תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי WINDOWS 7 ואני לא מצליח להגדיל את הכונן C שבו נמצא ה WINDOWS. אני הולך ל DISK MANAGMENT ואני יכול לעשות SHRINK ו EXTEND רק לכונן D כשלכונן C אני יכול לעשות רק SHRINK- כלומר הוא לא נותן לי להוסיף לו לגודל. (האופציה של EXTEND פשוט אפורה ואי אפשר ללחוץ עליה) למישהו יש רעיון אולי מה הבעיה או פיתרון לבעיה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי אני מחפש איזה תוכנת דוק טובה לווינדוז 7 שנראית טוב... וקלה לתפעול. יש המלצות? חיפשתי בנט.... מצאתי את העיגול הזה (circle dock) אבל אני לא מצליח להכניס לו עיצוב וזה גם קצת מסורבל.... יש למישהו איזה תוכנה טובה ופשוטה? נורא אהבתי את העיצוב של המאק... אם זה עוזר ב-PC.... טיינקס.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כמו כן הסרתי את הדרייבר לא שהוא גם התקין משהו אבל עשיתי הסרה, ביצעתי restart העלתי את הWIN 7 ב"מצב בטוח" משם הפעלתי את התוכנה driver sweeper הסרתי כל משקשור לATI, הפעלתי מחדש נסיתי להתקין את הדרייבר שהיה לי אך הוא לא מתקין לי, שיחזור מערכת גם לא עזר פה..מחקתי כמה קבצים ברג'סטרי ועדיין כלוווום!! ביצעתי סריקת וירוסים..כלום! אבווד עיצות מבקש שמישהו יעזור לי בקשה.. מי שמתפתח את הוירוסים האלה מות יומת!! מה משעמם לאותם ילדי כאפות האלה חנונים מחורבנים..אשכרה מבזבזים את זמנם בשביל לפתח תוכנה שתהרוס לאחרים, חולי נפש אומללים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק מקורי של קספרסקי 2009 התקנתי עכשיו ווינדוז 7 ניסיתי להתקין את קספרסקי אבל אני מקבל כל הזמן הודעה שאחד הקבצים נחסם כי הוא לא מתאים לווינדוז 7 incompability חיפשתי באתר של קספרסקי אבל לא מצאתי שום דבר רק שאפשר לקנות אחד חדש שעובד על ווינדוז 7 מישהו יודע מה עושים? או יודע איך אני יכול לסדר את זה מבלי לקנות חדש?? טיינקס!
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שכל יום בערב תגבה לי את החומר שיש לי אני צריך שיהיה גיבוי ראשון מלא ובגיבוי השני יהיו רק את הקבצים שהשתנו מהגיבוי המלא אני צריך גיבוי רק של שלושה ימים כרגע אני עובד עם COBIAN, כעקרון יש לה את האופציות האלו, אלא שיש לה כמה בעיות 1.בפועל היא לא מגבילה את מספר הגיבויים, לכן יש לי טונות גיבויים ואין לי מקום בשביל זה. 2.בכל גיבוי היא יוצרת את כל התקיות גם אם אין בהם קבצים שהשתנו דבר שמעמיס לי על המחשב. אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא תוכנה שתפתור לי את הבעיות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה, ליפני שבוע בערך התחילה לי בעיה מוזרה שכשאני מפעיל את המחשב הוינדוס (7, 64 ביט) מזהה שתי רשתות (ציבוריות) ועל שנייהם אין אינטרנט. המחשב מתחבר לראוטר, וכבר כמה חודשים הכל עבד בסדר.. תמונה: http://img191.imageshack.us/img191/4449/35323286.jpg הקטע העוד יותר מוזר, שאם אני מפעיל את הוינדוס XP (שיש בהרד דיסק נפרד) הכל עובד כרגיל.. ואז אם אני חוזר לוינדוס 7 שוב הכל עובד, אבל בפעם הבאה שאני יפעיל כבר לא יעבוד פתרון נוסף שמצאתי הוא למחוק את ההתקנה של מתאם הרשת (בוינדוס 7) ואז לעשות הפעלה מחדש ואז הוא יתקין את זה לבד מחדש וזה יעבוד (עד הפעם הבא שאני יפעיל מחדש).. בקיצור כל הפתרונות האלו עובדים רק לפעם אחת וזה יוצא שכל יום אני צריך או להתקין את המתאם מחדש …
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כרגע המצב אצלי שבכל הוספת מועדף ב-IE7 מופיעות תיקיות המועדפים כשהן פתוחות כלומר כל תתי התיקיות מוצגות גם הן מה שמקשה על ביצוע הפעולה. איך להגדיר שייפתחו רק התיקיות הראשיות? לא מצאתי אפשרות לסדר זאת. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום! אני צריך דרייבר ללוח כתיבה אלקטרוני (לוח גרפי) AIPTEK Slim Tablet 800U Wide ווינדוס 7 64BIT. חפשתי באתר היצרן ולא הצלחתי למצוא. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי עברתי עכשיו לווינדוז 7 ושמתי לב עכשיו שאין ב-7 ווינדוז מייל...... יש לי כמה קבצי מייל שאני צריך שגיביתי בינתיים, התקנתי את כל ה-office וכנראה שאני אעבור ל-office outlook בכל מקרה השאלה כזו: ניסיתי לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק של האופיס אבל אני לא מצליח, התוכנה לא מזהה את הקבצים. שמתי לב שהקבצים של האאוטלוק מסתיימים ב htm בעוד המיילים של הווינדוז מייל מויסטה מסתיימים ב eml. ניסיתי לשנות את הסיומת ולפתוח...... זיהה את זה באופן חלקי ביותר אבל את הרוב אי אפשר לקרוא (ג'יבריש). כשאני מנסה לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק אני מקבל הודעת שגיאה. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, יצרתי סרטון המכיל 6 שכבות שהן 3 זוגות של שכבות טקסט ושכבות מיסוך (mask). בנוסף ל 6 השכבות (3 שכבות ממוסכות) קיימת שיכבת רקע. הרצת קובץ fla מציגה את הסירטון כיאות. אחר שעשיתי: file-publish קיבלתי סרטון מסוג swf המציג לי את שיכבת הרקע בלבד, ללא הטקסט המשתנה. מישהו מבין על מה ולמה ? מישהו יכול לעזור לי לתקן את המעוות (בתנאי שאדע מה מעוות) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי להוסיף שורה בקובץ CFG של מישחק קריסיס ,פתחתי עם תוכנת הכתבן , ברגע שאני רוצה לשמור, זה כותב שלא ניתן לשמור. מה עושים? רוני
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
בוקר טוב, זה היה הפורום שהתאים ביותר אז פתחתי את הת'ראד פה... השאלה בכותרת, האם דבר כזה אפשרי? ניסיתי TMPEnc, ניסתי AVIRECOMP, בשניהן מאבדים הרבה מאוד מהאיכות. איך אני יכול להדביק כתוביות על קובץ AVI בלי לאבד מהאיכות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להכין TUTORIALS מיקצועיים. דרושה המלצה לתוכנת VIDEO SCREEN CAPTURE טובה לא משנה שתעלה כסף העיקר שתהיה איכותית נוחה ובעלת יכולות ייצוא רבות עם אפשרות להקלטת סאונד של המחשב ומהמיקרופון אפשרויות זום הדגשה וכו. תודה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אם מדובר בתכנה ישנה שכבר לא בייצור ולא ניתן לרכוש אותה בחנויות בתור מוצר חדש, האם זה חוקי להשתמש בעותק שלה? במידה והיצרן עדיין קיים אך כבר מזמן לא נותן שום תמיכה והפסיק לשחרר עדכונים לתכנה. לדוגמה Doom 2 או Windows 98.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני חדש כאן.... עכשיו לבעיה, כאשר אני מתקין תוכנה חדשה במחשב, לאחר הפעלה חדשה של המחשב והפעלת התוכנית מופיעה לי הבעיה: " התמונה : או http://tinypic.com/r/11sfrbl/6 זה כאילו אחרי שאני מתקין משהו הווינדוס מוחק לי אותו ישירות. תודה לכל העוזרים וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוספתי תיקייה בשם "Steven Wilson - Insurgentes" לתוכנה, בתוך התיקיה יש שתי תיקיות Disc 1&Disc 2 (Bonus cd). איך אני עושה שבתוכנה יופיעו שתי התיקיות ולא הכל בייחד?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה אני לא מצליח לרשום בעברית בתוך הודעות הדואר, לוח השנה וגם בתוך הערות של אנשי הקשר (כל מה שקשור למקום טקסט) מה מוזר בתופעה שאני כן מצליח לרשום בעברית רק בכותרות כמו בנושא, כותרת וכדומה, ואם אני מעתיק טקסט בעברית ממקום אחר לתוך ה outlook זה מקבל, אבל שוב לא ניתן לרשום בעברית בעזרת המקלדת... נראה שהוא מסרב לחלוטין לקבל את פריסת המקשים שלי. ניסיתי את כל הפתרונות כולל חפירות מעמיקות בפורומים, החל משינוי קידוד ל unicode, ביטול תוספים, בדיקה שפריסה של המקשים תקינה תיקון מחדש של ה Outlook, הקלדה באמצעות מקלדת וירטואליתושום דבר לא פתר את הבעיה... אני עובד עם office 2007 sp2 על windows xp sp3, שניהם בעברית ומעודכנים עד לעדכון האחרון, העברית עובדת מצויין בכל הת…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני יכולה לצרוב קלפים לדיסק לאוטו? יש לי נירו וניסיתי DVD ניסיתי MP3 - CD כל דבר אפשרי וזה לא נותן לי תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נמאס לי. אני כותב המון דברים, וממש אין לי חשק שלכל אחד תהיה גישה לדברים האלה. אני לא מעוניין להתחיל להגדיר משתמשים על WIN7, כי זה מעצבן ומטופש להחליף משתמשים ותהיתי -איך אני יכול לחסום תיקייה ע"י הגדרת סיסמא? יש דרך לעשות את זה דרך מע' ההפעלה? או דרך תוכנה כלשהי? אודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפכתי את הרשת אחר חיפוש דרייבר לסורק הנ"ל, הדרייבר שבא עם הסורק בזמנו לא עובד, באתר הרישמי של קאנון כבר אין עידכון דרייבר למערכת 64 ביט...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה בזיכרון הווירטואלי. כשאני מפעיל את המחשב מחדש הכל טוב ויפה והוא עומד על 28%(מתוך 4 ג'יגבייט שיש במחשב). כשאני הולך לישון/מפעיל משחק כלשהו וסוגר אותו/ המחשב במצב המתנה, כל הזיכרון הווירטואלי עולה לכיוון של 40-55% מבלי לעשות כלום... הבנתי שיש איזשהו קובץ שמתקן את הבעיה הזאת אם אין כזה דבר אז איזה פתרון אחר ניתן לנסות? תודה, ערן
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
יש לי קובץ PDF צבעוני שאני רוצה שיהיה בגווני אפור בלבד כלומר להוריד את הרוויה ל-100 הבעיה היא שיש לי רק תוכנות שעושות את הפונקציה הזאת לקבצי JPEG TIFF וכד' יש דרך לעשות את זה לקובץ PDF?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לצילום של המסך אבל לא למסך מלא אלא קטעים חתוכים מהתמונה. יש כזאת תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, לפני הפירמוט היה לי במחשב ESET SMART SECUIRTY כזה שבא עם קובץ שכל פעם שהמחשב עולה ,עולה עם האנטי וירוס אייקון צהוב למטה והוא עושה לו UPDATE ופורץ אותו או משהו כזה ..ואז אף פעם האנטי-וירוס לא היה עושה לי בעיות.. אבל אני לא מוצא את זה אז עם אפשר את זה.. או לפחות משהו כזה.. ותוכנת סריקה עם פריצה Ad-aware pro לא חייב PRO אבל העיקר שלא יעשה בעיות תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-