עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. טוב.. יש לי סרט של 12 גיגה .. ועכשיו פיצלתי אותו על ידי HJ-SPLIT . אחרי שפיצלתי אותו מה שקיבלתי זה 12 קבצים 11 מתוכם הם 001 קבצי מחשב וקובץ 1 מהם הוא RAR קובץ 002 . הוא נהפך לי ל RAR . עכשיו אני לא יודע מה לעשות , יש איזה דרך שמחליפים את הסיומת קובץ של RAR לקובץ רגיל ? עם כן מה הסוג של הקובץ..? אגב אני לא יכול להפוך את כולם לקובץ RAR כי זה לא יפתח ניסיתי ..(זה לא מחבר).. מה שאני צריך לדעת איך הופכים את 002 לקובץ רגיל בינקום הראר.. זה מאוד חשוב לי . תודה על העזרה . עריכה : 001 File WinRar FILE File 003 File 004 File 005 File 006 File 007 File 008 File 009 File 010 FILE 011 File 012 ככה הקבצים .. אני לא יודע איך הופכים את WINRAR ל FILE 002 ..?????

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by No-One,

לא משנה אם יש למישהו לינק לגירסה אפילו ישנה. לא מוצא בשום מקום. צריך להתעסק עם משהו שם, תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לאימי יש מכשיר אל פסק של אדוויס PRV 700 PRO. תוכנת ההורדה שלו היא Viewpower. עם זאת יש בעיות עם התוכנה בגרסאת ה-Web שלה, שאחד מתהליכי ה-JRL שלה צורך CPU גבוה ומוריד באופן דרמטי את ביצועי המחשב של אימי. דבר המאלץ אותי להשתמש בגרסה המקומית הקלה שלה: Viewpower Mini. אך גם Viewpower Mini לא חפה מבעיות: לאחר ההתקנה התוכנה מתפקדת כראוי, אולם במקרה והמחשב מופעל מחדש, התוכנה פשוט מפסיקה להגיב ולתפקד. וזה מתבטא בכך שבהתחלה היא לא נפתחת ובהמשך שהסמל שלה באיזור ההודעות כלל לא מגיב, ואין כל ברירה אלא להסירה לגמרי. התקשרתי לתומך התוכנה של אדוויס, הוא אמר שהוא ישים באתר של אדוויס גרסה מעודכנת יותר של התוכנה. הבעיות ממשיכות. כאשר אמרתי לו את זה, הוא אמר לי להתקין את …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי דיסק קשיח בגודל של 80 גיגה ואני רוצה להעתיק את כל תכולתו (אחד לאחד) לדיסק של 160 גיגה רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת לצורך העניין

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by m0sh,

טוב אני מחר נפתר מהכרטיס הטלויזיה שלי ועובר לראות טלויזיה דרך הכרטיס מסך שיש לו VVIO רציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לראות ממה VIDEO IN ותהיה קלה יחסית... יש POWER VCR אבל היא מאד כבדה ואני מעדיף משהו פשוט אבל העיקר שהיא לא תהיה כבדה... תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by RON_Xxx,

?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, האם משהוא יודע/נתקל בפקודה המאפשרת לדעת מה עומס ה-CPU מ-DOS, המטרה היא על מנת לנתר שרת שעומס -הCPU שלו גדול מ... תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. טוב תוכנה קטנה ומעולה! לאחר הפעלת התוכנה הזו לא יוכלו אנשים לפתוח את אותו מספר שלכם ממחשב אחר כאשר האייסי שלכם פתוח... זה טוב לאנשים שפורצים מספרים ע"י כוח ברוטלי וכו'.... אז מהיום אם אתם רוצים להפעיל את האייסי שלכם מחבר זכרו לכבות את האייסי אצלכם... איך לא חשבו על זה קודם?? אחלה תוכנה! ירד כי כרגע לא ברור עם הקובץ נגוע. רק לאחר שאני יהיה בטוח שזה לא אני יחזיר.... בוא נבדוק עם קפרסקי... תגובות!!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by KapiSH,

תוכנה נורא נוחה ש-Prog המליץ עליה לפני זמן לא רב ואכן מאז יצא לי לעזור להרבה אנשים דרכה, מאוד יעילה. אני צריך עזרה בצורת החיבור של אנשים אלי, שמתי לב שאם מישהו מתחבר אלי אז הוא בוחר אצלו מה הוא יעשה, אם זה יהיה להעברת קבצים, TelNet, צפיה, או שליטה כללית. אני מעוניין לשלוט על האפשרויות האלו מאצלי, כלומר שאני מגדיר איזו הרשאה הולכת להיות לזה שעומד להתחבר אלי (למשל אם אני רק רוצה להראות משהו למישהו אז אני יגדיר שהוא יתחבר אלי במצב צפיה ולא שהוא יצטרך להגדיר זאת (הוא יכול לעבור עלי ). שמתי לב שאפשר לסמן באפשרויות אופציה הנקראת Enable NT Security ושם אפשר להגדיר הרשאות, הבעיה היא שקצת הסתבכתי שם, אשמח לקבל פירוט לגבי זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by bneli,

לא יודע עם שמתם לב אבל הגירסאות האחרונות של firefox מרגישים לי ממש איטיות ועגלות ורציתי לדעת ממכם איזה גירסה של הזמן האחרון הייתה הכי מוצלחת? 4? 4.2? 5? 6? 7? ואם אני יכול לחזור אליה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מישהו יודע מהיכן ניטתן להשיג פוטושופ בעברית?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. האם יש תוכנה כמו זו : http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 שלא מסתירה הכל ,שתיהיה מאחורי כל החלונות ? (שלא תסתיר כלום)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by srulikg,

ניסיתי להשתמש ב-YTD Video Downloader, אבל הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמה של youtube ואני פוחד למסור. יש למישהו הצעות על תוכנה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by intel suck,

היי אני מכניס כתוביות שמתאימות לסרט אותו הסוג אותו השם והכל הכתוביות מופיעות לי אבל בג'יבריש בכל הסרטים אצלי זה ככה מה לעשות? :s05:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה במחשב שהתחילה ממתי שפירמטתי אתמול, אני במחשב הכל טוב ועובד טוב. ואני עוזב אותו ל20-30 דקות והוא נתקע. המסך נשאר איפה שהוא היה ורואים את העכבר. כאילו קפוא. ואז חייב ריסטרט... מה לעשות ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by יהושע מנחם,

איך אני יכול לדעת מחוץ לקובץ PDF (על אייקון הקובץ) שהוא מרובה עמודים?

17. שלום. אחותי קצינת חינוך בבית כלא והיא ביקשה ממני עזרה בהכנת הזמנה לטקס שהם עורכים של האסירים. רק זה קצת מעבר למיומנות שלי בפוטושופ. אז אולי מישהו מכם יוכל לעזור לי? לטעמי זה לא כזה סיפור למי שיש לו ידע בתחום. מצורפת תמונה שהיא המטרה המבוקשת, רק מה היא צילום לא עריכה גראפית: ולמטה יש לינק לתמונה של פרוסת לחם שהיא אמורה להיות הבסיס להזמנה. בסה"כ צריך להביא את הפרוסה לצורה המצולמת עם הטקסט המסגרת ומקום נוסף לכתיבה של עוד פרטים על ההזמנה. מדובר בטקס יום השואה אז אל תהיו קיצוניים בעיצוב. אבל חופשי עם החוש האומנותי שלכם. כמו כן, אם מצאתם פרוסת לחם יותר "פוטוגנית" אז בשמחה. העיצוב הקריטי כאן הוא הפרוסה ואיך שהטקסט משתלב בה. הנה לינקים לתמונות בגודלם המקורי: …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by sgsg,

כל שבועיים בערך האאוטלוק לא מסכים להפעיל את החיפוש האוטו' באמצעות האינדקס. כשאני בוחר ב"מצב יצירת אינדקס" הוא כותב "קובץ זה לא נמצא. ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים". אם דרך הרג'סטרי אני מאפס את האינדקס אז זה מסתדר, אבל רק אחרי שווינדוס יוצר מחדש את כל האינדקסים, גם של הקבצים וגם של המיילים - תהליך שלוקח די הרבה זמן וטוחן את הכונן במהלכו. כבר פעמיים קרתה התופעה, לקח לה בערך שבועיים לחזור על עצמה. איפה נמצא הקובץ הזה שהוא לא מוצא ולמה הוא נדפק כל כמה זמן?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Boomerang,

נו, כולם משויצים בדברים. הנה דבר נחמד שעשיתי לפני כמה זמן ב- Max. התמונה מצורפת, והנה לינק לוידאו. אם אף אחד לא ינחש נכון איך עשיתי את זה, אני אסביר עוד כמה ימים (עריכה) אופס, נגמר ה- bandwidth לוידאו, אבל שמתי למטה תמונות משם. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, בעיה מוזרה.. הדפדפן של גוגל פשוט חוסם אותי מהפייסבוק, נותן לי הודעות שגיאה שאני מנסה להכנס. חשוב לציין שזה קורה כמה פעמים ביום, אבל מרבית היום אני כן נכנס חופשי.. פתאום באמצע העבודה בפייסבוק, אני רואה שהצאט עובר ל OFFLINE (כל החברים הופכים לדהויים כאלה) ואז אם אני מנסה להתחבר מחדש לפייסבוק... חוסם אותי. לא נותן. דרך האקספלורר\פיירפוקס זה עובד בסדר.. ניסיתי להתקין מחדש - לא עזר. אפיל והתקנתי ווינודס חדש - הבעיה עדיין חזרה... עריכה : זאת ההודעת שגיאה שאני מקבל : דף אינטרנט זה אינו זמין החיבור אל www.facebook.com הופסק.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by koby058,

איך עושים פלאש לאתר אינטרנט?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Kurt,

יש לי איזה 200GB ב-FLAC שאני רוצה לארגן אותם לפי תגיות של אלבומים/אמנים וכו' בלי יותר מדי התעסקות הניהול ספריות של ווינאמפ ומדיה פלייר על הפנים, אני רוצה משהו יותר ייעודי, אולי גם שיתחבר לשרתים וישלים לי את כל הפרטים לבד כולל תמונת אלבום וכו'

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by arik_bulldog,

שלום, אני צריך תוכנה פשוטה לעריכת וידאו, קבצים קטנים של AVI או MPG, אני מעוניין לשנות סאונד, ולחתוך/להדביק חלקים. מישהו יכול להמליץ על תוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by computers-man,

שלום, יש לי קובץ CSV שיצרתי בעזרת התוכנה של נוקיה כשאני פותח את הקובץ בעזרת תוכנת הEXCEL הכתב בפנים הוא לא ברור (ג'יבריש) איך אני יכול לפתוח את הקובץ ולראות את הכל בעברית ברורה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי כולם, אני מתכוון לשדרג את הסלון עם טלוויזיית 1080p חדשה ונוצצת (למי שמתעניין - כנראה Sharp XL2E, אבל אולי Sony X-Series אם אני אצליח להוריד את המחיר מספיק ), וכדי שיהיה לי מה לראות בטלוויזיה אני מתכנן לקנות HTPC (או צורב Blu-Ray+נגן, או Streamer) ומנוי לשירות כלשהו להורדת תכני HD מהרשת, כגון iTunes (רק עובד בארץ ). כרגע שירות ההורדות הוא החוליה החסרה. הוא חייב למלא את הדרישות: 1. פועל בארץ (ללא כל מיני תכסיסי פרוקסי מלוכלכים, אלא אם זה איכשהו מצליח למלא את דרישה 3 עם פרוקסי) 2. HD 3. מהיר (רוחב הפס המלא שלי הוא 300 קב"ש, ואני אולי אשדרג אותו אם התוכנה תצדיק את זה. אני לא מצפה ל-Streaming של HD אבל הייתי רוצה להוריד פרק של סדרה בכשעה). 4. חוקי (כדי שתוכלו לקשר …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים