תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מוריד טורנטים דרך התוכנה uTorrent. פתחתי פורט בראוטר וה-uTorrent הראה לי V. שזה אומר שהפורט בסדר והכל מכוון. הבעיה היא שההורדה איטית להחריד. העלאה לפעמים בסדר, יש לי 4 מגה מהירות, אמור להעלות לי על 50 ק"ב / שניה ולהוריד 520 ק"ב / שניה יש לי משתמש בטורנטליץ', ככה שאני אמור להוריד לפחות על חצי מרוחב הפס, אני מוריד על 30 ק"ב עד 50 ק"ב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני צריכה רקע ענק, 7680 * 768 בגווני ורוד. אחד מהמנהלים הציע לי לכתוב כאן הודעה בתקווה שתבינו ללבי ותעזרו לי בעיצוב של רקע כזה. ענבר
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד אני יכול להגדיר אילו "כותרות אחרונות" (Latest Headlines) יופיעו לי בסרגל הכלים? כרגע מה שמופיע זה מה BBC, אני רוצה להגדיר שזה יהיה מאתר ישראלי כלשהו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה שלי לבצע "בוט" מדיסק עליו מותקנת התוכנה - ומשם לגבות את הדיסק הקשיח -ללא העלאה של מערכת ההפעלה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גמרתי להוריד קובץ מאוד חשוב, ובטעות מחקתי אותו, הוא היה קובץ גדול אז ישר המחשב שאל אם "אני בטוח שאני רוצה למחוק", עניתי כן, ורק אחרי זה שמתי לב שמחקתי ת'קובץ הלא נכון!!!! יש סיכוי?! ??? בדיוק אתמול מחקתי ת'נורטון אז ככה שאין ת'תוכנה שלו!!!!!! :-[ יש לי ווינדואס 98 !! תודה דחוף!!! יונתן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנלא רוצה את רדלייט כי יש בה ספייוורים יש תוכנה קלה אחרת ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב FireFox ורוצה לחסום איזשהו אתר ואני לא יכול לחסום אותו דרך הקובץ Host (פרטים בהמשך) חברה שלי כל היום משחקת באיזה משחק שנקרא Bubles, זה נחמד אבל היא כל היות משחקת בזה!!! אני יודע מה כתובת ה IP של ה Web Page שמפעיל את המשחק ואני רוצה לחסום אותו. חברה שלי מכירה את האופציה של חסימת אתרים דרך הקובץ Host אז אם אני אחסום את האתר משם היא תעלה על זה... איך בכל זאת אני יכול לחסום את האתר :s05: ??? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. משום מה מדי פעם מופיע לי ש X HAS ADD YOU TO HIS CONTACT LIST ואז מופיע איזה חלון שבו אני יכול לראות את הפרטים שלו, לעשות BLOCK או להוסיף לCONTACT LIST שלי. בשאלה היא, למה זה כזה מסובך, טאיפה אני קובע שלא כל אחד יוכל להוסיף אותי לרשימה שלו, אלא רק ב AUTHORIZATION שלי . . . כמו בגירסאות קודמות ? 2.ב STATUS יש ONLINE AWAY NA OCCUPIED וכו' . . . ולמטה יש ICQ STANDART ו INVOSOBOLE, עכשיו , נראה שאפשר להפעיך את כל המצבים שמקודם גם ב STANDART וגם ב INVISIBLE. שאלה: מה ההבדל בין STANDART ל INVISIBLE, ומי מהם זה ה INVISIBLE של ICQ 5.1 ?!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אצלי זה קצת יותר מ14 גיגה.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוורד ופיירפוקס יש מן מילון כזה שבודק איות. אבל אצלי זה רק באנגלית... יש דרך להוסיף אפשרות כזאת בעברית? OFFICE 2007 ENTERPRISE FIREFOX... מה שרשום בצד <<<=====
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בצורב שלי יש את הפונקציה שנקראת LightScrab. לפי מה שהבנתי זה מאפשר "לחרוט" על הצד העליון של הדיסק איזה תוכנה מסוגלת לעשות את זה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היו לי שתי כתובות אימייל של msn(ששומש גם למסנג'ר) ולאחרונה ניסיתי להיכנס אליהם שוב וזה כותב לי שאין את הכתובות האלה, האם יש אפשרות לשחזר אותם או להעביר את הכתובות הישנות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי כמו בכותרת, אני לא מצליח לראות בפורומים תמונות מהאתר imageshack במקום התמונה אני רואה תמונה של צפרדע והודעה: domain unregistered to view אשמח לעזרה תודה אסף
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה כבר זמן רב, ובאתר עם הזמנה כלומר אני חייב להשאיר את התוכנה פתוחה והיא תעלה למשתמשים אחרים. היו לי משהו כמו 100 טורנטים שהסתיימו והעלו כבר במשך כמעט שנה, הבעיה היא שאני סימנתי את כולם, לחצתי מקש ימני, רציתי לבחור ב"חלוקת רוחב פס" ובטעות נלחץ לי "הסר" כל הטורנטים נמחקו מהתוכנה האם יש דרך להחזיר אותם???
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את התוסף של הmedia player לדפדפן של גוגל אבל כשאני לוחף על התקן תוסף אני מקבל את ההודעה הזו:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי חלונות 7. כשאני נמצא באתר מסוים אותו אני מעוניין לשלוח כלינק לחבר (file>send>link by email) בניגוד לעבר אז הכל היה תקין, עכשיו תוכנת הדואר (אאוטלוק) לא נפתחה והלינק לא נשלח. ניסיון לפתוח את התוכנה באופן נפרד, היא נתקעת ולא קורה שום דבר וצריך לבצע איתחול. אם מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויוכל לסייע? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,יש לי נטבוק שהלך לו הCD-ROM כנראה מכל המכות שהמחשב קיבל שהלכתי איתו לבסיס. חיפשתי ברשת מדריכים אבל הכל קצת מסובך לי הנה דוגמא למשהו לא מובן.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש מחשב נייח 60 מחשבים ניידים מאותו הסוג. ראוטר פשוט של NETGEAR ועוד ראוטר של TREDNET עם 8 פורטים. בניידים אין מערכת הפעלה,איך אני יכול ליצור IMAGE של WINDOWS XP PRO עם דרייברים ג'נריים ולפרוס אותו ברשת? יש את התוכנה ARCONIS ברישיון. שאלה נוספת : האם יש אפשרות ליצור IMAGE של WIN XP PRO עם ARCONIS ב-VIRTUAL BOX עם הדרייברים הג'נריים שלה ולהתקין בניידים? אשמח
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנה של טיונר דיגיטאלי (עדיף רק טיונר ולא תוכה עם עוד כמה דברים כמו גיטרה פרו) אמין? כי כבר נמאס לי מהטיונר של גיטר פרו הוא כל הזמן מחליף צד וזה סתם לוקח מלא משאבים מהמחשב. עדיף תוכנה חינמאית או דמו שאני אוכל לבחון , תודה
-
-
ערב טוב חברים. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך של MSI, גלגלתי בגוגל וזה לא הניב לי יותר מידיי תוצאות, וכשניסיתי להוריד מהאתר הרישמי של MSI קובץ ה RAR היה פגום. אני כבר דיי נואש וחושב ליקנות חדש למרות שממש אין לי צורך בכזה. הכרטיס הוא: MSI NX6200LE TD128E אשמח אם תעזרו לי לימצוא אחד שעובד. תודה. יבגני.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי דיסק קשיח של מקסטור 250GB, השבוע עדכנתי עליו VISTA ויש לי הרגשה שכל הזמן הוא עובד ואין לי מושג למה. מישהו מכיר תוכנה טובה שיודעת לבדוק מה רץ ומה נכתב או נקרא כרגע מהדיסק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, אחרי שאני גולש באינטרנט ובודק אחרי זמן מה איזה תהליכים רצים במחשב אני מגלה שiexplorer.exe מופיע בממוצע ב8 פעמים וזה אחרי שהאינטרנט נסגר. ולכן אני צריך לסיים את התהליך באופן ידני. דבר זה מאט את המחשב . אני משתמש באנטי וירוס של AVG ובתוכונת כמו ad-aware spybot search&destroy Ccleaner...ועדיין תופעה זו חוזרת על עצמה. אשמח לעזרה...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-