עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by c5123,

מתחיל אתר ב flash ויש לי movie with in a movie לשני יש stop i have a button in the main movie and i need it to start the other movie easy play command but i dont know how to send it to the other movie i was told there is a target command that can make this work but i dont know how to do it מקווה שמהוא יבין ואם אפשר לתת דוגמא של target תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי חבר'ס יש לי מחשב אכסון שאליו אני מוריד את כל הקבצים באופן תמידי דרך הרשת, הם בכלל לא נשמרים במחשב הראשי. אני מעוניין בתוכנה שתרוץ עצמאית במחשב האכסון פעם ביום ותבצע מספר פעולות: תבצע בדיקת PAR לכל הקבצים. תבצע extract לכל קבצי ה-RAR שקיימים בספריה מסויימת לספריה אחרת, אולי גם שתמחוק את הקבצים לאחר מכן. *הקבצים יתחלפו מדי יום כמובן.. אני רוצה שזה ירוץ אוטומטית כי אחרת אני צריך או להשתלט על המחשב מרחוק דרך הרשת (שזה לא ממש נוח), או לבצע את זה במחשב הראשי דרך הרשת ואז הפעולות מתבצעות באיטיות מעצבנת. מה אני צריך לחפש בכלל כדי למצוא תוכנה כזו? תוכנות Macro? או אולי מישהו כבר מכיר משהו ייעודי בסגנון? אשמח לכל עזרה או המלצות בנושא!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by IG,

בעיקבות בעייה עם הקודקים שיש לי, שגורמים לתקיעה של האקספלורר ברגע שאני מסמן קובץ ווידאו, אני מבקש את עזרתכם במציאת קודקים שיכולים לפתור לי את הבעייה. כל מה שאתם מכירים וממליצים עליו. רצוי עם קישורים. תודה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי אנשים אני חייב עזרה דחופה, המחשב שלי כנראה נגוע במשהו רציני אני לא מצליח להתקין שום תוכנת אנטיוירוס + ה AVG שהיה לי נמחק יחד עם כל התוכנות אנטיוירוס על המחשב. בחיים לא היה לי דבר כזה. אנא התחשבו מנהלים עקב הדחיפות שבדבר להשאיר כאן ת'מסנג'ר שלי. יש לי המון חומר חשוב על המחשב. אם משהו מוכן לעזור לי גם מחוץ לפורום אני במסן yossi.elimelech@hotmail.com תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי לכולם.. לאחר שהסתנן לי משהו אתמול למערכת שברוב טיפשותי אישרתי בפיירוול, הותקנו לי כמה תוכנות שמשתלטות לי על הדפדפן. לאחר מלחמה עיקשת ניצחתי את המערכה אבל עכשיו כשאני לוחץ על חלונית חדשה ורוצה שיפתח גוגל למשל או המסך עם החלוניות של הדפים המועדפים שלי, נפתח נתיב עם ההודעה קובץ לא נמצא. איך אני מחזיר את זה ? תודה מראש לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by urich,

חבר שלי מאנגליה הגיע לארץ והביא איתו את הgps שלו אני חושב שיש לו אותו על הפוקט פיסי אבל אני לא בטוח בקיצור הוארוצה תוכנה עם המפות והכבישים של הארץ יש כזאת ואיך קוראים לה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום וערב טוב בעיה מעיקה...לאחרונה התקנתי את האקספלורר החדש ורק עכשיו שמתי לב שאני מקליד בפייסבוק נגיד והמילים מגיעות באיחור ואני צריך לחכות כאילו מישהו אחר מקליד את המילים.. בקצב ממש איטי ! וזה גם מעצבן כשאני מוחק בטעות זה מוחק יותר מדי אותיות ואתם יכולים לדמיין כבר איך זה מציק שמנסים להתכתב. בזמן שאני מקליד את האשכול הזה אני מבחין שגם פה יש סוג של דיליי אמנם פחות נוראי.. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה? האם אני חייב להסיר את האקספלורר החדש? והאם זה אפשרי בכלל לחזור לישן..? תודה רבה מראש והמשך ערב נעים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by TheHungryOne,

יש לי ראוטר של TP-LINK. פתחתי פורטים כמו שצריך עבור שתי התוכנות אבל עדיין סובל מאיטיות נוראה. המקסימום שאני יכול להוריד (והגעתי אליו מאתרים) זה 315 בערך. אני מוריד בממוצע על 15 מהאימיול והיוטורנט. מישהו יכול לעזור לי לשפר את המיהרות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by X-_PLOSIVE,

שלום ניסיתי אתמול להיכנס לצאט של נענע בקיצור הוא לא נכנס כי הוא צריך להתקין מן משהו כזה, אחרי שהוא בא להתקין אותו הוא רושם כזה דבר: We're sorry. Automatic installation of Microsoft Virtual Machine is no longer provided for Microsoft Windows XP מישהו יודע את הפיתרון? תודיעו לי תודה אלירן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מערכת ההפעלה היא ווינדוס ויסטה אם זה משנה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Vladgi,

שכל כך הרבה אנשים מתחילים להוריד אותו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ramax,

אני מקווה שהדיון הזה מתאים לפורום הזה ... 1. אני מנסה להפעיל סרטים במדיה פלייר וזה רושם לי: The DLL 'cpuinf32.dll' can not be loaded. OS reports: המודול שצוין לא נמצא מה הבעיה של זה ?! 2. התקנתי את המשחק Little Big Adventure 2 (משחק עתיק ....) ומשום מה אני רואה את המסך 5 פעמים במקום פעם 1 .... מי שהביא לי את המסך אמר לי שזה בגלל הXP, זה הגיוני ?? יש דרך לתקן את זה ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני צריך את עזרתכם. יש לנו בחברה שרת EXCHANGE 2003. קבצי הDB של השרת נקראים מסתיימים ב EDB. אני מחפש תוכנה שמסוגלת לשמור לייצא תיבות מתוך EDB ל PST. שמעתי על KERNEL FOR EXCHANGE SERVER. יש לכם המלצות אחרות? תקציב עד 600$ תודה!!!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dor123,

שלום רב: למשך תקופה ארוכה השתמשתי בתוכנה PC Wizard של CPUID, כדי לקבל מידע על המחשב שלי, במטרה למשל לעדכן דרייברים, או לדעת לגבי הטמפרטורות במחשב שלי. לאחרונה התבבר לי כי פיתוח התוכנה הופסק, כאשר באתר של התוכנה הופיעה ההודעה "THIS SOFTWARE IS NO LONGER MAINTAINED". על כן אני רוצה לדעת איזה תוכנות חלופיות חופשיות (שאינן דוחפות לך שטויות במהלך ההתקנה) קיימות בשוק.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אתמול שברתי את הראש על מנת שהמדפסת תפעל לי. זה התחיל מזה שמשום מה המדפסת לא הדפיסה לי (כנראה קשור ל-Wireless). אז התחלתי להסיר דברים דרך לוח הבקרה, למרות שהסרתי הכל, נשארו קבצים, אז הסרתי גם את אותם קבצים. התקנתי מחדש... משום מה בתהליך ההתקנה הוא מזהה שמותקן לי כבר הדרייבר עצמו של המדפסת אך האופציות לא מופיעות לי ב-HP Solution Center. אשמח לייעוץ בנוגע לפתירת הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני כרגע משתמש בAD-aware 6 ודואג לעדכן אותה כל הזמן,וגם לסרוק. אבל יש הגורסים שהיא לא הכי טובה,ויש טובות ממנה. יש המלצות??? (מה שכן התוכנה הנ"ל דווקא לדעתי לא משהו,כי כל מה שאני מסיר חוזר תוך Reset אחד...לרוב...מוזר)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by snirf,

תוכנת המרה...נתקלתי בבעיה בעת הפעלת התוכנה בווינדוס7, למרות שגרסא זו תומכת... צילום מסך לשגיאה:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by M3nt4,

שלום, יש לי קובץ ראר עם תמונות אישיות והייתי שמח לפצח את הסיסמא של הקובץ. לנסות להזכר זה לא יעזור כי ניסיתי מליון ואחת ססמאות שלי .. חשבתי לרגע על זה שאני לא חייב להשתמש בBrute force כי אין לי סבלנות לזה .. וזה לא כ"כ יעיל .. אבל בקטע הקוד חייב להיות if (passwordCorrect) extract() ; else showWrongPassword(); אני צודק? HEX יהיה יעיל?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by rjjb7,

נתון: מחשב עם לוח אם של Gigabyte. הכרטיס קול מובנה. (On-Board) דגם הלוח-אם: Titan 533 (או משהו בסגנון לא זוכר בדיוק) ביוס של פיניקס (לא כ"כ רלוונטי אבל שיהיה) צ"ל: חבילה (Package) של דרייבירים של קול ומסך. (אפשר גם רק קול או רק מסך) נ.ב. הרצתי אוורסט (Everest) על המחשב ובמולטימדיה צוין שהכרטיס קול הוא של SiS Audio 7012 הורדתי את הדרייבר ואין התאמה כך שהפנייה/קישור לאתר של SiS תהא מיותרת. תודה, רועי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ARIK1984,

מחפש דרייבר למצלמה בשם TEAC mx-72.0mega pixels תודה לא מצליח למצוא

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ברוס לי,

אני מקבל כל חודש טבלת אקסל עם יותר מ10.000 ערכים כאשר את העמודה עם התאריכים אני לא יכול לסדר לפי סדר עולה או יורד ניסיתי הכל. כגון:כמובן פרמוט התאריכים בכל האפשרויות הכנסת ערכים בתאים הריקים ישור התארכים לשמאל שום דבר לא עוזר ואני לא מבין למה זה קורה הוא מסדר לפעמים חצי מהתאריכים ופתאום ההמשך לא מסודר תודה מראש לעוזרים --- העתקתי רק את השורה של התאריכים שתוכלו לראות וגם טיפול בנפרד כזה לא מסתדר לי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי XP עברי, אי לכך ובהתאם לזאת הטקסטים שנפתחים ב-Notepad מתיישרים אוטומטית לצד ימין, זה בסדר גמור מבחינתי, אך אני מעוניין שקבצים מסוג Nfo ו-Diz יתיישרו לשמאל, לכן עשיתי העתק של ה-Notepad למקום אחר במחשב והגדרתי לקבצי Nfo ו-Diz שייפתחו בעזרת ה-Notepad המועתק, כמובן שעדיין הטקסט מיושר לימין אז אני מעוניין לערוך את ה-Notepad.exe ולגרום לו ליישר אוטומטית את הטקסט לשמאל בלי שאני אצטרך כל פעם ללחוץ על Ctrl+Shift השמאליים. אפשר לעשות את זה איכשהו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי בעיה במדיה פלייר איך שאני מפעיל את הסרטון הכפתור בתמונה שתראו נראה טוב אבל אחרי כמה שניות הכפתור מתעוות ונהיה אחר התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by onn_the_vy,

אם למישהוא כאן יש את התוכנה mj studio והוא יכול לשלוח לי אותה זה מאוד מאוד יעזור לי... אני לא מוצא אותה בשום מקום באיטרנט.. (התוכנה לא בתשלום!!!!) onn16@speedy.co.il

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. קיימת תוכנה שבודקת את יציבות הכרטיס מסך כמו ש-MEMTEST86 שבודקת זכרונות? או תוכנה שעושה פעולה דומה? הכרטיס מסך שלי הוא X800XT אני מחפש תוכנה שהיא יעודית לכרטיסי מסך ולא בדיקות כמו 3DMARK.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים