תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

1. משום מה מדי פעם מופיע לי ש X HAS ADD YOU TO HIS CONTACT LIST ואז מופיע איזה חלון שבו אני יכול לראות את הפרטים שלו, לעשות BLOCK או להוסיף לCONTACT LIST שלי. בשאלה היא, למה זה כזה מסובך, טאיפה אני קובע שלא כל אחד יוכל להוסיף אותי לרשימה שלו, אלא רק ב AUTHORIZATION שלי . . . כמו בגירסאות קודמות ? 2.ב STATUS יש ONLINE AWAY NA OCCUPIED וכו' . . . ולמטה יש ICQ STANDART ו INVOSOBOLE, עכשיו , נראה שאפשר להפעיך את כל המצבים שמקודם גם ב STANDART וגם ב INVISIBLE. שאלה: מה ההבדל בין STANDART ל INVISIBLE, ומי מהם זה ה INVISIBLE של ICQ 5.1 ?!
- 

- 13 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אז אני מתכננת לקנות לוח גרפי ועד כה WACOM נראה הכי מבטיח, העניין הוא שלפי מה שהבנתי קשה למצוא אותו.. יש לי סיבוכים לגביי קנייה אונליין משום שמעולם לא הזמנתי דבר דרך האינטרנט אבל שמעתי שבארץ יש חנויות שעדיין מוכרות את הלוחות של WACOM.. אז רציתי לשאול אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות? תודה מראש!
- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אהלן. לפני כשעתיים בעוד שאני מסדר את מספר המועדפים הגדול שלי בפיירפוקס באמצעות Organize Bookmarks. לפתע היתה הפסקת חשמל בכל הבניין שלי. כשאני מפעיל מחדש את המחשב , ולאחר מכן את הפיירפוקס... חשכו עיניי , כל המועדפים , גם בתיקיית המועדפים וגם בטאב , נעלמו !!! להלן : http://img238.imageshack.us/img238/3707/3575375hq3.jpg היו לי שם דברים ממש חשובים , שללא המועדפים יאבדו. דברים שאינני יכול לשחזר באמצעות גוגל או הזיכרון שלי. מה עושים?! תודה לעוזרים!!
- 

- 9 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

מחפש תוכנה לילדים קטנים ללימוד ה "אלף בית " . תודה מראש !
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

יש לי את התוכנה MagicISO וניסיתי לעשות כמו שרשום כאן http://www.magiciso.com/FAQ/FAQ0011.htm וזה פשוט עשה לי קובץ ISO שבתוכו יש את הקובץ DMG \: אפשר הוראות יותר ברורות לגבי מה לעשות ואיך לפתוח את הקובץ הנ"ל ?
- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

כל תוכנה שתעשה את העבודה יש לי תוכנה ממש קלה, רק 50 קילו, אבל היא קצת מעצבנת לפעמים, כי היא לא כותבת על הגרף שיעורים של נקודות מינימום ומקסימום, או נקודות חיתוך עם הצירים, והיא מתאימה רק לגרף אחד...אז אי אפשר לבדוק חיתוך בין שני גרפים. אם מישהו מכיר משהו טוב, בבקשה תודיעו לי תודה טל
- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

איך אני פותח פורטים בראוטר שלי בשביל שהתוכנה DC++ (למשל "סבבה DC") תעבוד לי ? תודה מראש. נ.ב יש לי ראוטר של edimax י ניסיתי לעקוב אחר המדריך של האתר שלהם ופעלתי אחרי כל הפעולות אבל צריך איזו תוכנה שתפעל שהם לא מביאים אותה בכלל .. אין לי מושג אם מישהו יכול לעזור לי תודה.. http://www.sababadc.6x.to/
- 

- 8 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

מאז שעברתי לאנטי וירוס של מיקרוסופט, MSE מ-Avast, גיליתי כי משך זמן הסריקה המלאה של MSE ארוך באופן משמעותי מזו של Avast (גם כאשר אני לא מגביל את השימוש ב-CPU בזמן הסריקה). עברתי מ-Avast ל-MSE בגלל ש-MSE קל יותר, ולא דוחף לך זבל במהלך ההתקנה או השדרוג בהשוואה ל-Avast, ושאר האנטי וירוסים החינמיים. מה הסיבה לכך?
- 

- 4 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

היי,יש לי נטבוק שהלך לו הCD-ROM כנראה מכל המכות שהמחשב קיבל שהלכתי איתו לבסיס. חיפשתי ברשת מדריכים אבל הכל קצת מסובך לי הנה דוגמא למשהו לא מובן.
- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

קיצור אני מכיר את המותג של וואקום ולא יכולתי להרשות לעצמי (כמו 90% מאוכלוסיית העולם ) אבל כשראיתי את הדגם החדש הזה ואת המחיר אמרתי לעצמי שאני חייב אחד.. עכשיו אני יודע בעיקרון מה אני קונה אבל יש לי שאלה אחרת.. האם הוא יודע לעשות עוד דברים חוץ מלשמש כלי עבודה? זאות אומרת, המכשיר הוא מחשב בפני עצמו? אני יכול להתקין עליו OS ותוכנות? או שהוא מתחבר למחשב נייח ושאוב ממנו הכול? אני רוצה להזמין אחד כזה מחול, עולה בערך 4,000שח עם משלוח. תודה...
- 

- 4 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

http://my.opera.com/chooseopera/blog/2010/10/14/opera-11-will-have-extensions אני אשכרה מתרגש.
- 

- 5 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום, היו לי שתי כתובות אימייל של msn(ששומש גם למסנג'ר) ולאחרונה ניסיתי להיכנס אליהם שוב וזה כותב לי שאין את הכתובות האלה, האם יש אפשרות לשחזר אותם או להעביר את הכתובות הישנות?
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית) שיודעת למיין את קבצי ה_MP3 לפי הקצב, כדי שאוכל להכין PLAYLISTS לפי זה?! תודה.
- 

- 8 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אבל תבדקו שזה באמת עובד כי הלכתי ל"התאמה אישית" > "סרגל כלים חדש" וזה לא יצר סרגל שמתפקד כמו מה שבא עם התוכנה. אי אפשר להוסיף אתרים (אני מוסיף ע"י גרירה לסרגל ולאחר מכן משנה את השם כדי שיהיה קצר ויהיה מקום) יכול להיות שיש שיטה אחרת להוסיף אתרים?
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, פתחתי ערוץ ביוטיוב עם שיעורים בתלת-ממד בעברית, השיעורים הם ב Autodesk 3ds max, כרגע יש בערוץ סדרה למתחילים באורך של 3 שעות, לימוד סדרה זו לא מצריך ידע קודם, בנוסף לכך יש סדרה למתקדמים באורך שעתיים, בסדרה זו לומדים דיגום דמות בפוליגונים. הנה קישור: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/p מתוכנן עוד הרבה תוכן להמשך, תהנו, עודד אראל
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

- 

- 

האם ישנה אפשרות לקבל הודעות ב-Outlook כשהתמונות יוצגו בגוף ההודעה, כמו ב-Outlook Express, ולא שאני אצטרך לפתוח כל תמונה בנפרד? תודה לעוזרים :biggthumpup:
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום! אני מעוניין לדעת מהי התוכנה לעריכת שירים וכאלה (בקיצור יצירת רמיקסים ואפקטים קוליים) הכי טובה שקיימת כרגע. עזבו כרגע מחיר תביאו רק שם וגם אתר החברה יכול לעזור.
- 

- 5 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום אני מחפש לעשות משהו על מנת שכשאני ממזער את היוטורנט אז הסמל שלו בפינה יהיה שקוף ולא הסמל הירוק שיהיה פשוט בלתי נראה. איך עושים את זה ? (ולמי ששואל מה הסיבה זה כי אחותי כל הזמן סוגרת לי תתוכנה ואין לי כוח לריב איתה*).
- 

- 10 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אם מישהו יודע על משהו אשמח לדעת גם. תודה רבה לעוזרים !
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

- 

- 

קובצי הווידאו שהמצלמה שלי מוציאה (CANON A610) מעט גדולים מידיי לדעתי. לדוגמא קובץ של כדקה וארבעים שניות, 640X480, 15 FPS תופס כ75 מגהבייט האם יש דרך כלשהיא לכווץ אותו במינימום איבוד איכות? בברכה, אריאל
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

כיצד אני יכול להגדיר אילו "כותרות אחרונות" (Latest Headlines) יופיעו לי בסרגל הכלים? כרגע מה שמופיע זה מה BBC, אני רוצה להגדיר שזה יהיה מאתר ישראלי כלשהו. תודה
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אני רוצה להתקין את התוסף של הmedia player לדפדפן של גוגל אבל כשאני לוחף על התקן תוסף אני מקבל את ההודעה הזו:
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום יש לי ZA אבל אני לא מצליח להגדיר אותו שיעבוד טוב עם LEMULE וביטקומט, מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה
- 

- 10 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

הרגע התקנתי את העדכון לפריירפוקס 1.0.0.7 מענין מה חדש, מישהו יודע ?
- 

- 18 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

הי, מנסה להמיר DVD או את הקבצים שלו שהעתקתי לדיסק קשיח לקובץ XVID ודבר אחד שלא מצליח לעשות זה למקם את הכיתובית העברית כך שלא תיפול על השוליים השחורים למטה. ניסיתי מגוון תוכניות שלא אפשרו לי למקם את הכיתובית על הסרט עצמו כך שבפורמט 16:9 שתי שורות הכיתובית ייראו ואחת לא תברח מתחת למסך. בתוכנת WINX DVD RIPPER למשל יש אפשרות לשים כיתובית top או bottom או center אבל זה לא משפיע כלל על המיקום הסופי אחרי ההמרה. ניסיתי גם ליצור SUB ו-IDX, להמיר ידנית ל-SRT ואז למזג עם ה-XVID ללא כיתובית ומשום מה לא קיבלתי קבצים תקינים לצורך זה, אולי בגלל העברית? ניסיתי למשל את DVDSUBEDIT אבל ה-OCR שם לא מזהה עברית יש מישהו שיודע ספציפית איך למקם כיתובית או לקרוע כיתובית SRT עברית מדיוידי?…
- 

- 4 תגובות
 - 1.4k צפיות

-