תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי את המחשב שלי,איבדתי את דיסק ההתקנה, ועכשיו אני צריך להתקין דריברים עבור החומרה שעל הלוח אם. כיצד אני עושה זאת? כיצד אני משיג את סוג הלוח אם בכדי להוריד את הדריברים שלו?
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אין לי מושג איך לחפש בגוגל את לוח האם. מה אני רושם על לוח האם וכרטיס הקול שלו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
רק את הקובץ קול והופך אותו ל-WAV או ל-MP3
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איך אני מוריד את הכוכב בבאר של הכתובות ב FIREFOX? לא לחלוטין אלה בנפרד מכל כתובת
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
רוב תודות
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם..! כותרת..! תודה לעוזרים..!
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איך אני מוריד את קספרסקי משורת התחל ובאותו זמן משאיר אותו פעיל? אפשר? תודה ענקית לעוזרים swg
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי emule וכל הזמן שולחים לי הודעות לאימיול יש שם איקון של הודעות. רציתי לדעת איך אני מבטל את ההודעות האלו, שאני לא אקבל בכלל? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב אז יש לי Azureus Client ואני משתמש בכבלים אם מודם של מוטורולה SurfBoard (אם זה משנה) עכשיו יש לי WIN XP והורדתי את ה-FireWall ואני משתמש ב- Norton system work 2005 ממה שאני הבנתי זה לא הכי משנה באיזה Clint אתה משתמש זה איך שאתה מגדיר אותו..... ואני מוריד כל 15-55 ככה טוב מה אני צריך לעשות כדי להוריד מהר יותר ?? נ.ב. ניסיתי לפתוח את הפורטים (אני לא יודע אם אני צריך ..... ) אבל לא הצלחתי אהה ולא לחסוך במילים זה ממש חשוב תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
http://babalyemen.com/yemen/index.php?option=com_seyret&Itemid=28&task=videodirectlink&id=916/%D8%A7%D9%84%D9%8A%D9%85%D9%86%20-%20%D9%85%D9%86%20%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AB-%20%D8%AA%D9%88%D8%B4%D9%8A%D8%AD%20:%20%D9%8A%D9%82%D8%B1%D8%A8%20%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87.htm
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הורדתי הרבה סרטים אבל אף אחד מהם לא היה עם תרגום אז איך אני מוצא סרטים כאלה?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
^^^ אין לי מה להוסיף תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לדוגמא את הסט הזה: http://soundcloud.com/happymusic/mike-candys-dj-set-mix-party מדובר בשירים שחסמו את האופצייה להורדה (אני מכיר מישהו שהיה יודע למצוא תלינק בקוד HTML או משהו בסיגנון והיה אפשר להוריד ישירות בלי להקליט) תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו הדרייבר של הכרטיס קול לא מותקן לי (יש לי במנהל התקנים סימן שאלה גדל וצהוב שאומר לי את זה) איך אני יודע איזה כרטיס קול יש לי כדי שאני אוכל להוריד ממנו דרייבר??
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי כונן מחולק לשני כוננים (יש לי שני דיסקים קשיחים אבל רואים 3 דיסקים קשיחים ב"מחשב שלי"...) איך אני מחבר אותו בחזרה? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
^^^ תודה (הגרסה החדשה פשוט תוקעת לי את המחשב)
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
לכזה : http://z.about.com/d/mobileoffice/1/5/X/4/step11.jpg כי עכשיו שאני מנסה למצוא דרכו הוא לא מזהה לי כלום כי הוא פועל ע"י תוכנת mcafee. הסרתי את התוכנה שאיתה מצאתי עד עכשיו את הראוטרים שבטווח (mcafee) וזה עדיין לא מוצא לי ראטורים בסביבתי ע"י האיקון הרגיל.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מדי פעם שהייתי נכנס לאתרים שאיזשהם פונקציות של ג'בה היו פועלות באתר הCONSOLE של הג'אבה היה נפתח והיה לי כפתור בTRAY...פעם אחת עשיתי V ל HIDE ICON ויותר הוא לא קופץ באתרי הג'אבה...חשבתי שהפעולה תעשה חד פעמי אך כנראה שלא..איך אני מחזיר שהספל יצוץ ? :
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך בנושא, אני אשמח ....
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מחליפים כתובת ip תודה לעונים עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-