עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TNT,

אנשים לא מצליחים לשלוח לי דברים דרך האיסיקיו!!!!!!!! ניסיתי להתקין מחדש, לא עזר! זה מרגיז אותי!!!!! מישהו יודע מה הבעיה?!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. איזה מקודד בדיוק אני צריך? כי יש לי סרט SVCD ומשום מה הוא לא עובד לי איזה מקודד בדיוק אני צריך להתקין? מאיפה אפשר להוריד אותו? תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Guy950,

שלום, בעבר הייתה לי בעיה במחשב שהזיכרון מחולק ל2 מחיצות ובאחת המחיצות היה מעט מדי זיכרון וכשבאתי לפה הציעו לי תוכנה כלשהי שצרבתי על דיסק ועשיתי לה BOOTS או משהו כזה ככה שהתוכנה בדיסק עלתה לפני הווינדוס וסידרתי את כל בעיית הזיכרון. וובכן, עכשיו הבעיה חזרה והיא גדולה מתמיד, נשארו לי ג'יגה בייטים בודדים במחיצה ואני צריך להוסיף עוד אבל אני לא זוכר את שם התוכנה, מישהו יכול לעזור לי לאתר תוכנה שיכולה להעביר זיכרונות בין המחיצות של ההארדיסק?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי חברה, קניתי את המחשב בחו"ל, התקנתי עליו עברית, הכל טוב ויפה. עכשיו כשאני כותב משהו בעברית ב notepad ולוחץ על שמור (בניסיון לשמור ב ANSI) הוא מעלה לי הודעה: This file contains characters in Unicode format which will be lost if you save this file as an ANSI encoded text file. To keep the Unicode information, click Cancel below and then select one of the Unicode options from the Encoding drop down list. Continue? אם אני שומר בכל מקרה אז העברית הופך לג'יבריש. עכשיו ניסיתי לשמור כקובץ ANSI על המחשב השני שלי והוא מאפשר לי. איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת? (אני חייב את הקבצים כ ANSI)... תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Funkyzord,

מצאתי (בערך) דבר חמוד ומגניב לאיסיקיו שמאפשר לך להוסיף סמיילים ולצבוע את הטקסט ורציתי (גם בערך) לשתף אותכם www.mastool.com לא אליכם: עדי, זה ילמד אותך לא להראות לי משהו עריכה: בשביל לצבוע ולשלוח תלחצו על ctrl+"\"

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בכל פעם שאני נכנס לאתר YNET, אתר החדשות של ידיעות אחרונות, ה-CPU usage קופץ לסביבות 50 ואם אני פותח TAB נוסף שמכיל דף מ-YNET הוא מגיע ל-100%. ברגע שאני סוגר ואין כל זכר ל-YNET, המצב חוזר להיות נורמלי. יש לציין שזו בעיה מתמשכת (ה-PROCESS של הדפדפן הוא זה שקופץ לשמיים), כאשר ב-IE זה לא קורה. מישהו נתקל בזה ויש לו מושג למה זה קורה? איך לעזאזל אתר יכול לגרום לדפדפן לצרוך 100% יכולת עיבוד?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. יש לי כרטיס TV במחשב, עכשיו יש לכרטיס כמובן שלט. אני רוצה לעשות ככה שהשלט לא רק יכבה את התוכנה אלא גם את המחשב, יש איזה תוכנה שיכולה לעשות את זה? או שזה רק דרך חומרה? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום. אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל להוסיף כיתוב בזמן הסרט או לעצור את הסרט ולשים כיתוב לכמה שניות וזה ימשיך.. כאלו דברים פשוטים על איזו תוכנה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by dorish,

שלום יש לי Creative X-Fi XtremeMusic ואני לא מצליח למוצא לו דרייבר אבל אני יסביר בדיוק עד לפני כמה חודשיים הייתי מתקין מהדיסק שקיבלתי אם הכרטיס אבל הוא אבד לי ומאז אני ממש מחפש. באתר הרשמי יש דרייברים והם עובדים אבל זה לא אותם דרייברים שהיו לי מקודם אין את התוכנה שהיתה ליד השעון שהיה כול כך קלה לשימוש http://hwzone.co.il/reviews/xfi/3 תכנסו לכתובת הזאת ותביינו בדיוק מה אני מחפש אני ממש יודע לכם אני כבר חודש מחפש ברשת ולו מוצא תודה ענקית מראש...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by IlanF,

הבעיה שלי לאט לאט נעלמת, לאט לאט אני מוצא פתרון לבעיה המעצבנת כל כך של SOUNDMAX. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס קול ועכשיו אני יכול להקליט קול, אבל הבעיה שההקלטה יוצאת עם צליל דפוק ומעוות. אין דרייברים חדשים יותר לכרטיס קול שלי, אז עדכון לא הולך לעזור. תודה לעוזרים, אני כבר לא יודע מה לעשות עם הבעיה הזאת ואני אפילו מוכן לקנות כרטיס קול חדש רק שהבעיה תיפתר... (כמובן שעדיף לפתור אותה ולא לקנות כרטיס קול) הינה סרטון שהקלטתי שמדגים את הצליל הזוועתי http://www.youtube.com/watch?v=4wXw-XY8wUo

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by m53242,

אני צריך עזרה , מישהו מומחה לפורום כאן. יכול לעזור לי בבקשה לייצור להכין Bootable CD תוכנה MHDD לתקליטור רגיל CD לא תקליטור DVD שיעבוד ב DOS כי יש לי בעיה בלוח אם H310M-A בביוס אין אפשרות לשנות ל- IDE רגיל יש רק UEFI או legacy זה אלה ביוס לא עולה ולא רואה כוננים דיסק קשיח SATA ב-DOS הבעיה תוכנה MHDD מיושן עובד DOS עולה חלונות 98 גירסה מאוד מאוד ישן ולא מתאים ללוח אם. צריך שיעבוד ב- DOS של חלונות 10 או חלונות 7 או חלונות 8.1 משהו כזה. מישהו מומחה לתוכנה שיודע להכין לייצור קבצים הפעלה DOS של תוכנה MHDD של בדיקה דיסק קשיח ליבדוק אם יש סקטורים פגומים. אני אוהב ליראות תוכנה MHDD שמראה לך כמה מספרים וכמה צבעים אדומים וירוק ואיקס ושגיאות סקטורים פיגומים זה נחמד מאוד וזה …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7, אקספלורר 9. כיצד אני מוסיף שתהיה לי שורת חיפוש קבועה בסרגל הכלים ליד שורת הכתובת? (את הספק של מנוע החיפוש אני יודע לבחור) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. שלום יש מחשב נייח 60 מחשבים ניידים מאותו הסוג. ראוטר פשוט של NETGEAR ועוד ראוטר של TREDNET עם 8 פורטים. בניידים אין מערכת הפעלה,איך אני יכול ליצור IMAGE של WINDOWS XP PRO עם דרייברים ג'נריים ולפרוס אותו ברשת? יש את התוכנה ARCONIS ברישיון. שאלה נוספת : האם יש אפשרות ליצור IMAGE של WIN XP PRO עם ARCONIS ב-VIRTUAL BOX עם הדרייברים הג'נריים שלה ולהתקין בניידים? אשמח

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, הרצתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תוכנה שמתאימה שלמעבד שלי.. אני מחפש תוכנה שמראה את טמפרטורת המחשב: המעבד הכרטיס מסך וכו'. המעבד זה מה שחשוב. תודה רבה מראש לכל המוצא.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by avigdo,

שלום, יש לי אימיול אך לאחרונה עפו ממנו כל השרתים והארבעה שנשארו כולם מתים. יחס השיתוף שלי היה 1:1.4 כלומר הורידו ממני ב 40% יותר ממה שאני הורדתי אך משום מה נראה ש"סגרו" אותי. התקנה מחודשת מאתר GOOP גם היא לא עזרה ואותם תסמינים חזרו. האם יש דרך להסיר את כל העקבות של האימיול ולהתקין מחדש?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. חבר'ה אני צריך את עזרתכם המיידית, בעמוד שהעתקתי מהנט ואני רוצה להדפיס בוורד מופיעות לי המילים בסדר הפוך! למשל המילה שלום תופיע כך: "םולש" רציתי לדעת איך להפוך את הטקסט דרך וורד חזרה. לאזרתכם אודה. והרי העמוד המדובר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתכוון לטוס בקרוב לתקופה ארוכה במזרח וגם לצלם שם. מדי פעם אני מתכוון לפרוק את התמונות מהמצלמה באופן הבא: גישה למחשב ציבורי, הכנסת כרטיס הזיכרון למחשב באמצעות קורא כרטיסים, העתקת הקבצים לכונן קשיח נייד (320GB) שם ישמרו כל התמונות עד שאני אחזור לארץ למחשב הישן והטוב. הבעייה היא ששמעתי שבמחשבים כאלה נפוצים מאוד וירוסים אשר עלולים בעת חיבור הכרטיס או ה-HD למחוק לי בבת אחת זיכרונות יקרים של כמה חודשים, ובשבילי זה אומר שאני אצטרך לעשות את כל הארצות והמסלולים מחדש : האם ישנה דרך כלשהי להתמודד עם התופעה (חוץ מלקנות מחשב נייד)? פעולות מנע מסויימות, תוכנות קטנות שניתן להוריד או כל דבר אחר? תודה! *אני מקווה שזה הפורום המתאים, אם לא אז תעבירו לאיפה שזה רלוונטי…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by jj516,

באתר : www.wwf.com יש menu bar איך ובאיזה תוכנה אני יכול לעשות את ה menu bar שיש לאתר? ובאיזה תוכנה אני אוכל להכניס אותה ליצירת האתר?, אני אוכל להשתמש ב front page?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by TermiNal,

הורדתי את האייסי לייט החדש ( www.icq.com/beta ) וכל פעם שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי Loading CL .. נתתי לזה לילה שלם לטעון וזה לא עזר. מה עושים כדי שזה יעבוד? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. המדיה פלייר וגם נגן הקריסטל לא עומדים במשימה, הצבע נמרח.. יש המלצות??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by amir,

יש לי nav7.5 מותקן על win 98 se יש לי איתו שתי בעיות ואני מבקש את עזרתכם ??? 1.משום מה הוא מתעלם מבקשתי להפוך אותו ל "לא זמין" ע"י קליק ימני עליו בהתחלה הוא עובר ללא זמין וחוזר מידית להיות זמין חשובה לי מאוד האפשרות הזאת להפכו ללא זמין כל פעם כשאני צורב 2. מידי פעם כשאני עושה סריקה ידנית של המחשב הסריקה נתקעת ונשארת תקועה על 0 קבצים נסרקו מאותו רגע היא כל הזמן במצב סריקה ללא אפשרות ביטולה וללא התקדמות מיותר לציין שמצב זה מעיק ומעכב את עבודת המחשב אודה מראש על פתרונותכם לבעיות אלו

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. משום מה באתר היצרן לא ניתן להוריד http://www.epox.com/downloads.asp?class=DRIVERS&item=EP-4SGM8I

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by eranx,

שלום לכולם, אני מנסה לייצא נתונים כגון כתובת איי פי, שם מכונה, דומיין, גודל דיסק לקובץ XML. לאחר שטענתי באקסל את הקובץ XML, דרך הטאב של הDEVELOPER, אני מנסה לעשות ייצוא ואני מקבל שגיאה: Denormalized data צירפתי את קובץ הXML כדי שתוכלו לראות את הסכמה, ובנוסף הינה השגיאה שאני מקבל מהאקסל: http://postimage.org/image/qk0edycsj/ אני מניח שהחסרתי קצת מידע מאחר וקצת קשה לי להסביר את הבעיה. אשמח לקצת כיוון.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by RoMEo,

אהלן, נתקלתי בבעיה בדפדפן של כרום. מה שקורה, זה שהוא לא מראה לי את כל הפריטים בדף. לדוגמה, האתר של המכללה שלי, שבו יש דף עם תיקיות - בדפדפן לא רואים את התיקיות. הבאתי תמונה להמחשה: אפשר לראות בריבוע הקטן שנפתח שהתיקיות לא מופיעות...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by nimrods,

משהוא יכול לאמליץ לי על דפדפן הכי טוב?? יש לי את דפדפון Firefox 2.0.0.12 ואני רוצה משהו יותר טוב כי יש דברים שהוא עושה לי בעייות כמו נגיד שאני ניכנס לאיזה אתר אז הוא רושם לי בכתב לא מוכר ושאני ניכנס מדפדפן 6.0 זה רושם לי רגל אז בקיצר אני צריך דפדפן טוב תודה מראש לעוזרים..!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.