תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי,יש לי בעיות תאימות עם אתר פייסבוק. לדוגמא לינקים פתאום מופיעים במקומות שהם לא שייכים אליהם וגם אובייקטים נוספים בעמוד,ואז רק גלילה של הדף מסדרת אותם במיקום שלהם. זה לא שהאתר בלתי קריא,אבל עדיין מאוד מרגיז,ולא נפתר אחרי התקנת אקספלורר 9. האם אצל כולם קיימת הבעיה הזו ? נראה לי קצת מוזר כי בחיפוש בגוגל לא נתקלתי בעוד אנשים שהתלוננו על כך תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 לפטופים חדשים, מאותו הדגם, hp g62 עם מעבד i3 בראשון התקנתי bsplayer והסרטים (גם AVI וגם MKV) עובדים לי סבבה (התקין את הקודקים לבד) בלפטופ השני התקנתי את אותה הגרסה בדיוק 2.52 ומשום מה את קבצי ה MKV הוא לא מפעיל לי, לא סאונד ולא תמונה הוטרפתי כבר... ניסיתי גרסה ישנה יותר של BS ועדיין לא עובד ניסיתי להתקין כמובן גם קודקים אחרים כמו קאזה ועוד כמה (לא ביחד, אלא לחוד) ועדיין לא עוזר 2 המחשבים בדיוק אותו דבר ואני לא מבין למה זה לא עובד כמובן, ניסיתי להפעיל גם דרך מדיה פלייר, מדיה פלייר קלאסיק, ספלאש פרו ושום כלום לא עובד מישהו לעזרה...?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את קובץ בפורמט AVI ולצרוב אותו על דיסק DVD כל שאני אוכל לצפות בו ב מכשיר DVD שלי. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ AVI לפורמט של DVD נכון? יש לי את התוכנה "AVI DivX to DVD SVCD VCD Converter" בשביל זה. בתוך התוכנה הזו אני צריך להמיר לפורמט של DVD, VCD או SVCD? מישהו יכול לענות לי? אחרי שבחרתי לאיזה פרומט להמיר את הקובץ AVI איך אני צורב אותו ב NERO? יש לי את Nero 7 Premium. איזה אופציה של צריבה אני צריך לבחור שם? לאיזה קובץ אני עושה Burning? שעשיתי Convert מקובץ AVI ל DVD ראיתי שנוצרים שלושה קבצים שונים. איזה מהם אני צריך לצרוב?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,אני מחפש תוכנת דואר טובה ואמינה ולא מוצפת באגים כמו Outlook Express המעצבנת,לא חובה מסננת ספאם כי ה-Norton Internet Security 2005 אם אנטי-ספאם שבדקתי אותו והוא מעולה אז לא חובה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שנגני המדיה השונים יודעים להציג את התמונה של האלבום של השיר המתנגן, בתנאי שהתמונה טמועה בהגדרות של השיר. אני יודע איך לההגדיר תמונה לשיר, אבל לעבור שיר שיר ולעשות את זה פשוט יקח נצח.. יש איזה תוכנה שמאפשרת להגדיר תמונות לכמות של שירים? או לחלופין, יודעת למצוא את תמונות האלבום ולהטמיע לבד? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תוכנות מיוחדות למחשב שיחובר לטלוויזיה... 1.תוכנת ממיר-תוכנה שמאפשרת צפייה בסרטים אותם אני מזין, לפי לוח שידורים קבוע מראש ולפי השעות במחשב (כל פעם שאדליק את המחשב התוכנה תתעדכן).. אני מקווה שאפשר גם להזין בכמה "ערוצים" שאני יוצר, ואפשרות למעבר בין ערוצים (אם תפריט קטן ) 2.תוכנת משחקים-תוכנה פשוטה עם רשימות משחקים שנראה יפה (כמו לדוגמא רקע חמוד עם אנימציה קטנה במרכז- ומספר תיקיות עם משחקים למטה...) 3.תוכנת תפריט-תוכנה שפועלת מיד עם הפעלת המחשב (אם אפשר, לפני הפעלת Windows) ומאפשרת לבחור בצורה נוחה כניסה לכמה תוכנות...(עם רקע יפה) תודה לכל העוזרים ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מציל ח לראות שום קובץ של וידיאו במחשב ,התקנתי את הקודקים של ליונטוורק,קאזה לייט ונימו ועדיין לא עבד לי אחר כך אמרו לי שאני צריך למחוק הכל ולהתקין רק את הקודקים של ליונטוורק - וזה מה שעשיתי ועדיין לא עובד לי הסרטים . מה אני יכול לעשות ? בבקשה תעזרו לי ! אני חייב את העזרה שלכם !
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בAD-aware 6 ודואג לעדכן אותה כל הזמן,וגם לסרוק. אבל יש הגורסים שהיא לא הכי טובה,ויש טובות ממנה. יש המלצות??? (מה שכן התוכנה הנ"ל דווקא לדעתי לא משהו,כי כל מה שאני מסיר חוזר תוך Reset אחד...לרוב...מוזר)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לפתע פתאום, לאחר זמן רב מאד(*), החלו להיפתח בדפדפן (פיירפוקס + אקספלורר 8 ) לשוניות של אתרי פרסום. המחשב שלי מוגן וגם לא מתעסק בשטויות כגון: קישורים לא רלבנטים וכניסה לאתרים מפוקפקים וכו. סרקתי בעזרת Ad-Aware 2007 מעודכן ומחקתי באופן גורף (כדי להסיר ספק) את כל מה שנמצא בתוצאות החיפוש. מה עלי עוד לעשות כדי להיפטר מהמטרד הנ"ל, אגב, לפעמים זה נפתח מיד עם הפעלת אחד הדפדפנים וממשיך בגלישה השוטפת. (*) לפחות שלוש שנים שלא נתקלתי בתופעה הזאת. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם.. לאחר שהסתנן לי משהו אתמול למערכת שברוב טיפשותי אישרתי בפיירוול, הותקנו לי כמה תוכנות שמשתלטות לי על הדפדפן. לאחר מלחמה עיקשת ניצחתי את המערכה אבל עכשיו כשאני לוחץ על חלונית חדשה ורוצה שיפתח גוגל למשל או המסך עם החלוניות של הדפים המועדפים שלי, נפתח נתיב עם ההודעה קובץ לא נמצא. איך אני מחזיר את זה ? תודה מראש לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחיל סרטון מYOUTUBE או לא משנה איזה אתר הוא נתקע לי לאיזה 15 שניות מה יכול להיות הבעיה? תודה ;)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי על המחשב סרט שכדי לשמוע משהו אני צריך לשים ברמקולים על הכי גבוה. נסיתי להגביר דרך Total Video Converter אבל הסאונד ותמונה לא מותאמים אחרי הקידוד החדש. יש תוכנה שתעשה את העבודה יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני וחבר שלי מתווכחים בנושא אני אומר שזון אלרם והוא אומר קספרסקי מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם סליחה אם עברתי את החוקים של הפורום בעבר אני מצטער על זה וזהו! לעינינו! אני מנסה לפרמט את כונן C במחשב של חבר שלי שהוא במערכת קבצים של FAT32 . הבעיה שהדיסק של הXP לא נותן לי למחוק את C ולהתקין על C חדש שיווצר את מערכת ההפעלה וכשאני נכנס לדוס דך דיסקט האיתחול של 98 הפקודה FORMAT C (עם נקודותיים אחרי הC) לא מתקבלת! הדוס רושם BAD COMMAND ואני לא יודע להישתמש בFDISK כמו שהמליצו לי! הפירמוט הזה דיי חשוב לי אז תודה רבה רבה לכל מי שעוזר! בתודה ניב :D
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לא מצאתי שום דרך...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד מה קורה שנה טובה לכולם הרבה זמן לא הייתי פה... מקווה שבקרוב אני יוכל לחזור ולהיות פה יותר תגידו רגע מה זה הפורט ogg אני יודע שזה של אודיו מוזיקה עכשיו יש לי שאלה אם אני צורב דיסק בשביל דיסמקן mp3 זה יקרא אותו? ואם לא איך אני יכול להפוך אותו ל mp3? תודה רבה לכולם
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי (בערך) דבר חמוד ומגניב לאיסיקיו שמאפשר לך להוסיף סמיילים ולצבוע את הטקסט ורציתי (גם בערך) לשתף אותכם www.mastool.com לא אליכם: עדי, זה ילמד אותך לא להראות לי משהו עריכה: בשביל לצבוע ולשלוח תלחצו על ctrl+"\"
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירסמתי את המודעה באודיו וקולנוע ביתי אבל עד עכשיו אין תשובה אז אני מנסה פה..... יש לי בעיה עם כתוביות ב-MEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות ניראות כמו בתמונה המצורפת. אין לי תוכנה אחרת לבדוק האם הבעיה היא רק ב -MEDIA PLAYER CLASSIC או גם באחרות, אבל במחשב אחר הן עובדות ככה שהבעיה היא לא בכתוביות. ניסיתי גם כתוביות בסרט אחר עם אותה התוצאה.... פעם לא היתה לי שום בעיה עם הכתוביות הללו באותו המחשב עם אותה התוכנה עם אותו הסרט. יש לי במחשב K-LITE CODEC שבאה עם MPC ואני מאוד מרוצה ממנו ככה שאני לא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. יש לכם מושג למה פתאום הכתוביות הפכו לפסים צבעוניים מוזרים? בעיה נוספת עם MPC במחשב אחר שיש לי.... מותקנת בו חבילת המקודדים K-LITE MEGA CODEC. כדי לטעון כתוביות ב-MP…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך ניתן להתקין windows mobile על המחשב, רצוי בתוך מכונה וירטואלית. רצוי שיוכל לפעול על מסך מלא.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף להתקין? Norton 360 2009 או Norton antivirus 2009 ו Norton internet security ביחד? אני עובד על ויסטה 64
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=/4015/1881942 חבל שקניתי תוכנה אדובי.עכשיו אין תמיכה טלפון בישראל.אין מי לדבר איתם.זה עצוב.טעיתי ליקנות תוכנה אדובי. חבל חבל.מה יהיה עכשיו? מיקי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-