עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yigael_o,

היי, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל זה נראה לי הכי קרוב. אני שם לב שבצפיה בסרטונים הרבה פעמים ההורדה מופסקת כאשר הסרטון מושהה. אני מניח שזה נועד לחסוך ברוחב פס אם מישהו לא צופה בכל הסרטון. זה מפריע לי כי לפעמים אני רוצה לשים את הסרטון בהשהיה, אם למשל אני מעדיף לצפות ברזולוציה גבוהה ורוצה לצפות בהכל רצוף. אבל כשאני חוזר לטאב אני מגלה שירדו רק עוד כמה שניות קדימה. האם יש פתרון פשוט לזה? אני מעדיף שזה יהיה משהו לדפדפן כרום. פשוט שסרטון שלם ירד ללא הפסקה כאשר מס\פסיקים לצפות בסרטון. אגב, אם זה רלוונטי זה רלוונטי גם לסרטונים בקורסרה יודימי ופלורלסייט.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by sherlock1212,

יש לי על המחשב סרט שכדי לשמוע משהו אני צריך לשים ברמקולים על הכי גבוה. נסיתי להגביר דרך Total Video Converter אבל הסאונד ותמונה לא מותאמים אחרי הקידוד החדש. יש תוכנה שתעשה את העבודה יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום יש לי שני דיסקים תוכנה שהוא FAT32 נתונים שהם NTFS התוכנות של עריכת הוידאו עובדות מצוין מ FAT32 על נתונים ב- NTFS אבל NERO לא מוכן לצרוב קבצים גדולים מ-2G למרות שהנתונים ב- NTFS כיצד להתגבר על זה? תודה, יהודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי, בעיה מוזרה.. הדפדפן של גוגל פשוט חוסם אותי מהפייסבוק, נותן לי הודעות שגיאה שאני מנסה להכנס. חשוב לציין שזה קורה כמה פעמים ביום, אבל מרבית היום אני כן נכנס חופשי.. פתאום באמצע העבודה בפייסבוק, אני רואה שהצאט עובר ל OFFLINE (כל החברים הופכים לדהויים כאלה) ואז אם אני מנסה להתחבר מחדש לפייסבוק... חוסם אותי. לא נותן. דרך האקספלורר\פיירפוקס זה עובד בסדר.. ניסיתי להתקין מחדש - לא עזר. אפיל והתקנתי ווינודס חדש - הבעיה עדיין חזרה... עריכה : זאת ההודעת שגיאה שאני מקבל : דף אינטרנט זה אינו זמין החיבור אל www.facebook.com הופסק.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אם אתם משתתפים בפורומים בחו"ל, כדאי מאוד שתבצעו בדיקת איות לפני שאתם שולחים הודעות. אין הרבה דברים שיפגעו באימפקט של ההודעה שלכם יותר מאשר רצף שגיאות-כתיב ושיבושים שניתן היה בקלות לפתור בעזרת בדיקת איות זריזה. עד היום השתמשתי לעניין הזה ב-spellcheck.net, אבל לאחרונה התקנתי את ieSpell שמתממשקת לאקספורר ומציעה בדיקה מקומית מהירה בהרבה מפתרונות רשת כמו spellcheck.net. מנסיוני, היא גם עדיפה לבדיקת איות של דואר מבוסס-Web (כמו Hotmail). הנה תמונת מסך מהאתר שלהם: "זה שווה!" Prog.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Asaf.Y,

ברשותי מערכת הפעלה XP PROFFESIONAL,ולאחרונה WINDOWS לא מותא את פנקס הרשימות... ראו תמונה: http://members.lycos.co.uk/asafy/print_screen/notepad.JPG

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Wile E Coyote,

זה המצב: יש מחשב (מערכת הפעלה אקס פי). הכונן הקשיח מפוצל: חצי ל-NTFS וחצי ל-FAT32. אני רוצה לפרמט את כונן C (על ידי אתחול המחשב באמצעות דיסקט הפעלה של 98). כאשר אני עושה את זה, אני רואה שני כוננים: C (שהוא בעצם כל מה שהיה ב-D), ו-D (שזה קבצי מערכת). את כונן C (שהוא NTFS) אני לא רואה. ניסיתי להמיר אותו (את C) ל-FAT32 (באמצעות התוכנה PARTITION MAGIC), ועדיין אני לא רואה את הכונן באתחול עם הדיסקט. מה אני מפספס כאן???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הי לכולם אני משתמש בתוכנה PuTTY כדי להתחבר מ-Windows לשרת לינוקס, על גבי SSH. יש לי בעיית תצוגה קטנה בתוכנה הזו: כל פעם שבשרת מוצגים קווי ASCII, כמו למשל כשמוצגת טבלא, או כשמשתמשים בתוכנה Midnight Commander עם התצוגה שלה, אז התווים של קווי ה-ASCII לא מופיעים, ובמקום זאת מופיעה האות "ג". מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? האם אני חייב להוסיף ל-Windows קובץ Font שלא כולל עברית בתוכו, או שיש דרך בלי להוסיף עוד פונט ל-Windows? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם. קניתי HD חדש שיתפקד בנוסף ל HD הקיים ככונן לאיכסון והתקנה של תוכנות ומשחקים. את כל הסרטים, המוסיקה, המסמכים, הגיבויים ושאר הקבצים כבר העברתי. עכשיו נשארה השאלה מה הדרך היעילה ביותר להעביר את כל התוכנות והמשחקים המותקנים, קיצורי דרך ולינקים? תודה על עזרתכם.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הכוונה לטקסט שקופץ בריבוע צהוב כשהסמן של העכבר נשאר כמה שניות על טקסט/איזור מסוים במסך. למשל פה בפורום כשאני משאיר את הסמן מעל האייקון של הוינדוס, קופץ ריבוע קטן שאומר איזה גירסה אני משתמש. בכל שאר הדפדפנים הטקסט הזה כן מופיע (אקספלורר 9 ואופרה 11.1) רק בפיירפוקס יש את הבעיה הזאת. אודה למי שיעזור לי איך לפתור את זה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by efee123,

כשאני רואה סרט ושם אותו על מסך מלא אחרי כמה דקות הוא פשוט יוצא ממסך מלא לבד ואז צריך שוב להחזיר אותו ואחרי כמה דקות שוב הוא יוצא!! מישהו יודע אם זה משהו בהגדרות או שזה איזשהו באג? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dfx,

אני לא מציל ח לראות שום קובץ של וידיאו במחשב ,התקנתי את הקודקים של ליונטוורק,קאזה לייט ונימו ועדיין לא עבד לי אחר כך אמרו לי שאני צריך למחוק הכל ולהתקין רק את הקודקים של ליונטוורק - וזה מה שעשיתי ועדיין לא עובד לי הסרטים . מה אני יכול לעשות ? בבקשה תעזרו לי ! אני חייב את העזרה שלכם !

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בוקר טוב ושבת שלום בכל נגני הוידאו אצלי במחשב בעט ניגון סרט מופיע פס אדום שמחלק את המסך לשתיים למה זה קרה ומה צריך לעשות כדי שהתופעה תעלם אגב התופעה קורת גם בעת ניגון סרטונים ביוטיוב תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. העבודה נעשתה בPhotoshop + Image Ready בלבד! קישור אל תשאלו למה באנר של הופ, כי אין סיבה טובה (סתם היה משעמם). אשמח לקבל תגובות. :

15. Started by orninyo,

www.hadea.co.il אשמח לשמוע דעתכם תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Shlumper,

מי שיכול לעשות מצווה אני אשמח [= הזמנה לטורנט ליץ' ל- Guychos@walla.co.il תודה רבה רבה!!(:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מהי התוכנה הכי טובה לניקוי סוסים טרויאנים מהמחשב?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי מסמך PDF גדול ואני רוצה לחלק אותו לקבצים קטנים. לדוגמה עמודים 4-25 קובץ PDF אחד וכן הלאה.... אשמח לדעת אם יש דרך לעשות זאת. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by פרמייר,

שלום אני צריך עזרה דחוף. אתמול הותקפתי ע"י וירוס שהשתלט לי על תוכנת האנטי וירוס (AVG) ומחק לי אותה מהמחשב. הוירוס כעת לא נותן לי להתחבר לאתרי תוכנות של אנטי וירוס (שאר האתרים אני יכול להיכנס ללא בעיה), גם לאחר שהורדתי תוכנת אינטרנט ממחשב אחר והתקנתי במחשב הנגוע, הוירוס לא מאפשר לי להתחבר לשרת ולעדכן את התוכנה, ניסתי 4-5 תוכנות שונות אני לא יכול באף אחד מהם להתחבר לשרת להתעדכן או לבצע רישום תוכנה. בשלב זה חוץ מזה שהמחשב מזהיר אותי שהוא נגוע והבעיה של ההתחברות לשרתי האנטי וירוס, שאר הפונקציות במחשב עובדות. האם יש דרך לקחת שליטה חזרה על המחשב שלי??? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by idony84,

יש לי 2 לפטופים חדשים, מאותו הדגם, hp g62 עם מעבד i3 בראשון התקנתי bsplayer והסרטים (גם AVI וגם MKV) עובדים לי סבבה (התקין את הקודקים לבד) בלפטופ השני התקנתי את אותה הגרסה בדיוק 2.52 ומשום מה את קבצי ה MKV הוא לא מפעיל לי, לא סאונד ולא תמונה הוטרפתי כבר... ניסיתי גרסה ישנה יותר של BS ועדיין לא עובד ניסיתי להתקין כמובן גם קודקים אחרים כמו קאזה ועוד כמה (לא ביחד, אלא לחוד) ועדיין לא עוזר 2 המחשבים בדיוק אותו דבר ואני לא מבין למה זה לא עובד כמובן, ניסיתי להפעיל גם דרך מדיה פלייר, מדיה פלייר קלאסיק, ספלאש פרו ושום כלום לא עובד מישהו לעזרה...?

21. אני צריך לצרוב דיסק cd-rom ISO עם קבצי MP3 דרך תוכנת NERO שסידרתי לפי מספור עוקב(1, 2, 3 וכך הלאה) בתיקיה. לאחר שצרבתי את הדיסק שמתי לב שהיתה התעלמות מהמספור שנתתי בתיקייה לבין סדר ההשמעה של השירים בדיסק. איך אוכל בכל זאת לקבוע את סדר השירים ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by spot,

שלום, יש לי לפטופ שלhp עם כרטיס מסך ati 2600 ומערכת הפעלה של ויסטה. יש לציין שכל הדרייברים מעודכנים. כאשר אני צופה בסרטונים באתר יוטיוב אני רואה אותם במסך קטן אך כאשר אני מנסה להגדיל את המסך אני רק שומע קול והתמונה היא חצי מסך אפור חצי לבן. אודה לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. http://tech.walla.co.il/?w=/4015/1881942 חבל שקניתי תוכנה אדובי.עכשיו אין תמיכה טלפון בישראל.אין מי לדבר איתם.זה עצוב.טעיתי ליקנות תוכנה אדובי. חבל חבל.מה יהיה עכשיו? מיקי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by WildFire,

אוקי, לפני שבוע דוד שלי החליף לי מעבד ולוח אם, ממעבד של AMD Athlon AM2 3800 ל Intel Core 2 Duo E4300 הוא החליף לי גם את לוח האם כמובן. מאז, אני לא מצליח לחלץ כשלושה רבעים מהקבצים המקובצים אותם אני מוריד. למשל, ניסיתי להוריד את אובונטו מהביטורנט, ולא הצלחתי לחלץ. השגיאה נראית ככה: http://img514.imageshack.us/img514/8678/84568090yj1.jpg חיפשתי בפורום, בפורומים אחרים באתרים בחו"ל ופשוט לא מצאתי פיתרון. ניסיתי להחליף תוכנה, החלפתי לWINZIP ולIZAC וזה לא עזר. פירמטתי את המחשב, גם זה לא עזר. אני פשוט לא יודע מה לעשות, אם מישהו נתקל בבעיה או שיודע איך לעזור לי, אני אעריך את זה מאוד. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. האם אפשר לקבל המלצה על תוכנת דואר אלקטרוני עבור אבי בן 75 אינטואיטיבית ושיודעת להתעסק עם מספר חשבונות דואר באופן אוטומטי. היום יש לו ברדאק במחשב ובחשבונות הדואר והוא לא כל כך מסתדר. תודה לעונים :s05:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.