עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התפריט נצבע בשחור טקסט שחור על רקע שחור ולא רואים על מה ללחוץ וזה מעצבן ושאני משחזר מערכת כמה ימים אחורה זה מסתדר ואז לאחר כיבוי והדלקה זה שוב חוזר שאני מסיר את האקספלורר 8 לגרסא 7 זה מסתדר ואז בעדכונים זה מבקש להתקין אקספלורר גרסא 8 וזה שוב חוזר למישהו יש רעיון איך להעיף את זה לגמרי מהחשב ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by WarMachine,

שלום אנשים , רציתי לדעת איך אני יכול לשמור קטע וידאו (לא נראה לי שבנוי בפלאש) מאתר מסוים כדי שאני אוכל לצרוב אותו לדיסק, הדבר חשוב מאוד לחבר שלי מכיוון שהוא מופיע שם במהלך שיכול לקדם אותו. בכל מקרה אני מצרף לינק, לא להיבהל מהאתר בערבית, סך הכל הוא משחק בקבוצה ערבית, אז אם מישהו יכול לעזור לי עם זה אני אודה לו מאוד. לינק: http://www.panet.co.il/ysc.php?ac=showarticle&article_id=60793&category_id=2

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by giri71,

Hello Anyone knows how i can check my Gmail ,walla mail accounts via Microsoft Outlook Thank you

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן יש ברשותי קישור לקובץ מדיה של שיעור. הייתי מעוניין להוריד אותו כך שאוכל להשתמש בו בלי צורך באינטרנט, איך אני עושה זאת? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש דרייברים ללוח msi 915p combo-fr (ms-7058) הדיסק אבד והיה עליו הכל אני צריך דריבר גם לכרטיס רשת. תודה [=

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני רוצה לקחת את קובץ בפורמט AVI ולצרוב אותו על דיסק DVD כל שאני אוכל לצפות בו ב מכשיר DVD שלי. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ AVI לפורמט של DVD נכון? יש לי את התוכנה "AVI DivX to DVD SVCD VCD Converter" בשביל זה. בתוך התוכנה הזו אני צריך להמיר לפורמט של DVD, VCD או SVCD? מישהו יכול לענות לי? אחרי שבחרתי לאיזה פרומט להמיר את הקובץ AVI איך אני צורב אותו ב NERO? יש לי את Nero 7 Premium. איזה אופציה של צריבה אני צריך לבחור שם? לאיזה קובץ אני עושה Burning? שעשיתי Convert מקובץ AVI ל DVD ראיתי שנוצרים שלושה קבצים שונים. איזה מהם אני צריך לצרוב?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. היי. הדיון הוא לא על המחשב שלי אלא של חברים. הם דיווחו לי שהמחשב שלהם עובד "לאט מדי".... מדובר על מעבד Core 2 Duo E4600 2.4GHz עם שני ג'יגה זיכרון. מערכת ההפעלה שלהם היא vista sp2. הם מחוברים דרך HOT ו 012 במהירות של 2.5Mb ללא חייגן. כשפתחתי את המחשב מה שתפס את עיני זה צריכת זיכרון של 1.5GB (!), אחרי שהמחשב רק עלה ללא כל שימושים. (מדובר על הזיכרון שמופיע בלשונית performance ב task manager). התהליך שתפס הכי הרבה זיכרון הוא svchost של מייקרוסופט, אבל גם הוא הראה צריכה של בערך 150MB. ניגשתי למלאכה: התקנתי במחשב אנטי-וירוס AVIRA שסרק ולא מצא כלום.... התקנתי superantispyware ,סרקתי בסייף מוד, והוא מצא המון רוגלות וניקה את כולן. כמו-כן, הסרתי כמעט כל תוכנה שעולה דרך msconfig. …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shaulking,

אנא המליצו לי על תוכנה טובה שתריץ סרטים במחשב שלי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by c5123,

יש לי תוכנה שמבצעת כמה בדיקות יוצרת קובץ txt עם התוצאות אני רוצה שהקובץ ישלח ל e-mail שלי בסוף הפעולה זה בקובץ bat.* חיפשתי ב GOOGLE אבל לא מצאתי מקווה שמשהוא כבר עשה דבר דומה ויכל לעזור תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by INFERNO,

תוכנה לגרפיקה תלת מימדית למי שמכיר מחפש מדריכים למשתמש מתחיל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by marlboro,

אני רוצה לסרוק בצורה רצינית את המחשב שלי (משהו שגם מנקה לא כמו hijackthis)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. טוב.. יש לי סרט של 12 גיגה .. ועכשיו פיצלתי אותו על ידי HJ-SPLIT . אחרי שפיצלתי אותו מה שקיבלתי זה 12 קבצים 11 מתוכם הם 001 קבצי מחשב וקובץ 1 מהם הוא RAR קובץ 002 . הוא נהפך לי ל RAR . עכשיו אני לא יודע מה לעשות , יש איזה דרך שמחליפים את הסיומת קובץ של RAR לקובץ רגיל ? עם כן מה הסוג של הקובץ..? אגב אני לא יכול להפוך את כולם לקובץ RAR כי זה לא יפתח ניסיתי ..(זה לא מחבר).. מה שאני צריך לדעת איך הופכים את 002 לקובץ רגיל בינקום הראר.. זה מאוד חשוב לי . תודה על העזרה . עריכה : 001 File WinRar FILE File 003 File 004 File 005 File 006 File 007 File 008 File 009 File 010 FILE 011 File 012 ככה הקבצים .. אני לא יודע איך הופכים את WINRAR ל FILE 002 ..?????

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by benor,

כרגע מחובר אצלי הכרטיס טלוויזיה של לידטק Winfast tv 2000XP אני רוצה תוכנה שבעזרה אני אוכל לשלוט על המחשב מהשלט (להעביר שירים להגביר ווליום וכד') עשיתי חיפוש (מאוד מבולגן לא הצלחתי להגיע ממש למסקנות, אני יודע שהנושא נטחן) מצאתי שם איזו תוכנה UICE - ניסיתי להשתמש בה והשלט לא עובד דרכה (השלט נבדק והוא עובד) האם מישהו מכיר תוכנה מומלצת אחרת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום וערב טוב בעיה מעיקה...לאחרונה התקנתי את האקספלורר החדש ורק עכשיו שמתי לב שאני מקליד בפייסבוק נגיד והמילים מגיעות באיחור ואני צריך לחכות כאילו מישהו אחר מקליד את המילים.. בקצב ממש איטי ! וזה גם מעצבן כשאני מוחק בטעות זה מוחק יותר מדי אותיות ואתם יכולים לדמיין כבר איך זה מציק שמנסים להתכתב. בזמן שאני מקליד את האשכול הזה אני מבחין שגם פה יש סוג של דיליי אמנם פחות נוראי.. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה? האם אני חייב להסיר את האקספלורר החדש? והאם זה אפשרי בכלל לחזור לישן..? תודה רבה מראש והמשך ערב נעים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן , לאחרונה אני פותח סרטונים בYouTube , יש וידאו אבל אין אודיו. חשבתי שזה בגלל הפיירפוקס , פתחתי את אותו דף בYouTube באינטרנט אקספלורר , וגם , אין אודיו. יש לציין שלפני תקופת הYouTube שלי , זה לא קרה. יש אולי איזה Addon שפותר בעיה זאת? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by YoniDahan,

שלום חברים, יש לי באג\בעיה בתוכנה MSI-AB. שאני בוחר בהצגה של טמפרטורה מעבד, כל הזמן מופיע לי שהמעבד על 100 מעלות. כמובן שזה לא המצב בפועל, כי שאני משחק ומפעיל ברקע את HWMonitor אני רואה שהמעבד נמצא באזור ה-70-75 מעלות. העניין הוא שזה חשוב לי לעקוב אחרי הטמפ' בזמן משחק כי המעבד שלי ב-OC. מישהו נתקל בבאג הזה ויודע איך לפתור אותו? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by urich,

אני חוזה שלא יעבור זמן רב עד שחרר תוכנת p2p משלה. אותי זה מחליא שתאגיד ענק כמו מיקרוסופט מנסים להישטלת על כל תחום ובקרוב מילה שלי הם יכנסו גם לתחום זה ויטילו את אימתם על תוכנות נהדרות בחינם לאט מבלי שתרגישו לא תישתמשו בp3 אלה בפורמט שעליו יחליטו מיקרוסופט ובכך דרך אגב יחייבו אותכם להישתמש במדיה פלייר ובדרכון אומנם יתכן שהם יתרמו רבות לתחום אך אני הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לעצור אותם חוץ מלא להישתמש בתוכנה שהם יפיצו (ותאמינו לי שמבלי שנרגיש אתם תורידו את התוכנה שלהם בעיינים עצומות) כך היה עם icq כך יהיה עם KaZaA וחברותיה. אני רק מזכיר שזהוא חזון פרטי שלי שיתכן בהחלט שיתגשם לצערי הרב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by amirn,

http://labs.adobe.com/technologies/lightroom5/ מה חדש: http://tv.adobe.com/watch/creative-suite-podcast-photographers/lightroom-5-a-first-look-and-my-top-5-favorite-features/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by SHAY951,

ערב טוב לכולם, ברשותי MESSENGER LIVE 8.1 והבעיה היא שלאחרונה (חודשים אחרונים) מהירות העברת הקבצים פשוט מזעזעת.. (לוקחות כמה דקות עד שעוברת תמונה מסכנה של חצי מגה, ואם שיר עובר אחרי חצי שעה בלי שגיאה בהעברה זה עוד מקרה טוב) . בדקתי אם יש איזושהי הפרעה , משום שבעבר לא נתקלתי בהעברה איטית שכזו , גם בגרסה 8 ובבטא שלה (גם בגרסה 8 היתה העברה איטית לאחרונה, ובעבר העברה חלקה ומהירה - אין לי מושג מה השתנה ) . בדקתי אם יש הפרעה מצד הפיירוול או האנטי וירוס (KASPERSKY INTERNET SECURITY) וגילתי שכל הפורטים הדרושים פתוחים.. ממה יכולה לנבוע הבעיה? עזרה תתקבל בברכה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Zeev86,

Chrome התחיל לפעול אצלי לאט. תפריטים (אפשרויות, מקש ימני של העכבר) נפתחים ממש לאט וגם הקלדה בכתובת גם עובדת לאט. אתרים נטענים יותר "קשה", אבל ההקלדה למשל כאן עובדת כמו שצריך. התקנתי מחדש את הדפדפן ולא עזר. תוכנות אחרות פועלות בסדר, תוכנות ומשחקים גם עובדים בצורה טובה כפי שעבדו לפני. איך אפשר לפתור את הבעיה? (חוץ מפורמט).

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by tulz,

שלום לכל הפורום,אני מחפש תוכנת דואר טובה ואמינה ולא מוצפת באגים כמו Outlook Express המעצבנת,לא חובה מסננת ספאם כי ה-Norton Internet Security 2005 אם אנטי-ספאם שבדקתי אותו והוא מעולה אז לא חובה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Kurt,

יש לי איזה 200GB ב-FLAC שאני רוצה לארגן אותם לפי תגיות של אלבומים/אמנים וכו' בלי יותר מדי התעסקות הניהול ספריות של ווינאמפ ומדיה פלייר על הפנים, אני רוצה משהו יותר ייעודי, אולי גם שיתחבר לשרתים וישלים לי את כל הפרטים לבד כולל תמונת אלבום וכו'

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by No-One,

לא משנה אם יש למישהו לינק לגירסה אפילו ישנה. לא מוצא בשום מקום. צריך להתעסק עם משהו שם, תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Black Knight,

מאיפה אני יכול להוריד דרייבר לכרטיס רשת של לוח אם Asus M2N-E? זה דחוף.. תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by zobb,

שלום לכולם ... יש לי עסק ואני מעוניין לבנות לו אתר אינטרנט בעל עיצוב גרפי מתקדם. אך נאי לא מעוניין שיהיה באתר ממש פלאש, אך עם זאת אין בעיה שיהיה בצד פלאש . בנוסף אני מעוניין שיהיה באתר אפשרות לחנות ורטואלית ומועדון חברים. אנא המליצו לי על חברות איכותיות לבניית אתרים שאי יוכל לראות את התוצאות פרודוקטיביות . כל מי שממליץ אנא ממך רשום את האתר שאליו אני יוכל לפנות ... תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים