עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הי אני משתגע מהוורד הזה אני כותב באנגלית אחרי כמה דקות/שניות שוב יש עברית ושוב לשנות לאנגלית כך זה ממשיך למשהו יש הסבר לזה? עוד שאלה אם כבר אם אני ב CAPSLOCK ורוצה לעשות סימן כזה : יוצא לי סימן כזה: ף ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by TermiNal,

הורדתי את האייסי לייט החדש ( www.icq.com/beta ) וכל פעם שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי Loading CL .. נתתי לזה לילה שלם לטעון וזה לא עזר. מה עושים כדי שזה יעבוד? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, הרצתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תוכנה שמתאימה שלמעבד שלי.. אני מחפש תוכנה שמראה את טמפרטורת המחשב: המעבד הכרטיס מסך וכו'. המעבד זה מה שחשוב. תודה רבה מראש לכל המוצא.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by co11,

שלום לכולם , יש לי את התוכנה Winamp , עכשיו כאשר אני שומע שירים אני רוצה שזה ישתלב לתוך השיר שהשני לדוגמא אני שומע שיר ואיך שהוא מגיע כמעט לסוף הוא מתחיל לנגן את השיר שאחריו , פעם היה פה את זה , אבל אני לא מוצא . . . חיפשתי באתר של Winamp , לא מצאתי כלום תודה מראש לכל העוזר .

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by gjook,

שלום לעוזרים ולעוזרות. התוכנה avg זיהתה אצלי במחשב את הסוס הטרויאני בשם : Agent_r.IP הוא נמצא בתוך C:\WINDOWS\system32\winxp.exe אין באפשרותי להיכנס לmsconfig דרך הrun. או לsafe mode , כדי לנסות להפיל אותו משם. וכל פעם שאני פותח את כונן c , הavg קופץ עם הודעה על קיומו של הסוס , ולא מצליח לטפל בו. ניסתי לטפל בסוס דרך התוסף של וונינדוס בשם: "הכלי להסרת תוכנות זדוניות של Microsoft® Windows®‏ (KB890830)" http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=ad724ae0-e72d-4f54-9ab3-75b8eb148356&DisplayLang=he חיפשתי בגוגל פתרונות , אבל לא ממש מצאתי פתרונות הולמים... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... נ.ב אולי תמונות של screenshot יעזרו להבנה של הבעיה.. https://docs.google.…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by avi-noams,

שלום מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית) שיודעת למיין את קבצי ה_MP3 לפי הקצב, כדי שאוכל להכין PLAYLISTS לפי זה?! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ariel_rg,

אני משוכנע שזו שאלה טפשית אבל... יש לי 2 בעיות במחיקת טקסט: 1. מקש מחיקה הרגיל לא מוחק טקסט מסומן (אלא רק אות אחר אות) 2. בתיבה ע"ג טקסט מסומן ג"כ לא מוחקת אותו אלא הטקסט מתווסף לפני הטקסט הישן. הבעיה רק בוורד אם מישהו יודע - תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by E_XeQuit,

אני מחפש תוכנה למדידת דציבלים בעזרת המיקרופון של המחשב, משהו מכיר ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by rangerman,

ופעם שלישית... באיזה נגן מדיה אתם משתמשים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by edoson,

listen I know Im not in the right furom, but this is a part of the wierd problem i got since yesterday every hebrew based site i enter, the hebrew letters become to quistion marks!!!! It happen like this I enter for exemple to this site, whan the page is still not fully download, i can see every thing in hebrew but onced it is on, suddenly the whole letters in hebrew changed into quistion marks! it is like some prog do it intentionly! for exemple i cant tell in which furom i am bcz all the lettres in hebrew do not existes!! but if ill do refresh as long as the page not fully loaded i will see hebrew... the prob in this site that it is loaded real fast... anyway i also can…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Vidati,

כבר תקופה ארוכה שאני חם על איזה לוח גרפי בשביל ציור... ישדבר כזה אבל בטווח של עד 550-600 ש''ח? מצאתי את זה והוא נראה לי מתאים אבל ממש קטן.. ועוד משהו.. זה נוח לעבוד עם משטח שאתה בעצם לא רואה מה את מצייר, אלה צריך כל הזמן להסכל על המסך? http://www.arigent.co.il/Products/ProdDtl.asp?Pid=3297

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Radeon38,

הורדתי גרסת XP שניקראת Windows XP - USB Stick Edition אבל אני לא מצליח לזהות איזה סיומת יש לקובץ הזה.האם יש לזה פתרון כלשהו??

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Digsby זו תוכנה של IM בדומה למסנג'ר. אממה - אפשר לכתוב בעברית,אבל אי אפשר לכתוב מימין לשמאל. רציתי לדעת אם יש דרך מסוימת (סקיפרט או שינוי בהגדרות מוזרות וכו') שאפשר לעשות דבר כזה,שבאופן אוטומטי כשאני פותח החלון הסמן יעמוד על צד ימין

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני לא יודע מאיפה ההודעה הזאת בדיוק צצה אבל היא הופיע בדיוק אחרי ששלחתי מייל. אני לא יודע אם זה קשור אבל האייפי 213.57 שמופיע בהודעה הוא בטוח קשור למתב אינטנרט שהיא הספקית שלי. מה זה לעזאזל האתר הזה שהוא מפנה אותי עליו? ומאיפה לעזאזל צצה ההודעה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. טוב אז ככה המחשב שלי ידוע בהרבה שגעונות שיש לו למרות שהוא חדש ושהותקן עליו וינדוס חוקי והחומרה שלו מצויינת . אחרי הבעיה הנצחית שמידי פעם המחשב פשוט מאוד נתקע לו השולחן עבודה ורק דרך מנהל משימות עושים הפעלה מחדש ורק אז הוא חוזר או שמחכים כמה דק' ואז זה עובר . על זה ויתרתי וכבר התייאשתי עשיתי שחזור אתחול עם הדיסק המקורי וזה לא עוזר וגם בדיקת זכרונות אומרת שהכל בסדר . בקיצור נעבור לנושא עכשיו פתאום לא עובדים הגאדג'טים הרגילים של המזג האוויר תאריכון וכו' . חלק מהם עובדים וחלק לא מצורפת תמונה . יש פתרון למישהו ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. אני כרגע בקורס מחשבים, המדריך אמר לנו שבגרסא האחרונה של היירנס (15) אין את תוכנת GHOST. למי שלא הבין אני מתכוון לתוכנת HIRENS. בגלל בעיה בכתיבה בפורום של שם באנגלית, ואחריו מספר, כתבתי את זה ככה. אני רוצה להוריד את התוכנה הכי מעודכנת של HIRENS שכוללת את GHOST, וממנה להוסיף את ה-GHOST לגרסא הכי חדשה. ככה ליצור דיסק עם הגרסא הכי חדשה של HIRENS עם הגרסא החינמית הכי חדשה של GHOST. מצאתי בקישור הבא: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7524162 את גרסא 13 של HIRENS. האם היא כוללת את GHOST? האם זו הגרסא האחרונה של HIRENS שכוללת את GHOST? אני מתכוון כמובן ל-GHOST ל-Windows. למנהלים: אני מקווה שלא עברתי על שום חוק באשכול הזה (למשל אם אסור לפרסם קישורים של פורומים אחרים) …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by snirelbaz,

יש לי תיקיה של משהו עם 40 giga של שירים רציתי לדעת אם יש תוכנה אמינה שיודעת להשוואת בין שירים ולומר איזה שירים נמצאים פעמים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by avigdo,

שלום, יש לי אימיול אך לאחרונה עפו ממנו כל השרתים והארבעה שנשארו כולם מתים. יחס השיתוף שלי היה 1:1.4 כלומר הורידו ממני ב 40% יותר ממה שאני הורדתי אך משום מה נראה ש"סגרו" אותי. התקנה מחודשת מאתר GOOP גם היא לא עזרה ואותם תסמינים חזרו. האם יש דרך להסיר את כל העקבות של האימיול ולהתקין מחדש?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by haztilon,

שלום אנשים. אני מקבל מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. נאמר שיש לי תיקייה עם וינ7 עליה, פרוץ. רק נאמר כמובן. כיצד אני יכול להפוך את כל העניין לדיסק אתחול?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. בהמשך לדיון מפורט שהתקיים כאן בנושא , http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210546.0 הריני לבשר (למרות שבטח כולם כבר יודעים ), שיצאה גירסה חדשה לפלאגאין שפתרה את בעיית העיברית המחורבשת שהייתה בגירסה הקודמת. כמו שנאמר בת'רד הקודם , התוסף הזה מבטיח הרים וגבעות , ומקיים !! מומלץ. קישור להורדתימו : http://www.lyricsplugin.com/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. בכל פעם שאני פותח, עוצר וממשיך לנגן או סוגר וידאו ב-bsplayer (2.57) אני מקבל את הודעת השגיאה הזו: ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונות אבל שום דבר לא התאים למערכת ההפעלה שלי (7) יש למישהו פתרון לבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. F-Prot antivirus 3.15 bitdefender 7.2 איזה יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by kobipk,

לא להתבייש להגיד את האמת הלכתי על סיגון שחור צהוב אדום... תוכן הכותרת Devil שטן מזיר אדום בכל העינין זה האתר http://kobi.zapto.org תגובות חברה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי, אני צריך עזרה קטנה ביצירת Action בפוטושופ. יש לי Action שבין היתר מקטין את התמונה, לרוחב 800, ושומר על היחס. עכשיו, אני רוצה להקטין אותה לרוחב 800 במידה והיא אופקית (וזה עובד מעולה), אבל לגובה 800 במידה והיא אנכית (כי אחרת יוצאת תמונה ענקית ברוחב 800 ואורך ענק). אם אני משנה את ה-Action כך שיעשה resize לתמונה לפי הגובה, אז תמונות אופקיות יוצאות ענקיות (מין הסתם)... מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by erantheking21,

יש לי בעיה מאוד מורכבת עם אתר sport5.co.il לפני כחודש התחילו לי ניתוקים ואיטיות בחלק זעיר מאוד מהאתרים(שכבר לא קיימת כמעט), בעיקר מאתר ערוץ הספורט(עד אז האתר עבד לי מצוין!)..........דיברתי עם בזק התשתית שלי, אמרו לי שההתנתקיות יכולות להיות בגלל המודם הישן שלי, התברר שזה לא עזר, אחרי זה היו כמה בדיקות, עד שלפני יומיים התברר שבאינטרנט זהב רשום שיש לי 8 מגה, למרות שהתשתית שלי בבזק היא 4, דבר הגיוני מאוד שיכול לגרום לבעיות. הבעיה היא שהאתר עולה לסירוגין(לא קורה כל הזמן), פעם הוא מעלה ופעם הוא נתקע וחושב שעה, לרוב הוא נתקע וחושב, גם שנכנסים לכתבות..........בנתיים עד שזה יטופל הם הביאו לי יוזר זמני ואמרו לי לחכות 24 שעות עד שזה יעודכן, בנתיים ראיתי שיפור בגלישה, בצהריים שגלשתי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים