עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ellell,

אני כבר עובד שנים בתוכנת QTEXT.8 ויש הרבה מסמכים בתיקיות התוכנה, ועכשיו רוצה לעבור למחשב שמותקן בו WINXP PRO איך להגדיר את הוינדוס_XP לטובת קיוטקס_8 כדי שתוכל לעבוד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Scofieild,

אני ממש מקווה שתעזרו לי, כי בכל מקום ששאלתי לא הצליחו לפתור לי את הבעיה. לתוכן. כל פעם שאני מנסה לשנות את התמונה שלי באיי סי קיו, מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img370.imageshack.us/img370/3055/61782104sb9.jpg מיותר לציין שמחקתי והתקנתי עשרות גרסאות שונות, כולל את האיי סי קיו החדש (6) ועדיין מופיעה לי אותה הבעיה. לא משנה אם אני לוחץ כן או לא, אי אפשר לשנות את התמונה. אני חושב שזה אולי בגלל הג'אבה סקריפט, אבל מותקן אצלי הכל וגם כשאני סוגר את הקאספרסקי, ההודעה עדיין מוצגת. למישהו הפיתרון..? ???

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Saliman,

:2gunsfiring_v1: יש לי בעיה כשאני מנגן סרט במדיה פלאייר ומנסה לקחת screen shot אז כשאני מדביק את זה ב paint brush כל מה שאני מקבל זה את הכל חוץ מה איזור של הסרט. למרות שבמדיה פלאייר אני יכול לראות את הסרט. OS: Win XP :hideing_behind_computer: :lsvader:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ross,

התקנתי את התוכנה RAMDISK ויצרתי כונן RAM במחשב. העברתי לכונן הזה את Temporary Internet Files של IE ואת משתני סביבה של המשתמש והמערכת. איך אני מעביר את הקבצים הזמניים של CHROME לכונן, ואיזה עוד תוכנות כדאי לשים בכונן הזה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. כפי שכבר כתבתי... יש לי windows xp ha הורדתי את גוגל כרום, אני מקליקה על האייקון מכל מקום: דרך שולחן העבודה או סרגל הכלים וכו') אך הוא לא מגיב. לשבריר שניה מופיע שעון חול אבל נעלם ולא קורה כלום... מה עושים? ניסיתי להוריד מספר פעמים. ניסיתי למחוק את האנטי וירוס (avast) אבל גם זה לא עוזר. אולי ה firewall? מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by AmitDanan,

אני מעוניין בתוכנה שמפענחת קבצי DUMP עד עכשיו הישתמשתי ב windbg האם יש תוכנה אחרת מומלצת? מבלי להוריד "חבילות עזר" למינהם תוכנה אחת פשוטה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by daido,

היי הורדתי את IDM 1.19 לניסיון, שמעתי שהתוכנה מצויינת. כשניסיתי לסמן את גוגל כרום כדי שהתוכנה תתמוך בדפדפן הזה והתוכנה לא מאפשרת. יש את הגרסה 6.2 אבל היא בטה והיא כן תומכת כשאני מסמן את גוגל כרום. איך אפשר לפתור את הבעיה עם הגירסה של 1.9 דבר נוסף...איזה דפדפן עדיף, גוגל כרום או אינטרנט אקספלורר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. נוכחתי לשים לב לכך, שבגרסאות החדשות של תוכנת Youtube Downloader, התוכנה הפכה למעשה מ-Freeware ל-Shareware, כיוון שמספר רב של אופציות שהיו זמינות בעבר בתוכנה (כמו האצת מהירות הורדת הסרטונים מיוטיוב למחשב באמצעות תוכנת האצה כגון DAP, וכן הורדת הסרטונים בפורמטים AVI או MP4 אשר מכילים תמונת פתיחה במקום FLV שאין לו תמונת פתיחה), נוטרלו בגרסאות האחרונות, ועל מנת להשתמש בהן, יש לקנות בתשלום, גרסת פרמיום של התוכנה (Youtube Downloader Pro) או לרכוש בתשלום רישיון (Serial number) כדי לרשום את התוכנה כפרמיום. זוהי הפעם השנייה (מאז תוכנת בבילון) שאני נתקל במצב כזה שתוכנה שהייתה בעבר חינמית (Freeware) לחלוטין, הופכת לשיתופית (Shareware, כמו תוכנה זו) או לקניינית (Commercial, בתשלום עם …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Black Knight,

מאיפה אני יכול להוריד דרייבר לכרטיס רשת של לוח אם Asus M2N-E? זה דחוף.. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by omrivol,

שלום רב, אני משתמש בנגן VLC. כאשר אני מנגן בו קבצי DVD הם מופיעים בצורה לא חלקה. מעט מטושטשת. מצד שני, אותם קבצים מנוגנים בצורה חלקה ונקייה במדייה פלייר של מערכת ההפעלה. אני מעוניין בכל זאת להשתמש ב-VLC היות שהוא מנגן קבצים שהמדייה פלייר לא מסוגל. שיחזרתי את הגדרות ברירית המחדל של התוכנה, אך לא היה שינוי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם יש הגדרות מומלצות לתוכנה?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2010 בשעה 12:40:48 מצורפים שני קבצים הממחישים את ההבדל בין VLC למדיה פלייר (תתמקדו באדם האמצעי בתמונה).מישהו יודע איך לטפל בבעיה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חשבתי לנסות את עצמי ברקעים.. עשיתי את זה ממש עכשיו 10 דקות אבל אהבתי את מה שיצא, יש לזה את המראה הוויסטי הזה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום השתמשתי במדריך לשנות הגדרות ליוטוררנט ומאז התוכנה חילזון. אני התקנתי אותה מחדש אבל עדין ההגדרות ברירת מחדל לא חזרו. איך אני מחזיר להגדרות ברירת מחדל?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. השאלה כמו הכותרת: האם יש דרך מתי מישהו התחבר פעם אחרונה לICQ? ואם כן, מהי?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by BoRIS,

אם מישהו מכיר, שיתן לי לינק לאתר של החברה (כן אני מעוניין לקנות את זה), או שלפחות יתן לי את השם של התוכנה. נ.ב. מלבד תוכנת "אותיות", מניסיון, היא די גרועה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by urich,

אני חוזה שלא יעבור זמן רב עד שחרר תוכנת p2p משלה. אותי זה מחליא שתאגיד ענק כמו מיקרוסופט מנסים להישטלת על כל תחום ובקרוב מילה שלי הם יכנסו גם לתחום זה ויטילו את אימתם על תוכנות נהדרות בחינם לאט מבלי שתרגישו לא תישתמשו בp3 אלה בפורמט שעליו יחליטו מיקרוסופט ובכך דרך אגב יחייבו אותכם להישתמש במדיה פלייר ובדרכון אומנם יתכן שהם יתרמו רבות לתחום אך אני הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לעצור אותם חוץ מלא להישתמש בתוכנה שהם יפיצו (ותאמינו לי שמבלי שנרגיש אתם תורידו את התוכנה שלהם בעיינים עצומות) כך היה עם icq כך יהיה עם KaZaA וחברותיה. אני רק מזכיר שזהוא חזון פרטי שלי שיתכן בהחלט שיתגשם לצערי הרב

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי אני רוצה לפתוח חלון של דפדפן באמצעות אייקון, שיהיה מוגדר עם IP:PORT proxy server. אני לא משתמש בפרוקסי באופן כללי, אבל אני גולש לעיתים באתר שחוסם IP שאינו אמריקאי. יש לי שרת פרוקסי ואני יודע להגדיר אותו ידנית, אבל אני רוצה לחסוך מעצמי את הטרחה הזו של להגדיר ולהסיר את ההגדרות 4-5 פעמים ביום. אני חושב על איזשהו סקריפט שמריץ חלון של Firefox עם הגדרות הפרוקסי האלו - אבל אני לא ממש יודע איך להתחיל. אני על WinXP PRO, ויש לי Chrome, FireFox, IE 7, ואין לי בעיה להשיג כל דפדפן אחר אם אתם מכירים דרך לעשות מה שאני רוצה בדפדפן הזה. מישהו יודע איך לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ag43,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לשרטט את הבית שלי ותאפשר לי "לשחק" עם תוכנו (הזזת קירות, תוספות וכו'). אין צורך בתצוגה של ריהוט וכדו'. עדיף OFFLINE ופשוטה לשימוש ככל האפשר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by aviram20,

עשיתי פורמט למחשב והקוד של האיסיי הייה שמור קבוע עכשיו שכחתי את הקוד ולא בא לי לפתוח איסייקיו חדש בישביל זה.. יש דרך שבה אוכל לחלוב את הקוד מהRegistry ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by le011,

שלום אני משתמש בפיירוול של זון אלרם.יש בו אפשרות של פילטרים שחוסמת אתרים לפי קטגוריות.ואכן היא חוסמת חלק גדול מהאתרים הפונוגרפיים אבל משום מה אתרים ישראליים היא לא חוסמת.האם יש למישהו פיתרון לנושא? אשמח על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by solo53,

מחפש תוכנה לעריכת וידאו סך הכל לקחת קובץ וידאו לחתוך מתוכו חלקים וליצור קובץ אחד כאילו לחתוך את הפירסומות גם צריך תוכנה שתעשה MULTITRIM זא לחתוך מקובץ עריכה EDL מספר קבצים עד עכשיו אני מישתמש ב M2EDIT PRO תוכנה שתהיה מסוגלת לעבוד על קבצי MPG2 VBR אבל ביצירת הקובץ הסופי שלא יהיה CBR כי אז גודלו מגיע עד פי 7 8

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by icebreak,

אתמול יצא גרסאת תיקון קלה ל FIREFOX 1.0 שמכילה בעיקרה כמה תיקוני אבטחה ושמישות. לגבי השינויים המלאים ב 1.0.1: http://www.squarefree.com/burningedge/releases/1.0.1.html לידיעה ולהורדה: http://www.mozillazine.org/articles/article6129.html נ.ב. מומלץ לעדכן בגלל נושאי האבטחה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שוב האתר לא עולה.. בIE7 הוא עולה מה אפשר לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by llime,

רק אתמול שוטטתי שם,והיום אני מקבל את התמונה המצורפת.אם אני סוגר את האזהרה ומנסה להמשיך,אני לא מצליח. עוד מישהו יכול לנסות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הצריבה עצמה נעשית ללא בעיות וללא שגיעות, אך כאשר אני שם את הדיסק במערכת, על הצג הכל ניראה תקין, הזמן מתחיל רגיל וכו', רק מה - אין צליל... אציין כי הבעיה קיימת רק כאשר אני צורב CD רגיל ולא MP3. מדובר בנרו 7 Essentials.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by jacobgan,

שלום, משתמש בדפדפן CHROME בגרסתו האחרונה. מאז העדכון האחרון שלו נהיה לי דבר מוזר. כל האתרים רצים ועובדים כמו שצריך ואין בעיות חוץ מ-2 אתרים ספציפיים והם: YOUTUBE ו-FACEBOOK שאני נכנס ל-2 האתרים האלו, הכל נהיה איטי והולך לאט ונתקע. מנסה לגלול את הדף למטה ולמעלה ובקושי זז. ממש לאט ותקוע. שוב, זה קורה רק ב-2 האתרים הנ"ל. מה זה יכול להיות? מדוע זה קורה רק ב -2 האתרים הללו? זה התחיל לקרות מאז העדכון האחרון של CHROME מערכת הפעלה: וינדוס 10, 64 ביט

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים