עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Mighty,

נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ras81,

שלום יש לי ZA אבל אני לא מצליח להגדיר אותו שיעבוד טוב עם LEMULE וביטקומט, מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by TermiNal,

ניסיתי כבר להתקין 2 גרסאות שונות של קאזה והתוכנה פשוט לא מתחברת אני מאשר אותה בפיירוול והכל אבל פשוט רשום conecting כל הזמן... מה עושים? למישהו יש רעיון מה לא בסדר? אגב זה לא יכול להיות שום תוכנה שמפריעה וכלום כי רק פירמטתי תמחשב לפני יומיים.. תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Satlan,

שלום =] אני מחפש רקע למחשב שיהיה עם מלאכים או דבר דומה .. משהו אלוהי כזה .. מי שיכול למצוא לי \ לעשות משהו דומה .. אשמח מאוד ! בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום! לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, אחרי שאני גולש באינטרנט ובודק אחרי זמן מה איזה תהליכים רצים במחשב אני מגלה שiexplorer.exe מופיע בממוצע ב8 פעמים וזה אחרי שהאינטרנט נסגר. ולכן אני צריך לסיים את התהליך באופן ידני. דבר זה מאט את המחשב . אני משתמש באנטי וירוס של AVG ובתוכונת כמו ad-aware spybot search&destroy Ccleaner...ועדיין תופעה זו חוזרת על עצמה. אשמח לעזרה...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MrAccident,

(הבעיה נפתרה) אני מקשיב להקלטה של שידור רדיו באתר של התחנה (103FM רדיו ללא הפסקה), ב-Orbit Grab++ אני לא רואה את הקובץ, כלומר ההקלטה מועברת ב streaming או משהו כזה, ממקום אחר. אני מדגיש שזה לא שידור חי אלה הקלטה שבאה מתוך קובץ איפשהו אצלהם איך אני יכול לשמור את הקובץ? יש לי תוכנה שאני יכול להקליט בעזרתה קול בתוך המחשב כמו בוידאו אבל זה מוגזם בשביל זה, זה לא עד כדי כך חשוב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by BlackOrbit,

שלום לכולם, אני רוצה לשנמך את המחשב שלי לווינדוס XP יש לי בעיה קלה למצוא את הדרייברים בשבילו ל XP. חיפשתי באתר של HP ומצאתי דרייברים רק לכרטיס רשת ולמקשים, אני עדיין תקוע עם VISTA ואני ממש סובל. בקיצור אני צריך דרייברים ל XP. תודה רבה לכל העוזרים. אור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ^HocK^,

מחפש תוכנה לשליחת הודעות לפלאפון GMS של אורנג'... ניסיתי את התוכנה SMS4all וזה לא עובד...לפחות לא לי כי צריך להרשם באורנג' ולי יש bigtalk ובגלל זה אין אפשרות שליחה אם מישהו מכיר תוכנה טובה לשליחת הודעות לאורנג' שיתן לי את הכתובת. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Yehudaa,

שלום לכולם . היה לי בהתחלה בפייסבוק שם באנגלית , שיניתי היום לשמי בעברית . ותכף הצ'אט לא הצליח להתחבר ועד עכשיו הוא מנותק . התקנתי פלאש מחדש - לא עזר מחקתי עוגיות - לא עזר . עשיתי DEACTIVATE והפעלה מחדש לא עזר . רשמתי ידנית בהגדרה של הכרטיס רשת שרתי DNS לא עזר . דיווחתי לפייסבוק שיש לי בעיה בצאט יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה ?

10. Started by dovik,

שלום, חברים אני לא יכול לראות שום דבר שמשודר און-ליין ברשת, בין אם זה ערוץ טלויזיה בין אם זה מצלמת רחוב, שום דבר שמועבר ישירות ברשת. לעומת זאת,הוידאו שנשמר בשרת ומשודר אח"כ, אפשר לראות בלי שום בעיה. מישהו יודע מה פשר הדבר ואיך מתקנים את זה? אין לי שום רעיון :iamstupid:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לפני שפניתי לכאן קראתי כבר את כל ההצעות לפתרון הבעיה. שום דבר לצערי לא עבד. זה התחיל לקרות אחרי ששיניתי ססמא בגוגל, אבל הסיסמה עובדת כשאני נכנס לגוגל ואותה ססמה לא עובדת כשאני מכניס אותה באאוטלוק. ניסיתי להכניס להגדרו האאוטלוק את סיסמת המייקרוסופט שלי, גם לא עבד. בנוסף כשאני מסמן בגימייל Enable POP ועושה שמור שינויים, הוא לא שומר את זה. ספק האינטרנט טוען שלא נותן תמיכה לחיבור האאוטלוק עם גימייל. אני כבר אובד עצות. בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Guy950,

שלום, בעבר הייתה לי בעיה במחשב שהזיכרון מחולק ל2 מחיצות ובאחת המחיצות היה מעט מדי זיכרון וכשבאתי לפה הציעו לי תוכנה כלשהי שצרבתי על דיסק ועשיתי לה BOOTS או משהו כזה ככה שהתוכנה בדיסק עלתה לפני הווינדוס וסידרתי את כל בעיית הזיכרון. וובכן, עכשיו הבעיה חזרה והיא גדולה מתמיד, נשארו לי ג'יגה בייטים בודדים במחיצה ואני צריך להוסיף עוד אבל אני לא זוכר את שם התוכנה, מישהו יכול לעזור לי לאתר תוכנה שיכולה להעביר זיכרונות בין המחיצות של ההארדיסק?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מישהו יודע מהיכן ניטתן להשיג פוטושופ בעברית?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. זאת תוכנה שרואים תמונות מלויין האיכות הרבה יותר טובה מה-world wind (מי שמכיר) אפשר לראות שם בתים מכוניות ומלא דברים כאלה ...בטח עוד איזה 10 שנים יהיה אפשר לקרוא ספר מהלווין או משהו כזה אפשר להוריד אותה מפה http://earth.google.com/

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ביז'ו המוס,

שלום אנשים, יש לי חבר רוכב אופניים שרוצה להכיר תודה לחנות שבא הוא מטפל/קנה את האופניים. בתור הוכרה הוא רוצה להביא להם תמונה שלו על האופניים ועלייה שיהיה כתוב "תודה רבה לסלאלום מאור כהן" או משהו בסיגנון, אבל חשבנו שיהיה יותר מגניב אם התמונה תהיה ערוכה קצת בפוטושוט שתהיה קצת יותר מגניבה מהמקורית.. ואנחנו לא מבינים בשיט בפוטושוט.. אז בתור משתמש דיי וותיק פה חשבתי להעזר בכם לשנות קצת את התמונה לטובה. OK אז זאת התמונה המקורית, אתם מוזמנים לעשות מה שבא לכם, רק שיהיה מגניב! אה ושחכתי להגיד שמתי שאתם מעלים את התמונה הערוכה תעלו אותה באיכות גבוהה.. לא להקטין את התמונה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by slimshady21,

קבלו, חתימה רביעית שלי: מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מאז שעברתי לאנטי וירוס של מיקרוסופט, MSE מ-Avast, גיליתי כי משך זמן הסריקה המלאה של MSE ארוך באופן משמעותי מזו של Avast (גם כאשר אני לא מגביל את השימוש ב-CPU בזמן הסריקה). עברתי מ-Avast ל-MSE בגלל ש-MSE קל יותר, ולא דוחף לך זבל במהלך ההתקנה או השדרוג בהשוואה ל-Avast, ושאר האנטי וירוסים החינמיים. מה הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי חבר'ס יש לי מחשב אכסון שאליו אני מוריד את כל הקבצים באופן תמידי דרך הרשת, הם בכלל לא נשמרים במחשב הראשי. אני מעוניין בתוכנה שתרוץ עצמאית במחשב האכסון פעם ביום ותבצע מספר פעולות: תבצע בדיקת PAR לכל הקבצים. תבצע extract לכל קבצי ה-RAR שקיימים בספריה מסויימת לספריה אחרת, אולי גם שתמחוק את הקבצים לאחר מכן. *הקבצים יתחלפו מדי יום כמובן.. אני רוצה שזה ירוץ אוטומטית כי אחרת אני צריך או להשתלט על המחשב מרחוק דרך הרשת (שזה לא ממש נוח), או לבצע את זה במחשב הראשי דרך הרשת ואז הפעולות מתבצעות באיטיות מעצבנת. מה אני צריך לחפש בכלל כדי למצוא תוכנה כזו? תוכנות Macro? או אולי מישהו כבר מכיר משהו ייעודי בסגנון? אשמח לכל עזרה או המלצות בנושא!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני רוצה להעביר את המשחק GTA 4 לדיסק און קי, יש לי 16 ג'יגה פנוי, כל חלק שוקל 7 גי'גה, הדיסק און קי אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק והוא ריק..איך אני מעביר את המשחק, הוא בקובץ איזו..תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם אני הורדתי את התוכנה subrip 1.17 והורדתי גם תרגום לסרט עם סיומת XXXXX.srt ואני לא יודע איך אני אמור להפעיל את התרגום עם הסרט ניסיתי כבר איזה 45 דקות.. וגם חבר שלי ניסה לעזור.. אבל לא הצלחנו להפעיל לסרט אני משתמש בתוכנה power dvd xp 4 מישהו יכול לעזור??

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by xTz,

מישהו מכיר addons טובים וחמודים? אני למשל מצאתי את זה לאחרונה..חזק ביותר! https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8879 יאללה תוסיפו(:

22. מחפש תוכנה לשינוי גודל מחיצות בדיסק קשיח שתרוץ על win7 64bit

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. 1.האם האנטי-וירוס החינמי AVG עולה עם עליית הווינדוס? 2.האם לאנטי-וירוס החינמי AVG יש יכולות הגנה בזמן אמת מפני וירוסים? 3.כל כמה זמן מתעדכן האנטי-וירוס החינמי AVG (פעם ביום,פעמיים ביום,פעם בשבוע וכו...)? 4.האם מרכז האבטחה של הווינדוס מזהה את האנטי-וירוס החינמי AVG? 5.האם מישהו שמשתמש בו,ויכול להגיד לי האם פעם למחשב שלו היה וירוס וכמה זמן הוא משתמש באנטי-וירוס החינמי AVG? 6.האם יש פיירול מומלץ שמשתלב עם אנטי-וירוס זה? 7.האם AVG מעמיס על המערכת או לא? 8.האם יש אפשרות לעידכונים אוטומטיים? מחכה לתשובה,תודה רבה לכל העונים. אודה מאוד לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Kingroei10,

בהמשך לנושא שפתחתי לפני כמה ימים,לגבי התוכנה שפתאום החלה לעבוד לאט באופן מסתורי. חשבתי לי,החלפתי את הוינדווס כי קניתי מחשב חדש,מאותו רגע התוכנה החלה לעבוד לאט. אולי זה משהו בהגדרות או בפורטים. מישהו יכול למצוא או לתת לי הסבר מפורט על התוכנה או לחלופין לינק לאתר שמציע מדריך מפורט ומתקדם על התוכנה. כמוכן אם יש אתרים מומלצים חוץ מ the pirate bay אשמח לסיוע,רועי.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכל תותחי הפורום, יש לי בעיה כבר מזה כחודשיים,חשבון ג'ימייל, אני מצליח לקבל דואר, לא מצליח להוציא. מקבל שגיאה "Task 'a@gmail.com' reported error (0x80042109) : 'Outlook is unable to connect to your outgoing (SMTP) e-mail server. If you continue to receive this message, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'" עשיתי גוגל על השגיאה, ניסיתי הרבה פתרונות שמציעים לעשות (הגדרה מחדש של חשבון המייל, בדיקת הגדרות, התקנה מחדש של התוכנה אפילו ) אך כלום לא עזר, האוטלוק הוא 2007. יש לציין שאני מנסה לשלוח מייל מהאייפון גם, אני ישר מקבל שגיאה של smtp שאין גישה או משהו כזה, אבל לאחר כמה דקות הוא כן מצליח לשלוח. הראוטר שיש לי אם זה קשור הוא של…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים