עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי NEO4 PLAT השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. איך אני מגדיר בFF ש NETEX יהיה מנוע החיפוש הראשי שלי ? הוא היה הראשי וזה השתנה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  3. היי, קניתי לוג'יטק wave חדשה ואני שכחתי כבר איך מגדירים מחדש שהמקלדת תוכל להשתמש ביותר מ-3 מקשים בו זמנית? נכנסתי ללוח הבקרה ואז ללוח המקשים ולא מופיע לי שום דבר שקשור לזה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. כותרת.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  5. איך אני מגיע להיסטוריה ב אינטרנט אקספלורר ?

6. Started by ben060,

צריך ללחוץ על התחל->הפעלה ושם לכתוב משהו רק אני לא יודע מה זה? אני מתכוון ל hkey_classes וככאלה

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  7. אני מעוניין להכניס הגנה מפני צריבה מחדש לדיסק שאני יוצר (כמו שיצרני משחקים עושים). מישהו מכיר דרך טובה וחוקית לעשות את זה? (אני יודע שאפשר לפרוץ כל דבר, אבל אני לא מעוניין שבהעתקה רגילה ב-NERO יוכלו להעתיק את הדיסק שלי.. אז תחסכו ממני את ההרצאה על זה שזה מיותר)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני רוצה להדביק כתוביות ואז ליצרוב לדיסק! תודה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  9. Started by Astrix-D,

שזה יהיה קבוע כאילו,שאני יפעיל את הסרט והכתוביות כבר מובנות בפנים,אןם תוכלו לעזור לי אני ישמח!!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. איך אני מדביק על מאות תמונות שיש לי את כתובת האינטרנט שלי בדרך הכי קלה?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  11. מה שבכותרת, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by avi333,

?.............

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  13. אני לא מוצא את האפשרות בחדש.. בישן זה היה ב message archive, אבל אין יותר כזה דבר אני רואה.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  14. Started by Astrix-D,

שזה לא יופיע בהגדרות דרייבר,איך אני עושה את זה?(למחוק את התוכנה).

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by gator_play12,

http://img213.imageshack.us/img213/7910/icqms3.jpg

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  16. אני רוצה למחוק אותו ולהתקין מחדש.... אבל שלא יהיה ההגדרות הקודמות והכל... תודה

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  17. איך אני מוחק את הדפי אינטרנט האחרונים שגלשתי בFF ? הכוונה פה '>http://imageshack.us"] '>http://g.imageshack.us/img383/75248671vi2.jpg/1/"]

18. איך אני מוחק את הדריברים של הלוח? במנהל התקנים במצב בטוח בלבד? או שבדרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  19. איך אני מוחק את ההיסטורית חיפוש שלי באמיול,יש לי גירסה 0.47c ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אימיול הרגיל. עריכה: אם למישהו יש את קובץ ההתקנה של אימיול האחרון של ליונטוורק אז בבקשה תוסיפו אותי לאיסי, כי אני לא מוצא את קובץ ההתקנה בשום מקום :-X 227655462

21. זאת פעם שניה שאני מוריד מהאתר HP עידכון לביוס ואחרי כל התקנה כזאת כל הסרטונים באינטרנט,NANA MAKO הרדיו בTIOOLBAR וכו' לא עובדים לי. זה נקרא שם "WinFlash for HP Notebook System BIOS" איך אני מוחק אותו? שחזור מערכת אני כבר לא יכול לעשות.

22. Started by djsharon,

איך אני מוחק את ההודעה מהפורום

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  23. Started by WWW2,

יש לי פנדה אנטי ווירוס 2004 עשיתי חיפוש בכול המחשב וזה מצא ווירוס שזה סיים לחפש זה מחק את הווירוס?? איך אני מוחק את הווירוסים? פעם שהייה לי ANTI VIRUS 2002 אז עשיתי חיפוש עם זה מצא לי ווירוסים אז הייה איזה כופסא ואז הייה רשום שם את כול הווירוסים הייתי עושה לכולם איקס והםם נמחקם!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. מיהשהו שיחק לי במחשב והתקין לי וירס בטעות.. עכשיו איך אני מוחק אותו? עשיתי בדיקת וירוסים ולא הולך... (יש לי NORTON 2005 אל תצחקו אני מחליף מחר....)

• 9 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים