עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם. קניתי סיסמא מVIP-FILE ויש לי את התוכנה INTERNET DOWNLAOD MANAGER. קיצר אצל חבר שלי יש את אותו הדבר ואצלו מתי שהוא מוריד איזה משחק או סרט או כל קובץ זה מוריד מ7 שרתים מהVIP-FILE על מנת שתהיה מקסימום מהירות הורדה. יענו לVIP-FILE יש 7 שרתים שמהם אתם מורידים ואם הסיסמא יש אפשרות להוריד מכל ה7 בבת אחת כדי שתהיה מקסימום מהירות. קיצר אני אני מנסה להוריד אצלי וזה מוריד לי רק משרת אחד בלבד, לא מכל ה7 ביחד אלא רק מאחד וזאת מהירות מעפנה רצח.. יענו מוריד לי על איזה 200-250 ואני רוצה שזה יוריד לי על 370 שזה המקסימום בערך של 2.5MB אינטרנט. קיצר השאלה שלי היא איך אני עושה שזה יוריד מכל השרתים בבת אחת? תודה לעוזרים. למי שלא יודע מה זה VIP-FILE, זה אתר כמו ראפידשייר רק ששם אפש…

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  2. יש לי במחשב באחת המחיצות תקייה שקוראים לה GHOST ויש בה 5 קבצים שבהם 4 עם סיומת GHS ואחד עם סיומת GHO ,התקנתי את התוכנה Norton Ghost אבל לא מצאתי איך לשחזר, אשמח לעזרה תודה רבה..

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני משתמש בנורטון קורפורייט 9.0

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. כאילו למחוק את ה TEMP של האימיול עח מנת שלא ייראו מה חיפשתי

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  5. אהלן איך אני עושה תמונה ציבעונית מתמונה שחור לבן בפוטושופ? ניסיתי פעם...אבל לדעתי זה לא יוצא טוב... יש לכם טכניקות כלשהם?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני רואה הרבה שבפורום מעלים תמונה מהווינדוס או של תוכנות מסוימות כמו cpu-z everest וכן על זה הדרך איך אני מעלה/עושה את התמונות האלה ? תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by gshhar,

מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  9. Started by gshhar,

תודה.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by Jack_g,

הכותרת אומרת הכל. תודה.

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  11. שלום לכולם מישהוא יכול לעזור לי בפתיחת הקבצים הלא? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  12. טוב אחרי שהתקנתי את הפייר וול של סיגייט האימיול אומר לי שיש לי LOW ID וגם אחרי שהוא לא פועל ברקע זה אומר לי שיש לי LOW ID........רק אחרי שאני מסיר אותו לגמריי מהמחשב האימיול פועל בצורה תקינה ועם איי די גבוה.......מה לעשות ? איך אני פותח את הפורטים של האימיול בסיגייט? תודה רבה לעונים!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by אבי_28,

הורדתי מהאינטרנט מצגת שניתנת לקריאה בלבד. אני מעוניין להעתיק תמונות מתוך המצגת. כיצד ניתן לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. Started by a-gold,

תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by The Ball,

גרסא הכי חדשה... תודה.

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  16. Started by idofr,

???

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. (בהנחה שיש לתוכנה הזו בכלל חומת אש, כי אני ממש לא יודע. יש לי הרגשה שכן, כי לעיתים החמור מופיע לי עם סרט על העיניים, ויש לי לפעמים מזהה נמוך

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  18. ??

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  19. Started by Sweet_Tooth,

בלי לשנות את את הסיומת ל txt

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by TheSlider,

הורדתי תוכנה בסיומת dmg איך אני מתקין אותה? תודה רבה וחג שמח!!

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי קובץ daa איך אני פותח אותו?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by gshhar,

תודה.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Dark Tetris,

פתחתי מקודם טרייד והוא נסגר ואמרו לי שאלי לערוך את השאלה שלי אני אז אשאל אותה אחרת ואני מקווה שהפעם זה יהיה בסדר אז השאלה היא כמו באשכול איך אני פותח קובצי ISO ואיך אני צורב אותם כשהם פתוחים תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ??????

• 3 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים