עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Artist,

התוספים המומלצים שלי: Docs PDF/PowerPoint Viewer - צפייה בקבצי PFD ישירות מהדפדפן בלי להוריד את ה Acrobat reader המעצבן והרבה יותר מהר. Send from Gmail (by Google - כפתור GMAIL ליד השורת כותרת + כשלוחצים על לינק לאימייל, נפתח Gmail במקום תוכנת דואר. IE Tab - אותה פונקציונליות כמו בפיירפוקס.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. גם בFF וגם בIE. נגיד שמישהו שם תמונה ללא קישור, אלא רק מקור, ישנו מן סמל כזה בתמונה של דף שבור. במקומות אפשר לראות את התמונה ואצלי לא. איך אני פותר את זה?

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, לפני שתתנפלו עליי,אני חיפשתי כבר בכמה עמודים,ובחיפוש של הפורום ולא מצאתי תשובה לשאלתי,למרות שאני יודע שכבר שאלו זאת בעבר. אוקיי,אז... אני משחק ב-Counter-Strike, ואני רוצה לבנות סירטון (הגיעה הזמן)!!! עכשיו,עם איזו תוכנה אני מסריט סירטון ממשחק - סירטון בעל איכות טובה! (כמובן שאם זה שוקל הרבה אז דרך להפחית את המשקל). בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  4. יש לי מחשב TABELT PC של פוגיסו מסוג Fujitsu Stylistic 230 עכשיו התקנתי עליו WINDOWS 2000 PRO ואני לא מצליח להתקין את העט כלומר שיהיה מסך מגע הורדתי את הדריבר מהאתר שלהם דריבר לNT (זה אותו דריבר) ושאני מוסיף בחומר חדשה תחת התקני מערכת הוא לא מזהה את הדריבר אני לא מבין האם אני עושה משהו לא טוב איך מגדירים את זה אם מישהו יודע זה יכול לעזור יש פה קישור לדריבר תודה. http://support.fujitsupc.com/CS/Portal/driverdownload.do

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by MDK,

יש לי מחשב AMD (ראו מפרט) וכדי לבדוק טמפרטורות ומאווררים אני משתמש בתוכנה שקיבלתי עם הלוח gigabyte utility manager - בתוכו יש תוכנה בשם Hardware Health Utility. המעבד מקורר עם ההיטסינק המקורי ויש מזגן בחדר, והטמפרטורות שזה מראה הם תמיד בסביבות: 3\52 למעבד, 40 למערכת כולה. מה שמוזר זה שכתוב כך בקשר ל-system fan: יש X על OK, והמהירות 0 RPM - כלומר יאנו לא עובד... בקיצר פתחתי את המארז ומוזר - כל המאווררים עובדים... נוסף לזה יש הודעה מוזרה שאומרת כי נגמר המקום ב-כונן E, למרות שיש בו 32 ג'יגה, ורק 600 מגה מנוצלים....האם זה הראם הוירטואלי? כי יש לי WXP Pro.... האם יש תוכנה נורמלית לבדיקת הטמפרוטורות אבל דרך הווינדוס? בנוסף, אני רוצה להוריד תוכנת זיהוי מערכת, איזה אתם ממליצים? …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש ברשותי אופיס 2007

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. יש לי בעיה קטנה שמעצבנת אותי כשאני מזיז את הסמן עד הסוף לצד שמאל של המסך ואז מנסה לגרור למטה את הדף זה לא הולך אבל כשאני מזיז מילימטר ימינה את הסמן אז זה כן גורר למטה את הדף כאילו שדף האינטנרנט לא מוגדר על כך המסך אני אחרי פירמוט ולפני הפרמוט לא הייתה הבעיה הזאת הייתי מזיז את הסמן עד שהוא נתקע בקצה השמאלי של המסך וישר גורר איך עושים שדף את האיטנרט יתפוס את כל הצג עד המילימטר האחרון ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. טוב אז יש לי משהו מציק שמעצבן אותי כבר תקופה . יש אתרים שמבקשים ממני להתקין תוסף של קויק טיים בפייר פוקס, אני מנסה להוריד והוא אומר לי שהוא לא מצליח, ושולח אותי להורדה ידנית, אז אני מגלה שזה בעצם לא תוסף אלה בכלל כל התוכנה,לא מתאים לי להוריד את כל התוכנה ולהתקין. ידוע לכם על איזה תוסף שיעזור לי לאתרים שדורשים quick time???

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש תוכנה לבדיקת הזכרונות במחשב יש לי את התוכנה הזאת MEMTEST אני מחפש תוכנה יותר טובה מזאת השאלה האם קיימת תוכנה כזאת אשמח לתוכנה טובה יותר לבדיקת הזכרונות במחשב תודה אופיר

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  10. שלום רב, קראתי באחד המדריכים שבמקרים בהם המערכת מבצעת ריסטרטים, חשוב מאוד לבדוק את הטמפ' של כל רכיבי החומרה, ולצורך כך מומלץ להתקין תוכנה של היצרן. רק לא הבנתי מה בעצם היעילות של תוכנה כזו לצורך של מניעת הריסטרטים??? נניח והתוכנה מראה שטמפרטורת המעבד ( או הדיסק הקשיח) חורגת מהערכים התקינים. נו, אז מה זה תורם בעצם? שאני צריך לפנות לטכנאי? כמו כן, איך אוכל לדעת בדיוק איזה סוג של לוח אם מותקן אצלי במחשב, ומהי התוכנה שמתאימה ביותר עבורו? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  11. מישהו מכיר תוכנה למחשב וירטטואלי בסגנון של virtual pc רק משהו יותר איכותי? עדיף שתהיה חינמית

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  12. אני לא מוצא את גרסת הטריאל של dreamweaver באתר של adobe... הטריאל בכלל קיים?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by Lanzar,

פעם הייתי מפרמט את המחשב וזהו... אבל הפעם ממש אין לי כוח לזה... צירפתי תמונה שתיראו את הבעיה... זה התחיל לפני איזה 3 חודשים, ועכשיו זה ממש מוגזם... על רגע קופצים לי חלונות, וכל מיניי חרא כזה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  14. אני צריך תוכנה שנותנת כמה שיותר אינפורמציה בזמן משחק..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by kibub,

היי אני רוצה להתקין את EXPLORER 7 ורציתי לדעת מה חדש בו ששוה יותר מהגרסה הקודמת 6? יש לי ווינדוס PRO בעיברית והבנתי שהגרסא 7 תומכת אבל תיהיה באנגלית נכון?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by odedra,

אהלן,רציתי לדעת אם מישהו מכיר ויודע איך קוראים לתוכנה שהיא בעצם סביבה וירטואלית של רשת שאפשר לבנות שם רשתות מכל הסוגים על ידי הוספת swithes ומחשבים וממש להיכנס לקונסול שלהם ולקנפג ולהגדיר.משתמשים בתוכנה הזאת בדרך כלל בלימודים במכללות ובקורסים שמלמדים על רשתות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by extra-g,

תרשו לפתוח ולהגיד למנהלים שאם אני טועה בפורום אתם מוזמנים להעביר את ההודעה הזאת לפורום המתאים, פשוט ראיתי שזה תמיכה טכנית לחומרה בלבד, ולא ראיתי פה פורום תמיכה טכנית לתוכנה (שזאת נראה לי הבעיה אבל אני לא בטוח). תודה. *יש לנו windows xp sp1 בעברית* היום בבוקר אבא שלי הוריד קובץ כלשהו וניסה לבדוק אותו עם האנטיוירוס לפני שהוא מפעיל אותו. במחשב שם יש אנטיוירוס של avast, גרסא 4.17 או משהו כזה לפי דבריו של אבא שלי האנטיוירוס נתקע והודיע שצריך להוריד תוספת מסויימת לתכנה בשביל להמשיך לבדוק. כשהוא לחץ על "אישור" לא קרה כלום. הוא ניסה לסגור את האנטיוירוס, לפתוח מחדש ולבדוק שוב אך שוב הוא נתקע ולא הצליח לבדוק את הקובץ. ככה מספר פעמים עד שהוא החליט לנסות להוריד אנטיוירוס אחר (AVG…

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by morans,

שלום לכולם!! אני משתמשת בwindows live mail כבר כמה שנים ופעם ראשונה שנתקלתי בתקלה שאני לא מצליחה לסדר... התקלה היא כזאת, שאני מנסה לעשות reply למייל ולהתחיל לכתוב הוא לא נותן לי לכתוב, הוא מהבהב ולא שם את הסמן כמו שצריך כדי שיהיה אפשר להתחיל לכתוב. הבנתי שרק כאשר אני עושה ctrl+a ומוחקת כביכול את מה שיש במייל הקודם הוא נותן לי לכתוב... אבל כל המטרה היא לראות את כל ההתכתבויות שהיו... כמו כן, בחלון של התצוגה המקדימה של המיילים הוא לא מראה ברוב המיילים תצוגה מסוימת של המייל. פשוט מסך לבן ריק כאילו המייל ריק. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב כדי שתוכלו לעזור לי כי זה משגע אותי!!! ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקינה מחדש אבל זה לא עוזר - הסרתי אותה ואז גם מחקתי את התיקיות שיש…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מנסה להוריד כתבה כקובץ PDF או WORD אבל זה נשמר כדף אינטרנט - למה זה ? (צריך את הכתבה למצגת powerpoint) תודה !

20. איזה אנטי וירוס המומלץ ביותר כעת ? קספרסקי או נוד? ואיזה גרסה ? למשל בקספרסקי יש גירסת האנטי וירוס וגירסת האינטרנט סקיריטי.. כמו כן מבקש המלצה לפיירוול והאם כדאי פיירוול ייעודי או פיירול הכלול בתוכנת ההגנה שכוללת פיירול ואנטי וירוס??

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום רב, אני מחפש שני תוכנות: 1. יש לי כרטיס במחשב, וכבל וחיברתי את המחשב לטלויזיה, אני צריך שתמליצו לי על תוכנה קלה, בשביל לראות סרטים, מהמחשב בטלויזיה. איזה תוכנה יש? 2. רציתי לדעת האם קיימת גירסא של photoshop בעברית, ואם כן איזה גירסא זו? אם אפשר גירסא מדוייקת. תודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by IlanF,

http://img514.imageshack.us/img514/5778/20070621233341pv6.jpg רשום עליה SILVER LINE (כמו הדיסקים ) איבדתי את הדיסק שבא איתה ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by JHHNUA,

כתבתי לתוכנה קובץ ריקונקט שנראה כך: @ECHO OFF start /wait clean.bat color A @Echo Reconnecting ( IP switch ) ... please wait... echo. rasdial "[012]" /disconnect @Echo DialUp disconnected, will reconnect in 8 seconds. echo. PING 1.1.1.1 -n 1 -w 8000 >NUL rasdial "[012]" [name] [ password ] exit ומשום מה המחשב אומר לי: שהוא לא יכול למצוא את הקובץ הזה: clean.bat מה אפשר לעשות? אשמח לעזרה בבקשה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by YoTaMi,

יש לי סאב שהוא גם מגבר של 5.1 ערוצים וגם במחשב יש לי חיבור של 5.1.. שאני מחברא את כולם ובודק את הרמקולים מנהל זה משבימע את כולם בבדיקה.. אבל שאני משמיע שיר זה מפעיל רק את השני קידמיים ... מישהו יודע מה הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

צריך המלצה לראות סרטים ולהוסיף לה תרגומים. אני משתמש בתוכנה media pllayer 6 התוכנה התחילה לעשות לי בעיות כי הסרטים קופצים לי בה אני צריל תוכנה קלה שעולה מהר תודה מראש

• 7 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.