תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

מה שקורה כרגע זה שכדי לפתוח TAB חדש אני צריך ללחוץ פעמיים על הכפתור האמצעי בעכבר הנ"ל (לעומת פעם אחת בכל עכבר אחר), יש לי את הדרייברים שבאו אם הסט. תודה
- 

- 2 תגובות
 - 608 צפיות

- 

- 

http://kodi.tv/ http://openelec.tv/ הגרסא היציבה(?) החדשה של XBMC שעבר שינוי שם ל KODI יצא. רשימת שינויים עיקרית: http://kodi.tv/kodi-14-0-helix-unwinds/
- 

- 9 תגובות
 - 6.1k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

חברים שלום :s05: התקנתי את יוטורנט ואני כל הזמן נחסם כנראה ע"י שרתי נותן השירות של האינטרנט הבנתי שיש צורה הסתרה/ הצפנה מול נותן השירות כך שאפשר לעקוף את המידע שעובר לשרת נותן השירות של האינטרנט על שימוש בטורנט כמו כן בעת הפעלת התוכנה UTORRNET המחשב מאיט עד כדי שאין יכולת לההשתמש עם דפדפן אשמח לקבל הסיוע בברכה
- 

- 2 תגובות
 - 868 צפיות

- 

- 

אני רוצה להכנס לצאט מסויים ואני לא מצליח להכנס, כנראה בגלל שאין לי JVM . 1) מה זה? 2)האם זה מגיע מובנה בוינדוס ואני רק צריך להתקין? 3)אשמח לקבל לינק (ניכנסתי לאתר של SUN אבל די הסתבכתי וחששתי שאני לא יוריד את ה-VM הנכון, שלו אני זקוק) אני מקווה שאני בפורום הנכון?! תודה
- 

- 3 תגובות
 - 2.6k צפיות

- 

- 

יש לי את התוכנה symantec winfax pro 10.02 ואני מאוד מרוצה ממנה, היא נוחה ויעילה מאוד. הבעיה היא שהתוכנה הזו לאחר התקנה זוללת (או יותר נכון מחסלת) את הזיכרון. ואני מדבר על זה שהיא מוסיפה service אחד ועוד 2 ישומים שרצים כל הזמן ברקע. בנוסף אם לא מגדירים לתוכנה שלא תענה לכל שיחת טלפון כשיחת פקס היא מעלה עוד תכונה לזיכרון שיושבת על הקו ועונה לשיחות נכנסות. אז ככה.. אני משתמש בתוכנה הרבה פעמים אבל כמובן שאני לא משרד ואני לא צריך שהתוכנה תענה לי לכל השיחות הנכנסות אז ביטלתי את הדבר המעצבן הזה. גם את הservice של התוכנה ביטלתי וזה לא מפריע לי לפעילות תקינה של התוכנה, מה שנשאר זה שני הישומים הקטנים שרצים ברקע ועדיין לא הבנתי את מטרתם. את הראשון שבהם wfxswtch.exe הורדתי מהזיכרון וז…
- 

- 2 תגובות
 - 715 צפיות

- 

- 

C:\Documents and Settings\student\Desktop\manolo cd.1 איך אפשר למצוא את ה URL של התיקייה שרשמתי מעלה ?
- 

- 15 תגובות
 - 3.5k צפיות

- 

- 

אהלן אני צריך תוכנה קלילה שתשנה לי רזולוציה של תמונות יש את PHOTO SHOP אבל לא בא לי להתקין את כל התוכנה הזאת בשביל הדבר הקטן הזה... ומה הרזולוציה של התמונה במסנג'ר ואייסיקיו?
- 

- 4 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

אנו נתקלים בקשיים טכניים בגישה לתכונות השמע והווידאו של המחשב שלך. נסה להפעיל מחדש את MSN MESSENGER. זה מה שהם אומרים לי שאני רוצה להפעיל שיחת שמע עם בן אדם מהרשימה ואם אי עושה "קבל" לשיחת שמע שאנשים שולחים לי אז הוא עושה לי ERROR REPORT ונסגר. מותר לציין כי גם את "אשף כיוונון וידאו ואודיו אי לא יכול להפעיל" מותר לציים גם שהמצלמה עובדת והקול במחשב אצלי תיקנים מסנג'ר 6.2 לא אוהב 7 תודה רבהה
- 

- 2 תגובות
 - 589 צפיות

- 

- 

אני לא ירחיב במילים, אבל אגיד רק דבר אחד ושזה העבודה הראשונה שיוצאת לי עוד איכשהו בסדר הרוב יוצא כמו של ילד בגן חחחחח. רק תגידו מה לשפר אם יש: http://vidati.deviantart.com/art/Final-Stars-in-the-Dust-78416181 גודל 2400X3000. ** התמונה עודכנה לגרסה הסופית**
- 

- 5 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

היש באי סי קיו 5 משחקים ושטויות חדשות?מה יש שם? זה יותר נוח מה מיוחד בו?
- 

- 6 תגובות
 - 742 צפיות

- 

- 

ז"א שיש תווים ויש למעלה קלידים שזה מראה איך לנגן בשתי ידיים.
- 

- 0 תגובות
 - 663 צפיות

- 

- 

מישהו מכיר כזאת תוכנה ?? אם אפשר אז תוסיפו לינק להורדה
- 

- 1 תגובה
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום. אני כרגע עובד עם ADOBE ENCORE DVD בתצורת של PAL. אני צריך שסרט מסויים יהיה ברזולוציה מסויימת. האם יש תוכנה איתה אני יכול לשנות את הרזולוציה? (להקטין/להגדיל), או שזה בלתי אפשרי? אשמח לעזארה, תודה.
- 

- 1 תגובה
 - 7.5k צפיות

- 

- 

מקווה שזה הפורום הנכון- ברשותי טושיבה portege-r7001E9 אשר משמש אותי רק לעבודה. כפי שניתן לראות הארדיסק C פנוי אבל הארדיסק D מראה שהוא מלא לגמרה והמחשב נותן מדי פעם התראה על low disc space. במחשב אין שום סרטים (סרט גלישה 1 של חצי שעה) ומעט תמונות לא כבדות. ניסיתי להיכנס לראות מה תופס את כל נפח הארד דיסק ומצאתי שכ-117GB נתפסים על ידי הגיבוי העצמי של המחשב(מצ"ב צילום מסך) איך ניתן לפתור את זה או לפחות לפנות כמה GB כדי לא לקבל התראות מעצבנות? האם ניתן\כדאי למחוק את הגיבויים האלו? תודה
- 

- 3 תגובות
 - 914 צפיות

- 

- 

טוב אני מחפש תוכנה לשמיעת רדיו דרך האינטרנט אני יודע שיש בWMP אבל אין לי מושג איך מפעילים את האופציה הזו. מה גם לא כל כך בא לי שתוכנה כבדה כמו זו תפעל בזמן שאני צריך את משאבי המחשב. אני צריך תוכנה קטנה ופשוטה שתפעל כראוי וזהו
- 

- 8 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להמיר קובץ mkv לקובץ avi במהירות ובאיכות המירבית. בתודה, תומי
- 

- 1 תגובה
 - 1.7k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת עם אילו תוכנות אני יוצר דמויות (וגם דברים אחרים) בתלת-מימד ונעות.
- 

- 0 תגובות
 - 734 צפיות

- 

- 

התחלתי להשתמש לפני שבוע בתוכנת הגיבוי Acronis 10 >> שקיבלתי עליה הרבה המלצות אני משתמש במטודולוגית גיבוי >> אינקרימנטאל הנקודה היא > שהתוכנה מייצרת קבצי ענק!!! למשל הקובץ הראשוני >> 15 G ( לעומת מיקרוסופט שייצרה רק 4 G ) ומאז > בימים שאני לא משתמש במחשב = זה יוצר לי קובץ יומי של 800 מגה ובימים רגילים של שימוש במחשב = קובץ יומי של 1.7 G בקצב הזה = אני גומר את הדיסק בתוך חודש ??? האם כך זה צריך להיות ? האם מטודולוגיית הגיבוי שגוייה ? מה אני לא עושה נכון ? ??? THX
- 

- 1 תגובה
 - 553 צפיות

- 

- 

שלום! יש לי מערכת הפעלה w7 עם כרטיס מסך radeonhd4770 ומעבד amd phantomii. בשלב מסוים אירע מפנה. כל משחק שהתקנתי מאז קורס ברגע ההפעלה. לעומת זאת כל המשחקים שהתקנתי לפני עדיין עובדים חלק. מה עושים? תודה מראש לכל המגיבים
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום רציתי לדעת איזה AntiVirus אתם ממליצים עליו וגם איזה פיראוול אתם ממליצים
- 

- 6 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

כשאני פותח אתר נכנסות חלונות של כל מיני אתרים שמחפשים פרסום מוצר כלשהו. (לא נראה לי סאפם) גם בזמן מנוחה שאני חוזר שוב להשתמש במחשב אני רואה חלון מול עיני ומבקש ממני לרשום מס' איימיל ופרטים אחרים . איך אפשר לחסום אותם שלא יעלו יותר. אמרו לי שזה מובנה בתוכנה. אני לא מאמין.
- 

- 5 תגובות
 - 2.7k צפיות

- 

- 

מחפש תכנה לניהול קורס אקדמי, על התכנה להכיל מאגר שאלות שישלח באופן אקראי לרשומים בקורס, מתן מספר אפשרויות למענה על השאלות, בדיקת התשובות ומתן ציון סופי. אודה לעדכון אם שמעתם על תכנה מתאימה. :
- 

- 0 תגובות
 - 607 צפיות

- 

- 

שלום. אני מחפש תוכנה שעם למשל אני יסרוק דף שרשמתי בו בכתב יד רגיל,בעברית,אנגלית..ואז אחרי שאני יסרוק אותו אני יוכל להעביר אותו לכתב ממוחשב,רגיל.. האם יש תוכנות שעשות דבר כזה? אם אפשר בבקשה שמות של התוכנה,או אולי הסבר איך אפשר לעשות זאת בלי תוכנה(דרך הורד או משהו דומה..) תודה רבה לעוזרים!
- 

- 8 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

- 

לילה טוב לכולם, ברשותי לפטופ של IBM מדגם X60, המחשב מזה תקופה סובל מוירוס ואני מעוניין לפרמט אותו. לאחר שאני גיביתי מספר קבצים ובאתי לעשות ריסטרט הוא ננעל לי ומבקש סיסמה, הוא אומר ENROLL NEW USER משום מה, הטביעת אצבע עובדת בסדר גמור אבל הוא לא מקבל אף סיסמא. הוא דורש דבר שנקרא WINDOWS PASSWORD ולא מעלה את המחשב. אין לי מושג כיצד להיכנס לחלונות מאחר ולא גיביתי את כל החומר הנדרש, בסך הכל סיימתי לצרוב ובאתי לעשות ריסטרט, דבר שעשיתי מספר דקות קודם לכן בהצלחה. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 30.03.2009 בשעה 00:59:12 הפעלתי את המחשב דרך מצב בטוח והבעיה נפתרה, בכל מקרה בשאלה נוספת, כיצד אני מפרמט את המחשב ושומר על העותק של הוינדוס שנמצא על הדיסק הקשיח (בתקווה שהוא לא נפגע מהוירוס).ת…
- 

- 5 תגובות
 - 604 צפיות

-