תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני צריך משהו פשוט... קיצור דרך שיושב על השולחן עבודה ובלחיצה כפולה עליו המחשב מתכבה WINXP תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי אני צריך להכין תמונה שהטקסט "INSTALL" יהיה רשום עליה. התמונה אז כפי שאתם רואים הטקסט בתמונה הוא כאילו מתוייר בעיפרון אז איך עושים את זה, האם יש לך פונט מיוחד? איך קוראים לפונט הזה? ואין אני יוצר את הטקסט בצבע שחור ולבן? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איך אני עושה כתב קלאסי כזה ? זה אפשרי בפוטושופ? אם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עושה איזשהו סרטון ואני רוצה לשים בסוף הסרטון כתוביות עולות כאלה כמו בסוף של סרט. כאלה (מן הסתם..) שאוכל לערוך ולכתוב דברים.. תודה רבה ושבוע טוב לכולם!!
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
^כותרת^ או איך אני גורם לו להוסיף לי את הקאברים לאלבומים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם.... אני ישמח אם מישהו יענה לי על השאלה... איך אני יוצר קובץ GIF (תמונה) שזה יהיה כמו סירטון ושזה יהיה בזה קול? תודה מראש לכל מי שעוזר לי
-
- 21 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
הורדתי lineage 2 [חוקי כמובן] ואני רוצה לעשות ממנו קובץ ISO ואז לפצל וליצרוב [לפצל אני יודע אבל איך ליצור קובץ ISO אני לא.] הנה תמונה של הקבצים: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 14k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לווינאמפ, אבל אין לי כוח להוסיף הכל ידנית. יש דרך ליצור את הפלייליסט של WMP10 ולהעביר את זה לווינאמפ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וואי אני משתגע... יש לי את המשחק BLOODLINES והוא לא עובד על X64 אז מצאתי תיקון לזה... רק שצריך להעתיק את התוכן של הדיסק.. להחליף את קובץ ההתקנה הראשי MSI ולעשות מזה דיסק חדש... ואז זה יתקין לי ויעבוד על מערכת X64... עכשיו השאלה היא... איך אני הופך את התוכן הזה של הדיסק שהתעתקתי לMDS,MDF? עם איזה תוכנה עושים את זה? ניסיתי מגיק איי אס או... אבל לא היבנתי כלום... תוכנה עם הסבר פשוט יועיל מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ אימג' לדיסק מסוים שיש ברשותי איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים טל
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נכון כמו שהיה ב98 תקליטון אתחול היה אפשר לפרמט איתו איך אני ועשה את זה בXP? כי שמעתי שאפשר ואני גם צריך את זה.
-
- 10 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כותרת מבלבלת משהו, ולכן אסביר: בואו נסתכל על האודיו טראק של סרט. הבה נגדיר את הווליום שלו מ-0 (הנמוך ביותר) עד 100 (הגבוה ביותר). יש סרטים שברוב הזמן נמצאים על 0-20, ואילו בחלק מאוד קטן מהזמן (קטעי אקשן בעיקר, דוגמת יריית אקדח/מוזיקה) הם מגיעים ל 70-100. מה אני רוצה בעצם? ליצור איזשהו פלאגין/פילטר שחוסם את החלק העליון של הווליום (במקום להוריד את הווליום באופן גורף). למה אני אשתמש בזה? לניגון סרטי MKV בעיקר. תודה לעוזרים. נ.ב- אם בפורום הלא נכון- נא העבירו וסליחה, זה הכי קרוב שחשבתי עליו.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם יש תוכנות מיוחדות לכך ? (ולא WORD) מה שמם ? האם לכל סורק יש תוכנה שמתאימה לו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מותקן לי במחשב windows 8 pro עם bitlocker מופעל ללא TPM . יצרתי IMAGE דרך מכונה וירטואלית virtual box של windows xp 32bit. יש אפשרות לעלות את האימג' כמערכת הפעלה ללא שינוי ה BOOT? יש לי במחשב דיסק קשיח נוסף שהוא לא מוצפן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. איך זה הגיע לתוכנה?!
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי סרט MKV שהמחשב לא מנגן (היחיד שפותח אותו בכלל, זה VLC והוא מראה מסך אפור בלי אודיו) סרטי MKV אחרים המחשב מנגן בלי בעיה אני מנחש שזה בעית קודק, למרות שיש לי K-LITE מלא, איך אני בודק איזה קודקים צריך הסרט הזה?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם המצלמה המובנת שלי עובדת מבלי להתקין מסנג'יר או SKYPE ? יש איזשהי אופציה בלוח בקרה לבדוק את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלה הקלאסית, איך אני יכול לבדוק אם מישהו מהרשימה שלי חסם אותי\מחק אותי? תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני ניסתי לבדוק בעזרת התוכנות: EVEREST Home Edition SiSoftware Sandra Lite 2005.SR3 ולא הצלחתי למצוא דרכן, מישהו יכול בבקשה לעזור?
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
החומת אש של KASPERSKY INTERNET SECURITY 7 חוסמת את האימיול וגורמת ל"מזהה נמוך"...אז איך אני יכול לבטל את החסימה של האימיוול?......
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אני הולך לעשות פורמט ואני לא רוצה שכל ה BOOKMARKS ימחקו לי אז אני רוצה לגבות את זה ואחרי זה להעלות לתוכנה בחזרה , איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
העניין הוא כזה....נניח שיש לי 100 שירים ואני רוצה לסנן מתוכם רק את מה שמעניין אותי.נניח לדוגמא שאני מעוניין לשמוע מכל שיר את ה-10 שניות הראשונות ואת ה-10 שניות האחרונות. האם אני צריך תוכנה מיוחדת לזה או שהאופציה הזו כבר קיימת בתוך הנגנים?
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי איזו תוכנה מסוימת שמותקנת במחשב, ואני רוצה למצוא את ה- Registry keys שלה. ניסיתי למצוא אותם דרך Regedit, הלכתי ל- hkey_local_machine-------->software, והשם של התוכנה או החברה לא היה שם. יש דרך לדעת איפה התוכנה מחביאה את ה- Registry keys שלה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי לפעמים שאני בודק את אלה שכבר יורדים לפעמים זה מראה לי 100 % ואחרי שאני עובר לשרת אחר זה פתאום מראה לי 0% איך אני יכול באמת אם יש לי 100 אחוז סיכוי להוריד את הקובץ?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-