עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nimrods,

משהוא יכול לאמליץ לי על דפדפן הכי טוב?? יש לי את דפדפון Firefox 2.0.0.12 ואני רוצה משהו יותר טוב כי יש דברים שהוא עושה לי בעייות כמו נגיד שאני ניכנס לאיזה אתר אז הוא רושם לי בכתב לא מוכר ושאני ניכנס מדפדפן 6.0 זה רושם לי רגל אז בקיצר אני צריך דפדפן טוב תודה מראש לעוזרים..!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by __MIKO__,

המשך להודעה שראיתי בעבר אך לא נתקבלה תשובה .הורדתי משחק ב2 דיסקים כאשר ישנם 2 סוגי קבצים : BIN ו- QUE מה הם קבצים אלה בכלל? קובץ אחד הוא מעל 700 MB ולכן לא יכלתי לצרוב אותו ע"ג דיסק. עזרתכם זקוקה. חיים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by rija,

ערב טוב חברים. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך של MSI, גלגלתי בגוגל וזה לא הניב לי יותר מידיי תוצאות, וכשניסיתי להוריד מהאתר הרישמי של MSI קובץ ה RAR היה פגום. אני כבר דיי נואש וחושב ליקנות חדש למרות שממש אין לי צורך בכזה. הכרטיס הוא: MSI NX6200LE TD128E אשמח אם תעזרו לי לימצוא אחד שעובד. תודה. יבגני.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by HardGore,

הי, אני מעוניין למזג את פרטישנים E עם D תודה : )

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by fog,

אני רוצה לשמור אצלי במחשב סרטון מ-youTube. איך עושים את זה???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by teddy85,

התכנתי openoffice על המק שלי אבל אני לא מצליח לכתוב בעברית אני חושב שהסיבה לכך היא ש - openoffice משתמש בתת תוכנה של מק בשם X11 והיא די מבודדת את openoffice מהמערכת הפעלה אז כשאני מחליף שפה במערכת הפעלה openoffice לא מגיב להחלפה הזו מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by H3zi,

יש כמה דברים שמציקים לי א. באתר www.yuvaleilam.com אין אפשרות ללחוץ על הלינקים מצד ימין ב. בתפוז בBlogTV אין את היד הזאת כאשר אתה נמצא על השם של החדר כאילו זה לא לינק, אבל אם אני לוחץ על זה זה נכנס ובתוך החדר נראה כאילו לא הושלמה הפתיחה שלו + אין צ'אט תודה לעוזרים אגב, סליחה על הבורות, דפדפנים וכל מה שקשור בזה זה לא הצד החזק שלי

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by GaTor120,

איך אני עושה שיהיה תיקון שגיאות בעברית ב WORD כשהאופיס מותקן באנגלית? תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by slimshady21,

קבלו, חתימה רביעית שלי: מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם,האם מישהו מכיר תוכנה או אופציה אחרת שאפשר לבצע על מנת שטבלאות גדולות של אקסל עם הרבה נתונים,יעבדו יותר מהר ואני מתכוון קבצים בגדלים של לפעמים אפילו 1G,יש הרבה מספרים ונתונים וזה משגע את המחשב,חשוב לציין שמדובר במחשבים חזקים עם מספיק RAM.תודה רבה! (הקבצים נפתחים לוקאלית על המחשב ולא דרך הרשת)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by onn_the_vy,

אני מפעיל את הפיסי אוור ואני רואה מישהוא שהוא לא ממש המחשב השני שלי.. GAL, הכיצד, למה, למה אני.... מישהוא יכול להסביר לי את זה????

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני לא יודע מאיפה ההודעה הזאת בדיוק צצה אבל היא הופיע בדיוק אחרי ששלחתי מייל. אני לא יודע אם זה קשור אבל האייפי 213.57 שמופיע בהודעה הוא בטוח קשור למתב אינטנרט שהיא הספקית שלי. מה זה לעזאזל האתר הזה שהוא מפנה אותי עליו? ומאיפה לעזאזל צצה ההודעה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by moris,

היי! אני מחפש תוכנה כדי להאט משמעותית קובץ מלל או שיר כלשהו! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by amir,

יש לי nav7.5 מותקן על win 98 se יש לי איתו שתי בעיות ואני מבקש את עזרתכם ??? 1.משום מה הוא מתעלם מבקשתי להפוך אותו ל "לא זמין" ע"י קליק ימני עליו בהתחלה הוא עובר ללא זמין וחוזר מידית להיות זמין חשובה לי מאוד האפשרות הזאת להפכו ללא זמין כל פעם כשאני צורב 2. מידי פעם כשאני עושה סריקה ידנית של המחשב הסריקה נתקעת ונשארת תקועה על 0 קבצים נסרקו מאותו רגע היא כל הזמן במצב סריקה ללא אפשרות ביטולה וללא התקדמות מיותר לציין שמצב זה מעיק ומעכב את עבודת המחשב אודה מראש על פתרונותכם לבעיות אלו

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Omerole,

התקנתי אתמול את הגרסא לפיירפוקס שהיא Native 64-bit ,היא נקראית גם Minefield והיא מבוססת על גרסא 3 משהו. בכל מקרה,אני מאוד מאוד מרוצה מהשיפור העצום במהירות טעינה של התוכנה ושל האתרים,ואין בכוונתי לחזור אחורה. הבעיה היחידה היא שסרטוני פלאש כמו ביוטוב לא עולים,בדקתי וזה כי ADOBE לא הוציאו גרסא רשמית של הפלאג פלאש לדפדפני 64 ביט Native. וגם הבנתי שכמה אנשים שמשתמשים בלינוקס SUSE הצליחו לפתור את זה איכשהו אבל לא ראיתי פיתרון ממשי לויסטה. מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. איך אני מוחק את ההיסטורית חיפוש שלי באמיול,יש לי גירסה 0.47c ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by mloler,

מערכת הפעלה:WINDOWS XP SP3 עברתי בהמון פורומים ואתרים וראיתי שאפשר לחבר את השלט של הWII למחשב דרך BLUETOOTH. את זה הצלחתי לעשות, אבל אני רוצה לשחק במשחקים כמו הגיטר הירו(יש לי את הגיטרות של גיטר הירו 5 וBH) ראתי שזה אפשרי דרך תוכנה שנקראת GLOVIEPIE אבל מי שיצר אותה כנראה גזעני כלפי ישראל ואין אפשרות להפעיל אותה בישראל, ניסיתי ואי אפשר... אז בקשה לתוכנה שתיתן חיבור לגיטרה ויהיה אפשרות לשחק במשחקים כמו FoF וJAMLEGEND.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום , אני משתמש ב FIRE FOX בתור הדפדפן העיקרי שלי , אבל ביומיים האחרונים אני נתקל בבעיה בלתי נסבלת , העמוד שבו אני נמצא YNET או כל עמוד אחר עובר לכתובת : http://pbid.iforex.com/engine?site=118144+page=+space=3498+size=295x350+linktarget=%27_blank%27+rnd=(randomnumber) שזו פרסומת ל IFOREX או משהו . לא מדובר ב POP UP , היות ש FF יודע לטפל בהם יפה מאוד , אלא בתופעה מעצבנת שפתאום הדף עובר לכתובת ההיא . בדקתי עם AD AWARE , SPYBOT וכו' ואין כלום . הדבר היחידי שהשתנה שה שהרצתי עדכונים של WINDOWS , ולאחרונה קראתי שהם דחפו פנימה איזה עדכון ל FF . תודה על העזרה , יניב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום אני עובד עם Windows XP SP3, ומעוניין להוריד את תוכנת ה-VM של מיקרוסופט. אם אני זוכר נכון, אז החל מגרסא מסוימת שלה, היא דורשת Vista ומעלה(אני צודק?), אז אם כן, מהי הגרסא האחרונה שמתאימה ל-XP, ואיפה אפשר להוריד אותה? שאלה נוספת: אני צריך קובץ virtual machine עבור התוכנה הנ"ל של מיקרוסופט, שמכיל XP בתוכו, כדי לעשות כמה בדיקות על תוכנות שאני רוצה להריץ, בלי להריץ אותן על המחשב שלי. איפה אפשר להוריד קובץ VM כזה מהאתר של מיקרוסופט? (אני מעדיף להוריד אחד מוכן, מאשר להתחיל ליצור קובץ חדש ולהצטרך להתקין עליו XP.. פשוט חבל לי על הזמן.. ואני זוכר שהרבה פעמים באתר של מיקרוסופט הם נותנים קובץ להורדה, כי הם מראים בו תוכנה מסוימת חדשה שלהם, או בטא כלשהי, או דברים כאלה, וכך הבן אדם …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, הרצתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תוכנה שמתאימה שלמעבד שלי.. אני מחפש תוכנה שמראה את טמפרטורת המחשב: המעבד הכרטיס מסך וכו'. המעבד זה מה שחשוב. תודה רבה מראש לכל המוצא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Asaf.Y,

ברשותי מערכת הפעלה XP PROFFESIONAL,ולאחרונה WINDOWS לא מותא את פנקס הרשימות... ראו תמונה: http://members.lycos.co.uk/asafy/print_screen/notepad.JPG

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ניסיתי פשוט לעשות פרינט סקרין ולהעתיק לצייר , אך ברגע שאני מחכה את המדיה פלייר התמונה נעלמת ואני מקבל מסך שחור במקומה. אז השאלה היא איך אני שומר איזה שהיא תמונה מתוך קטע וידאו ? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום אני הוספתי גריד(grid) - רשת. איך מבטלים ריבועים קטנים? כשאני מצייר הקו נצמד לריבועים קטנים. ונוסף אחרי שמסירים ריבועים קטנים. נישאר ריבועים גדולים. איך עושים שינויי גודל ריבועים גדולים לקטנים? מיכאל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by assaf181,

שלום לכולם שמתי לב שבימים האחרונים יש לי בעיה קטנה עם יוטיוב: כשאני לוחץ למשל על סרגל ה-Details כדי להרחיב אותו, הוא לא מתרחב. זה קורה לא רק ב-Details אלא בכל הסרגלים שאפשר לפתוח. זה קורה רק ב-FF, ב-IE הכל עובד כרגיל. בנוסף, פתחתי את FF בסייף מוד וזה עדיין קורה, כך שזה כנראה לא בעיה באחד התוספים. אני חושב שזה התחיל לקרות אחרי העדכון האחרון - 3.6.12. מה עושים? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Avi952,

כותרת. מישהו יודע\יש לו ניסיון אם יש בעיות? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.