תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
רוב הסרטים דווקא בסדר, אבל מידי פעם אני נופל על קבצים עם סאונד חלש, שאני צריך להגביר עד המקסימום בוינדוס בתוכנה וגם ברמקולים, וגם זה לא תמיד מספיק בשביל לשמוע בכיף... השאלה אם יש תוכנה שמתקנת את זה... הבנתי לפני כמה ימים שאולי יש חלק ב ffdshow שמתקן את זה, אבל בתוכנה לא מצאתי שום פתרון לבעיה (לא מצאתי בכלל לשונית בשם אודיו\סאונד), תיקון: עם המקודד שמותקן לי (klite) הותקן לי אוטומטית גם: ffdshow build 2005-12-22 ffdshow VFW interface נדמה לי שזאת הגירסא האחרונה... תודה (:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בOUTLOOK 2010 ובעבר הייתי מקבל את ההודעות החדשות של הOUTLOOK בצד ימין למטה עם פרטים של ההודעה ושומע צליל של הודעה נכנסת, היום זה כבר לא עולה לי כשאני מקבל הודעה חדשה, איך אני מחזיר את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם מעדיפים? אני משתמש ב FF3.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, נתקלתי לאחרונה במשהו מוזר, האמת שלאחרונה כי אופי העבודה שלי היה מאז ומתמיד בפוטשופ היה מיועד למדית מחשב, אז עבדתי בRGB. לאחרונה אני עובד על הפקת ספר. מה שאומר שהעבודה מיועדת לדפוס. את כל הניואנסים הקטנים שמשתנים מכורח כך אני מבין (מעבר ל300DPI, מעבר לCMYK , מעבר תצוגה לס"מ/מ"מ מפיקסלים וכו'...) בכל מקרה, שמתי לב שבמעבר לCMYK נעלמו לי חצי מהפילטרים (או בכלליות- הFILTER GALLERY), כשהעברתי חזרה לRGB הם חזרו. למה זה? אני לא מוצא סיבה הגיונית לדבר, אם מישהו יסביר לי אשמח. כמו כן, איך משנים את תהליך העבודה בהתאם? האם לעבוד בRGB, לסיים עם הפילטרים ואז להעביר את המסמך לCMYK? זה קצת מעצבן היות טכלח הסקאלת צבעים שאני בונה עליה תשתנה לי בסוף העבודה, מה שיוביל כנראה לאי ש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו אופיס 2007 ואיבדתי את הדיסק ואת הסידיקיי שלו, האם אפשרי לבצע גיבוי של האופיס במחשב הבעייתי ולהתקין את האופיס מחדש כשהוא חוקי במחשב החדש?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להשיג DRIVER למודם מסוג ALE 130 USB למערכת ההפעלה VISTA
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כמו הרוב אני משאיר את המחשב כל הלילה להורדות(רק חוקיות!) בשבוע האחרון כשאני בודק בבוקר במחשב קפוא ותקוע, שום דבר לא מגיב חוץ מריסטארט פיזי מהמארז התשמשתי ב UTORRENT הורדתי כי חשבתי שזו הסיבה עברתי ל bitcomet והבעיה עדיין קיימת כשאני מול המחשב ועובד עם ההורדות ברקע אין בעיה ואפילו אחלה מהירות.... אבל כאמור הבעיה קוראת מתי שהוא אחרי שאני עוזב את המחשב בלילה להורדות לפי קצב ההתקדמות זה נראה שהתקיעה קוראת שעתיים שלוש אחרי הפעולה האחרונה במחשב זה משגע אותי מישהו נתקל בדבר כזה?? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני חם על איזה לוח גרפי בשביל ציור... ישדבר כזה אבל בטווח של עד 550-600 ש''ח? מצאתי את זה והוא נראה לי מתאים אבל ממש קטן.. ועוד משהו.. זה נוח לעבוד עם משטח שאתה בעצם לא רואה מה את מצייר, אלה צריך כל הזמן להסכל על המסך? http://www.arigent.co.il/Products/ProdDtl.asp?Pid=3297
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שפותחים הרבה יישומים בלי לסגור תוך גלישה באינטרנט במצב הזה מה יותר חשוב מעבד חזק או נפח זכרון גדול?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קרה לטמבלים מM$ - החליקו על השכל ואח"כ זרקו אותם במדרגות של המקדש הבאהי בחיפה??? WTF??? הם מחקו ת'פקודה הזו מהלכסחכון של ה - DOS בכאילו של הWINXP... אני רוצה לעשות קובץ BATCH קטן ונחמד שיבצע מחיקה של כל הדרעק מסיפריית הTEMP שלי(זה שיש כזו לכל USER כבר קלטתי לבד)! ראיונות לצחליפים יתקבלו בברכה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי גרסת XP שניקראת Windows XP - USB Stick Edition אבל אני לא מצליח לזהות איזה סיומת יש לקובץ הזה.האם יש לזה פתרון כלשהו??
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יצרתי חתימה חדשה בPhotoshop. אני רוצה שתופיע במייל שלי OUTLOOK ו GMAIL.. אני צריך לדאוג לגודל פיקסלים מסוים ? באיזה סוג קובץ אני צריך לשמור אותה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מנסה להתקין התקנה של office 2007. ההתקנה עבדה לפני מספר שבועות. עקב בעיה בווינדוס המאפן נאלצתי להתקין מחדש. מחקתי את המחיצות בצורה מלאה ויצרתי חדשות. התקנתי את הווינדוס ללא בעיות. התקנתי את הדריברים ותוכנות סטנדרטיות נוספות ללא בעיה. כאשר התקנתי את האופיס, לאחר אמצא ההתקנה הוא החזיר שגיאה - missing file "enterpriseWW.msi" - שביזות רצינית, ניסית מספר פעמים כולל העתקה של הדיסק להרד דיסק, התקנה כל תוכנה בנפרד והגעתי למצב של פירמוט (לא בquick) והתקנה חדשה של הווינדוס. אותה שגיאה. לקחתי דיסק נוסף עם ההתקנה וזה לא עזר. ראוי לציין שההתקנה עבדה יפה על מספר מחשבים בעבר. ערבתי כמה מוחות חזקים משלי לפתרון הבעיה אך לא היתה הצלחה. אם יש פה גאון דור שיש לו מושג אשמח מאוד לשמוע. תודה ר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב דיסקים של DVD שהם DL, למעשה אם נרצה לדייק הדיסקים הם DVD+R DL של verbatim. איזו תוכנה מאפשרת לצרוב כך? יש לי צורך בתוכנה עם מהירות צריבה מינימלית ביותר, רצוי 1x. אני משתמש בד"כ בclone dvd אך אינני יודע אם תוכנה זו יודעת לקרוא ולצרוב דיסקים שהם בעלי שכבה כפולה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתתקן לי התנגשויות של תוכנות שגורמות לקריסה של המחשב
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני משתמש בנגן MEDIA PLAYER CLASSIC כדי לראות סרטים , רק אני לא יודע איך אני שם כתוביות ... וגם ב WINAMP אני משתמש. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לעשות תמונה שלי אבל שתיהיה מורכבת מטקסט.. משהו כזה : http://www.makeuseof.com/images/photo-to-text.gif http://technozan.com/wp-content/uploads/2011/12/3009985823_3ab1818269.jpg אם יש איזה תוכנה פשוטה או משו אני אשמח תודה רבה!
-
שלום מופיעה לי ההודעה הבאה כשהמחשב עובד סתם ככה בלי לעשות כלום http://imageshack.us/photo/my-images/694/55828359.jpg/ מה זה אומר? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה לניהול פרטישנים של ה-HD. יש לי כונן של 320Gb. (תוכלו לראות את מצב הדיסק למטה) הדסיק היה מחולק ל-60 פרטישן אחד (לדוגמא: X) ו-260 בשני. המטרה שלי היא להפוך את זה - שבפרטישן אחד יהיה 60 וב-X יהיה 260. עכשיו, ראיתי שב-Vista יש אופצייה מובנה לניהול הפרטישנים, אפשר להעביר GB מאחד לשני, אבל משום מה הוא לא נותן לי להעביר יותר מ-90 לכונן X וככה אני תקוע ב-150 ו-150 בשתיהם. אני מחפש תוכנה טובה שתעשה את זה דיי מהר, אתמול השתמשתי ב-PartitionManagerPro ולקח לי איזה 25 דקות להעביר 23 ג'יגה. למישהו יש המצלמה לאיזה תוכנה שתעשה את זה ממש מהר?? עכשיו לפיירפוקס, אני נכנס לאתר Logmein אם מישו מכיר ואז הוא אומר שהוא צריך תוסף (הוא ביקש את זה גם ב-XP) ואני מאשר לו ואז הוא פ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה מתקדמת להסרת תוכנות שתסיר לחלוטין כל זכר של התוכנה, לדוגמא הורדתי את POPCORN TIME בזמנו ושמתי לב שהותקנה לי גם תוכנה שנקראת NEOLOADER אני לא מצליח למצוא שום קובץ הסרה לא של ה POPCORN TIME ולא של ה NEOLOADER והן לא מופיעות תחת התוכנות שניתן להסיר בכלי של ווינדוס. אשמח לעזרה, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אח שלי עשה היום ADSL בשעה טובה (לפני 4 שעות התקינו לו ) ועכשיו אנחנו סוף סוף יכולים לדבר דרך האינטרנט כמו טלפון, עם פינג נורמלי ובאיכות טובה, השאלה היא, באיזו תוכנה להשתמש, אני יודע שקיימות מיליון ואחת תוכנות לזה, לכן אני מבקש המלצה אישית ממכם על תוכנה ספציפית שהשתמשתם/משתמשים בה והיא נוחה וטובה. אני פתוח להצעות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה כבר קורה לי מתמיד רק בWIN7. שאני לוחץ על אפשרות בחירת הסמיילי במסן המסן פשוט נתקע! זה מאד מציק..יש משהו לעשות בנדון? ניסיתי כבר פשוט הכל, התקנה חוזרת, שפה אחרת, מחיקת הWIN והתקנה מחדש(אחרי שנמאס לי ועברתי לXP)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לעוזרים ולעוזרות. התוכנה avg זיהתה אצלי במחשב את הסוס הטרויאני בשם : Agent_r.IP הוא נמצא בתוך C:\WINDOWS\system32\winxp.exe אין באפשרותי להיכנס לmsconfig דרך הrun. או לsafe mode , כדי לנסות להפיל אותו משם. וכל פעם שאני פותח את כונן c , הavg קופץ עם הודעה על קיומו של הסוס , ולא מצליח לטפל בו. ניסתי לטפל בסוס דרך התוסף של וונינדוס בשם: "הכלי להסרת תוכנות זדוניות של Microsoft® Windows® (KB890830)" http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=ad724ae0-e72d-4f54-9ab3-75b8eb148356&DisplayLang=he חיפשתי בגוגל פתרונות , אבל לא ממש מצאתי פתרונות הולמים... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... נ.ב אולי תמונות של screenshot יעזרו להבנה של הבעיה.. https://docs.google.…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני משתמש בתוכנה Offline Explorer Enterprise כדי להוריד אתר כלשהו (לא משנה כרגע איזה). יש לי לאתר את פרטי ההתחברות (שם משתמש והסיסמה), ואני מתחבר לאתר, מפעיל את התוכנה והיא מורידה את כל הדפים, תמונות, לינקים והכל. הבעיה היא שאחרי בערך 2 דקות, היוזר שלי מתנתק (כנראה מנגנון הגנה כלשהו של האתר, כי בגלישה רגילה ורציפה של יותר משעתיים לא קורה כלום) ואז התוכנה לא יכולה להוריד יותר את הלינקים שאותם רק חברים רשומים יכולים לראות וזה בעצם מה שאני צריך |: ניסתי להוריד את החיבורים המבקבלים, שבהתחלה היו מוגדרים על 10 חיבורי HTTP מקבילים, הורדי ל-2 ואפילו 1, את ההשהיה של ההורדה בין עמוד לעמוד הגדלתי משנייה אחת ל-7 ואפילו 10 שניות וזה עזר טיפה, במקום להתנתק אחרי 2 דקות, הוא שרד איזה 5-7…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-