תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני נכנס לכל אתר זה עובר לי לזה. ניסיתי להיעזר בחבר CCLEANER ניקוי רג'יסטרי לא עזר כלום. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, פמרטתי לא מזמן מחשב אחר ישן שלי, התקנתי את כל הדרייברים, והתברר לי שאין לי קול במחשב. כרטיס הקול שלי זה Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller (לפי EVEREST). ניסיתי לשחק בכל מיני דברים בווינדוס, התקנתי Vinyl AC'97 Audio (WAVE) , Vinyl AC'97 Codec Combo Driver ועדיין, לא עבד. לאחר שאני מפרמט אני משתמש בתוכנה Driver Genius להתקנת הדרייברים, הרצתי איתה סריקה מחדש והתוכנה הציע לי להתקין SiS 7018 Audio Driver. התקנתי, ולאחר ההתקנה בפרטים של הדרייבר כתוב לי This device cannot start. (Code 10) ניסיתי המון זמן לתקן את הבעיה, ולא יצא כלום. אם מישהו יודע או נתקל בבעיה, בבקשה אם תוכלו לעזור לי להחזיר את הקול במחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה ומפעיל DIVX אני לא יכול לעשות אותו למסך מלא (ALT+ENTER) רקכאשר אני מפעיל קודם כל קליפ MPG ואחכ DIVX מה הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז ככה: שיחקתי קצת עם ה- Powertoys for Windows XP ואיך שהו האיקונים ניהיו מכוערים ביותר (ראו תמונה מצורפת [זה משפיע בעיקר על האיקון של ה- ACDSEE ושל ה- WinACE]). למישהו יש רעיון מה אני עושה בקשר לזה ?!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש תחליף לנגן BSplayer, חשוב שהוא יתמוך בכתוביות בעברית בלי בעיות, כדי להקל עליכם אין צורך להציע גם את הנגנים האלו: VLC,GOM,ZOOM,MV2,MicroDVD תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל בכותרת.. אני צריך המלצה לתוכנת טורנט שתהיה מהירה ונוחה לשימוש... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מראה כאילו שהדרייברים לא הותקנו מה אפשר ךעשות? מקווה שזה הפורום הנכון.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Offline Explorer Enterprise כדי להוריד אתר כלשהו (לא משנה כרגע איזה). יש לי לאתר את פרטי ההתחברות (שם משתמש והסיסמה), ואני מתחבר לאתר, מפעיל את התוכנה והיא מורידה את כל הדפים, תמונות, לינקים והכל. הבעיה היא שאחרי בערך 2 דקות, היוזר שלי מתנתק (כנראה מנגנון הגנה כלשהו של האתר, כי בגלישה רגילה ורציפה של יותר משעתיים לא קורה כלום) ואז התוכנה לא יכולה להוריד יותר את הלינקים שאותם רק חברים רשומים יכולים לראות וזה בעצם מה שאני צריך |: ניסתי להוריד את החיבורים המבקבלים, שבהתחלה היו מוגדרים על 10 חיבורי HTTP מקבילים, הורדי ל-2 ואפילו 1, את ההשהיה של ההורדה בין עמוד לעמוד הגדלתי משנייה אחת ל-7 ואפילו 10 שניות וזה עזר טיפה, במקום להתנתק אחרי 2 דקות, הוא שרד איזה 5-7…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, ברשותי 2 תיבות מייל של hotmail.com. לאחר שאני מגדיר את שתי התיבות בoutlook 2007, לא מתבצע סינכרון מלא של התיבה. ישנם מיילים שפשוט לא מסתנכרנים לoutlook. לפעמים המצב הוא שאחת התיבות בכלל לא מסתנכרנת ומידי פעם אחת לכמה ימים פתאום התיבה כן מסתנכרנת *האם הדבר נובע מזה שיש 2 תיבות של hotmail תחת ה outlook דבר היוצר בעיה בזמן הסנכרון מול השרתים? (לא נשמע כל כך הגיוני) *למעט ההגדרה הבסיסית של התיבה שרובה כמעט מתבצעת אוטומטית ברגע שהoutlook מזהה שמדובר בתיבה של hotmail צריך להגדיר עוד משהו? *לאחר הגדרת התיבה נפתח חלון של outlook ששואל אם אני מעוניין להגדיר את החשבון הזה עם hotmail connector או משהו כזה. האם זה הגורם? *(כוכבית אחרונה) האם ניתן להגדיר את אותה תיבת מ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים לאחרונה (ככל הנראה מאז שהתקנתי Greasemonkey, אבל אני לא בטוח) פיירפוקס מתחיל להיתקע לי בצורה מטורפת בשלב מסויים Firefox Ultimate Optimzer (יש לי גרסה 1.1, לא הצלחתי למצוא גרסה יותר חדשה) מוריד את הRAM אבל לא מפריע לFF להיתקע לאחר מספר דקות, הדבר היחיד שעוזר זה TERMINATE ולפתוח מחדש... יש פתרון? (חוץ מלמחוק Greasemonkey) יש לי גרסה 3.0.5 של פיירפוקס וגרסה 0.8.2 של גריז מונקי אגב, שאלה למנהלים - פתחתי לפני שנה בערך אשכול דומה, רק שאז הבעייה לא הייתה עם גריז מונקי, היה עדיף אם הייתי מקפיץ את האשכול הישן? P:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב! אני סטודנט וכל החומר הלימודי שלי נכתב במחשב (טאבלט). בגלל זה אני צריך לגבות באופן שכיח מאד. אני מחפש תוכנה שאני פשוט אצטרך להכניס את הדיסק און קי והיא תעשה סנכרון בין התיקיות באופן אוטומטי. כמו כן, צריך תמיכה בעברית. תוכנה אחרת שהשתמשתי (syncback) לא הצליחה להעתיק קבצים ותקיות בעברית. תודה מראש, גלעד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי! עד לאחרונה השתמשתי בגירסה 8.5 המוצלחת אבל לאחרונה יש לי כל מיני בעיות עם סנכרון אנשי הקשר שלי והתוכנה לא ממש עובדת. מייקרוסופט גם הפסיקה לתמוך בגירסה הזו ככה שזה קצת מקשה. נאלצתי לנסות את WINDOWS LIVE MESSENGER 2011 והיא פשוט נוראית: אין כפתור SEND בהודעות לא ניתן לראות כמה משתמשים יש סה"כ אין אפשרות לשנות את הצבע של החלונות והברירת מחדל ממש חיוור. היא כבדה למדי וכוללת כל מיני דברים שאני לא צריך. ועוד ועוד... איזו גירסה מועדפת עליכם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב שלי ידוע בהרבה שגעונות שיש לו למרות שהוא חדש ושהותקן עליו וינדוס חוקי והחומרה שלו מצויינת . אחרי הבעיה הנצחית שמידי פעם המחשב פשוט מאוד נתקע לו השולחן עבודה ורק דרך מנהל משימות עושים הפעלה מחדש ורק אז הוא חוזר או שמחכים כמה דק' ואז זה עובר . על זה ויתרתי וכבר התייאשתי עשיתי שחזור אתחול עם הדיסק המקורי וזה לא עוזר וגם בדיקת זכרונות אומרת שהכל בסדר . בקיצור נעבור לנושא עכשיו פתאום לא עובדים הגאדג'טים הרגילים של המזג האוויר תאריכון וכו' . חלק מהם עובדים וחלק לא מצורפת תמונה . יש פתרון למישהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח, עוצר וממשיך לנגן או סוגר וידאו ב-bsplayer (2.57) אני מקבל את הודעת השגיאה הזו: ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונות אבל שום דבר לא התאים למערכת ההפעלה שלי (7) יש למישהו פתרון לבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש פרויקט גדול שהוא ערך בMOVIE MAKER לאחר העריכה הוא רצה לשמור את כל הפרויקט אבל הMOVIE MAKER כתב שאין מספיק מקום בכדי לשמור -ברעיון יש המון מקום בשביל לשמור וכן יש המון RAM בשביל זה וקראתי בגוגל שאנשים כתבו על הבעיה הזאת ושאחד הפתרונות זה לחלק את הסרט לכמה חלקים קטנים ואז לשמור השאלה היא מה חוץ מMOVIE MAKER והיא תוכנה לעריכה של סרטים קורא סיומת של הפרויקט בMOVIE MAKER שהיא .wlmp תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב- 26.7.2017 התפרסמה ידיעה לפיה 'אדובי' הולכת לחסל לחלוטין את יישום האנימציה הווקטורית 'אנימייט' (לשעבר 'פלאש' שהיתה במקור מוצר של 'מאקרומדיה' עד שזו נרכשה בתחילת המילניום ע"י 'אדובי'). 'פלאש' שימשה בתחילת דרכה לבניית אתרי אינטרנט, ובהמשך שימשה ליצירת משחקים, באנרים, דפי נחיתה וכמובן להטמעת תכני וידאו באמצעות נגן הוידאו שלה, עד שתקן ה- HTML5 אפשר לעשות את זה ללא נגן ה'פלאש'. השאלה - איזה חלופות יש היום ליצירת סרטוני אנימציה מורכבים כדוגמת אלה שנוצרו ע"י 'פלאש' (כולל תכנות שמקביל ל- action script)? איך יוצרים היום באנר דינאמי או סרטון אנימציה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב לכולם, לפני מס' שבועות הורדתי קובץ שהיה אמור להיות קובץ TXT אבל בעצם היה .SCR עם איקון של Notepad שהריץ משהו על המחשב. כמובן שברקע פעלה תוכנת MSE של גילתה דבר אודות הקובץ. מאז ישנה איטיות מסויימת בהרצת תוכניות. ערכתי סריקות ולא נמצא דבר. היום הרצתי את תוכנת ה HIJACK ורציתי לדעת אולי אתם רואים משהו שאני לא. תודה רבה ויום טוב. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 09:12:50, on 16/11/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16671) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\taskhost.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\Explorer.EXE C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtHDVCpl.exe …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בOUTLOOK 2010 ובעבר הייתי מקבל את ההודעות החדשות של הOUTLOOK בצד ימין למטה עם פרטים של ההודעה ושומע צליל של הודעה נכנסת, היום זה כבר לא עולה לי כשאני מקבל הודעה חדשה, איך אני מחזיר את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להמרה מ PDF ל PowerPoint
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ואם NERO עושה את זה אז איך מגיעים לזה??
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המשך להודעה שראיתי בעבר אך לא נתקבלה תשובה .הורדתי משחק ב2 דיסקים כאשר ישנם 2 סוגי קבצים : BIN ו- QUE מה הם קבצים אלה בכלל? קובץ אחד הוא מעל 700 MB ולכן לא יכלתי לצרוב אותו ע"ג דיסק. עזרתכם זקוקה. חיים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה NIS07 ואני לא יודע איך אני עושה activation by phone, מישהו יודע שיסביר לי בשלבים! תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ווינדוס 8 שמחוברים לכרטיס מסך hd radeon 5850: 1. מסך מחשב 22 אינץ רזולוציה 1650 2. טלוויזיה 42 אינץ רזולוציה 1920 בטלוויזיה אני משתמש כשאני במיטה ובגלל שזה רחוק אני צריך להגדיל את הטקסט (באופציה בווינדוס יש 100 אחוז 125 אחוז 200 אחוז, בחרתי אחד מהם) זה נמצא בתוך ה- screen resolution כשאני מגדיל, זה מגדיל את שני המסכים. איך אני עושה הגדלה רק למסך אחד? יש תוכנה שעושה דבר כזה? איך אני מסדר שיהיה תואם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בניתי מערכת בתוכנת Access 2010 וברצוני להמיר/להפוך את קובץ המערכת לקובץ הפעלה בלבד, כך שהמשתמשים במערכת לא יוכלו לראות את מסד הנתונים (טבלאות, טפסים וכו') או לשנות את עיצוב הטבלאות והטפסים, אלא רק לראות את המסך הראשי וממנו להגיע למסכים הרצויים. כלומר, קובץ הפעלה בלבד. ניסיתי לגשת לאפשרות "שמור ופרסם" בתוכנה, אך לא נתקלתי באפשרות לעשות זאת. הכי קרוב שהגעתי היה לשמור את הקובץ בתצורת ACCDE (הידור לקובץ הפעלה בלבד) אך המשתמש עדיין יכול לראות ולשנות את מסד הנתונים עצמו. (לראות טבלאות, שיאלתות ורשימת כל הטפסים, כלומר - את חלונית הניווט). אודה מקרב לב לעזרה ולפתרון בעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד אינטרנט אקספלורר בעיברית<??? אני צריך את זה כדי שיהפוך לי את כל התפריטים למעלה לעברית!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-