תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בזמן שאני פותח קובץ PDF מופיע לי באמצע השורות כתוביות אדומות גדולות: "www.ebook-converter.com kindle pc converter demo version" וזה מופיע פשוט בכל עמוד ומפריע לקרוא איזה 2 שורות לפחות :\ אשמח אם מישהו יודע איך נפטרים מזה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בנגן VLC. כאשר אני מנגן בו קבצי DVD הם מופיעים בצורה לא חלקה. מעט מטושטשת. מצד שני, אותם קבצים מנוגנים בצורה חלקה ונקייה במדייה פלייר של מערכת ההפעלה. אני מעוניין בכל זאת להשתמש ב-VLC היות שהוא מנגן קבצים שהמדייה פלייר לא מסוגל. שיחזרתי את הגדרות ברירית המחדל של התוכנה, אך לא היה שינוי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם יש הגדרות מומלצות לתוכנה?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2010 בשעה 12:40:48 מצורפים שני קבצים הממחישים את ההבדל בין VLC למדיה פלייר (תתמקדו באדם האמצעי בתמונה).מישהו יודע איך לטפל בבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש דרך להוסיף לתפריט של הכפתור הימני את האפשרות "חיפוש יעד" (נמצאת במקור במאפיינים ופותחת את הספרייה שבה נמצא הקובץ) כאשר אני מקליק על קובץ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חומת אש של mcafee .זאת אומרת התקנתי את מקפי ומחקתי הכל והשארתי רק את החומת האש שלה. עכשיו האן zone alarm יותר טובה ממקפי מבחינת חומת האש? {אגב אנטי וירוס שלי זה nod32 }
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://labs.adobe.com/technologies/lightroom5/ מה חדש: http://tv.adobe.com/watch/creative-suite-podcast-photographers/lightroom-5-a-first-look-and-my-top-5-favorite-features/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי ואך אפשר להפוך תמונה ממפת סביות לוקטורית בפוטושופ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני נכנס לPROPERTIES של הקובץ ומבטל את הסימון מREAD ONLY אבל זה כל פעם חוזר...מה עושים?! עוד שאלה, איך אפשר לבטל READ ONLY מקבצים שבתוך קובץ מכווץ לדוגמא ZIP. מבלי לחלץ את הקבצים? (זה חשוב שזה יעשה ככה...)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם למישהוא כאן יש את התוכנה mj studio והוא יכול לשלוח לי אותה זה מאוד מאוד יעזור לי... אני לא מוצא אותה בשום מקום באיטרנט.. (התוכנה לא בתשלום!!!!) onn16@speedy.co.il
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הורדתי קובץ ISO של דביאן, ואני מחפש כבר כמה שעות דרך לצרוב אותו לUSB ולא מוצא שום דבר שימושי. מערכת ההפעלה שאני מריץ כרגע היא WinXP ואני רוצה לערב כמה שפחות תוכנות חיצוניות, ככה שאם יש דרך לצרוב את זה רק עם WinXP זה יהיה אידיאלי. אני צריך גם לפרמט אותו ושיהיה bootable כמובן. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מכניס כתוביות שמתאימות לסרט אותו הסוג אותו השם והכל הכתוביות מופיעות לי אבל בג'יבריש בכל הסרטים אצלי זה ככה מה לעשות? :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח בגודל של 80 גיגה ואני רוצה להעתיק את כל תכולתו (אחד לאחד) לדיסק של 160 גיגה רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת לצורך העניין
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה RAMDISK ויצרתי כונן RAM במחשב. העברתי לכונן הזה את Temporary Internet Files של IE ואת משתני סביבה של המשתמש והמערכת. איך אני מעביר את הקבצים הזמניים של CHROME לכונן, ואיזה עוד תוכנות כדאי לשים בכונן הזה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש תחליף לתוכנת ביבלון (תוכנת התרגום) בשביל חלק מהעובדים אצלי בארגון. הבבילון לצערי עושה יותר מידיי בעיות. מחפש משהו שיודע לתרגם מעברית לאנגלית ולהיפך עם אינטגרציה לדפדפן, אופיס וכו (מה שמוריד את GOOGLE TRANSLATE מהפרק). יש למישהו הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה התקנתי על הנייד שלי DISKEEPER, כי רציתי DEFRAG נורמלי. בהתחלה היה כתוב לי על כונן C שיש לי Volume Shadow Copy. ועכשיו זה נעלם, אחרי מספר DEFRAGים. מישהו יודע מה זה אומר? יש מצב שזה הרס את הכונן גיבוי של הלפטופ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לפרמט את המחשב, אך אינני רוצה לאבד את היסטוריית ההודעות בתוכנה. ישנה דרך בה אוכל לשמור את היסטוריית ההודעות ולאחר הפירמוט לשחזר אותה? (כל איש קשר וההיסטוריה שלו)? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שקניתי (משומש) בארה"ב. יש עליו ויסטה. אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת, אבל כדי להתקין את התוכנה על ויסטה, צריך להכנס כ administrator איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
*אם זה שייך לפורום אחר, תעבירו, זה פשוט נראה לי הכי מתאים לפני כמה ימים רכשתי את המשחק battlefield bad company 2 דרך החנות של EA. התקנתי אותו והתחלתי לשחק. הבעיה היא שבכל פעם, אחרי משהו כמו חצי שעה של משחק, המשחק קופא, ולאחר כמה שניות הWIN מרסט את עצמו. ניסיתי בשתי מסכים שונים, עם OC לכ.מסך ובלי, סרקתי את המחשב נגד וירוסים וכדומה ושום דבר לא עזר ,התוצאה היא אותה תוצאה. אני לא יודע אם זה משנה אבל בכל הזמן שיחקתי במולטי של המשחק בלבד ולא בקמפיין. יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמורידה סרטונים מהאינטרנט, עכשיו היה לי מנהל הורדות שעושה את זה IDMAN אבל כשאני רציתי להוריד משהו ללא התוכנה הוא לא נתן לי, ויש אתרים שלא מוכנים שיורידו מהם דרך מנהל הורדות, אז אני מחפש פיתרון לבעיה, תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להפעיל משחק והוא לא עובד.. כי אני צריך נראה לי להתקין משהו..סתכלו:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
winxp pro, החלפתי מסך והמקלדת והעכבר האמורים היו מחוברים למסך הקודם ועבדו מצוין, חיברתי אותם ישירות למחשב בלי HUB וכשאני מפעיל את הwindows הוא מזהה אותם אבל כשהוא מגיע לקטע שאומר שהדריבר לא אושר על ידי MS ואם להמשיך בהתקנה העכבר והמקלדת לא עובדים כך שאין לי אפשרות להמשיך, ניסיתי לחבר מקלדת PS/2 ישנה אבל אז הוא מגיע לקטע שהוא שואל אותי אם לבדוק עידכונים לדריבר בMS שוב אין לי שום אפשרות לINPUT ,החזרתי את המסך הקודם אבל הבעיה ממשיכה כרגיל , יש לי עוד מערכת הפעלה (גם winxp pro) על אותו מחשב ששם מוגדר לא לבקש אישור והכל עובד מצויין ויש לי גישה לקבצים של מערכת ההפעלה הבעיתית, יש אפשרות לבטל את הבדיקות ולהתקין הכל בלי לאשר על ידי עריכה/מחיקה או השד יודע מה של קבצים מסויימים במ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שעשיתי פירמוט למחשב (תוך כדי החלפתי כונן אופטי וכרטיס קול אבל אני לא חושב שזה רלוונטי) ישנם כל מני תיקיות על המחשב שפשוט מסרבות להיפתח. אני מקבל הודעה access denide .. יש למישהו מושג מה לעשות? יש שם חומר ממש חשוב...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך אני יכול למצוא גרפיקאים אשר מתמחים בשרטוטים של הוראות שימוש (Manuals)? אני מעוניין להפיק שרטוטים למוצרים שמצריכים הרכבה קלה ביותר. תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי הבנתי שהתוכנה TCP OPTIMIZASER מעולה בלעשות את האינטרנט יותר מהיר... איך אני משתמש בה? כלומר אילו נתונים עליי להכניס ע"מנ שהתוכנה הו באמת תמריץ לי את המחשב..
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לחיתןך גוף תמונה והצבת רקע אחר מאחור? הכוונה שאם יש לי צילום של אדם ונוף אני רוצה לגזור בשלמות את האדם ולשים לו נוף שונה מאחור
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-