עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך אני מבטל את החלון הקטן שFF מודיע לי שהוא הוריד למחשב קובץ תמונה/וידאו ?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  2. http://img156.imageshack.us/img156/6315/42650105.jpg

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  3. קישורים שאני נכנס אליהם בדפדפן, ואח"כ נצבעים בסגול, איך אפשר לבטל את זה שלא יהיה את הסימון הזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  4. אינטרנט אקספלורר מסריח ! הקליקים האלה מעצבנים ולא מצאתי בהגדרות איך אני מבטל אותם קורה בעיקר שלוחצים על לינקים נגיד אם אני לוחץ בעמוד הפורומים הראשי של HWZONE על פורום תוכנה זה עושה קליק אתם בטח מבינים אותי.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  5. אני גולש לפעמים באתרים וקופץ לי חלון כזה מעצבן של "מסוף שגיאות". איך אני מבטל אותו? תודה..!

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  6. כל שניה קופץ לי חלון ושואל אותי אם אני רוצה להתקין את האופציה הזו

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  7. איך אני מבטל בFF את הקטע בnavigation שאני לוחץ על אות וזה מוצא לי את כל האופציות שיש לי במועדופים זה ממש הורס לי את הפרטיות

8. Started by omri_ro,

המעצבנים האלה...?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. איך אני מברר תוכן של קובץ rar שאני מוריד ב emule? ואיך אני מוודא שהוא לא דפוק?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  10. איך אני מגבה אנשי קשר מ outlook express ל outlook 2013? ב outlook express איזה קובץ אני צריך שיצא מה EXPORT ואיך אני עושה את תהליך ה IMPORT ב outlook 2013? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Oranili,

כולל הודעות וספר כתובות! ואחר כך איך אני טוען את זה ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  12. שלום יש לי דיסק מוגן, ויש לו המון שריטות אני רוצה לגבות אותו מפני שאני חושב שאוטוטו הוא לא יקרא, הנרו לא מוכן לצרוב אותו כי הוא מוגן, מה הפתרון? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  13. שלום אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ואני רוצה לגבות את המיילים שנמצאים בOUTLOOK EXPRESS איך אני מגבה אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by redead,

COOKIES וBOOKMARKS.. אני מפרמט את המחשב , איך לגבות את המידע מהדפדפן הזה?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. Started by eranRohatyn,

אני ברשת ביתית עם עוד מחשב ורציתי לגבות 20GB לשתף ולהעביר את הקבצים עד שאני יעשה פירמוט ויחזיר הכול בחזרה, אז שיתפתי, גררתי הכול לכונן שם וזה שוקל איזה 2KB.. איך אני עושה את זה נכון? יש לי רק כונן אחד C איך אני מגבה את כול הbookmarks הקוקיס והתוספים של firefox?

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  16. שלום יש לי רשימת כתובות שהדואר מהם הולך ישר לפח הזבל בOUTLOOK EXPRESS והיא נמצאת תחת כלים>כללי הודעה>רשימת שולחים חסומים.השאלה שלי זה איך אני מגבה את הרשימה הזו? שאלה נוספת..איך אני שם את רשימת המועדפים שיש לי במחשב לנוקיה N73 לדפדפן הרשת!!ולא לדפדפן שירותים (לא יודע כמה זה קשור לפה..אבל שיהיה) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. העניין הוא כזה: הורדתי שיר מהאינטרנט והוא ירד בעוצמה אפסיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. בשביללשמוע את השיר בעוצמה נורמלית אני צריך לשים את כפתור הווליום במערכת על פול ווליום. ניסיתי לשנות את ההגבר עם audcity ולא הצלחתי.

18. Started by rani,

איך אני מגדיל את גודל התרגום בתוכנה MPC? הסיבה היא שאני רואה סרטים ב1080I אז התרגום מאוד קטן ואוכל את העיניים (למרות גודל המסך (61")) תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  19. שלום הכתב פה מאוד קטן איך אפשר להקטין אם אני עושה עם הגלגלת וCTRL זה מגדיל אבל שאני נכנס לאתר אחר זה מתאפס...

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by Oranili,

תודה רבה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  21. שלום, אני רוצה ששטח הכתיבה ב-Word יורחב כך שאני לא אצטרך לעבור מיד לדף השני אלא לכתוב על אותו דף. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by slimshady21,

יש לי שתי שאלות: - אם יש לי תמונה מסויימת, בקובץJPEG, ואני רוצה לחתוך חצי תמונה, ושהחצי השני יהיה פרוס על הכל (על כל המסגרת). בדיוק כמו שאני מדביק תמונה על מסמך WORD, וחותך ממנה מאיפה שאני רוצה- אז את התמונה הזאת אני רוצה לשמור בקובץ כתמונה ולא כמסמך WORD, איך אני עושה את זה? (אם אני פשוט מעתיק את התמונה מהWORD ומדביק בצייר היא יוצאת קצת מטושטשת) - אם יש לי תמונה שהורדתי מאינטרנט, והיא בגודל קטן, ואני רוצה להגדיל אותה אבל שלא תיהיה מטושטשת, איך עושים? (אם אפשר לעלות את מספר הפיקסלים או מה שזה לא יהיה...)

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by nehmia,

יש לי GMAIL חדש ושמעתי שזה תומך POP3 אז איך אני מגדיר את זה באוטלווק...כאילו מה אני רושם ב: שרת דואר נכנס (HTTP POP3 IMAP)? ו שרת דואר יוצא(SMTP) מה אני רושם בהם?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. איך אני מגדיר את ה Norton anti virus שימחק דוא"לים עם וירוסים בלי להודיע לי אני פשוט מקבל הרבה דוא"לים נגועים וזה מעכב אותי יש לי 2003

• 1 תגובה
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים