עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אוקיי אני משתמש בתוכנה ויש שם אופציה לעשות "clean the registry" והוא מוצא שם המון המון קבצים, אני אני יודע מה מותר למחוק ומה אסור? עוד שאלה יש שם אופציה לחפש ריגסטרי ונגיד פעם התקנתי gamespy ומחקתי אותו כבר אז אם למשל אני עושה חיפוש של gamespy וזה מוצא לי קבצים אני יכול למחוק אותם ללא חשש? אחרי הכל כבר אני לא משתמש בתוכנה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. למזלי הרדיסק אחד נשאר חיי בנוסף לחדש, אז התקנתי אליו WINDOWS XP SP2 בהרדיסק החדש ניסיתי להתקין וינדוס ועכשיו זה רושם לי NTLDR IS MISSING. באתר של מיקרוסופט כתוב שאני צריך לעדכן ביוס - אבל אני ממש לא מתכוון לעשות את זה כי יש סיכוי גדול שידפק לי הלוח אם. עכשיו הקטע, שזה רושם לי את זה עכשיו קבוע ללא קשר להתקנת הווינדוס, שאני משאיר תהרדיסק החדש בבוט(לבד) הוא רושם ככה ישר. ולא נותן לבוט של שום תוכנה לעלות (WINDOWS AND G PARTED) [br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 00:38:13 הסתדר תודה בכל מקרה.עשיתי בבוט את הCD ראשון, והתקנתי מחדש. עכשיו אני מנסה לשחזר את ההרדיסק שנהרס. -- למשהו ההרדיסק החדש מופיע במג'ק פרטישן כ-BAD, משהו יודע איך לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by TermiNal,

הורדתי את האייסי לייט החדש ( www.icq.com/beta ) וכל פעם שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי Loading CL .. נתתי לזה לילה שלם לטעון וזה לא עזר. מה עושים כדי שזה יעבוד? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ביצעתי ייצוא של טבלה מתוכנה של הנהלת חשבונות עם מספר עמודות. אחת מהם עמודה של תאריך בתבנית מותאמת אישית. שימו לב כפי שניתן לראות בתא כתוב תאריך ולמעלה בפס פקודות (מסומן באדום) התאריך מופיע הפוך. בסופו של דבר התאריך הנכון שמופיע הוא בתא עצמו. מדובר בתבנית מתואמת אישית קובץ להורדה http://www.upfile.co.il/file/707454308.html ניסיתי בעזרת פקודות של replace ללא הצלחה. אין אפשרות לייצא את זה מהתוכנה בדרך אחרת. יש למישהו פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Tamir3,

שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים כולל את הכרטיס קול אחרי שהתקנתי אותו עשיתי REBOOT למחשב וזה לא זיהה אותו בכלל. ניסיתי אולי 5 פעמים להתקין ועדיין הכרטיס קול לא מזוהה. מישהו יודע מה לעשות? לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כרטיס קול: Realtek ALC888

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, מקווה שמישהו יכול לעזור לי, קבלתי מצלמה אינטרנט יד שנייה חינם. לא קבלתי איתה עם שום דבר רק מצלמה ולפי דעתי עובדת, ה- Windows Xp לא מזהה אותה. וחיפשתי אני חושב כמעט בכל מקום את הדירייבים שלה ולא מצאתי ללא הצלחה. מצלמת אינטרנט של: Ezonics מתחת רשום: Model No.P10UC P/N: 33-310001 - 0A S/N: T210010UC0000880 בבבקשה תעזרו לי תודה תודה רבה זאביק

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לחבר שלי יש פרויקט גדול שהוא ערך בMOVIE MAKER לאחר העריכה הוא רצה לשמור את כל הפרויקט אבל הMOVIE MAKER כתב שאין מספיק מקום בכדי לשמור -ברעיון יש המון מקום בשביל לשמור וכן יש המון RAM בשביל זה וקראתי בגוגל שאנשים כתבו על הבעיה הזאת ושאחד הפתרונות זה לחלק את הסרט לכמה חלקים קטנים ואז לשמור השאלה היא מה חוץ מMOVIE MAKER והיא תוכנה לעריכה של סרטים קורא סיומת של הפרויקט בMOVIE MAKER שהיא .wlmp תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by BneXt,

הכל בכותרת.. אני צריך המלצה לתוכנת טורנט שתהיה מהירה ונוחה לשימוש... תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by nirfun,

שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש אני מנסה לצרוב DATA CD ולא נותן לי בשום דרך שהיא ואני לא מצליח לא בנרו ולא בווינדוס זו השגיאה שנרו נותן לי בקובץ LOG Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.6.0 Internal Version: 8, 3, 6, 0 (Nero Express) Recorder: <HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20>Version: 2.00 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default CD-ROM: <Generic DVD-ROM >Version: 1.0 - HA 1 TA 1 - 8.3.6.0 Adapter driver: <SCSI> HA 1 === Scsi-Device-Map === CdRomPeripheral : HL-DT-STDVD-RAM GH22NP202.00 JRAID Port 0 ID 0 DMA: Off DiskPe…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by SharP,

רק עכשיו אני סמתי לב שכל הדברים שלי בכונן C שוקלם רק 3 גיגה אבל הוא כותב בדיסק יש רק 300מגה פנוי (והדיסק עצמו הוא 6 גיגה!!) לאן נעלמו ה2 וחצי גיגה נוספים??? (בדקתי והVIRTUAL MEMORY שלי לוקח רק 300) יכול להיות שזה בעיית חומרה(בדקתי עם בDISK DOCTOR של נורטון ועם כל מני תוכנות והוא אומר לי שהכל בסדר)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by TOMMYB1,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:10:33, on 22/04/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום. יש לי טבלה גדולה שמאגדת טבלאות של תרומות. אני מנסה להציג את כל אלו שתרמו במהלך השנה האחרונה מעל 100 דולר. אז נאמר שאדון לוי תרם 10 שקלים בחודש, במהלך 12 החודשים, והרי שהוא תרם סך הכל 120 ש"ח. השאלה היא איך אני יוצר פונקציה שמראה לי רק את אלו? הטבלה מכילה: תאריך, שם פרטי, שם משפחה, תרומה על סך, כתובת, עיר, מדינה. אשמח מאוד לגלגל הצלה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. טוב החלטתי להתחיל את פרוייקט "קרן הכספים שלי" ולהכניס קצת כסף לקופה ;D אי לכך ובהתאם לזאת שהרבה אנשים בשכונה לא ממש בקיאים במחשבים החלטתי לנצל את העובדה ולהתחיל לעבוד כטכנאי מחשבים... חשבתי על כמה תוכנות שיכולות לעזור כמו תוכנות דיאגנוזה שונות... עזרים וכו'... אילו תוכנות אתם מציאים להיעזר בהם כדי להקל עליי ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. אני צריך להתקין את אחת מתוכנות האנטי וירוס הבאות: symantec trend micro CA eTrust Sophos אל תציאו לי תוכנות אחרות כי אני חייב רק אחת מאלה... העדיפות הראשונה שלי היא שזה לא יעמיס על המערכת ולא יקפיץ שום דבר שיהיה נוח לבטל אותו!!!!!! אני חושב שMCAfee עונה על הדרישות האלו, לא?!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by gab1234,

לפני המרה של קובץ לMPEG 2 צריך לבחור בסוג ה-ASPECT RATIO... אם לא יודעים איך קודד הקובץ אז איך אפשר לדעת מהו ? אני אשמח להסבר מעמיק ! תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. איך אני מוחק את ההיסטורית חיפוש שלי באמיול,יש לי גירסה 0.47c ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by teddy85,

התכנתי openoffice על המק שלי אבל אני לא מצליח לכתוב בעברית אני חושב שהסיבה לכך היא ש - openoffice משתמש בתת תוכנה של מק בשם X11 והיא די מבודדת את openoffice מהמערכת הפעלה אז כשאני מחליף שפה במערכת הפעלה openoffice לא מגיב להחלפה הזו מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by avihy,

אני מחפש תוכנה להמרה מ PDF ל PowerPoint

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Internal,

היי לא מזמן גיליתי שפירוואל של התוכנה חוסם לי כמה דברים איך אני פותח ? ניסיתי למצוא בגוגל אבל לא היה כל כך מובן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, הרצתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תוכנה שמתאימה שלמעבד שלי.. אני מחפש תוכנה שמראה את טמפרטורת המחשב: המעבד הכרטיס מסך וכו'. המעבד זה מה שחשוב. תודה רבה מראש לכל המוצא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by rani,

איך אני צורב קובץ ISO (ווינדוס ויסטה RC1) על דיסק DVD אני יוכל לעשות ממנו BOOT? ???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. :o תסתכלו בקובץ המצורף..... לפעמים מופיע לי ריבוע אפור קטן כזה בפינה השמאלית של המסך אם אני לוחץ ב-Desktop "רענן" (F5) אז זה נעלם אבל זה כל מיני פעמים, לא קבועות מראש, מופיע........ מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, כפי שנרשם בנדון יש בבעלותי את המדפסת הנ"ל שהינה מדפסת רשת ביתית ולכן אני מחברת אותה לראוטר בכבל רשת. אולם בנוסף לכך, במדפסת יש את האופציה של קבלה ו/או משלוח פקסים. לגבי קבלה בדרייבר של המדפסת יש את האופציה לקבל פקסים ישירות למחשב, על מנת לתייקם וכן על מנת לחסוך בעלויות של דיו ודפים. אולם לצערי, לגבי משלוח פקסים מן המחשב יש לי בעיה שכן, המימשק של הדרייבר הינו לאאוטלוק של אופיס שעל מנת לרוכשו עליי להוציא מאות שקלים. עובדה זו מאלצת אותי בפקסים יוצאים להדפיס אותם ורק אז להיעזר במכשיר כפקס שאלתי היא אם כך, האם ישנן תוכנות עליהן תוכלו להמליץ לי ? כאשר המרכיב העיקרי בעלות שלהן, יהיה חד פעמי ולא כרוך בעלות חודשית שכן מספר הפקסים אותם אני צריכה לשלוח אינו מצדיק עלות שכזו לא…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני מחפס תוחנה שבודקת את כרטיס מסך שלי-------- וגם את זכרון וגם בצועי המחשב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Boomer,

כשאני מכניס לו קובץ לתוך ה-Virtual CD-ROM אני לא רואה שום שינוי במצב הזיכרון הפנימי או במצב ההארדיסק (אין שינוי בכמה שטח פנוי...) אז איך זה עושה את זה בדיוק?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים