עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by penny,

מה זה 3Deep בקשר לכרטיסי מסך?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אין לי צורך בתוכנה וינדוסאית או בשרת שישאב ויזרע את האימג'ים, כל מה שאני צריך זה כלי גמיש ואמין לאימג'ים. לצערי clonezilla לא מתקרב לנוחות שימוש שהיה לי עם גוסט פשוט בוטאבל. הקלון-זילה התחיל להתבכיין לי שההרדיסק החדש גדול יותר ועם מחיצות שונות וכל מיני שטויות שהנורטון פשוט היה מסדר בעצמו בהתאם לאימג' המקורי. מה גם שזמן ההתעסקות עם ההגדרות והממשק ארוך בהרבה מהממשק הסופר מינימליסטי (מבחינת פיצ'רים, שלבים ואפשרויות) שהיה לי בגוסט. אני מאוד לא זוכר באיזה גרסא מדובר, וכאמור אין לי שום צורך במשהו כבד או תוכנה חלונאית, סה"כ דיסק בוטאבל נחמד, אקרוניס, פרגון, סימנטק, לא ממש אכפת לי כל עוד היא גמישה ואמינה ואני אדע שברגע שיש לי אימג' ורישיון של התוכנה, אני יכול לישון טוב בלילה שבמק…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by avi-noams,

שלום מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית) שיודעת למיין את קבצי ה_MP3 לפי הקצב, כדי שאוכל להכין PLAYLISTS לפי זה?! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by amir,

יש לי nav7.5 מותקן על win 98 se יש לי איתו שתי בעיות ואני מבקש את עזרתכם ??? 1.משום מה הוא מתעלם מבקשתי להפוך אותו ל "לא זמין" ע"י קליק ימני עליו בהתחלה הוא עובר ללא זמין וחוזר מידית להיות זמין חשובה לי מאוד האפשרות הזאת להפכו ללא זמין כל פעם כשאני צורב 2. מידי פעם כשאני עושה סריקה ידנית של המחשב הסריקה נתקעת ונשארת תקועה על 0 קבצים נסרקו מאותו רגע היא כל הזמן במצב סריקה ללא אפשרות ביטולה וללא התקדמות מיותר לציין שמצב זה מעיק ומעכב את עבודת המחשב אודה מראש על פתרונותכם לבעיות אלו

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Omerole,

התקנתי אתמול את הגרסא לפיירפוקס שהיא Native 64-bit ,היא נקראית גם Minefield והיא מבוססת על גרסא 3 משהו. בכל מקרה,אני מאוד מאוד מרוצה מהשיפור העצום במהירות טעינה של התוכנה ושל האתרים,ואין בכוונתי לחזור אחורה. הבעיה היחידה היא שסרטוני פלאש כמו ביוטוב לא עולים,בדקתי וזה כי ADOBE לא הוציאו גרסא רשמית של הפלאג פלאש לדפדפני 64 ביט Native. וגם הבנתי שכמה אנשים שמשתמשים בלינוקס SUSE הצליחו לפתור את זה איכשהו אבל לא ראיתי פיתרון ממשי לויסטה. מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by gil_elichai,

יש לי אי סי קיו גרסא 6 . הכל טוב ויפה רק שיש לי בעיה קטנה .. שכחתי את הסיסמא שלי , למזלי היא שמורה אצלי במצב של " שמור סיסמא" כך שזה נכנס אוטמטית אבל אם בטעות זה ישתנה הלך עליי שלא נדבר על זה שאי אפשר להיכנס ממקומות אחרים .. ניסיתי את כל התוכונות האפשריות שמראות סיסמאות אבל משום מה הם לא תופסות על אי סי קיו 6 . רק בגרסאות המוקדמות יותר . למישהו יש דרך כלשהי לעזור לי ?!?!!?!?! בבקשהההה ??? ??? ??? ( שמעתי שיש תוכנה כזאתי שמגלה את הכוכביות )..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם - בעיה דחופה! יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה - בכל פעם שאני נכנס במחשב לתיקייה המכילה קבצי סרטים בסיומות avi mpeg וכדומה, האקספלור מודיע לי: ש"כדי לסייע לי בהגנה על המחשב, windows סגר תוכנית זו". בהתחלה חשבתי שמדובר בוירוס כלשהו, אבל לפי קספרסקי ו-avg לא התגלה שום דבר (לפחות הם לא זיהו שום דבר). נ.ב. היה לי נגן של jet audio במחשב והיום הסרתי אותו... אולי זה קשור לעניין. תודה לכל העוזרים.

8. היי א) איך אני מוחק חשבון ווינדוס? עשיתי אותו חשבון מוגבל וניסיתי למחוק אותו דרך חשבון מנהל וזה אומר לי שיאן לי גישה ב) בתוכנה ששולטת על מהירות האינטרנט אפשר לעשות את האימיול מהיר יורת? אם לא איך עושים אותו מהיר יותר? (יש לי TLN גירסא פרוצה איטית אש) תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Rami0786,

שלום לכולם. חיברתי את הטלוויזיה למחשב שלי כאשר היא ממוקמת בחדר אחר ואני לא מעוניין לעשות העתקת מסך (duplicate screen) לטלוויזיה אלא שיהיה משודר עליה רק מה שאני רוצה (גליון אקסל) ככה שאני אוכל לעבוד על המחשב ובמסך השני יופיע תמיד הגליון. נסית לעשות הרחבת מסך (extend screen) ועשיתי אותו מסמך אקסל עם קישור בין התאים של השניים כדי שאוכל לערוך באחד והשינוי יופיע מיידית בשני.. אך מסתבר שהאקסל (2010) לא נותן את האפשרות לפתוח שני מסמכים בשתי חלונות נפרדים אני מחפש פתרון ובחפירות שעשיתי בגוגול לא הצלחתי להגיע לפתרון ( אשמח לשמוע הצעות תוכנה (עדיף חינמית ומומלץ שתהיה קלילה) או פתרון כלשהו... המון תודות מראש לכל העוזרים :))

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. איך אני פותח פורטים בראוטר שלי בשביל שהתוכנה DC++ (למשל "סבבה DC") תעבוד לי ? תודה מראש. נ.ב יש לי ראוטר של edimax י ניסיתי לעקוב אחר המדריך של האתר שלהם ופעלתי אחרי כל הפעולות אבל צריך איזו תוכנה שתפעל שהם לא מביאים אותה בכלל .. אין לי מושג אם מישהו יכול לעזור לי תודה.. http://www.sababadc.6x.to/

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. r-studio 5.1 היא היום התוכנה הכי טובה לשחזור קבצים שנמחקו ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Amit_H,

שלום, אני מעוניין להתקין על ה USB שלי ERD או HIREN לכל מיני שימושים. בין היתר, לשנות סיסמת Administrator. על מנת להתקין מ"ה על ה-USB, צריך להגדיר אותו כ Bootable בעזרת כל מיני תוכנות. ניסיתי כמעט את כל המדריכים הרלוונטים שמצאתי בגוגל, בחלקים חסרה אינפורמציה, חלקם לא עובדים וחלקם כמעט הרסו לי את המחשב. בבקשה תסבירו לי שלב-שלב מה עליי לעשות, או לחילופין לשלוח לי קישור למדריך מלא שלא חסר בו אף פרט (כולל ההורדה של ERD או HIREN וכל התוכנות הרלוונטיות). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Svinka !,

שלומות... קניתי מחשב (מפרט בצד) ואני לא יכול להפעיל 3DMARK... לא 2005 לא 2006 כשאני מנסה להריץ אחת מהם נפתח לי מסף של טעינת התוכנה ומסביב ניהיה מסך שחור... וזה רושם שיכול להיות שהמחשב יקטע ליותר מדקה... הבעיה שהוא ניתקע ולא קורה כלום גם אם אני אחכה שעה. זה השלב שבו הוא בודק מערכת... אם מישהו יוכל לעזור אז תודה... http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=835C5AAB63B8D0A1F674FE8365B952CB?resultId=651639&resultType=19 זה התוצאה שלי.... מפרט בצד.. האם זה תקין ? או שמשהו במחשב שלי דפוק? -.-

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום! יש לי מייקרוסופט אינטרנט אקספלורר 8 על ווינדוס 7 64 ביט. אז אני משתמש בגירסה הרגילה של האקספלורר לא של ה-64 ביט. בגירסה הרגילה כשאני לוחץ על כפתור "חזור" ו"קדימה" זה לא עושה כלום. לעומת זאת עם אני לוחץ ALT+חץ (ימינה או שמאלה) אז זה כן מעביר לי. הבעיה קיימת רק בגירסה הרגילה של האקספלורר לא ב-64 ביט. מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעונים! נ.ב: אני התקנתי לאחרונה מחדש IE 8 לאחר שכבר היה לי (כי לא הייתי בטוח שזה הגירסא האחרונה) אבל בכל זאת גם אחרי שהתקנתי ניראה לי שהכפתורים הנ"ל עבדו לי עד לאחרונה. אוקי זהו עשיתי ריסטרט והבעיה נפתרה תודה בכל אופן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. יש לי כרטיס TV במחשב, עכשיו יש לכרטיס כמובן שלט. אני רוצה לעשות ככה שהשלט לא רק יכבה את התוכנה אלא גם את המחשב, יש איזה תוכנה שיכולה לעשות את זה? או שזה רק דרך חומרה? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Haflo,

המצב הוא כזה: Windows XP Pro WinOnCD v3.7 צורב HP9300i Media: Blank CD`s -the chipest one`s אני צורב Mp3 לאודיו -> לפעמיים באופן אקראי אני שומע את השירים שצרבתי כאילו לא מסונכרנים, כאילו שומעים את השיר וברקע שומעים אותו עוד הפעם אבל בפיגור עצבני..... מה זה? מה קורה פה????

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by eranx,

שלום לכולם, אני מנסה לייצא נתונים כגון כתובת איי פי, שם מכונה, דומיין, גודל דיסק לקובץ XML. לאחר שטענתי באקסל את הקובץ XML, דרך הטאב של הDEVELOPER, אני מנסה לעשות ייצוא ואני מקבל שגיאה: Denormalized data צירפתי את קובץ הXML כדי שתוכלו לראות את הסכמה, ובנוסף הינה השגיאה שאני מקבל מהאקסל: http://postimage.org/image/qk0edycsj/ אני מניח שהחסרתי קצת מידע מאחר וקצת קשה לי להסביר את הבעיה. אשמח לקצת כיוון.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by onn_the_vy,

אני מפעיל את הפיסי אוור ואני רואה מישהוא שהוא לא ממש המחשב השני שלי.. GAL, הכיצד, למה, למה אני.... מישהוא יכול להסביר לי את זה????

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by avigdo,

שלום, יש לי אימיול אך לאחרונה עפו ממנו כל השרתים והארבעה שנשארו כולם מתים. יחס השיתוף שלי היה 1:1.4 כלומר הורידו ממני ב 40% יותר ממה שאני הורדתי אך משום מה נראה ש"סגרו" אותי. התקנה מחודשת מאתר GOOP גם היא לא עזרה ואותם תסמינים חזרו. האם יש דרך להסיר את כל העקבות של האימיול ולהתקין מחדש?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by __MIKO__,

המשך להודעה שראיתי בעבר אך לא נתקבלה תשובה .הורדתי משחק ב2 דיסקים כאשר ישנם 2 סוגי קבצים : BIN ו- QUE מה הם קבצים אלה בכלל? קובץ אחד הוא מעל 700 MB ולכן לא יכלתי לצרוב אותו ע"ג דיסק. עזרתכם זקוקה. חיים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מסומן לי סימן שאלה צהוב במנהל התקנים controller i simple communications מה זה? ואיזה דרייבר אני צריך להתקין כדי שהוא יותקן?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ISRAEL3571,

אהלן הורדתי אופיס 2010 והכל באנגלית ואני רוצה לשנות את השפה לעברית חיפשתי כמה מדריכים באינטרנט והגעתי לשלב הזה שצריך להגדיר שפה עברית אבל אני לא מצליח הוא מראה לי שאי אפשר ללחוץ http://www.up2me.co.il/v.php?file=55769299.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי עד לאחרונה בגירסה 57.0 לפיירפוקס התוסף NIGHTLY tester עבד מעולה ו"הכריח" תוספים לא תואמים לעבוד. עכשיו גם זה לא עובד, וזאת גם הסיבה שנשארתי עוד הרבה זמן עם הגירסה הישנה. אני מעוניין בכל מקרה לשדרג לגירסה האחרונה(61.0?) שהדברים יעבדו כמו שצריך. איזה תוסף יש שעובד ב100 ולא קורס/מפסיק לעבוד על הגירסה האחרונה של פיירפוקס? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by liorwin,

יש לי כרטיס קול onboard של realtek. אני מנסה להפעיל שיר בווינאמפ ואני מקבל הודעת שגיאה (למרות שאת מנגינת הפתיחה של ווינדואוס אני שומע) bad directsound driver בלה בלה בלה... הורדתי דרייבר מעודכן ועדיין התקלה חוזרת. האם זה קשור לdirectx?? מה לעשות? תודה, ליאור

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים