עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ShayGTi,

אני עובד עם מסך מחשב 22 וטלויזיה FULL HD 42. ה42 אינץ' זה הEXTENDED וה22 זה הראשי. אני מעוניין להפעיל משחק ושהוא ירוץ על הטלויזיה ולא על המחשב. לא מצאתי פתרון לזה מלבד להפוך את המסכים כך שהטלויזיה תהיה PRIMARY. יש לי את התוכנה ULTRAMON אבל גם איתה לא מצאתי אופציה כזאת, אולי פספסתי. מישהו יודע על פתרון לדבר הזה? אגב הכרטיס שלי הוא 4870

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by yomi_a,

מאז שפירמטתי את המחשב רוב השירים בעברית מופיעים בג'יבריש, במדיה פלייר וגם בתיקייה. שיניתי את כל ההגדרות של השפה לעברית (עשיתי את זה בפירמוט הקודם והג'יבריש הסתדר) אבל הבעיה לא נפתרה. מערכת ההפעלה היא ויסטה. איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  3. ניסיתי לייצא מועדפים מתוכנת פיירפוקס ולייבא אותם לתוכנת אקספלורר- ושמות האתרים נכנסו לאקספלורר בעברית ג'יבריש. שמתי לב שקובץ שנוצר מפיירפוקס הוא במבנה HTML, ואקספלורר עובד עם מבנה HTM. איך אפשר לפתור הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש אפשרות לעשות הערות במצב 3 מצגות בעמוד, אבל זה נותן מעט מידי מקום. אם אני עושה הערות רק עם מצגת אחת לעמוד אין שורות לכתיבה. איך אפשר לעשות שורות?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by zohar678,

האם יש אפשרות לבטל 30 יום נסיון בתוכנה? הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי כיביכול שתי שיטות שניסתי את שתהם בעבר והם לא עזרו. שיטה אחת דיברה על מחיקת תוכן התיקיה של התוכנה ברג'סטרי. ואילו השיטה השניה דיברה על להזיז את התאריך במחשב שנה אחת אחורה ולאחר מיכן להתקין את התוכנה המבוקשת, לאתחל מחדש את המחשה וזהו. לתוכנה שאני מעוניין להתקין קוראים TRADOR Options.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by הילה2000,

כאשר אני מנסה לפתוח קבצי PDF מתקבלת הודעת: AcroRd.exe - שגיאת מערכת ‏{אין אפשרות לאתר רכיב } הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSVCR71.dll . התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. משהו יכול לעזור לפתור את הבעיה תודה!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

אני כבר הרבה זמן לא מעודכן לגבי זה. אני צריך שהתוכנה תהייה פשוטה לתפעול ותשלב הרבה מידע וגם טמפ' המעבד. Easy tune 6 ו- ClockGen לא עובדים אצלי משום מה. נועד לוינדוס 7.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by iakovl,

מדובר בסרטון של ידידה שלי, לירון, שלומדת אנימציה בבצלאל ופרסמה את הסרט שלה אחרי הרבה זמן וציפיות. זהו פרויקט שהיא עבדה עליו כמה שנים ואני חייב להגיד, רואים את התוצאות בעיניים. פשוט כישרון טבעי אתר הסרט - http://ladyice.darkplan.com/ (צריך לסדר לHW תמיכה בוידאו מובנה ולא רק לינקים כמו בכל פורום נורמלי)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by mindblast,

טוב אני מנסה למחוק את התוכנה דרך control panel -> remove hardware.. ומה שאני מקבל זה - http://img197.imageshack.us/i/physx.jpg/ אני משתמש ב WINDOWS 7 יש למישהו ראיון איך אני מוחק את ה PHUSX הזה?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by infer73,

כמו בכותרת, כאשר אני נכנס ל-youtube במקום להתחיל לנגן את הסרט הוא כותב: ניסיתי לבטל את כל ה-extensions אבל הוא עדיין נותן לי את אותה הודעת שגיאה. כנ"ל כאשר פתחתי את FF ב-Safe Mode. ניסיתי גם להסיר את Adobe Flash מהמחשב ואז הוא נתן לי הודעה שאין Flash מותקן ואז התקנתי Flash ואז הוא שוב חזר להודעה שכתבתי למעלה. הבעיה הזאת התחילה לפני מספר ימים לאחר שעשיתי פורמט למחשב והתקנתי מחדש. אגב, אני משתמש ב-FF 3.6 תחת Windows XP SP3 באנגלית. בנוסף, יש לציין שתחת IE אין שום בעיות וניתן לראות סרטונים. כמו כן, אני יכול ב-FF לראות סרטון של youtube שעשו לו embed בתוך דף אחר אבל אם אני נכנס ל-youtube עצמו לראות את אותו הסרטון אז אני שוב מקבל את אותה הודעת שגיאה. כמובן שגם חיפשתי ברשת פתר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SE313,

שלום, זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, מקווה שאני לא עובר על החוקים איכשהו. אז ככה, יש לי במחשב תיקייה (music) של קבצי מוזיקה בגודל של 10 ג'יגה פחות או יותר. אתמול, לאחר שהוספתי כמה אלבומים שהורדתי באימיול, אני נכנס לתיקייה ורואה שכל מה שנשאר בה זה תיקיות מהאות A עד לאות I, ושירים עד לאות J. כל מה שמתחיל אחרי האותיות הללו נעלם, כולל כל מה שבעברית. נבהלתי, עשיתי שחזור ליום רביעי.. לא עזר. חיפשתי במחשב שירים שנעלמו - לא מצא. נכנסתי למדיה פלייר, ראיתי שהוא לא מעודכן ויש אצלו ברשימה שירים שכבר מחקתי בעצמי. אבל, נשארה אצלו רשימת השירים של המחשב כולל אלה שנעלמו - אז עשיתי רשימה בעצמי של כל מה שנעלם. היום פתאום עלה אצלי רעיון לרשום בכתובת address שלמעלה בחלון התיקייה את אחת התיקי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום אני צריך מדריך להכנת חתימות דרך התוכנה PHOTOSHOP CS4 אבל אם יש תוכנה אחרת שמכינים בה חתימות תוכלו לרשום לי את השם שלה ואני יוריד אותה בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by dudidu08,

אהלן לכולם הורדתי היום 2 קבצים מסוג MOV באיכות 720P ו-1080P לצורך העניין מדובר בשני טריילרים לסרטים. משום מה אני יכול לפתוח את הקבצים רק ען התוכנה QUICKTIME והקבצים ממש מוגבלים כלומר אני לא יכול להעתיק אותם לשום מקום, לא יכול למחוק אותם וגם לא להעביר אותם... ממש מוזר אפילו לדיסק און קי שלי אני לא מצליח להעתיק אותם זה כותב לי מעתיק...אבל בלי הגדרת זמן אני מחכה שעה וזה לא מעתיק בסוף זה נתקע... למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה ואיך פותרים את זה??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by djtut111,

יש לי מדפסת משולבת של זירוקס והתוכנת סריקה של המדפסת לא סורקת באיכות טובה, אני רוצה לסרוק קבלות קטנות של מוניות שיראו ברור את הכתוב על הקבלות הקטנות האם יש איזו תוכנת סריקה מומלצת שתסרוק לי את הקבלות האלה באופן יותר ברור ואיכותי? זוהי מדפסת מאוד מתקדמת ואיכותית ככה שאין סיבה שהיא לא תסרוק לי באיכות טובה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by gjook,

שלום לכולם. ברשותי הרדיסק המחלוק ל3 מחיצות , c,e,f אשמח קצת לעזרה בתוכנה Norton Partition Magic בכונן c אין בכלל מקום , ומותקנת עליו מערכת ההפעלה . הייתי שמח להגדיל את השטח בכונן c , לא ממש אכפת לי לבטל את כל הקטע של המחיצות ושכולם יקראו C. אפשרות נוספות אם קיימת זה להעביר שטחים רייקים מf נניח לכונן c. חשוב לציין כי המחשב אינו רייק וחשוב לי לא לאבד את המידע. (גיביתי את המידע הנחוץ לכונן אחר , אבל אני ממש לא רוצה להשתמש בגיבוי אם אפשר) תודה רבה וסוף שבוע נעים לכולם

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  16. פעם השורת חיפוש בFF 3.6 שלי הייתה גוגל ישראל. לאחר שחיפשתי פעם אחת בגוגל COM בדפדפן החיפוש נשאר תקוע על גוגל COM. אפילו שאני ממשיך לחפש ידנתי בגוגל ישראל - כאשר אני רוצה לחפש דרך השורת חיפוש של הדפדפן זה מחפש לי בגוגל COM. (ניסיתי להיכנס לגוגל ישראל ואז ללחוץ על החץ הקטן על מנת להוסיף אותו לשורת החיפוש בFF אבל הוא לא הופיע שם...) יש לזה פתרון?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  17. הבעיה שלי זה לארגן את הדיסקים מהעבר, כלורמ סרטים מוזיקה, ספרים וקבצים שונים אחרים. האם יש תוכנה שיודעת לנהל קטלוג או לפחות לקחת דגימות מהוידאו אם זהו דיסק של DVD. נכון להיום אני פותר את העניין עם אקסל, אך לבטח ישנם פתרונות טובים יותר...

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  18. שלום, אני מחפש פתרון לבעיה שקיימת בעסק שלי (שירותי שרטוט ממוחשב) הבעיה היא שכאשר פותחים קובץ שרטוט קיים ומשנים אותו - אין דרך לגשת לשרטוטים הישנים או לראות מה השינוי שנעשה. האם קיים תוכנה לפתרון הבעיה, ע"י יצירת עותקים זמניים בלוז קבוע? בחברה אחרת שעבדתי בה היה משהו דומה שיצר אימג' של ספריית העבודה כל שעה תודה לכל מי שיכול לעזור, נועם

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  19. שלום לכולם ברשותי מחשב חדש המבוסס על מעבד I3, לוח H55, כרטיס מסך HD 5670, זיכרון 2G DDR3 סט מקלדת ועכבר אלחוטי של TEAC, ומסך סמסונג 23' יש לי 2 חדרים צמודים בבית, בחדר אחד נמצא המחשב ובחדר השני אני מעוניין שגם שם תהיה אפשרות לגלוש ולשמוע שירים. עכשיו לשאלה: האם ישנה אפשרות לפצל מחשב 1 ל-2 שולחנות עבודה שונים ובנוסף שבכל חדר יהיה סט מקלדת ועכבר, מסך ו2 כרטיסי קול שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה? העביר כבל רק למסך ולשמע לחדר השני. במקום לקנות כרגע עוד מחשב? השימוש יהיה לגלישה ושירים. בתודה, אלירן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by GaLmgnT,

שלום! ב-Internet Explorer, ליד כפתור Home, יש כפתור Read Mail. כרגע לחיצה עליו פותחת את ה-Outlook. רציתי לדעת איך אני גורם לכפתור הזה לפתוח את חשבון ה-Gmail שלי. תודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  21. ה Orbitdownloader שמור לי רק את האייקונים, מישהו יכול להמליץ על משהו ? תודה מראש לכל העונים....

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by dimkin,

שלום חברים. יש לי רעיון משוגע אבל אני רואה בו פוטנציאל. אני סטודנט במכללת סלע, לקראת סוף קורס בן שנתיים בכל החשור ל-.net MCPD. אני מקווה להתמחות בנושאים כגון ASP.NET, WCF, SILVERLIGHT. אני מחפש מעצב גרפי שגם הוא לומד או לא מזמן סיים את הלימודים בעיצוב גרפי לסביבת האינטרנט אשר לומד/למד HTML,CSS,XHTML,Action Script, Flash וכו'... יש לי כמה מקורות לפרוייקטים (לא בתשלום) שאפשר לעשות ובכך לרשום שורה או שתים לתיק העבודות. בין הפרוייקטים: 1. אתר עבור המחלקה לפרהיסטוריה - אוניברסיטת תל אביב. 2. יכול להיות אתר אינפורמטיבי ואולי בעתיד מכירתי עבור חברה לציורי אילוטרציה - אוקראינה. 3. אתר אישי לכל אחד מאיתנו - קו"ח וכו'... עם הזמן (ועם צבירת נסיון ותיק עבודות) אפשר יהיה…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by miki891,

יש לי מצלמה וידאו סוני דיסק קשיח פנימי 30GB אני צילמתי שעה סרט.ואח"כ היעתקתי סרט שעה למחשב. עשיתי 3 סרטים משפחתי לכל אחד יש סרט שעה. ונסיתי 2 תוכנות עריכ ה וידאו שהם נקראים: Pinnacle Studio Plus גירסה 12 Adobe Premiere Pro גירסה C3 עשיתי עריכה וידאו סרט וחיברתי כל סרט שעה והפכתי לסרט 3 שעות .וזה יצא לי בגודל נפח קובץ 7.34GB שמתי דיסק (תקליטור) 8.5GB ורציתי לעשות צריבה המרה לוידאו DVD ב-2 תוכנות עריכה וידאו. מכל אחד תוכנה לא מראה גודל דיסק 8.5GB התוכנות מראות לי רק אפשר ליצרוב בדיסק 4.7GB למה אני לא יכול בתוכנות אלה ליצרוב המרה בדיסק 8.5GB? איך עושים ש-2 תוכנות יזהו בגודל צריבה 8.5GB? מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. בתקופה האחרונה LOGMEIN עושה לי המון צרות, כפתור אמצעי בעכבר לא מגיב, יש אותיות במקלדת שהיא לא מקלידה (למשל "ת"), לא מוכנה לקבל דאבל-קליק וכו', ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הפאץ'/סרבר, לא עזר. אני מתחבר כל פעם ממקום אחר ובחלק מהמקומות יש תקשורת בפורטים בודדים בלבד, ממשק ה-WEB היה לי מצויין, השאלה אם יש עוד משהו (חינמי) כזה, או תוכנה מותקנת אבל שעובדת על תעבורת HTTP/HTTPS רגילה שהאינטרנט בעבודה/WIFI ציבורי לא יחסום. בשביל השימוש הממש מועט שלי אין לי ממש סיבה לשלם על התוכנה, ככה שהעדיפות היא למשהו חינמי (או משהו ממש פופולרי שיהיה שווה את המאמץ). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי אנשים אני מנסה להתקין לאחר פירמוט דרייברים למערכת ראיתי שליד הדרייברים SATA RAID של gigabyte כתוב "Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy" http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2982&ost=windows+7+32bit#anchor_os מה זה אומר? האם גם האם שצריך להתקינם לפני דרייברים אחרים? העניין הוא שכמו לרבים יום אין לי פלופי. ובכלל, כאשר חלצתי אותם גם לא ממש נראה שניתן להתקינם בדרך הרגילה. אז מה אני עושה עם זה ואיך ומתי מתקינה אותם? תודה לעוזרים ויום כתום. מצ"ב שתי תמונות מסך שלהם מחולצים נתוני מערכת: amd 4800+ Motherboard GA-MA770-UD3 (השאר במפרט) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.