תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי יש איזה שהיא תוכנה שאפשר להביא לה ספרייה של תמונות למשל והיא ממיינת אותן לפי מה שאני מבקש ? ספציפית אני צריך שהמיון יהיה לפי הרזולוציה לדוגמא: כל התמונות ברזולוציה 1600 במקום אחד וכל ה1200 במקום אחר מישהו מכיר תוכנה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הורדתי אינטרנט אקספלורר 9 אבל הוא לא עובד לי טוב בכלל ושאני יוצא ממנו הוינדוס עדיין רושם לי "מחפש פתרון לבעיה" וגם אני לא מצליח להסיר אותו מהמחשב שלי בכלל אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש רזיאל
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לנושא שפתחתי לפני כמה ימים,לגבי התוכנה שפתאום החלה לעבוד לאט באופן מסתורי. חשבתי לי,החלפתי את הוינדווס כי קניתי מחשב חדש,מאותו רגע התוכנה החלה לעבוד לאט. אולי זה משהו בהגדרות או בפורטים. מישהו יכול למצוא או לתת לי הסבר מפורט על התוכנה או לחלופין לינק לאתר שמציע מדריך מפורט ומתקדם על התוכנה. כמוכן אם יש אתרים מומלצים חוץ מ the pirate bay אשמח לסיוע,רועי.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעביר את המשחק GTA 4 לדיסק און קי, יש לי 16 ג'יגה פנוי, כל חלק שוקל 7 גי'גה, הדיסק און קי אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק והוא ריק..איך אני מעביר את המשחק, הוא בקובץ איזו..תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש פה בפורום ובגוגל וכל מה שמצאתי זה קאזא ליט בגרמנית ועוד אתר שהוא האתר הרישמי כנראה http://www.klitesite.com/ שמבקש תשלום על השימוש בתוכנה!! מאיפה אני יכל להוריד את התוכנה? ולמה פתאום מבקשים תשלום על השימוש?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה שתדע לנהל לי את הstartup של כל התוכנות שעולות במערכת ההפעלה. כלומר, אם אני מסמן לה לא להריץ תוכנה מסוימת, זה לא יריץ, גם אם התוכנה המסוימת הזאת תרצה להפעיל את עצמה (אהמ.. steam.. אהמ) יש כזו תוכנה? תודה לעוזרים! וזה רק אני או שעם שנה ושנה כל מתכנת חושב שהתוכנה שלו הכי חשובה ודוחף אותה לstartup ובשנת 2013 לא רק שהמחשב צריך להריץ איזה 10 תוכנות כבדות, כל אחת מהן גם דופקת לכם אלף הודעות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב מלפני שנה וקצת, הרבה יותר חזק מהמחשב שלי, אבל שם הפלאש תוקע את האינטרנט לגמרי ואי אפשר לעשות איתו כלום.. כל אתר שיש פלאש ישר המחשב נתקע ויש 100% CPU USAGE.. יש לה ATHLON 64 3.2GHZ ATI HD3600 SERIES אין לי מושג מה הבעיה.. הבעיה נמשכת גם אחרי פירמוטים (הייתה גם בויסטה ועכשיו בווינדווס 7) חיפשתי בגוגל וחוץ מאנשים עם אותה בעיה לא מצאתי פתרון.. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ליכאורה דבר פשוט....אבל זה משגע אותי יש לי DVD איכותי שמחובר לטלויזיה = של פיוניר(3 שנים)...אף פעם לא היתה שום בעיה איתו DVIX כמובן והכל הורדתי מ YOUTUBE כמה סרטוני מוזיקה = ומנסה לצרוב כדי ליראות בDVD הסרטונים היו ב FLV >>> המרתי ל WMV צרבתי לדיסק 740 מגה רגיל ( כדטה) === הDVD לא מזהה (אפילו רואה את זה כ CD ולא סרטים) >>> כאילו לא צרוב כלום המרתי ל MP4 >>> כנ"ל לא מזהה ולא רואים כלום צרבתי את זה בפורמט וידאו ( עתיק) וזה מראה סרטונים = אבל כביכול צרב לי רק את 4 השניות הראשונות של כל סרט מה עושים ? או מה פיספסתי ? או תוכנה שעושה את זה כמו שצריך ??? :s05: :s05: עזרה!!!! ????? ???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליצור מערכת הפעלה שתרוץ מזיכרו usb ההעדפה היא ל- ubuntu או windows vista אני רוצה שאני אוכל להתקין תוכנות על מערכת ההפעלה קראתי ברשת מספר מדריכים שאלתי 1. מניסיונכם מה הדרך הטובה ביותר? 2. במדריכם מצויין הגבלה על 2gb ועל מערכת קבצים של fat אני רוצה להריץ מ usb של 64GB האם יש דרך? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גמרתי להוריד קובץ מאוד חשוב, ובטעות מחקתי אותו, הוא היה קובץ גדול אז ישר המחשב שאל אם "אני בטוח שאני רוצה למחוק", עניתי כן, ורק אחרי זה שמתי לב שמחקתי ת'קובץ הלא נכון!!!! יש סיכוי?! ??? בדיוק אתמול מחקתי ת'נורטון אז ככה שאין ת'תוכנה שלו!!!!!! :-[ יש לי ווינדואס 98 !! תודה דחוף!!! יונתן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה קשור לפורום הנ"ל. אם זה לא, בבקשה להעביר לאן שצריך. יש לי שרת רדיו, עם הרבה מאזינים ושדרנים. ואני לא יכול כבר לתת לשדרנים לשדר עם אותה סיסמת אדמין. מה שאני רוצה לדעת זה איך לשנות את סיסמת האדמין לשרת. כרגע הסיסמא היא סיסמת העליה לשידור, ואני לא ממש בוטח באנשים שמשדרים אצלי. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר לדעת ספציפית למה לקנות את AVAST ולא להשתמש בחנמי ? מבחינת אבטחה על המחשב. פשוט מישהו אמרו לי שמספיק החינמי תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן עברתי לגרסאת ה64ביט של וינדוס 7, ומצלמת האינטרנט (הישנה מאוד) שלי לא פועלת בהתקנה הרגילה, כביכול בגלל אי-תאימות הדרייברים כנראה.. האם יש דרך לגרום למצלמה לפעול על המע' שלי בכל זאת? מדובר בGenius VideoCamNB
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הGUI של JD התחיל לעשות לי בעיות. רואים "קשקושים" במקום את מסך התוכנה. כאשר מזיזים את החלון התצוגה מסתדרת לשניה ושוב חוזרת התקלה. הבעיה התחילה אחרי עדכון JAVA לגירסה נוכחית או עדכון הדרייבר של כרטיס המסך ל10.12 (אני לא בטוח איזה פעולה גרמה לזה). מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני רצה לעבור מ bsplayer לvlc אבל יש רק דסר אחד שמרגיז אותי איך אני שם את הכתוביות בפס בשחור למטה? הצלחתי להוריד אותם אבל זה לא יורד ל"אזור המת" של הסרט שם אני רגיל לראות את התרגום פתרונות?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם עבודה על מסך רחב ברזלוציה 1680x1050 יכולה לפגוע לי בסגנון עבודה ובעיצובים? מתלבט אם לרכוש את המסך samsung 226bw
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר addons טובים וחמודים? אני למשל מצאתי את זה לאחרונה..חזק ביותר! https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8879 יאללה תוסיפו(:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי המון נגנים, אף אחד מהם לא מציג צבעים עמוקים כמו ב WMP11, ואני בטוח שאני לא היחיד ששם לב לזה. סרטי SD אני רואה דרכו כי ה VOBSUB מציג כתוביות.. אבל משום מה הוא לא מציג לי אותן בסרטי HD ואני חייב לראות סרטי HD דרך מדיה פלייר קלאסיק. אז אני מחפש דרך לגרום לכך ש VOBSUB יראה את הכתוביות לסרטי HD, או פשוט נגן טוב שמציג צבעים כמו ב WMP. (הראשונה עדיפה) או פשוט דרך לגרום למדיה פלייר קלאסיק להציג צבעים חדים כמו ב WMP. (גם יהיה מעולה)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאחר ואני מעוניין לערוך שיחות וידאו עם חברים ואין ברשותי מצלמת רשת, אלא רק מצלמה דיגיטלית רגילה שלא יכולה לשמש כמצלמת רשת (בדוק!), החלטתי לנסות תוכנות שמדמות מצלמת רשת. התוכנה שאני מחפש אמורה לשדר תמונה חיה שמוצגת דרך התוכנה של המצלמה הדיגיטלית, ולא תוכנה שמריצה סרטונים מוכנים. ניסיתי פעם תוכנה כזאת, אבל היא לא בדיוק עבדה - עכשיו אני מחפש תוכנות נוספות. מקווה שהבנתם את מבוקשי, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אני מנסה לראות תלוש חכם דרך אתר מלם ומקבל את מה שצירפתי פה במקום התלוש.. ניסיתי ב3 דפדפנים שונים ובטלפון ומקבל בכולם את הג'יבריש הזה. שאני מנסה מהמחשב בעבודה זה עובד. למישהו יש רעיון? �״�אJFIF``��C $.' ",#(7),01444'9=82<.342��C 2!!22222222222222222222222222222222222222222222222222�ְ÷"�ִ �ִµ}!1AQa"q2‘¡#B±ֱRׁנ$3br‚ %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyzƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��בגדהוזחטיךסעףפץצקרשת�ִ �ִµw!1AQaq"2B‘¡±ֱ #3Rנbrׁ $4ב%ס&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz‚ƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��גדהוזחטיךעףפץצקרשת��?פ_ רOֳ—> ׀חֳתT³I§ְן#�ֶּלcRI$rIן[נ†ר[…½�b�גhנo�ˆ��°m·…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK. פתחתי פורטים כמו שצריך עבור שתי התוכנות אבל עדיין סובל מאיטיות נוראה. המקסימום שאני יכול להוריד (והגעתי אליו מאתרים) זה 315 בערך. אני מוריד בממוצע על 15 מהאימיול והיוטורנט. מישהו יכול לעזור לי לשפר את המיהרות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מוסיף תרגום לסרט בעזרת TEXTSUB אז אני מגדיר לו STLE מסוים (צבע,פונט וגובה מהשורה התחתונה ביותר) והכל סבבה. אבל הוא לא שומר את ההגדרות ואז כל פעם צריך להגדיר את זה מחדש, איך אפשר לשמור את ההגדרות? ואגב גם בFILTERים אחרים הוא לא שומר את ההגדרות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כמות קלטות גדולה שאני רוצה להעביר לDVD ואני לא מצליח למצוא תוכנה או אפילו כמה תוכנות שעושות את זה בצורה נורמלית. ההקלטה מתבצעת באמצעות וידאו רגיל שמחובר לכרטיס טלויזיה Hauppauge PVR150-MCE. חשוב שתישמר איכות כמה שיותר גבוהה ולכן קידוד של הוידאו יותר מפעם אחת לא בא בחשבון, כל קידוד לוקח המון זמן ומוריד מהאיכות. בעצם מה שאני צריך זו תוכנה כלשהיא שתלכוד את הוידאו מהכרטיס כבר בפורמט שמתאים לDVD ככה שלא יהיה צורך בקידוד, לאחר מכן אני צריך תוכנה שחותכת את הוידאו כדי להוריד חלקים שלא צריך (שוב, ללא קידוד), ולבסוף תוכנה שתצרוב את הוידאו ככה שיתנגן במכשיר DVD סטנדרטי ללא קידוד. עד עכשיו היו לי ניסיונות חצי מוצלחים, בעיקרון את הוידאו לכדתי באמצעות SAGETV קיבלתי וידאו בפורמט M…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-