תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

אחרי הביקור האחרון של האחיינים שלי ,שהסתיים בהרס שיטתי של כמה סרטי dvd ,שהממזרים הקטנים ,הצליחו לשים עליהם את ידיהם ,גמלה בי ההחלטה לגבות את אוסף הסרטים אצלי. אשמח לקבל המלצות מניסיון על תוכנות כאלה...
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

- 

- 

הGUI של JD התחיל לעשות לי בעיות. רואים "קשקושים" במקום את מסך התוכנה. כאשר מזיזים את החלון התצוגה מסתדרת לשניה ושוב חוזרת התקלה. הבעיה התחילה אחרי עדכון JAVA לגירסה נוכחית או עדכון הדרייבר של כרטיס המסך ל10.12 (אני לא בטוח איזה פעולה גרמה לזה). מישהו נתקל בבעיה הזו?
- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

הבנתי שבחלון שיחה של האיסיקיו החדש אפשר לבחור tZers כאלה של כל מיני הבעות וכו', משום מה כשאני לוחץ על הכפתור בשיחה לא מופיע לי כלום. איך אני "מוריד" tZers?
- 

- 16 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

בהנחה שרובכם צורבים מוסיקה...ופלונטר יקרה עד טירוף.. באיזה דיסקים/מדיות אתם משתמשים והיכן הכי זול לקנות. רצוי שהדיסקים יהיו באריזה/קופסא ולא בניילון. מה אתם אומרים ???
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

הסקר הראשון מבית KING OF ACTION . הצביעו והשפיעו !
- 

- 16 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

באתר http://www.4flasher.com היו הדרכות וידאו בעברית למתחילים, מדריכים ממש טובים. האתר כבר לא קיים. האם ניתן להשיג את המדריכים שהיו שם בצורה כלשהי ? בתודה מראש.
- 

- 0 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה... סגרתי כמה קבצים מאד חשובים שלי - אבל מאד חשובים בקובץ של WINRAR ועשית עליו נעילה כלומר סיסמא, ועכשיו אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בזה אני צריך את אותם הקבצים אבל הבעיה שלי היא כזו - שאני לא מצליח להיזכר בסיסמא... יש איזהי אפשרות שאני יכול לפתוח את זה בלי הסיסמא? מישהו בבקשה תעזרו לי אני חייב את הקבצים אלו דחוף.... (!) תודה מראש Some Thing
- 

- 8 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום, אני מחפש תוכנה שתרכז לי בתוכה את כל הסרטים אשר יש ברשותי, בפורמטים השונים. אינני רוצה להכין רשימה באקסל או איזה מסד נתונים באקסס, כיוון שאני מעוניין בתוכנה שתייבא מהרשת את כל הפרטים לגבי אותם סרטים אשר ברשותי. תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

ניסיתי לצורך העניין את VLC והתאכזבתי קשות ומפני שזה לא אינטאוטיבי ולא נוח לשימוש.
- 

- 0 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

האם יש אפשרות לבטל 30 יום נסיון בתוכנה? הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי כיביכול שתי שיטות שניסתי את שתהם בעבר והם לא עזרו. שיטה אחת דיברה על מחיקת תוכן התיקיה של התוכנה ברג'סטרי. ואילו השיטה השניה דיברה על להזיז את התאריך במחשב שנה אחת אחורה ולאחר מיכן להתקין את התוכנה המבוקשת, לאתחל מחדש את המחשה וזהו. לתוכנה שאני מעוניין להתקין קוראים TRADOR Options.
- 

- 4 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום כולם ! אני צריך תוכנה שיכולה להפוך MP3 לWAV ואז אני צריך לערוך את הWAV זאת אומרת "לחתוך" את השיר ולהוציא ממנו את החלק הנדרש עדיף תוכנה פשוטה ולא כ'כ מקצועית כי אני צריך את זה בשביל הפלאפון שלי, אני רוצה צילצולים שהם במחשב שלי בפורמט MP3 להפוך לWAVה ולחתוך רק את הפזמון. בתודה מראש,לירן
- 

- 4 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

יש לי קובץ MKV ששוקל קצת יותר מ8 גיגה ואני רוצה לחתוך אותו ל-2 כדי שיעלה לי על דיסק DVD כי אני רוצה לראות אותו בטלויזיה היא תומכת בFULL HD . באיזו תוכנה לשתמש ? (וירטואל דאב לא קורא קבצי MKV) תודה רבה !!
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אהלן, לפני שאני אתחיל לפרט את הבעיה, אני אתן קצת רקע: לפני כמה חודשים [בערך 3-4 לא זוכר בדיוק] נשרף כרטיס המסך שלי, Geforce 9800GTX. עד אותו היום הרצתי WIN7 בשמחה וללא שום בעיות מיוחדות. לאחר שהכרטיס נשרף, שלחתי אותו למימוש אחריות בחנות מחשבים מסוימת בארץ, שאת שמה אני לא אציין. באופן מתמיהה, החבר'ה בחנות החליטו להחליף לי את הכרטיס בכרטיס מסדרת RADEON HD אבל נחות [לא זוכר בדיוק איזה זה היה, 3450 או משהו מגוחך בסגנון]. בכל אופן, אחרי שהמחשב חזר - הכל היה תקין [למעט כרטיס המסך המזעזע] אחרי שעשיתי קצת רעש עם החנות, הם הסכימו להחליף לי את הכרטיס בGeforce 250GTS, שזה בתכלס כרטיס שווה ערך וביצועים ל9800GTX. החזרתי את המחשב לחנות וכעבור יום הוא חזר אלי. התקנתי דרייברים ולכאורה הכ…
- 

- 0 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום רב, יש לי מחשב עם ווינדוס 7 64 ביט. כאשר אני מעלה סרט AVI רגיל באמצעות התוכנה SUBTITLE WORKSHOP , הכול פועל כשורה. אבל כאשר אני רוצה לעבוד עם סרט בפורמט MKV שומעים רק את הקול אבל אין תמונה. התקנתי את חבילת המקודדים SHARK 07 (כולל החבילה שמותאמת ל-64 ביט, אבל זה לא עזר) הסרתי את חבילת המקודדים, והתקנתי רק את המפצל HAALI וכן את FFDSHOW העדכני ביותר, גרסה 3483. גם זה לא עוזר, למרות שניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות. אשמח אם מישהו יוכל להציע פיתרון תודה רבה
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אני מבקש אם מישהו או כמה מהמומחים פה מוכן להתנדב לעצב לוגו לבר שאמור בע"ה להפתח בספטמבר. שם הבר : MADAM התיכנון זה שבלוגו יהיו אותיות עבות ויציבות, ושיהיה ניאון אדום - או במסביב של האותיות או כל האותיות (זה פתוח להצעות). אני מבקש מהחבר'ה פה לעצב פה כמו אפשרויות עפ"י המידע הנ"ל. מי שמעוניין לעשות את זה אז שירשום פה תגובה או אפשר לפנות אליי ב-: איי סיקיו: 86906878 מסנג'ר: d_yatziv@hotmail.com אי מייל: d_yatziv@walla.com תודה מראש. (העיצוב הוא ללא תשלום ואני מחפש בבקשה מתנדבים, תודה)
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

נו, כולם משויצים בדברים. הנה דבר נחמד שעשיתי לפני כמה זמן ב- Max. התמונה מצורפת, והנה לינק לוידאו. אם אף אחד לא ינחש נכון איך עשיתי את זה, אני אסביר עוד כמה ימים (עריכה) אופס, נגמר ה- bandwidth לוידאו, אבל שמתי למטה תמונות משם. [attachment deleted by admin]
- 

- 8 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום,אני מחפש תוכנות מיוחדות למחשב שיחובר לטלוויזיה... 1.תוכנת ממיר-תוכנה שמאפשרת צפייה בסרטים אותם אני מזין, לפי לוח שידורים קבוע מראש ולפי השעות במחשב (כל פעם שאדליק את המחשב התוכנה תתעדכן).. אני מקווה שאפשר גם להזין בכמה "ערוצים" שאני יוצר, ואפשרות למעבר בין ערוצים (אם תפריט קטן ) 2.תוכנת משחקים-תוכנה פשוטה עם רשימות משחקים שנראה יפה (כמו לדוגמא רקע חמוד עם אנימציה קטנה במרכז- ומספר תיקיות עם משחקים למטה...) 3.תוכנת תפריט-תוכנה שפועלת מיד עם הפעלת המחשב (אם אפשר, לפני הפעלת Windows) ומאפשרת לבחור בצורה נוחה כניסה לכמה תוכנות...(עם רקע יפה) תודה לכל העוזרים ויום טוב
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי בעיות עם ההתקן של כרטיס הקול שלי , מה שהוביל אותי לחפש מאיפה זה נגרם וגיליתי ברשימת החומרות במחשב שיש חומרה בשם PCI DEVICE שלא הותקנה כראוי. אני משער שהיא קשורה איךשהוא לכרטיס הקול שלי. קראתי פה קצת אך לא הצלחתי להבין מה עלי להוריד, מאיפה ואיך ... מה שכן הבנתי.. ואולי יעזור למי שישיב לי - הורדתי את התוכנה CPU-Z ע"מ לזהות מהו הלוח אם שלי וזה מה שרשום : manufacturer - Foxconn model - 965X7AA chipest - intel southbridge - intel LPCIO - fintek יש לי מערכת הפעלה XP בעברית. אשמח לעזרה... תודה.
- 

- 6 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

הצילצול (ירד לי בשניי חלקים איכות די וי די) אני עובד עם כול התוכנות הקיימות כגון רד לייט... מיקרו די וי די... בי אס פלייר .. אול פלייר.. וכו וכו בקיצור יש לי גם תרגום לסרט בעברית שהורדתי אבלללללללללל... בשום תוכנה אני לא מצליח לקבל את התרגום..וזאת אומרת אין בעיה עם התרגום כי אם אני מצרף אותו לסרט אחר סתם כדי ליבדוק אז רואים את התרגום... בקיצור בדקתי תרגום של סרט אחר וגם הוא לא עובד על הסרט הנ"ל שהורדתי (הצילצול למי ששכח)... שורה תחתונה ניסתי הכול... לשנות צבע פונט ..להוריד צל... לשנות גודל תמונה (16 על 9 .. 4 על 3) כלום ..שום כלום ... התרגום לא מופיע.... כאילו הוא לא עובר את השיכבה של הסרט הנ"ל או משהו כזה... נתקלתם בזה? יש פיתרון?
- 

- 12 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אני צריך תוכנה שהופכת תומונה למילים הקטע שאני רוצה שאלו יהיו מילים שאני יבחר שהתוכנה תשתמש בהם ואני לא מוצא כזאת מצאתי תוכנות שהופכות תמונה לפונטים או סימנים אבל אי אפשר לשנות למילים שאני צריך אז מי שיודע אני ישמח לעזרה תודה רבה
- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

האם מישו יכול לתת לינק לMESSENGER 9 hebrew for xp 64 bit ?
- 

- 14 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אני לא מוצא אותם בשום מקום, ובגללם אין לי סאונד בדוס!
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

- 

מחפש תוכנה טובה קטנה וחינמית לחיתוך קבצי MP3...בלי המרות!!! תודה לכל העוזרים.
- 

- 6 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

מדהים לפעמים עד כמה לא פשוט בלשון המעטה להתקל בדברים שלא מצליחים! כמו למשל לצרוב סרטים על גבי DVD יש לי כמה סרטים שהם כבר בפורמט DVD ואני סה"כ מנסה להדביק תרגום קראתי פה המון פרסומים על "איך לעשות"! אבל תמיד נתקעה בבעיות כמו ב DVD2SVCD שיכולה להיות תוכנה מענינת וטובה אבל אחרי 20 קונברטים ללא הצלחה זה מתחיל להעיק פניתי לדעתי כמו רבים אחרים לDOOM9.ORG לא כל כך הבנתי מה רוצים ממני! או שניסיתי להבין אבל לא יוצא! אולי משהו מה"תותחים"שבינכים יעשה לנו פשוטי העם איזה מדריך בעברית פשוט וקל שלא נצטרך להתקל בבעיות שכביכול יכולות להיפתר בלחיצת כפתור
- 

- 16 תגובות
 - 1.4k צפיות

-