תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הקטע הוא כזה יש לי קובץ SFV ושאר הקבצים הסיומת שלהם היא 001 עד 052 מישו יודע איך אני פותח את זה??
-
- 12 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
שוב שלום לכולם אני יודע ששאלתי מיקודם את השאלה על הקובץ exe אבל אתמול הורדתי קובץ אם סיומת bin איך אני פותח אותו או אם יש תוכנה מסוימת ליפטוח אותו
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לגבי איזה גירסה יש לו אין לי מושג אני רק יודע שאני לא יכול לפתוח אותו עם הוורד מהחבילה של אופיס 2000.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה אני פותח קובץ שהסיומת שלו זה HDTV או איזה קודאק יש לזה . תודה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? יש לי איזה בעיה איזה שהי תוכנה מסויימת שמרה לי קובץ טקסט של 90 מגה ואני חייב לפתוח אותו הבעיה שאי אפשר כול התוכנות שניסיתי קורסות או נותנות לי לראות רק חלק קטן מהקובץ... pliz help me יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ 256 ראם ואני על windows me תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שאני פתחתי תרד במקום הנכון. ממתין לתגובות ותודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה. איזו תוכנה אני צריך ? DEMON ..?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הורדתי מאימיול קובץ ראר שעכשיו התברר לי שהוא מוצפן עכשיו שמעתי לפני הרבה זמן שיש תוכנה שיכולה לפרוץ תסיסמא או לא יודע מה לעשות זה ממש מדכא כי לקחת לי להוריד תקובץ למעלה משבוע (ויש 2 כאלה מאותו סוג עדין בהורדה...)
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח רדיו בWINAMP לפ]י מה שהבנתי אני צריך שרת רדיו ועוד כמה תוכנות אז יש לי כמה שאלות: 1. כמה עולה שרת רדיו, ומאיפה אני יכול לקנות? 2. איזה תוכנות אני צריך ואם אפשר לינק? ואם צרילך עוד משהו בבקשה תגידו?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי איך אני יכול לפתוח בחינם תחנת רדיו באינטרנט? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת איך אני פותח/סוגר פורטים ב sygate {גירסא 5.1, PRO}. תודה מראש לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
טוב ככה יש לי את האייסייקיו שלי ושחכתי את הסיסמא שלו עכשיו אני רוצה לדעת איך אני פורץ אליו.. ואז אני יכנס אליו ואז יכניס את האיימייל שלי ואוף זה ישלח לי את הסיסמא.. עם מישהו יכול בבקשה בבקשה לעזור לי בקשר לזה.. כיאילו איך לעשות את זה וכול זה יהיה כי שיגעון בארץ.. תודה אנשים אוהב אותכם
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן הורדתי סרט שהיה רשום שהוא vhs rip כשאני מנסה לראות אותו עם מדיהפלייר הור רושם לי הודעת שגיאה 80040111 אין לי מושג מה זה וניסיתי לברר באינטרנט אבל לא מצאתי מידע למישהו יש מושג איך אני יכול לצפות בסרטים האלה תודה מראש חברה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום קבלתי סרט ב2 חלקים בפורמט VCD ב2 חלקים - 4 קבצים שניים של CUE ושניים של BIN חלק אחד גדול מ800מגה ואני חושב שאני לא אוכל לצרוב אותו כדי לראות איך אני צופה בסרט בלי לצרוב אותו?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש דיסק אודיו שיש לו סרטון, איך אני צורב אודיו ואת הסרטון ביחד
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
עידכנתי את ה SP2 של הXP והנרו הפסיק לעבוד . התקנתי את NTI והיא סבבה . אבל איך אני צורב איתה IMAGE מקובץ CUE .
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
אני רוצה לצרוב את כל השירים שיש לי ב PLAYLIST ישר לדיסק בעזרת התוכנה ויהיה פורמט MP3 ולא WAV, אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
-
אני צורב ב EASY CD CREATOR 5.2 ןאני מחבר את השירים והכל בסדר אבל יש בום בין השירים כשזה עובר שיר איך אני עושה שיהיה חלק המעבר בין השירים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-