תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 לפטופים חדשים, מאותו הדגם, hp g62 עם מעבד i3 בראשון התקנתי bsplayer והסרטים (גם AVI וגם MKV) עובדים לי סבבה (התקין את הקודקים לבד) בלפטופ השני התקנתי את אותה הגרסה בדיוק 2.52 ומשום מה את קבצי ה MKV הוא לא מפעיל לי, לא סאונד ולא תמונה הוטרפתי כבר... ניסיתי גרסה ישנה יותר של BS ועדיין לא עובד ניסיתי להתקין כמובן גם קודקים אחרים כמו קאזה ועוד כמה (לא ביחד, אלא לחוד) ועדיין לא עוזר 2 המחשבים בדיוק אותו דבר ואני לא מבין למה זה לא עובד כמובן, ניסיתי להפעיל גם דרך מדיה פלייר, מדיה פלייר קלאסיק, ספלאש פרו ושום כלום לא עובד מישהו לעזרה...?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב ונמחקו לי הקבצים אני צריך לשחזר אותם אני מחפש שמות של תוכנות לקנות על מנת לשחזר את הקבצים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש דרייבר למצלמה בשם TEAC mx-72.0mega pixels תודה לא מצליח למצוא
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות רישיון בלבדשל Windows server 2008 איפה המקום הזול ביותר שניתן לקנות את הרישיון? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת בעבר כשהיה לי פוטושופ CS2 הגיע איתה גם תוכנה בשם Image Ready ועכשיו יש לי CS3 ואני לא מוצא שם תוכנה כזו :-\
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WINDOS מקורי .אלא שהוינדוס התקללקל ש בו מלא וירוסים ומה עוד לא .כבר שנתים לא עשיתי לו פורמט . לא הראו לי ולא הסבירו ולא נתנו הסבר מפורט איך עושים וינדוס חדש שהוא מקורי. במחשב יש דריברים אולי שם עושים פורמט ? ועכשיו לא נותר דבר אלא לפרמט אבל אם מפרמטים הוא נהיה לא מקורי ואני רוצה את המקורי . ומאיפה ביאים את כל הדריברים המעודכנים שלו ?? והאם אפשר לפרמט אם היה וינדוס מקורי לשים לא מקורי ? כי עכשיו זה מלא וירוסים ולא עובד כמו שצריך . ומאיפה מביאים את רשימה הדריברים שלו ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה התוכנה הזו? אם אני וחבר שלי רוצים לתת לאחד מאיתבו להשתלט על המחשב זה אפשרי? מאיפה אינ יכול להוריד את התוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
:s05: ??? :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לערוך תכנים באתר שלי ישירות דרך הdrea,weaver אני רוצה לעבוד ככה שתוך כדי כתיבה אני גם יכול לערוך,עיצוב והוספה במקום לכתוב בוורד ואחכ להעתיק לויזואל ווב דיבלופר אבל הבעיה היא שלמרות שיש לי את גרסת midle east הכיתוב בעברית נראה משמאל לימין מישהו מכיר איזה הגדרה איפה אפשר לתקן את זה? חשוב לציין שבשמירת הקוד והצגתו בדפדפן רואים ערית טוב מימין לשמאל אבל אני צריך שזה יהיה ככה גם בעורך\ תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם יש תוכנה לאיחוי שתעשה לבד לופים, שהיא מסיימת למשל עם C שתעשה עוד כמה פעמים. אני רוצה להשאיר לילה אחד שיעשה כמה לופים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן מחפש תוכנה טובה כדאי להמיר קבצי מוסיקה של wma ל mp3 אבל כל מה שאני מוצא באינטרנט יכול לעשות רק את ההפך אם למישהו יש תוכנה טובה להמליץ לי אני ישמח לשמוע דרך הגב בהרבה מהתוכנות שראיתי יש אפשרות לעלות את רמת ה kbps זה אמיתי? עם עם הורדתי שירים מהדיסק או מהאינטרנט ב96 kbps זה הגיוני שאני יכול להמיר אותם ל :jump:192kbps???
-
שלום! יש לי בעיה אך אני לא מצליח להסיר אייקונים מלוח הבקרה משהו יודע אך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקבל כל חודש טבלת אקסל עם יותר מ10.000 ערכים כאשר את העמודה עם התאריכים אני לא יכול לסדר לפי סדר עולה או יורד ניסיתי הכל. כגון:כמובן פרמוט התאריכים בכל האפשרויות הכנסת ערכים בתאים הריקים ישור התארכים לשמאל שום דבר לא עוזר ואני לא מבין למה זה קורה הוא מסדר לפעמים חצי מהתאריכים ופתאום ההמשך לא מסודר תודה מראש לעוזרים --- העתקתי רק את השורה של התאריכים שתוכלו לראות וגם טיפול בנפרד כזה לא מסתדר לי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאימי יש מכשיר אל פסק של אדוויס PRV 700 PRO. תוכנת ההורדה שלו היא Viewpower. עם זאת יש בעיות עם התוכנה בגרסאת ה-Web שלה, שאחד מתהליכי ה-JRL שלה צורך CPU גבוה ומוריד באופן דרמטי את ביצועי המחשב של אימי. דבר המאלץ אותי להשתמש בגרסה המקומית הקלה שלה: Viewpower Mini. אך גם Viewpower Mini לא חפה מבעיות: לאחר ההתקנה התוכנה מתפקדת כראוי, אולם במקרה והמחשב מופעל מחדש, התוכנה פשוט מפסיקה להגיב ולתפקד. וזה מתבטא בכך שבהתחלה היא לא נפתחת ובהמשך שהסמל שלה באיזור ההודעות כלל לא מגיב, ואין כל ברירה אלא להסירה לגמרי. התקשרתי לתומך התוכנה של אדוויס, הוא אמר שהוא ישים באתר של אדוויס גרסה מעודכנת יותר של התוכנה. הבעיות ממשיכות. כאשר אמרתי לו את זה, הוא אמר לי להתקין את …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
נראה לי יותר תוכנתי מאשר חומרתי. יש דרך להתאים אתרים למסך רחב? (צד משתמש, כמובן) תוסף לפיירפוקס, משהו במסך עצמו, כל דבר. נורא מפריע לי שהכל באמצע ככה. (מסך חדש, ד"א). תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי טובה לניקוי סוסים טרויאנים מהמחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, ניסיתי לאתר את הבעיה בכל דרך שווינדווס מציע והגעתי למבוי סתום מי שבאמת מבין אני חייב עזרה. אני צלם במקצועי ומגבה את כל החומר להארד דיסקים חיצוניים של Western Digital ההארד דיסק האחרון שרכשתי היה בנפח 1 טרה בייט ומכיל כ200 ג'יגה שהספקתי לגבות לפני מספר שבועות, באמצע העברה של קבצים מההארד דיסק הפנימי של המחשב אל ההארד דיסק החיצוני שמתי לב שההעברה נתקעה (ההודעה של "מעתיק קבצים" נראתה אך הזמן לא השתנה במשך דקות רבות לכן לחצתי ביטול וכשזה לא הגיב ניתקתי את ההארד דיסק מהUSB). כאשר חיברתי אותו מחדש לא הופיע הסמל של החברה בצמוד לאות המייצגת של הכונן כרגיל, וכן לא עלתה האופציה האוטומטית של ווינדווס לפתוח את הכונן בתיקיה במדיה פלייר וכדומה- גם, לא כרגיל. פתחתי את הכונן …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוכנה חינמית המאפשרת שינוי/שכפול שמות של מספר קבצים במכה ע"י הגדרת כללים ומסננים. פשוט מגדירים בתוכנה את הכללים שרוצים וגוררים אותם לתוכנה. שימושי מאוד לסינון "זבל" משמות קבצים שמורידים בדרך כלל וכן לשינוי מאסיבי של שמות קבצים כמו למשל שינוי שמות של תמונות לפי סדר וכו'. קישור לעמוד התוכנה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט סינית 3 מגה פיקסל עם מיקרופון פנימי ו- 6 לדים, המצלמה מגיעה ללא דרייברים והיא של חברת CONTACT ( חיפשתי באינטרנט ולא מצעתי אותה). מה שאני מבקש אם למישהו יש קישור לתוכנה שמפעילה את כל סוגי מצלמות האינטרנט שלא צריכים דרייברים, כדי שאוכל להקליט קבצים מהמצלמה של וידאו עם קול וגם תמונות סטילס. ותודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע איזו גירסה של anti virus mcafee עובדת על win xp? כי הישנה שלי לא עובדת. (לא להמליץ לי על norton antivirus כי קרה לי מספר מקרים בעבר שחבר שלח לי קבצים לבדיקה שמקפי גילה בהם וירוסים ונורטון לא).
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים!! קודם כל חג שמח ושנה טובה לכל הפורום אני מחפשת תוכנה חינמית וטובה להצפנת כוננים במחשב הנייד שלי כדי להגן על קבצים במקרה של גניבה או אבידה של הנייד. בנוסף אני מחפשת גם תוכנה שתאתר לי את הנייד אם הוא נגנב ברגע שהוא מתחבר לאינטרנט. אני יודעת שיש את התוכנה Lojack שעושה את זה, היא בעצם מתקשרת לבעל המחשב ע"י אימייל, או משהו כזה לפי מה שהבנתי ומוסרת את המידע הדרוש כמו IP ומיקום וכו', ואז עם המידע הזה הולכים למשטרה והם אמורים לדעת איפה המחשב ממוקדם (משהו כזה...) אבל היא לא חינמית, אני אשמח לדעת אם יש תוכנות שעושות את אותו הדבר אבל שאינן עולות כסף. במקרה ולא אמצא משהו טוב אני כנראה כן אקנה את Lojack, רק השאלה אם היא עובדת גם בישראל, או שישנה הגבלה לארה"ב או משהו …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אחותי קצינת חינוך בבית כלא והיא ביקשה ממני עזרה בהכנת הזמנה לטקס שהם עורכים של האסירים. רק זה קצת מעבר למיומנות שלי בפוטושופ. אז אולי מישהו מכם יוכל לעזור לי? לטעמי זה לא כזה סיפור למי שיש לו ידע בתחום. מצורפת תמונה שהיא המטרה המבוקשת, רק מה היא צילום לא עריכה גראפית: ולמטה יש לינק לתמונה של פרוסת לחם שהיא אמורה להיות הבסיס להזמנה. בסה"כ צריך להביא את הפרוסה לצורה המצולמת עם הטקסט המסגרת ומקום נוסף לכתיבה של עוד פרטים על ההזמנה. מדובר בטקס יום השואה אז אל תהיו קיצוניים בעיצוב. אבל חופשי עם החוש האומנותי שלכם. כמו כן, אם מצאתם פרוסת לחם יותר "פוטוגנית" אז בשמחה. העיצוב הקריטי כאן הוא הפרוסה ואיך שהטקסט משתלב בה. הנה לינקים לתמונות בגודלם המקורי: …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-