך שוב להגדיר אותו מחדש וזה משגע אותי מי שיוכל להסביר לי איך אני עושה את זה קבוע אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ניסיתי להגדיל את התצוגה ע"י CTRL + אבל כל פעם שפתחתי עמוד חדש ראיתי שוב בקטן (יש לי מסך 22) באקספלורר זה נשמר לכל העמודים שנפתחים מאותו רגע ואילך. איך אפשר שזה יישאר קבוע בפיירפוקס?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם,המחשב נדבר בוירוס ששמו Heur.Dual.Extensions . בהתחלה לפני שהייתה לי את התוכנה COMODO (שעשתה עבודה מעולה) היה לי סוג של וירוס שתוקע לי את המחשב באמצע משחקים כאשר אני לוח. על המקלדת ,נהיה דיליי וקירטועים אז אמרו לי זה כנראה סוג של קילוגר,התקנתי את התוכנה שעתה סריקה והכל חזר לקדמותו.עכשיו כל פעם מופיעה לי הודעת שגיעה ,כפי שתראו בתמונה, כל פעם אני עושה Quarantine ,אבל בכל זאת זה חוזר על עצמו.בהתחלה הייתה רק הודעה אחת, אך כרגע יש יותר מ 7 הודעות..אשמח לעזרה מה לעשות ,אני עושה אישור וREMOVE וזה שוב חוזר על עצמו בתודה מראש,אילן. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הרמתי אתר חדש לאוויר משהו בנושא נעליים מיובאות מ ebay אני צריך שמישהו יעצב לי לוגו או סמל חדש לאתר משהו פשוט : www.goodshoes.sweb.co.il/new אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי msn- raz-k@bezeqint.net icq 311113466 תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. למי שלא יודע התוכנה המדוברת היא בעצם תוכנה המגיעה עם דרייבר הקול של לוחות האם של ASUS. נתקלתי בתופעה מוזרה שהודעות כמו "התרחש חיבור/ניתוק" קופצות אך בפועל אין שום חיבור או ניתוק של כבלים. כלומר, כשכל הכבלים מחוברים לכרטיס הקול של לוח האם פתאום מופיעות הודעות של ניתוק או חיבור כשלא התבצע שום ניתוק או חיבור. כרגע בכרטיס הקול מחוברים שלושה כבלים של מערכת רמקולים. מה יכולה להיות הבעיה? עדכון דרייבר אחרון מהאתר התקנתי והתופעה לא השתנתה. האם מישהו מכיר תוכנה אחרת שתוכל לנהל את מערכת הרמקולים במחשב? ד"א הלוח אם הוא P5LD2. שאר המפרט נמצא בפרופיל.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הערב קניתי מחשב נייד של HASSE שכולל גם כרטיס רשת אלחוטי, אין לי מושג איך לגרום לו לעבוד ולחפש רשתות, על המחשב מותקנת תוכנת REALTEK וכשאני מנסה להפעיל אתה מופיע לי חלון שבו כתוב THIS DEVICE MAY BE REMOVED OR DISABLED - ניסיתי להכנס להגדרות ולחיבורי הרשת שלי ומה שמופיע שם זה רק אופתיית החיבור בכבל רשת (לא מופיעה האופציה לחיבור אלחוטי), מישהו מכם אולי יכול לעזור לי ? (אם בכלל הסברתי את עצמי מספיק טוב...) תודה לכל המשיבים
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הדפדפן נמרח בתנועה יש גם פרטים של ה PERFORMANCE תוך כדי. איך אפשר לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, פירמטתי את המחשב ואני לא זוכרת מה צריך להתקין מבחינת כרטיס הקול כדי שיהיה לי את התוכנה בה ניתן להחליט על סוגי הסאונד (אייקון ורוד-אדום של רמקול) וזה משגע אותי שאני לא מצליחה למצוא את זה הסאונד עובד והכל טוב אבל אני זקוקה לתוכנה כדי לחבר את הטלוויזיה למחשב וכדי לשמוע את הסאונד של הטלוויזיה ולא של המחשב דרך ה-HDMI תודה לעוזרים מקווה שהסברתי את עצמי כמה שיותר ברור.... צירפתי תמונה של התוכנה (ניסיתי לחפש בגוגל, מצאתי אבל מה שאני מורידה זה לא מתקין את זה....) http://smg.photobucket.com/albums/v160/Dgephri/hometheater/RealtekHDMI.jpg מורן (נ.ב מקווה שזה המקום לפתור את התרד הזה ואם לא אז כמובן תעבירו אותו למקום הנכון)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני עושה כל פעם שאני נכנס לאתרים יש לי פרסומת פורנו רשום לי עם תשלח SMS התמונה של הפורנו תעלם עם לא תשלח SMS תוך 30 יום אנו נשלח לך קבלות על סכום גבוה
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אז אנשים למי שמחפש אנטי וירוס טוב ובחינם אז חבילה מלאה לשנה חינם וחוקי המיבצע לזמן מוגבל http://shop.trendmicro.com/iomega/en/?sn=f9bj26006x מצד ימין יש לכם חצים תיבחרו מה שמתאים לכם ויאללה תהנו
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב אז אני ניכנס למשחק אחד הוא אומר שחסר לי msvcr71.DLL אני שמתי את ה DLL ב C/WINDOS/SYSTEM32 ואז דרך ה CMD כתבתיregsvr32 msvcr71.dll ואז במקום שיגידו נקלט ב הצלחה יש כזה דבר the module "msvcr71.dll was loaded but the entry-point DllRegisterServer was not found make sure that msvcr71.dll is a valid dll or OCX file and then try again ואז יש עדיין את הבעיה זאת
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום - אני מנסה לפתוח קובץ של סרט מתוך קובץ rar, הסרט עצמו בגודל גדול מ 4 ג'יגה. בשלב מסויים המחשב לא נותן לי לעשות זאת ואומר שה destination full. נראה לי שאי אפשר לשים בספריה יותר מ 4 ג'יגה. למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי את הAcronis הגירסא האחרונה... 1) יש את הגיבוי של ה System state. שזה כעיקרון מגבה את כונן C נכון? עכשיו אני יודע שלWindows 7 יש עוד כונן שהוא יותר של 100 מגה. מה בקשר אליו? 2) עכשיו מה ההבדל בין System State backup ל Disk and partition backup? שם אני יכול בעצם לבחור איזה כונן אני רוצה לגבות. אבל ת'אכלס מה שחשוב לי זה כונן C. ובכונן C מעבר לווינדוס והגדרותיו, מותקנים לי תוכנות ומשחקים כמו נרו דימונד טולז, BS PLAYER וכו'. האם הוא מגבה אותם בsystem backup? ומה בקשר לדרייברים של כרטיס מסך ATI CATALIST ועידכונים של הווינדוס? כעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה גיבוי נקי אחרי פירמוט. יענו להתחיל מחדש. 3) עוד שאלה... נגיד והמחשב שלי עכשיו יש עליו תוכנות ומשחקים והכל. ועכשיו אני …
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצה לתוכנה שיודעת ליצור פרוקסי כאילו בארה"ב הכוונה לשימוש באתרים אשר מציעים את השירותים שלהם רק לגולשים אשר נמצאים בארה"ב, בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת אנטרנט teac mx 6 camera ואני לא מוצא את הדריבר המתאים לה באנטרנט מישהו יכול לשלוח לי לינק בבקשה אם אפשר רק לא מהאתר http://www.bioticaindia.com כי אני לא מצליח להוריד משם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 כרטיס מסך ATI 4870 מסך samsung T220P עכשיו לפי הדרייבר של ATI רשום שם 1920X1200 ו 60 HERTZ אבל כשאני נכנס נגיד למשחק זה רושם לי אנאלוג אופטיום מוד..מומלץ 1920X1200 ו 60 HERTZ בשביל שהמשחק ימשיך לעבוד בלי ההודעה הזאת, עכשיו אני נכנס להגדרות של רזולוציות וכל זה דרך הוינדוס ורשום לי שם 1920X1200 ו 59 HERTZ וכשאני מנסה להעביר ל 60 ולעשות אישור זה חוזר ל 59, תודה למי שיכול לעזור..כמה דק' מהזמן שלכם
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עשיתי גיבוי של ה win בנורטון גוסט והקובץ הוא 7 GB אני אמור לצרוב אותו על דיסק? או שיש דרך אחרת
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
^ שלום. חרשתי את הרשת ולא מצאתי. עכשיו תורכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בכל סניף כרטיס של MAGIC RADAR ולכל סניף יש IP שונה. אני רוצה לחבר אצל משהו בבית מחשב שהוא יכול לראות את כל המצלמות בכל הסניפים בו זמנית. כרגע מה שהוא עושה, הוא כל הזמן יוצא מהתוכנה ובוחר IP אחר וצופה. איך אני עושה את זה? יש איזה תוכנה שיכולה להציג לי את כל המצלמות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם המצלמה המובנת שלי עובדת מבלי להתקין מסנג'יר או SKYPE ? יש איזשהי אופציה בלוח בקרה לבדוק את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
משום מה שפירמטתי את המחשב והתקנתי win 7 הוא נותן לי עכשיו בהתחלה לבחור בין 3 מערכות הפעלה כשהוינדוס עולה...(כולן 7) איך אני מסיר את זה? אני רוצה רק מערכת אחת וללא התפריט בחירה הזה... ניסיתי לפרמט ולמחוק את המחיצה והוא עדיין נותן את התפריט הזה...
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יש לי מסך של PROVIEW 19' Product No. FV926JW Model No. 900W קיבלתי איתו דיסק שמתאים לXP בלבד.. ויש לי 7.. חיפשתי כבר בגוגל ובאתר שלהם ואני לא מוצא. גם חיפשתי בכל המאגרים שיש בסטיקי פה בפורום.. אולי למישהו יתמזל המזל..?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש תוכנות חיצוניות כגון GAMERANGER או GAMESPY המאפשרות לך לשחק משחקים בצורה מקוונת ולהריץ את אותם משחקים הישר מהתוכנה. בעצם המשחק נפתח ישר במצב מולטיפלייר ומתחבר לIP הרצוי ולא במצב רגיל. השאלה שלי היא, האם יש דרך או תוכנה הבודקת את הפקודה שרצה עם קובץ ההפעלה ומאפשרות לו להפתח בעצם בצורה שונה?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-