תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי חיבור USB לפלאפון מסוג סוני אריקסון C902, אחרי שאני מחבר אותו למחשב ובוחר באופציית העברת הקבצים בפלאפון, זה מופיע ונפתח לי במחשב. לאחר מכן אני נכנס לתיקייה, מנסה להעביר קובץ ואז באה ההודעת שגיאה הבאה : גם ניסיונות הוצאה והחזרה מחדש לא עולים בהצלחה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שמעתי על דברים כאלו אבל אף פעם לא נתקלתי עוד בצורה רנדומלית התחיל להתנגן אודיו בעברית עוד! שאומר "קופישופ השקעה מעולה" משהו כזה וחזר על עצמו כל חצי דקה שום דבר לא היה פתוח ואי אפשר להפסיק את זה במקביל משהו עשה לי OVERRIDE ל FIREWALL ול MICROSOFT SECURITY CENTER וכרגע הם מכובים ואני לא יכול להפעיל אותם הרצתי SPYBOT והוא באמת זיהה REG KEY בשם OVERRIDE לפיירוול אני אצטרף צילומי מסך איך זה נראה בנוסף רצים לי ב TASK MANGER כל מיני EXE עם שמות רנדומלים ואי אפשר להפתר מהם קספרקי מצא ROOTKIT אבל אני לא יודע לא חושב שהוא נפתר ממנו עדיין אין לי גישה להפעיל את ה פיירלוול ואני חושב שעניין של זמן עד שעוד בעיות יצוצו כי הוירוס עדיין יושב על המחשב זה אשכרה נרא…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הכל היה טוב ויפה עם המדפסת שמחוברת ב-USB למחשב אחד ודרכו גם משותפת ברשת לכולם. באמצע יום בהיר רצינו להדפיס וזה רשם הודעה שאי אפשר להדפיס, חיפשתי בגוגל ומצאתי שיש תהליך שנקרא "pring spooler" או משהו כזה ובאמת הפעלתי אותו, והפעלתי מחדש, ועשיתי ריסטרט ומה שצריך והעניין עדיין לא מוכן לעוף. התקנתי דרייברים עדכניים למדפסת - כלום. כל זה על XP. מאחר וגם כך רציתי להעביר את המחשב המדובר ל-WIN7 ניצלתי את ההזדמנות, פירמטתי והתקנתי WIN7 והפלא ופלא - העניין נותר זהה. למישהו יש מוזר מה קורה פה?
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
האם אקסל יודע לחשב פונקציה עם פרמטרים ולא רק מספרים? לדוגמא: A1 = 4 A2 = M A3=A1*A2 ----> ולקבל בתא A3 את הערך 4M ניסיתי לחפש בעזרה של אקסל ובפורומים ולא מצאתי שום דוגמא לכך. אם אני מכניס בתא A2 ערך מספרי אני אקבל תשובה מספרית ב A3. אבל אני צריך לבנות פונקציה די מסובכת שתתן תשובות הכוללות פרמטרים ולא רק מספרים. הרעיון הכללי הוא לבנות מערכים לפתרון משוואות אוילר לחישובי מומנטים במערכות דינמיות.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה צצה אצלי במחשב בעיה מאוד מוזרה ואין לי מושג מה גרם לכך. הבעיה לפעמים קורה ולפעמים לא, לא ברור לי למה... כאשר אני מנסה להפעיל קובץ וידאו למשל או את דפדפן האינטרנט\קובץ EXE המסך נתקע ופשוט מתחיל לעמעם כל כמה שניות (כמו הבהוב כזה). אני לא חושב שזה משהו שהתקנתי כי לא זכור לי שהתקנתי משהו בזמן האחרון וגם וירוס לא נמצא בסריקה של AVAST ואני כבר לא יודע, אולי זה קשור לחומרה? אם למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות אשמח מאוד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ניסיתי עם מספר תוכנות (Advanced SystemCare,Registry Mechanic ) לאתר את הדבר הזה ואין משהו שמאתר ומוחק את הרוגלה הזו. זה פותח לי אתרים בסינית בזמן אקראי. תמונה: http://img685.imageshack.us/img685/2134/30634511.jpg אם מישהו אוכל לעזור לי אודה לו מאוד. בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, דרוש לי בדחיפות דרייבר של המצלמה המובנית של המחשב נייד מיני שלי. מדובר במחשב ACER ASPIRE ONE 150 . NETBOOK. נסיתי את הדרייבר המופיע באתר ACER, בקטגוריה של הדגם הנ"ל. דרייבר הקרוי WebCam LiteOn Aspire One וכן את זה הקרוי WebCam Suyin Aspire One. כמו כן התקנתי מחדש את הדריברים ל chipset, vga intel למרות כל הנ"ל המחשב לא מזהה את המצלמה המובנית. אם למישו פתרון לבעיה. או שיוכל למצוא לי דרייבר מתאים. אודה לו. יש ברשותי מערכת הפעלה XP PRO. תודה יניב.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קיימים אצלי במחשב שלוש קבצים (pdf שנשלחו אלי במייל מהאוניברסיטה) שפשוט מסרבים להמחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותם המחשב נתקע ברמה שאני חייב לאלץ ריסטרט בדיקת וירוסים לא מעלה כלום וגם במצב בטוח לא הצלחתי למחוק אותם למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
התקנתי WIN7 הלוח אם הוא INTEL P55WG חיברתי מודם רשת, התקנתי את הדרייבר מהקישור http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18301〈=eng וכל פעם שאני מכבה את המחשב, הוא לא מזהה את הכרטיס רשת, אני צריך כל פעם להתקין מחדש את הדרייבר יש עצות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה האחרונה שיצאה של נגן הפלאש , 10.1.53.7 אני רציתי למחוק את הגרסה הזו ולחור לקודמת אבל זה לא נותן לי .. ברגע שאני מנסה להתקין את הגרסה הקודמת הוא רושם הודעה שיש גרסה יותר חדשה ואי אפשר. המערכת הפעלה היא WIN 7 64BIT איך אפשר להתקין את הגרסה הקודמת ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לאחר ריקון סל המיחזור יוצאת הודעת שגיעה (מצורפת תמונה) וסל המיחזור לא מיתרוקן, רק אחרי הפעלה מחדש. Windows xp pro sp3 מה ניתן לעשות ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחפש דריבר broadcom bcm4310 usb controller למחשב נייד של דל 1014 מערכת הפעלה XP SP3 אני משתגע כבר יומיים שלמים חיפשתי בכל מקום בכל האתרים שרשומים בלנקיה באתר של broadcom באתר של דל ואני לא מוצא קיבלתי את המחשב עם מערכת הפעלה אובנטו 8.10(סוג של לינוקס או משהו כזה) ואיתה הכל עבד ואז פירמטת את המחשב התקנתי את ה XP ועם ה XPלא עובד האינטרנט האלחוטי במנהל ההתקנים מסומן סימן שאלה על 2 התקנים בקר רשת ו USB DEVICE ואני לא מוצא את הדריבר (ניסיתי גם הרבה דריברים אחרים) אז התקנתי שוב את האובנטו מבלי להתקין את הדריבר ושוב הכל עובד מה לעשות איפה אני מוצא את הדריבר אני רוצה להשתמש בXP תודה תודה תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארדיסק 80 ג'יגה ישן עליו מותקנת XP אני רוצה לשכפל אותו לכונן אחר, שונה בגודל ובמבנה המחיצות מהי התוכנה והדרך המומלצת לעשות זאת? ניסיתי לשכפל עם נורטון גוסט 14, וזה לא עובד, כנראה הפרופיל משתמש נדפק או משהו כי שאני מנסה לעלות את המחשב הוא ישר עושה LOGGING OFF ונשאר ככה בלי שאני יכול לעשות משהו אני יודע שיש עוד כל מיני תוכנות לשכפול אשמח לשמוע מנסיון על אחת טובה ולא מסובכת מידי שעובדת בוודאות על כוננים שונים בגודלם תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את הווינדוס מדיה סנטר והוא לא מצליח לעדכן את עצמו.. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתפעל בBOOT במחשב בלי וינדוס ותעשה לו בדיקת מאמץ כללית כזאת מעבד\זיכרון\כ.מסך\דיסק קשיח הכל ביחד כזה לראות אם המחשב מתפקד כמו שצריך יש דבר כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון או אולי פורום רשת. בכל מקרה, אני מחפש תוכנה שדרכה אני אוכל לעשות סטרימינג למוזיקה ממחשב אחד לאחר. אני אסביר - יש לי שני מחשבים, מחשב נייד ומחשב נייח. המחשב הנייח מחובר למערכת סטריאו. מה שאני רוצה לעשות הוא להפעיל מוזיקה במחשב הנייד שתושמע במערכת הסטריאו שמחוברת למחשב הנייח. אני יודע שאפשר פשוט לעשות שיתוף ואז לגשת למוזיקה שנמצאת על הנייד דרך הנייח אבל כל הראיון הוא להוציא את השימוש במחשב הנייח מכל הפרוצדורה. כלומר שאני אוכל לשדר את המוזיקה בלי בכלל לגשת למחשב הנייח. מקווה שאני ברור, אשמח לעזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי WINDOWS 7 ובעייתי היא כדלקמן:בהדלקת המחשב לאחר כמה שעות מנוחה אין תקשורת אינטרנט.יש לציין כי אני עובד עם ראוטר סימנס והתמיכה של בזק טוענת שהראוטר תקין.כדי ליצור קשר ,אני מבצע את הפעולות הבאות:פותח את מרכז הרשת והשיתוף (באייקון הרשת בתחתית המסך) ,מקיש על LOCAL AREA CONNECTION ,מקיש על "הפוך ללא זמין",התחבר לרשת,פתור בעיות,נסה לבצע תיקונים כמנהל מערכת.לאחר כל אלה נוצר קשר ואני עובד כרגיל עד הפעם הבאה כאשר אני סוגר את המחשב וכו'.האם ניתן לעשות משהו? תודה חיים
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
המחשב. אינני רוצה למחוק אותן פשוט שלא יפעלו לי ברקע כמו תוכנה של IPOD ועוד. הבנתי שדרך שימוש בתצורת מערכת לא כדאי האם ישנו כלי אחר. אני רוצה למנוע את הפעולה של כניסה למנהל משימות כל פעם ומשם לסגור. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם אני בעל כרטיס לכידה של חברת פינקל (MIRO לשעבר והיום בבעלות AVID ) התקנתי את התוכנת עריכה שלי והיא ישר אחרי התקנה והפעלה מודיעה לי "אין תגובה" אבל אם אני בודק את זה "במצב בטוח" היא עובדת לי בלי בעיות. האם יש איזו תוכנה שחסרה או מפריעה?? DX 9 מותקן על המחשב. והמערכת היא XP עם חבילת שירות 3 עם כל העידכונים האפשריים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי סרטון באורך של 4 שניות ואני רוצה לעשות ממנו קובץ gif , איך אני עושה את זה , באיזה תוכנה אני יכול להשתמש ? תודה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום! בעקבות הכתבה שפורסמה בנושא, לגבי האפשרות שגם מחשבים חלשים (כמו שלי - מפרט מופיע בצד) יוכלו להריץ תכני HD באמצעות האצת וידאו בחומרה, מחקתי את הגרסה הקודמת והתקנתי את החדשה. לצערי אין שום שינוי. פתחתי סרטונים ביוטיוב ב720P, חיכיתי שהם יטענו ועדיין הם מקרטעים. מישהו התנסה? ד"א אני משתמש בFirefox 3.6.3 בברכה, רומן
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל הודעה כזו: תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. יש לי שאלה. לאחרונה נתקלתי בבעיה שדפדפנים (פיירפוקס,אקספלורר,כרום) לא עושים באפרינג. זה התחיל בזה שסרטי יוטיוב התחילו להיטען זמן שהוא יותר מהרגיל. למשל הסרטון מתחיל להתנגן רק אחרי שטען כמה דקות מהסרטון. בנוסף גם שמתי לב, שבהורדת קבצים, אין את הטעינה עצמה. הדפדפן מראה שניתן להוריד את הקובץ לאחר שהוא הוריד אותו למחשב. עידכנתי מחדש כל הקודקים וקוויקטיים, ניקיתי את כל הקוקיס וקבצים זמניים במחשב.עשיתי גם סריקה מלאה למחשב בעזרת KIS2009, והבעיה לא נפתרה. אשמח לעזרתכם. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 03:17:49 לאף אחד אין שמץ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
אין לי אופיס על המחשב. אני עובד עם ווינדוווס 7. איזה אופיס להתקין ? האם זה משנה ? והאם התקנת אופיס הינה פשוטה ? תודה מראש לירוי
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה מציקה באינטרנט אקספלורר של Windows 7, ישנם אתרים מסויימים שהאקספלורר פשוט קופא לכמה זמן ואז מגיב (זה קורה לפעמים באתר של וואלה לדוגמא). ביצעתי איפוס לכל ההגדרות וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וגם זה לא עזר, התקנתי גם את התוספות מחדש (דברים סטנדרטים כמו ג'אוה, פלאש, ADOBE PDF) אבל זה לא עזר. כאשר אני הרצתי את האקספלורר ללא התוספות הוא לא ניתקע, כנראה הבעיה נובעת מאחד התוספות. מישהו מכיר את התופעה הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-