עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחכה לפחות חצי שעה עד שזה נשלח. ככה זה אצל כולם??

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by ShayGTi,

יש לי בעיה במקסטון שתמונות מסוג GIF קפואות, למשל האווטר שלי קפוא וכל הסמיילים שאמורים לזוז קפואים. חשבתי שזה בגלל ההגבלות, אבל גם לאחר שביטלתי את כל ההגבלות זה לא הסתדר... יש לציין שבפיירפוקס הGIF עובדים בסדר, אבל אני מעדיף את מקסטון הרבה יותר. תעזרו לי בבקשה...

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. אני פונה לפורום הזה ולאנשים שגולשים אליו בבקשה די קטנה.. אני צריך לבנות אילן יוחסין,שהוא כולל: 4 סבא וסבתא רבא (זאת אומרת 8 מרובעים למיקום השמות שיהיו הכי גבוה..) 4 סבא וסבתא 2 הורים(שלי) 3 דודות/דודים והשאלה היא איך אני עושה את זה? אני התחלתי אבל הבעיה שאין מספיק מקום בצייר(כן כן..צייר,לא הצלחתי בתוכנות אחרות) ולכן לא כולם נכנסו,וגם יצא די עקום: http://img229.imageshack.us/img229/4875/14700049tr9.png אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבנית הדגם(בלי שמות),או לתת שרטוט של זה או קובץ PSD. תודה רבה לכולם. http://img229.imageshack.us/img229/4875/14700049tr9.png

• 7 תגובות
    • 7.8k צפיות
  4. Started by Slavik,

חיברתי את המחשב לטלויזיה הכל עובד טוב אבל כשאני מפעיל סרט אני רואה אותו רק במחשב ובטלויזיה אני רואה רק שחור. תעזרו לי בבקשה הורדתי את התוכנה TV TOOL אבל אני לא יודע להשתמש בה .

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  5. אצל כל החברים שלי האימיול הרבה יותר מהיר והחצים למטה שנייהם בצבע ירוק ואצלי אחד צהוב אחד ירוק יכול להיות זה משפיעה האימיול מוריד לי מקסימום 2.5Kb/s לקובץ הורחב פס לי הוא 1.5 מגה איך אפשר לסדר את הבעיה או לעשות שהאימיול יהיה יותר מהיר ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Karoni,

אתמול לפני שהלכתי לישון התקנתי פאטצ' למשחק RISE OF NATIONS אחרי זה שיחקתי קצת ואז זה נתקע שיתי ריסט ומאותו רגע המחשב שלי פועל לעטטטטט לאללה וזה מראה לי CPU USEAGE: 100% ואין לי מושג למה אם למישהו יש פתרון אני נורא אשמח לשמוע הנה הפרטים של המחשב שלי amd athlon xp 2500+ 1.83 ghz 512 mb of ram 333 ddr redaon 9200

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by yair_gobani,

איזה תוכנה טובה מראה את הנתונים על המחשב (לוח מעבד זכון) מי שיודע שירשום פה את הלינק

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. אני מחפש תוכנה מומלצת לניהול סיסמאות. גם בתשלום במידת הצורך. אני מעדיף משהו בפורמט של טוקן, כלומר תוכנה שיושבת על DOK ומכניסה את הסיסמה לאחר חיבור ה-DOK למחשב. משהו מכיר תוכנות מומלצות בסגנון?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by edoson,

הורדתי לא מזמן כמה תוכנות נדרשות בקאזה, וקיבלתי אותן כקובץ EXE ללא ICON. כשאני מנסה לפתוח אותם מופיע חלון CMD למס' שניות ומיד נסגר. הניחוש שלי הוא שאין לי תוכנה מתאימה לפתיחת הקובץ. יש למישהו רעיונות איזה? (הקובץ מסתיים ב *.ISO)

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by uzana2004,

בס"ד שבוע טוב לכולם... יש לי בעיה בתוכנה של נרו(גרסה חוקית) לעיתים התוכנה לא פועלת כלל ולעיתים היא פועלת אך לאחר צריבה קורה דבר מוזר אני מנסה להפעיל אותה והשעון חול(זה שמופיע לאחר שלוחצים על האייקון) עובד אך התוכנה לא עובדת... כמו כן בTASK MANAGER כן מופיע שהתוכנה רצה.... למה זה ואיך אפשר לפתור את זה... יש לי AMD 3000 512 MB XP SP1 NAV2005 תודה לעונים....

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  11. יש מגוון דרכים לשמור קטעי וידיאו מאתרים כמו YOUTUBE . אולם בכל הנוגע לוידיאו שמשולב באתרים ישראלים ובמיוחד של YNET , האמצעים הללו אינם יעילים . לדוגמא : כיצד ניתן לשמור את קטע הוידיאו המופיע בקישור הבא : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3917712,00.html

• 7 תגובות
    • 14.8k צפיות
  12. CODEC טוב, קישור בבקשה. ועוד משהו: מאיפה הכי ממולץ להוריד LITE ++KAZAA?? מאיזה אתר ואיזו גרסה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by urilotan,

http://www.wizcg.com/images/room.mov מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, מחפש נגן לסרטים שתואם לויסטה ותומך בכתוביות בעברית. היה לי את ה radlight הישן והטוב אבל אני חושב שהוא לא תואם. מישהו יודע להמליץ? תודה!

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by ychig,

ניסיתי לצור מחיצה חדשה בעזרת PARTITION MAGIC, העברתי 16 GB מכונן C למחיצה החדשה ע''י האפשרות Create a new partition לבסוף עשיתי APPLY והמחשב ביצע ריסט, אח''כ הופיע חלון עם כל הפעולות של של יצירת המחיצה: http://img444.imageshack.us/img444/7491/261120073594ph1.jpg ושם מופיע הERROR... כמובן שאחרי שהמחשב עלה לא הייתה שום מחיצה חדשה.. איך לסדר את זה? /: רציתי לאחר יצירת המחיצה החדשה לעשות MERGE לכונן D.. אז יש אפשרות לעשות את זה בלי לצור מחיצה חדשה ? ד''א מופיע לי בPARTITION MAGIC מן מחיצה בשם EXTENDED שלוקחת 200 מגה מהדיסק.. צריך אותה בכלל ? תודה

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by Duke Of Luck,

שאלה לי אליכם: האם מישהו מכיר תוכנה שאפשר לראות איתה כתוביות בסרטים חוץ מradlight? ??? אם כן איזה? ואיפה אני יכול להוריד אותה זה די חשוב תודה DUKE OF LUCK :ylsuper:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי שני צורבים ואני רוצה תוכנה שאני יוכל לצרוב שני דיסקים במכה אחת. תודה לכם

18. Started by lidor_abo,

חברה אני בקורס מחשבים והמורה שלי אמר לי שאפשר בעזרת מדריך להוריד על 150-200 ב bitcomet האם זה אפשרי ? אם כן תביאו לי את המדריך!

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by neogod,

אני מקווה שזה שייך לפורום הזה. מזה I/O errors שהאנטי ווירוס מוצא? ואיך "מתקנים" את זה? והאם יכולה להיות התנגשות בינו לבין הנורטון אנטי ווירוס כאשר שניהם מותקנים על אותו מחשב?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  20. שלום. יש לי תמונה שעליה יש פס שחור שיצרו בפשטות בצייר או משהו כזה. האם אפשר להיפטר ממנו לראות את מה שמתחת? אני מאמין שלא אבל חשבתי שכדאי לשאול. המקרה המדובר הוא כמו בתמונה המצורפת. האם אפשר להוריד את השחור ולראות את המקור? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם וירוס שלא עוזב אותי גם אחרי שאני מפרמט את המחשב. הוירוס נקרא Trojanhorse backdoor Bifrose יש למישהו מושג איך אני מוציא אותו מהמחשב שלי? כמו כן הוירוס משפיע על האקפלורר שלי, דף הבית תקוע על http://gade.6te.net, אני לא יכול לפתוח כונן בלחיצה כפולה על העכבר, אני חייב ללחוץ קליק ימיני ואז פתח. מישהו מכיר או יודע איך להסיר את הוירוס הזה? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לפני שהתקנתי את המקודדים החדשים לא היתה שום בעיה עם Media Player Classic עכשיו יש קבצים ששומעים רק ת'סאונד ולא רואים תמונה אולי חסר משהו ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by gal1,

יש לי במקלדת את הכפתרוםי שמעבירים שירים אבל זה מעביר רק במדייה פלייר אפשר לעשות שזה יעביר שירים בוינאמפ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Funkyzord,

יש לי את הגירסה הכי חדשה של הNERO BURNING ROM 5.5.8.2 אך אני הופך אתה לNero Express. אמרו לי שNero Express בעם הנרו הרגיל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי יש לי נוקייה N95 שמיסתנכרן עם האוטלוק שלי באמצעות Pcsuite ביום שישי האחרון שידרגתי את תוכנת הסנכרון > לגירסה חדשה והיום (עם או בלי קשר) הלוז שלי בנייד - קפץ קדימה בשעה.... ??? מעבר לזה מפתח הזמן - בטלפון הוא ירושליים + 3 ....בימקום ירושלים + 2 ....שצריך להיות - לא? מה קורה כאן ? הבעייה בטלפון ? או במחשב ? ואיך פותרים את הבעיה לדעתכם? תודה!

• 7 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.