עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני משתמש ב FireFox ורוצה לחסום איזשהו אתר ואני לא יכול לחסום אותו דרך הקובץ Host (פרטים בהמשך) חברה שלי כל היום משחקת באיזה משחק שנקרא Bubles, זה נחמד אבל היא כל היות משחקת בזה!!! אני יודע מה כתובת ה IP של ה Web Page שמפעיל את המשחק ואני רוצה לחסום אותו. חברה שלי מכירה את האופציה של חסימת אתרים דרך הקובץ Host אז אם אני אחסום את האתר משם היא תעלה על זה... איך בכל זאת אני יכול לחסום את האתר :s05: ??? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בוקר טוב ושבת שלום בכל נגני הוידאו אצלי במחשב בעט ניגון סרט מופיע פס אדום שמחלק את המסך לשתיים למה זה קרה ומה צריך לעשות כדי שהתופעה תעלם אגב התופעה קורת גם בעת ניגון סרטונים ביוטיוב תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by zohar678,

האם יש אפשרות לבטל 30 יום נסיון בתוכנה? הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי כיביכול שתי שיטות שניסתי את שתהם בעבר והם לא עזרו. שיטה אחת דיברה על מחיקת תוכן התיקיה של התוכנה ברג'סטרי. ואילו השיטה השניה דיברה על להזיז את התאריך במחשב שנה אחת אחורה ולאחר מיכן להתקין את התוכנה המבוקשת, לאתחל מחדש את המחשה וזהו. לתוכנה שאני מעוניין להתקין קוראים TRADOR Options.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מאחר ואני מעוניין לערוך שיחות וידאו עם חברים ואין ברשותי מצלמת רשת, אלא רק מצלמה דיגיטלית רגילה שלא יכולה לשמש כמצלמת רשת (בדוק!), החלטתי לנסות תוכנות שמדמות מצלמת רשת. התוכנה שאני מחפש אמורה לשדר תמונה חיה שמוצגת דרך התוכנה של המצלמה הדיגיטלית, ולא תוכנה שמריצה סרטונים מוכנים. ניסיתי פעם תוכנה כזאת, אבל היא לא בדיוק עבדה - עכשיו אני מחפש תוכנות נוספות. מקווה שהבנתם את מבוקשי, תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. לבן דוד שלי עלו הודעות מוזרות במחשב כאילו פרצו לו לwindows או משהו זאת הודעות שעלו לו בהתחלה: http://www.cue.co.il/i/cue-r3r0l4601r.png ויש את ההודעה הזאתי שעולה לו מידי פעם כשמפעיל את המחשב: http://www.cue.co.il/i/cue-j7s65vq728.png

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ag43,

הGUI של JD התחיל לעשות לי בעיות. רואים "קשקושים" במקום את מסך התוכנה. כאשר מזיזים את החלון התצוגה מסתדרת לשניה ושוב חוזרת התקלה. הבעיה התחילה אחרי עדכון JAVA לגירסה נוכחית או עדכון הדרייבר של כרטיס המסך ל10.12 (אני לא בטוח איזה פעולה גרמה לזה). מישהו נתקל בבעיה הזו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני צריך להעביר מספר דפים סרוקים בעברית לקובץ וורד

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ביז'ו המוס,

שלום אנשים, יש לי חבר רוכב אופניים שרוצה להכיר תודה לחנות שבא הוא מטפל/קנה את האופניים. בתור הוכרה הוא רוצה להביא להם תמונה שלו על האופניים ועלייה שיהיה כתוב "תודה רבה לסלאלום מאור כהן" או משהו בסיגנון, אבל חשבנו שיהיה יותר מגניב אם התמונה תהיה ערוכה קצת בפוטושוט שתהיה קצת יותר מגניבה מהמקורית.. ואנחנו לא מבינים בשיט בפוטושוט.. אז בתור משתמש דיי וותיק פה חשבתי להעזר בכם לשנות קצת את התמונה לטובה. OK אז זאת התמונה המקורית, אתם מוזמנים לעשות מה שבא לכם, רק שיהיה מגניב! אה ושחכתי להגיד שמתי שאתם מעלים את התמונה הערוכה תעלו אותה באיכות גבוהה.. לא להקטין את התמונה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by BlackOrbit,

שלום לכולם, אני רוצה לשנמך את המחשב שלי לווינדוס XP יש לי בעיה קלה למצוא את הדרייברים בשבילו ל XP. חיפשתי באתר של HP ומצאתי דרייברים רק לכרטיס רשת ולמקשים, אני עדיין תקוע עם VISTA ואני ממש סובל. בקיצור אני צריך דרייברים ל XP. תודה רבה לכל העוזרים. אור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. שלום רב. מע' הפעלה- XP PRO. לפני זמן רב, הותקנה גירסה 9העברית של ה WINDOWS MEDIA PLAYER. למעט בעיה אחת משונה- שמע אך ורק בצד ימין, שלא נפתרה, לאחר אינספור בדיקות, לא היו תופעות אחרות. לאחרונה ,בעת הפעלת התוכנה, ולא משנה לצורך העניין, אם זהו קובץ MP3, או קובץ AVI, או כל קובץ אחר, התוכנה אינה מופיעה על המסך, אלא רק בשורת המשימות, כיישום פעיל, מבלי שניתן לראותה על גבי המסך... הורדו בעבר כמה פלאגינים של תצוגה, אותם, גם אם ארצה, לא יכול להסיר, בשל היעלמות התצוגה... נסיונות הסרה והתקנה מחדש, גם של גירסה באנגלית, לא הועילו כלל. נא עזרתכם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם , יש לי נייד מסוג SGS (samsung galaxy s1) אני רוצה להמיר הרבה קבצי וידאו (batch) לצפייה במכשיר. הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנה שתעשה זאת עבורי. כמו כן , מהי הרזולוציה שאני רוצה להקטין את הוידאו בשביל המכשיר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yakir4u,

כמו שרשמתי בכותרת אני מחפש תוכנה להקליט את המסך של הדפדפן תוך כדי שימוש תודה מראש :-)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בוקר טוב לכולם! אני מנסה לראות תלוש חכם דרך אתר מלם ומקבל את מה שצירפתי פה במקום התלוש.. ניסיתי ב3 דפדפנים שונים ובטלפון ומקבל בכולם את הג'יבריש הזה. שאני מנסה מהמחשב בעבודה זה עובד. למישהו יש רעיון? �״�אJFIF``��C $.' ",#(7),01444'9=82<.342��C 2!!22222222222222222222222222222222222222222222222222�ְ÷"�ִ �ִµ}!1AQa"q2‘¡#B±ֱRׁנ$3br‚ %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyzƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��בגדהוזחטיךסעףפץצקרשת�ִ �ִµw!1AQaq"2B‘¡±ֱ #3Rנbrׁ $4ב%ס&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz‚ƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��גדהוזחטיךעףפץצקרשת��?פ_ רOֳ—> ׀חֳתT³I§ְן#�ֶּלcRI$rIן[נ†ר[‏…½�b�גhנo�ˆ��°m·‏…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yoniby,

ככה, יש לי איזו תוכנה לעיוות קול ורציתי לעצבן חבר, זכרתי שפעם לפני כמה שנים (לפני האי די אס אל...) חבר שלי היה מתקשר מהמחשב.... יש לי מיקרופון... רציתי לדעת אם זה אפשרי אם אי די אס אל, ואם כן אם איזו תוכנה... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אם אני מוריד אימולטור של PS2 או PS1 ואז שם משחק PS זה יעבוד לי? ואם בכלל אפשר לעשות דבר כזה איך שהוא? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by c5123,

מתחיל אתר ב flash ויש לי movie with in a movie לשני יש stop i have a button in the main movie and i need it to start the other movie easy play command but i dont know how to send it to the other movie i was told there is a target command that can make this work but i dont know how to do it מקווה שמהוא יבין ואם אפשר לתת דוגמא של target תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by BURTON,

לפני כשנה בערך התחלתי לעבות עם שני מסכים זה לצד זה בהתחלה זה היה CRT של מאג עד שלאחרונה עברתי ל-LCD של LG אני מאד נהנה מהפונקציונליות הזו וזה משפר את יעילות עבודת התיכנות בעשרות אחוזים. בכל מקרה תמיד הייתה לי את הבעיה(מי שיש לו שני מסכים יבין) ששורת המשימות הייתה רק על המסך הראשי ולא התפרשה לשני המסכים. לאחרונה קראתי ב-YNET את הכתבה הזאת על השימושים והייתרונות בשני מסכים(שאגב שווה קריאה בפני עצמה) באחת התגובות(מספר 21) הכותב ממליץ על התוכנה UltraMon התוכנה פותרת את הבעיה, מוסיפה שורת משימות נוספת גם למסך השני, כאשר כל שורת משימות מציגה מה פועל אך ורק על המסך שלה התוכנית כמובן מציגה עוד שימושים ועזרים כמו שומר מסך נפרד לכל מסך, הגדרת מסך לכל יישום ועוד פונקציות נו…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אחרי הביקור האחרון של האחיינים שלי ,שהסתיים בהרס שיטתי של כמה סרטי dvd ,שהממזרים הקטנים ,הצליחו לשים עליהם את ידיהם ,גמלה בי ההחלטה לגבות את אוסף הסרטים אצלי. אשמח לקבל המלצות מניסיון על תוכנות כאלה...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Cryptonite,

שלום,אני מחפש תוכנות מיוחדות למחשב שיחובר לטלוויזיה... 1.תוכנת ממיר-תוכנה שמאפשרת צפייה בסרטים אותם אני מזין, לפי לוח שידורים קבוע מראש ולפי השעות במחשב (כל פעם שאדליק את המחשב התוכנה תתעדכן).. אני מקווה שאפשר גם להזין בכמה "ערוצים" שאני יוצר, ואפשרות למעבר בין ערוצים (אם תפריט קטן ) 2.תוכנת משחקים-תוכנה פשוטה עם רשימות משחקים שנראה יפה (כמו לדוגמא רקע חמוד עם אנימציה קטנה במרכז- ומספר תיקיות עם משחקים למטה...) 3.תוכנת תפריט-תוכנה שפועלת מיד עם הפעלת המחשב (אם אפשר, לפני הפעלת Windows) ומאפשרת לבחור בצורה נוחה כניסה לכמה תוכנות...(עם רקע יפה) תודה לכל העוזרים ויום טוב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yoram1,

Firefox 1.0 מה דעתכם על הדפדפן? האם יש בעיה בהתקנתו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by waizman,

לא יודע מתי זה התחיל, אבל כשאני מנסה לשמור דף במועדפים עם CTRL+D אז הוא שומר אותו בנתיב הראשי בלי לשאול תחת איזה תיקייה, כמו שהוא היה עושה פעם. אם אני בוחר מהתפריט לשמור אז זה גם קורה. מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. 1.האם האנטי-וירוס החינמי AVG עולה עם עליית הווינדוס? 2.האם לאנטי-וירוס החינמי AVG יש יכולות הגנה בזמן אמת מפני וירוסים? 3.כל כמה זמן מתעדכן האנטי-וירוס החינמי AVG (פעם ביום,פעמיים ביום,פעם בשבוע וכו...)? 4.האם מרכז האבטחה של הווינדוס מזהה את האנטי-וירוס החינמי AVG? 5.האם מישהו שמשתמש בו,ויכול להגיד לי האם פעם למחשב שלו היה וירוס וכמה זמן הוא משתמש באנטי-וירוס החינמי AVG? 6.האם יש פיירול מומלץ שמשתלב עם אנטי-וירוס זה? 7.האם AVG מעמיס על המערכת או לא? 8.האם יש אפשרות לעידכונים אוטומטיים? מחכה לתשובה,תודה רבה לכל העונים. אודה מאוד לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ORrrr,

כבר חודשים אני חווה בכל המחשבים שלי בעיות עם פיירפוקס והפלאש. הרבה פעמים שאני פותח כמה אתרי פלאש במקביל הדפדפן מאט בצורה משמעותית, אפילו נתקע וקורס הרבה פעמים, או אפילו אם אני משחק באיזשהו משחק פלאש הרבה זמן הדפדפן לאט לאט מאט ונהיה כבד. עודכנו כבר כמה גרסאות של פלאש אוטומטית וזה ממשיך. אין לי שום תוספים מיוחדים חוץ מזה הדפדפן פועל די נקי. למישהו יש מושג למה זה? עד שהעניין יפתר אני בכרום בנתיים. תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן. אני מחפש תוכנה שתדע לנהל לי את הstartup של כל התוכנות שעולות במערכת ההפעלה. כלומר, אם אני מסמן לה לא להריץ תוכנה מסוימת, זה לא יריץ, גם אם התוכנה המסוימת הזאת תרצה להפעיל את עצמה (אהמ.. steam.. אהמ) יש כזו תוכנה? תודה לעוזרים! וזה רק אני או שעם שנה ושנה כל מתכנת חושב שהתוכנה שלו הכי חשובה ודוחף אותה לstartup ובשנת 2013 לא רק שהמחשב צריך להריץ איזה 10 תוכנות כבדות, כל אחת מהן גם דופקת לכם אלף הודעות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by computers-man,

שלום, יש לי קובץ CSV שיצרתי בעזרת התוכנה של נוקיה כשאני פותח את הקובץ בעזרת תוכנת הEXCEL הכתב בפנים הוא לא ברור (ג'יבריש) איך אני יכול לפתוח את הקובץ ולראות את הכל בעברית ברורה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים