תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בפרוקסי ובזמן האחרון אני לא מצליח להכנס לחשבון הhotmail שלי, אני רושם את השם משתמש וסיסמא וכשאני לוחץ על sing-in אני מקבל את ההודעה הזאת: רק שאני מבטל את הפרוקסי אני מצליח להכנס וחשבון. מה זאת אומרת "Access denied by access control list" ? ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? דפדפן Explorer 9 יתמוך בגרפיקה של משחקים צוות הפיתוח של הדפדפן העתידי של מיקרוסופט הציג יכולות חדשות לדפדפן, שיתבססו על מעבר לשימוש בכרטיסים הגרפיים במחשב, במקום במעבד הגרפיקה בגירסה הבאה של הדפדפן של מיקרוסופט, Explorer 9, תשופר באופן משמעותי על פי הבטחת החברה. כך אמורה להיות תצוגת טובה וחלקה יותר לטקסטים, תמונות, וידאו ויישומים גרפיים עשירים צוות הפיתוח של הדפדפן החדש בישר על השיפורים בבלוג החברה, והציג אותם בכנס שנערך למפתחים. במיקרוסופט עוברים לשימוש ב-DirectX, תקן הגרפיקה מהקובל בעולם למשחקי תלת ממד ומולטימדיה. על מנת לשפר את הביצועים הגרפיים, הדפדפן ייעזר בכרטיסים הגרפיים החזקים שנמצאים במחשב במקום במעבד המרכזי - בדומה ליישומי מדיה, גרפ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה התוכנה הזו? אם אני וחבר שלי רוצים לתת לאחד מאיתבו להשתלט על המחשב זה אפשרי? מאיפה אינ יכול להוריד את התוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנה של כ 70% מופיעה שגיאה "c\office64ww.msi not found " הקובץ נמצא בדיסק ההתקנה אך משום מה בתהליך ההתקנה הוא נעלם. ולאחר מכן תהליך ההתקנה נפסק. ניסיתי להעתיק את כל תוכן דיסק ההתקנה למחשב ואז להתקין אבל אותה שגיאה בנוסף וידאתי שאין תוכנות שרצות ברקע . אודה לתשובתכם ,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ניסיתי אתמול להיכנס לצאט של נענע בקיצור הוא לא נכנס כי הוא צריך להתקין מן משהו כזה, אחרי שהוא בא להתקין אותו הוא רושם כזה דבר: We're sorry. Automatic installation of Microsoft Virtual Machine is no longer provided for Microsoft Windows XP מישהו יודע את הפיתרון? תודיעו לי תודה אלירן
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי אתמול את הגרסא לפיירפוקס שהיא Native 64-bit ,היא נקראית גם Minefield והיא מבוססת על גרסא 3 משהו. בכל מקרה,אני מאוד מאוד מרוצה מהשיפור העצום במהירות טעינה של התוכנה ושל האתרים,ואין בכוונתי לחזור אחורה. הבעיה היחידה היא שסרטוני פלאש כמו ביוטוב לא עולים,בדקתי וזה כי ADOBE לא הוציאו גרסא רשמית של הפלאג פלאש לדפדפני 64 ביט Native. וגם הבנתי שכמה אנשים שמשתמשים בלינוקס SUSE הצליחו לפתור את זה איכשהו אבל לא ראיתי פיתרון ממשי לויסטה. מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עובד עכשיו על מסה גדולה של תמונות להעביר אותם מאלבומים לדיגטלי. על הדרך, אחרי הסריקה אני מבצע להם שיקום בפוטושופ עד כמה שניתן. נתקלתי בשתי בעיות עיקריות: דבר ראשון - תמונות בעלות color cast חזק יוצאות מאוד מגורענות אחרי התיקון של צבעים. יש למישהו עצה או דרך כלשהי להתמודד עם זה? אני לא מפוצץ עם שכבות מוגזמות באמת רק תיקונים בסיסיים בהירות / קונטרסט וצבעים.. בעיה שנייה- כל תמונה כשאני מסיים לעבוד עליה ולבסוף אני שומר כjpeg יוצאת 'שרופה' או כהה הרבה יותר ממה שאני רואה בפוטושופ... יש למישהו מושג למה זה ומה אני יכול לעשות? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה אשר הופכת את האותיות, למשל אם יש לי םולש אז התוכנה תוציא לי שלום וכך הלאה, אבל שתהפוך את האותיות בטקסט שלם. אני כמעט בטוח שיש כאלה תוכנות, אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני פותח את Internet Explorer כתוב מתחבר ואחרי כדקה כתוב התוכנה לא מגיבה יש לי Internet Explorer 7 בויסטה מה יכולה להיות הבעייה תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קראתי באיזשהו אתר שמיקרוסופט עובדים על גירסה חדשה למצור התוכנה אופיס שלהם. למיטב זיכרוני דובר שם על יציאה של גירסאות ראשוניות לגירסה 11 של התוכנה בתחילת 2003. האמת שאופיס XP הישן כבר נמאס עלי ואני מחפש ריגושים.. יש למישהו פרטים על הנושא הזה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב ושנה טובה... Microsoft AntiSpyware היא ללא ספק אחת מהתוכנות הטובות ביותר שיצא לי להשתמש בשנים האחרונות והכי חשוב היא חינמית לגמרי: http://www.softpedia.com/get/Internet/Popup-Ad-Spyware-Blockers/Windows-AntiSpyware.shtml מומלצת בחום למנהל הפורום תוכל לשים את התוכנה הזאת בסטיקי של תוכנות ANTI SPYWARE?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי מומלצת (ממשק יפה ונוח לשימוש) להמרת דיסק מוסיקה לקבצי FLAC? אני מעדיף תוכנת קוד פתוח, או תוכנה חינמית. כמו-כן, אני מעדיף שלתוכנה תהיה גם אפשרות לעשות Rip לדיסק מוסיקה גם לפורמטים אחרים (כמו MP3 ו-OGG), ולהמיר קבצים בודדים מפורמט אחד לאחר. מה דעתכם על BonkEnc?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום צורב ואמרו לי שבשביל לצרוב אני צריך תוכנה .. אז בבקשה תעלו לי את התוכנה על לינק ותסיברו לי איך אני מתקין ואיך צורב.. תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שיש תוכנות שטוענות קבצי טורנט, האם יש תוכנות שאפשר להכניס בהם קישורים מראפידשר, מגה-אפלוד ואתרים דומים ולהוריד?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נייד Amilo Pro V2055 (ישן מאוד, אבל שמיש בהחלט) שהלך לו המסך (הופך ורוד רוב הזמן). חיברתי לו מסך חיצוני (Benq FP19GX) שעובד איתו בסדר. הבעיה היא שכדי להגדיר לו את הרזולוציה הטבעית, אני חייב לעבוד בדסקטופ מורחב. כל פעם שאני עובר למצב אחר, קלון או מצב בו המחשב מכבה את המסך המובנה ומפעיל רק את החיצוני, הוא קופץ לרזולוציה של המסך המובנה. קצת נתונים טכניים: יש לו כרטיס מסך מסוג: VIA/S3G UniChrome Pro IGP, והתקנתי לדעתי את הדרייברים האחרונים. יש תוכנה שנקראית S3TrayPlus Utility שלא מצליחה יותר מ"מאפייני המערכת". הוא לא מצליח לזהות את סוג המסך החיצוני, ולא זיהה את הדרייברים בדיסק של המסך. הפתרון היחיד שאני חושב שאולי יעבוד זה לשכנע אותו שבכלל אין לו מסך מובנה. השאלה איך אפ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התפריט נצבע בשחור טקסט שחור על רקע שחור ולא רואים על מה ללחוץ וזה מעצבן ושאני משחזר מערכת כמה ימים אחורה זה מסתדר ואז לאחר כיבוי והדלקה זה שוב חוזר שאני מסיר את האקספלורר 8 לגרסא 7 זה מסתדר ואז בעדכונים זה מבקש להתקין אקספלורר גרסא 8 וזה שוב חוזר למישהו יש רעיון איך להעיף את זה לגמרי מהחשב ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני צריך לסובב תמונה (או יותר נכון מסגרת) סיבוב של 180 מעלות ולהפוך אותה לשחור לבן בווארד הבעיה היא שכדי לסובב אותה אני צריך לעשות לתמונה "פרק קבוצה" ואז "קבץ" (זה הופך אותו לאובייקט) ואז נפתחות בפני האפשרויות של הסיבוב. אבל אז אין לי אפשרות להפוך את זה לשחור לבן, כי בתיבת דו שיח של ה"עיצוב אובייקט" הכרטיסיה "תמונה" לא זמינה... אם אני הופך לפני זה את התמונה לשחור לבן ורק אז מסובב אותה ע"י "פרק קבוצה" ואז "קבץ" התמונה חוזרת לי לצבע... איך אני מסובב והופך את התמונה לשחור לבן?!?! בבקשה זה מאוד דחוף
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להתקין Messenger לצורכי עבודה אבל אני שונא את התוכנה הזו היא משתלטת על המחשב ודוחפת את עצמה בכח לקום מקום. מישהו מכיר אולי תוכנה פשוטה וחלופית (עדיף כמה שיותר מכוערת) שאני יוכל לתקשר בעזרתה עם אנשים שיש להם Messenger ? תודהץץ
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי DIRECTX 11 ואני מתקין משחק שדורש....ומתקין גרסה 9 האם זה מבטל את ההתקנה הקודמת ועכשיו יש לי גירסא 9? איך יודעים איזה יש לי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי באג\בעיה בתוכנה MSI-AB. שאני בוחר בהצגה של טמפרטורה מעבד, כל הזמן מופיע לי שהמעבד על 100 מעלות. כמובן שזה לא המצב בפועל, כי שאני משחק ומפעיל ברקע את HWMonitor אני רואה שהמעבד נמצא באזור ה-70-75 מעלות. העניין הוא שזה חשוב לי לעקוב אחרי הטמפ' בזמן משחק כי המעבד שלי ב-OC. מישהו נתקל בבאג הזה ויודע איך לפתור אותו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מופיע סימן קריאה צהוב כמתואר בתמונה. ניסיתי קליק ימני עדכון דרייבר, ניסיתי פותר בעיות של win 7. מה עושים ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שכבר כתבתי... יש לי windows xp ha הורדתי את גוגל כרום, אני מקליקה על האייקון מכל מקום: דרך שולחן העבודה או סרגל הכלים וכו') אך הוא לא מגיב. לשבריר שניה מופיע שעון חול אבל נעלם ולא קורה כלום... מה עושים? ניסיתי להוריד מספר פעמים. ניסיתי למחוק את האנטי וירוס (avast) אבל גם זה לא עוזר. אולי ה firewall? מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולם מכירים את התרגום האוטומטי שהיה לגוגל כרום, ומגרסה 26-27 הפסיק לעבוד. פשוט מסירים את הכרום ומתקינים גירסה 25 והתרגום חוזר לעבוד מצוין. הבעיה היא, שהכרום מתעדכן מעצמו מבלי לשאול אותך... לשם כך בעבר קראתי הוראה להסיר את התיקיה אפדייט מהנתיב הבא: AppData\Local\Google\Update אך לאחרונה גוגל כרום מצליח בכל זאת להתעדכן. אולי מישהו מכיר שיטה שתעבוד ותמנע עידכונים?? אגב, אל תאמרו לי שיש תוסף שנקרא :translate.google אני יודע, והוא לא עובד באותה מהירות ומקצועיות כמו התרגום המובנה בכרום 25.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 ורציתי להוריד בשבילו DIRECTX 10. עכשיו בטעות הורדתי את DIRECTX 10 FOR WINDOWS XP של KM-SOFTWARE. הכרטיס מסך שלי תומך ב DX10 אבל אין לי מושג זה מזיק למחשב שהתקנתי את זה? המשחקים יעבדו פחות טוב? איך אני מסיר את זה ושם במקומו DX 10 נורמלי לווינדוס 7? תודה לעוזרים זה דחוף!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-