תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום אתמול מתוך עצבים מטורפים על כמות האנשים שיש לי באיסקיו (741 אנשי קשר.. ) החלטתי לעשות קצת סדר ומחקתי 611 איש מאוחר יותר אותו ערב התחברתי שוב לאיסיקיו וכל האנשים שמחקתי חזרו..אז ישבתי והשקעתי עוד חצי שעה בלמחוק אותם... עכשיו אני חוזר מהבית ספר נכנס לאיסיקיו ושוב כולם חזרו.... האם מישהו יודע או מכיר שיטה שפשוט תעיף את כולם לעזאזל ?! כבר נשבר לי... תודה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וערב טוב בעיה מעיקה...לאחרונה התקנתי את האקספלורר החדש ורק עכשיו שמתי לב שאני מקליד בפייסבוק נגיד והמילים מגיעות באיחור ואני צריך לחכות כאילו מישהו אחר מקליד את המילים.. בקצב ממש איטי ! וזה גם מעצבן כשאני מוחק בטעות זה מוחק יותר מדי אותיות ואתם יכולים לדמיין כבר איך זה מציק שמנסים להתכתב. בזמן שאני מקליד את האשכול הזה אני מבחין שגם פה יש סוג של דיליי אמנם פחות נוראי.. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה? האם אני חייב להסיר את האקספלורר החדש? והאם זה אפשרי בכלל לחזור לישן..? תודה רבה מראש והמשך ערב נעים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני משתמש ב Outlook 2010 [אך זה מתאים למיטב ידיעתי גם לגרסות קודמות]. נעלם לי המסך המפוצל, בו בחלק העליון מוצגות שורות הדוא"ל ובחלק התחתון תוכן השורה המוצגת. למיטב זכרוני זו הייתה ברירת המחדל, אך היא נעלמה פתאום לאחר ש Outlook נתקע ונסגר. לאחר שפתחתי מחדש אין תצוגה מפוצלת יותר... מישהו יודע איך מחזירים זאת ? [br]פורסם בתאריך: 4.08.2010 בשעה 19:11:48 OK! מצאתי חלונית קריאה.[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה פשוטה לעריכת וידאו, קבצים קטנים של AVI או MPG, אני מעוניין לשנות סאונד, ולחתוך/להדביק חלקים. מישהו יכול להמליץ על תוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי ליצור צל לכוס הקולה על ידי גזירתה מהרקע, שמירה כשכבה חדשה ואז שימוש בDROP SHADOW בLAYER STYLE. שיחקתי עם כל האפשרויות ועדיין יוצאת לי זווית שלחלוטין לא מתאימה לי, כפי שרואים בתמונה הראשונה. התמונה השניה נילקחה מאתר וזה מה שאני רוצה לדעת לעשות... מישהו יכול להסביר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! התקנתי לבן דוד שלי חלונות 98 במחשב כי את הXP הוא לא סחב בכל אופן, אני לא יודע איזה רכיבים יש בפנים והוא לא מזהה אותם (בשונה מXP) אין לי אפשרות לפתוח את המחשב כי אין לי מברג עזרו לי בבקשה לזהות את הכרטיסים ולהתקין אותם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם יש תוכנה לאיחוי שתעשה לבד לופים, שהיא מסיימת למשל עם C שתעשה עוד כמה פעמים. אני רוצה להשאיר לילה אחד שיעשה כמה לופים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קובץ גדול שמשקלו הוא 718 אך הוא יצא קובץ שעוד לא ראיתי ושמעתי עליו, קובץ cdi, ואין לי מושג עם איזו תוכנה לפתוח אותו. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצוא תוכנה כזאת. בתודה רבה, דודי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב ונמחקו לי הקבצים אני צריך לשחזר אותם אני מחפש שמות של תוכנות לקנות על מנת לשחזר את הקבצים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש דרייבר למצלמה בשם TEAC mx-72.0mega pixels תודה לא מצליח למצוא
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות רישיון בלבדשל Windows server 2008 איפה המקום הזול ביותר שניתן לקנות את הרישיון? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לעצב את הספר מחזור, ורציתי לדעת מה התוכנה הכי טובה שבה אפשר לעשות זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יאני מחפש תוכנה נוחה, פשוטה ושאינה גוזלת הרבה מהזכרון, להמרת וידיאו בעיקר לפורמט, אייפון, אייפוד וכד'... בעבר השתמשתי ב-Movavi אבל בגלל שהזכרון שלי קצת דפוק, והיא גוזלת הרבה מהמחשב הוא קורס לי באמצע..תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ שלhp עם כרטיס מסך ati 2600 ומערכת הפעלה של ויסטה. יש לציין שכל הדרייברים מעודכנים. כאשר אני צופה בסרטונים באתר יוטיוב אני רואה אותם במסך קטן אך כאשר אני מנסה להגדיל את המסך אני רק שומע קול והתמונה היא חצי מסך אפור חצי לבן. אודה לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התפריט נצבע בשחור טקסט שחור על רקע שחור ולא רואים על מה ללחוץ וזה מעצבן ושאני משחזר מערכת כמה ימים אחורה זה מסתדר ואז לאחר כיבוי והדלקה זה שוב חוזר שאני מסיר את האקספלורר 8 לגרסא 7 זה מסתדר ואז בעדכונים זה מבקש להתקין אקספלורר גרסא 8 וזה שוב חוזר למישהו יש רעיון איך להעיף את זה לגמרי מהחשב ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://labs.adobe.com/technologies/lightroom5/ מה חדש: http://tv.adobe.com/watch/creative-suite-podcast-photographers/lightroom-5-a-first-look-and-my-top-5-favorite-features/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין להוריד למחשב קטעים שמופיעים להשמעה ב-www.103.fm, רציתי לדעת כיצד ניתן לעשות זאת. תודה מראש על העזרה (:
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שזה יהיה קבוע כאילו,שאני יפעיל את הסרט והכתוביות כבר מובנות בפנים,אןם תוכלו לעזור לי אני ישמח!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שהיה נגן ברמה של WMP. מה שכן, חשוב לי שהיה אפשר לנהל את כל המוזיקה שיש לי.(כ100 גיגה)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן מחפש תוכנה טובה כדאי להמיר קבצי מוסיקה של wma ל mp3 אבל כל מה שאני מוצא באינטרנט יכול לעשות רק את ההפך אם למישהו יש תוכנה טובה להמליץ לי אני ישמח לשמוע דרך הגב בהרבה מהתוכנות שראיתי יש אפשרות לעלות את רמת ה kbps זה אמיתי? עם עם הורדתי שירים מהדיסק או מהאינטרנט ב96 kbps זה הגיוני שאני יכול להמיר אותם ל :jump:192kbps???
-
ערב טוב, כאשר אני נכנס לאתר חיפוש, כמו גוגל, וואלה, ואני מקליד את מילת החיפוש, במקום עברית אני מקבל ג'יבריש. למישהו יש מושג למה ? משתמש ב IE.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 לפטופים חדשים, מאותו הדגם, hp g62 עם מעבד i3 בראשון התקנתי bsplayer והסרטים (גם AVI וגם MKV) עובדים לי סבבה (התקין את הקודקים לבד) בלפטופ השני התקנתי את אותה הגרסה בדיוק 2.52 ומשום מה את קבצי ה MKV הוא לא מפעיל לי, לא סאונד ולא תמונה הוטרפתי כבר... ניסיתי גרסה ישנה יותר של BS ועדיין לא עובד ניסיתי להתקין כמובן גם קודקים אחרים כמו קאזה ועוד כמה (לא ביחד, אלא לחוד) ועדיין לא עוזר 2 המחשבים בדיוק אותו דבר ואני לא מבין למה זה לא עובד כמובן, ניסיתי להפעיל גם דרך מדיה פלייר, מדיה פלייר קלאסיק, ספלאש פרו ושום כלום לא עובד מישהו לעזרה...?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? ואם כן איזה גרסה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-