תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אחרי העדכון לווינדוס 7, שמתי לב שכל פעם שאני מפעיל את תוכנת mathtype מתוך וורד 2007 היא עולה עם שפת כתיבה עברית. אם אני מפעיל את התוכנה מחוץ לוורד היא עולה כרגיל באנגלית. עוד מישהו נתקל בתופעה? שמעתם על פתרון כלשהו ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה התוכנה הזו? אם אני וחבר שלי רוצים לתת לאחד מאיתבו להשתלט על המחשב זה אפשרי? מאיפה אינ יכול להוריד את התוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב תקייה עם מלא התקנות של תוכנות, מסודרות בתיקיות וזה קצת נהיה מבולגן. יש איזושהי תוכנה אולי שיכולה לארגן את זה? איך אתם שומרים על ההתקנות בצורה מסודרת? אולי כדאי ליצור תקיות עם קטגוריות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני לוחץ F8 זה מעלה תפריט של בחירה מה לעלות בבוט,ואני מעוניין לעלות ב SAFE MODE,יש מקש אחר שצריך ללחוץ? תודה רבה על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5.0.5/win32/en-US/ ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להתקין Messenger לצורכי עבודה אבל אני שונא את התוכנה הזו היא משתלטת על המחשב ודוחפת את עצמה בכח לקום מקום. מישהו מכיר אולי תוכנה פשוטה וחלופית (עדיף כמה שיותר מכוערת) שאני יוכל לתקשר בעזרתה עם אנשים שיש להם Messenger ? תודהץץ
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 612 קבצים בפורמט m4r ואני רוצה להימנע מלעבור אחד אחד ולשנות את הסיומת ל m4a. האם יש תוכנה או האם ניתן באמצעות ווינדווס 7 לשנות את הסיומות לכל הקבצים בבת אחת? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים רכשתי רישיון לתוכנה YOUR UNISTALLER 2008 PRO עד עתה לא קיבלתי את הסיריאל, למרות שפניתי אליהם כבר כמה פעמים. אני מתכוון לבקש מחברת האשראי לבטל את העסקה. במקביל הייתי מגיש תלונה פלילית נגד יצרנית התוכנה, אם רק הייתי יודע איפה עושים זאת. בכל אופן, כעת אני מחפש תוכנה חלופית (מקבילה ברמתה ל- YOUR UNISTALLER ואפילו טובה יותר) שבאמצעותה אוכל להסיר תוכנות, מקודדים ופילטרים בצורה מושלמת, ללא כל שאריות, כולל מחיקה מהרג'סטרי. כמובן שחשוב שיצרנית התוכנה תהיה אמינה עם שירות ותמיכה נאותים, כך שאוכל הפעם להיות בטוח שאני מקבל תמורה מלאה עבור כספי. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח בגודל של 80 גיגה ואני רוצה להעתיק את כל תכולתו (אחד לאחד) לדיסק של 160 גיגה רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת לצורך העניין
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שהיה נגן ברמה של WMP. מה שכן, חשוב לי שהיה אפשר לנהל את כל המוזיקה שיש לי.(כ100 גיגה)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה אשר הופכת את האותיות, למשל אם יש לי םולש אז התוכנה תוציא לי שלום וכך הלאה, אבל שתהפוך את האותיות בטקסט שלם. אני כמעט בטוח שיש כאלה תוכנות, אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם מישהו יכול להביא לי בבקשה תוכנה שהופכת וידאו לקובץ שמע? (MP3) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשבועיים התחיל להווצר לי דיליי בין התמונה לסאונד בסרטי HD. יש לציין שלפני כן קבצים אלה עבדו מעולה ולא נתקלתי בבעיות. רציתי לדעת מה יכול לגרום לדבר כזה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://labs.adobe.com/technologies/lightroom5/ מה חדש: http://tv.adobe.com/watch/creative-suite-podcast-photographers/lightroom-5-a-first-look-and-my-top-5-favorite-features/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי ואך אפשר להפוך תמונה ממפת סביות לוקטורית בפוטושופ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה וגם בנושא צורבי DVD הורדתי סרט סרט באיכות DVIX או שהוא DVIX ברצוני לצרוב אותו לDVD שלי שהוא תומך בהכל חוץ מDVIX אבל אני לא יודע איך לעשות המרה וכאלה אני עושה המרה בתוכנת TMPGEnc plus לא דמו !! ואני פשוט לא יודע איך לעשות אני צורב לפורמט DVD RIP ואחרי זה מכניס לנרו 6 צורב והDVD והצורב שלי לא מזהים אותו דיברתי עם טכנאי מומחה מהרשת והוא אמר לי האם עשית לו סגירה לפני הצריבה אין לי מושג על מה הוא מדבר ודרך אגב הDVD עובד ולא אני התקנתי אותו אלה טכנאי מומחה אנא עזרו לי בבקשה :'(
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים אני זקוק לעזרה אם מישהו יכול להמליץ על שם של תוכנה טובה להמרת קובצי צליל מקובץ mp3 ל פורמט cda (דיסק רגיל ) דחוף. בתודה f-4
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שהיא מילון אנגלי-עברי (ואם יש גם עברי-אנגלי זה טוב). כמובן שרצוי תוכנה שהיא חינם. אם אין ברירה, אני מוכן לשלם קצת אם התוכנה טובה. אשמח לשמוע מה דעתכם על Babylon - האם התוכנה טובה? האם יש במילון גם מונחים של מילונים מקצועיים-ספציפיים (למשל בתחום ביולוגיה, כימיה, מדעי המחשב וכו')? האם אני אקבל רק את המקבילה של המילה בעברית, או שיש גם מידע לגבי המושג (יעני איזו שורה שתסביר מה בדיוק הכוונה ולא רק התרגום בעברית)? האם היא שווה את הכסף? מה בדיוק צריך לקנות? (יש משהו שעולה 235 ש"ח, ויש משהו שכולל oxford באיזה 200 ש"ח יותר או משהו כזה - מה מהם צריך?) תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה RAMDISK ויצרתי כונן RAM במחשב. העברתי לכונן הזה את Temporary Internet Files של IE ואת משתני סביבה של המשתמש והמערכת. איך אני מעביר את הקבצים הזמניים של CHROME לכונן, ואיזה עוד תוכנות כדאי לשים בכונן הזה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב ונמחקו לי הקבצים אני צריך לשחזר אותם אני מחפש שמות של תוכנות לקנות על מנת לשחזר את הקבצים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני תמיד מנסה לצפות בתכנים בצפייה ישירה (למעט יו טיוב) וכשאני רוצה להעביר קדימה או אחורה בסרטון אז מה שקורה זה שני דברים: 1. הסרטון נתקע ושומעים סאונד. 2. הסרטון ממשיך ולא שומעים סאונד. עכשיו עשיתי בדיקה באתר שמראה לי האם כל החומרה במחשב מתאימה לצפייה בסרטונים והוא הראה שאין לי גירסא מעודכנת של פלאש. נכנסתי לאתר והורדתי את העידכון באופן ישיר (Run במקום Save as), אבל בכל זאת אחרי שההתקנה של הפלאש מסיימת וכותבת שהעידכון הותקן בהצלחה זה לא מראה שזה קרה בכלל. כלומר בדיקה באתר מראה שהחומרה של הפלאש לא עודכנה ושום דבר כאילו לא נעשה. (גם באתר של Adobe אמור להיות מן סרטון אנימציה קטן שאומר שהעידכון הותקן בהצלחה- זה קרה לי באקספלורר אבל שמה הוא בכלל עושה לי Eror כל פעם שאני …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
winxp pro, החלפתי מסך והמקלדת והעכבר האמורים היו מחוברים למסך הקודם ועבדו מצוין, חיברתי אותם ישירות למחשב בלי HUB וכשאני מפעיל את הwindows הוא מזהה אותם אבל כשהוא מגיע לקטע שאומר שהדריבר לא אושר על ידי MS ואם להמשיך בהתקנה העכבר והמקלדת לא עובדים כך שאין לי אפשרות להמשיך, ניסיתי לחבר מקלדת PS/2 ישנה אבל אז הוא מגיע לקטע שהוא שואל אותי אם לבדוק עידכונים לדריבר בMS שוב אין לי שום אפשרות לINPUT ,החזרתי את המסך הקודם אבל הבעיה ממשיכה כרגיל , יש לי עוד מערכת הפעלה (גם winxp pro) על אותו מחשב ששם מוגדר לא לבקש אישור והכל עובד מצויין ויש לי גישה לקבצים של מערכת ההפעלה הבעיתית, יש אפשרות לבטל את הבדיקות ולהתקין הכל בלי לאשר על ידי עריכה/מחיקה או השד יודע מה של קבצים מסויימים במ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שיש תוכנות שטוענות קבצי טורנט, האם יש תוכנות שאפשר להכניס בהם קישורים מראפידשר, מגה-אפלוד ואתרים דומים ולהוריד?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק ואז קופצת לי הודעה כזאת: could not find any compatible direct3d devices with the required capabilities מה אני יכול לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-