תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הכותרת ממצאת את הענין.. התקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול (היה על המחשב + הורדתי מהאינטרנט מהאתר של אינטל, לינק מתוך EVEREST) במערכת ההפעלה XP PRO. הוספתי קודקים והכל טוב. יש סאונד יש קול יש וידאו.. אבל לא כך הדבר ב HOME EDITION! שמה עשיתי את אותו הפעולות אבל יש רק וידאו בלי סאונד! בנוסף, כל הצלילים בפורמט WAV עובדים (יענו כיבוי והדקלה של מחשב, כל מיני קליקים למיניהם אזהרות וכו'). מישהו יכול לתת לי פתרון לתופעה הבלתי מובסרת הזאת כי אני כבר עובד עצות... המחשב הוא מחשב נייד. דגם כרטיס קול זה 82801db של אינטל אם צריך דגם מלא אעתיק ואכתוב פה. אל תשלחו אותי לeverest ולאתר של אינטל להוריד משם דרייבר כי זה מה שעשיתי... תודה מראש לעונים! דור. עריכה: שכחתי להוסיף- בלי קשר לוידאו- …
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את המשב שלי לכונן נייד .! יש לי ווינדווס ויסטה (אני יודע שיש שם תוכנת גיבוי - לא יודע אם היא יעלה ואיך משתמשים בה) בקשתי היא כזו אני רוצה לגבות את המחשב שלי במצב שכאשר קורה משהוא למחשב אני מכניס לו את הדיסק של הויסטה ושם יש אפשרות להפעיל גיבוי מדיסק חיצוני ואני רוצה שהמחשב יחזור להיות בדיוק במצב שהיה לפני שקרתה בו תקלה..! וכמובן גם שתהייה תוכנה שנוכל להפעיל נגיד אחת לשבוע והיא תגבה את כל הדברים החדשים שקורים במחשב..! תודה מראש רן
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קניתי need for speed porsche כשאני מתחיל לשחק אז אני רואה כתום לא את המכונית ולא את המסלול מה צריך לשעות אגב זה קרה לי במשחקים אחרים :AR15: :AR15:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בגירסה האחרונה שלה (6),יש את האפשרות לבחור ב Audio Booster Pack ,הייתי משתמש בזה הרבה (היית יכול להשתיק את הסנטר ולשמוע רק את הסראונד,דיי פצצתי),משום מה בזמן האחרון אני לא יכול לבחור שם,הייתי בוחר ב listen on: Speakers ושם היית לי את האופציה לבחור...מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח להיכנס לצ'אט של נענע ב-IE (פיירפוקס בכלל עושה בעיות עם נענע, אז אין מה לדבר עליו). מצורף סקרינשוט של הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את ה-Java Runtime Environment, אך הבעיה לא נפתרה. http://img295.imageshack.us/img295/6389/nanaqp5.png תודה, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מזה שנים אני נוכח בתופעה הבאה : לאחר שאני עוזב את המחשב דלוק לזמן ממושך (למעלה משעה), כשאני חוזר לעבודה, כל פעולה לוקחת משמעותית הרבה יותר זמן !!. כאיש חומרה, ברור לחלוטין שזה רק התכנה. אולי פרמטר כלשהו במער. הפעלה, אשר דואג לצריכת החשמל, וכתוצאה לוקח זמן רב להתאוששות ???.
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי בתקופה האחרונה קופצת לי הודעת שגיאה כשאני גולש באינטרנט (מצורפת תמונה). ההודעה קופצת סתם כך גם אם הדפדפן פתוח בלי טאבים כל 15 או 20 דק'. בגלל שרשום בהודעה משהו על פלאש ניסיתי לעדכן את הפלאש במחשב ואת הפלאגין בדפדפן. אני עובד על וינדוס ויסטה עם פיירפוקס 4 (התקלה הופיעה גם כשהשתמשתי בגרסה 3.6). למישהו יש רעיון ממה זה נובע? תודה מראש, ערן. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה חינמית לתרגום, עברי-אנגלית\אנגלית-עברית ללא התחברות לאינטרנט? ניסיתי בבילון וכל מה שהתוכנה מציגה זה הפניות לשידרוג התוכנה תמורת תשלום. תודה
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי ברשותי מחשב נייח+נייד וראוטר הצפנתי את הרשת שלי ועברתי לווינדוס 7 בנייד ואז התחילה הבעיה כשהיה לי XP והייתי רוצה להתחבר מהנייד לראוטר הוא היה מבקש ממני רק את ססמת ההצפנה והיה מתחבר אוטומטית לאחר מכן כל פעם מחדש בווינדוס 7 כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש ממני שם משתמש+וססמא,ואין לי שמץ של מושג מה לרשום ניסיתי להקליד את השם רשת שלי בשם משתמש ואת הססמא בססמא וזה לא מתחבר לי אולי מישהו יכול לומר לי מה אני אמור לעשות בכדי להתחבר? נגיד ושם הרשת שלי היא SSIDYORAM והססמת הצפנה היא 0545554454 תודה לכל עונה ועונה
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שנותנת סביבת עבודה של N95 שאני יוכל להפעיל דרכה יישומים שלו ללא פלאפון? לא מצאתי באף מקום..
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, נכון תמיד כשמתקינים מערכת הפעלה מחדש יש סלט עם כל הSAVE-ים של המשחקים ? בכל מקרה לי יש אז ישבתי וכתבתי ב#C תוכנה לניהולSAVE-ים ! ניתן לגבות, לשחזר, להוסיף משחקים לרשימה וכן לערוך נתונים של משחק קיים בDB. אשמח אם תנסו אותה ותתנו לי תגובות - אני מתכן לזה עדכון אוטומטי לDB ואפשרות שכל הוספת משחק ע"י משתמש תעבור לכל שאר המשתמשים. בינתיים זה עובד לא רע - דווחו על באגים ****דרוש Framework 3.5*** Save Game Manager very early version
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי את התמונה הזאת : http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=090CF420108360C7 אני רוצה שלא יהיה את הפסים בכחולים, במקום יהיה שחור. (אם זו עבודה פשוטה אבל לוקחת הרבה זמן, תסבירו לי מה לעשות ואני יעשה (אני מבין קצת בפוטושופ(קצת))) Thank
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט אקפלורר, אני משתמש בפיירפוקס וכל פעם שאני מכניס כתובת באינטרנט אקספלורר הוא מחליף לי דפדפן לפיירפוקס... ניסיתי להתקין ולהסיר את האינטרנט אקספלורר וזה לא עבד... הגירסא של הווינדוס היא XP 64X והפיירפוקס זה פיירפוקס שלוש האינטרנט אקספלורר זה נראה לי 6 או 7... אחד לפני שהם עשו תמיכה של הטאבים... זה לא בשבילי אלא בשביל אח שלי והוא לא מוכן להשתמש בפיירפוקס... בבקשה תעזרו לי :-\...
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בזמן האחרון כבר ממש ממש קשה לגלוש, כל הזמן הדפים נתקעים ולוקח להם הרבה זמן להיטען, בד"כ אני פותח הרבה טאבים ובזמן שאני קורא טאב אחד אז השאר נטענים בינתיים וככה הלאה, אבל עכשיו טאבים אחרים בקושי נטענים בלי שאני בפוקוס עליהם, שלא לדבר על תמונות שלוקח כמה דקות לפתוח. זה לא בעייה באינטרנט כי בזמן שאני מוריד קובץ אז אני מוריד על מקס' מהירות. אין וירוסים \ רוגלות, ניקיתי קוקיס וקבצים זמניים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
זה כל כך מטופש. זה ממש גורם לי לשנוא אותם בגלל זה. למה זה טוב בדיוק?
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע משתמש בAVG FREE והוא עובד מעולה אבל הוא ממש מציק, כל הזמן עידכונים וכל הזמן מבקש הפעלות מחדש. אני מחפש אנטי וירוס חלופי (ללינוקס) שיעבוד רק ברקע מבלי להציק לי כל הזמן. המלצות? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון (אולי זה התחיל אחרי התקנת ה NORTON SYSTEMWORKS 2003PRO, אבל אני לא בטוח) כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט אז ה WINDOWS MESSENGER מתחבר, למרות שאני בכלל אמרתי לא לעלות כשהווינדוס עולה! חוץ מזה אני בכלל משתמש ב MSN MESSENGER 6. כשאני לוחץ שיסגור אותו ויצא מהתוכנה, אז הוא אומר שלי שהוא נמצא בשימוש ע"י תוכנות אחרות. אז אני נאלץ לסגור אותו מה TASK MENAGER. למישהו יש רעיון איך לעשות שהוא לא יתחבר כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט. תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
רק עכשיו אני סמתי לב שכל הדברים שלי בכונן C שוקלם רק 3 גיגה אבל הוא כותב בדיסק יש רק 300מגה פנוי (והדיסק עצמו הוא 6 גיגה!!) לאן נעלמו ה2 וחצי גיגה נוספים??? (בדקתי והVIRTUAL MEMORY שלי לוקח רק 300) יכול להיות שזה בעיית חומרה(בדקתי עם בDISK DOCTOR של נורטון ועם כל מני תוכנות והוא אומר לי שהכל בסדר)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם היום צצה לי בעיה רצינית מאוד במחשב. נראה שהשתחלט על המחשב איזשהו וירוס שמדמה את עצמו כאילו הוא חלק ממערכת ההפעלה. כל כמה שניות צצה בשורת התחל הודעה- you have a security problem ואז כל כמה דקות נפתח דף מוזר שאומר שהווינדווס ממליץ להתקין איזה אנטיוירוס 2009 או משהו בשם PCSOD זה מחרפן את המחשב... מפעיל את המדפסת סתם אני לא יודעת מה לעשות, אף אנטיוירוס לא מזהה אותו וגם לא תוכנות ריגול עזרו לי בבקשה דחוף
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם בכמה ימים פתאום כשאני עובד על INTERNET EXPLORER או MOZILA FIRFOX נפתך לי חלון בשם WINSOWS SECURE KIT 2012 והוא טוען שיש איזה טעות במערכת מצורפת תמונת מסך מס1 לחצתי על אישור וזה מעלה איזה סריקה מצורפת תמונה מס 2 ומיד מופיע קובץ EXE להורדה כמובן שלא הורדתי אותו הכל תקין אצלי בהגנות של המערכת הכל מעודכן מה זה ? יש דרך למנוע מדברים כאלה לקפוץ? תודה לכל העוזרים ושבוע טוב ! לפני איזה שתי דקות הופיע לי המסך הזה פעם ראשונה זה נראה כמו האקאר תמונה מסך 3 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כשגולשים פה באתר, מישהו ב-HWzone החליט ש"יהיה מגניב" להוסיף את הטולבר המציק של וויביה. גם אם המשתמש בוחר למזער אותו, אז עדיין בכל עמוד חדש שנטען, החלק הממוזער דואג להזכיר שהוא קיים ע"י כך שהוא "עולה מלמטה". זה מאד מאד מציק. כאילו הנהלת האתר לא משתמשת באתר של עצמה, ולא שמה לב לזה. אני מעוניין לבטל אותו לחלוטין, שגם הגרסא הממוזערת שלו לא תדאג להזכיר כל הזמן שהיא נמצאת שם. ולכן יש לי 2 שאלות: 1) האם בהגדרות האתר יש אפשרות לבטל אותו לחלוטין? אם לא, 2) האם אני על המחשב שלי יכול לעשות משהו שיבטל אותו? (בלי להתקין תוכנה או תוסף ל-IE) תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש חדש כאן ואני בהחלט מקווה שהגעתי למקום הנכון עם השאלה שלי. יש לי בעיה במחשב כנראה מ-SPYWARE למרות שאני לא בטוח. בכל פעם שאני פותח חלון במחשב, ולא משנה אם זה אקספלורר או תיקייה פנימית, תוכנה בשם search settings 1.2 מנסה להתקין את עצמה. ניסיתי להוריד את התכנה דרך הסרת תכנות, מחיקת תיקיות קשורות ואפילו את קובץ ה-MSI הקשור אבל ללא הצלחה. ניסיתי לבצע שחזור למחשב אך משום מה המחשב שלי לא מצליח לבצע את זה בהצלחה. עשיתי חיפוש בגוגל ועליתי על שאלה זהה בפורום של יאהו, התקנתי את התוכנות שהומלצו שם, כולל אחת שמאפסת את ה-REGISTERY אך עדיין התכנה חוזרת. ביצעתי מחיקות עצמאיות של כל דבר שנראה לי קשור, כולל זיהוי התכנה ב-PROCESSES וביצוע חיפוש ומחיקה של כל מה שקשור ו…
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה שנוגעת להרצת האפלקציה של יס על android emulator ניסיתי כמה אך נתקלתי בקוד שגיאה שהאפליקציה מציגה err-104 בחיפוש ברשת הגעתי לתמיכה של יס [בסטינג] הנה קישור https://account.stingtv.co.il/help/troubleshooting/smartphones-and-tablets/error_104/ מה שכתוב זה כדלהלן א ניתן להציג את שידורי STINGTV ממכשיר נלווה כלשהו (סמארטפון/טאבלט) לצג נפרד, במקרה כזה תוצג שגיאה 104. לדוגמא להעביר את השידור מהטלפון הנייד לטלוויזיה בעצם התוכנה מזהה שהאימולטור עושה שיקוף למסך השאלה מה אפשר לעשות ? ניסיתי את האימולטורים להלן andy blue stacks איתם הגעתי הכי רחוק דהיינו הצלחתי להיכנס עם השלישי memu play לא הצלחתי להיכנס מצורפ…
-
- 7 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה למחוק את תקיית ה WINDOWS יחד עם התקיות הנלוות של PROGRAM FILES וכדומה של וינדוס 7. עקב החלפה של לוח אם נאלצתי להתקין וינדוס 7 בכונן אחר ולגבות את כל האינפורמציה לכונן השני (לא הייתה לי אפשרות לחבר את ה HD למחשב אחר זמין), לכן העברתי את המידע לכונן הרלוונטי ואז פירמטתי את המחיצה הרלוונטית והתקנתי עליה שוב וינדוס. כרגע אני עם וינדוס בכונן C לדוגמה, ויש לי עוד וינדוס בכונן D שאיני מעוניין בו אך יש לי שם המון מידע בכונן לכן לא יכול לפרמט את הכונן הזה, התקייה אני לא יכול למחוק הוינדוס אומר שאין הרשאות לכך למרות שאני ADMIN במערכת הזו (וינדוס 7), יש לציין שאין לי בחירה בין המערכות ב BOOT. ניסיתי תוכנות בסיגנון של UNLOCKER - אינה פועלת עם מערכות X64 ועוד תוכנה שאנ…
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-