עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ShayGTi,

מחפש תוכנה טובה קטנה וחינמית לחיתוך קבצי MP3...בלי המרות!!! תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום השתמשתי במדריך לשנות הגדרות ליוטוררנט ומאז התוכנה חילזון. אני התקנתי אותה מחדש אבל עדין ההגדרות ברירת מחדל לא חזרו. איך אני מחזיר להגדרות ברירת מחדל?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by urich,

אני חוזה שלא יעבור זמן רב עד שחרר תוכנת p2p משלה. אותי זה מחליא שתאגיד ענק כמו מיקרוסופט מנסים להישטלת על כל תחום ובקרוב מילה שלי הם יכנסו גם לתחום זה ויטילו את אימתם על תוכנות נהדרות בחינם לאט מבלי שתרגישו לא תישתמשו בp3 אלה בפורמט שעליו יחליטו מיקרוסופט ובכך דרך אגב יחייבו אותכם להישתמש במדיה פלייר ובדרכון אומנם יתכן שהם יתרמו רבות לתחום אך אני הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לעצור אותם חוץ מלא להישתמש בתוכנה שהם יפיצו (ותאמינו לי שמבלי שנרגיש אתם תורידו את התוכנה שלהם בעיינים עצומות) כך היה עם icq כך יהיה עם KaZaA וחברותיה. אני רק מזכיר שזהוא חזון פרטי שלי שיתכן בהחלט שיתגשם לצערי הרב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by J0n1,

שלום. עשיתי כפתור בפלאש ואני רוצה שהוא ינגן רדיו אינטרנטי, האם יש פקודה (יש לי פלאש MX) להפעיל URL במדיה פלייר? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. העבודה נעשתה בPhotoshop + Image Ready בלבד! קישור אל תשאלו למה באנר של הופ, כי אין סיבה טובה (סתם היה משעמם). אשמח לקבל תגובות. :

6. Started by matanroee,

שלום לכולם, יש לי בעיות עם ההתקן של כרטיס הקול שלי , מה שהוביל אותי לחפש מאיפה זה נגרם וגיליתי ברשימת החומרות במחשב שיש חומרה בשם PCI DEVICE שלא הותקנה כראוי. אני משער שהיא קשורה איךשהוא לכרטיס הקול שלי. קראתי פה קצת אך לא הצלחתי להבין מה עלי להוריד, מאיפה ואיך ... מה שכן הבנתי.. ואולי יעזור למי שישיב לי - הורדתי את התוכנה CPU-Z ע"מ לזהות מהו הלוח אם שלי וזה מה שרשום : manufacturer - Foxconn model - 965X7AA chipest - intel southbridge - intel LPCIO - fintek יש לי מערכת הפעלה XP בעברית. אשמח לעזרה... תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. זה התחיל לפני כשבועיים. אין לי מושג למה, אבל מאז אני לא מפסיק לקבל לפחות 10 (כן כן, אתם קוראים נכון) מכתבים בדואר האלקטרוני שהנורטון מזהה שהם נגועים בווירוס! מישהו יודע איך אפשר להיפטר מהדבר הזה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yuvalkob,

היי איך אני יכול לפתוח בחינם תחנת רדיו באינטרנט? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by jonson1,

שלום יש לי במחשב קבצים עם סיומות sql ו-aspx אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לפתוח קבצים אלו

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום כולם ! אני צריך תוכנה שיכולה להפוך MP3 לWAV ואז אני צריך לערוך את הWAV זאת אומרת "לחתוך" את השיר ולהוציא ממנו את החלק הנדרש עדיף תוכנה פשוטה ולא כ'כ מקצועית כי אני צריך את זה בשביל הפלאפון שלי, אני רוצה צילצולים שהם במחשב שלי בפורמט MP3 להפוך לWAVה ולחתוך רק את הפזמון. בתודה מראש,לירן

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן , לאחרונה אני פותח סרטונים בYouTube , יש וידאו אבל אין אודיו. חשבתי שזה בגלל הפיירפוקס , פתחתי את אותו דף בYouTube באינטרנט אקספלורר , וגם , אין אודיו. יש לציין שלפני תקופת הYouTube שלי , זה לא קרה. יש אולי איזה Addon שפותר בעיה זאת? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by YoniDahan,

שלום חברים, יש לי באג\בעיה בתוכנה MSI-AB. שאני בוחר בהצגה של טמפרטורה מעבד, כל הזמן מופיע לי שהמעבד על 100 מעלות. כמובן שזה לא המצב בפועל, כי שאני משחק ומפעיל ברקע את HWMonitor אני רואה שהמעבד נמצא באזור ה-70-75 מעלות. העניין הוא שזה חשוב לי לעקוב אחרי הטמפ' בזמן משחק כי המעבד שלי ב-OC. מישהו נתקל בבאג הזה ויודע איך לפתור אותו? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Albetron,

בזמן שאני פותח קובץ PDF מופיע לי באמצע השורות כתוביות אדומות גדולות: "www.ebook-converter.com kindle pc converter demo version" וזה מופיע פשוט בכל עמוד ומפריע לקרוא איזה 2 שורות לפחות :\ אשמח אם מישהו יודע איך נפטרים מזה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. באתר http://www.4flasher.com היו הדרכות וידאו בעברית למתחילים, מדריכים ממש טובים. האתר כבר לא קיים. האם ניתן להשיג את המדריכים שהיו שם בצורה כלשהי ? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Pure-Gold,

תוכנה חינמית המאפשרת שינוי/שכפול שמות של מספר קבצים במכה ע"י הגדרת כללים ומסננים. פשוט מגדירים בתוכנה את הכללים שרוצים וגוררים אותם לתוכנה. שימושי מאוד לסינון "זבל" משמות קבצים שמורידים בדרך כלל וכן לשינוי מאסיבי של שמות קבצים כמו למשל שינוי שמות של תמונות לפי סדר וכו'. קישור לעמוד התוכנה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ot,

התקנתי תוכנה של לינגו לבדיקה וגרמה לי לבעיות ה-BAR שלי התהפך לו כאילו זה ממשק עברית איך משחזרים את המצב ?! :'( תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני צריך לצרוב דיסק cd-rom ISO עם קבצי MP3 דרך תוכנת NERO שסידרתי לפי מספור עוקב(1, 2, 3 וכך הלאה) בתיקיה. לאחר שצרבתי את הדיסק שמתי לב שהיתה התעלמות מהמספור שנתתי בתיקייה לבין סדר ההשמעה של השירים בדיסק. איך אוכל בכל זאת לקבוע את סדר השירים ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום חברים!! קודם כל חג שמח ושנה טובה לכל הפורום אני מחפשת תוכנה חינמית וטובה להצפנת כוננים במחשב הנייד שלי כדי להגן על קבצים במקרה של גניבה או אבידה של הנייד. בנוסף אני מחפשת גם תוכנה שתאתר לי את הנייד אם הוא נגנב ברגע שהוא מתחבר לאינטרנט. אני יודעת שיש את התוכנה Lojack שעושה את זה, היא בעצם מתקשרת לבעל המחשב ע"י אימייל, או משהו כזה לפי מה שהבנתי ומוסרת את המידע הדרוש כמו IP ומיקום וכו', ואז עם המידע הזה הולכים למשטרה והם אמורים לדעת איפה המחשב ממוקדם (משהו כזה...) אבל היא לא חינמית, אני אשמח לדעת אם יש תוכנות שעושות את אותו הדבר אבל שאינן עולות כסף. במקרה ולא אמצא משהו טוב אני כנראה כן אקנה את Lojack, רק השאלה אם היא עובדת גם בישראל, או שישנה הגבלה לארה"ב או משהו …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by INFERNO,

תוכנה לגרפיקה תלת מימדית למי שמכיר מחפש מדריכים למשתמש מתחיל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by bneli,

לא יודע עם שמתם לב אבל הגירסאות האחרונות של firefox מרגישים לי ממש איטיות ועגלות ורציתי לדעת ממכם איזה גירסה של הזמן האחרון הייתה הכי מוצלחת? 4? 4.2? 5? 6? 7? ואם אני יכול לחזור אליה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by officer,

שלום שלום חבר'ה...באתי בתקווה לקבל פה תמיכה... יש לי בעיה...רציתי להתקין אופיס 2003 וכשאני בא ולוחץ על "להתקין" אז מופיעה לי פתאום הודעת שגיאה: "The language of this installation package is not supported by your system" וזהו - זה לא נותן לי להתקין את התוכנה בגלל השגיאה הזאת... ניסיתי למצוא פתרון לבעיה בגוגל אבל לשווא... מה שהצלחתי למצוא זה תיאור של השגיאה שמספרה הוא 1623... השאלה היא מה לעשות ואיך פותרים את הבעיה??? תודה רבה מראש... מחכה לתגובתכם

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני צריכה מכם עזרה למצוא נושא לפרויקט, רעיון בתחום של הפיתוח כמו פיתוח אפליקציות אתר אינטרנט אות סתם תוכנה מגניבה למחשב,עם שילוב של אלגוריתם כלשהו - ברמה (לא יותר מידי), לא משחקים כמו שחמט שש בש...מעדיפה משהו בAngular 2 , Javaתודה רבה!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by haimcoen,

אני צריך תוכנה שהופכת תומונה למילים הקטע שאני רוצה שאלו יהיו מילים שאני יבחר שהתוכנה תשתמש בהם ואני לא מוצא כזאת מצאתי תוכנות שהופכות תמונה לפונטים או סימנים אבל אי אפשר לשנות למילים שאני צריך אז מי שיודע אני ישמח לעזרה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים