עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by morans,

היי חבר'ה, יש לי על 3 מחשבים Kaspersky אבל אני עדיין לא בטוחה שהוא אנטי וירוס טוב כי בכל זאת מצליחים להיכנס אליי וירוסים שעושים דיי בלאגן במחשב... רצתי לדעת מה אתם חושבים על שני האנטי וירוסים שרשמתי בכותרת ומי מבינהם יותר מומלץ? תודה, מורן

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shimon23,

שלום מישהו יודע איזו גירסה של anti virus mcafee עובדת על win xp? כי הישנה שלי לא עובדת. (לא להמליץ לי על norton antivirus כי קרה לי מספר מקרים בעבר שחבר שלח לי קבצים לבדיקה שמקפי גילה בהם וירוסים ונורטון לא).

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by J0n1,

שלום. עשיתי כפתור בפלאש ואני רוצה שהוא ינגן רדיו אינטרנטי, האם יש פקודה (יש לי פלאש MX) להפעיל URL במדיה פלייר? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tulz,

שלום לכל הפורום,אני מחפש תוכנת דואר טובה ואמינה ולא מוצפת באגים כמו Outlook Express המעצבנת,לא חובה מסננת ספאם כי ה-Norton Internet Security 2005 אם אנטי-ספאם שבדקתי אותו והוא מעולה אז לא חובה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by mikko,

טוב אני רצה לעבור מ bsplayer לvlc אבל יש רק דסר אחד שמרגיז אותי איך אני שם את הכתוביות בפס בשחור למטה? הצלחתי להוריד אותם אבל זה לא יורד ל"אזור המת" של הסרט שם אני רגיל לראות את התרגום פתרונות?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by naoriko,

יש לי פאלפון נוקיה ושאני מחבר אותו למחשב כדיי להעביר תמונות ושירים אז חסר דרייבר.....ל-USB NOKIA 6101

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היום חזרתי מטיול ארוך ומיהשו נגע לי במחשב והכל איטי... תפטרו לי את הלוג בבקשה... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:32:56, on 21/08/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\ALUSchedulerSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\Program Files\…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ot,

התקנתי תוכנה של לינגו לבדיקה וגרמה לי לבעיות ה-BAR שלי התהפך לו כאילו זה ממשק עברית איך משחזרים את המצב ?! :'( תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Rיה,

שבלונות לקעקועים זמניים תודה למי שיש מאדר להורדה של תמונות כאלה או משהו תודה תודה תדוה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. שמתי לב שנגני המדיה השונים יודעים להציג את התמונה של האלבום של השיר המתנגן, בתנאי שהתמונה טמועה בהגדרות של השיר. אני יודע איך לההגדיר תמונה לשיר, אבל לעבור שיר שיר ולעשות את זה פשוט יקח נצח.. יש איזה תוכנה שמאפשרת להגדיר תמונות לכמות של שירים? או לחלופין, יודעת למצוא את תמונות האלבום ולהטמיע לבד? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by idony84,

יש לי 2 לפטופים חדשים, מאותו הדגם, hp g62 עם מעבד i3 בראשון התקנתי bsplayer והסרטים (גם AVI וגם MKV) עובדים לי סבבה (התקין את הקודקים לבד) בלפטופ השני התקנתי את אותה הגרסה בדיוק 2.52 ומשום מה את קבצי ה MKV הוא לא מפעיל לי, לא סאונד ולא תמונה הוטרפתי כבר... ניסיתי גרסה ישנה יותר של BS ועדיין לא עובד ניסיתי להתקין כמובן גם קודקים אחרים כמו קאזה ועוד כמה (לא ביחד, אלא לחוד) ועדיין לא עוזר 2 המחשבים בדיוק אותו דבר ואני לא מבין למה זה לא עובד כמובן, ניסיתי להפעיל גם דרך מדיה פלייר, מדיה פלייר קלאסיק, ספלאש פרו ושום כלום לא עובד מישהו לעזרה...?

12. אם יש בכלל דבר כזה... אני רוצה לבדוק עד כמה טוב מצב המחשב שלי מבחינת קבצי "זבל" ושאריות למיניהם... וגם למדוד את רמת ביצועיו... זאת כאמור לאחר שזמן רב כבר לא ישבתי על המחשב כמו בנאדם והוא פעל 24\7 בשביל הרשת הביתית והיות ושאר בני הבית לא ממש מתמצאים אני פשוט משאיר פתוח תמיד כדי שלא יתעסקו במחשב שלי שהוא המרכזי, בכל מקרה תוכנה שתיתן לי מושג על מצב המחשב שלי בכמה שיותר מישורים. *נ.ב כדי שאציין, כרגע יש לי את התוכנות הבאות: AD AWARE REGCLEANER REGSEEKER JV16 POWER TOOLS כל פרק זמן של בין שבוע לשבועיים המחשב עובר סריקה מקיפה של כל הארבעה. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by DarkIDevil,

יאני מחפש תוכנה נוחה, פשוטה ושאינה גוזלת הרבה מהזכרון, להמרת וידיאו בעיקר לפורמט, אייפון, אייפוד וכד'... בעבר השתמשתי ב-Movavi אבל בגלל שהזכרון שלי קצת דפוק, והיא גוזלת הרבה מהמחשב הוא קורס לי באמצע..תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by brighi,

היי, כאמור יש ברשותי ALIENWARE M11X ומשום מה התמונה בסרטונים נמרחת, יש למישהו פיתרון? מה אני יכול לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. חג שמח לכולם.. אני מחפש תוכנה שמחלקת סרטונים על פי זמן שאקציב. כלומר אם למשל אני מכניס סרטון של 60 דקות, שהיא תחלק את הסרטון ל60 (שכל סרטון יהיה דקה). אני צריך שהיא תעשה את זה בצורה אוטומטית ותתמוך בהרבה סוגים של קבצים (בעיקר בקבצים שמורידים מיוטיוב). בנוסף אני צריך שהיא תעשה את זה לכמה סרטונים במכה, כלומר אם אשים למשל 10 סרטונים גדולים, שהיא תחלק אותם לקטנים. מכירים תוכנה כזאת? מעדיף חינמית, אם לא אז אפילו בתשלום. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. פתאום משום מקום זה תקף אותי. 3+ popup unders אחרי כל שינוי דף, או אחרי זמן מסוים. גם מוסיף לדפים Ads משלו והופך מילים רנדומליות בתוך הדפים לקישורים לADS, עם הכיתוב מתחת Ad OptionAds by FreeHDSport%20TV%20V9.0 זה לא מתגלה בשום סריקה. ניסיתי להסיר היסטוריה, COOKIES וכו', לא עזר. הייתי פותר את זה לבד, אבל אני כבר לא בקיא בכל הדברים האלה כמו בעבר.. מחכה לשמוע מכם. windows 8.1 firefox 30.0 ללא אנטי וירוס צד שלישי. IObit Malware Fighter v2.4

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ORBIT,

לפתע פתאום, לאחר זמן רב מאד(*), החלו להיפתח בדפדפן (פיירפוקס + אקספלורר 8 ) לשוניות של אתרי פרסום. המחשב שלי מוגן וגם לא מתעסק בשטויות כגון: קישורים לא רלבנטים וכניסה לאתרים מפוקפקים וכו. סרקתי בעזרת Ad-Aware 2007 מעודכן ומחקתי באופן גורף (כדי להסיר ספק) את כל מה שנמצא בתוצאות החיפוש. מה עלי עוד לעשות כדי להיפטר מהמטרד הנ"ל, אגב, לפעמים זה נפתח מיד עם הפעלת אחד הדפדפנים וממשיך בגלישה השוטפת. (*) לפחות שלוש שנים שלא נתקלתי בתופעה הזאת. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by RDS,

אהלן, לפני כמה ימים המחשב הפך לאיטי בצורה בלתי נסבלת. ניסיתי לרוקן קצת מהדיסק, לאחות, אך אף אחד מאלה לא עזר. מיד חשדתי שיש וירוס או מאלוואר כלשהו. הרצתי סריקה בספייבוט, שמצא כמה בעיות, תקן אותן, אך המצב לא השתנה. ניסיתי גם את התוכנה anti malware, גם ללא הצלחה. יש לי אנטיוירוס NODE 32. יש הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by y_i_c,

יש לי בעיה מוזרה!!! כל פעם כשאני עובד עם וורד ורוצה לסגור את התוכנה קורה דבר מוזר נפתח לי חלון שגיאה!! ונותן לי 3 אפשרויות 1. לסגור 2. Debug 3. פרטים כשאני בוחר פרטים זה מה שאני רואה! :AR15: :AR15: :AR15: WINWORD caused an invalid page fault in module VBE6.DLL at 018f:6500dbb9. Registers: EAX=02e4a540 CS=018f EIP=6500dbb9 EFLGS=00010202 EBX=ffffffff SS=0197 ESP=0062e0dc EBP=0062e1d0 ECX=04be08b0 DS=0197 ESI=04c708b0 FS=6017 EDX=02e4a534 ES=0197 EDI=00000008 GS=0000 Bytes at CS:EIP: 8b 01 51 ff 50 08 eb e8 55 8b ec 8b 45 0c 53 56 Stack dump: 00461d72 6507f9d7 04c708b0 02e4a540 ffffffff 00000000 00000000 00000000 00000000 00000009 00000000 04c708b0 00000000 00000000 00000…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by assaf990,

פתחתי קובץ BIN לתוכנה והוא נפתח לי. מה הלאה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by BlackOrbit,

שלום לכולם, אני רוצה לשנמך את המחשב שלי לווינדוס XP יש לי בעיה קלה למצוא את הדרייברים בשבילו ל XP. חיפשתי באתר של HP ומצאתי דרייברים רק לכרטיס רשת ולמקשים, אני עדיין תקוע עם VISTA ואני ממש סובל. בקיצור אני צריך דרייברים ל XP. תודה רבה לכל העוזרים. אור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, אני מחפש תוכנה שתרכז לי בתוכה את כל הסרטים אשר יש ברשותי, בפורמטים השונים. אינני רוצה להכין רשימה באקסל או איזה מסד נתונים באקסס, כיוון שאני מעוניין בתוכנה שתייבא מהרשת את כל הפרטים לגבי אותם סרטים אשר ברשותי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לא מצאתי שום דרך...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. התקנתי Windows מחדש (בנוסף לקודם) ללא פירמוט לאחר ההתקנה אין גישה למחיצת D, וכשמנסים להיכנס אליה יש הודעה האם לפרמט את הכונן איך אפשר לאפשר גישה לקבצים הקיימים ב-D? ואם אי אפשר אז אצטרך המלצה לתוכנת שיחזור קבצים טובה כדי לפרמט את הכונן ואחרי זה לשחזר את הקבצים שהיו ב-D תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, יש לי כרטיס קול gigabyte realtek Audio Device on High Definition Audio Bus ומאז שקניתי את המחשב ( לפני כ-4 ימים מהיום ) אני לא מצליח להתקין את הדרייבר שלו, לא זה שקיבלתי בתוך הדיסק ולא הדרייבר של ג'יגבייט מהאינטרנט ו\או של ריילטק. ההתקנה מתחילה להתקין אבל לאחר שהיא מתחילה להתקדם הוא מראה לי את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים