תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אחרי הביקור האחרון של האחיינים שלי ,שהסתיים בהרס שיטתי של כמה סרטי dvd ,שהממזרים הקטנים ,הצליחו לשים עליהם את ידיהם ,גמלה בי ההחלטה לגבות את אוסף הסרטים אצלי. אשמח לקבל המלצות מניסיון על תוכנות כאלה...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון....... ולשאלה: האם יש אפשרות לחבר מחשב ל 2 מסכים כך שאוכל לדוגמא לצפות בחלון(יישום)נפרד בכל מסך אם כן איך אני עושה זאת?? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבטל 30 יום נסיון בתוכנה? הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי כיביכול שתי שיטות שניסתי את שתהם בעבר והם לא עזרו. שיטה אחת דיברה על מחיקת תוכן התיקיה של התוכנה ברג'סטרי. ואילו השיטה השניה דיברה על להזיז את התאריך במחשב שנה אחת אחורה ולאחר מיכן להתקין את התוכנה המבוקשת, לאתחל מחדש את המחשה וזהו. לתוכנה שאני מעוניין להתקין קוראים TRADOR Options.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע מתי זה התחיל, אבל כשאני מנסה לשמור דף במועדפים עם CTRL+D אז הוא שומר אותו בנתיב הראשי בלי לשאול תחת איזה תיקייה, כמו שהוא היה עושה פעם. אם אני בוחר מהתפריט לשמור אז זה גם קורה. מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, שיחקתי קצת עם המצלמה והפוטושופ והגעתי לתוצאה הבאה: הקובץ מצורף (מסתבר שImageShack לא ממש עובד כרגע) אשמח לשמוע את דעתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצלחתי לפספס את הסטיקי של התוכנות אבטחה אז אם אפשר להעביר את זה לשם... עד היום (בערך 5 שנים) אני משתמש ב Kaspersky Internet Security ... בתקופה האחרונה ה KIS התחיל לעצבן אותי ממש.. הוא טוחן את המעבד בלי סיבה נראית לעין ואפילו גורם לי לתקיעות מדיי פעם, ואין סיבה שזה יקרה... ( מעבד E8400 4GB RAM ) ולכן אני רוצה להחליף אותו בחבילת אבטחה אחרת... יש משהו מומלץ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשינוי גודל מחיצות בדיסק קשיח שתרוץ על win7 64bit
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין פלאש פלייר מהלינק הבא : http://www.adobe.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash אני לוחץ על Install Now ושום דבר לא קורה. גם לא זה : וגם לא זה :
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה שתדע לנהל לי את הstartup של כל התוכנות שעולות במערכת ההפעלה. כלומר, אם אני מסמן לה לא להריץ תוכנה מסוימת, זה לא יריץ, גם אם התוכנה המסוימת הזאת תרצה להפעיל את עצמה (אהמ.. steam.. אהמ) יש כזו תוכנה? תודה לעוזרים! וזה רק אני או שעם שנה ושנה כל מתכנת חושב שהתוכנה שלו הכי חשובה ודוחף אותה לstartup ובשנת 2013 לא רק שהמחשב צריך להריץ איזה 10 תוכנות כבדות, כל אחת מהן גם דופקת לכם אלף הודעות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ליכאורה דבר פשוט....אבל זה משגע אותי יש לי DVD איכותי שמחובר לטלויזיה = של פיוניר(3 שנים)...אף פעם לא היתה שום בעיה איתו DVIX כמובן והכל הורדתי מ YOUTUBE כמה סרטוני מוזיקה = ומנסה לצרוב כדי ליראות בDVD הסרטונים היו ב FLV >>> המרתי ל WMV צרבתי לדיסק 740 מגה רגיל ( כדטה) === הDVD לא מזהה (אפילו רואה את זה כ CD ולא סרטים) >>> כאילו לא צרוב כלום המרתי ל MP4 >>> כנ"ל לא מזהה ולא רואים כלום צרבתי את זה בפורמט וידאו ( עתיק) וזה מראה סרטונים = אבל כביכול צרב לי רק את 4 השניות הראשונות של כל סרט מה עושים ? או מה פיספסתי ? או תוכנה שעושה את זה כמו שצריך ??? :s05: :s05: עזרה!!!! ????? ???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתון: מחשב עם לוח אם של Gigabyte. הכרטיס קול מובנה. (On-Board) דגם הלוח-אם: Titan 533 (או משהו בסגנון לא זוכר בדיוק) ביוס של פיניקס (לא כ"כ רלוונטי אבל שיהיה) צ"ל: חבילה (Package) של דרייבירים של קול ומסך. (אפשר גם רק קול או רק מסך) נ.ב. הרצתי אוורסט (Everest) על המחשב ובמולטימדיה צוין שהכרטיס קול הוא של SiS Audio 7012 הורדתי את הדרייבר ואין התאמה כך שהפנייה/קישור לאתר של SiS תהא מיותרת. תודה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כמות קלטות גדולה שאני רוצה להעביר לDVD ואני לא מצליח למצוא תוכנה או אפילו כמה תוכנות שעושות את זה בצורה נורמלית. ההקלטה מתבצעת באמצעות וידאו רגיל שמחובר לכרטיס טלויזיה Hauppauge PVR150-MCE. חשוב שתישמר איכות כמה שיותר גבוהה ולכן קידוד של הוידאו יותר מפעם אחת לא בא בחשבון, כל קידוד לוקח המון זמן ומוריד מהאיכות. בעצם מה שאני צריך זו תוכנה כלשהיא שתלכוד את הוידאו מהכרטיס כבר בפורמט שמתאים לDVD ככה שלא יהיה צורך בקידוד, לאחר מכן אני צריך תוכנה שחותכת את הוידאו כדי להוריד חלקים שלא צריך (שוב, ללא קידוד), ולבסוף תוכנה שתצרוב את הוידאו ככה שיתנגן במכשיר DVD סטנדרטי ללא קידוד. עד עכשיו היו לי ניסיונות חצי מוצלחים, בעיקרון את הוידאו לכדתי באמצעות SAGETV קיבלתי וידאו בפורמט M…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים אני חייב עזרה דחופה, המחשב שלי כנראה נגוע במשהו רציני אני לא מצליח להתקין שום תוכנת אנטיוירוס + ה AVG שהיה לי נמחק יחד עם כל התוכנות אנטיוירוס על המחשב. בחיים לא היה לי דבר כזה. אנא התחשבו מנהלים עקב הדחיפות שבדבר להשאיר כאן ת'מסנג'ר שלי. יש לי המון חומר חשוב על המחשב. אם משהו מוכן לעזור לי גם מחוץ לפורום אני במסן yossi.elimelech@hotmail.com תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשנה בערך התחלתי לעבות עם שני מסכים זה לצד זה בהתחלה זה היה CRT של מאג עד שלאחרונה עברתי ל-LCD של LG אני מאד נהנה מהפונקציונליות הזו וזה משפר את יעילות עבודת התיכנות בעשרות אחוזים. בכל מקרה תמיד הייתה לי את הבעיה(מי שיש לו שני מסכים יבין) ששורת המשימות הייתה רק על המסך הראשי ולא התפרשה לשני המסכים. לאחרונה קראתי ב-YNET את הכתבה הזאת על השימושים והייתרונות בשני מסכים(שאגב שווה קריאה בפני עצמה) באחת התגובות(מספר 21) הכותב ממליץ על התוכנה UltraMon התוכנה פותרת את הבעיה, מוסיפה שורת משימות נוספת גם למסך השני, כאשר כל שורת משימות מציגה מה פועל אך ורק על המסך שלה התוכנית כמובן מציגה עוד שימושים ועזרים כמו שומר מסך נפרד לכל מסך, הגדרת מסך לכל יישום ועוד פונקציות נו…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי לצורך העניין את VLC והתאכזבתי קשות ומפני שזה לא אינטאוטיבי ולא נוח לשימוש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום התקנתי ווינדוס 7 (32 ביט) על המחשב שלי כשהיה בו כבר ווינדוס 7 ואני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול שלי אני כבר כמה שעות מחפש ולא מוצא אם למישהו יש קישור אני אשמח מאוד!! הלוח זה INTEL DG965RY
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהנחה שרובכם צורבים מוסיקה...ופלונטר יקרה עד טירוף.. באיזה דיסקים/מדיות אתם משתמשים והיכן הכי זול לקנות. רצוי שהדיסקים יהיו באריזה/קופסא ולא בניילון. מה אתם אומרים ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בAD-aware 6 ודואג לעדכן אותה כל הזמן,וגם לסרוק. אבל יש הגורסים שהיא לא הכי טובה,ויש טובות ממנה. יש המלצות??? (מה שכן התוכנה הנ"ל דווקא לדעתי לא משהו,כי כל מה שאני מסיר חוזר תוך Reset אחד...לרוב...מוזר)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! התקנתי לבן דוד שלי חלונות 98 במחשב כי את הXP הוא לא סחב בכל אופן, אני לא יודע איזה רכיבים יש בפנים והוא לא מזהה אותם (בשונה מXP) אין לי אפשרות לפתוח את המחשב כי אין לי מברג עזרו לי בבקשה לזהות את הכרטיסים ולהתקין אותם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שירות האימייל שבו אני משתמש הוא Fastmail.fm שתומך גם ב-webmail, וגם בתוכנות דואר מבוססות IMAP ו-POP3, אבל אני ניגש אליו בעיקר דרך הדפדפן. אמנם תוכנת הדואר פתוחה כל הזמן, אבל היא משמשת אותי בעיקר כדי לקבל הודעות מיידיות על דואר חדש. כמובן שבשני המקרים התוכנה היא מוזילה. 8) מה ההעדפה שלכם ומה הביא אתכם לבחור בה? Prog.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום. אז הבעיה היא בFF בזמן האחרון כל פעם שאני על הדפדפן כל פעם חלונות קופצים עם אתרים כמו פייסבוק טרוויאן המשחק ההוא ברשת ועוד כל מיני דברים ואין לי מושג ממה זה. בסריקה מהאנטיוירוס אין לי שום דבר. אני כבר נואש כל אתר שאני פותח קופצים לי 3 חלונות ישר וזה אוכל לי מלא זיכרון ומעצבן רצח מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוב אין דרייבר... שוב צריך להתקין מחדש... רק שהפעם אני לא מוצא את ההתקנה [פעמים קודמות דווקא מצאתי...] כמה שחיפשתי, לא מצאתי אני יודע שזה פותר את הבעייה מתוך אברסט: שם לוח אם: Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Audio Adapter: Intel 8280 1EB ICH5 AC'97 Audio Controller קראתי איזה מאמר על זה ולא הבנתי מה אני צריך לחפש [אינטל או HP?] ואני לא זוכר מה זה היה פעם שעברה... מה יכולה להיות הבעייה שגורמת לזה לקרות כל הזמן [חוץ מווירוס?] ואם יש לכם רעיון מה הבעייה, איך אפשר לפתור אותה? [אם אפשר, ובלי לפרמט!] תודה רבה למושיע איל
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מכניס לו קובץ לתוך ה-Virtual CD-ROM אני לא רואה שום שינוי במצב הזיכרון הפנימי או במצב ההארדיסק (אין שינוי בכמה שטח פנוי...) אז איך זה עושה את זה בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מוצא אותם בשום מקום, ובגללם אין לי סאונד בדוס!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-