תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

שלום, אני צריך להגיש חיבור ובהוראות של העבודה גודל החיבור צריך להיות: רוחב 12 ס"מ, אורך 17 ס"מ. הייתי מוציא את החיבור על דף ומודד עם סרגל, אבל יש לי תחושה שזו הדרך הטיפשית לעשות את זה. האם מישהו יודע איך אני בודק אורך/רוחב בתוכנה עצמה? תודה
- 

- 2 תגובות
 - 835 צפיות

- 

- 

שלום! אני מעוניין לדעת מה האנטיוירוס החינמי הכי מומלץ כיום, והאם הוא נחות משמעותית מ-NOD32 ו-Kaspersky. תודה מראש!
- 

- 15 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

אני מתקין כרגע את הדרייבר של הלוח שלי (P5B DELUXE) ומופיע לי המסך הזה עם 5 אופציות: 2 של INTEL ICH8 ו - 2 של JMICRON בגרסאות 32/64BIT ואחת של FREE DOS COMMAND PROMT. על מה מדובר פה בעצם ומה לבחור ?
- 

- 0 תגובות
 - 747 צפיות

- 

- 

שבת שלום למנהלי הפורום ♥ ??? אני משתמשת ותיקה באימיול (בגירסא המעודכנת ביותר ל - 3.2011 - VO.49B LH), אך בשבועיים האחרונים איני מצליחה להתחבר לשרת "קדמילה" למרות שלא שונו ההגדרות במחשב שלי/באימיול. אודה מאד על עזרתכם, אורנה ♥
- 

- 2 תגובות
 - 743 צפיות

- 

- 

1. איך אני עושה אנימציית gif 2. איך אני עושה כתוביות זזות בלי קטיעות כאילו זזות חלק מלמטה למעלה או לצדדים 3. מדריך של כל מיני אנימציות תודה
- 

- 4 תגובות
 - 676 צפיות

- 

- 

היום סיירתי באתר סמסונג בחטיבה של הכוננים הקשיחים ועלתה לי מחשבה למה לא לעקוף בתוכנה את בעיית הנפח הלא מדוייק כתוצאה מקריאת הכונן בשפה הבינארית מצד אחד ומיספור הגיגביטים בשפה המיספרים מצד שני. הרי כל כונן שנרכש אף פעם לא משהו שהוא באמת כתוצאת מהתנגשות שתי השפות. לדוגמא 1 טרה שרכשתי ניקרא על ידי מערכת ההפעלה חלונות XP כ 955 גיגה. אני אשמח לשמוע רעיונות יום טוב
- 

- 8 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

יש לי פיירפוקס 2.0.0.11 הבעיה היא שברגע שכותבים עברית הוא כותב רק בצד ימין ואי אפשר לשנות לצד שמאל מה עושים ?
- 

- 4 תגובות
 - 670 צפיות

- 

- 

שלום לכולם מישהוא יכול לעזור לי בפתיחת הקבצים הלא? [attachment deleted by admin]
- 

- 0 תגובות
 - 590 צפיות

- 

- 

קניתי SSD OCZ VERTEX 3 התקנתי עליו וינדוס והוא לא מהיר בהרבא מהדיסק קשיח הרגיל מהעתקה מSSD לSSD הוא מעתיק לי על 120 140 מגה לשניה וגם בהפעלה של המחשב לוקח לי 40 שניות עד שהמחשב עולה
- 

- 0 תגובות
 - 999 צפיות

- 

- 

איך אני משתמש בתוכנת ה FlashFXP להמרת לינק של אמיול ללינק רגיל (הורדה רגילה) דחוף לי מאוד אז תודה לתגובות..
- 

- 14 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום רציתי להפוך מסמך PDF למסמך word .הורדתי תוכנת NCH ועשיתי את ההמרה. חשבתי שאקבל מסמך שאוכל לעשות בו שינויים כגון הוספת מלל או מחיקה אבל לא ניתן לבצע עליו כלום, ממש כמו שהיה ב pdf . איך מתקדמים עם זה ?
- 

- 10 תגובות
 - 4.4k צפיות

- 

- 

למי שלא רוצה להיכנס ל WINDOWS UPDATE (בגלל כל מני סיבות ), יש את זה: http://www.neowin.net/comments.php?id=26780&category=software
- 

- 0 תגובות
 - 493 צפיות

- 

- 

שלום, צריך את עזרתכם הבהולה בשל תקלה שהיתה לי במייל,כפי שציינתי אני משתמש בoutlook express (בעייה של חסימת פורטים כך שלא עברו המיילים מהשרת למחשב אבל לא ממש משנה) הונחיתי ע"י תמיכה טכנית של הספקית שלי לכתוב פקודה ב cmd : netsh w r . נאמר לי כי פקודה זו מאתחלת את הגדרות התקשורת שלי. הבעיה אכן נפתרה אך צצה לה בעיה קשה אחרת במקומה: פנקס הכתובות נעלם, קרי כל מכותבי נמחקו. אשמח לכל פתרון שיעזור לי לאחזר את הרשימות (היו לי המון מכותבים בפנקס הכתובות) וגם קשה לי להאמין שאתחול הגדרות רשת ימחוק את רשימת הכתובות מהמחשב (שהוא למעשה קובץ לכל דבר-לא?). תודה.
- 

- 2 תגובות
 - 523 צפיות

- 

- 

אני מכין "תמונה מנגנת" ועכשיו כשאני עושה import לשיר שאני רוצה הוא נותן לי שגיאה שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ הזה.. וכל שאר השירים באנגלית הוא כן מצליח, דבר הזוי חח, איך הוא מזהה בדיוק שהשיר בעברית מקווה שתוכלו לעזור תודה *Macromedia Flash 8pro
- 

- 5 תגובות
 - 926 צפיות

- 

- 

אני מחפש אנטיוירוס טוב וקל מkaspersky,כשהוא פועל יש לי 745 מגה ram פנוי מתוך 1024 וכשהוא כבוי זה בסביבות 800. יש למישהו המלצה לאנטיוירוס לא פחות טוב ממנו וקל יותר?
- 

- 2 תגובות
 - 744 צפיות

- 

- 

שלום לכל חברי הפורום. יש לי שאלה. לאחרונה נתקלתי בבעיה שדפדפנים (פיירפוקס,אקספלורר,כרום) לא עושים באפרינג. זה התחיל בזה שסרטי יוטיוב התחילו להיטען זמן שהוא יותר מהרגיל. למשל הסרטון מתחיל להתנגן רק אחרי שטען כמה דקות מהסרטון. בנוסף גם שמתי לב, שבהורדת קבצים, אין את הטעינה עצמה. הדפדפן מראה שניתן להוריד את הקובץ לאחר שהוא הוריד אותו למחשב. עידכנתי מחדש כל הקודקים וקוויקטיים, ניקיתי את כל הקוקיס וקבצים זמניים במחשב.עשיתי גם סריקה מלאה למחשב בעזרת KIS2009, והבעיה לא נפתרה. אשמח לעזרתכם. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 03:17:49 לאף אחד אין שמץ? :s05:
- 

- 1 תגובה
 - 998 צפיות

- 

- 

שמעתי על דברים כאלו אבל אף פעם לא נתקלתי עוד בצורה רנדומלית התחיל להתנגן אודיו בעברית עוד! שאומר "קופישופ השקעה מעולה" משהו כזה וחזר על עצמו כל חצי דקה שום דבר לא היה פתוח ואי אפשר להפסיק את זה במקביל משהו עשה לי OVERRIDE ל FIREWALL ול MICROSOFT SECURITY CENTER וכרגע הם מכובים ואני לא יכול להפעיל אותם הרצתי SPYBOT והוא באמת זיהה REG KEY בשם OVERRIDE לפיירוול אני אצטרף צילומי מסך איך זה נראה בנוסף רצים לי ב TASK MANGER כל מיני EXE עם שמות רנדומלים ואי אפשר להפתר מהם קספרקי מצא ROOTKIT אבל אני לא יודע לא חושב שהוא נפתר ממנו עדיין אין לי גישה להפעיל את ה פיירלוול ואני חושב שעניין של זמן עד שעוד בעיות יצוצו כי הוירוס עדיין יושב על המחשב זה אשכרה נרא…
- 

- 2 תגובות
 - 669 צפיות

- 

- 

איך אני מוצא סרברים בתוכנה הזאת? מאיפה אני אמור להביא אותם?
- 

- 3 תגובות
 - 938 צפיות

- 

- 

עשיתי הרבה בירורים בנושא ולא מצאתי מישהו שמבין בזה.. יש מחשב יחסית חדש, ובו התקנתי Windows 7 ומאז נתקלתי בבעיות תאימות שונות: * התקנה של חברתphotoshop ,Acrobat Reader) Adobe) בכללי לא מצליחות להסתיים ומציגות הודעות שגיאה מוזרות "Error 1935. An error occured during the installation of assembly component" (שגיאה בהתקנה reader) * התקנה גם של תוכנת מדפסת HP * התקנה של Visual Studio 2010 גם כן מסיימת בשגיאה בחלק של התקנה ה-VC Runtime למי שמכיר בשגיאה: "VC 9.0 Runtime (x86): [2] Error: Installation failed for component VC 9.0 Runtime (x86). MSI returned error code 1603" עד עכשיו הדבר האחרון שניסיתי הוא להתקין Framework של .NET 3.5 וזה לא עזר, נראה שמשהו לא עובד במסגרת תוכנית …
- 

- 5 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

אני יודע פחות או יותר אבל ישמח לקבל פירוט מעמיק מה עדיף לדעתכם fdisk או pq magic ?
- 

- 3 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

- 

כאן כתוב HIGH וכאן LOW.... מה נכון? ואני משתמש בפיירוול של SYGATE... אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע... מה נכון? ואני משתמש בפיירוול של SYGATE... אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
- 

- 7 תגובות
 - 855 צפיות

- 

- 

אפשר להחליף את כל האלבומים השחורים האלו בתמונות של האלבומים? אם כן כיצד? תודה
- 

- 8 תגובות
 - 774 צפיות

- 

- 

תוכנות לא מוצאות לי כלום כבר הרבה זמן, וזה כבר חשוד נ.ב תעשו אולי איזה סטיקי של hijackthis, עדיף מאשר שכל אחד יפתח ת'ראד משלו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
- 

- 1 תגובה
 - 614 צפיות

- 

- 

האם יש אפשרות סינון תכנים בגלישה באקספלורר או ב-WIN 7?
- 

- 1 תגובה
 - 1.7k צפיות

-