עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ואיך אני יכול לקבל רשימה של כל התוכנות שמותקנות במחשב? כי יש הרבה שלא מופיעות בהוספה והסרה של תוכניות

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. איך אני מבטל את העלייה של התוכנה במחשב כשהווינדוס עולה? msconfig לא עובד...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by new1,

שלום, ברשותי חלונות 7. כשאני נמצא באתר מסוים אותו אני מעוניין לשלוח כלינק לחבר (file>send>link by email) בניגוד לעבר אז הכל היה תקין, עכשיו תוכנת הדואר (אאוטלוק) לא נפתחה והלינק לא נשלח. ניסיון לפתוח את התוכנה באופן נפרד, היא נתקעת ולא קורה שום דבר וצריך לבצע איתחול. אם מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויוכל לסייע? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. טוב לא הייתי בטוח איפה לכתוב את זה... אבל קדימה- אז ככה כשאני מנסה להפעיל את הרדיו של 103FM מהאינטרנט הוא פותח את הנגן ואחרי דקה-שתיים של המתנה אמנם הנגן נטען אבל אם אני מנסה ללחוץ על כפתור ה-play או על הגברת הווליום אני שם לב שרשום בפינה למטה error on page... ??? לעומת זאת הנגן של 99 esc כן פועל אצלי. חשוב לציין שבעבר כן הצלחתי לשמוע את 103 במחשב שלי ולא זכור לי שהתקנתי או הסרתי תוכנות כלשהן לאחרונה. האם מישהו יודע באיזה תוכנה הרדיו שלהם תלוי??? ===== פתרון: התקנתי התקנת שדרוג של ווינדוס XP שסידרה את הבעיה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. תוכנה שתפעל כמו התוכנות שמקבלים עם כרטיסי הקול(עם שלי לא קיבלתי אחת כזו) שתשלוט על הבאס ושאר הצלילים שאני שומע כמו בתמונה http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/kulas/icom-acer/realtek.png עריכה: ממש לא שלחתי את זה בפורום מתאים חחח עריכה: יווו העבירו לי ולא שמתי לב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. בוקר טוב. אני מכין לי חתימה צנועה לפורום. הבעיה היחידה שלי,היא שאני לא רוצה שהיא תיהיה ברקע לבן,אני רוצה שהיא תשתלב עם הצבע של הפורום,משמע - להסיר את הרקע. מישהוא יכול להסביר לי איך עושים זאת,או עם איזה תוכנה? תודה מראש, MuTaTiOn.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי,יש לי נטבוק שהלך לו הCD-ROM כנראה מכל המכות שהמחשב קיבל שהלכתי איתו לבסיס. חיפשתי ברשת מדריכים אבל הכל קצת מסובך לי הנה דוגמא למשהו לא מובן.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי מחשב שמותקן עליו אופיס 2007 ואיבדתי את הדיסק ואת הסידיקיי שלו, האם אפשרי לבצע גיבוי של האופיס במחשב הבעייתי ולהתקין את האופיס מחדש כשהוא חוקי במחשב החדש?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. בעבר זה קרה לי כשהתקנתי את גרסה 9, אז הסרתי והמשכתי עם 8 היום ניסיתי את 10, ולצורך כך שידרגתי את WIN 7 והתקנתי SP1 ושוב, לאחר הפעלת הדפדפן אני מקבל את זה: '>http://jpg.co.il/view/51671709ecc74.jpg/"] אשמח לפתרון תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tepez,

אני עובד עם Firefox 3.6.3 תחת Windows 7. אתמול הסוגריים התחילו להופיע הפוכים כלומר (XXX) במקום )XXX(. למישהו יש רעיונות איך לחפש פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by co11,

שלום לכולם , יש לי את התוכנה Winamp , עכשיו כאשר אני שומע שירים אני רוצה שזה ישתלב לתוך השיר שהשני לדוגמא אני שומע שיר ואיך שהוא מגיע כמעט לסוף הוא מתחיל לנגן את השיר שאחריו , פעם היה פה את זה , אבל אני לא מוצא . . . חיפשתי באתר של Winamp , לא מצאתי כלום תודה מראש לכל העוזר .

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. עד היום השתמשתי ב BSPLAYER אבל הוא קצת נמאס עליי וחשבתי לגוון קצת. יש איזה נגן מומלץ לסרטים על המחשב שמחובר לטלוויזיה גם לפעמים? ראיתי פה לפני כמה זמן המלצה על איזה נגן HD למחשבים קצת חלשים יותר אבל אני לא זוכר איך קראו לו.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מה לעזאזל לוקח 600 מגה? אם מחברים את כל מה שבproccesses זה יוצא לפחות 150-200 מגה ודרך אגב, ביטול superfetch טוב למשחקים או שזה לא משנה ולא צריך לבטל אותו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, יש לי כ45 קבצי RAR שמכילים קטע וידאו אחד (חולק לכמה RARים), כמו שכולם יודעים פותחים את הראשון, ואז הקובץ יוצא... הבעיה שאני לא מצליח , והWINRAR נותן את השגיאה הבאה: ! D:\*********: You need to start extraction from a previous volume to unpack **********.avi ! CRC failed in *****.avi. The file is corrupt השורה השניה מופיע הרבה פעמים. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הקבצים ? או לפחות לדעת איזה אחד מהם פגום ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by NIR_R,

היי.. פירמטתי את המחשב לווינדוס 7 64 ביט. משום מה המדפסת לא פועלת לי.. ניסיתי להתקין דריברים אבל הם לא תומכים במערכת... המדפסת נורא חשובה לי כי אני לומד באוניברסיטה ואני צריך להדפיס הרבה דפים. סוג המדפסת: HP deskjet 710c תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. טוב אז ככה המחשב שלי ידוע בהרבה שגעונות שיש לו למרות שהוא חדש ושהותקן עליו וינדוס חוקי והחומרה שלו מצויינת . אחרי הבעיה הנצחית שמידי פעם המחשב פשוט מאוד נתקע לו השולחן עבודה ורק דרך מנהל משימות עושים הפעלה מחדש ורק אז הוא חוזר או שמחכים כמה דק' ואז זה עובר . על זה ויתרתי וכבר התייאשתי עשיתי שחזור אתחול עם הדיסק המקורי וזה לא עוזר וגם בדיקת זכרונות אומרת שהכל בסדר . בקיצור נעבור לנושא עכשיו פתאום לא עובדים הגאדג'טים הרגילים של המזג האוויר תאריכון וכו' . חלק מהם עובדים וחלק לא מצורפת תמונה . יש פתרון למישהו ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Rapidown זהו שמה! האמת, לא הבנתי איך היא עושה את זה. זה כאילו מנהל הורדות רגיל(וראיתי הרבה כאלה) אבל כשעושים COPY של קישור מ RAPIDSHARED היא מצליחה להוריד אותו. כשאני מדפיק ב GIGAGET או FLASHGET הם לא מצליחים. יש למישהו רעיון למה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by King Of Action,

הסקר הראשון מבית KING OF ACTION . הצביעו והשפיעו !

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Shmoe,

לא בדיוק סדר ההעדפה האישי שלי, אבל קרוב Prog.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by omnius,

חבר שלח לי טקסט לגימייל. אבל מה שאני קיבלתי היה משהו כזה: ??????? ????? ??? וכו' אני השתמשתי בגרסת ווב של ג'ימייל. הוא השתמש בoutlook express מה לעשות? ???

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Zeev86,

היי. מתברר שהגאונים ממיקרוסופט ומATI גרמו לתקלה בעדכון האחרון שעושה לי BSOD. מישהו יכול בבקשה להסביר לי את הדרך היעילה והנכונה ביותר להסרת הדרייברים של כרטיס מסך ATI ולהתקינם מחדש? בפעם שעברה שרציתי לעשות את זה קצת הסתבכתי, וזה לא הסיר לי אותם באופן מלא. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מאז שעברתי לאנטי וירוס של מיקרוסופט, MSE מ-Avast, גיליתי כי משך זמן הסריקה המלאה של MSE ארוך באופן משמעותי מזו של Avast (גם כאשר אני לא מגביל את השימוש ב-CPU בזמן הסריקה). עברתי מ-Avast ל-MSE בגלל ש-MSE קל יותר, ולא דוחף לך זבל במהלך ההתקנה או השדרוג בהשוואה ל-Avast, ושאר האנטי וירוסים החינמיים. מה הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני לא מוצא את האופציה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים