תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לחכות 20 דקות כדי לראות סרטון של 5 דקות זה פשוט מגוחך. האם מישהו מכיר דרך כלשהי להאיץ את הטעינה? נ.ב speedbit video accelerator זו חרא של תוכנה
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש דרך לקחת קובצי ISO שנועדו לעבוד עם LIVE CD אבל במקום לצרוב אותם לשים אותם על DOK וליצור LIVE USB בנתיים ניסיתי לפרמט עם כלי פירמוט שונים שאמורים לעשות את ה-DOK בוטבל, ואז פשוט לפתוח את הקובץ ISO אל ה-USB אבל זה לא ממש עובד האם יש תוכנות בעלות היכולת לעשות זאת? ראיתי שיש תוכנה שמיועדת לקבצים ISO של התקנות לינקוס ועוזרת ליצור LIVE USB אני מחפש לתוכנות אחרות כמו למשל דיסק הצלה של ACRONIS ועוד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב מדליק פיירפוקס וממש ממש כל הלשוניות נעלמו, הבוקמרקס/פייל/הגדרות פשוט הכל נעלם , איך לעזאזל משחזרים את זה . תודה חייב לציין ששום דבר חריג לא קרה ולא עשיתי/שיניתי כלום.. תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
נמאס לכם לבדוק כל הזמן אם יש לכם הודעות חדשות ? מייל ? דיונים מעניינים ? הנה הפתרון. התוכנה רצה ברקע ובודקת מדי פעם אם קיבלתם מייל / הודעות חדשות ואם כן מקפיצה לכם חלון שמודיע לכם על ההודעות ומאפשר לכם לגשת אליהם באתר במהירות. תמונה מהתוכנה: תמונה עם הסברים: כדי להתחיל להשתמש בתוכנה הכניסו את שם המשתמש והסיסמה שלכם (היא נשלחת ישירות לאתר ולא עוברת באף מקום אחר) ולחצו על כנס. מאותו רגע: אם יש לכם תגובות חדשות לנושאים שהגבתם בהם, הם יופיעו בתיבה מס' 3, כאשר לחיצה כפולה על שם הנושא יביא אותכם לאיפה שקראתם אותו פעם אחרונה בדפדפן. הודעות חדשות שהגיעו יופיעו מדי פעם בתיבה מס' 4, שגם שם לחיצה כפולה תביא אותכם למיקום האחרון שלכם בדפדפן. אם קיבלתם מייל חדש הוא יופיע לכם …
-
- 24 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לעשות בווינדוס 7 מן תפריט שיופיע לי בצד המסך עם קיצורי דרך, אבל אני רוצה שתהיה לו אופציה להיעלם כשהעכבר לא נמצא עליו או בקרבתו כמו שהTASKBAR של ווינדוס 7 יכול לעשות (אופציית AUTO HIDE). אם אפשר אז שיהיה בסגנון הTASKBAR של מערכת ההפעלה של מקינטוש. יש מישהו שיודע איך לעשות משהו כזה או מה צריך להוריד בשביל לעשות את זה? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי.. תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לבנות לי תוכנה או למצוא לי תוכנה (מאוד פשוטה דרך אגב) שכאשר אני אפעיל אותה כל פעם שאלחץ על נגיד המקש הימני בעכבר או על המספר 8 היא תשלח כאילו אני לוחץ במקלדת סידרה של מספרים ובמהירות של בערך 100MS (מיליסקונד) למשל שהיא תשלח 8887 נגיד? אם מישהו יהיה תותח מספיק ומלך מספיק בשביל לבנות לי את התוכנה הקצרה הזאת אז בבקשה תעשה שזה יהיה על 100 MS שכל פעם שאני לוחץ מקש ימני בעכבר זה ישלח את המקשים 8887 שיתחיל מ8 8 8 7 ולבקשה נוספת שאולי תוכל להכניס לי אפשרות להכנס לsettings ולשחק עם ה MS עד שאני אמצא את המהירות שאני אסתדר איתה תודה מראש לכל התותחים שיעזרו לי למצוא את המאקרו הפשוט הזה!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
טוב לדעת למרות שלא בטוח לגבי שימושיות
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני עובד עם SERVER 2008 ואני מחפש איזו תוכנה שתציג לי בצורה גרפית פרמטרים מסוימים כמו: טמפ\שימוש בCPU ובRAM בזמן אמת\תעבורה ברשת\פעיולות של הכוננים הקשיחים ועוד... משהו כמו הסרגל צד שיש ב7\VISTA רק שאין את האופציה הזו בSERVER. אשמח אם תציאו לי אחת כזו ;D
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לאחרונה צצה אצלי במחשב בעיה מאוד מוזרה ואין לי מושג מה גרם לכך. הבעיה לפעמים קורה ולפעמים לא, לא ברור לי למה... כאשר אני מנסה להפעיל קובץ וידאו למשל או את דפדפן האינטרנט\קובץ EXE המסך נתקע ופשוט מתחיל לעמעם כל כמה שניות (כמו הבהוב כזה). אני לא חושב שזה משהו שהתקנתי כי לא זכור לי שהתקנתי משהו בזמן האחרון וגם וירוס לא נמצא בסריקה של AVAST ואני כבר לא יודע, אולי זה קשור לחומרה? אם למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות אשמח מאוד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות EXPORT ל50 ומשהו RSS FEEDS שיש לי באווטלוק 2007 וכשאני לוחץ EXPORT TO OPML זה נותן לי שם רשימה של איזה 4 שמחקתי לפני 100 שנה ומתעלם לחלוטין מכל ה50 שלי כאילו הם לא שם, איפה הם ? איך אני מגבה אותם במצב כזה ? אני יודע שהם שמורים בוודאות באווטלוק כי אין לי שום בעיה לעשות ריסט גם למחשב, להכנס לאווטלוק ולקרוא משם, פשוט הם לא רשומים בגיבוי. מה עושים במצב כזה ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קפץ לי עכשיו הTHREAT הזה: "gloomyblack.info:8080/google.com/chase.com/sohu.com.php" והוא התייחס לאקספלורר (TYPE 750). בAVG ו/או בגוגל אין את הדבר הזה. מישהו מכיר? יודע?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה החלה אצלי בעיה עם המראה של NOD32... ניסיתי להתקין מחדש, לפרמט את המחשב - כלום לא עזר.... צירפתי תמונה להמחשה, אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן, בעבר השתמשתי בתוכנה שיש לה סמל אדום של DC אם אני לא טועה, SRIVER CLEANER אבל אני לא מוצא משהו נורמלי באינטרנט והכל בתשלום, לא מה שהיה בעבר איתה. מישהו מכיר תוכנה חינמית להסרה של דרייברים לכרטיס מסך בעיקר? ATI אם זה משנה (מחשב נייד גם כן אם זה משנה). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה חברים, אני טכנאי PC, הגעתי ללקוח שהפסיק לקבל מיילים בoutlook express. לפי השגיאה שהתקבלה הבנתי שזו כנראה בעיה בתיקיית דואר נכנס, שיניתי את שמה ואפשרתי לאאוטלוק ליצור תיקייה חדשה. זה באמת פתר את הבעייה. העברתי אותו לאאוטלוק 2003 וניסיתי לייבא הכל מהאקספרס. כמעט הכל עבר כמו שצריך, ההגדרות, פנקס הכתובות ורוב תיקיות ההודעות. ניחשתם נכון, התיקייה היחידה שלא עברה זו גם החשובה לו ביותר, תיקיית הדואר נכנס. ניסיתי כל מיני דברים אבל בשום אופן אנ י לא מצליח אפילו לקרוא את אותו קובץ DBX ארור. במחשב אחר עם וינדוס XP גם האקספרס לא קרא את הקובץ. במחשב עם וינדוס 7 הwindows mail לא מזהה את הקובץ כקובץ הודעת דואר. ניסיתי עם תוכתנ dbx retriever, לא עזר. הקובץ איכשהו נפגם. אציין כי הק…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Dell ואני מעוניין להעלות את ה refresh rate שלו מ- 60 Hz ל 70 , אולם לא קיימת אופציה שכזו כלל (יש רק 60 HZ). למה אין אפשרות להעלאה? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שתופיע לי האופזיה הזו? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מדגם לוג'טק WAVE יש לי בצד שמאל מקשי ZOOM בXP הם עובדים אך בWIN7 לא. ובהגדרות הם בכלל לא מופיעים, יש אפשרות לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכנתי עבודה בוורד שכוללת מספר פיסקאות בכל עמוד. אני מעוניין לתת לכל פיסקה מספר אבל בצורה כזו שהמספר יהיה מצד ימין של כל פיסקה ולא ידחף שמאלה את השורה שבה אני רוצה לסמן את מספר הפיסקה כי אז השורה השנייה שבפיסקה לא תהיה בדיוק מתחת לשורה הראשונה ואז זה לא ייצא יפה. מכיוון שיש לי 200 עמודים זה לא יהיה מעשי לעשות את זה בצורה ידנית כי ברגע שאני ממספר את השורה הראשונה בכל פיסקה אני צריך להזיז את כל השורות שמתחת לכל פיסקה. האם יש איזה דרך קלה לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי משפחה בחו"ל ואשמח אם תעזרו לי (: תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אהלן יש מערכות קולנוע היום וגם טלויזיות שיש להם כניסת USB שניתן להכניס שירים וסרטים ע"י הכנסת DISK ON KEY. אני מחפש תוכנה, שיכולה לקחת תיקיה במחשב או אפילו את כל המחשב ומדמה אותו כמו התקן FLASH (כמו DISK ON KEY), כשהמטרה היא לחבר את המחשב בחיבור USB זכר לזכר למערת קולנוע או לטלויזיה וכך שהוא יזהה את המחשב כאילו הוא DISK ON KEY. אשמח אם מישהו יפנה אותי לתוכנה כזו? או אם איןת אז יציע לחילופין ]יתרון אחר. תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לדעת אם שייך לגבות את כל רשימת האתרים שגלשתי ומופיעים בהיסטוריה ואם כן כיצד ניתן לעשות זאת?? אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7 תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
אהלן חזרתי מעבודה מפעיל את המחשב והאווטלוק מסרב להפתח זאת ההודעה המוצגת . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי windows 7 עם מדפסת cannon bj330 ואני לא מוצא דרייבר שעובד על וינדוס 7 אם יש איזה פיתרון אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשרי לשנות קול אמיתי של גבר לקול של בחורה בתוכנה מסוימת? אני לא מדבר על שינוי קול שנעשה דרך התוכנות הפשוטות שבכללזה לא נשמע כמו קול של בחורה בצורה אמיתית בכלל. השאלה האם בכלל מדובר במשהו שאפשרי לביצוע? להפור קול של גבר לקוח של בחורה לחלוטין כאילו הדבר ישמע בצרוה אמיתית 100 %? אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחלתי לעבוד עם ווינדוס 7, וגרסת בטא ללייטרום3, שמתי לב שאחרי שאני עושה אקספורט לקטלוג, הקבצים בווינדוס נראים בהירים יותר משמעותית מבלייטרום. בעקרון זה הגיוני שיהיו הבדלים מינוריים מסויימים בתצוגה של שתי התוכנות, אבל האם זה הגיוני שיהיו הבדלים של כמעט חצי צמצם בדרגת בהירות?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-