עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iDoped,

התקנתי ווינדוס 7 חדש לפני כמה ימים והמסנג'ר בו לא פועל. אני מנסה להתחבר והוא נותן לי כזו תמונה . ניסיתי לעשות Retry ניסיתי להתקין מחדש ניסיתי הרבה דברים ועדיין לא מצליח. עזרה בבקשה - תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, הצלמיות המופיעות לצד השעון נעלמות לסירוגין. אם אינני טועה קוראים לזה "אזור ההתרעות". כבר ניסתי לאפס את ההגדרות ולהשתמש ב- 'התאמה אישית של התרעות' אבל זה לא עזר. לדוגמא, הזימן של הרמקול לא תמיד מופיע/הצלמיתשל האנטי וירוס לא תמיד מוצגת וכו'. אודה לקבלת עזרה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. שלום! שאני מנסה לפתוח קבצים של אקסל נוספים המכילים נושאים שונים. הקבצים נפתחים בתוך חלון אחד ולא בחלונות נפרדים. וזה מפריע לעבודה ולפרקטיקה. (ראו דוגמה כמ שפותחים למשל קובץ וורד ואפשר לפתוח כמה קבצים שרוצים וכל קובץ הוא חלון בפני עצמו. ועליו אתה מבצע עבודה. ומצורף גם קובץ אקסל המראה את הבעיה.שני קבצים שונים פותחים חלון אחד ובו שני חלונות של שני הקבצים. ולא כל קובץ חלון נפרד) איך אפשר לפתור בעיה זו תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 14.5k צפיות
  4. Started by Art Tatum,

ישום FLASH מאיט את הFF באופן מוגזם. ממה שהבנתי זה בגלל שהFLASH משתלט על המעבד לגמרי לא חשוב כמה הוא חזק. ובגלל שאין היפר טרדינג לטאבים והכל עובד על ליבה אחת זה חונק את העבודה בFF. זה לא קורה עם כל ישום FLASH אבל עם כמה חזקים במיוחד שיוצא לי לעבוד איתם המון זה סיוט. כל שאר הדפדפנים כבר יודעים לעשות HYPERTHREADING מזמן ושם אין את הבעיה. מה נסגר עם המפתחים של FF ? [br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 12:03:48 מצחיק שאני עושה על השאלה שלי.https://wiki.mozilla.org/Electrolysis PHASE 2 היה אמור להסתיים בתחילת החודש ובנתיים מדשדש. PHASE 3 מצופה ב1 ליולי ומשם הדרך לגרסה סופית מאוד קצרה. אני מניח שמתי שהוא באמצא תהיה גרסת בטא שימושית. זאת הפעם הראשונה עם FF שתהיה לי סיבה מס…

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  5. יש לי סורק ישן מדגם HP ScanJet 3300c . לאחרונה התקנתי ווינדוס 7 ואני לא מוצא דרייברים בשבילו. כשאני מנסה להתקין אותו המערכת הפעלה כותבת שהיא לא מוצאת דרייברים (גם לא בחיפוש באינטרנט). באתר של HP כתוב שמכיוון שזה מכשיר ישן הם לא מוציאים דרייברים חדשים בשבילו שתומכים ב win 7 או ויסטה. למישהו יש פתרון? (חוץ מלהתקין מערכת הפעלה אחרת במקביל).

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by IlanF,

[עריכה] הבעיה נפתרה, אני אידיוט (כמו שיוצא לי הרבה למצוא את עצמי ) [/סוף עריכה] אני מנסה לבנות slideshow בפלאש AS3 שטוען את התמונות מקובץ XML (שהוא RSS שאני יקבל מהאינטרנט) אני מצליח למשוך מידע מהXML, ואני מנסה להכניס אותו למערך דו מימדי, אבל קצת נתקע בשגיאה קצת מוזרה שלא עוזבת אותי... כל פעם שאני מנסה להכניס מידע לתא מסויים למערך (נאמר לתא 0,0), אני מקבל שגיאה בoutput: TypeError: Error #1010: A term is undefined and has no properties. at newsTicker_fla::MainTimeline/loadImages() at flash.events::EventDispatcher/dispatchEventFunction() at flash.events::EventDispatcher/dispatchEvent() at flash.net::URLLoader/onComplete() השגיאה בעצם לא אומרת לי כלום, ואין ל…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by iakovl,

מדובר בסרטון של ידידה שלי, לירון, שלומדת אנימציה בבצלאל ופרסמה את הסרט שלה אחרי הרבה זמן וציפיות. זהו פרויקט שהיא עבדה עליו כמה שנים ואני חייב להגיד, רואים את התוצאות בעיניים. פשוט כישרון טבעי אתר הסרט - http://ladyice.darkplan.com/ (צריך לסדר לHW תמיכה בוידאו מובנה ולא רק לינקים כמו בכל פורום נורמלי)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by supercars,

אהלן, יש לי כמה שאלות בסיסיות ביותר בקשר לפרוייקט שאני מכין באקסס: 1. יש לי שני טבלאות שהקשר ביניהם הוא רבים לרבים. לשם כך יצרתי טבלת קשר. האם שני השדות שהקשר ביניהם הוא רבים לרבים חייבות לשמש כמפתחות ראשיים בטבלאות המקוריות שלהן? 2. יצרתי טופס חדש בו הוספתי שתי פקדים שקראתי להם בשמות מסוימים, מחקתי אותם ויצרתי חדשים - אך האקסס מנע ממני בלקרוא להם באותם שמות בטענה שהם עדיין "קיימים", למרות שמחקתי אותם. אם כך, כיצד ניתן למחוק אותם לגמרי כך שהשם לא יהיה תפוס יותר? 3. כיצד ניתן לחתוך (להקטין) טופס משמאל?‬ למעלה, מימימין ולמטה אפשר לחתוך, אך כיצד ניתן לעשות זאת משמאל (איפה שהסרגל)? תודה מראש, כל עזרה תתקבל בשמחה.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  9. חג שמח אנשים... טוב אז גם אני נשברתי והחלפתי את הXP ב7... די מרוצה עד עכשיו, רץ יותר מהר מאשר הג'נטו שלי עם KDE משום מה... :-X די התלהבתי מהתמיכה המצויינת בתוכנות שרצות על 32...אני זוכר שבלינוקס בהתחלה זה היה הסיוט הכי גדול. הבעיה שלי עכשיו זה שאני מחפש JRE שעובד על 64 ולא מוצא את הקובץ המיוחל. מצרף בזאת דף הסבר http://www.java.com/en/download/faq/java_win64bit.xml משום מה אין שום זכר לקובץ הנ"ל : jre-6u18-windows-x64-p.exe אפילו גוגל כבר לא עוזר בזה...מעדיף להימנע מהורדה דרך ראפידשר ואימיול כי בכל זאת התוכנה ניתנת בחינם. אם מישהו מוצא קישור להורדה אני אשמח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by elior021,

אהלן חג שמח לכולם אני מחפש תוכנה שתעשה לי קובץ ISO מכל הכונן החיצוני שלי (גיבוי לקובץ ISO ) תודה מראש אליאור

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by GooG,

היום פרצו לי לMSN ואני יודע שפרצו לי כי אחד אמר לי Wait i give to my friend your ip and your msn your fucked up אז קיצר נראה לי שאו שמחקו לי אותו או ששינו את הסיסמה יש דרך כלשהי להציל את המצב ? אגב הכתובת של המייל של זה googlf2@walla.com שזה גם הMSN PLEASE HELP !

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by eladrevach,

אז ככה קניתי מחשב חדש.. הכל טוב ויפה ועשיתי את הבדיקה הזאת בווינדוס 7 עכשיו על המעבד והזיכרון הוא נותן תוצאה טובה אבל על הכרטיס מסך הוא נותן לי 6.0 ויש לי Hd5770 עם ה3850 שלי קיבלתי 6.9 ... מישהו יכול להסביר בבקשה?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. קניתי מחשב חדש. במחשב הישן הייתי נכנס למשל לפייסבוק והאימייל שלי היה כבר בשורה של האימייל והייתי צריך רק להכניס את הסיסמה. עכשיו במחשב החדש הוא לא שומר לי את כתובת האימייל שלי בשורה הזאת. אני צריך כל פעם להכניס גם את האימייל וגם את הסיסמה. מה שאני רוצה זה רק להכניס סיסמה. אני לא מעוניין בשמירה אוטומטית שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן, משמע ללא שמירה של הנתוני משתמש אוטומטית (לא רק אני משתמש במחשב). מישהו יודע איך גורמים לכתובת להשאר במסך הכניסה לאתרים כמו פייסבוק ושאני אצטרך רק למלא את הסיסמה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by simonidis,

שלום אני מישתמש במנהל ההורדות idm-internet download manger הבנתי שבזמן הורדה הוא מנצל את כל רוחב הפס מה שמאיט את הגלישה השאלה אם גם כאשר הוא סתם פועל ברקע בלי להוריד הוא לוקח רוחב פס גם כן? לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by yanivpr1,

שלום רב, כבר כמה ימים שחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם, כגון: כתבות ב ynet, אתר אנארג'י, sratim.co.il ועוד פשוט לא עולים. זה מחרפן אותי לגמרי. ניסיתי להתקין מחדש ג'אווה, פלאש פלייר, דרייברים אבל שום דבר פשוט לא עוזר. זה גם קורה בכל הדפדפנים שיש לי (מוזילה, כרום ואקספלורר). אני ממש מיואש ומדוכדך. אנא עזרו לי המון תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by ag43,

כאשר אני "מדלג" בתוך סרטוני FLASH האודיו והוידאו מאבדים סנכרון. הFLASH מעודכן לגירסה האחרונה, ניסיתי לבטל את השימוש בהאצת חומרה ולא ראיתי הבדל. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה? המערכת במפרט עם WIN7 X64.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by Bebush,

במהלך התקופה האחרונה השתמשתי ב foobar2000 אפילו לפני כמה שנים אני כבר משתמש בה.. העיצוב שלה מאוד סטנדרטי והיא בעלת קוד פתוח לכן יש לה הרבה מאוד plugins ועיצובים שונים, ניתן לקונפיגרציה במלא מובנים.. גם איכות הסאונד (עם כל הפלאגאינס) מאוד טובה.. הבעיה שהיא תופסת די הרבה זיכרון, וכבר קצת נמאס לי ממנה כי אני לא מעצב אותה יותר ולא שם פלאגאינס.. השתמשתי ב winamp לפני מלא זמן, אני בקושי זוכר איך התוכנה נראת, האם היא שווה משהו היום? כרגע אני בכיוון של itunes, כי יש לי אייפודים בבית וגם ככה צריך את הitunes חוץ מזה שאני אוהב את הממשק שלה, והיא מארגנת את סיפרית המוזיקה שלי אוטומטית.. יש אולי המלצות לתוכנות אחרות או משהו?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  18. בזמן העדכון הפיירפוקס נסגר, על פי דרישת ההתקנה, לאחר ההתקנה הוא פשוט לא נפתח. איתחלתי את המחשב והפיירפוקס עלה אך ללא יכולת לגלוש בשום אתר, בדפדפנים האחרים אין בעיה כולל כרום שגם אותו הוספתי בזמן התקנת העדכון לרשימת הדפדפנים בהם יתמוך ORBIT. אשמח לקבל פתרון לבעיה מפני שפיירפוקס הוא הדפדפן הראשי שלי. תודה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by House M.D.,

יש לי בעיה מוזרה. סירטונים מהאתר youtube עובדים בIE אבל בפיירפוקס לא. הנגן עצמו מופיע אבל באמצע יש מסך שחור והודעת שגיאה: An error occurred, please try again later. ואני רואה אותו סירטון ב IE והכול עובד נפלא. ניסיתי להסיר את נגן הפלאש ולהתקין אותו מחדש, לא עזר. ניסיתי גם את הבטא של פלאש 10.1, גם לא עזר. עידכנתי את פיירפוקס, מחקתי אותו והתקנתי שוב, כלום לא עוזר. ומה שהכי מוזר: הסירטונים מיוטיוב לא עובדים רק כשאני נכנס לדף של הסירטון באתר youtube עצמו. אם לדוגמא מישהו ישים נגן של youtube ישירות בדף של פורום או אתר זה יעבוד טוב! עזרה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שלום, צלמתי היום במצלמת Nikon D90 בx264. הכנסתי את החומרים למחשב וכל הצילומים אינם חדים. הורדתי את חבילת הקודקים cccp שבנוסף ל k-lite שכבר יש לי, וכלום לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  21. משעה 10-11 בערך אני לא מצליח להתחבר... ADSL, אורנג'.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  22. Started by Griffin,

ערב טוב אני משתמש חדש יחסית בכרום של גוגל והיום תפסה אותי כתבה מעניינת בכלכליסט. בכתבה מציין בכיר בפרוייקט האינטרנט אקספלורר במייקרוסופט כי כל אות שאנו מקלידים בדפדפן,בין אם זה בשורת הכתובות לבין אם זה בשורת החיפוש נשלחת לגוגל גם אם לא ביצענו אנטר (לאישור החיפוש כביכול). החלטתי לבדוק את העניין בעצמי והורדתי את הFiddler ומסתמן שהאשמותיו של בכיר במייקרוסופט נכונות. בכתבה נאמר שניתן לבטל את האפשרות הזאת בכרום אך לא פורסם איך,גם בגוגל לא מצאתי תשובה. אז השאלה שלי - איך ניתן לכבות את זה? עריכה: מצאתי פתרון. אני רוצה רק לציין שזה מבטל שליחת מידע אוטומטית רק בכתיבה בשורת הכתובות ולא במנוע החיפוש.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by wooper,

למה שאני מקליד בפייסבוק משפט ואז סימנים כמו @#$%? הסימנים עוברים לתחילת הטקסט? לדוגמא !@#$%^גגגגגגגככככככככבהנ במקום מה שאני רוצה גגגגגגגככככככככבהנ !@#$%^ איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by redead,

אני מאז ומתמיד משתמש בגירסה היציבה שקיימת שכרגע זה 4.1.249.1045 אבל תמיד מעניין אותי מה יש בגירסאות DEV שמשתחררות כמעט כל שבוע? כדאי לנסות לעבור אליהם או שהבאגים שם גדולים ומעצבנים?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by avilev,

ואני רוצה להעביר את כל המועודפים שלי איך עושים זאת ניסיתי ולא יכולתי לפתוח את זה מהדיסק און קי תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים