תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני מפעיל את הפיסי אוור ואני רואה מישהוא שהוא לא ממש המחשב השני שלי.. GAL, הכיצד, למה, למה אני.... מישהוא יכול להסביר לי את זה????
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אני משתמש בתוכנה ויש שם אופציה לעשות "clean the registry" והוא מוצא שם המון המון קבצים, אני אני יודע מה מותר למחוק ומה אסור? עוד שאלה יש שם אופציה לחפש ריגסטרי ונגיד פעם התקנתי gamespy ומחקתי אותו כבר אז אם למשל אני עושה חיפוש של gamespy וזה מוצא לי קבצים אני יכול למחוק אותם ללא חשש? אחרי הכל כבר אני לא משתמש בתוכנה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מן כלי/אפקט בפוטושופ שגורם לתמונה להפוך לשילוב של תמונה רגילה ונגטיב. תמונה רגילה שהופכת לאט לנגטיב ומסתיימת. ( אני יודע, תיאור עילג. ) מה השם של האפקט?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב דיסקים של DVD שהם DL, למעשה אם נרצה לדייק הדיסקים הם DVD+R DL של verbatim. איזו תוכנה מאפשרת לצרוב כך? יש לי צורך בתוכנה עם מהירות צריבה מינימלית ביותר, רצוי 1x. אני משתמש בד"כ בclone dvd אך אינני יודע אם תוכנה זו יודעת לקרוא ולצרוב דיסקים שהם בעלי שכבה כפולה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה כבר זמן רב, ובאתר עם הזמנה כלומר אני חייב להשאיר את התוכנה פתוחה והיא תעלה למשתמשים אחרים. היו לי משהו כמו 100 טורנטים שהסתיימו והעלו כבר במשך כמעט שנה, הבעיה היא שאני סימנתי את כולם, לחצתי מקש ימני, רציתי לבחור ב"חלוקת רוחב פס" ובטעות נלחץ לי "הסר" כל הטורנטים נמחקו מהתוכנה האם יש דרך להחזיר אותם???
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסקר הראשון מבית KING OF ACTION . הצביעו והשפיעו !
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להשיג DRIVER למודם מסוג ALE 130 USB למערכת ההפעלה VISTA
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כפי שנרשם בנדון יש בבעלותי את המדפסת הנ"ל שהינה מדפסת רשת ביתית ולכן אני מחברת אותה לראוטר בכבל רשת. אולם בנוסף לכך, במדפסת יש את האופציה של קבלה ו/או משלוח פקסים. לגבי קבלה בדרייבר של המדפסת יש את האופציה לקבל פקסים ישירות למחשב, על מנת לתייקם וכן על מנת לחסוך בעלויות של דיו ודפים. אולם לצערי, לגבי משלוח פקסים מן המחשב יש לי בעיה שכן, המימשק של הדרייבר הינו לאאוטלוק של אופיס שעל מנת לרוכשו עליי להוציא מאות שקלים. עובדה זו מאלצת אותי בפקסים יוצאים להדפיס אותם ורק אז להיעזר במכשיר כפקס שאלתי היא אם כך, האם ישנן תוכנות עליהן תוכלו להמליץ לי ? כאשר המרכיב העיקרי בעלות שלהן, יהיה חד פעמי ולא כרוך בעלות חודשית שכן מספר הפקסים אותם אני צריכה לשלוח אינו מצדיק עלות שכזו לא…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לייצא נתונים כגון כתובת איי פי, שם מכונה, דומיין, גודל דיסק לקובץ XML. לאחר שטענתי באקסל את הקובץ XML, דרך הטאב של הDEVELOPER, אני מנסה לעשות ייצוא ואני מקבל שגיאה: Denormalized data צירפתי את קובץ הXML כדי שתוכלו לראות את הסכמה, ובנוסף הינה השגיאה שאני מקבל מהאקסל: http://postimage.org/image/qk0edycsj/ אני מניח שהחסרתי קצת מידע מאחר וקצת קשה לי להסביר את הבעיה. אשמח לקצת כיוון.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך שחבר שלי יוריד ממני איזה כמה קבצים באימיול ואני לא יודע איך אפשר לשתף קבצים..... ז"א איך אני יוצר קישור של הורדה לאימיול נגיד לקובץ כלשהו שחבר שלי מעוניין להוריד ??
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדרייורים החדשים גרועים הורדתי את ה23.11, ומאז רוב המשחקים שלי עולים לאט יותר שמתי לב שאלו כל התוכנות שלא נוצרו לdirectX8, הם אלו שסובלים מביצועים ירודים. רק התוכנות שנוצרו לנ"ל, הם מקבלים האצה, לא משמעותית. יש לי GeForce2MX (מתוצרת MSI, אם זה משנה), עם פנטיום3 450, 192MB זיכרון, וחלונות 98. הייתי צריך להחליף ל21.88 בחזרה בשביל שתוכנות יעלו לי כמו שצריך, באופן חלק. אני מבין שלרוב האנשים זה דווקא מאיץ את הביצועים, והייתי רוצה לדעת למה אצלי זה לא ככה?!?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מצלמה וידאו דיגיטלית מובנה דיסק קשיח פנימי 30GB. שאני מקליט סרט ושומר בפורמט MPG. ומחבר כבל USB בין מחשב למצלמה.ומעביר סרטים בפורמט MPG. איזה תוכנה עריכה וידאו מתאימה לסיומת MPG...ולהפוך לסרט DVD. אני רוצה לקנות תוכנה עריכה וידאו מיקצוענים.אם יש אפשרות לעשות סרטים אפקטים. מישהו מכיר תוכנה עריכה וידאו מיקצועני שמתאימה לסיומת MPG? למישהו יש לו ניסיון עריכה וידאו? מנהל פורום.אתה יכול לעזור לי? בתודה מראש מיכאל
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש תשובה חד משמעית לשאלה הזאת?. שהנגנים והמקודדים יקחו כמה שפחות משאבים מן הסתם. אם כן אז אשמח לדעת תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בתוכנה הנ"ל, מצאתי כמה תוכנות חינמיות באינטרנט אבל משום מה כל הזמן שאני מנסה להמיר ההמרה מסתיימת אחרי שניה אחת, הוא רושם "המרה הסתיימה בהצלחה" ואני מקבל קובץ ששוקל 10 קילו בייט לכל היותר. למישהו יש מושג למה זה ככה? זה קרה לי כבר ב 2 תוכנות... רעיונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמממ אני רק התחלתי עם התוכנה הזאת כך שמה שאני רוצה לעשות בהתחלה זה ללמוד אותה... אז לקחתי סרטון ואני מנסה לגזור ממנו קטע כזה קטן וחמוד שאהבתי אבל כשאני מנסה לשמור רק את הקטע הזה(כן גזרתי ומחקתי את הקטעים שאני לא צריך..) אז זה מגיע לי ליותר ממאה מגה... איך אני יכול לשמור את זה בפחות מ-20 מגה?! ואיך אני יכול להוסיף אפקטים לעתיד. תודה מראש! ;D
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש תוכנה שאני יכול לחבר למחשב בכבל USB או אפילו בכבל בננות קומפוזיסט רגיל מצלמת וידאו דיגיטלית ולהשתמש בה כמצלמת אינטרנט. אני מכיר תוכנה כזאת לסימביאן אבל אני מחפש תוכנה דומה שתעשה אותו דבר רק במקופ פלאפון כמצלמה מצלמה אמיתית יש חיה כזו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רק עכשיו אני סמתי לב שכל הדברים שלי בכונן C שוקלם רק 3 גיגה אבל הוא כותב בדיסק יש רק 300מגה פנוי (והדיסק עצמו הוא 6 גיגה!!) לאן נעלמו ה2 וחצי גיגה נוספים??? (בדקתי והVIRTUAL MEMORY שלי לוקח רק 300) יכול להיות שזה בעיית חומרה(בדקתי עם בDISK DOCTOR של נורטון ועם כל מני תוכנות והוא אומר לי שהכל בסדר)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לכל אתר זה עובר לי לזה. ניסיתי להיעזר בחבר CCLEANER ניקוי רג'יסטרי לא עזר כלום. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מוצא את האופציה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות... קניתי מחשב (מפרט בצד) ואני לא יכול להפעיל 3DMARK... לא 2005 לא 2006 כשאני מנסה להריץ אחת מהם נפתח לי מסף של טעינת התוכנה ומסביב ניהיה מסך שחור... וזה רושם שיכול להיות שהמחשב יקטע ליותר מדקה... הבעיה שהוא ניתקע ולא קורה כלום גם אם אני אחכה שעה. זה השלב שבו הוא בודק מערכת... אם מישהו יוכל לעזור אז תודה... http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=835C5AAB63B8D0A1F674FE8365B952CB?resultId=651639&resultType=19 זה התוצאה שלי.... מפרט בצד.. האם זה תקין ? או שמשהו במחשב שלי דפוק? -.-
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה תמיד שאני צופה בסרטונים ביוטיוב שאני מחפש,ולא בלינקים או דרך אתר(בהם עובד מצויין),הסרט לא עולה ואם כן אז לאט מאוד(סרטון של 5 דקות לוקח כשעה להטען) ממה זה נובע ? (אין לי ספיוורים ווירוסים)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פרצו לי את ה Gmail ועשו שם בלגאן, שינו לי את הסיסמאות בהרבה פורומים. NOD 4 מעודכן לא מצא אותו גם סריקת האון ליין של Kaspersky לא מצאה כלום איך מוחקים את ה password stealer הזה ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה שאני נכנס לכרום לקליפ ביטיוב משום מה שאני ממזער את הכרום הקליפ מופיע על שולחן עבודה ככה זה נראה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים בראוטר שלי בשביל שהתוכנה DC++ (למשל "סבבה DC") תעבוד לי ? תודה מראש. נ.ב יש לי ראוטר של edimax י ניסיתי לעקוב אחר המדריך של האתר שלהם ופעלתי אחרי כל הפעולות אבל צריך איזו תוכנה שתפעל שהם לא מביאים אותה בכלל .. אין לי מושג אם מישהו יכול לעזור לי תודה.. http://www.sababadc.6x.to/
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לא מזמן גיליתי שפירוואל של התוכנה חוסם לי כמה דברים איך אני פותח ? ניסיתי למצוא בגוגל אבל לא היה כל כך מובן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-