תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תוך שמירה על איכות מקסימלית, שלא כמו בצייר. tia!
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הי מישהו יודע דרך איזו תוכנה (התומכת ב XP) אני יכול להקליט סרט ממכשיר וידאו למחשב (בכל פורמט איכותי נורמלי) יש לי GFORCE2 עם וידאו IN ומחשב מספיק טוב, כך שמבחינת חומרה אני מסודר תודה
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מספר תוכנות עריכת סאונד בין היתר: Cool Edit Pro 2.1, Audacity, GoldWave. אני עושה פתח לשיר מסויים(מוזיקה), ואיך אני מקליט אליו שיר?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפה... שלום,יש לי את התוכנה Mercora למי שלא יודע אפשר לשמוע איתה שירים על ידי חיפוש השיר מבלי להוריד. עכשיו יש לי שם כמה שירים שאני רוצה להמיר אותם לקבצי MP3 על ידי הקלטה ושאני אוכל להעביר אותם לmp3 תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, הצורב שלי תומך ב-OverBurn, הדיסק שהכנסתי הוא 800 מגה, הסתכלתי על המדריך הזה: http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/2364.html וזה עדיין לא עובד לי, שאני בא לצרוב הוא רושם שהדיסק רק 702 מגה והקובץ שאני רוצה לצרוב הוא 704. יש למישהו מושג למה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשימה גדולה של קבצים מRapidShare להוריד. אך בין כל הורדה חייב להיות הפרש של 7 דקות (בין היתר כי הם רוצים כסף שתעבור לחשבון פרמיום וזה לא יקרה). איך אני מקצר את הזמן הזה ללא הפרמיום ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מקטין קבצי JPG שהם שוקלים 3 מגה ל200 קי?
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
קניתי לקרובת משפחה שלי(199ש"ח) את התוכנה"יש לי סוד"- בהוצאת מרכז לטכנולוגיה חינוכית,במחשב שלה מותקן WIN XP PRO .כשמכניסים את דיסק המשחק מתקבלת הודעה שמערכת ההפעלה אינה מתאימה ונזרקים החוצה מהתוכנה. איך אני יכול להריץ את התוכנה ולשמח את הילדה הקטנה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן נזכרתי במשחק הישן Mortal Kombat, אבל אי אפשר להריץ אותו בגלל שהוא בדוס. האם יש איזה דרך להריץ את המשחק באיזה שהיא דרך על המחשב שלי? ווינדוס ויסטה. בתודה מראש Mystery.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, בזמנו עשיתי גיבוי עם גוסט למחשב של קרוב משפחה, במחיצה נפרדת מהC. המחשב קרס (XPלא עולה- מסך כחול אחרי המסך של הXP) - קורה לעיתים קרובות מאוד, לא יודע מה הוא עושה אבל פעם בכמה חודשים זה קורה באותה תצורה. אז החלטתי במקום לפרמט להעלות את הגיבוי, עכשיו, איך ניתן לעשות זאת? אני מתכוון דרך הדוס או משהו למה אין שום גישה לXP. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הפעלתי ביטול הגנה STARFORCE של STARFUKER...למי שמכיר.. אחרי המשחק לא הצליח לעלות לחצתי בטעות על לחצן אחר בתוכנה והיא נסגרה...והכוננים שהיו בהארד דיסק של התוכנה נעלמו...כליל כולל ה CDROM. לאחר מכן המחשב סירב לעלות ועשה לי המוות עד שהתגברתי על הבעיה הזאת וניתקתי מאקסטור אחד של 200 ג'י,עכשיו הווינדוס עולה...השאלה היא הכיצד אני מחזיר את המצב לקדמותו ?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
סימנטק משווקים כרגע רק את גירסה 14 שהיא גם מסובכת,וגם אחרי שקראתי את רוב המנואל שלה (184 עמודים!),הבנתי שהיא לא מאפשרת לפרמט את המחיצה לפני השיחזור.במקום זה הם מציעים לך לעשות בדיקת וירוסים מקיפה למחיצה....WTF הרי עושים שחזור כזה (לפחות אני) דווקא במקרים שיש וירוס במקום להסתבך עם הסרה שלו.... כרגע יש לי גוסט גירסה 6.0 שעובדת מצויין אבל רק עם FAT ,כך שאני לא יכול לפרמט את כונן C שלי כ NTFS . נראה לי הכי טוב בשבילי 2003...אז איפה משיגים אותה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
אח שלי ברוב טיפשותו שמר את הגדרות החשבון שלו בGMAIL בפירפוקס שלי עכשיו שאני מנסה להתחבר זה אוטומטי נכנס אליו ולא ראיתי מקום לשנות הגדרות בחזרה בקיצור אני צריך או למחוק הגדרות מפירפוקס או מקום באתר שאפשר לשנות את זה בגלל שזה נכנס אוטומטית אני בבעיה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איך אני משנה את ברירת המחדל של האימייל ב FIRE FOX ? למשל שאני רואה לינק אם שליחת איימיל זה פותח לי ברירת מחדל של outlook אני רוצה שיפתח לי לGMAIL . תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
ולמה כדאי לשנות? כרגע זה על lowest
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את התמונה של הWelcme שעולה עם הווינדווס? יש איזו דרך ידנית? כי זה עדיף לי...
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אם אפשר מדריך או תוכנה פשוט חסמו אותי ואת רוב האיפים הישראלים באתרי טורנט שונים בעולם אני צריך עזרה...תודה לעוזרים אם זה לא המקום הנכון אז תעבירו...פשוט לא ידעתי איפה לשאול..
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
איך אני משנה את הברירת מחדל שלי מ outlook ל gmail ? למשל שאני רוצה לשלוח תגובה למישהו ב craiglist זה ישר פותח לי את ה outlook,אני רוצה שיפתח לי את GMAIL ,איפה משנים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני משנה את ההגדרות של המצלמה במסנג'יר 9 החדש? (יש לי מצלמה מובנת בנייד)
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
השירים רשומים בג'יבריש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-