עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי לכולם חייב את עזרתכם, הבנתי בכדי לצרוב קבצי BIN חייב להיות בנוסף קובץ קטן עם סיומת CUE עד כאן הכל בסדר, פתחתי את תוכנת NERO בחרתי באופציית DISC IMAGE, בחרתי בקובץ ה-CUE באותה תיקייה נמצא גם קובץ ה-BIN, עד כאן הכל בסדר, בחרתי באופציית צריבה, הסידי נצרב כמו שצריך להיות, אחר לאחר סיום הצריבה והודעת NERO שהצריבה הסתיימה בהצלחה, הסידי נמצא ריק מתוכן וללא אפשרות צריבה חדשה. ברצוני לצייין שאת הפעולות הבאות עשיתי בשני מחשבים שונים, אך ללא תוצאות חיוביות. אני משתמש ב-NERO 6.3 למישהו יש אולי פתרון לעניין ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם , יש לי נייד מסוג SGS (samsung galaxy s1) אני רוצה להמיר הרבה קבצי וידאו (batch) לצפייה במכשיר. הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנה שתעשה זאת עבורי. כמו כן , מהי הרזולוציה שאני רוצה להקטין את הוידאו בשביל המכשיר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by סטלוס,

הדלקתי את העכבר ובמקביל את תוכנת הבלוטות' בנייד. הוספתי את העכבר להתקנים והקלדתי את קוד הזיווג. משום מה העכבר לא מגיב. לאחר הוספת הקוד מופיע לי הודעה שההתקן זווג עם המחשב אך ייתכן שלא יפעל כראוי עד שישלים את ההוספה במנהל ההתקנים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ag43,

הGUI של JD התחיל לעשות לי בעיות. רואים "קשקושים" במקום את מסך התוכנה. כאשר מזיזים את החלון התצוגה מסתדרת לשניה ושוב חוזרת התקלה. הבעיה התחילה אחרי עדכון JAVA לגירסה נוכחית או עדכון הדרייבר של כרטיס המסך ל10.12 (אני לא בטוח איזה פעולה גרמה לזה). מישהו נתקל בבעיה הזו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם... היום הורדתי את התוכנה ... אבל אין לי מושג בכלום שם ... כאילו מאיפו מתחילים ? מה עושים ? עברתי על כמה מדריכים שהוצאו באתר אבל הם ניראים לא קלים במיוחד... שלא נדבר על המדריכים כן ---> http://www.3dtotal.com/ או שאולי קבצתי למים עמוקים מידיי ולא מתחילים עם מאיה ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כל הזמן התרגומים שההיתיי פותח היו על הפס השחור שיש למטה, וזה היה יותר נוח.. התקנתי מחדש את התוכנה לגירסה 2.56- וזה נמצא על הסרט עצמו. תוך כדי שהוא רץ. אי אפשר לצלם כי הוא לא מראה את הפסים השחורים שיש למעלה ולמטה. ("שוליים" טבעיות שנמצאים בכל סרט וסדרה) נכנסתי לאופשינס ושם לכתוביות, וסימנתי בV "התעלם מהגדרות רוחב שוליים לתצוגה ראשית" זה לא עזר. איך אני מוריד אותם לשם בחזרה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by onn_the_vy,

OK 1. איך עושים IMAGE עם הדבר הזה ?? 2. איך דוחפים את הIMAGE חזרה למחשב עם הדבר הזה... תודה... ;D

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Vidati,

קיצור אני מכיר את המותג של וואקום ולא יכולתי להרשות לעצמי (כמו 90% מאוכלוסיית העולם ) אבל כשראיתי את הדגם החדש הזה ואת המחיר אמרתי לעצמי שאני חייב אחד.. עכשיו אני יודע בעיקרון מה אני קונה אבל יש לי שאלה אחרת.. האם הוא יודע לעשות עוד דברים חוץ מלשמש כלי עבודה? זאות אומרת, המכשיר הוא מחשב בפני עצמו? אני יכול להתקין עליו OS ותוכנות? או שהוא מתחבר למחשב נייח ושאוב ממנו הכול? אני רוצה להזמין אחד כזה מחול, עולה בערך 4,000שח עם משלוח. תודה...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Kingroei10,

בהמשך לנושא שפתחתי לפני כמה ימים,לגבי התוכנה שפתאום החלה לעבוד לאט באופן מסתורי. חשבתי לי,החלפתי את הוינדווס כי קניתי מחשב חדש,מאותו רגע התוכנה החלה לעבוד לאט. אולי זה משהו בהגדרות או בפורטים. מישהו יכול למצוא או לתת לי הסבר מפורט על התוכנה או לחלופין לינק לאתר שמציע מדריך מפורט ומתקדם על התוכנה. כמוכן אם יש אתרים מומלצים חוץ מ the pirate bay אשמח לסיוע,רועי.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הורדתי תוכנה שכוללת בתוכה 2 דיסקים להפעלה. יש 2 קבצים בסיומת Bin ולכל קובץ Bin יש קובץ בסיומת Cue. מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את התוכנה עם הקבצים הללו? אלו הקבצים היחידים שנמצאים בתוכנה שהורדתי. בתודה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Mighty,

נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by sapartil,

ב WORD 2003 איך מגדילים את הכתב יותר מדרגה 72 ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by vinipyx,

כל הזמן קופץ לי אותה הודעה השאלה איך אני יכול לבטך את זה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by lharpaz,

שלום, אני מחפש תוכנה שהיא מילון אנגלי-עברי (ואם יש גם עברי-אנגלי זה טוב). כמובן שרצוי תוכנה שהיא חינם. אם אין ברירה, אני מוכן לשלם קצת אם התוכנה טובה. אשמח לשמוע מה דעתכם על Babylon - האם התוכנה טובה? האם יש במילון גם מונחים של מילונים מקצועיים-ספציפיים (למשל בתחום ביולוגיה, כימיה, מדעי המחשב וכו')? האם אני אקבל רק את המקבילה של המילה בעברית, או שיש גם מידע לגבי המושג (יעני איזו שורה שתסביר מה בדיוק הכוונה ולא רק התרגום בעברית)? האם היא שווה את הכסף? מה בדיוק צריך לקנות? (יש משהו שעולה 235 ש"ח, ויש משהו שכולל oxford באיזה 200 ש"ח יותר או משהו כזה - מה מהם צריך?) תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by רקיע,

איזה אתר פרוקסי מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yanushka,

האם ישנה אפשרות לקבל הודעות ב-Outlook כשהתמונות יוצגו בגוף ההודעה, כמו ב-Outlook Express, ולא שאני אצטרך לפתוח כל תמונה בנפרד? תודה לעוזרים :biggthumpup:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. התקנתי דיסק ישן על גבי מחשב חדש חלק מקובצי הוורד XP לא ניתנים לגישה מתקבלת הודעת שגיאה "למשתמש אין זכויות גישה" מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום רב. מע' הפעלה- XP PRO. לפני זמן רב, הותקנה גירסה 9העברית של ה WINDOWS MEDIA PLAYER. למעט בעיה אחת משונה- שמע אך ורק בצד ימין, שלא נפתרה, לאחר אינספור בדיקות, לא היו תופעות אחרות. לאחרונה ,בעת הפעלת התוכנה, ולא משנה לצורך העניין, אם זהו קובץ MP3, או קובץ AVI, או כל קובץ אחר, התוכנה אינה מופיעה על המסך, אלא רק בשורת המשימות, כיישום פעיל, מבלי שניתן לראותה על גבי המסך... הורדו בעבר כמה פלאגינים של תצוגה, אותם, גם אם ארצה, לא יכול להסיר, בשל היעלמות התצוגה... נסיונות הסרה והתקנה מחדש, גם של גירסה באנגלית, לא הועילו כלל. נא עזרתכם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by iMeash,

שלום. כבר שנים שאני משתמש בווינדוס שאני מוריד מהאתר הרשמי ופשוט מוסיף לו קוד מאיביי שעולה 10 שקלים. רציתי לדעת אם ניתן לעשות את אפשרות עם office 360? יש קודים באיביי בגרושים לכל החיים, העניין הוא שהם נותנים לי משתמש שקיים כבר (יש לציין שאפשר לשנות סיסמה איך שאני מקבל את המשתמש והם אפילו מעודדים אותי לעשות כך)

20. בוקר טוב לכולם! אני מנסה לראות תלוש חכם דרך אתר מלם ומקבל את מה שצירפתי פה במקום התלוש.. ניסיתי ב3 דפדפנים שונים ובטלפון ומקבל בכולם את הג'יבריש הזה. שאני מנסה מהמחשב בעבודה זה עובד. למישהו יש רעיון? �״�אJFIF``��C $.' ",#(7),01444'9=82<.342��C 2!!22222222222222222222222222222222222222222222222222�ְ÷"�ִ �ִµ}!1AQa"q2‘¡#B±ֱRׁנ$3br‚ %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyzƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��בגדהוזחטיךסעףפץצקרשת�ִ �ִµw!1AQaq"2B‘¡±ֱ #3Rנbrׁ $4ב%ס&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz‚ƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��גדהוזחטיךעףפץצקרשת��?פ_ רOֳ—> ׀חֳתT³I§ְן#�ֶּלcRI$rIן[נ†ר[‏…½�b�גhנo�ˆ��°m·‏…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן. לפני כשעתיים בעוד שאני מסדר את מספר המועדפים הגדול שלי בפיירפוקס באמצעות Organize Bookmarks. לפתע היתה הפסקת חשמל בכל הבניין שלי. כשאני מפעיל מחדש את המחשב , ולאחר מכן את הפיירפוקס... חשכו עיניי , כל המועדפים , גם בתיקיית המועדפים וגם בטאב , נעלמו !!! להלן : http://img238.imageshack.us/img238/3707/3575375hq3.jpg היו לי שם דברים ממש חשובים , שללא המועדפים יאבדו. דברים שאינני יכול לשחזר באמצעות גוגל או הזיכרון שלי. מה עושים?! תודה לעוזרים!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אבל תבדקו שזה באמת עובד כי הלכתי ל"התאמה אישית" > "סרגל כלים חדש" וזה לא יצר סרגל שמתפקד כמו מה שבא עם התוכנה. אי אפשר להוסיף אתרים (אני מוסיף ע"י גרירה לסרגל ולאחר מכן משנה את השם כדי שיהיה קצר ויהיה מקום) יכול להיות שיש שיטה אחרת להוסיף אתרים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mistuki,

איזו תוכנה מומלצת להוריד ולהתקין במחשב? רצויי שתכסה את כל הפורמטים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Eviljelly,

לאחרונה הופיעו על מחשבי 2584 קבצים עם סיומת EML ושמות מוזרים כגון : מכירות , תמונות לאתר מהמצגת , ימית , היצירה שלי, קבוצת מכבי ילדים , פרוייקט , דליה אינטרנט זהב .. ועוד ועוד ... הקבצים הללו הופיעו תוך שבוע בערך ואני לא יודע מאיפה , אני מוחק אותם ומגיעים עוד ! איך אני מונע מהקבצים להגיע ?!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Scofieild,

אני ממש מקווה שתעזרו לי, כי בכל מקום ששאלתי לא הצליחו לפתור לי את הבעיה. לתוכן. כל פעם שאני מנסה לשנות את התמונה שלי באיי סי קיו, מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img370.imageshack.us/img370/3055/61782104sb9.jpg מיותר לציין שמחקתי והתקנתי עשרות גרסאות שונות, כולל את האיי סי קיו החדש (6) ועדיין מופיעה לי אותה הבעיה. לא משנה אם אני לוחץ כן או לא, אי אפשר לשנות את התמונה. אני חושב שזה אולי בגלל הג'אבה סקריפט, אבל מותקן אצלי הכל וגם כשאני סוגר את הקאספרסקי, ההודעה עדיין מוצגת. למישהו הפיתרון..? ???

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים