עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yirmi_opp,

כמו שאתם בטח מכירים את כל התוכנות המעאפנות כמו קזאה שמתקינות תוכנות חיצוניות, הפעם הותקנה אצלי תוכנה מעצבנת ביותר. כל פעם שאני נכנס לאתר, והוא לא קיים, אז במקום לפתוח את הדף הרגיל של dnserror.htm הוא נפתח לשניה ואז נכנס לאתר www.lop.com. ניסית לשנות את הקובץ עצמו אבל זה לא עבד... לא מצאתי שום איזכור של התוענה במחשב, וחישפתי המון... זה משגע ת'שכל, ומה עוד שהתוכנה הזאת טורחת כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר לקבוע את האתר שלה כדף בית.... בעיה מציקה ביותר... אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד... ותודה רבה מראש לכל העוסקים במלאכה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by irav,

יש איזה מדריך איך לכוון את ההגדרות של הNOD32.... תנו לי תקישור וד"א עשיתי חיפוש אבל יש איזה 10 עמודים

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  3. ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

התוכנה פשוט נסגרת בלי שום אזהרה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. טוב זאת עדיין לא תוצאה סופית כן אבל זה המראה הכללי... זהו אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שהוא למכירה.. נעשו כמה שינויים זאת לא הגירסה הסופית סלחו לי אבל לא היה לי כח להעלות.. זהו תגובות?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  6. איך להגדיר את הדואר ? מה לעשות כאשר התוכנה אומרת שהשרת הוא לא IMAP4 ? אם אפשר לשלוח ולקבל את הדואר בדרך יותר בטוחה לשרת בזק בינלאומי ?

• 7 תגובות
    • 10.3k צפיות
  7. Started by MiGHTyDuCK,

היי אני כמעט ולא מריץ תוכנות ברקע או בהתחלת המחשב אבל הקובץ EXPLORER.EXE מגיע ל 150 K ב PERFORMANCE ב TASK MAKAGER למה זה קורה ? הוא גומר לי את המחשב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Cynicoren,

שלום, האם ישנה תוכנת צריבה חינמית (משהו דומה לנרו) ? תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. מאיפה אפשר להוריד open office? והאם אפשר להפעיל מסמכים של וורד על התוכנה בopen office?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by Emmanuell,

הממשק שלו ממש לא נוח לי ואני לא מרגיש כאילו הוא רץ ברקע ושמור על המחשב שלי , יש אנטיוירוס אחרשאתם ממליצים עליו ? ל windows 7 אם זה משנה .

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by The-Magician,

שלום אני לא מצליח להתקין את ויזיו, ניסיתי להתקין עם ההתקנה של האופיס אך זה לא עובד, ניסתי להוריד קובץ חיצוני גם זה לא עובד מה הבעיה של זה?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by OvOnoob,

עד היום הייתי משתמש בbsplayer, אך לאחר התקנה חדשה של windows לא משנה מהיכן אני מוריד את ההתקנה של הנגן האנטי וירוס מזהה וירוס כשהקובץ מסיים לרדת... אני מחפש נגן סרטים, שמאפשר הורדה אוטומטית של כתוביות בעברית/אנגלית דרך התוכנה כפי שאפשר בbsplayer. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. שלום אז עשיתי פירמוט ויש לי שם אינטרנט אקספלורר 7 ואני לא מסתדר איתו אני רוצה להתקין את הישן יותר 6 ניראה לי איך אני מוחק אותו לגמרי ומתקין ישן כי זה לא נותן להתקין זה אומר לי שאני בא להתקין יש במחשב גירסה יותר חדשה תודה ( : אגב אין אותו בהסרה הוספה של תוכניות .

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by maormark,

פירמטתי את המחשב, והתקנתי את הווינדוס ואת האוטלוק אקספרסס מחדש, עם הסיסמא של אינטרנט זהב והיוזר של אינטרנט זהב כל הדואר הנכנס והיוצא נמחקו לי, יש דרך להחזיר אותם?? תודה.

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by Pr0Xy,

ברשות הוריי המדפסת HP Officejet 7130. עקב מעבר מ-XP ל-W7 32bit אני צריך לעדכן את הדרייברים של המדפסת כך שיתאימו לW7. הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP בדף המדפסת וכשאני אני מנסה להתקין את הדרייבר התוכנה אומרת שהתוכנה לא מיועדת למדפסת זו בשלב זה. אוקיי, אז HP לא רוצים לתמוך במדפסת. הורדתי את הדרייברים המתאימים ל-XP וניסיתי להפעיל במצב תאימות כך שיפעל לפי XP בSP3. התקנתי ועשיתי ריבוט. בעת הפעלת התוכנה, התוכנה קורסת במיידי. לא עוברת שנייה והתוכנה כבר קרסה. לאחר שזה לא עבד ניסיתי לעשות מצב תאימות לSP2. גם קרס. יש לציין שאת מצבי התאימות עשיתי לפי הרשום פה. עשיתי את האופציה הראשונה והשנייה. עזרה? :s05: המדפסת משמשת גם כפקס ולכן זה מאוד חשוב לי כרגע. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by em28,

באחת ההפעלות מחדש של פיירפוקס לצורך הסרת הרחבות נתקע השועל ולא היתה ברירה אלא לקנסל את הפרוסס שלו. מאותו רגע והלאה לא ניתן להסיר הרחבות מפיירפוקס. כלומר ההרחבות המוסרות נמצאות במין מצב ביניים שבו פיירפוקס מחכה להפעלה מחדש ע"מ להשלים את ההסרה שלהן. :s05: אבל גם לאחר הפעלה מחדש הוא נמצא שוב באותו מצב. כך יוצא שניתן להוסיף הרחבות, לנטרל אותן, אך לא ניתן להסירן והן סתם נמצאות ברשימת ההרחבות. עוצו עיצה.....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by edoson,

אני מפעיל את המחשב, ואיך שה-WIN עולה, המחשב מתחבר מפעיל את החייגן ומנסה להתחבר. אם אני עושה DISCONNECT אז אחרי 2 דקות הוא מנסה שוב, ומוציא אותי מכל תוכנית שאני נמצא בה. יש לי XP , ועל המחשב יש אנטיווירוס של NORTON. מישהו יודע למה?

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by edi17,

בוקר טוב לכולם! אז ככה... עד לפני כמה ימים הייתה מותקנת אצלי במחשב תוכנה שדרכה ראיתי את כל הסרטים ששמה RadLight! תוכנה טובה, פשוטה, תומכת בכל הפרמטרים האפשריים לראות סרטים - אך היא תומכת בפרסומות ואף שולחת חומר על כל מה שאני משתמש במחשב שלי! אז מחקתי אותה בצער וביגון עמוק! אני מבקש את עזרתכם בחיפוש אחרי תוכנה טובה כמעט כמו RadLight שתתמוך בכל הפרמטרים - תהיי פשוטה ( לא אכפת לי גם אם מסובכת...) - אבל העיקר שלא תשתיל לי קבצים של ריגול במחשב!!! מחכה לתשובות בקוצר רוח! בתודה אדי!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. צרפתים ארורים ... ידעתי שיש סיבה לזה שאני לא אוהב אותם , היום גילו לי אותה . התקנתי תוכנה מסויימת , בצעתי פעולה מסויימת ... פוף , service התקין את עצמו , ביטל לי את כל ההרשאות האדמיניסטרציה , והתחיל למחוק קבצי mp3 , mp4 , avi , ועוד כמה סוגי קבצים נבחרים כמו iso , img ועוד דברים . הנזק ... הוא גדול ורע , ומסתכם בנפח נתונים שקצת עובר את ה100 גיגה , בלי להתחשב בכ~ 40 גיגה mp3 שהיו שם . יש למישהו המלצה לתוכנה שבאמת עובדת בקטע של השיחזור ?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by shiler,

שלום יש לי את הגרסה האחרונה של ה-winamp והתוכנה לא יכולה להראות את השמות של השירים בעברית איך אני מטפל בבעיה?

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by רונן2,

פרמטתי את המחשב שלי (XP PRO) הגרסה חדשה יותר מהגרסה הקודמת שהייתה לי. נתקלתי בשתי בעיות :האחת, המערכת לא מוצאת AUDIO DEVICE . לא משנה מה עשיתי וניסיתי פשוט אין. (כרטיס קול מובנה בלוח אם). ולכן אין שום קול במערכת . דבר שני בעיה בתצוגה. כאשר אני גורר דבר מסויים, או כאשר אני בדף אינטרנט גולל את הדף, הכל זז בפריימים ובאיטיות . :s05: האם יש קשר לזה שזו גרסה חדשה של XP ?? וגם ה-אקספלורר הוא 2007?? בבקשה עזרתכם הדחופה. :'(

22. אני זוכר שפעם הייתה לי תוכנה, שהייתה מתריעה לי ברגע שמישהו היה קורא לי את הודעת האווי באיסיקיו. מישהו זוכר מה השם של התוכנה ומאיפה אני משיג אותה? אני עדיין משתמש באיסי 2003B, כך שאם יש אחת שתעבוד עליה גם, יהיה מצויין. תודה

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by erez84,

רכשתי לוח אם מאיביי לפני הרבה זמן, בעיקרון הלוח עובד כלומר נדלק ומעלה את ההודעות הרגילות, חיברתי לו כרטיס מסך שעובד היטב, ובקר כוננים , כמו בימים הטובים של פעם הבעיה היא שלא משנה מה שאני מנסה לעשות, וגם הוא מג'ומפר כראוי, כלומר יש לו 8DIP של מפסקים שמכוונים כמו שצריך (בדקתי באנטרנט) , הלוח מכוון להעלות את המערכת הפעלה מכונן A, הוא מסרב להעלות את דיסקט BOOT שברשותי, הכנתי את הדסקט בוט של דוס 5 , מצאתי אתר באינטרנט שיש שם יצירת תקליטוני אתחול לכל מיני מערכות הפעלה, גם ניסיון אתחול של דיסקט בוט דוס 6 לא עובד, למען הסר ספק הדיסקט תקין ונבדק במחשב אחר שם הוא מעלה את המחשב כראוי, אבל בXT אני מקבל הודעה INSERT SYSTEM DISK IN DRIVE A AND PRESS ANY KEY יש לציין שהתקלי…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by pafi,

נמחקה לי תקייה מוד חשובה האם אפשר לשחזר אותה

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני משתמש בAD AWARE....והוא לא מעיף את כל התוכנות...ואי אפשר למחוק אותם ידנית...(גם שהמשימה לא פועלת...)... אחד מהתוכנות האלה זה חיפוש שהוא ממוקם ליד ההתחל...(בלי קשר להתחל)... ועוד מלא של XXX...וכל מיני דברים שעושים את המחשב שלי ב100% מאמץ...(LOAD)... ועוד משהו... בפירפוקס...שאני כותב משהו בשורת הכתובת...נגיד בעברית...אז הוא מפנה אותי לISearch...ובמנועי חיפוש שם...יש אותו...ואני רוצה להעיף אותו...

• 7 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.