עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by edoson,

listen I know Im not in the right furom, but this is a part of the wierd problem i got since yesterday every hebrew based site i enter, the hebrew letters become to quistion marks!!!! It happen like this I enter for exemple to this site, whan the page is still not fully download, i can see every thing in hebrew but onced it is on, suddenly the whole letters in hebrew changed into quistion marks! it is like some prog do it intentionly! for exemple i cant tell in which furom i am bcz all the lettres in hebrew do not existes!! but if ill do refresh as long as the page not fully loaded i will see hebrew... the prob in this site that it is loaded real fast... anyway i also can…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ביצעתי ייצוא של טבלה מתוכנה של הנהלת חשבונות עם מספר עמודות. אחת מהם עמודה של תאריך בתבנית מותאמת אישית. שימו לב כפי שניתן לראות בתא כתוב תאריך ולמעלה בפס פקודות (מסומן באדום) התאריך מופיע הפוך. בסופו של דבר התאריך הנכון שמופיע הוא בתא עצמו. מדובר בתבנית מתואמת אישית קובץ להורדה http://www.upfile.co.il/file/707454308.html ניסיתי בעזרת פקודות של replace ללא הצלחה. אין אפשרות לייצא את זה מהתוכנה בדרך אחרת. יש למישהו פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. איזה מקודד בדיוק אני צריך? כי יש לי סרט SVCD ומשום מה הוא לא עובד לי איזה מקודד בדיוק אני צריך להתקין? מאיפה אפשר להוריד אותו? תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שמתי לב שכאשר אני מסובב תמונה הגודל שלה משתנה? האם האיכות של התמונה משתנה? אם יש ירידה באיכות עם איזו תוכנה עדיף להשתמש על מנת לסובב תמונות Photoshop, ACDSee?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Lioriii,

איפה אני יכול להוריד אינטרנט אקספלורר בעיברית<??? אני צריך את זה כדי שיהפוך לי את כל התפריטים למעלה לעברית!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nirfun,

שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש אני מנסה לצרוב DATA CD ולא נותן לי בשום דרך שהיא ואני לא מצליח לא בנרו ולא בווינדוס זו השגיאה שנרו נותן לי בקובץ LOG Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.6.0 Internal Version: 8, 3, 6, 0 (Nero Express) Recorder: <HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20>Version: 2.00 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default CD-ROM: <Generic DVD-ROM >Version: 1.0 - HA 1 TA 1 - 8.3.6.0 Adapter driver: <SCSI> HA 1 === Scsi-Device-Map === CdRomPeripheral : HL-DT-STDVD-RAM GH22NP202.00 JRAID Port 0 ID 0 DMA: Off DiskPe…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by PCMO,

כאשר מתקינים מערכת הפעלה על מחשב נייד חדש, מהו סדר התקנת הדרייברים ? יש את הדרייברים של הכרטיס מסך, קול, רשת אלחוטית, Bluetooth, קורא כרטיסים, DVD Player, Touch Pad, Webcam - שלא נראה לי חשוב סדר ההתקנה שלהם לעומת זאת לגבי רשימת הדרייברים הנוספים, שחלקם נראה לי חובה להתקין והשני אני בכלל לא בטוח שאני מבין מה התפקיד שלהם ואם בכלל צריך להתקין אותם כך שאשמח להסבר על תפקודם, נחיצות וחובת ההתקנה שלהם, ואם יש גם סדר התקנה Chip Set Utility Config Free AHCI Driver Accessibility Assist Registry Patch Hotkey Utilities for Display Devices Network Device ID Registry Setting Tool PC diagnostic tool Power Saver + Power Saver Driver Service Station Smooth View Storage Manager Super…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם אחרי 3 ימים של חיפושים באינטרנט אני התייאשתי, אני מחפש תוכנה פשוטה שבה אפשר לעשות מצגת שתכלול סרטוני וידאו ואפקטים של מילים. בדקתי המון תוכנות אבל מצאתי שכולן ממש מסובכות. האם יש תוכנה שיש בה מגוון אפקטים מטונים שאני אוכל להשתמש בהם בקלות בלי יותר מדי ידע בתוכנה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Black Knight,

הבנתי שבחלון שיחה של האיסיקיו החדש אפשר לבחור tZers כאלה של כל מיני הבעות וכו', משום מה כשאני לוחץ על הכפתור בשיחה לא מופיע לי כלום. איך אני "מוריד" tZers?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by xjj,

שלום, היו לי שתי כתובות אימייל של msn(ששומש גם למסנג'ר) ולאחרונה ניסיתי להיכנס אליהם שוב וזה כותב לי שאין את הכתובות האלה, האם יש אפשרות לשחזר אותם או להעביר את הכתובות הישנות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Tamir3,

שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים כולל את הכרטיס קול אחרי שהתקנתי אותו עשיתי REBOOT למחשב וזה לא זיהה אותו בכלל. ניסיתי אולי 5 פעמים להתקין ועדיין הכרטיס קול לא מזוהה. מישהו יודע מה לעשות? לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כרטיס קול: Realtek ALC888

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מישהו נתקל פעם בבעיה הזאת ?? זה משוה חדש אצלי , אני מעלה את הכרום והוא עולה ונופל כאילו משוה חוסם אותו . למישהו יש רעיון ?? כל שאר התוכנות והדפדפנים עובדות ועובדים בלי בעיה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום .. יש לי את המכשיר nokia 6230 וקיבלתי את הכבל usb למיתחבר למכשיר הנ"ל ! עכשיו הבעיה שאני מחבר את המכשיר למחשב הוא מוצא אותו אבל טוען שההתקן לא פעיל , ואני חושב שצריך דרייבר מסויים בשביל שהוא יזהה את החומרה החדשה ! ניסיתי לחפש בכל מיני מקומות עזרה או דרייברים אבל ללא הצלחה .. אשמח אם תוכלו לעזור לי .. שיהיה שבת שלום ! ותודה ....

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by H3zi,

יש כמה דברים שמציקים לי א. באתר www.yuvaleilam.com אין אפשרות ללחוץ על הלינקים מצד ימין ב. בתפוז בBlogTV אין את היד הזאת כאשר אתה נמצא על השם של החדר כאילו זה לא לינק, אבל אם אני לוחץ על זה זה נכנס ובתוך החדר נראה כאילו לא הושלמה הפתיחה שלו + אין צ'אט תודה לעוזרים אגב, סליחה על הבורות, דפדפנים וכל מה שקשור בזה זה לא הצד החזק שלי

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Svinka !,

שלומות... קניתי מחשב (מפרט בצד) ואני לא יכול להפעיל 3DMARK... לא 2005 לא 2006 כשאני מנסה להריץ אחת מהם נפתח לי מסף של טעינת התוכנה ומסביב ניהיה מסך שחור... וזה רושם שיכול להיות שהמחשב יקטע ליותר מדקה... הבעיה שהוא ניתקע ולא קורה כלום גם אם אני אחכה שעה. זה השלב שבו הוא בודק מערכת... אם מישהו יוכל לעזור אז תודה... http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=835C5AAB63B8D0A1F674FE8365B952CB?resultId=651639&resultType=19 זה התוצאה שלי.... מפרט בצד.. האם זה תקין ? או שמשהו במחשב שלי דפוק? -.-

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by matanch,

שלום.. :JDownloader: יש לי בעיה עם התוכנה כל לינק שאני מוריד בהתחלה מוריד על מקסימום...ואז יורד באיזה 70%...והורדה לא יציבה בכלל ... לפעמים קורה גם שהוא נעצר ו מופיע לי מין אייקון כזה ליד הלינק כמו תמרור אין כניסה! אני מוריד משרת hotfile.com ויש לי גם חשבון פרימיום... יש לי אינטרנט של בזק 10מגה. מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה מראש מתן

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. רוב הסרטים דווקא בסדר, אבל מידי פעם אני נופל על קבצים עם סאונד חלש, שאני צריך להגביר עד המקסימום בוינדוס בתוכנה וגם ברמקולים, וגם זה לא תמיד מספיק בשביל לשמוע בכיף... השאלה אם יש תוכנה שמתקנת את זה... הבנתי לפני כמה ימים שאולי יש חלק ב ffdshow שמתקן את זה, אבל בתוכנה לא מצאתי שום פתרון לבעיה (לא מצאתי בכלל לשונית בשם אודיו\סאונד), תיקון: עם המקודד שמותקן לי (klite) הותקן לי אוטומטית גם: ffdshow build 2005-12-22 ffdshow VFW interface נדמה לי שזאת הגירסא האחרונה... תודה (:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. :o תסתכלו בקובץ המצורף..... לפעמים מופיע לי ריבוע אפור קטן כזה בפינה השמאלית של המסך אם אני לוחץ ב-Desktop "רענן" (F5) אז זה נעלם אבל זה כל מיני פעמים, לא קבועות מראש, מופיע........ מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם. אולי תוכלו לעזור לי. יש לי קריסות חוזרות ונשנות עם חלונות כחולים. ביצעתי ניתוח קבצי DUMP כמו שהוסבר כאן, וזה מה שקיבלתי (ניתוח של 3 קבצים): אני צריך לדעת מה זה אומר. תודה מראש ושבת שלום. 17.03.2006 ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common bugcheck. Usually the exception address pinpoints the driver/function that caused the problem. Always note…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by jj516,

אם יש כאלה אשמח לדעת.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש תכנה טובה שמאפשרת לצור מצגת תמונות לצפייה על נגן DVD רגיל (כלומר לא כונן למחשב)?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. סרקתי עם התוכנה החינמית malwarebytes anti-malware (האם התוכנה הזו טובה?). וזה מצא לי כל מיני מזיקים, כאשר האנטי וירוס בכלל לא מזהה אותם. וגם עם spybot לא נמצא כלום. האם זה מזיק? ומזה בעצם? ניתן לנקות את הקבצים עם התוכנה ללא הסרה מלאה שלהם? תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.12.2010 בשעה 08:01:47 בבקשה עזרה....

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני יודע שיש תוכנה שאם מכניסים אליה את כתובות האייפי אז אפשר "לישלוט" לאותו בעל האייפי על המחשב... (להזיז לו את העכבר, להצויא לו את המגש של הסידירום החוצה וכל זה...) אני לא מחפש את התוכנה הזאתי בשביל לעצבן אנשים, אני פשוט מחפש תוכנה כזאתי בשביל להוכיח לחבר שלי שכן אפשר ליפרוץ למחשב שלו!! הוא לא מאמין לי!! אז אם מישהו יוכל לימצוא לי את התוכנה אני מאוד יודה לו... ד"א, התערבתי איתו על משהו נורא חשוב... 8)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by liorwin,

יש לי כרטיס קול onboard של realtek. אני מנסה להפעיל שיר בווינאמפ ואני מקבל הודעת שגיאה (למרות שאת מנגינת הפתיחה של ווינדואוס אני שומע) bad directsound driver בלה בלה בלה... הורדתי דרייבר מעודכן ועדיין התקלה חוזרת. האם זה קשור לdirectx?? מה לעשות? תודה, ליאור

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by avihy,

אני מחפש תוכנה להמרה מ PDF ל PowerPoint

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים