תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מצליח לראות את הטמפרטורות במשחק WOT , אבל אם אני רוצה לראות את זה שאני גולש באינטרנט אני לא מצליח לא בכרום ולא באופרה , מישהו יודע מה צריך לעשות כדי לראות את זה גם שאני עובד באינטרנט ? או שזה רק למשחקים ? כי ראיתי רשימה של תוכנות זה אמור לעבוד על כל תוכנה , ברשימה יש לי אופרה כרום אבל זה לא עובד
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זוהי ההודעה שאני מקבל (גם עם הכרטיס HD3650 קיבלתי הודעה זו אך גיום יש לי HD3450 )
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי כל כמה שניות חלונות קופצים אפילו שאני לא באינטרנט ניסיתי אנטי וירוס אנטי ספייוור הכל חוסם פופ אפים אבל זה עדיין מופיע וזה מאוד מאוד מציק מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לקבל המלצה לתוכנת ANTI_SPYWARE טובה. העניין הוא שעד לא מזמן השתמשתי באופן קבוע ב AD-AWARE SE שהייתה נחמדה, קלילה, והשמתשתי בה באופן יזום פעם בחודש בערך, מה שמצה חן בעיני בתוכנה הזו הוא שהיא קלילה, לא מריצה שום דבר באופן קבוע, ורק מתי שרוצים לבדוק את המחשב אז מפעילים אותה והיא סורקת. עד עכשיו הכל טוב ויפה, רק שביום מן הימים, חברה שלי מחקה את התוכנה בטעות. ניסיתי להתקין מחדש, רק שאני מגלה שהיום כבר היא לא משווקת, ויש גרסה חדשה שנקראת AD-AWARE 2008. וגם היא חינם והכל. הורדתי את התוכנה, התקנתי. ובסריקה הראשונה שעשיתי, התוכנה התחילה לעשות בעיות. הרצתי סריקה, הסריקה לא הגיע לסיום. התוכנה רצה במשך יומיים! רצוף במצב סריקה ולא התקדמה לשום מקום. אני לא יודע מה לעש…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום שלום יש לי בעיה התקנתי לא מזמן symsntec antiVirus ועכשיו כשאני רוצה לעשות liveUpdate זה לא נותן לי לעשות. ניסיתי לעשות פה חיפוש בפורום ולא כ"כ מצאתי. נ.ב התוכנה מקורית וחדשה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הורדתי קובץ ISO עכשיו יש לי NERO 7 אז איך אני צורב את הוינדוס כך שיהיה BOOTABLE ?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הכל פשוט נהיה כזה גדול,זה אצלי או אצלכם?כי זה קורה רק באתר הזה!!
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה נכנס אליי.. אבל אלה ספייווארים שממש ,אבל ממש לא רוצים לרדת בשום דרך! ניסיתי עם 4 תוכנות נגד ספייווארים,ניסיתי לחפש את הקבצים ידנית,הפעלתי את המחשב במצב בטוח,חיפשתי ברג'יסטרי ערכים, פשוט הכל! אין ,ולא הולך החרא לא רוצה לרדת..אין לי מושג מה לעשות אנשים זה כזה אני במחשב,כעבור כמה דק' קופצים חלונות של פירסומות,וכל מיני שטויות. זה גם התקין לי טול באר של משהו..ניסתי להעיף אותו,לא הלך צירפתי 2 תמונות... והשניה: הראשונה,זה אחד החלונות שקופצים..כמובן שאני לוחץ X .. ואח''כ שאני לוחץ X מופיע לי החלון השני וכמובן שאני לוחץ NO.. אבל אחריי כמה דק',שוב חוזר אני לא יודע מה לעשות אנשים....בבקשה במנהל המשימות,בתהליכים..יש שם תהליך מוזר,כל שניה שאני מו…
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך יוצרים דיסקט הפעלה, שיביא אותי לMSDOS (אני צריך למחוק כמה קבצים שלא נמחקים לי בוינדוס) וגם את האמת אני לא מבין את ההבדל בין כל הדרכים האלה- למה אני לא יכול פשוט לעשות אתחול לדיסקט עם האפשרות "צור דיסקט הפעלה של ms-dos ? או כשאני יוצר דיסקט הפעלה דרך האתר הזה: http://www.bootdisk.com/ זה גם מתקין את הMS DOS ? קראתי גם שאפשר להשתמש בתוכנה NTFSPRO, אז התקנתי אותה וזה התחיל להעתיק קבצים אל הדיסקט, אבל אז הוא ביקש דיסקט שני. אז מה זה מה אני עושה עם זה? יש לי מערכת NTFS .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס מקורי Service pack2. עכשיו שאני פותח את הדפדן רשום לי שגיאה וישר הוא נסגר X: מזל שיש פיירפוקס. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיוצרת כרטיסי ביקור? עם רקעים ודוגמאות... ולא, אני לא רוצה לעשות את זה ב-Word (לא יוצא יפה וזה די מוגבל). תודה.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה שממירה כמויות גדולות של קבצים [מאות ואף עשרות] מתיקיות שונות מפורמט JPG לפורמט BMP בצורה אוטומאטית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על הגרסא החדשה של הדפדפן? שווה להוריד ולהשתמש?
-
- 14 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כל הקבצים הפכו להיות aesir יש מה לעשות??
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלשום היתה לי הודעה לגבי גירסה חדשה של מסנג'ר, אז לחצתי לו להתקין והוא התקין, ואז ניסיתי להתחבר, חיכיתי דקה ומשהו ואז היה כתוב לי שיתכן שיש בעיה בחיבור שלי ושאבדוק אם אני מחובר לאינטרנט (הייתי מחובר מן הסתם), ניסיתי להסיר ולהתקין שוב וגם ניסיתי להשתמש בWINDOWS MESSENGER ובהכל- אותה הבעיה. אם מישהו יודע מה ניתן לעשות אודה לו מאוד... עריכה: כשנכנסתי לאימייל גיליתי שגם שם - כל הזמן כתוב Connecting עד שנמאס לי ואני יוצא =( מה הבעיה שלי?..
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם יש נורטון אני וירוס של קרספרסקי גרסה 5 נגמרה לי האקטיבציה עכשיו יש לי מלא ודים חדשים הבעיה שהם פתאום נהפכו לי לסיומות של קובץ של כתבן והנורטון לא מקבל את זה אייך אני פותר את הבעיה וכל קוד חדש שאני מנסה להוריד הוא ישר הופך לי לסיומת של כתבן ואפילו גם את התמונה של הכתבן גם מופיע
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
מזל שיש לי KASPERSKY 6 אם FIREWALL טוב ה IPS 66.185.126.167 174 166 תגידו זה מסוכן העסק הזה אם היו פורצים מה היה קורה? קוראים לזה Dos.Generic.synflood הם תקפו אותי
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מתכוון לזה שאני רוצה ליצור קובץ אחד של סרט בפורמט MKV עם תרגום מובנה ע"מ לראות בטלוויזיות LCD דרך ה- USB (אני מכיר תוכנות אחרות שבהם צריך להמיר את ה קובץ MKV ל- AVI למשל ואז רק להטמיעה את התרגום אבל זאת לא המטרה- המטרה להנות מסרט באיכות HD עם תרגום כמובן) מישהו מכיר כזאת תוכנה שהתהליך הוא פשוט וקצר לעניין הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הXP כל הזמן קופא לי. שלחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהחומרה תקינה וזאת למרות שלמעבד יש טמפרטורה של 47 מעלות. בכל אופן הם אמרו שהם בדקו spyware ומצאו והסירו הרבה מהם מהמחשב שלי. בכל אופן הייתי צריך לשחזר image מחדש ולכן אם יש spyware אז הם חזרו. ניסיתי הרבה תוכנות למציאתם אבל לא ממש מצאתי משהו. רציתי לשאול איזה תוכנות anti spyware מומלצות?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מה המצב אנשים יש לי בעיה מוזרה במסנג'ר גירסא: 8.5.1302.1018 בעברית פתאום התחיל לי בעיה שאני לא יכול להתחבר למסנג'ר אני רואה את החלון הראשי עם האימיל והסיסמא לוחץ שם התחבר ואז זה מתחבר לי , נאי רואה את הרשימה שלי ופתאום המסנג'ר קופא ולא מגיב כשאני עושה בדיקת פרטים(שלח אל תשלח של וינדוס) זה נותן לי על פרטים : szAppName : msnmsgr.exe szAppVer : 8.5.1302.1018 szModName : hungapp szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000 - C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\msnmsgr.exe.mdmp C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\appcompat.txt - גיליתי כמה דברים הזויים אני יכול להתחבר עם האימיל הזה דרך המסנג'ר הרגיל שמובנה בוינדוס ועובד בסדר ואני יכול להתחבר עם אימיל אחר …
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה יש לי משתמש פרימיום ואני לא משתמש בו . בגלל שתמיד יש המון לינקים ואין לי כוח להתחיל להוריד אחד אחד . אז אמרו לי שיש תוכנה שמורידה את כולם מישהו יכול להגיד לי את שם התוכנה ? וגם איך אני יכול לחפש באתר שלהם דברים ?. מנהלים אם זה לא חוקי אני מצטער ותנהלו את התארד .
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
סרקתי עם התוכנה החינמית malwarebytes anti-malware (האם התוכנה הזו טובה?). וזה מצא לי כל מיני מזיקים, כאשר האנטי וירוס בכלל לא מזהה אותם. וגם עם spybot לא נמצא כלום. האם זה מזיק? ומזה בעצם? ניתן לנקות את הקבצים עם התוכנה ללא הסרה מלאה שלהם? תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.12.2010 בשעה 08:01:47 בבקשה עזרה....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ערב טוב, חיברתי הערב למחשב שני כונני IDE על כבל אחד, והם לא מופיעים ולא מזוהים על ידי מערכת ההפעלה. שניהם מזוהים ב-BIOS, שניהם נפתחים, נסגרים ומדליקים נורות. יש לי תוכנה בשם MagicISO שהתקנתי לאחרונה, שעושה אמולציה לכוננים כאלה, יכול להיות שזה משפיע? מה עוד יכולה להיות הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל להשיג בחזרה את הכוננים האופטיים שלי? אני צריך את צורבי ה-DVD שלי באופן די דחוף. תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-