תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב של טושיבה satellite p755 i5 עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 בראש המקלדת יש שורה של כפתורי מגע שפתאום לא עובדים לי (היה לי קובץ נגוע שמחקתי בעזרת אנטיוירוס ) איך אני בודק שהדרייברים של המקשים לא נמחקו \ אם אני יתקין אותם שוב יש לי מה להפסיד??? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרצתי את everest home כדי לראות ת'נתונים של המחשב שלי, לוח האם ואת מאפייני הזכרונות והביצועים אבל משום מה הוא לא מראה לי אותם. מכירים תוכנה מקבילה שרצה על XP? אני צריך גם את אותה התוכנה ל Windows7 כי אני מתעתד לשדרג בעתיד הקרוב... המון תודה, אייל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת אני מחפש תוכנה להקליט את המסך של הדפדפן תוך כדי שימוש תודה מראש :-)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביצעתי ייצוא של טבלה מתוכנה של הנהלת חשבונות עם מספר עמודות. אחת מהם עמודה של תאריך בתבנית מותאמת אישית. שימו לב כפי שניתן לראות בתא כתוב תאריך ולמעלה בפס פקודות (מסומן באדום) התאריך מופיע הפוך. בסופו של דבר התאריך הנכון שמופיע הוא בתא עצמו. מדובר בתבנית מתואמת אישית קובץ להורדה http://www.upfile.co.il/file/707454308.html ניסיתי בעזרת פקודות של replace ללא הצלחה. אין אפשרות לייצא את זה מהתוכנה בדרך אחרת. יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי באג\בעיה בתוכנה MSI-AB. שאני בוחר בהצגה של טמפרטורה מעבד, כל הזמן מופיע לי שהמעבד על 100 מעלות. כמובן שזה לא המצב בפועל, כי שאני משחק ומפעיל ברקע את HWMonitor אני רואה שהמעבד נמצא באזור ה-70-75 מעלות. העניין הוא שזה חשוב לי לעקוב אחרי הטמפ' בזמן משחק כי המעבד שלי ב-OC. מישהו נתקל בבאג הזה ויודע איך לפתור אותו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם AVANT BROWSER. המון קישורים שנפתחים בחלונות חדשים, הוא לא פותח לי, כלומר נותן שגיאה- "THE PAGE CANNOT FOUND". למשל\ לא נכנס לי בככל ל-www.themarker.com. האם אתם מכירים את הבעיה ?? תודה, תומר.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה פשוטה לעריכת וידאו, קבצים קטנים של AVI או MPG, אני מעוניין לשנות סאונד, ולחתוך/להדביק חלקים. מישהו יכול להמליץ על תוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אלחוטי של levelone שנבדק במס' מחשבים ונמצא תקין. אני משתמש בxp ולחאחר חיבור ההתקן הווינדוס לכאורה מעתיק את קבצי הדרייבר ואז נותן הודעה"אירעה שגיאה במהלך התקנת התקן למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ שצויין". למישהו יש פיתרון בנושא??
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת?? אני צריך את השם דחוף!!!!! תודה, יאן.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה התוכנה הזו? אם אני וחבר שלי רוצים לתת לאחד מאיתבו להשתלט על המחשב זה אפשרי? מאיפה אינ יכול להוריד את התוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי הורדתי סרט מהאימיול ואחרי שהסט הושלם ניכנסתי לתיקייה כדי להתחיל לצפות בו.... אבל אין סרט :kopfpatsch: בדקתי אם אני משתף את הסרט הזה וגם לו... אבל מקודם אנשים הורידו ממני אותו.... איפה הוא יכול להיות?? (עשיתי כבר חיפוש)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלח לי טקסט לגימייל. אבל מה שאני קיבלתי היה משהו כזה: ??????? ????? ??? וכו' אני השתמשתי בגרסת ווב של ג'ימייל. הוא השתמש בoutlook express מה לעשות? ???
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני לא יודע אם זה קשור לכאן אבל אני אנסה את מזלי. אממ אז ככה... אני מקליט סרטים מהממיר של הטלוויזיה ואני צורב את זה על דיסק ורואה ב-DVD.. הבעיה שלפעמים הקול לא תואם לתמונה אלא הוא ממהר... אבללללל במחשב הקול והתמונה תואמים אחד לשני... מה יכולה להיות הבעיה ? אני צורב על רמה נמוכה.. נגיד יש 5.. אז אני צורב על רמה 3 או 2... מה אפשר לעשות...? תודה על העזרה, ההמלצות, הדעות, רעיונות ופתרונות
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את העונה הראשונה של The O.C. ובאחד הפרקים פס הקול לא תואם לתנועה של השפתיים ובכללי לפרק עצמו, רציתי לדעת אם יש דרך לסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי הבנתי שהתוכנה TCP OPTIMIZASER מעולה בלעשות את האינטרנט יותר מהיר... איך אני משתמש בה? כלומר אילו נתונים עליי להכניס ע"מנ שהתוכנה הו באמת תמריץ לי את המחשב..
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/In-to-the-Deep-84558263
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי Windows מחדש (בנוסף לקודם) ללא פירמוט לאחר ההתקנה אין גישה למחיצת D, וכשמנסים להיכנס אליה יש הודעה האם לפרמט את הכונן איך אפשר לאפשר גישה לקבצים הקיימים ב-D? ואם אי אפשר אז אצטרך המלצה לתוכנת שיחזור קבצים טובה כדי לפרמט את הכונן ואחרי זה לשחזר את הקבצים שהיו ב-D תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה לחסימת אתרי אינטרנט ספציפים. תוכנה שאזין בתוכה כתובת ואז היא תחסום את הגישה אל האתר.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תוכנת הצ'יטוט החדשה מיועדת בעיקר לגולשים מתחילים היא מכילה את רוב התכנים החשובים של ICQ PRO אך היא קלה יותר ונוחה יותר לשמוש ותפעול. התוכנה החדשה מאפשרת חיפוש והוספת גולשים, קביעת רמת אבטחה, קבלה ושליחה של קבצים, חיפוש בגוגל וכו'. חשוב לציין כי התוכנה לא מונעת שימוש בICQ PRO ואף מתאפשר מעבר בין הגרסאות בלחיצת כפתור. למידע נוסף והורדה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני חודשיים וחצי קניתי מחשב חדש התקנתי בו XP PRO והכול עבד חלק ומהר , לאחר כמה שבועות עם האינטרנט המהיר וכל התוכנות שהתקנתי הוא כבר לא עובד ככה יותר ומה שיותר גרוע שהוא מתחיל לעשות לי בעיות כגון : נכבה מספר פעמים ביום עם המסך הכחול , שמראה על קובץ בעייתי וכמעט כל פעם זה קובץ אחר לרוסב קבצי מערכת , הוא גם מוציא לי המון הודעות שגיאה כמעט בכול מקום שאני נכנס אפילו לספרייה בודדת , וגורם לסגירתן , וגם לא נותן לשנות בין אנגלית לעברית ונתקע במצב האחרון וכול מיני שטויות נוספים אני מאוד רוצה לחזור חמצב שלא היו לי את כול הבעיות האלה , אבל מאז יש לי במחשב הרבה קבצים חשובים כ 45G שאין באפשרותי לגבות האם כדאי לעשות RESTORE למערכת ? ומה זה בדיוק יעשה לי ? האם הוא ימחוק לי את ה…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
listen I know Im not in the right furom, but this is a part of the wierd problem i got since yesterday every hebrew based site i enter, the hebrew letters become to quistion marks!!!! It happen like this I enter for exemple to this site, whan the page is still not fully download, i can see every thing in hebrew but onced it is on, suddenly the whole letters in hebrew changed into quistion marks! it is like some prog do it intentionly! for exemple i cant tell in which furom i am bcz all the lettres in hebrew do not existes!! but if ill do refresh as long as the page not fully loaded i will see hebrew... the prob in this site that it is loaded real fast... anyway i also can…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנה שאם מכניסים אליה את כתובות האייפי אז אפשר "לישלוט" לאותו בעל האייפי על המחשב... (להזיז לו את העכבר, להצויא לו את המגש של הסידירום החוצה וכל זה...) אני לא מחפש את התוכנה הזאתי בשביל לעצבן אנשים, אני פשוט מחפש תוכנה כזאתי בשביל להוכיח לחבר שלי שכן אפשר ליפרוץ למחשב שלו!! הוא לא מאמין לי!! אז אם מישהו יוכל לימצוא לי את התוכנה אני מאוד יודה לו... ד"א, התערבתי איתו על משהו נורא חשוב... 8)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא משמיע לי רק רעשים אבל זה כנראה פורמט שאני לא מכיר מישהו יודע ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פתחתי משתמש ביוטיוב שבו אני מציג את הפרויקטים שלי, ומכין מדריכים, אז החלטתי לשתף אותם כאן בפורום. (כל הפרויקטים נעשו בAFTER EFFECTS ובסוני וגאס) מדריך לירי (muzzle flash). מדריך לטקסט ב3D באפטר אפקטס עזר: מבחר של עשן על מנת לעשות אפקט של ירי. פרויקט: כדור אנרגיה פרויקט: רובה לייזר מקווה שזה עזר לחלקיכם. וגם אם לא, תמיד אפשר ללחוץ על הכפתור הקטן של הלייק
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-