עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! אני מעוניין להוריד למחשב קטעים שמופיעים להשמעה ב-www.103.fm, רציתי לדעת כיצד ניתן לעשות זאת. תודה מראש על העזרה (:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. איך ניתן להתקין windows mobile על המחשב, רצוי בתוך מכונה וירטואלית. רצוי שיוכל לפעול על מסך מלא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by scorpion,

תוריד תוכנה בתשלום ותעשה מה שכולם עושים....... ואני לא מדבר על לשלם............... ;D

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם רציתי לשאול שתי שאלות 1.האם divx יותר טובה או פחות טובה מ-xvid 2.ומה ששאלתי בכותרת

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מחפש דרייבר לכרטיס רשת NVIDIA nForce Networking Controller לויסטה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן , לאחרונה אני פותח סרטונים בYouTube , יש וידאו אבל אין אודיו. חשבתי שזה בגלל הפיירפוקס , פתחתי את אותו דף בYouTube באינטרנט אקספלורר , וגם , אין אודיו. יש לציין שלפני תקופת הYouTube שלי , זה לא קרה. יש אולי איזה Addon שפותר בעיה זאת? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Albetron,

בזמן שאני פותח קובץ PDF מופיע לי באמצע השורות כתוביות אדומות גדולות: "www.ebook-converter.com kindle pc converter demo version" וזה מופיע פשוט בכל עמוד ומפריע לקרוא איזה 2 שורות לפחות :\ אשמח אם מישהו יודע איך נפטרים מזה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

תוכנה חינמית המאפשרת שינוי/שכפול שמות של מספר קבצים במכה ע"י הגדרת כללים ומסננים. פשוט מגדירים בתוכנה את הכללים שרוצים וגוררים אותם לתוכנה. שימושי מאוד לסינון "זבל" משמות קבצים שמורידים בדרך כלל וכן לשינוי מאסיבי של שמות קבצים כמו למשל שינוי שמות של תמונות לפי סדר וכו'. קישור לעמוד התוכנה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Talool,

שלום לכל חברי הפורום וחג שמח בכל פעם שאני לוחץ דאבל קליק על אחד מהדיסקים הקשיחים "במחשב שלי" הוא לא נותן לי להיכנס ורושם לי שגיאה יש תמונה למטהה תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tibia,

קניתי היום צורב ואמרו לי שבשביל לצרוב אני צריך תוכנה .. אז בבקשה תעלו לי את התוכנה על לינק ותסיברו לי איך אני מתקין ואיך צורב.. תודה רבה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. האם יש דבר כזה? ואם כן איזה גרסה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by NaNdoS,

אני משתמש בפרוקסי ובזמן האחרון אני לא מצליח להכנס לחשבון הhotmail שלי, אני רושם את השם משתמש וסיסמא וכשאני לוחץ על sing-in אני מקבל את ההודעה הזאת: רק שאני מבטל את הפרוקסי אני מצליח להכנס וחשבון. מה זאת אומרת "Access denied by access control list" ? ???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by bennyriz,

לפני כמה חודשים קראתי באיזשהו אתר שמיקרוסופט עובדים על גירסה חדשה למצור התוכנה אופיס שלהם. למיטב זיכרוני דובר שם על יציאה של גירסאות ראשוניות לגירסה 11 של התוכנה בתחילת 2003. האמת שאופיס XP הישן כבר נמאס עלי ואני מחפש ריגושים.. יש למישהו פרטים על הנושא הזה ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ערב טוב בעוד מספר ימים אני מתכוון להתקין את המחשב מחדש על SSD חדש לחלוטין כמו כן אתקין אופיס 2013 על המחשב מותקנת לי גירסת ה 2010 של אופיס מהי הדרך הנוחה ביותר ליבא את המיילים הנמצאים כרגע בתיבת הדואר שלי אל תיבת הדואר החדשה תודה שרון

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Zadu,

שלום, מחקתי מהמחשב קובץ TXT רגיל (.txt) ואני רוצה לשחזר אותו. ניסיתי עם התוכנה Recuva וזה לא הצליח לשחזר. איך אני משחזר אותו בהצלחה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. אני זוכר שפעם היתה לחבר שלי תוכנה שמותחת את הסרט על כל המסך (במידה וזה סרט בפורמט WIDE SCREEN) השאלה איזה גירסא אני צריך ואיך מגיעים לאופציה הזאת, וחשוב מאוד.. עם איזה תוספת אני יכול להריץ כתוביות לתוכנה הזאת תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן יש ברשותי קישור לקובץ מדיה של שיעור. הייתי מעוניין להוריד אותו כך שאוכל להשתמש בו בלי צורך באינטרנט, איך אני עושה זאת? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. מה עדיף להתקין? Norton 360 2009 או Norton antivirus 2009 ו Norton internet security ביחד? אני עובד על ויסטה 64

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ^DaRk-MiNd^,

ראיתי בכמה אתרים שיש גירסה עברית להורדה של YABB 1. השאלה שלי היא: 1.האם 1 היה גם מבוסס PHP וMYSQL או משהו אחר (השרת שלי תומך רק בהם) 2. אם לא האם ניתן להוריד את YABB SE מתורגם לעברית מאיפשהו ? :saint:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by intel suck,

היי אני מכניס כתוביות שמתאימות לסרט אותו הסוג אותו השם והכל הכתוביות מופיעות לי אבל בג'יבריש בכל הסרטים אצלי זה ככה מה לעשות? :s05:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by quepasa,

מישהוא יודע איך זה עובד עם אפשר הסבר מפורט בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by עמיר שחר,

כתבתי קובץ PDF ועכשיו אני רוצה לעשות בו שינויים. אך לצערי אין לי את המקור. איך אני יכול לפתוח את הקובץ ולעשות בו שינויים? בתודה מראש עמיר שחר

23. היי כולם, אני מתכוון לשדרג את הסלון עם טלוויזיית 1080p חדשה ונוצצת (למי שמתעניין - כנראה Sharp XL2E, אבל אולי Sony X-Series אם אני אצליח להוריד את המחיר מספיק ), וכדי שיהיה לי מה לראות בטלוויזיה אני מתכנן לקנות HTPC (או צורב Blu-Ray+נגן, או Streamer) ומנוי לשירות כלשהו להורדת תכני HD מהרשת, כגון iTunes (רק עובד בארץ ). כרגע שירות ההורדות הוא החוליה החסרה. הוא חייב למלא את הדרישות: 1. פועל בארץ (ללא כל מיני תכסיסי פרוקסי מלוכלכים, אלא אם זה איכשהו מצליח למלא את דרישה 3 עם פרוקסי) 2. HD 3. מהיר (רוחב הפס המלא שלי הוא 300 קב"ש, ואני אולי אשדרג אותו אם התוכנה תצדיק את זה. אני לא מצפה ל-Streaming של HD אבל הייתי רוצה להוריד פרק של סדרה בכשעה). 4. חוקי (כדי שתוכלו לקשר …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by EDDIE9,

שלום רב. הורדתי את הנגן bsplayer,עבד בסדר יום אחד ולפתע הפסיק לעבוד. כרגע הוא לא מצליח לטעון ולנגן שום סרט,גם סרטים שהוא כן הצליח לנגן אתמול. לא מקבל שום הודעת שגיאה,פשוט כשאני בוחר בקובץ ורושם פתיחה באמצעות bsplayer,הבר הכחול של הנגן נפתח אבל קובץ הסרט לא עולה. בנגנים אחרים אין שום בעיה בשום קובץ של סרט. התקנתי בהתקנה הראשונית את כל הקודקים שהוצעו לי. ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין שוב אך זה לא עוזר. אודה לכל עזרה.

25. Started by marlboro,

אני רוצה לסרוק בצורה רצינית את המחשב שלי (משהו שגם מנקה לא כמו hijackthis)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.